foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Η… Αντριαν, τα άδεια γήπεδα, σκόρερ στο 3.80 και δυάδα του 7.83

Μποζιονέλος | 12 Μάρ 2020 12:01
adrian-liverpool.jpg

Η απορία, προ μερικών ετών, ήταν γιατί ο Ντιέγο Σιμεόνε δεν έκλεισε τον κύκλο στη δική του Ατλέτικο και να αναζητήσει νέες προκλήσεις. Τι άλλο να κάνει; Το σκεφτόμουν και φέτος, βλέποντας την Ατλέτι να αγκομαχά. Το turning point ήρθε στο πρώτο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, η… απάντηση χθες, στο «Ανφιλντ».

Από τις σπάνιες περιπτώσεις που μια ομάδα είναι χειρότερη, σταθερά, στο γήπεδο επί 180 λεπτά και στο τέλος… προκρίνεται, έστω και στο έξτρα 30λεπτο. Θέλει ρέντα, θέλει τύχη, θέλει καλό τερματοφύλακα (Ομπλακ), ό,τι ακριβώς δεν είχε η Λίβερπουλ.

Ωστόσο, αν με ρωτούσαν στην αρχή της σεζόν: «παίρνεις το πρωτάθλημα και σε όλα τα άλλα, πούλο, θέλεις;» τι θα απαντούσα; Σοβαροί να είμαστε, 30 χρόνια έχω να το πάρω. Και, ως έγραφα από τα μέσα Ιουλίου (και τη Λίβερπουλ να προτείνεται στο 3.25) «30 χρόνια δεν θέλω, δεν πρέπει και δεν θα γίνουν».

Κατά τας λοιπά, γιασάν του μάγκα του Ντιέγο Σιμεόνε που πήρε την πρόκριση με παίκτη (Γιορέντε) … δευτεράτζα της Ρεάλ, που τον πλήρωσε 40 εκατομμύρια, τον έβαζε ελάχιστα, μπήκε αλλαγή στο «Ανφιλντ» και μας καθάρισε στεγνά.


Στοιχηματικά, ούτε… βαλσαμωμένο πουλί και χθες. Οκ, όταν κυνηγάς 4άρια και 25άρια, στο πρόγραμμα είναι, ομολογώ ότι με το που πήγε παράταση η Λίβερπουλ, άρχισα να ελπίζω για το fun bet των πέναλτι, με διέψευσε ο Φιρμίνο σχεδόν άμεσα και σε ματς που βγήκαν ελάχιστες κάρτες, ενώ στο Παρίσι έγινε στο τέλος… γης μαδιάς με κόκκινη και τρεις κίτρινες μετά την φάση με τον Εμρέ Τσαν. Πιο πολύ, η απορία, πώς αυτή η Ντόρτμουντ έπαιξε έτσι στο Παρίσι ώστε να δικαιολογεί ότι δεν σκόραρε…

Και μεγαλύτερη, ο Αντριαν, ένα όνομα που μόνο ως σύντροφος του «Ρόκι Μπαλμπόα» στέκεται άξια. Ιδανικός διάδοχος του… Κάριους. Πού τους βρίσκουμε, ήθελα να ‘ξερα…


Ήδη στην 8άδα του φετινού Champions League λοιπόν η ζάπλουτη Παρί, η ομάδα Αταλάντα, η κυνική Λειψία, η Ατλέτικο με το πούλμαν της, άντε και η Μπάγερν μετά την 3άρα επί της Τσέλσι, και απομένουν Μπαρτσελόνα ή Νάπολι (1-1), Γιουβέντους ή Λιόν (0-1) και Σίτι ή Ρεάλ (2-1). Ητοι, προημιτελικά με μία ή… καμία αγγλική (ένα χρόνο μετά από δύο αγγλικούς, ευρωπαϊκούς τελικούς!), με δύο γερμανικές, με πιθανώς δύο γαλλικές.

Και ήδη στην 8άδα τέσσερις που δεν έχουν πάρει πάλι τον τίτλο! Πολύ καλό, θυμάστε το… 11.15 για κατάκτηση;

Μετά τις αναβολές των Ιντερ – Χετάφε και Σεβίλλη – Ρόμα (και απολύτως λογικά), το πρόγραμμα του Europa League απέμεινε… και λειψό, με τα 4/6 αποψινά να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Εννοείται πως η απουσία κόσμου από τα γήπεδα, αλλάζει τα δεδομένα, ειδικά για ομάδες που στηρίζονταν εν πολλοίς στη δυναμική αυτών. Οπως ο Ολυμπιακός άλλωστε: δεν θα έμπαινε καν στην κουβέντα να συζητήσεις αν είναι fair ή όχι το 2.30-2.35 της Γουλβς σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη, αμφιβάλλω κι αν ήταν τόσο φαβορί οι «λύκοι». Με τα νυν δεδομένα λοιπόν, η εκτίμηση των αποψινών… Ο,τι εκτίμηση μπορείς να βγάλεις για αγώνες χωρίς κόσμο.


Η φορμαρισμένη και ο αμφίβολος


🇹🇷🇩🇰 Μπασάκσεχιρ και Κοπεγχάγη παίζουν… κανονικά με κόσμο στο «Φατίχ Τερίμ». Η ομάδα του Οκάν Μπουρούκ είναι η μόνη τουρκική που συνεχίζει στην Ευρώπη, έρχεται από την επική πρόκριση επί της Σπόρτινγκ (ανατρέποντας το 3-1 της Λισσαβώνας) και πέντε σερί νίκες στα επίσημα. Οι Δανοί απέκλεισαν τη Σέλτικ με… εμφατικό 3-1 στη Γλασκώβη, στην αποστολή αλλά αμφίβολος ο (γνωστός μας) αρχισκόρερ Νταμέ Εντόι για την ομάδα του Στόλε Σόλμπακεν που εντός συνόρων, εσχάτως, απογοητεύει πάντως.


🦊 Η FCK σκόραρε σε 6/8 ευρωπαϊκά εκτός έδρας φέτος, η Μπασάκ έχει έφεση στο γκολ, ο άσος τιμάται χαμηλά, προτιμότερο να κυνηγήσεις τα γκολ (στο ασιατικό over 2 πληρώνεσαι σε 3+ γκολ και επιστρέφεται η μίζα σε ακριβώς 2 τέρματα στο ματς).

Με ψευτοεννιάρι η Λέβερκουζεν


🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇩🇪 Κανονικά… με κόσμο, αλλά αυστηρά μέτρα καθαριότητας, το ματς στο «Αϊμπροξ». Ρέιντζερς και Λέβερκουζεν είχαν ανταμώσει στον 2ο γύρο του Κυπέλλου UEFA το 1998-99 και είχαν προκριθεί οι «τζερς», νικώντας μάλιστα στην «Μπάι Αρίνα», στο πρώτο, με 2-1 με γκολ από Φαν Μπρόνκχορστ και Γιόχανσον, είχε μειώσει ο Ράιχενμπεργκερ για την ομάδα του Κρίστοφ Ντάουμ. Το συγκρότημα του Ντικ Αντβοκαατ είχε επικυρώσει την πρόκριση με 1-1 στο «Αϊμπροξ», έχοντας τότε παίκτες όπως οι Σαρμπονιέ, Νιούμαν, Καντσέλσκις, Μπάρι Φέργκιουσον. Στο 15-7-3 ο απολογισμός των Σκωτσέζων υποδεχόμενοι γερμανικές ομάδες, με μονάχα μια ήττα τα τελευταία 21 χρόνια, από τη Στουτγκάρδη.


Δεν είναι πάντως σε καλό mood η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ με ορισμένες απρόσμενες ήττες εσχάτως, δεν λείπουν και τα προβλήματα: απόντες ο στόπερ Χελάντερ και ο φορ Ντεφόε, αμφίβολοι οι χαφ Τζακ και Αρφιλντ. Η Λέβερκουζεν απέκλεισε άνετα την Πόρτο με δύο νίκες, τρίτη φορά είναι στους «16» και τις προηγούμενες αποκλείστηκε από τη Βιγιαρεάλ. Στο τελευταίο συνέτριψε 4-0 την Αϊντραχτ με το σκορ διαμορφωμένο ως το 55’ και η ομάδα του Πέτερ Μποζ «τρέχει» αήττητο σερί εννέα επίσημων αγώνων (8-1-0). Νέες απώλειες ο στόπερ Λαρς Μπέντερ και ο στράικερ Αλάριο, βασικός στην κορυφή ο Χάφερτς μιας και λείπει και ο Φόλαντ και δεν υπάρχει άλλος καθαρόαιμος φορ.

🦊 Μεγάλος, για τέτοιο ματς, ο φαβοριτισμός της Λέβερκουζεν, πιθανότατα να προκριθεί, είναι σε πολύ καλή φόρμα αλλά η Ρέιντζερς στα φετινά ευρωπαϊκά του «Αϊμπροξ» θυμίζει τους παλιούς, καλούς «τζερς». Στο 1.70 το αμφίτερμα (λίγο παραπάνω δίνει αν συνδυαστεί με over 2,5, ως εναλλακτική).

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 2.78) 🇹🇷🇩🇰 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇩🇪

⏩ 19:55 Μπασάκσεχιρ – Κοπεγχάγη: Over 2 ΑΗ (1.60, Winmasters)
⏩ 22:00 ΡέιντζερςΛέβερκουζεν: Goal/goal (1.74, Winmasters)

7-1-0 με Αυστριακούς και… Σόλσκιερ


🇦🇹🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Χωρίς κόσμο και το LASK – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λιντζ. Η LASK γράφει ιστορία φυσικά με την πέρα από κάθε προσδοκία φετινή της πορεία ενώ εντός Λιντζ έχει μόνο νίκες στη διοργάνωση (4/4 με γκολ 10-1), υπενθυμίζεται ότι άρχισε από τα προκριματικά του Champions League, πέρασε τη Βασιλεία κι έμεινε εκτός από την Μπριζ. Πλήγμα ο τραυματισμός του μεσοεπιθετικού Γκόιγκινγκερ, τιμωρημένοι οι δύο εκ των τριών στόπερ Φιλίποβιτς και Βίζινγκερ για την ομάδα του Βαλεριέν Ισμαελ. Η ManUtd δείχνει να βρίσκεται στο peak της σεζόν της από πλευράς φόρμας και momentum, ενδεικτικό ότι είχε από την εποχή του… Φέργκιουσον να νικήσει δύο φορές στην ίδια περίοδο τη Σίτι, και το έπραξε παίζοντας εκ νέου αποτελεσματικά, στο 7-3-0 το σερί της σε όλες τις διοργανώσεις. Σταθερά εκτός οι Ράσφορντ, Πογκμπά.


Στο 7-1-0 (με γκολ 17-1) η Γιουνάιτεντ ενάντια σε Αυστριακούς, ανεξαρτήτως έδρας, μόνη αποτυχία τον Μάρτιο του… 1969 με το 0-0 με τη Ραπίντ στη Βιέννη. Το δε μόνο γκολ που δέχθηκε από αυστριακή ομάδα ήταν στο «Ολντ Τράφορντ», τον Νοέμβριο του ’99, στο 2-1 επί της Στουρμ, από τον (τεράστιο) Ιβιτσα Βάστιτς, παίκτης της ομάδας του Ιβιτσα Οσιμ τότε. Και στο εν λόγω ματς είχε σκοράρει ο νυν προπονητής της, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ.

🦊 Ερώτημα η ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ μιας και ακολουθεί η Τότεναμ, χωρίς τρεις βασικούς η LASK αλλά δεν είναι για να την υποτιμάς, δεν έχει να χάσει κάτι. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Ιγκάλο ξεκινά, προσαρμόστηκε γρήγορα και δεν κακοπληρώνει για σκόρερ…

Σκόρερ (αν ξεκινήσει) 🇦🇹🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 19:55 LASK Λιντζ – Μάντσεστερ Γ.: Γκολ Ιγκάλο (3.10, Novibet)

Αστάθεια εναντίον γερμανικού «εφιάλτη»


🇩🇪🇨🇭 Κεκλεισμένων στην «Κόμερτσμπανκ Αρένα» της Φρανκφούρτης το Αϊντραχτ – Βασιλεία ενώ αποτελεί ερώτημα η ρεβάνς της άλλης Πέμπτης, που έχει αναβληθεί και αναζητείται έδρα διεξαγωγής. Μια Αϊντραχτ που απέκλεισε δίκαια την (αποψιλωμένη) Σάλτσμπουργκ στους «32», στην Bundesliga όμως μετρά τρεις σερί ήττες με γκολ 1-10 ερχόμενη από 4άρα στο Λέβερκουζεν. Μαθημένη στα ευρωπαϊκά, πέρυσι ήταν ως τα ημιτελικά του Europa, στα θετικά ότι ύστερα από καιρό μπήκε στην αποστολή ο γκολτζής Ντοστ που ανάρρωσε. Οι Ελβετοί απέκλεισαν με δύο νίκες τον ΑΠΟΕΛ, σταθερά τραυματίες οι μέσοι Τσούφι και Μπούα.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αήττητη στα νοκ άουτ του Europa (3-3-0) η Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη. Στο 5-2-1ο απολογισμός της Αϊντραχτ ενάντια σε ελβετικές ομάδες (και, επιμέρους, 3-1-0 εντός με μόνη ισοπαλία το… 1959 με τη Γιουνγκ Μπόις), στο 0-2-5 η Βασιλεία επί γερμανικού εδάφους. Μάλιστα μετά την τελευταία ισοπαλία (1-1 στο Αμβούργο τον Δεκέμβριο του ’12) γνώρισε τρεις ήττες με γκολ… 12-0 (ανάμεσά τους και μια 7άρα στο Μόναχο).

🦊 Σκληρό καρύδι η Βασιλεία, ασταθής και προς το… αρνητικό τελευταία η Αϊντραχτ, δεν δικαιολογείται να παίζει τόσο χαμηλά ο άσος. Εχω την αίσθηση ότι οι Ελβετοί θα βρουν γκολ, επιλογή το σκορ 1-1 ως any time.

Special bet 🇩🇪🇨🇭

⏩ 19:55 Αϊντραχτ Φρ. – Βασιλεία: Any time σκορ 1-1 (2.50, Stoiximan)

Εχει… αέρα η Σαχτάρ

🇩🇪🇺🇦 Κεκλεισμένων και το Βόλφσμπουργκ – Σαχτάρ, πρώτη τους συνάντηση στα χρονικά. Οι «λύκοι» απέκλεισαν με δύο νίκες τη (σαφώς υποδεέστερη) Μάλμε, στο 8-1-4 ο απολογισμός της στη «Φολκσβάγκεν Αρένα» στο Europa League, αήττητη στα τελευταία οκτώ (5-3-0) επίσημα, έρχεται πάντως από το 0-0 με τη Λειψία όπου το… έριξε στην άμυνα. Αλλά διακρίνεται πλέον για τη σταθερότητα στο παιχνίδι της. Οι Ουκρανοί απέκλεισαν με περισσό θάρρος την Μπενφίκα παίρνοντας 3-3 στο «Λουζ», ομάδα Champions League, θυμίζω, είχαν μείνει πίσω από Σίτι και Αταλάντα στον όμιλο, 4-1 την Ντνιέπρ και 4-3 την Κοβάλιβκα στα τελευταία της επίσημα. Η Σαχτάρ, που αριθμεί 4-1-6 επί γερμανικού εδάφους, στερείται τον εξαιρετικό μέσο Στεπανένκο και κατεβαίνει με Κοβαλένκο, Τάισον, Μάρλος πίσω από τον Μοράες.

🦊 Ματς που θαρρώ ότι ξεκινά από… 1-1. Και βλέπουμε. Πάντως κακώς είναι στο 3.20 η Σαχτάρ, έχει (απ0)δείξει και φέτος τη δυναμική της, χωρίς κόσμο και το ματς, «αγοράζεται» σε ασιατικό +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία και σε τιμή διπλασιασμού (2.03). Πιο ρισκαδόρικα, που κράτησα τελικά, να σκοράρουν και οι δύο και να μη νικήσουν οι «λύκοι».

Χωρίς νίκη... οκτώ χρόνια στα νοκ άουτ

🇬🇷🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Ξεκούραστος ο Ολυμπιακός, του έκατσε… κουτί η αναβολή των play offs για μία εβδομάδα (και βλέπουμε…). Στο 7-4-5 (με γκολ 22-21) το εντός έδρας ρεκόρ των «ερυθρόλευκων» με αγγλικές ομάδες, έσχατη νίκη τον Αύγουστο του ’18 επί της Μπέρνλι.

Πάντως σε νοκ άουτ μετά από ομίλους, στον Πειραιά, υποδεχόμενος Αγγλους, ο Ολυμπιακός έχει μια νίκη (το 2-0 επί της Γιουνάιτεντ το ’14), μια ισοπαλία (το 0-0 με την Τσέλσι το ’08) και μια ήττα (το ’05 από τη Νιούκαστλ με 3-1). Επιμέρους στα νοκ άουτ της διοργάνωσης ο Ολυμπιακός έχει εντός… 1-4-4 με μόνη νίκη επί της Ρούμπιν Καζάν (1-0) στους «32» της σεζόν 2011-12! Με γκολ του Τζιμπούρ τότε και… συγκινητικό τον Ρόι Κάρολ που έπαιζε από το 70’ με θλάση αλλά πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις (!). Γυρίζουν Σεμέδο και Φορτούνης, αναμενόμενη η ενδεκάδα από πλευράς Μαρτίνς με μόνο δίλημμα στα στόπερ (Σισέ ή Μπα).

Η Γουλβς, τα έχουμε… ξαναπεί, είναι πια ένα τεράστιο project, ένα club που γιγαντώνεται σταδιακά, με υψηλότατες βλέψεις και, κυρίως, με καλοδουλεμένη ομάδα που μετρά φέτος 11-1-2 στην Ευρώπη με μόνες ήττες από την Μπράγκα στους ομίλους κι από την Εσπανιόλ στη ρεβάνς της 4άρας του «Μόλινιου» (το οποίο, πιθανότατα, δεν έχει κόσμο την άλλη Πέμπτη, στον επαναληπτικό). Και, ελέω… Αρσεναλ, θα αντιμετωπίσει υποψιασμένη τον Ολυμπιακό, δίχως ίχνος υποτίμησης, όμως δεν έγινε καν προπόνηση επί ελληνικού εδάφους. Οι «λύκοι» δίνουν απόψε μάλιστα το 48ο επίσημο παιχνίδι τους στη σεζόν, ευλόγως βγαίνει και κούραση ενίοτε, όπως στο 0-0 με την Μπράιτον το Σάββατο. Κλασική τριάδα μπροστά από πλευράς Νούνο Σάντο, οι Τραορέ, Χιμένες και Ζότα, παίζει πάντως ο πρώτος να προφυλαχθεί και να παίξει ο Νέτο.

🦊 Σε τέτοια απόδοση, κι ας… βγει, δεν ποντάρεται η Γουλβς «ξερό διπλό» καίτοι είναι μια ομάδα που έβαλε 19 γκολ σε επτά εκτός έδρας ευρωπαϊκά φέτος (!), με τις 4άρες στα προκριματικά με Κρουσέιντερς και Πιούνικ βέβαια στην καταμέτρηση. Και αντιμετωπίζει έναν Ολυμπιακό ως επί το πλείστον εξαιρετικό αμυντικά φέτος στην Ευρώπη. Μπερδεμένο, στοιχηματικά, καλοπληρωμένο (σε διπλασιασμό) το αμφίτερμα πάντως. Επιλογή, πιο ειδική, σε σκόρερ, ο Ζότα με 15 γκολ σε 25 φετινά επίσημα, ακολουθεί ο Μεξικανός μπομπέρ Χιμένες με 22 σε 43 αλλά πληρώνει λιγότερο.

Σκόρερ 🇬🇷🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 22:00 Ολυμπιακός – Γουλβς: Γκολ Ζότα (3.80, Sportingbet) 

⚽⚽ Combo, ρίσκο, μονά και δυάδα (απόδοσης 7.83) 🇩🇪🇺🇦 🇬🇷🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 22:00 ΒόλφσμπουργκΣαχτάρ: Χ2 & goal/goal (2.75, Betshop)

⏩ 22:00 ΟλυμπιακόςΓουλβς: Over 2,5 & goal/goal (2.85, Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ