foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ109
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Μακροχρόνια στοιχήματα Champions League και… τζούρα από Europa

Μποζιονέλος | 14 Φεβ 2020 02:50
uefa-champions-league-trophy1.jpg

Αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του Champions League, με τη φάση των «16» να διεξάγεται ως γνωστόν… σπαστά: τέσσερις αγώνες το διήμερο 18-19 Φεβρουαρίου κι άλλοι τόσοι στις 25-26 του ίδιου μήνα.

Ζευγάρια δυνατά, εμπορικά και η αλήθεια είναι ότι είναι το κατάλληλο timing να ρίξεις μια ματιά σε μακροχρόνια στοιχήματα: έχεις ήδη μια ασφαλή εικόνα και δυναμική των ομάδων, εν αντιθέσει με την ημέρα της κλήρωσης, μέσα Δεκεμβρίου.

Φυσικά, επιλέγοντας outright picks, υπάρχει και το ανάλογο ρίσκο. Μικρότερο όμως, από ό,τι δύο μήνες νωρίτερα. Τότε, φερ’ ειπείν, η Μπαρτσελόνα είχε ακόμη προπονητή τον Ερνέστο Βαλβέρδε και η Νάπολι σερνόταν.


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇪🇸 Η Λίβερπουλ πετυχαίνει μια Ατλέτικο αγνώριστη, προς το χειρότερο. Η εικόνα της ομάδας του Ντιέγο Σιμεόνε είναι οικτρή εσχάτως, την ώρα που η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει σταματημό αλλά βγάζει και κούραση, και αρχίζει να έχει τραυματισμούς (έσχατο… θύμα ο Μανέ). Περισσότερους απόντες όμως μάζεψε η Ατλέτι, όχι τυχαίο το ντεφορμάρισμά της αλλά, και πάλι, ο Σιμεόνε πληρώνει το λάθος του (my view) να συνεχίσει στον πάγκο και να μην κλείσει τον (κατά γενική ομολογία πετυχημένο) κύκλο του.

🆘 Tip. Η Λίβερπουλ έχει έντεκα χρόνια να νικήσει επί ισπανικού εδάφους, 1-0 τη Ρεάλ στη Μαδρίτη τον Φεβρουάριο του 2009 (με γκολ του τρελ0-Μπεναγιούν) και έκτοτε 0-1-4.

🦊 Χαμηλά, ευλόγως, η «κόκκινη» πρόκριση έναντι 3.15. Και unfair, εμφανώς, η τιμή της Λίβερπουλ στο πρώτο ματς στη Μαδρίτη. Τυχόν ήττα της, θα ανεβάσει και την τιμή της πρόκρισης, αλλά δεν το πολυβλέπω…

18/2 Ντόρτμουντ VS Παρί Σεν Ζερμέν
Odds (Sportingbet) 2.85 3.80 2.30
To qualify 3.20   1.30

🇩🇪🇫🇷 Το ίδιο βράδυ, Τρίτη 18 του Φλεβάρη, διεξάγεται ίσως η καλύτερη ματσάρα των «16»: Ντόρτμουντ εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν. Εξομολογούμαι ότι έχω στην άκρη του μυαλού… αραβική κατάκτηση του τροπαίου φέτος, Παρί ή Σίτι, βλέπω με συμπάθεια τη φετινή της ομάδα αλλά στη Βεστφαλία θα φάει η… μύγα σίδερο.

🆘 Tip. Εξι από τα εννέα ματς της Παρί επί γερμανικού εδάφους έληξαν με… over 3,5!

🦊 Εννοείται δεν ποντάρεται το 1.30 της Παρί για πρόκριση, αλλά… δεν εμπνέει και η Μπορούσια. Πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά ακόμη περισσότερο – και δεν το βλέπω. Θαρρώ ότι ένα μεστό, αποτελεσματικό ματς στη Βεστφαλία θα της δώσει έξτρα ώθηση αλλά, ως εκεί.

19/2 Τότεναμ VS Λειψία
Odds (Stoiximan) 2.32 3.50 3.00
To qualify 2.02   1.80

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇩🇪 Η Τότεναμ παίζει με τη Λειψία, η οποία κάνει εξαιρετική πορεία φέτος στην Bundesliga και, ελέω του μέτριου πρώτου μισού της σεζόν της Μπάγερν, έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε κάτι… τόσο ξεχωριστό, όπως είναι η «σαλατιέρα». Στην Ευρώπη είναι εμφανώς… αλλιώς, θα μετρήσει βέβαια πόσοι από τους νυν τραυματίες της Τότεναμ θα επανέλθουν ως τότε.

🆘 Tip. H Tότεναμ δεν έχει ισοπαλία υποδεχόμενη γερμανικές ομάδες από το 1-1 με την Μπάγερν το… 1982, έκτοτε 5-0-3.

🦊 Κρύο αίμα οι Γερμανοί αλλά βλέπω την Τότεναμ να περνάει. Η οποία αλλού είναι αουτσάιντερ κι αλλού φαβορί! Επί παραδείγματι, στην Interwetten  συναντάς τη Λειψία στο 2.00 και την Τότεναμ στο 1.75 για πρόκριση!

19/2 Αταλάντα VS Βαλένθια
Odds (Netbet) 1.86 3.95 3.95
To qualify 1.93   1.95

🇮🇹🇪🇸 Ετερο ζεύγος της πρώτης εβδομάδας των νοκ άουτ, των… αουτσάιντερ: η Αταλάντα και η Βαλένθια. Σηκώνει κουβέντα βέβαια διότι αρκετοί παίκτες αμφότερων είχαν μπει σε σενάρια μεταγραφολογίας αλλά, κακά τα ψέματα, οι «μπεργκαμάνσκι» παίζουν… μπαλάρα φέτος. Και πάνω που έδειχναν να κάνουν «κοιλιά», νομίζω ήταν turning point η νίκη τους στη Φλωρεντία επί της Φιορεντίνα. Το γειτονικό «Σαν Σίρο» του Μιλάνο παραμένει η έδρα τους, εκεί διεξάγεται το πρώτο

🆘 Tip. Η Βαλένθια έχει αγωνιστεί άλλες πέντε φορές στο Μιλάνο, όλες ενάντια στην Ιντερ και λύγισε μόνο σε μία εξ αυτών (0-4-1).

🦊 Επεσαν τις τελευταίες ημέρες οι αποδόσεις από το… δίφραγκο, και του άσου και της πρόκριση των «μπεργκαμάνσκι», πλέον οι Λεβαντίνοι είναι οριακώς αουτσάιντερ. Αταλάντα βλέπω anyway...


🆘 Tip. Σε νοκ άουτ ματς της διοργάνωσης η Μπάρτσα έχει να νικήσει επί ιταλικού εδάφους από τον Απρίλιο του 2006, τότε 1-0 τη Μίλαν με γκολ του Ζιουλί, και έκτοτε 0-1-4.🇮🇹🇪🇸 Το δεύτερο σετ αγώνων λαμβάνει χώρα στα τέλη του Φλεβάρη με, αν μη τι άλλο, μάλλον… μπερδεμένα ζευγάρια. Κυριότερο φυσικά, αυτό της Νάπολι με την Μπαρτσελόνα. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έμπαινε καν στην κουβέντα ωστόσο η απόλυση του Ερνέστο Βαλβέρδε, η άφιξη του Κίκε Σετιέν και ο τραυματισμός του Λουίς Σουάρες… ας πούμε ότι αύξησε από το 10% στο 20% τις ελπίδες των «παρτενοπέι».

🦊 Και η κακή Μπάρτσα θεωρώ ότι περνάει, ειδικά με τη ρεβάνς στο «Καμπ Νου». Λογικό το 1.20 της, ίσως και το 2.10 για νίκη στο «Σαν Πάολο», στο πρώτο. Διόλου δεν με πείθει η Νάπολι.

25/2 Τσέλσι VS Μπάγερν Μ.
Odds (Bwin) 3.70 3.50 1.95
To qualify 3.80   1.22

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇩🇪 Ανάλογο το σετ και στο Τσέλσι – Μπάγερν. Οι Βαυαροί μπήκαν άσχημα στη σεζόν, κυρίως στην Bundesliga, όχι τόσο στο Champions League. Ασχημα… για τα δεδομένα τους: δεν είναι ομάδα που θα πάρει το τρόπαιο αλλά δεν είναι και ομάδα που θα τα βρει μπαστούνια από αυτή την Τσέλσι, μια ομάδα σε μεταβατικό στάδιο, με στόχο το απώτερο μέλλον και όχι το παρόν. Και μετά τη διακοπή, οι Γερμανοί σαν κάτι να δείχνουν, μια βελτίωση, μια μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

🆘 Tip. Στα νοκ άουτ του θεσμού, επί αγγλικού εδάφους η Μπάγερν έχει να ηττηθεί από το 3-2 από τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ, τον Απρίλιο του 2010, και έκτοτε 3-2-0.

🦊 Μόνο αν οι Λονδρέζοι κάνουν ματσάρα, πολύ πάνω από τα φετινά τους στάνταρ, θα υπάρχει έκπληξη. Κομμάτι απίθανο, όμως.

26/2 Ρεάλ Μαδρίτης VS Μάντσεστερ Σίτι
Odds (Betshop) 2.52 3.70 2.55
To qualify 2.45   1.55

🇪🇸🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου διεξάγεται το πρώτο από τα δύο ματς του κορυφαίου, από πλευράς ονομάτων και εμπορικότητας, ζευγαριού των «16»: Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μάντσεστερ Σίτι. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα προπονεί για τέταρτη σεζόν τους «σίτιζενς» στη διοργάνωση και, κατά σειρά, αποκλείστηκε από τη Μονακό στους «16», από τη Λίβερπουλ στους «8» και, πέρυσι, από την Τότεναμ ξανά στα προημιτελικά. Η αλήθεια είναι πως για τον «Πεπίτο» είναι ό,τι χειρότεροι οι «εμφύλιοι» στην Ευρώπη, εξίσου αλήθεια είναι ότι ενόσω εργαζόταν στην Ισπανία είχε πάρει τον αέρα της Ρεάλ, η οποία ίσως πάρει τον τίτλο στην Primera αλλά για την Ευρώπη δεν πείθει τόσο. Στη Μαδρίτη ο πρώτος αγώνας, κι αυτό μετράει, βέβαια το να περάσει η Σίτι πληρώνει… ψίχουλα.

🆘 Tip. Την τελευταία φορά που αντάμωσαν ήταν στα ημιτελικά του 2006 και σε 180 λεπτά μπήκε ένα γκολ, κι αυτό… με αυτογκόλ του Φερνάντο στη ρεβάνς της Μαδρίτης.

🦊 Ένα καλό σενάριο (κι ας είμαι οπαδός της Ρεάλ) είναι να νικήσει η «βασίλισσα» στο πρώτο, για να ποντάρουμε τη Σίτι σε καλύτερη τιμή πριν τη ρεβάνς…


🆘 Tip. Συναντιούνται για τρίτη φορά στην Ευρώπη, 3-1-0 συνολικά για τη Γιούβε η οποία νίκησε και τα δύο στο Λιόν με 1-0: με Μπονούτσι τον Απρίλιο του ’14 και με Κουαδράδο τον Οκτώβριο του ’16.🇫🇷🇮🇹 Και, τέλος, Λιόν – Γιουβέντους. Η Γιούβε είναι… θηρίο, διψασμένη να ρεφάρει απώλειες άλλων ετών, όπως τους τελικούς με την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ: το γυροφέρνει, δεν θα μου κάνει εντύπωση αν πάει και φέτος στον τελικό αλλά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον Μαουρίτσιο Σάρι.

🦊 Σε αστείες τιμές τόσο η «μπιανκονέρο» πρόκριση όσο κι αυτές του πρώτου αγώνα. Και να πιάσει καλή απόδοση η Λιόν, και να νικήσει, στο Τορίνο δεν την έχω ικανή να αντέξει.

Και τι ακολουθεί μετά;

Προημιτελικά λοιπόν με, ως έβγαλε η... κούτρα μου: Λίβερπουλ, Παρί, Τότεναμ, Αταλάντα, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους. Ακολουθούν δύο κληρώσεις και πολύ μεγάλος δρόμος για να εξάγεις συμπέρασμα ή να ρίξεις μια μαντεψιά για κατάκτηση ή τελικό. Αλλά, με λίγο ρίσκο και έμπνευση, ίσως βγει κάτι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ Novibet Betshop
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Μάντσεστερ Σίτι   5.00 5.00
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Λίβερπουλ 5.00 5.50
🇪🇸 Μπαρτσελόνα 7.00 7.25
🇩🇪 Μπάγερν Μ. 8.00 8.50
🇫🇷 Παρί Σεν Ζερμέν 8.00 8.50
🇮🇹 Γιουβέντους 11.00 12.00
🇪🇸 Ρεάλ Μαδρίτης 16.00 17.00
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Τότεναμ 26.00 27.00
🇪🇸 Ατλέτικο Μ. 36.00 33.00
🇩🇪 Λειψία 36.00 35.00
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Τσέλσι 41.00 40.00
🇩🇪 Ντόρτμουντ 61.00 55.00
🇮🇹 Αταλάντα 71.00 80.00
🇮🇹 Νάπολι 81.00 80.00
🇪🇸 Βαλένθια 101.00 100.00
🇫🇷 Λιόν 251.00 250.00

Στις αποδόσεις τίτλου, προηγείται κατά μέσο όρο η Σίτι και έπεται οριακά η Λίβερπουλ. Τρίτο φαβορί, παραμένει μάλιστα μετά τις εξελίξεις του τελευταίου μήνα, η Μπαρτσελόνα.

Το μεγάλο συν για τη Λίβερπουλ είναι ότι πήρε… ήδη, και πανεύκολα, το πρωτάθλημα που της έλειπε εδώ και 30 χρόνια (!). Αρα μπορεί να ρίξει βάρος και στο Champions League για ένα επικό repeat: ως οπαδός της το εύχομαι αλλά δεν το πολυβλέπω, δεν ξέρω… Ας με διαψεύσει.

Αν όχι, εμμένω στην… αραβική πίτα: Σίτι, ευλόγως, και Παρί. Παίζει στρωτή μπαλίστα η Γαλλιδούλα, ώριμη και έχει τρομερά πολλές λύσεις φέτος από τον πάγκο. Λερναία Υδρα! Και τρίτο φαβορί στα μάτια μου είναι η Γιούβε, αν αφήσει στην άκρη τις τρέλες ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Δεν βλέπω Μπαρτσελόνα, δεν βλέπω Ρεάλ, γενικώς οι Ισπανίδες είναι του μετρίου φέτος. Η Μπάγερν δεν με έχει πείσει, άλλη «μικρή» (για τα δεδομένα) να κάνει την υπέρβαση δεν βλέπω, δεν… μου βγαίνει, αν θέλετε. Για το πω απλά, δεν βλέπω νέα Τότεναμ ή νέο Αγιαξ.

Ξαναλέω: μεσολαβούν κληρώσεις και πολύς καιρός, αλλά… κρατάω τούτα.

🏆 Champions League outrights, προκρίσεις από τους «16»

Τότεναμ – Λειψία: Πρόκριση Τότεναμ (2.02, Stoiximan)

Αταλάντα - Βαλένθια: Πρόκριση Αταλάντα (1.86, Netbet)

🏆 Champions League outrights, να φτάσει στα ημιτελικά

Μάντσεστερ Σίτι: 2.80 (Bwin)

 🏆 Champions League outrights, ζευγάρι τελικού

Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν (11.15, Stoiximan)

🏆 Champions League outrights, νικητής

Νέος νικητής*: Ναι (3.55, Sportingbet)

*να το κατακτήσει ομάδα που δεν έχει πάρει πάλι το τρόπαιο, από το 1955 ως σήμερα, και… πιάνει και τις Σίτι και Παρί, που βλέπω…

«Θρύλος»… μακροχρόνιος στο Europa

Λίγα μακροχρόνια έχουν αξία από του Europa League.

🇬🇷🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Ο Ολυμπιακός έχει, κατ’ εμέ, τρία «συν» ενόψει Αρσεναλ. Πρώτον, έχει κρατηθεί σε σχετικά καλή φόρμα ενόψει των αναμετρήσεων με τους Λονδρέζους, δεύτερον, την πετυχαίνει σε μια από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία της και, τρίτον, δίνει τη ρεβάνς… έξω. Η άφιξη του Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο δεν έφερε πρόωρα θετικά αποτελέσματα, σαφέστατα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να πάρει τη νίκη στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη 20/2 αλλά, τα τελευταία χρόνια, του… ταιριάζει η Αγγλία. Και του ταιριάζει αν και έχει νικήσει εκεί μόνο… την Αρσεναλ προ ολίγων ετών. Value bet, λοιπόν, η «ερυθρόλευκη» πρόκριση.

🇵🇹🇹🇷 Ενα άλλο ζευγάρι που ενδεχομένως να υπάρχει αξία στο αουτσάιντερ είναι αυτό ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Μπασάκσεχιρ. Η τουρκική ομάδα επέστρεψε, μετά τη μίνι αγωνιστική κρίση στο ξεκίνημα της σεζόν, στα γνωστά της, ανταγωνιστικά στάνταρ και πετυχαίνει μια Σπόρτινγκ που πρακτικά έχει ήδη απωλέσει την 3η θέση στην Primeira Liga και που έχασε τον ηγέτη Μπρούνο Φερνάντες, πουλώντας τον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και με πρώτο ματς στη Λισσαβώνα, όπου μόνο… άσο δεν βλέπω, μια χαρά «στέκει» ως σενάριο.

🏆 Europa League outrights, προκρίσεις από τους «32»

Ολυμπιακός – Αρσεναλ: Πρόκριση Ολυμπιακού (3.50, Novibet)

Σπόρτινγκ Λ. – Μπασάκσεχιρ: Πρόκριση Μπασάκσεχιρ (2.30, Betshop)

 

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ