foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

12άρι στο Περιστέρι, από ΠΑΟΚ… Αργος, χωρίς άσο ο Ζοσέ με τον Πεπ!

Μποζιονέλος | 02 Φεβ 2020 12:24
panargeiakos.jpg

Συχνά γκρινιάζω (σαν τον… Ρέμο) για τα Σάββατα αλλά γύρισε –και εκεί- το μπιφτέκι, ήταν μια εξαιρετική στοιχηματικά ημέρα η χθεσινή, με τα πιασμένα picks να καλύπτουν τη… μιάμιση χαμένη «αξία»: ο ΟΦΗ… πάλι δε νίκησε σε εντός έδρας ημίχρονο, στο Μπολόνια – Μπρέσια χάθηκε (ελέω «ασιατικού» πονταρίσματος) η μισή μίζα.

Θα μπορούσε δε να είναι η… μπάζα ακόμη μεγαλύτερη αν έβαζε ένα γκολ η Θέλτα, για το αμφίτερμα με τη Βαλένθια και τη δυάδα του 3.51 με το ασιατικό στο Ανζέ – Ρεμς. Ή αν η Γουλβς το πίστευε παραπάνω στο «Ολντ Τράφορντ» για το 3.60, πάντως κάσαρα στο 75’ και πήρα πίσω το ποντάρισμα και κάτι ψιλά.

Τι πέρασαν λοιπόν; Κατ’ αρχάς το 13.50 στο Γουότφορντ – Εβερτον (να βρεθεί πίσω στο σκορ και να νικήσει) αλλά δεν περίμενα τούτο να γίνει με 3-2, από 2-0, στο 90’ και με παίκτη λιγότερο (!). ΟΚ, φέτος έχουμε βγάλει και μεγαλύτερες αποδόσεις (χεχε) αλλά οφείλω, στην ιστορία της στήλης, και μια διψήφια (με το δύο μπροστά)! Χεχε

Πέρασε επίσης το παρολί, σε μονά και δυάδα του 5.08, με τα combos της Εβερτον (Χ2 και over 1,5) και της Μπεσίκτας (διπλό με over 1,5), μαγεία του 2.40 και του 2.12.

Πέρασε επίσης η δυάδα ρίσκου… ημιχρόνων στο 4.08, over 1,5 και στα δύο, στο Ολυμπιακός – Ξάνθη και στο Ντόρτμουντ – Ουνιόν.

Και πέρασε και το combo στο 2.80, άσου και over 1,5 στο Ιντεπεντιέντε – Ροσάριο, με 5άρα. Να’ ναι καλά τα κορίτσια.



Σε 12 σερί ματς δεν έχουν σκοράρει ποτέ… για δεύτερη φορά


🇬🇷 Ατρόμητος εναντίον ΑΕΚ στο Περιστέρι, ελπίζουν για εξάδα οι Περιστεριώτες αλλά δεν έχουν νίκη στα τελευταία τρία, έσχατη η ήττα από τον Πανιώνιο ενώ είναι αήττητοι εντός από τις 20 Οκτωβρίου, όταν τους νίκησε ο Παναθηναϊκός, έκτοτε 3-3-0. Η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό, δεν κέρδισε ξανά σε ντέρμπι και παραμένει σταθερά στην 3η θέση, στα τρία νικηφόρα έβαλε από τρία γκολ. Και οι τέσσερις νίκες της «Ενωσης» εκτός ΟΑΚΑ φέτος ήταν στην επαρχία.

Στον πρώτο γύρο η ΑΕΚ νίκησε με 3-2 στο ΟΑΚΑ με γκολ του Ολιβέιρα στο 91’ κι ενώ είχε ισοφαρίσει στο 89’ ο Ανδρούτσο, μαζί με τα περσινά προημιτελικά του Κυπέλλου η «Ενωση» έχει 4/4 νίκες μέσα στο 2019 επί του Ατρόμητου. Ένα ζευγάρι που αντάμωσε για πρώτη φορά στις 7 Ιανουαρίου 1973 στη Νέα Φιλαδέλφεια, 1-0 και με τους άλλοτε «ενωσίτες» Κεφαλίδη, Σκευοφύλακα και Μπαλόπουλο να φορούν τα μπλε!


Στο Περιστέρι η ΑΕΚ είναι αήττητη στα τελευταία πέντε, μαζί με δύο στο Κύπελλο, ήτοι από τις 7 Φεβρουαρίου 2016 με 1-0 με γκολ του Μπρίτο. Το… τρομερό είναι ότι, στο Περιστέρι και από το 2005 που ο Ατρόμητος γύρισε στη μεγάλη κατηγορία, σε 12 παιχνίδια καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει βάλει πάνω από ένα γκολ: 0-0, 1-0, 1-1 και 0-1! Γκολ στο πρώτο ημίχρονο δε, έχει μπει ένα… όλο κι όλο, στη νίκη της ΑΕΚ τον Γενάρη του 2008 με 1-0 με σκόρερ τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Γυρίζουν Γούτας και Κιβρακίδης, χωρίς Ρισβάνη, Μάντσον ο Ατρόμητος, στην αποστολή της ΑΕΚ ο Αραούχο, λείπουν όμως και οι Λόπες, Βράνιες και Ολιβέιρα (που δεν έπαιξαν ούτε στο 2-0 επί του Αστέρα, την Πέμπτη, στο Κύπελλο) ενώ είναι τιμωρημένος και ο Μάνταλος.

🦊 Στο 2.30 το over 1,5 της ΑΕΚ (και στο 2.45 το over 2,5 στον αγώνα), στο 2.70 αν συνδυαστεί το διπλό με over 1,5 στον αγώνα. Με… επηρέασε η προαναφερθείσα παράδοση ομολογώ, αλλά ίσως σπάσει το σερί ο… Ατρόμητος, ας μην υποτιμάται. Εχει και καλές ελλείψεις η ΑΕΚ για σήμερα. Η αξία στο ασιατικό over 2,25 λοιπόν με πληρωμή σε 3+ γκολ και μισό ποντάρισμα χαμένο σε ακριβώς δύο γκολ.

Με το… στανιό σκοράρουν μεταξύ τους


🇷🇴 Κλουζ εναντίον Στεάουα, 1η εναντίον 4ης στη Liga I, κλασικό ντερμπάκι των τελευταίων ετών στη Ρουμανία. Η Κλουζ έχει ανέβει επίπεδο, συνεχίζει και στο Europa, κάνει εξαιρετική δουλειά ο Νταν Πετρέσκου ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του ’70 από τη Στεάουα, φόρεσε τη φανέλα της το 1985-91 και αναδείχθηκε και πρωταθλητής Ευρώπης, προτού κάνει καριέρα σε Φότζια και Τσέλσι. Στη φωτό… κυνηγά τον Ρούουντ Γκούλιτ σε αγώνα με τη Μίλαν.


Περιζήτητος, όπως και ο αρχισκόρερ Ομρανί αλλά παρέμειναν και οι δύο. Στη Στεάουα ο τρελό-Τζίζι Μπεκάλι άλλαξε προπονητή τον Αύγουστο και ο Μπόγκνταν Βίντιλα κάπως την έστρωσε, δύσκολα όμως θα πάρει τον τίτλο.

Η Κλουζ αριθμεί δέκα σερί νίκες εντός «Κονσταντίν Ραντουλέσκου», σερί που κρατά μετά το 1-1 με την Ιάσι τον… Ιούλιο του ’19, συνολικά 17-8-0 το εντός έδρας αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα, που κρατά από τον Σεπτέμβριο του ’18 και το 2-1 από τη Βίτορουλ. Μεγάλο σερί «τρέχει» και η Στεάουα με επτά σερί νίκες εκτός Βουκουρεστίου, εξ αυτών δέχθηκε γκολ μόνο σε δύο. Στα της παράδοσης, η Κλουζ έχει να τη νικήσει ως γηπεδούχος από τον Νοέμβριο του ’15, έξι συνεχόμενες ισοπαλίες έκτοτε (!) ενώ στα τελευταία 12, ανεξαρτήτως έδρας, μπήκαν μέχρι δύο γκολ, τελευταίο over 2,5 ήταν το Στεάουα – Κλουζ 1-2 τον Σεπτέμβριο του ’16.

🦊 Ανάλογη λογική (ελέω παράδοσης, και ενάντια σε αυτή) και εδώ, επιλογή το ασιατικό over 2,25, περιμένω να έχει γκολ μετά τη χειμερινή διακοπή…

⚽⚽ Δυάδα (max απόδοσης 4.53) 🇬🇷 🇷🇴

⏩ 17:15 Ατρόμητος – ΑΕΚ: Over 2,25 AH (2.15, Betshop)
⏩ 20:00 Κλουζ – Στεάουα: Over 2,25 AH (2.11, Betshop)

Δεν υπάρχει εμφανής λόγος


🇫🇷 Είχε ρέντα στα τελευταία δύο η Μετς: νίκησε, χωρίς να το αξίζει, το Στρασβούργο κι ακολούθησε μια «γεμάτη» εμφάνιση στη Ρεμς επικρατώντας δίκαια (ξανά με 1-0), πρώτη φορά στη σεζόν έκανε δύο «κολλητές» νίκες. Τα νέα της αποκτήματα, ο στόπερ Μπρον και μέσος Παζό, δείχνουν καλά στοιχεία, στον δρόμο για τη διεκδίκηση της παραμονής. Παραμένουν τραυματίες ο μέσος Κοάν και ο εξτρέμ Μπουλάγια, αμφότεροι βασικοί.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υποδέχεται μια Σεντ Ετιέν που με τα δύο γκολ του Καζρί «έσβησε» το σερί των τεσσάρων ηττών επικρατώντας της Νιμ, κι ακολούθησε το 1-0 στο Μονακό, την Τρίτη στο Κύπελλο, αν και έπαιξε με αλλαγές ενώ σκόραρε ξανά ο γκολτζής Μπουανγκά που κάνει τη διαφορά. Στους «8» δε θα παίξει με την Επινάλ της δ’ κατηγορίας, άρα έχει υψηλές βλέψεις στον θεσμό.

🦊 Δεν βρίσκω εξήγηση γιατί το διπλό είναι στο 3άρι. Καμία. Θα έπρεπε να βλέπαμε ένα πιο ισορροπημένο σετ. Μια επιλογή το draw no bet των «στεφανουά» σχεδόν μια μονάδα πιο κάτω (στο 2.06), μια άλλη η μη ήττα τους συνδυαζόμενη με τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα.

Combo 🇫🇷

⏩ 18:00 Μετς – Σεντ Ετιέν: Χ2 & over 1,5 (2.32, Novibet)

Μηδέν νίκες ο Ζοσέ επί του Πεπ (γηπεδούχος, σε πρωτάθλημα)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Ζοσέ εναντίον Πεπ στο Λονδίνο. Η Τότεναμ παραμένει σε μεταβατικό στάδιο, μετά και την έλευση του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο έκανε κάποιες νίκες και έκτοτε γύρισε στο… απρόβλεπτο του χαρακτήρα της. Όπως και στο 1-1 με τη Σαουθάμπτον στο FA Cup, την οποία θα υποδεχθεί στον επαναληπτικό της Τετάρτης έχοντας δεχθεί την ισοφάριση στο 87’. Παραμένουν νοκ άουτ οι Σισοκό, Ντέιβις και Κέιν για τους «σπερς», πιθανώς βασικός ο μέσος Μπέργκφαϊν που αποκτήθηκε από την PSV. Η Σίτι προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ παρά την ήττα 1-0 υποδεχόμενη τη Γιουνάιτεντ, δεχόμενη γκολ από φάουλ αλλά σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες. Στόχος να πάρει το Λιγκ Καπ (στον τελικό με την Αστον Βίλα), το Κύπελλο και να διακριθεί στο Champions League αφού ο εγχώριος τίτλος χάθηκε… από τα Χριστούγεννα. Γυρίζει ο Φερναντίνιο, όπως και ο Λαπόρτ.

⏳📜🗞️ Ζοσέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρδιόλα ανταμώνουν για 23η φορά, από την Ισπανία η αντιπαλότητά τους μεταφέρθηκε στην Αγγλία: 4-8-10 ο απολογισμός στα μεταξύ τους, σε όλες τις διοργανώσεις, ολόκληρο… βιβλίο γράφεται. Λίγοι θυμούνται ότι την περίοδο που ο Special One ήταν αρχικά μεταφραστής και κατόπιν βοηθός προπονητή στην Μπάρτσα (1996-00) επί ημερών Μπόμπι Ρόμπσον και Λουίς φαν Χάαλ, είχε… παίκτη τον Γκουαρδιόλα.

Πάντως με τον Πορτογάλο γηπεδούχο σε ματς πρωταθλήματος, δεν υπάρχει… άσος επί συνόλων τεσσάρων αναμετρήσεων!  Στις δύο από τις τρεις σεζόν που συνυπήρξαν στην Primera Division, στα clasicos της Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα του Πεπ είχε πάρει 1-1 από τη Ρεάλ τον Απρίλη του 2011 (82’ πέν. Ρονάλντο / 53’ πέν. Μέσι) και την είχε νικήσει 3-1 τον Δεκέμβρη του ίδιου έτους (1’ Μπενζεμά / 30’ Σάντσες, 53’ Τσάβι, 66’ Φάμπρεγας). Και, στα αντίστοιχα… clasicos του Μάντσεστερ στο «Ολντ Τράφορντ»,  τον Σεπτέμβριο του ’16 η Σίτι είχε νικήσει με 2-1 (42’ Ιμπραΐμοβιτς / 15’ Ντε Μπράινε, 36’ Ιχεανάτσο) και τον Δεκέμβριο του 2017 με το ίδιο σκορ (45’ Ράσφορντ / 43’ Νταβίδ Σίλβα, 54’ Οταμέντι).

2-3-5 συνολικά ο απολογισμός του Ζοσέ ως γηπεδούχου, με τον Πεπ. Η τελευταία νίκη ήταν με τη Γιουνάιτεντ στο Λιγκ Καπ του Οκτωβρίου 2016, 1-0 με γκολ του Μάτα. Και η μόνη άλλη τον Απρίλιο του 2010 στον πρώτο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Ιντερ και Μπαρτσελόνα: 3-1 με Σνάιντερ (30’), Μαϊκόν (48’) και Μιλίτο (61’), είχε ανοίξει το σκορ ο Πέδρο (19’) σε ματς με πολύ ξύλο και επτά κίτρινες.

Οι «νερατζούρι» είχαν πάρει τότε την πρόκριση με ήττα-θρίλερ 1-0 στο «Καμπ Νου» από γκολ του Πικέ στο 84’, με τον Ζοσέ να στήνει το γνωστό του… πούλμαν στην άμυνα παρά την αποβολή του Τιάγο Μότα από το 28’. Για… παλιούς, θυμάστε πώς ο Βέλγος Φραντ ντε Μπλέκερε… έσπρωχνε τους Καταλανούς. Εντέλει η Ιντερ πήγε στον τελικό της Μαδρίτης, υπέταξε την Μπάγερν με 2-0 και κατέκτησε το Champions League μετά από… 45 χρόνια.

🦊 Ούτε λόγος αν αξίζει το 1.55 αυτής της αγνώριστης Σίτι. Η Τότεναμ στα μεγάλα ματς παίζει πιο ανταγωνιστικά αλλά ούτε επί ημερών Μουρίνιο βελτιώθηκε αμυντικά. Η Σίτι πάντως σκοράρει περισσότερο στο β’ ημίχρονο των αγώνων της. Επιλογή καθαρής έμπνευσης, με διπλή ευκαιρία ημιχρόνου και διπλή ευκαιρία τελικού.

Special bet 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 18:30 ΤότεναμΜάντσεστερ Σίτι: 1Χ ημίχρονο / Χ2 τελικό (2.42, Stoiximan)

Στα «χαρτιά» το πρώτο διπλό, μεγάλα σερί και… Παναργειακός

🇬🇷 Ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ απόψε στο ΟΑΚΑ, όπου εκτιμάται ότι ύστερα από καιρό θα έχει αρκετό κόσμο για τους «πράσινους» αλλά και το ντέρμπι ενός πολύ μεγάλου ρεκόρ στην ιστορία του πρωταθλήματος. Διότι αν ο ΠΑΟΚ βάλει γκολ, θα φτάσει τα 57 συνεχόμενα παιχνίδια που σκοράρει, επίδοση που συμπτωματικά κατέχει… ο Παναθηναϊκός από τον Μάρτιο του 1963 μέχρι το Φεβρουάριο του 1965!

Οι «πράσινοι» με τέσσερις νίκες στα ισάριθμα τελευταία ανέβηκαν, βαθμολογικά και ψυχολογικά, στα τελευταία 13 ηττήθηκαν μόνο από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (7-5-1) όπου δεν τους είχε δοθεί καραμπινάτο πέναλτι.

Ο ΠΑΟΚ έκανε, μετά τον Αρη, τέσσερις σερί νίκες και επτά στα τελευταία οκτώ, η εν λόγω ήττα είναι η μοναδική του στα τελευταία 56 παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει την καλύτερη επίθεση με 43 γκολ ενώ σκοράρει επί 35 σερί αγωνιστικές εκτός Τούμπας (ρεκόρ στην ιστορία του, το είχε ο Ολυμπιακός με 29) και, δη, στα 24/35 έβαλε τουλάχιστον δύο! Συμπτωματικά, η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε εκτός έδρας ήταν στις 5 Νοεμβρίου 2017, όταν έχασε 1-0 από την ΑΕΚ… στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία μεταξύ τους, μετά το 3-2 στην Τούμπα τον Μάιο του 2017 για τα play offs, με τον ΠΑΟΚ να έχει κάνει τρία σερί διπλά επί των «πράσινων» (μαζί με το διακοπέν υπέρ του το 2017), είχε ως τότε όλα κι όλα πέντε «διπλά» σε 64 επισκέψεις! Ειρήσθω εν παρόδω η πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στην Αθήνα σημειώθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1985 με 1-0 και γκολ του Ράντε Πάπριτσα στο 79’ αλλά ήταν η πρώτη… στο γήπεδο. Η πρώτη ήτα τη σεζόν 1972-73 και «άνευ αγώνος». Γιατί;

⏳📜🗞️ Τότε, με τη Χούντα να παραπαίει λίγο πριν την πτώση τους, ο Ολυμπιακός Νίκου Γουλανδρή και των Λάκη Πετρόπουλου,  Λοσάντα, Βιέρα, Αργυρούδη, Τριαντάφυλλου, ο Παναθηναϊκός του «Γουέμπλεϊ» και των Φέρεντς Πούσκας και των Δομάζου, Αντωνιάδη, Βερόν, Ντε Μέλο, Καψή και ΠΑΟΚ του Λες Σάνον και των Κούδα, Σαράφη, Τερζανίδη, Ασλανίδη, Αναστασιάδη διεκδικούσαν τον τίτλο επί ίσοις όροις.

Την άνοιξη ο ΠΑΟΚ ηττάται από τον «φονέα των γιγάντων» Φωστήρα στον Ταύρο και ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στην κορυφή στους 56 βαθμούς, μια νίκη πίσω είναι ο Παναθηναϊκός που δίνει στο Καραϊσκάκη ένα κρίσιμο ντέρμπι. Ένα ντέρμπι που δεν τελείωσε ποτέ και κατακυρώθηκε τελικά με 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού, αφού διεκόπη οριστικά στο 83ο λεπτό από το διαιτητή Λάτσιο και ενώ ο Ολυμπιακός προηγείτο με 3-2 με τρεις αποβολές, έξι κίτρινες και 68 φάουλ (!). Παρόντες στο στάδιο ο Στυλιανός Παττακός και ο τότε ΓΓΑ Γιώργος Βλαδίμηρος, εκ μέρους των χουντικών που ήθελαν να… ελέγχουν τον Λάτσιο. Οι παίκτες πλακώνονται διαρκώς μεταξύ τους, το ντέρμπι διακόπτεται όταν ο Συνετόπουλος έβρισε τον Κωνσταντίνου λέγοντάς του κάτι για την τότε σύζυγο του, Μάρθα Καραγιάννη (!) και εντέλει ο Παναθηναϊκός μηδενίζεται, τιμωρείται με την ίδια ποινή και για τα επόμενα δύο παιχνίδια (με ΠΑΟΚ και Αιγάλεω) τα οποία χάνει με 2-0 άνευ αγώνος ενώ του αφαιρούνται και τρεις βαθμοί, την ώρα που ο Κωνσταντίνου, τιμωρείται με ισόβιο αποκλεισμό από την Εθνική (ποινή που αργότερα θα αρθεί).

Ως γνωστόν, κι αφού οι «πράσινοι» βγήκαν νοκ άουτ από τη διεκδίκηση του τίτλου, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός πήγαν… χέρι χέρι ως ότου ο ΠΑΟΚ ηττάται από την Παναχαϊκή στην Τούμπα με 5-3 (!).

Οι δυο τους τα… λένε και στο Κύπελλο όμως, όπου την ίδια εποχή ο ΠΑΟΚ αφήνει εκτός στα προημιτελικά τον Παναθηναϊκό με 2-0 στην Τούμπα και στα ημιτελικά τον Εθνικό στην παράταση ενώ ο Ολυμπιακός νικά δύσκολα με 3-2 τον Παναργειακό στο Φάληρο και τον Πανιώνιο με 2-1. Ο τελικός, φυσικά, στο Καραϊσκάκη, λήγει 1-0 με γκολ του Αγγελή για τους νταμπλούχους «ερυθρόλευκους».

Στον προημιτελικό λοιπόν με… εμάς, τους Αργείτες, ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-2 στο κατάμεστο Καραϊσκάκη και στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του Αντόνιο Ζούστο Άλτσιμπαρ (με δύο γκολ), δεν σκόραρε πάλι σε άλλο. Ο Παναργειακός αγωνιζόταν τότε στη Β’ Εθνική, στο τελευταίο 20λεπτο απώλεσε πολλές ευκαιρίες αλλά τα σφυρίγματα (θυμίζω, εποχή Χούντας τότε δεν τον βοήθησαν…

Επιστροφή… στα του σήμερα: γυρίζουν Νούνες και Ινσούα στον Παναθηναϊκό, εκτός ο ανέτοιμος νεοφερμένος Αγιούμπ, για βασικός προορίζεται ο Νάγκι και μάλλον ο Ανουάρ, αν δεν ξεκινήσει ο Μπουζούκης. Στον ΠΑΟΚ εξέτισαν Ακπομ και Μάτος, ο Κρέσπο έπαθε ζημιά και θα λείψει καιρό, ανέτοιμος ο Καντουρί.

🦊 Περίεργο ματς, και για τις δύο ομάδες, έπονται και τα ματς Κυπέλλου με το πρώτο, μεσοβδόμαδα στην Τούμπα, το κλίμα γενικώς… βράζει στη Θεσσαλονίκη, είναι σε καλό mood πάντως αγωνιστικά και οι δύο, αλλά δεν χωρούν προγνωστικά, βεβαίως ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο. Αλλά ως εκεί. Κράτησα, μιας και σφυρίζει ο Αζέρος Αλιγιάρ Αγκάγεφ και ήταν στο περσινό ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 3-0, τον καταλογισμό πέναλτι. Και πέρυσι είχε δώσει (σκόραρε ο Μπίσεσβαρ).

🦊 Και μια funbetιά: κοίταξαν πιθανά ακριβή σκορ που… καθυστερούν με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό. Το 0-1 έχει να εμφανιστεί από τις 28 Φεβρουαρίου 1999, με φάουλ του Κώστα Φρατζέσκου τότε στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα ο τότε 30χρονος μέσος, είχε να σκοράρει με αυτό τον τρόπο από το ματς του πρώτου γύρου κόντρα στην ομάδα του Βασίλη Δανιήλ, ο οποίος μετά την ήττα από τον «δικέφαλο» αποχαιρέτισε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, αλλά και γενικά την προπονητική, αφού δεν κάθισε πάλι στην άκρη του πάγκου σε επίσημο αγώνα. Και φυσικά ο Φρατζέσκος, τότε, καταχειροκροτήθηκε. Ηταν το πρώτο διπλό του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΟ μετά το 1985.

Special bet 🇬🇷

⏩ 19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Over 0,5 πέναλτι (2.75, Stoiximan)

Πιάνει… 14άρι η Μπάρτσα

🇪🇸 Μπαρτσελόνα εναντίον Λεβάντε στο «Καμπ Νου», συντριπτική υπέρ των Καταλανών η παράδοση. 13/13 νίκες στο πρωτάθλημα, 4-1-0 στο Κύπελλο, η μόνη φορά που η Λεβάντε δεν ηττήθηκε ήταν για το Κύπελλο, το οποίο ονομαζόταν τότε Copa del Presidente de la República, με 2-2 τον Ιούνιο του… 1935 (!). Στα δε του πρωταθλήματος, στα 8/13 η Μπάρτσα έβαλε τουλάχιστον τρία γκολ.

Μια Μπάρτσα που μαθαίνει να παίζει χωρίς τον Σουάρες, στο «Μεστάγια» ηττήθηκε δίκαια από τη Βαλένθια και έχασε έδαφος για τον τίτλο ενώ η Λεβάντε διάγε το χειρότερο σερί της ιστορίας της δεχόμενη γκολ επί 16 σερί αγωνιστικές. Ο Φατί συμπληρώνει τους Μέσι, Γκριζμάν μπροστά για την ομάδα του Κίκε Σετιέν.

🦊 Matchcombo επιλογή, ίσα ίσα για το… ονόρε με τριπλό συνδυασμό: να σκοράρουν και ο Μέσι, και ο Γκριζμάν και να λήξει άσο από ημίχρονο.

Matchcombo 🇪🇸

⏩ 22:00 Μπαρτσελόνα  - Λεβάντε: 1 ημίχ./ 1 τελ. & γκολ Μέσι & γκολ Γκριζμάν (2.80, Stoiximan)

Αμυνα… μπετόν, εκτός

🇦🇷 Η Κολόν έκανε άλλη μια κακή εμφάνιση, αλλά λύγισε εντέλει με πέναλτι στο τέλος από τη Σεντράλ Κόρδοβα. Επαιξε ως… κλασικά εκτός έδρας, αμυντικά και στο «περίμενε», απόψε δίνει κομβικότατο ματς αναφορικά με την παραμονή. Υποδέχεται μια Μπάνφιλντ που «τρέχει» αήττητο σερί επτά αγώνων, αλλά και αήττητο έξι σερί εκτός έδρας αγώνων (3-3-0) και, δη, δίχως να δεχθεί γκολ!

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελπίζει για έξοδο στο Sudamericana αλλά παράλληλα είναι σε κακή θέση στη βαθμολογία του υποβιβασμού. Ένα χρόνο πριν δε, επικρατώντας 1-0 στη Σάντα Φε, η Μπάνφιλντ νίκησε για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία την Κολόν, ανεξαρτήτως έδρας.

🦊 Κοίταξα τον άσο, σε τιμή αουτσάιντερ, καίτοι δεν βγαίνει από πουθενά. Να μη δεχθεί πάλι γκολ η Μπάνφιλντ «έξω», κομμάτι απίθανο. Επιλογή να μη νικήσει, συνδυαζόμενη με δύο γκολ στο ματς.

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ