Παίζουμε-ΠΑΟΚ-στο-3.20-και-Μάντσεστερ-στο-2.30.jpg

Ξανά ο ΠΑΟΚ φαβορί για το επόμενο πρωτάθλημα | Δείτε τις αποδόσεις

00:29 | 21 Μάρ 2019 2 min read
00:29 | 21/03/2019 2 min read
Παίζουμε-ΠΑΟΚ-στο-3.20-και-Μάντσεστερ-στο-2.30.jpg

Ο φετινός τίτλος της Superleague έχει ουσιαστικά κριθεί, με τον ΠΑΟΚ να επιστρέφει στους τίτλους μετά από πολλά χρόνια. Ωστόσο, ο Δικέφαλος του Βορρά είναι σύμφωνα με τις στοιχηματικές το φαβορί και για το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου!

Αν και βρισκόμαστε πολύ νωρίς, με τις ομάδες να μην έχουν καν ξεκινήσει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, ο Stoiximan έχει βγάλει αγορές για την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο της Superleague 2019-20. Ο ΠΑΟΚ πληρώνει κοντά στον διπλασιασμό (1.95), ενώ δεύτερο φαβορί δίνεται ο Ολυμπιακός στο 2.60. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στα πρωταθλήματα μετά από δύο σεζόν αποχής, με την απόδοσή τους να κρίνεται ως αξιόλογη.

Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ είναι το τρίτο φαβορί στο 6.50, επιλογή που ενδεχομένως μπορεί να οδηγήσει σε ένα καλοπληρωμένο cash out. Αν δεν σας καλύπτουν αυτές οι επιλογές, ο Άρης δίνεται στο 50.00, τιμή που έχει και ο Παναθηναϊκός, ενώ τέλος ο Ατρόμητος αξιολογείται στο 100.00.

Το μόνο που μένει λοιπόν μετά το πέρας της διαφαινόμενης κατάκτησης του ΠΑΟΚ, για την τρέχουσα περίοδο, είναι το εάν θα καταφέρει για πρώτη φορά στην ιστορία του να κατακτήσει δύο σερί πρωταθλήματα, εκτός εάν μπει σφήνα κάποιος εκ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα