Ελλάς το μεγαλείο σου.png

Ελλάς το μεγαλείο σου

02:08 | 05 Οκτ 2022 2 min read
02:08 | 05/10/2022 2 min read
Ελλάς το μεγαλείο σου.png

Ναι έχει Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα, όμως με τα φαβορί να πληρώνουν max 1.70 και το πιθανό διπλό της Ντόρτμουντ να έχει μετρηθεί σωστά, θα στραφώ στο Κύπελλο Ελλάδος και μία πραγματικά λάθος απόδοση.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Το ημερολόγιο γράφει 5 Οκτωβρίου, το πρωτάθλημα της SuperLeague 2 δεν έχει αρχίσει, το Αιγάλεω δεν έχει παίξει ούτε ένα επίσημο αγώνα κι όμως έχει αλλάξει ήδη δύο προπονητές (Χαραλαμπίδης, Φραντζέσκος) και πλέον το «οδηγεί» ο Θωμάς Γράφας (φωτό), ο οποίος πριν από περίπου δέκα μέρες επέστρεψε μετά από 1,5 χρόνο. Ελλάς το μεγαλείο σου! Φυσικά ούτε λόγος για προγραμματισμός της προκοπής, η ομάδα ακόμα… χτίζεται.

Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.3
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πιο στρωτά τα πράγματα στον Πανσερραϊκό, εμπιστεύτηκε από νωρίς τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στον Βόρειο όμιλο. Οι στόχοι του φτάνουν μέχρι και την άνοδο, αλλά είναι πολύ νωρίς και κυρίως δεν υπάρχει «καθαρή» εικόνα απ’ όλες τις ομάδες για να βγει συμπέρασμα. Το σίγουρο είναι πως η προετοιμασία κύλησε σαφώς πιο ομαλά απ’ ότι στο Αιγάλεω και αυτό μπορεί να μετρήσει σήμερα.

Το σετ άνοιξε με το διπλό να πληρώνει ακόμα και 3.30+… Στις περισσότερες εταιρίες έχει κατρακυλήσει κι έχει γυρίσει πλέον σε φαβορί, όμως αφού το βρίσκω ακόμα κοντά στον τριπλασιασμό θα το ποντάρω.

Πρόταση πονταρίσματος

Τελικό Αποτέλεσμα - Πανσερραϊκός
Αιγάλεω
Πανσερραϊκός
05/10
16:00
1 1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ