Oυράλμας Εκατερίνμπουργκ
Oυράλμας Εκατερίνμπουργκ

OΥΡΑΛΜΑΣ ΕΚΑΤΕΡΙΝΜΠΟΥΡΓΚ - ΠΑΡΜΑ

Πάρμα
81 - 75
Live
Τέλος Αγώνα
25/12/2023 (16:15)
Top αποδόσεις
field
Dvorets Igrovykh Vidov Sporta (2.500)
distance
364 χλμ (απόσταση)
Oυράλμας Εκατερίνμπουργκ - Πάρμα
Oυράλμας Εκατερίνμπουργκ - Πάρμα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Oυράλμας Εκατερίνμπουργκ - Πάρμα Προγνωστικά

«Τρελαίνει» κόσμο η Πάρμα τελευταία, αφού είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το πιστοποίησε με τον καλύτερο τρόπο, νικώντας και τη ΤΣΣΚΑ. Η Ουραλμάς είναι σε φάση αλλαγών, ο νέος προπονητής μπορεί να τη βοηθήσει ψυχολογικά, ενώ οι ξένοι της, έχουν ποιότητα. Στη φάση που είναι τώρα η Πάρμα πάντως, παίζεται το διπλό. 
Τελικό Αποτέλεσμα - Πάρμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Oυράλμας Εκατερίνμπουργκ

Κατάταξη: 8η

Πάρμα

Κατάταξη: 5η

76.6 Μ.Ο. Επίθεσης 74.2
80.8 Μ.Ο. Άμυνας 92.4
-4.2 Μ.Ο. Διαφοράς πόντων -18.2

Σύγκριση αποδόσεων

Bookmaker 1 2 Γκανιοτα Γκανιοτα Γκανιοτα
1.04 9.50 6.26% -12.51.92 +12.51.83 6.30% 153.51.85 153.51.89 6.51%
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.04
2
9.50

Αναλύσεις Ομάδων

Oυράλμας Εκατερίνμπουργκ
Κατάταξη: 8η
?
Η
Η
Ν
Η
Η
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Από τη στιγμή που μπήκε στη διαδικασία να προχωρήσει σε (μια μάλλον ξαφνική) αλλαγή στον πάγκο, τελειώνοντας τον κόουτς Παβίτσεβιτς, έχοντας συμφωνήσει με τον κόουτς Βεργκούν, αλλά τον κόουτς Φιλάτοφ, να κάθεται στον πάγκο στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Ούνιξ Καζάν και Λοκομοτίβ Κουμπάν. Στο Κράσνονταρ την Πέμπτη, δε μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική, έμεινε πίσω από το ξεκίνημα και δεν επέστρεψε ποτέ, χάνοντας τελικά με 98-73. Ο Νέβελς με 20 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ, ο Έλις είχε double-double με 11 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Γκλαζούνοφ είχε 14, με την Ουραλμάς να είναι πλέον στο 8-10 και 9η, έχοντας «κυκλώσει» τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Όλα δείχνουν ότι ο Βεργκούν θα κάνει ντεμπούτο σήμερα, μετά από 4.5 χρόνια παρουσίας στη Μινσκ.
Πάρμα
Κατάταξη: 5η
?
Ν
Ν
Ν
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Εδώ και περίπου ένα μήνα, μετράει έξι σερί νίκες στη VTB και επτά συνολικά, μαζί με εκείνη του Κυπέλλου Ρωσίας και δεν είναι υπερβολή να χαρακτηριστεί ως η πιο φορμαρισμένη ομάδα της λίγκας αυτήν τη στιγμή. Την Τετάρτη, έκανε τη μεγάλη υπέρβαση, επικρατώντας εντός έδρας και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με 82-78, με τον Ρις να κάνει σούπερ παιχνίδι με 22 πόντους και 7 ασίστ, όπως και τον Τζόνσον, που είχε 21 πόντους. Εξαιρετικός στη ρακέτα ο νεαρός Αμπντουλμπασίροφ, που σημείωσε double-double με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ «κατάπιε» Τζεκίρι και Σαν-Σαρλ. Κάπως έτσι η Πάρμα, έφτασε στο 10-8, είναι 6η πλέον, ισοβαθμώντας με Ενισέι και Σαμάρα και θέλει να παραμείνει εκεί ενόψει δεύτερης φάσης. Δεν έχει γνωστοποιηθεί κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα για τον κόουτς Πασούτιν.