Φέγενορντ
Α Ολλανδίας
Κωδικός Κουπονιού: 548
Φέγενορντ

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΑΛΚΜΑΑΡ

Άλκμααρ
1 - 0
Live
Τέλος Αγώνα
12/11/2023 (17:45)
Top αποδόσεις
field
De Kuip (51.777)
weather
Καιρός: Βροχή
distance
99 χλμ. (απόσταση)
Φέγενορντ - Άλκμααρ
Φέγενορντ - Άλκμααρ
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φέγενορντ - Άλκμααρ Προγνωστικά

Λάμπρος Λυριτζής
Εκτίμηση από Λάμπρος Λυριτζής
Ισόβαθμες οι δύο ομάδες που επιθυμούν τους τρεις βαθμούς ώστε να παραμείνουν στο κυνήγι της PSV. Και οι δύο είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αλλά η Φέγενοορντ είχε δύο ημέρες ξεκούρασης παραπάνω και διαθέτει μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο. Βλέπουμε νίκη των γηπεδούχων, δεν αρέσει η απόδοση στον άσο, οπότε θα πάμε με combo.
1&Over 1.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φέγενορντ

Κατάταξη: 2η

Άλκμααρ

Κατάταξη: 4η

1 Goal/Goal 1
1 Over 1.5 2
1 Over 2.5 1

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.50
X
8.50
2
100.00

Αναλύσεις Ομάδων

Φέγενορντ
Κατάταξη: 2η
?
Η
Ν
Η
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ήταν Over 2.5
  • 9/10 τελευταία παιχνίδια ήταν Over 2.5
  • 4 σερί εντός έδρας νίκες

Ανάλυση

Την Τρίτη ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από τη Λάτσιο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Σλοτ είχε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να ανοίξει το σκορ με τους Χιμένες και Ιγκόρ Παϊσάο αλλά αντ' αυτού δέχθηκε το μοναδικό γκολ της συνάντησης στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Είχε διαστήματα που πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο για την ισοφάριση και μία μεγάλη ευκαιρία με τον Χιμένες. Παρέμεινε στους έξι βαθμούς και υποχώρησε στην 3η θέση. Στις 28 Νοεμβρίου υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο πρωτάθλημα επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Βάαλβαϊκ. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 25’ αλλά ισοφάρισε στο 35ο λεπτό με σουτ εντός περιοχής του Τίμπερ. Στο 44’ κέρδισε πέναλτι και την αποβολή αντίπαλου παίκτη. Ο Χιμένες έστειλε την μπάλα άουτ, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και πέτυχε την ανατροπή στο 64’ με τον Νιούβποουρτ να παίρνει το ριμπάουντ σε σουτ του Ζερούκι που κατέληξε στο δοκάρι.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο ενίοτε βασικός εξτρέμ Μίντε. Αμφίβολη η συμμετοχή του συνήθως βασικού δεξιού μπακ Νιούβκοουπ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 20ο λεπτό της ευρωπαϊκής αναμέτρησης. Ο Χειρτράουντα αναμένεται να μετακινηθεί στο δεξί άκρο και ο Τράουνερ να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας. Ο τερματοφύλακας Μπάιλοβ επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2026.
Άλκμααρ
Κατάταξη: 4η
?
Η
Ι
Η
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 5/6 πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια ήταν G/G
  • 8-2-0 στο φετινό πρωτάθλημα
  • 7/8 τελευταία παιχνίδια είχαν 2-3 G

Ανάλυση

Την Πέμπτη ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από την Άστον Βίλα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Η ομάδα του Γιάνσεν είχε μόλις μία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο με εκφραστή τον Παυλίδη. Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 52ο λεπτό σε τετ α τετ με τον Μαρτίνεζ, όμως η ΑΖ δέχθηκε την ισοφάριση στο 61' και υπέστη την ανατροπή στο 81'. Παρέμεινε στους τρεις βαθμούς και στην τελευταία θέση του ομίλου. Στις 30 Νοεμβρίου υποδέχεται τη Ζρίνσκι. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Εξέλσιορ. Είχε ευκαιρία στο 64’ σε σουτ εντός περιοχής του Παυλίδη που έσωσε ο Φαν Χάσελ και άνοιξε το σκορ οκτώ λεπτά αργότερα με βολέ του Λάντο, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο 65’, έπειτα από κόρνερ. Ωστόσο δέχθηκε την ισοφάριση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αγωνιστικά νέα

Ο συνήθως βασικός εξτρέμ Λάντο ήταν τιμωρημένος κόντρα στην Άστον Βίλα αλλά απόψε επιστρέφει στη διάθεση του Ολλανδού προπονητή. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ Μ. Ντε Βιτ και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Βέστερφελντ.

Πιθανές ενδεκάδες

Επιστροφές - Απουσίες

Φέγενορντ
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Α
B. Nieuwkoop
Αμφίβολος
3
0
Ε
Y. Minteh
Τραυματίας
3
4
17/4
Άλκμααρ
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Τ
S. Westerveld
Τραυματίας
1
25
Α
M. De Wit
Τραυματίας
2
11
27/4
Μ
M. Lahdo
Επιστρέφει
4
1
10/1
Betting Facts
Φέγενορντ
Η ομάδα Φέγενορντ νίκησε 8 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Φέγενορντ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Φέγενορντ, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Άλκμααρ
Η ομάδα Άλκμααρ έχει φέρει 3 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Άλκμααρ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Άλκμααρ, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ