Αμπερντίν
Πρέμιερ Σκωτίας
Κωδικός Κουπονιού: 598
Αμπερντίν

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

Ρέιντζερς
2 - 0
Live
Τέλος Αγώνα
23/04/2023 (18:30)
field
Pittodrie Stadium (20.866)
weather
Καιρός: Βροχή
distance
199 χλμ. (απόσταση)

Αμπερντίν - Ρέιντζερς Προγνωστικά

Μάνος Κασσωτάκης
Εκτίμηση από Μάνος Κασσωτάκης
Μικρή η απόδοση του διπλού και αδικεί τη φορμαρισμένη Αμπερντίν. Οι Ρέιντζερς θέλουν να μειώσουν τη διαφορά από τη Σέλτικ στους 10 βαθμούς για να καθυστερήσουν όσο μπορούν τη στέψη της. Δέχονται συνεχώς γκολ τελευταία όμως και ο Γκόλντσον θα λείψει πάλι από την άμυνα. Ο συνδυασμός του G/G με το Over 2,5 ανεβάζει αρκετά την απόδοση.
G/G & Over 2,5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αμπερντίν

Κατάταξη: 3η

Ρέιντζερς

Κατάταξη: 2η

2 Goal/Goal 3
5 Over 1.5 3
3 Over 2.5 2
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Αμπερντίν
Κατάταξη: 3η
?
Ν
Ν
Ν
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • ⊙ 55 νίκες στα 173 εντός με Ρέιντζερς
  • ⊙ N/G τα 6 στα 7 τελευταία
  • ⊙ Over 2,5 τα 7 στα 12 τελευταία

Ανάλυση

Νίκησε 1-0 μέσα στα Χάιλαντς τη Ρος Κάουντι φτάνοντας τις 7 σερί νίκες και κράτησε με άνεση την 3η θέση, ενώ διατήρησε την τρομερή παράδοση που έχει κερδίζοντας τα 13 στα 14 ματς που έδωσε βράδυ Παρασκευής. Ο Λόπες (σ.σ. ή Ντακ όπως αποκαλείται) πέτυχε στο 17' το γκολ που έμελλε να κρίνει τον αγώνα, φτάνοντας τα 16 στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, πίεσαν κερδίζοντας αρκετά φάουλ και κόρνερ, χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά. Αυτή που απειλούσε ήταν η Αμπερντίν που είχε δοκάρι με τον Ντάνκαν και διαχειρίστηκε σχετικά εύκολα το προβάδισμα. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι τελείωσε το ματς με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Σίνι στο 95'. «Ξέραμε τι μας περίμενε, κέρδισαν κόρνερ στο πρώτο λεπτό, είναι δύσκολο να διαχειριστείς τέτοια πίεση γι' αυτό δουλέψαμε πολύ στην αμυντική μας λειτουργεία» δήλωσε ο Μπάρι Ρόμπσον. «Θα γίνω πάλι βαρετός αλλά κοιτάμε πάντα το παιχνίδι που έρχεται, ένα παιχνίδι τη φορά είναι το σκεπτικό μας και δεν θα παρασυρθούμε» τόνισε ο τεχνικός της Αμπερντίν.

Αγωνιστικά νέα

O μέσος Σίνι επέστρεψε αλλά... αποβλήθηκε ξανά, η Αμπερντίν έκανε έφεση η οποία απορρίφθηκε, με την ποινή του να αυξάνεται από τις 3 αγωνιστικές στις 4. Επιστρέφουν ο μέσος Ραμαντάνι που ανάρρωσε και ο αμυντικός μέσος Μπάρον που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο εξτρέμ Ρόμπερτς συνεχίζει την αποθεραπεία του, ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Γκόρτερ απουσίασε για προσωπικούς λόγους κι επιστρέφει. Αμφίβολος ο μέσος Πολβάρα.   
Ρέιντζερς
Κατάταξη: 2η
?
Ν
Η
Ν
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • ⊙ 61 νίκες στα 173 εκτός με Αμπερντίν
  • ⊙ Οver 2,5 τα 21 στα 29 τελευταία
  • ⊙ G/G τα 8 στα 11 τελευταία

Ανάλυση

Επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 5-2 της Σεντ Μίρεν και παρέμεινε στο κατόπι της Σέλτικ (η διαφορά τους πήγε στους 13β. μετά την ισοπαλία των «Κελτών» με τη Μάδεργουελ το απόγευμα του Σαββάτου, οι Ρέιντζερς έχουν την ευκαιρία να μειώσου στους 10. Στο ματς με τη Σεντ Μίρεν έχασαν πέναλτι μόλις στο 5', όταν ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Κάρσον, απέκρουσε το σουτ του Ταβερνιέ. Προηγήθηκαν στο 26' με τον Κάντγουελ, η Σεντ Μίρεν όμως ισοφάρισε με τον Ο' Χάρα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Πήραν ξανά το προβάδισμα με τον Σάκαλα τρία λεπτά μετά την έναρξη του β' μέρους, με τον Ο' Χάρα να ισοφαρίζει ξανά στο 65' και τον Κάρσον να κάνει στη συνέχεια αρκετές αποκρούσεις. Οι «Τζερς» όμως ήταν ασταμάτητοι και πέτυχαν τρία γκολ σε επτά λεπτά, με τον Μορέλος στο 79' και στο 81' και τον Άρφιλντ στο 86'. «Μπορούσαμε να αποφύγουμε τα δυο, ακούστηκαν σκληρά λόγια στα αποδυτήρια στο ημίχρονο» τα λόγια ο Μπιλ, ο τεχνικός των Ρέιντζερς δήλωσε ότι θα υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις το καλοκαίρι.

Αγωνιστικά νέα

Μόλις δυο αλλαγές στην ενδεκάδα που ξεκίνησε το ντέρμπι με τη Σέλτικ έκανε ο Μπιλ, δύσκολα θα πειράξει περισσότερο το βασικό σχήμα. Μόνιμα στο απουσιολόγιο οι μέσοι Λόρενς και Στίβεν Ντέιβις, ο φορ Ρουφ και ο αμυντικός Χελάντερ που έχουν χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Τραυματίες ο επιθετικός Τσόλακ, ο αριστερός μπακ Γιλμάζ, οι αμυντικοί Κινγκ και Γκόλντσον και ο εξτρέμ Κεντ, οι δυο τελευταίοι αναμένεται να επιστρέψουν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τη Σέλτικ. Γυρίζει ο μεσοεπιθετικός Ράιτ.

Πιθανές ενδεκάδες

Επιστροφές - Απουσίες

Αμπερντίν
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Τ
J. Gorter
Επιστρέφει
3
4
Α
G. Shinnie
Τιμωρημένος
4
0
21/1
Μ
D. Polvara
Αμφίβολος
3
25
Μ
C. Barron
Επιστρέφει
4
8
13/1
Μ
Y. Ramadani
Επιστρέφει
3
1
Ε
C. Roberts
Τραυματίας
3
9
37/16
Ρέιντζερς
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Α
F. Helander
Τραυματίας
5
49
Α
L. King
Τραυματίας
3
22
Α
C. Goldson
Τραυματίας
5
2
Α
R. Yılmaz
Τραυματίας
3
3
27/3
Μ
T. Lawrence
Τραυματίας
4
40
37/11
Μ
S. Davis
Τραυματίας
4
21
Μ
R. Jack
Τραυματίας
5
1
11/1
Ε
K. Roofe
Τραυματίας
5
8
15/1
Ε
R. Kent
Τραυματίας
5
1
29/3
Ε
S. Wright
Επιστρέφει
3
1
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 9.3
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.3
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.3
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ