Ανάλυση: Πήρε το Χ στο Λανς κόντρα στην τοπική ομάδα (2-2). Εξαιρετική στο πρώτο 45λεπτο με ασφυκτικό πρέσινγκ, προηγήθηκε δικαίως στο 40' με τον Μπουφάλ. Στην επανάληψη μπήκε φουριόζα γηπεδούχος και το γύρισε με την Ανζέ να μην μπορεί να αμυνθεί. Έτσι, στο 55' βρέθηκε να χάνει με 2-1. Ωστόσο, έβγαλε εκ νέου χαρακτήρα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 70' με τον στόπερ Τομάς με αποτέλεσμα να αποδράσει με τον βαθμό. «Δεν είναι τυχαίο, δεν είναι σύμπτωση πως είμαστε στην 6η θέση του πρωταθλήματος, απλά θα πρέπει να αποκτήσουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητες μας», δήλωσε ο κόουτς Μπατίκλ που όπως επισήμανε η κατάσταση παραμένει εύθραυστη.
Αγωνιστικά νέα: Νέο πρόβλημα ο βασικός αμυντικός Ντουμπιά που είναι τιμωρημένος και δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς ο Μπερναρντονί (Τ) που λείπει τις τελευταίες αγωνιστικές από τις υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά δεν τα κατάφερε. Επιστρέφει, πάντως, ο αναπληρωματικός Τιούμπ (Ε). Γνωστά τα υπόλοιπα προβλήματα.
Ανάλυση: Έναν μήνα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα έχει συμπληρώσει η Μονακό. Προέρχεται από το 1-1 εντός με το Στρασβούργο σε ένα ματς, όπου το α' ημίχρονο ήταν εξαιρετικό με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο 9' ο Μπεν Γεντέρ σημάδεψε το δοκάρι, αλλά πήρε το αίμα του πίσω στο 45'+1' και με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους Μονεγάσκους. Με την έναρξη του β' μέρους δέχθηκε το 1-1, εν συνεχεία προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά αυτό ήταν σπασμωδικό με αποτέλεσμα να μείνει στο Χ και πλέον στο -6 από την τριάδα. «Υπάρχει έλλειψη συγκέντρωσης στην ομάδα, ενώ στο ματς με το Στρασβούργο διέκρινα ότι δεν υπήρχε και η νοοτροπία νικητή, πρέπει να βρούμε τον εαυτό μας», δήλωσε ο Κόβατς.
Αγωνιστικά νέα: Επί της ουσίας η Μονακό δεν έχει κάποιο πρόβλημα που να ανατρέπει τα πλάνα της σε ό,τι αφορά στη βασική ενδεκάδα. Εκτός παραμένει ο στόπερ Μπαντιασίλε που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ταυτόχρονα εξέτισε την ποινή του ο χρήσιμος στόπερ, Πάβλοβιτς που έλειψε στο ματς με το Στρασβούγο, ωστόσο δεν είναι στην αποστολή.
11 από τα 20 γκολ στο β'
Έχει σκοράρει στα 9 από τα 15
Καρέ αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα
Ανζέ - Μονακό Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
6η
66.7%
86.7%
46.7%
9η
53.3%
86.7%
46.7%
Διαφωνούμε με τον φαβοριτισμό της Μονακό που στα τελευταία ματς δεν πείθει. Αντίθετα έχει ενδιαφέρον το G/G στο ματς με δεδομένο πως αμφότερες είναι καλές δημιουργικά, αλλά έχουν τα θέματά τους στα μετόπισθεν.
Εκτίμηση
Διαφωνούμε με τον φαβοριτισμό της Μονακό που στα τελευταία ματς δεν πείθει. Αντίθετα έχει ενδιαφέρον το G/G στο ματς με δεδομένο πως αμφότερες είναι καλές δημιουργικά, αλλά έχουν τα θέματά τους στα μετόπισθεν.