Χάκερς εναντίον Favbet 3-1

Χριστουγεννιάτικη κυβερνοεπίθεση στην στοιχηματική Favbet

Favbet κυβερνοεπίθεσηΑνήμερα τα Χριστούγεννα, η ιστοσελίδα της στοιχηματικής πλατφόρμας Favbet δέχτηκε κυβερνοεπίθεση. Πολλοί πελάτες της Favbet δέχτηκαν μηνύματα στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, στα οποία τους ενημέρωναν ότι δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους, λόγω μιας απροσδόκητης συντήρησης της ιστοσελίδας της πλατφόρμας. Η αδυναμία πρόσβασης στην ιστοσελίδα της Favbet συνεχίστηκε για αρκετές μέρες. Ο γενικός διευθυντής της Favbet ανέφερε πως δέχτηκαν κυβερνοεπίθεση από άγνωστους χάκερς, την ώρα που η πλειονότητα του προσωπικού της πλατφόρμας ήταν σε χριστουγεννιάτικη, εταιρική εκδήλωση και υποψιάζονται ως υποκινητή μία ανταγωνίστρια στοιχηματική πλατφόρμα. Συνέχισε λέγοντας, πως οι χάκερς αφού «κατέστρεψαν» την κύρια βάση δεδομένων, συνέχισαν καταστρέφοντας και τα αντίγραφα ασφαλείας. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσαν να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά γιατί η Favbet διέθετε ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας που ήταν άγνωστο στους χάκερς. Επιπρόσθετα, οι χάκερς άλλαξαν την διαδικτυακή διεύθυνση της ιστοσελίδας της Favbet, «στέλνοντας» όλους τους πελάτες που ήθελαν να εισέλθουν στους λογαριασμούς τους, στην ιστοσελίδα του ουκρανικού Υπουργείου Εσωτερικών.

Στην ανακοίνωσή της, η Favbet καθησυχάζει τους πελάτες της όσον αφορά τα προσωπικά τους δεδομένα και τα χρήματα που έχουν στους λογαριασμούς τους, καθώς οι χάκερς δεν ήθελαν να υποκλέψουν κάτι αλλά να προκαλέσουν προβλήματα στην λειτουργία και την δομή της Favbet. Στην πλατφόρμα πιστεύουν πως η κυβερνοεπίθεση ήταν καλά οργανωμένη από καιρό, ενώ απαιτούνταν αρκετά τεχνικά μέσα (και άλλοι πόροι) για να είναι εφικτή. Τέλος, δηλώνουν πως έχουν πληροφορίες για το ποιος οργάνωσε και χρηματοδότησε την κυβερνοεπίθεση, αλλά δεν είναι έτοιμοι να δώσουν στοιχεία στην δημοσιότητα. Φωτογραφίζουν πάντως ως ύποπτη, μία από τις άμεσες, ανταγωνίστριες στοιχηματικές πλατφόρμες, ενώ πιστεύουν πως είναι πολύ ενοχλητικό να καταφεύγει ανταγωνιστής τους σε τόσο βρώμικες μεθόδους, που δημιουργούν αρνητικό κλίμα στην στοιχηματική αγορά.

Agios
     Ακολουθήστε με στο Twitter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας

Περισσότερα

Comments

Γιατί στο Foxbet;
To Foxbet βρίσκεται στον αέρα από το 2011 και συνεχίζει ελεύθερο και ανεξάρτητο χάρη στη δική σας καθημερινή υποστήριξη. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας τόσο για μένα όσο και για όλη τη Foxbet-ική ομάδα η σωστή και αξιόπιστη στοιχηματική σας ενημέρωση είναι απόλυτη προτεραιότητα. Στο νέο Foxbet δώσαμε βαρύτητα στην εύκολη πλοήγηση με λίγα κλικ, σε νέες υπηρεσίες όπως εμπλουτισμένα στατιστικά ή εργαλεία και στο mobile site μας. Σας εύχομαι καλή σεζόν με πολλά κέρδη!  
previews

Αξιολόγηση Στοιχηματικών

Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών ιστοσελίδων σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε στοιχηματική πλατφόρμα συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.

Live Στοίχημα Με Ήχο

Οι live tipsters του Foxbet δίνουν καθημερινά τις προτάσεις τους, τις οποίες βλέπετε σε πραγματικό χρόνο με αυτόματη ανανέωση στην κεντρική σελίδα. Στη σελίδα Live Betting υπάρχει και ηχητική ειδοποίηση για νέα προγνωστικά.

Δωρεάν Προγνωστικά Στοιχήματος

Oι tipsters μας δίνουν τις προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν μέσα από την προσωπική τους στήλη. Με μία απλή καταχώρηση του email σας, μπορείτε να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Σύγκριση Στοιχηματικών

Βρείτε εύκολα την στοιχηματική που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών ιστοσελίδων με τη H2H σύγκριση. Στο Foxbet δεν προτείνουμε απλά bookmakers, αλλά σας δίνουμε όλα τα εργαλεία για να επιλέξετε την καλύτερη στοιχηματική για εσάς.

Θεωρία στοιχήματος

Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Στο Betting School θα βρείτε την πιο ψαγμένη στοιχηματική θεωρία και θα εμπλουτίσετε τις στοιχηματικές γνώσεις σας.
Licensed bookmakers

Στοιχηματικές με Bonus Εγγραφής

Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών sites συγκεντρωμένα στη σελίδα Bet Bonus. Ποιοί bookmakers δίνουν πριμ εγγραφής με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και ποιοί διαθέτουν Loyalty πρόγραμμα, 0% γκανιότα ή προσφορές moneyback.