Αγγλία και Σλοβενία κοντράρονται στην Κολωνία (22:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Euro 24!
Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ προβλημάτισε στα δύο πρώτα παιχνίδια του 3ου γκρουπ, όμως έχει εξασφαλισμένη θέση στα νοκ άουτ με τους τέσσερις βαθμούς που έχει μαζέψει. Τώρα θέλει να «κλειδώσει» την πρωτιά και σε καμία περίπτωση να μη βρεθεί δεύτερη, αφού θα πέσει πάνω στην οικοδέσποινα Γερμανία.
Στο κόλπο της πρόκρισης παραμένει η Σλοβενία, έχοντας δύο ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες. Το 1-1 της Σερβίας στο φινάλε του μεταξύ τους αγώνα, στέρησε από το σύνολο του Ματίας Κεκ την ευκαιρία να πανηγυρίσει ήδη την παρθενική παρουσία σε νοκ άουτ Euro. Με νίκη μπορεί να βρεθεί ακόμη και πρώτη, αλλά με ήττα θα αποκλειστεί σίγουρα. Αν φέρει «Χ» απόψε (παίζεται στο 5.10) θα περάσει είτε ως δεύτερη είτε ως τρίτη (ανάλογα με το αποτέλεσμα στον αγώνα της Δανίας και τα μεταξύ τους κριτήρια ισοβαθμίας).
Παρακάτω θα βρείτε:
Για έκτη φορά θα τεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες σε επίσημο παιχνίδι. Η Αγγλία δεν έχει ηττηθεί (4-1-0), ενώ στα δύο τελευταία έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της.
Στο Μουντιάλ του 2010 είχαν παίξει ξανά στο πλαίσιο της τρίτης στροφής των ομίλων, με την τότε ομάδα του Φάμπιο Καπέλο να κερδίζει 1-0 για να προκριθεί ως δεύτερη στα νοκ άουτ. Προπονητής των Σλοβένων ήταν και τότε ο Κεκ, στην πρώτη του θητεία (2007-2011, 2018-σήμερα).
Το ερώτημα είναι αν θα «ξυπνήσει» η Αγγλία. Ο Σάουθγκεϊτ δέχτηκε κριτική για το γεγονός ότι δεν έκανε ούτε μία αλλαγή στο δεύτερο ματς, παρότι η ομάδα του είχε κακή εικόνα στην πρεμιέρα. Σε κάθε περίπτωση κατάφερε να σκοράρει και στα δύο 90λεπτα, απόψε θεωρούμε ότι μπορεί να ξεπεράσει το... φράγμα του ενός τέρματος. Στο 1.55 το Over 1.5 γκολ της Αγγλίας.
Η Σλοβενία πάντως δεν θα μείνει με «σταυρωμένα χέρια», θα διεκδικήσει και θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες για πρόκριση. Ήταν πολύ καλή κόντρα στη Δανία (1-1), λιγότερο με τη Σερβία (1-1) αλλά άτυχη που δεν πήρε το τρίποντο. Και στις δύο περιπτώσεις σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο. Το 3/3... τριπλασιάζει, ενώ το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή παίζεται στο εξαιρετικό 2.18.
Δεν είναι πολλοί οι «παραδοσιακοί» επιθετικοί που έχουν σκοράρει σε αυτό το Euro, μάλιστα στον 3ο όμιλο μόνο ένα γκολ έχει μπει από «9άρι», τον Χάρι Κέιν. Τα υπόλοιπα πέντε από αμυντικούς (2) και μέσους (3). Το να πετύχει γκολ παίκτης της μεσαίας γραμμής το βρίσκουμε σε απόδοση 1.65.
Ως τέτοιος λογίζεται κι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, που θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Στην πρεμιέρα ήταν ο σκόρερ και MVP, στη δεύτερη αγωνιστική δεν ξεχώρισε. Το στοίχημα να έχει συμμετοχή σε γκολ παίζεται στο 2.40.
Απέναντι στους Κέιν και Μπέλιγχαμ, ο Σπόραρ! Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού ψάχνει το πρώτο του γκολ στον θεσμό. Στην πρεμιέρα είχε ευκαιρίες, στο δεύτερο ματς δεν απείλησε. Στο υψηλό 2.30 να έχει τελική στον στόχο.
Στοίχημα | Απόδοση |
Συνολικά γκολ Αγγλίας - Over 1.5 | 1.55 |
Σλοβενία να σκοράρει στο ματς | 2.18 |
Σλοβενία να σκοράρει στο 2ο ημίχρονο | 3.00 |
Μέσος να σκοράρει | 1.65 |
Να σκοράρει ή να δώσει ασίστ - Τζουντ Μπέλιγχαμ (Αγγλία) | 2.60 |
Over 0.5 σουτ στον στόχο - Αντράζ Σπόραρ (Σλοβενία) | 2.30 |
Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τρία προγνωστικά αυξανόμενου ρίσκου για όλα τα... γούστα από την αναμέτρηση του 3ου ομίλου.
Οι χαφ έχουν την τιμητική τους στα γκολ του Euro και ιδιαίτερα στο τρίτο γκρουπ.
Μέσος να σκοράρει 1.65
Στο προηγούμενο Euro ήταν ρολίστας, τώρα είναι το «αστέρι» των Άγγλων στο οποίο βασίζουν πολλά τα «τρία λιοντάρια».
Να σκοράρει ή να δώσει ασίστ - Τζουντ Μπέλιγχαμ (Αγγλία) 2.60
Το έχει κάνει τις δύο πρώτες φορές, μπορεί να το κάνει και την τρίτη απέναντι σε μια Αγγλία με χαμηλή απόδοση και δίχως διάρκεια στο παιχνίδι της.
Σλοβενία να σκοράρει στο 2ο ημίχρονο 3.00
Δείτε τις υπόλοιπες προτάσεις μας
Κορυφαία στοιχηματική για EURO 24
Ακολουθήστε μας στα social Media