foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ45
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Α2 Μπάσκετ: Αφιέρωμα Elite League σεζόν 2023-2024

Previews Πρωταθλημάτων | 03 Οκτ 2023 17:56
A2-elite-league-afieroma.jpg

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα της Α2 (Elite League) θα είναι το φετινό με επτά από τις 16 ομάδες να έχουν παίξει την τελευταία 30ετία στην Basket League, ιστορικούς συλλόγους όπως ο Πανιώνιος, ο Ηρακλής, ο Μίλων και ομάδες με φιλοδοξίες και στόχους συνθέτουν το παζλ της λίγκας.

Του Γιάννη Ψαράκη

Από τις 16 ομάδες οι 6 βρίσκονται στην Αθήνα (Πανιώνιος, Μίλων, Πανερυθραϊκός, Παπάγου, Αμύντας, Ψυχικό), μία στην Αττική (Μεγαρίδα), μία στη Βοιωτία (Ερμής Σχηματαρίου), δύο στη Θεσσαλονίκη (Ηρακλής, Αίας Ευόσμου), μία στην Καβάλα (Ελευθερούπολη), μία στην Αμαλιάδα (Κόροιβος), μία στα Επτάνησα (Δόξα Λευκάδας), μία στις Κυκλάδες (Μύκονος), μία στη Φθιώτιδα (Έσπερος Λαμίας) και μία στην Αιτωλοακαρνανία (Χαρίλαος Τρικούπης/Μεσολόγγι).

Το σύστημα διεξαγωγής

Αλλάζει από φέτος το σύστημα διεξαγωγής στην κατηγορία αφού καθιερώνεται στα πρότυπα του ΝΒΑ το… play-in τουρνουά. Μετά το πέρας της κανονικής περιόδου λοιπόν οι ομάδες από την 7η έως τη 10η θέση θα παίξουν μεταξύ τους για δύο εισιτήρια (το 7ο και 8ο) στα πλέι-οφ. Ο 7ος θα παίξει με τον 8ο και ο νικητής πάει στα πλέι-οφ ως 8ος. Ο ηττημένος θα αντιμετωπίσει τον νικητή της μονής αναμέτρησης ανάμεσα στον 9ο και τον 10ο για το 2ο εισιτήριο των πλέι-οφ (8ο).

Από εκεί και πέρα παραμένουν τα ζευγάρια των πλέι-οφ (1ος – 8ος, 2ος – 7ος, 3ος – 6ος, 4ος – 5ος) μεταφέροντας τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου μεταξύ τους. Αν σε ένα ζευγάρι το σκορ από τα ματς της κανονικής περιόδου είναι 1-1 η πρόκριση θα κρίνεται στις 3 νίκες (δύο επιπλέον δηλαδή) και αν το σκορ είναι 2-0 η πρόκριση θα κρίνεται στις 4 νίκες (δύο επιπλέον δηλαδή). Οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν θα συμμετάσχουν στο Final-4 για τις 2 ομάδες που θα ανέβουν στην Α1 με σύστημα play-in τουρνουά. Ο 1ος θα παίξει με τον 2ο για το πρώτο εισιτήριο ανόδου. Ο ηττημένος θα παίξει με τον νικητή 3ου – 4ου για το 2ο εισιτήριο ανόδου. Όσο για τα πλέι-άουτ για την παραμονή θα παίξουν οι ομάδες από την 11η έως την 14η θέση με σύστημα όπως και των πλέι-οφ μεταφέροντας τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου. Ο 15ος και 16ος της κανονικής περιόδου υποβιβάζονται απευθείας.

Α2: ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ

Ένα κάπως... πολύπλοκο σύστημα ισχύει από πέρυσι όσον αφορά τη χρησιμοποίηση των ξένων παικτών στην Elite League. Kάθε ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι δύο ξένους, οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ως 650 λεπτά σε κάθε γύρο του πρωταθλήματος. Οι ομάδες που έχουν δύο ξένους στη σύνθεσή τους, θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν και δύο παίκτες κάτω των 23 ετών στη 12άδα κάθε αγώνα. Αν μια ομάδα χρησιμοποιεί έναν ξένο, δεν ισχύουν οι παραπάνω περιορισμοί.

Όσο για τα φαβορί; Ο Πανιώνιος παρότι ανέβηκε μόλις από τη Β Εθνική έχει φτιάξει ρόστερ ομάδας… Α1 και οτιδήποτε άλλο από την (επ)άνοδό του στη Basket League θα είναι τεράστια έκπληξη. Στα μείον ότι δεν θα παίζει στη φυσική του έδρα αλλά στου γείτονα Μίλωνα (300 μέτρα από το Βαρίκας) με τον έτερο συμπολίτη Μίλωνα να είναι από τα αουτσάιντερ λόγω κυρίως της παρουσίας του αρχισκόρερ Μπαρτ. Ο Πανερυθραϊκός μαζί με τη Μεγαρίδα είναι από τα... dark horses, δηλαδή ομάδες που στην πορεία ίσως κάνουν πρωταθλητισμό ενώ ερωτηματικό είναι η Μύκονος που έχει βλέψεις Α1. Το Ψυχικό δεν το… υπολογίζω αφού απλά δεν θέλει να ανέβει στην Α1 και ας πρωταγωνιστεί κάθε χρονιά ενώ ρυθμιστές θα είναι Ελευθερούπολη, Δόξα Λευκάδας, Ερμής Σχηματαρίου και ίσως ο Κόροιβος.

Προφανές φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο Πανιώνιος που έφτιαξε ομάδα... Basket League. Δεν μας "ψήνει", όμως, η απόδοση και ψάχνουμε κάπου αλλού την έκπληξη. Την βρίσκουμε στη... γειτονιά του Πανιωνίου και επιλέγουμε τον Μίλωνα, που πληρώνει καλά και έχει τον σούπερ για την κατηγορία, Στιβ Μπαρτ, που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο.

Αγορά Απόδοση
Νικητής διοργάνωσης: Μίλων 5.00
cta_box_bg
Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ομάδες της Α2 (Elite League)

Αμύντας Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Όπως σχεδόν κάθε χρόνο ο Αμύντας ούτε διεκδίκησε άνοδο, ούτε κινδύνευσε ουσιαστικά με υποβιβασμό. Έπαιξε μεν στα play-out όμως “καθάρισε” εύκολα και γρήγορα την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

Τι άλλαξε: Χρήματα να ρίξει πολλά στην αγορά ο Αμύντας δεν έχει παραδοσιακά, οπότε προχώρησε σε μετριοπαθείς κινήσεις. Ουσιαστικά η πιο σημαντική παραμονή, όσο και αν ακούγεται περίεργο, είναι του 40χρονου Νίκου Λιακόπουλου, ενός “περπατημένου” σε αυτές τις κατηγορίες σκόρερ ο οποίος θα παραμείνει ηγέτης στην ομάδα. Πλήγμα η αποχώρηση των Τοπάλι και Δόξα ενώ από τα νέα πρόσωπα ξεχωρίζει ο Μπολδόγλου.

Προπονητής: Ο Μιχάλης (Μάικ) Κουρής ανέλαβε αμέσως μετά τη λήξη της προηγούμενης σεζόν τις τύχες του Αμύντα μετά από μία διετία στον Παπάγου όπου τα πήρε αρκετά καλά. Είναι γεννημένος στην Αυστραλία και έκανε καριέρα κυρίως στον Ιωνικό Νίκαιας (Α2 αλλά και Β και Γ Εθνική).

fox.svg
Tι έχει και τι του λείπει

✔️ Έχει ένα ρόστερ απλά να “βγάλει” την υποχρέωση της κατηγορίας δίχως υψηλές απαιτήσεις. Έχει αρκετά δυναμική (αμυντικά) γραμμή ψηλών.

❌ Δεν έχει βάθος στον πάγκο αφού μετά τους 6-7 βασικούς υπάρχει έλλειμμα σε παίκτες με εμπειρία που να μπορέσουν να καλύψουν τυχόν αναποδιές

Σεζόν 18-19 19-20 20-21 21-22 22-23
Ρεκόρ 15-15 5-16 10-10 15-13 13-17

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ του Αμύντα αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία και το ύψος του.

Όνομα Ηλικία Ύψος
Νίκος Καμπούρης 31 2.06
Ορέστης Μπέλη 25 1.98
Νικηφόρος Μπολδόγλου 20 2.05
Τζόι Γκάτζο 26 1.99
Νάσος Γκρέγκας 27 1.94
Σπύρος Σιούντρης 23 1.94
Νίκος Λιακόπουλος 40 1.88
Σίντνεϊ Ουίλσον 29 1.99
Μάριος Δόξας 27 2.06
Κωνσταντίνος Μπιλάλης 19 1.85
Δημήτρης Τρύφωνας 18 1.91
Άγγελος Δαμιανός 19 1.95

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Όπως κάθε χρόνο, περιμένω τον Αμύντα στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας να παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία και στο τέλος να τα καταφέρνει.

Μεγαρίδα Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Στην πρώτη της σεζόν στην Α2 η Μεγαρίδα τα πήγε πολύ καλύτερα του αναμενόμενου με όπλο της την έδρα. Πέτυχε 16 νίκες και έχασε στην ισοβαθμία με τον Ερμή Σχηματαρίου τη συμμετοχή στα πλέι-οφ ανόδου.

Τι άλλλαξε: Σχεδόν όλο το ρόστερ! Με εξαίρεση τον Γκάτζια και μετ’ εμποδίων και τον Καλλινικίδη (αρχικά είχε “κλείσει” στον Πανελλήνιο αλλά τελικά έφυγε λόγω διαφωνίας με τη διοίκηση για τους χειρισμούς της), όλοι οι άλλοι παίκτες είναι καινούργιοι. Από αυτούς που αποχώρησαν σημαντικές ήταν οι απώλειες των Παπαγιάννη, Πολυτάρχου και Γεωργαλά. Από τα νέα πρόσωπα ξεχωρίζουν ο βετεράνος ψηλός Τουντζιαράκης και φυσικά ο Πέτρος Γερομιχαλός από τις πιο σημαντικές μεταγραφές... made in Basket League της κατηγορίας.

Προπονητής: Ο 51χρονος Γιώργος Μάνταλος σχεδόν τα μισά του χρόνια τα έχει περάσει στα Μέγαρα αφού είναι προπονητής της Μεγαρίδας από το 1999 στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Από τον Νοέμβριο του 2015 ανέλαβε πρώτος προπονητής όταν η Μεγραρίδα βρισκόταν ακόμη στη Β ΕΣΚΑΝΑ και κατάφερε να την οδηγήσει έως την Α2.

fox.svg
Tι έχει και τι της λείπει

✔️Διαθέτει γερή έδρα με φανατικούς οπαδούς και ένα γεμάτο ρόστερ. Ειδικά η παρουσία του Γερομιχαλού θα αλλάξει επίπεδο στην ομάδα των Μεγάρων ενώ μαζί με τους έμπειρους Τσόχλα, Καλλινικίδη και Τουτζιαράκη θα είναι το σημείο αναφοράς.

❌ Ερωτηματικό ο Αμερικανός Μπράντφορντ και πως θα βρει ρόλο στην ομάδα δίχως να μονοπωλεί τις επιθέσεις.

Σεζόν 18-19 19-20 20-21 21-22 22-23
Ρεκόρ - - - - 16-14

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Μεγαρίδας αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία και το ύψος του.

Όνομα Ηλικία Ύψος
Κρίστιαν Μπράντφορντ 28 1.85
Σταύρος Τουτζιαράκης 36 2.09
Άγγελος Γκάτζιος 29 1.95
Αριστοτέλης Ζαραϊδώνης 25 1.98
Δημήτρης Μουρτζούκος 17 1.87
Αλέξανδρος Κοκορέλης 21 1.95
Γιώργος Αρνόκουρος 23 2.04
Δημήτρης Μαντίκος 21 1.91
Πέτρος Γερομιχαλός 29 2.03
Δημήτρης Αναστασόπουλος 19 2.07
Νίκος Παπαρέγκας 29 2.00
Άλκης Ιωάννου 23 1.88
Απόλλων Τσόχλας 40 1.88

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Η Μεγαρίδα είναι ένα από τα... dark horses της κατηγορίας, δηλαδή ομάδα που μπορεί να εξελιχθεί σε πρωταγωνίστρια και να διεκδικήσει ακόμη και την άνοδο κρίνοντας μάλιστα και από τις μεταγραφικές της κινήσεις ειδικά σε παίκτες με προϋπηρεσία στην Α1.

cta_box_bg
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ψυχικό Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Τείνει να γίνει… ανέκδοτο το Ψυχικό αφού τα δύο προηγούμενα χρόνια το ένα κέρδισε στην άνοδο στην Α1 και το άλλο τη διεκδίκησε μέχρι το Final-4 ανόδου όντας μάλιστα 1ο στην κανονική περίοδο! Πλέον το έχουν πάρει άπαντες απόφαση ότι παίζει για τη χαρά του παιχνιδιού και δεν θέλει και δεν μπορεί να παίξει στην Α1.

Τι άλλλαξε: Έκανε κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Κράτησε τους βετεράνους πρώην παίκτες της Α1 Παπανικολάου και Αθανασούλα και τον γκαρντ Κουκά. Από τους νέους παίκτες ξεχωρίζει η απόκτηση του Τοπάλι και του Αμερικανού σκόρερ Μπερκ.

Προπονητής: Μια ζωή στο Ψυχικό έχει περάσει ο Γιώργος Ρεμεντέλας που έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα. Διπλωματούχος Μηχανικός αεροσκαφών ανέλαβε τις τύχες της ομάδας το 2003 με το Ψυχικό να είναι και η μοναδική ομάδα στην καριέρα του!

fox.svg
Tι έχει και τι του λείπει

✔️Διαθέτει εμπειρία με τους παίκτες που έχουν παίξει Α1, έναν σταθερό προπονητή που δεν τον… κουνάει κανείς.

❌ Δύο σερί χρονιές κάνει πρωταθλητισμό. Κάποια στιγμή όμως το γεγονός ότι δεν θέλει να ανέβει στην Α1 στην πραγματικότητα κάποια στιγμή θα γυρίσει μπούμεραγκ.

Σεζόν 18-19 19-20 20-21 21-22 22-23
Ρεκόρ 15-15 13-8 5-8 21-7 21-9

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ του Ψυχικού αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία και το ύψος του.

Όνομα Ηλικία Ύψος
Αντρέ Κέλι 24 2.06
Μιχάλης Κοντούδης 23 2.00
Αλέξης Καμπερίδης 18 2.07
Ρέτζι Τσέινι 24 2.02
Χρήστος Κωστόπουλος 21 1.98
Γιάννης Μιχαλούτσος 26 2.00
Αϊζάια Μπερκ 23 1.84
Ρένος Μπαλό 24 2.05
Αντριάνο Τοπάλι 29 1.92
Νίκος Παπανικολάου 38 2.09
Γιώργος Κουκάς 38 1.79
Γιάννης Αθανασούλας 36 2.03
Χάρης Αναγνωστόπουλος 23 1.91
Αντώνης Μάντζαρης 37 1.93

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα είναι από τις πρωταγωνίστριες ομάδες λόγω της ομοιογένειας, του ίδιου προπονητή και του σταθερού κορμού. Σίγουρη η θέση του στην πρώτη 8αδα της βαθμολογίας.

Παπάγου Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Επέστρεψε στην Α2 μετά από απουσία πολλών χρόνων και έδειξε ότι έχει ακόμη τη δυναμική του παρελθόντος. Έχασε τα πλέι-οφ στην ισοβαθμία με Μεγαρίδα και Ερμή Σχηματαρίου

Τι άλλαξε: Ο βετεράνος σέντερ Τζουγκαράκης ήταν η πιο σημαντική παραμονή στην ομάδα μαζί με τον φόργουορντ Κόη. Από τα νέα πρόσωπα ξεχωρίζει ο Γάργαλης από τον Πρωτέα Βούλας και ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ Γκρίφιν και ο Σέρβος σέντερ Σιλάντι.

Προπονητής: Μέχρι πρότινος ο Φώτης Καρακώστας ήταν συνεργάτης του Νίκου Οικονόμου στον Ερμή Σχηματαρίου και ανέλαβε το καλοκαίρι αντί του Μάικ Κουρή. Στο παρελθόν εργάστηκε σε διάφορες ομάδες διάφορων κατηγοριών όπως το Αιγάλεω. Να σημειωθεί ότι από πέρυσι στο ρόστερ του Παπάγου υπάρχει και ο 19χρονος γιος του κόουτς, Γιάννης Καρακώστας!

fox.svg
Tι έχει και τι του λείπει

✔️Διαθέτει ένα αρκετά νεανικό ρόστερ με ενθουσιασμό και κίνητρο και παίκτες που θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν (Γάργαλης, Τουλιάτος, Σταματίου, Ματσάγγος).

❌ Λείπει ο παίκτης-ηγέτης που με την εμπειρία του θα πάρει στις πλάτες του την ομάδα στα δύσκολα

Σεζόν 18-19 19-20 20-21 21-22 22-23
Ρεκόρ - - - - 16-14

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ του Παπάγου αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία και το ύψος του.

Όνομα Ηλικία Ύψος
Παναγιώτης Φρίμαν-Ετζιάκα 28 1.95
Γιάννης Καρακώστας 19 1.90
Δημήτρης Σταματίου 20 1.90
Ζάιον Γκρίφιν 23 1.98
Θοδωρής Κυριλής 24 1.90
Στέφανος Ματσάγγος 22 1.94
Βασίλης Γαργάλης 23 2.04
Σάββας Τζουγκαράκης 37 2.08
Χρυσόστομος Σανραμάνης 23 1.96
Παναγιώτης Κόης 24 2.01
Νίκολα Σιλάντι 31 2.08

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Σε πρώτη φάση το ρόστερ του Παπάγου μπορεί να μη γεμίζει το μάτι όμως πρόκειται για μία ομάδα με δυνατή έδρα, έμπειρη διοίκηση στην οποία προστέθηκε σε ειδικό ρόλο ο Γιώργος Καλαϊτζής που ήταν για χρόνια στον Παναθηναϊκό.

cta_box_bg
Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κόροιβος Αμαλιάδας Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο Κόροιβος έκανε πρωταθλητισμό. Μπορεί να μην τα κατάφερε να πάρει την άνοδο, αφού στα πλέι-οφ έπεσε πάνω στο Μαρούσι που πήρε τελικά τον τίτλο, αλλά με όπλο την έδρα ήταν στους πρωταγωνιστές.

Τι άλλαξε: Αρκετά πράγματα είναι η αλήθεια σε σχέση με πέρυσι. Παρέμεινε ο έμπειρος φόργουορντ Νοέας μαζί με κάποιους νεαρούς αλλά το υπόλοιπο ρόστερ είναι καινούργιο. Πιο σημαντικές οι προσθήκες του Αλέξανδρου Καλαϊτζάκη (αδερφός των Παναγιώτη και Γιώργου) αλλά και του σέντερ Καρρά (αμφότεροι από την Καρδίτσα) και των Αμερικανών γκαρντ Κουξχάουζεν και Ράνσομ.

Προπονητής: Παλιά καραβάνα στα γήπεδα των λεγόμενων “μικρών” εθνικών κατηγοριών ο Δημήτρης Λιόγας ο οποίος μέχρι πέρυσι βρισκόταν στον Αμύντα. Ο 56χρονος τυεχνικός με 30 χρόνια στους πάγκους έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Κύπρο, σε γυναικείες ομάδες (Γλυφάδα) και σε αντρικές όπως Παγκράτι, Σπόρτινγκ, Παλαιό Φάληρο, Χαλκίδα, Παπάγου, Ιωνικός Λαμίας.

fox.svg
Tι έχει και τι του λείπει

✔️Τα πρώτα δείγματα γραφής δείχνουν ότι οι Αμερικανοί του θα είναι πρωταγωνιστές επιθετικά με βοήθειες από τους ψηλούς.

❌ Πίσω από τους δύο ξένους υπάρχει έλλειμμα εμπειρίας και ηγετικής ικανότητας κυρίως στα γκαρντ.

Σεζόν 18-19 19-20 20-21 21-22 22-23
Ρεκόρ 13-17 7-13 Αποχώρησε 17-11 17-13

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ του Κοροίβου αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία και το ύψος του.

Όνομα Ηλικία Ύψος
Ντρου Κουξχάουσεν 25 1.83
Καχίμ Ράνσομ 30 1.86
Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης 20 2.00
Νικ Πόζογλου 27 1.97
Θοδωρής Καρράς 26 2.09
Φώτης Γεωργαλάς 22 2.04
Αντώνης Καραγεωργίου 22 2.02
Πέτρος Νοέας 36 2.06
Σωτήρης Ναυπλιώτης 20 1.93
Στέφανος Αλεξανδρόπουλος 17 1.92
Νίκος Κινηνής 17 1.88
Χρήστος Κοντόπουλος 17 1.92
Γιάννης Ράλλης 17 1.95
Χρήστος Τσίπας 17 1.86

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Ομάδα-έδρας ο Κόροιβος θα στηριχθεί στο σπίτι του στην Αμαλιάδα και αυτό αρκεί για να του εξασφαλίσει τη διεκδίκηση τουλάχιστον μιας θέσης στην 8αδα αρκεί να “βγουν” οι Αμερικανοί σκόρερ.

Ηρακλής Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Το ότι συμμετείχε στην κατηγορία μέσω του “παράθυρου” της ομάδας της Λάρισας ήταν το πρώτο… θαύμα. Το δεύτερο είναι ότι άντεξε τις συνεχείς αλλαγές προπονητών και διεκδίκησε μέχρι τα πλέι-οφ την παρουσία στο Final-4 όπου όμως δεν κατάφερε να προκριθεί.

Τι άλλλαξε: Τα πάντα. Μία εντελώς νέα ομάδα θα παρουσιαστεί και φέτος αφού ο Ηρακλής σε όποια κατηγορία παίζει τα τελευταία 4-5 χρόνια αλλάζει ολοκληρωτικά το ρόστερ του. Από τα νέα πρόσωπα ξεχωρίζουν οι Μαστρογιαννόπουλος, Σαρικόπουλος (παίκτες με προϋπηρεσία στην Α1), ο Σοκ που είχε παίξει και παλαιότερα στην ομάδα και οι Αμερικανοί Τόμπσον και Μπέικερ.

Προπονητής: Η παρουσία του Θανάση Γιαπλέ στον πάγκο του Ηρακλή είναι πολυτέλεια. Τα τελευταία χρόνια συμμετείχε στο προπονητικό τημ του Παναθηναϊκού υπό διαφορετικούς τεχνικούς. Ο 54χρονος Χαλκιδαίος τεχνικός έχει εργαστεί στο Κατάρ (συνεργάτης του Στέργιου Κουφού) και σε ομάδες Α1 (Ρέθυμνο, Τρίκαλα) και Α2 (Λαμία) ως πρώτος προπονητής.

fox.svg
Tι έχει και τι του λείπει

✔️Το ρόστερ έχει τα πάντα αλλά μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία εντελώς καινούργια ομάδα που χρειάζεται χρόνο για να δέσει. Ειδικά αν οι Αμερικανοί βγουν ως σκόρερ δεν θα έχει αδύνατα σημεία.

❌Του λείπει η σταθερότητα ειδικά στην αντιμετώπιση των προπονητών αφού στο σπορ της αντικατάστασης τους ο Ηρακλής είναι πρωταθλητής… Ελλάδας εδώ και 4-5 χρόνια.

Σεζόν 18-19 19-20 20-21 21-22 22-23
Ρεκόρ 24-6 - - - 20-10

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ του Ηρακλή αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία και το ύψος του.

Όνομα Ηλικία Ύψος
Λάμπρος Φρύδας 22 1.95
Αλέξανδρος Προίσκος 23 1.98
Γιάννης Μερμίγκης 20 2.02
Κέντρικ Τόμπσον 27 1.91
Τζάστιν Μπέικερ 34 2.03
Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος 26 1.90
Κώστας Αλτίνης 23 1.95
Μάριος Πουλιανίτης 24 1.93
Πρόδρομος Ταχυρίδης 19 2.01
Στέργιος Πράπας 21 1.98
Θωμάς Ζορμπάς 19 2.04
Ζήσης Σαρικόπουλος 33 2.13
Στεν Σοκ 33 1.84

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Γενικά ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που έχει ιστορία και κόσμο, αλλά εδώ και χρόνια του λείπει η σταθερότητα σε πολλά επίπεδα. Έχει βλέψεις ανόδου και η λογική λέει ότι θα είναι στα πλέι οφ. Από εκεί και πέρα, βλέπουμε...

cta_box_bg
bwin - Άπαιχτη προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι στο Final Four της EuroLeague! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανερυθραϊκός Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Από τότε που ανέβηκε στην Α2 ο Πανερυθραϊκός έχει μία τίμια παρουσία. Δεν κινδυνεύει και στέκεται αξιοπρεπώς. Πέρυσι μπήκε στα πλέι-οφ και έφτασε μέχρι το Final-4 αποκλείοντας μάλιστα τον Ηρακλή.

Τι άλλλαξε: Όχι πολλά, αφού με τον ίδιο προπονητή εδώ και 2,5 δεκαετίες αρέσκεται στη σταθερότητα. Έμεινε ο κορμός της ομάδας (Καλλιανιώτης, Παπαδημητρίου, Μωραϊτης, Ιωαννίδης κ.α.) και έγιναν επιλεγμένες προσθήκες με πιο σημαντικές του διεθνή γκαρντ Κορκόντζελου, του σκόρερ του Τρίτωνα Μανόϊλοβιτς και του Μπαζίνα. Η απόκτηση του Σαμοντούροβ με διπλό δελτίο από τον Παναθηναϊκό ανέβασε πήχη και απαιτήσεις.

Προπονητής: Για 24η σεζόν στον πάγκο της ομάδας θα βρεθεί ο Δημήτρης Χουχούλης που ανέλαβε τις τύχες της το 2000 όταν ο Πανερυθραϊκός έπαιζε ακόμη στη Γ ΕΣΚΑ. Ασχολείται με την προπονητική από το 1992 αρχικά με τον Δούκα και στη συνέχεια με Διόνυσο και Απόλλωνα Σμύρνης ενώ ως παίκτης αγωνίστηκε στον Παράδεισο Αμαρουσίου, ΕΦΟΑ και Δούκα.

fox.svg
Tι έχει και τι του λείπει

✔️Έχει σταθερότητα σε πάγκο και κορμό ομάδας και αυτό δίνει στον Πανερυθραϊκό ένα έξτρα προσόν σε σχέση με άλλες ομάδες δίχως χημεία.

❌Με εξαίρεση τον αρχηγό Καλλιανιώτη (40 ετών) κανείς άλλος παίκτης του ρόστερ δεν είναι άνω των 30 κάτι που σημαίνει ότι λείπει η εμπειρία για τις ζόρικες στιγμές της κατηγορίας.

Σεζόν 18-19 19-20 20-21 21-22 22-23
Ρεκόρ - - 12-8 16-12 18-12

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ του Πανερυθραϊκού αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία και το ύψος του.

Όνομα Ηλικία Ύψος
Περικλής Κουρουπάκης 21 2.06
Κώστας Κουφόπουλος 24 1.89
Ηλίας Θοδώρου 28 2.05
Νεμάνια Μανόιλοβιτς 30 1.97
Γιώργος Τσιτσιγιάννης 25 2.05
Κωνσταντίνος Κορκόντζελος 19 1.91
Ηλίας Μωραϊτης  22 1.90
Δημήτρης Παπαδημητρίου 24 2.01
Τάσος Καλλιανίωτης 40 1.91
Περικλής Μπαζίνας 23 1.97
Λευτέρης Ζαραμακούπης 24 1.93

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ομάδα της Ερυθραίας θα είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Ο πρωταθλητισμός δεν είναι το ζητούμενο, αλλά μετά την απόκτηση και του Σαμοντούροβ ίσως προκύψει!

Αίας Ευόσμου Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Μετά από μία πολύ κακή σεζόν δεν απέφυγε τον υποβιβασμό μέσω των play-out. Παρόλα αυτά κατάφερε (!) και επέστρεψε στην Α2 μέσω wild card που πήρε από την ΕΟΚ το καλοκαίρι.

Τι άλλαξε: Ο Αίας δεν είναι ομάδα που θα… σαρώσει την αγορά με μεταγραφές. Αρκέστηκε στο να κρατήσει κάποιους βασικούς του παίκτες (Πετανιδης με προϋπηρεσία στον Ηρακλή, Ναούμης) και να αποκτήσει τον Σπυριδωνίδη από τη Μύκονο αλλά και τον φόργουορντ Βίκτορ που πέρυσι έπαιξε στο Ψυχικό. Στο τέλος των μεταγραφών ενισχύθηκε με τον πρώην παίκτη Καβάλας και Ηρακλή Αμπατζά και τον Αμερικανό Τζέρεμι Σέπαρντ που κόπηκε από την προετοιμασία του Απόλλωνα Πάτρας.

Προπονητής: Μετά από μία αρκετά καλή τριετή θητεία στον Κόροιβο Αμαλιάδας ο Κώστας Δελέγκος ανέλαβε την ομάδα του Ευόσμου. Ο 39χρονος τεχνικός γεννήθηκε στην Πάτρα και αρχικά διατέλεσε βοηθός στην τοπική ομάδα του Γλαύκου. Στη συνέχεια πέρασε ως βοηθός στον Απόλλωνα Πάτρας πριν αναλάβει τον Κόροιβο. Ως παίκτης έπαιξε σε Απολλωνιάδα και Λειβαδιά.

fox.svg
Tι έχει και τι του λείπει

✔️ Λίγα πράγματα μπορεί να πει κανείς ότι κάνουν την ομάδα του Ευόσμου να ξεχωρίζει. Ίσως οι έμπειροι  Ναούμης και Σπυριδωνίδης.

❌ Δεν μπορεί να πει κανείς ότι ο Αίας έχει γεμάτο ρόστερ. Χρειάζεται ενίσχυση για να σταθεί στην κατηγορία διαφορετικά θα είναι κομπάρσος.

Σεζόν 18-19 19-20 20-21 21-22 22-23
Ρεκόρ - - - - 9-21

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ του Αίαντα Ευόσμου αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία και το ύψος του.

Όνομα Ηλικία Ύψος
Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης 28 1.90
Γιώργος Γαρέζος 28 1.98
Κρεγκ Βίκτορ 28 2.01
Κώστας Βλάσιος 22 1.88
Βασίλης Παπαδόπουλος 25 2.03
Τίμος Πετράκης 24 1.95
Αποστόλης Ναούμης 30 1.98
Κυριάκος Πετανίδης 22 2.05
Κώστας Αμπατζάς 30 1.87
Τζέρεμι Σέπαρντ 26 1.85
Μάριος Τσέλλος 25 1.88

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Κάτω από τη μέση της βαθμολογίας προς τον πάτο της θα βρεθεί ο Αίας αφού το ρόστερ του δεν έχει κάποιο σημείο αναφοράς. Ομάδα “φτωχή” όσον αφορά στο σκοράρισμα οι νίκες της θα περιοριστούν λογικά σε μονοψήφιο νούμερο.

cta_box_bg
ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έσπερος Λαμίας Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Κέρδισε την άνοδο στην Α2 μέσω των πλέι-οφ της Β Εθνικής και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση (2-0 νίκες επί του Μακεδονικού).

Τι άλλλαξε: Ένα καινούργιο ρόστερ για τις ανάγκες της Α2 θα παρουσιάσει ο Έσπερος. Έφυγε ο έμπειρος γκαρντ Κυριακόπουλος αλλά και οι Προδρόμου, Μαντίκος αλλά έμεινε ο σκόρερ Τζόρτζεβιτς και αποκτήθηκαν παίκτες με προϋπηρεσία στην Α1 (Παπαντωνίου, Λιάπης, Λεγκίκας) ο βετεράνος Καράμπουλας και ο ταλαντούχος Φύτρος από το Περιστέρι.

Προπονητής: Όπως πολλοί από τους προπονητές των ομάδων της κατηγορίας ο Γιάννης Σοφογιάννης έχει συνδέσει την προπονητική του καριέρα με τον Έσπερο στον πάγκο του οποίου θα βρεθεί φέτος για 16η συνεχόμενη σεζόν! Να σημειωθεί ότι πριν αναλάβει τον Έσπερο ήταν παίκτης στον Ιωνικό Λαμίας που ήταν η τελευταία ομάδα της πόλης που έπαιξε το 2007 στην Α2!

fox.svg
Tι έχει και τι του λείπει

✔️ Ο Έσπερος έκανε δυνατό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι και πήρε παίκτες περπατημένους στα δύσκολα και στη σκληράδα που απαιτείται για να σταθεί κανείς στην Α2.

❌ Λόγω των πολλών νέων προσώπων είναι λογικό να μην έχει ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν χημεία και αυτό ίσως κοστίσει.

Σεζόν 18-19 19-20 20-21 21-22 22-23
Ρεκόρ - - - - -

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ του Έσπερου Λαμίας αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία και το ύψος του.

Όνομα Ηλικία Ύψος
Μιχάλης Πολυτάρχου 40 1.90
Κώστας Πυραδάκης 23 1.82
Βαγγέλης Καράμπουλας 42 2.00
Ty Μπρούερ 23 2.01
Γιάννης Φύτρος 19 1.98
Αποστόλης Ιωάννου 19 2.07
Γιάννης Νικολαΐδης  24 1.86
Νώντας Παπαντωνίου 33 1.90
Μιχάλης Λιάπης 27 1.92
Χρήστος Ξλύδης 28 1.95
Δημήτρης Λεγκίκας 28 2.07
Στέφαν Τζόρτζεβιτς 33 2.06

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Το ρόστερ δεν είναι κακό για πρωτάρα ομάδα. Όμως η Α2 είναι ειδικών απαιτήσεων και συνθηκών κατηγορία. Αν έχει τύχη όχι μόνο δεν θα κινδυνέψει αλλά θα διεκδικήσει μία θέση κοντά στη μέση της βαθμολογίας.

Μύκονος Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Αγωνίστηκε στη Β Εθνική όπου έχασε την άνοδο στους τελικούς των πλέι-οφ με 2-1 νίκες από τον Πανιώνιο. Παρόλα αυτά πήρε wild card συμμετοχής στην Α2 από την ΕΟΚ.

Τι άλλαξε: Ουσιαστικά ένα νέο ρόστερ προσαρμοσμένο στις ανάγκες της κατηγορίας θα έχει η Μύκονος μία από τις ελάχιστες ομάδες των Κυκλάδων που έχουν παίξει ποτέ στην Α2. Από το περσινό ρόστερ έμεινε ο Σταμάτης και οι Διαμαντάκος και Σπυρόπουλος, παίκτες με προϋπηρεσία στην Α1 έστω ως ρολίστες ενώ από τα νέα πρόσωπα ξεχωρίζει ο ομογενής φόργουορντ Παύλος και οι δύο ξένοι ειδικά ο γκαρντ Βοϊτσεχόβσκι που είχε παίξει ένα φεγγάρι και Ευρωλίγκα με το Μιλάνο!

Προπονητής: Ένας από τους πιο έμπειρους προπονητές της κατηγορίας είναι ο βετεράνος Γιάννης Τζήμας. Ο 55χρονος τεχνικός εργάζεται από το 1998 αρχικά ως βοηθός προπονητή στη Λάρισα (Α1) δίπλα σε Λάιο, Γιατζόγλου και Βίνσεντ. Στη συνέχεια ανέλαβε 1ος προπονητής σε Λάρισα, Ολύμπια Λάρισας, ΓΣ Λάρισας, Τρίκαλα, Αίολο Τρικάλων, Καβάλα, Καρδίτσα ενώ πέρασε και από Φάρο Κερατσινίου και Δούκα. Στη Μύκονο βρίσκεται από την περσινή σεζόν.

fox.svg
Tι έχει και τι της λείπει

✔️ Ομάδα με όραμα, με ικανούς παράγοντες όπως ο Ελληνιάδης (έχει περάσει από πολλές ομάδες της Α1 και την Εθνική) και υπομονή να πετύχει τους στόχους της.

❌ Η ταλαιπωρία από τα χειμερινά ειδικά ταξίδια στην υπόλοιπη Ελλάδα είτε με αεροπλάνο είτε με πλοίο θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας κούρασης.

Σεζόν 18-19 19-20 20-21 21-22 22-23
Ρεκόρ - - - - -

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Μυκόνου αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία και το ύψος του.

Όνομα Ηλικία Ύψος
Γιακούμπ Βοϊτσεχόβσκι 33 2.13
Κώστας Ευστρατίου 25 1.85
Σπύρος Καψαλός 23 1.97
Ανδρέας Κονταράτος 17 1.92
Νικ Παύλος 31 2.01
Νικ Καμάρας 27 2.01
Χόρχε Πατσέκο-Ορτίθ 25 1.88
Νίκος Χουχούμης 27 1.86
Δημήτρης Σταμάτης 27 1.88
Σπύρος Γαβρίλης 21 1.85
Αναστάσης Σπυρόπουλος 27 2.08
Γιώργος Διαμαντάκος 28 2.14

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Η Μύκονος θα ήθελε κάποια στιγμή να κάνει το κομμάτι της και να παίξει ακόμη και Α1. Δεν πιστεύουμε ότι θα βιαστεί τόσο πολύ ώστε να το κυνηγήσει φέτος, άλλωστε δεν πιστεύω ότι μπορεί κιόλας. Θα προσπαθήσει να βρεθεί στην πρώτη 8αδα της βαθμολογίας που είναι και ένας εφικτός στόχος.

cta_box_bg
Mοναδική προσφορά* για να σκοράρεις καθημερινά στις πιο δημοφιλείς λίγκες! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανιώνιος Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Ο Πανιώνιος επιστρέφει… Μετά από μια πενταετία που βολόδερνε στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής εδώ και δύο χρόνια έχει μία νέα σταθερή διοίκηση με χρήματα, όραμα και ανθρώπους που αγαπάνε και τον Πανιώνιο και την ιστορία του. Πέρυσι νίκησε τη Μύκονο στα πλέι-οφ ανόδου με 2-1 νίκες.

Τι άλλαξε: Από πέρυσι ο Πανιώνιος είχε ομάδα… Α2 ενώ φέτος δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι έχει ρόστερ ομάδας Α1 και κάνει πρόβα για του χρόνου. Κράτησε από το περσινό ρόστερ τον βετεράνο γκαρντ και αρχηγό Βεργίνη αλλά και τους χρήσιμους Αντωνάκη, Χάλαρη, Παπαδιονυσίου και Σκανδαλο παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία. Από τα νέα πρόσωπα ξεχωρίζουν ο πρώην παίκτης του Ρικ Πιτίνο στο Αϊόνα Ζαν-Λουί, ο σκόρερ Μιλεντίγεβιτς και φυσικά δύο παίκτες Α1, οι μέχρι πρότινος διεθνείς Κακλαμανάκης (σέντερ) και Γκίκας (γκαρντ) που θα κάνουν τη διαφορά.

Προπονητής: Ο μεγαλύτερος σε ηλικία τεχνικός της κατηγορίας είναι ο Περικλής Ταυρόπουλος. Στα 69 του χρόνια ο Ταυρόπουλος μετράει άπειρα χιλιόμετρα ως προπονητής και θεωρητικός του μπάσκετ (είναι άλλωστε και συγγραφέας μπασκετικών βιβλίων ανάλυσης). Έπαιξε μπάσκετ στον Έσπερο ενώ το μακρινό 1986 οδήγησε ως προπονητής την ιδια ομάδα στην Α2. Έφτιαξε το όνομά του στην Α1 με τον Παπάγου και στη συνέχεια πέρασε από πολλές ομάδες με πιο σημαντικούς σταθμούς Ιωνικό Νίκαιας και φυσικά Έσπερο Καλλιθέας.

fox.svg
Tι έχει και τι του λείπει

✔️ Ο Πανιώνιος έχει τα πάντα. Φανατικούς οπαδούς, σταθερή διοίκηση, δίψα να επιστρέψει στην Α1, ρόστερ γεμάτο εμπειρία και ικανότητα.

❌ Θα του λείψει η έδρα αφού θα “φιλοξενηθεί” στο κλειστό του Μίλωνα αφού το Ανδρέας Βαρίκας δεν πληροί της προϋποθέσεις της κατηγορίας.

Σεζόν 18-19 19-20 20-21 21-22 22-23
Ρεκόρ - - - - -

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ του Πανιωνίου αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία και το ύψος του.

Όνομα Ηλικία Ύψος
Μπέρικ Ζαν Λουί 24 1.94
Χρήστος Σκάνδαλος 28 1.86
Νίκος Χρήστου 17 1.91
Ιάκωβος Μιλεντίγεβιτς 26 1.90
Ιάσωνας Δημητρακόπουλος 23 1.96
Στάθης Παπαδιονυσίου 31 1.97
Δημήτρης Κακλαμανάκης 29 2.06
Δημήτρης Βεργίνης 36 1.90
Παναγιώτης Βύρλας 24 2.04
Νίκος Γκίκας 33 1.86
Ίαν Βουγιούκας 38 2.11
Μάνος Βαφειάδης 20 1.91
Ευγένιος Σεργιένκο 29 2.01
Βασίλης Αφεντουλίδης 19 1.90

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Ο Πανιώνιος από πέρυσι κάνει πρωταθλητισμό για την Α1 και ας έπαιζε στη Β Εθνική. Φέτος είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την (επ)άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Οτιδήποτε άλλο, με αυτό το ρόστερ που δημιούργησε, θα είναι αποτυχία.

Χαρίλαος Τρικούπης Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Εκτός 8αδας και πλέι-οφ έμεινε ο Χαρίλαος Τρικούπης (aka Μεσολόγγι) την περασμένη σεζόν. Ούτε κινδύνευσε με υποβιβασμό ούτε και διεκδίκησε κάτι καλύτερο από μία απλά τυπική παρουσία στην κατηγορία.

Τι άλλαξε: Όχι πολλά αφού παρέμεινε ένας σημαντικός αριθμός παικτών με ρόλο στην ομάδα όπως ο βετεράνος γκαρντ Μολφέτας (πρώην παίκτης Απόλλωνα Πάτρας), ο ταλαντούχος σέντερ Τόλα και οι νεαροί Νάνος και Παγούρας. Από τα νέα πρόσωπα ξεχωρίζει ο ταλαντούχος Τσουμάνης (πέρασε από τον Ολυμπιακό αλλά είχε τραυματισμούς) και ο Ζαρκαδούλας με τον Αμερικανό γκαρντ Γκλάσπερ.

Προπονητής: Ο Ηλίας Μούτσιος συμπληρώνει φέτος 12 χρόνια στην πόλη με τη λιμνοθάλασσα. Τα περισσότερα εργάστηκε ως βοηθός μαζεύοντας εμπειρίες κυρίως δίπλα στον Ντίνο Καλαμπάκο ενώ όταν η ομάδα υποβιβάστηκε από την Α1 το 2021 ανέλαβε πρώτος προπονητής και παραμένει στο πόστο του.

fox.svg
Tι έχει και τι του λείπει

✔️ Το Μεσολόγγι έχει ένα average ρόστερ ομάδας της Α2. Ούτε πολύ καλό για να διεκδικήσει άνοδο, ούτε και άδειο για να κινδυνεύσει.

❌ Με εξαίρεση τον Τόλα υπάρχει κενό στη ρακέτα ειδικά για τους αναπληρωματικούς ψηλούς. Γενικώς μία “κοντή” ομάδα.

Σεζόν 18-19 19-20 20-21 21-22 22-23
Ρεκόρ 17-13 19-2 - 20-8 14-16

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ του Μεσολογγίου αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία και το ύψος του.

Όνομα Ηλικία Ύψος
Βούκαν Σάμαρτζικ 24 1.88
Τζούλιαν Τόλα 20 2.12
Ρόμπερτ Γκλάσπερ 25 1.83
Κωνσταντίνος Στράτος 18 1.90
Χρήστος Παγούρας 18 1.90
Βασίλης Ζαρκαδούλας 22 1.94
Δημήτρης Νάνος 21 1.95
Αλέξανδρος Σταματογιάννης 26 2.04
Ανδρέας Τσουμάνης 22 2.03
Άρης Τσουργιάννης 23 2.05
Παναγιώτης Ερμείδης 25 1.92
Γιάννης Μολφέτας 31 1.96

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Όπως και την προηγούμενη σεζόν ο Χαρίλαος Τρικούπης θα βρεθεί πιστεύω στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας και αν δεν προσέξει ίσως μπει σε περιπέτειες. Ταβάνι μία θέση μεταξύ 10ης και 12ης.

cta_box_bg
Παίξε Νόμιμα στην bet365 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελευθερούπολη Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Εξαιρετική πορεία είχε η ομάδα του νομού Καβάλας φτάνοντας για 2η σερί σεζόν στις 19 νίκες. Γενικώς από τότε που ανέβηκε στην κατηγορία έχει αξιοζήλευτη σταθερότητα. Πέρυσι έμεινε εκτός Final-4 χάνοντας στα πλέι-οφ από τον Τρίτωνα.

Τι άλλαξε: Ουσιαστικά ένα νέο ρόστερ έχτισε το καλοκαίρι η Ελευθερούπολη αφού παραμένοντες ήταν ο Αμερικανός γκαρντ Γκαθράιτ και ο έμπειρος γκαρντ Ναούμης. Από τα νέα πρόσωπα ξεχωρίζει ο Αμερικανός Ράιαν Άλεν που έπαιζε στη Γεωργία και ο ταλαντούχος φόργουορντ Κουρτίδης.

Προπονητής: Για 3η συνεχόμενη σεζόν θα βρεθεί στην άκρη του πάγκου ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο Θρακιώτης τεχνικός που βρίσκεται στην Ελευθερούπολη από το 2021 είχε εργαστεί στο παρελθόν σε ομάδες της Ξάνθης και της Κομοτηνής.

fox.svg
Tι έχει και τι της λείπει

✔️ Ομάδα σταθερή στο πλάνο της η Ελευθερούπολη δουλεύει με νέους και ταλαντούχους παίκτες με “πινελιές” έμπειρων. Και φέτος αναμένεται να έχει τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία!

❌ Έχασε σημαντικούς παίκτες από το περσινό ρόστερ (Σοκ, Τσουμάνης, Σκουλίδας, Τουντζιαράκης) και αυτό θα επηρεάσει τη χημεία της.

Σεζόν 18-19 19-20 20-21 21-22 22-23
Ρεκόρ - 19-11 14-6 19-9 19-11

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Ελευθερούπολης αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία και το ύψος του.

Όνομα Ηλικία Ύψος
Φώτης Στυλίδης 31 1.92
Ράιαν Άλεν 25 1.87
Σωκράτης Ναούμης 27 1.91
Παναγιώτης Λογοθέτης 21 2.08
Βαλάντης Κουρτίδης 22 2.03
Βένος Μαστόρος 25 1.93
Κώστας Καμπουρίδης 24 2.04
Κωνσταντίνος Ιατρίδης 22 2.06
Τάιρ Γκαθράιτ 27 1.94
Νίκος Οκεκουόγεν 26 2.12
Μάριος Τσέλλος 23 1.88
Χριστόδουλος Μπόζης 24 1.90

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Μπορεί να μην γεμίζει το μάτι από πλευράς ονομάτων στο ρόστερ της όμως είναι ομάδα που όποιος την υποτιμήσει θα το πληρώσει. Και για αυτό “μιλάνε” οι πορείες της την τελευταία διετία. Πάντως δύσκολα θεωρώ ότι θα κάνει πορεία ανάλογη των δύο προηγούμενων σεζόν, θα βρεθεί πάντως στην 8αδα των πλέι-οφ, αυτός είναι ο στόχος της. 

Ερμής Σχηματαρίου Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Στην παρθενική του σεζόν στην Α2 τα πήγε πολύ καλά αφού έστω την τελευταία στιγμή και χάρη στις ισοβαθμίες “τρύπωσε” στην 8αδα των πλέι-οφ ουσιαστικά τρυπώντας το ταβάνι της.

Τι άλλαξε: Όσον αφορά στον κορμό του ρόστερ όχι πολλά. Μπορεί να έφυγαν παίκτες σημαντικοί όπως ο Ντράσκοβιτς, ο Ζαρμακούπης και ο Τάταρης έμεινε όμως ο βετεράνος πλέι-μέικερ Βασιλόπουλος μαζί με τον Μαργέλη, τον γκαρντ Μητσιμπόνα και τον Αμερικανό σκόρερ Ζακ Μπράιαντ που φέτος αναμένεται ακόμη καλύτερος σε σχέση με πέρυσι.

Προπονητής: Ο Νίκος Οικονόμου έκανε τεράστια καριέρα ως παίκτης κυρίως του Παναθηναϊκού αλλά και των Βίρτους Μπολόνια, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακού, Πανιώνιου και από το 2008 ακολουθεί προπονητική καριέρα. Στον Ερμή δείχνει να έχει στεριώσει αφού βρίσκεται από το 2019 μετά από περάσματα από: Σπάτα, Ιωνικό ΝΦ, Ολυμπιάδα Πάτρας, Ίκαρους Σερρών, Λιβαδειά, Ιωνικό Νίκαιας, Πανιώνιο (2 θητείες), Απόλλωνα Πάτρας και ως βοηθός σε Ίκαρο Καλλιθέας και Πανιώνιο στην Α1.

fox.svg
Tι έχει και τι του λείπει

✔️ Μετά την περσινή ρούκι χρονιά ο Ερμής φέτος θα παρουσιαστεί πιο έτοιμος και πιο έμπειρος ίσως για το παραπάνω βήμα. Έχει έμπειρο και γεμάτο ρόστερ στα γκαρντ.

❌ Λείπει το σημείο αναφοράς στη ρακέτα και αυτό ίσως κοστίσει σε ματς με συγκεκριμένους αντιπάλους με δυνατή γραμμή ψηλών.

Σεζόν 18-19 19-20 20-21 21-22 22-23
Ρεκόρ - - - - 16-14

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ του Ερμή Σχηματαρίου αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία και το ύψος του.

Όνομα Ηλικία Ύψος
Φώτης Βασιλόπουλος 37 1.88
Ζακ Μπράιαντ 26 1.88
Δημήτρης Μαργέλης 25 2.01
Λευτέρης Μητσιμπόνας 30 1.94
Δημήτρης Γερομιχαλός 29 1.84
Δημήτρης Γράβας 30 2.03
Θανάσης Μπολάτογλου 25 2.00
Ανδρέας Κασιούμης 25 2.11
Αναστάσιος Κωστόπουλος 21 2.00
Παύλος Βλαχογιάννης 21 1.83
Ιωάννης Βόγγελης 17 1.72

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Ομάδα με σταθερό πλάνο από το 2019 και μετά όταν ανέλαβε ο Οικονόμου κάνει αργά αλλά σταθερά ανοδικά βήματα δίχως να βιάζεται. Μία θέση στην πρώτη 8αδα των πλέι-οφ είναι εφικτός στόχος αρκεί να μην έχει τραυματισμούς παικτών που δεν αντικαθίστανται.

Μίλων Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Βρέθηκε σε έναν βατό όμιλο της Β Εθνικής όπου έκανε… περίπατο και πήρε εύκολα και την άνοδο στην Α2 μέσω των πλέι-οφ επιστρέφοντας στην κατηγορία μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Τι άλλαξε: Ακολουθώντας το “ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει” ο Μίλων κράτησε τον περσινό του κορμό με παίκτες έμπειρους όπως οι Μοτσενίγος, Ζούμπος, Μελισσαράτος και ταλαντούχους (Ανέστης, Δομπρογιάννης). Από τα νέα πρόσωπα ξεχωρίζει ο Αμερικανός σούπερ σκόρερ Στηβ Μπαρτ Τζούνιορ που έχει περάσει από πολλές ελληνικές ομάδες (πέρυσι για λίγο στον Ιωνικό Νίκαιας) αλλά και ο φόργοθορντ Κανονίδης.

Προπονητής: Η καριέρα ως παίκτης του Νίκου Καραγιάννη κράτησε λίγο παίζοντας σε Περιστέρι, Πανιώνιο και Παλαιό Φάληρο. Στα 29 ασχολήθηκε με την προπονητική αφήνοντας έργο στο Παλαιό Φάληρο. Πέρασε είτε ως πρώτος προπονητής είτε ως βοηθός από μια… ντουζίνα ομάδες (Λάρισα, Δάφνη, Περιστέρι, Αιγάλεω, Δούκας, Ηλυσιακός, Ρέθυμνο, Ιωνικός Νίκαιας, Παπάγου, Καστοριά, Κόροιβος Αμαλιάδας) και στον Μίλωνα πήγε στα μισά της σεζόν 2019-20.

fox.svg
Tι έχει και τι του λείπει

✔️ Ο Στηβ Μπαρτ ακόμη και στα 39 του παραμένει ένας σούπερ-σκόρερ. Αν δεν έχει τραυματισμούς θα είναι ο ηγέτης της ομάδας και υποψήφιος 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος.

❌Ομάδα πλήρης ο Μίλων δύσκολα θα βρει κάποιος αδύνατα σημεία, ίσως ο… αντι-Μπαρτ αν απουσιάσει ο Αμερικανός σκόρερ.

Σεζόν 18-19 19-20 20-21 21-22 22-23
Ρεκόρ - - - - -

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ του Μίλωνα αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία και το ύψος του.

Όνομα Ηλικία Ύψος
Ηλίας Πετρίδης 22 1.98
Ηλίας Ανέστης 24 1.92
Πέτρος Μελισσαράτος 30 1.96
Αλέξανδρος Γκίνος 17 1.96
Παναγιώτης Παγώνης 17 2.04
Σπύρος Μοτενίγος 31 1.94
Στηβ Μπαρτ Τζούνιορ 39 1.85
Θανάσης Δομπρογιάννης 24 2.04
Γιώργος Χριστόπουλος 25 1.88
Δημήτρης Μαλούκος 35 2.04
Δημήτρης Μάρκου 19 2.02
Φώτης Ζούμπος 30 1.95
Ανδρέας Κανονίδης 32 2.02
Γιάννης Δημακός 33 1.94
Πάρης Παπαδάτος 17 1.94

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Μπορεί να έλλειψε πολλά χρόνια από την Α2 ο Μίλων όμως έχει ρόστερ που μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Μαζί με τον επίσης κατά κάποιο τρόπο “νεοφώτιστο” Πανιώνιο είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την επάνοδο στην Α1 και ας μην το… φωνάζουν.

Δόξα Λευκάδας Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Πριν μερικά χρόνια είχε παίξει (με wild card) στην Α1 για μία σεζόν και έκτοτε βρέθηκε ξανά στα χαμηλά. Πέρυσι πήρε άνετα το εισιτήριο για την Α2 από τη Β Εθνική κερδίζοντας στα μπαράζ ανόδου τη Γέφυρα με 2-1 νίκες.

Τι άλλαξε: Τα πάντα! Πρόκειται για μία ολοκαίνουργια ομάδα που χτίστηκε από το μηδέν με μοναδικό παραμένοντα τον Μάνα. Από τα νέα πρόσωπα ξεχωρίζει ο σέντερ Βουλγαρόπουλος (Άρης, Λαύριο), ο γκαρντ Σκουλίδας, ο σέντερ Σαχπατζίδης και οι ξένοι Ντόναλντσον και Τσέιμπερς μαζί με τον Τζόρτζεβιτς.

Προπονητής: Ο Ντίνος Καλαμπάκος είναι γνώριμη φιγούρα των πάγκων διάφορων ομάδων της Α2. Ανέλαβε το καλοκαίρι την ομάδα της Λευκάδας μετά από μία σεζόν στο Αγρίνιο (που υποβιβάστηκε). Έκανε καριέρα ως παίκτης κυρίως στον Παναθηναϊκό και ως προπονητής εργάζεται από το 1999 έχοντας περάσει από: Παγκράτι, Γκυζιακό, ICBS, Ερμή Περάματος, Πόλις Καλλιθέας, Παπάγου, Κόροιβος Αμαλιάδας και Χαρίλαος Τρικούπης (Α1) ενώ διατέλεσε και τεχνικός του Κεραυνού στην Κύπρο.

fox.svg
Tι έχει και τι της λείπει

✔️ Ολοκαίνουργια ομάδα η Δόξα έχει βαθύ νεανικό και ταλαντούχο ρόστερ με δύο πολλά υποσχόμενους Αμερικανούς.

❌ Ως ομάδα με τόσα πολλά νέα πρόσωπα δεν θα έχει ειδικά στην αρχή της σεζόν χημεία και θα χρειαστεί αρκετό χρόνο να δέσει.

Σεζόν 18-19 19-20 20-21 21-22 22-23
Ρεκόρ - - - - -

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Δόξας Λευκάδας αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία και το ύψος του.

Όνομα Ηλικία Ύψος
Ντόνοβαν Ντόλαλντσον 27 1.85
Κριστιάν Μάνα 17 1.86
Δημήτρης Ερμείδης 21 1.91
Μπέιλι Τσέιμπερς 19 1.82
Μάνος Κοντούδης 21 1.90
Διογένης Γοργόνης 25 1.95
Γιάννης Σαχπατζίδης 30 2.09
Διονύσης Σκουλίδας 26 2.00
Γιάννης Ευσταθιάδης 20 1.90
Στράτος Βουλγαρόπουλος 23 2.17
Βουκ Τζόρτζεβιτς 24 2.03
Στάθης Παπαδάκης 25 2.02
Ανδρέας Κανονίδης 32 2.02
Γιάννης Δημακός 33 1.94

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Η Δόξα δεν ανέβηκε στην Α2 για να… φύγει. Θα στηριχθεί στην έδρα και στους πολλούς νεαρούς ταλαντούχους παίκτες για μία αξιοπρεπή πορεία που φτάνει μέχρι την 8αδα των πλέι-οφ. Δεν πιστεύω ότι θα κινδυνεύσει.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
GR
Πρόγραμμα ανταμοιβής*
Παραλίγο*
Ζήτα το και έγινε*
Cash out* Android App iOS App
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση