foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ277
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ανάλυση Mundial: Stoiximan Fantasy Challenge

Προγνωστικά Fantasy | 19 Νοε 2022 01:10
general.jpg

Η εβδομάδα του Μουντιάλ έφτασε και ο John Anthony είναι εδώ για να παρουσιάσει τους 32 μονομάχους και να προτείνει τους παίκτες που θα μας οδηγήσουν στη γη της φαντασιακής επαγγελίας. Πάρτε χαρτί και μολύβι και διαβάστε τη MEGA ανάλυσή μας.


Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

GROUP A

QATAR

Οι διοργανωτές. Η ομάδα του Κατάρ είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Αποτελούμενη κατ’ αποκλειστικότητα από παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της χώρας (το οποίο έχει διακοπεί από τα μέσα Σεπτεμβρίου) είχε τη δυνατότητα να προετοιμαστεί τους τελευταίους 2 μήνες για το μουντιάλ. Εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ασίας, με συμπαθητικές παρουσίες ως προσκεκλημένο μέλος στο Gold Cup του 2021 (έφτασε στα ημιτελικά) και στο Copa America του 2019 παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση τα τελευταία χρόνια, στοχεύοντας σε μία καλή παρουσία στον όμιλο. Ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής απέναντι στο Εκουαδόρ θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του στη διοργάνωση και αν θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την απλή συμμετοχή. Για αυτόν τον αγώνα έχουν υπάρξει καταγγελίες δωροδοκίας 8 παικτών των Νοτιοαμερικανών με σκοπό το Κατάρ να νικήσει με 1-0.  Προπονητής από το 2017 είναι ο Ισπανός Félix Sánchez με θητεία στις ακαδημίες της Barcelona, ο οποίος και έχει οδηγήσει το Κατάρ στις επιτυχίες των τελευταίων ετών. Η σταθερά στο σύστημα που προτιμά είναι οι 3 κεντρικοί αμυντικοί και ανάλογα με τον αντίπαλο παίζει 3-5-2 ή 5-3-2.

FANTASY PLAYERS

AKRAM AFIF: Στα 6.0Μ η τιμή του. Ο 25χρονος (στις 18/11 κλείνει τα 26) εξτρέμ αποτελεί μία από τις κύριες απειλές της επίθεσης του Κατάρ, ενώ είναι ο βασικός εκτελεστής πέναλτι της ομάδας. Διοργανώτρια χώρα το Κατάρ, σε κάθε διοργάνωση η FIFA… “σπρώχνει” τους διοργανωτές, ίσως μας δώσει φαντασιακό ψωμάκι.

ALMOEZ ALI: Ο βασικός φορ του Κατάρ με εξαιρετική αναλογία γκολ ανά συμμετοχή (42 γκολ σε 85 συμμετοχές). Όλη η ομάδα θα προσπαθεί να τον βρει, ενώ είναι ο 2ος εκτελεστής των πέναλτι. Και αυτού η τιμή ανέρχεται στα 6.0Μ.


NETHERLANDS

Η μεγάλη επιστροφή στα Μουντιάλ. Μετά την απουσία τους από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, οι οράνιε πηγαίνουν στα γήπεδα του Κατάρ με σκοπό μία καλύτερη πορεία από αυτήν στο περσινό Euro, όπου αποκλείστηκαν άδοξα από τους Τσέχους στο πρώτο νοκ άουτ. Η αποτυχία του Euro οδήγησε στην απόλυση του Frank de Boer και στην επαναπρόσληψη του “συνταξιούχου” Louis van Gaal για τρίτη φορά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, την οποία οδήγησε ένα τάκλιν του Mascherano μακριά από τον τελικό του Mουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία. Ο van Gaal σουλούπωσε την ομάδα και την οδήγησε στην εύκολη πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και στην κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο του Nations League. Το σύστημα που προτίμησε στον όμιλο του Nations League ήταν το 3-5-2 και μάλλον με αυτό θα πορευθεί και στη διοργάνωση. Η πρώτη θέση στον όμιλο αποτελεί αυτοσκοπό για τους Ολλανδούς και λογικά ανοίγει το δρόμο για τα προημιτελικά, εκεί όπου υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν την Αργεντινή.

FANTASY PLAYERS

VIRGIL VAN DIJK: Ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός στον κόσμο και αρχηγός της εθνικής Ολλανδίας τα τελευταία χρόνια. Οι προωθήσεις του στις στημένες φάσεις τον βοηθούν να σκοράρει σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ μπορεί να προσφέρει clean sheets ειδικά στον όμιλο. Στα 6.5Μ η τιμή του.

DENZEL DUMFRIES: Στα χαρτιά δεξί μπακ, στο χόρτο δεξί χαφ-εξτρέμ ο 26χρονος Ολλανδός αποτέλεσε την αποκάλυψη της εθνικής του στο περσινό Euro. Τα διαρκή ανεβάσματά του αποτελούν εφιάλτη για κάθε αντίπαλη άμυνα και μόνιμη πηγή πιθανών γκολ και ασίστ για την ομάδα του. Τον βρίσκουμε στα 7.0Μ.

CODY GAKPO: Ο νεαρός εξτρέμ αποτελεί τον καλύτερο παίκτη της πρωτοπόρου στην Eredivisie PSV, έχοντας συνεισφέρει 9 γκολ και 12 ασίστ στις πρώτες 14 αγωνιστικές. Μπορεί να αποτελέσει τον breakout star αυτής της Ολλανδίας με τιμή στα 9.5Μ.Τηι

MEMPHIS DEPAY: Το σημείο αναφοράς στη γραμμή κρούσης των οράνιε, παρά τον παραγκωνισμό του από τον Xavi στην Barcelona, πάντα βρίσκει τον τρόπο να κάνει τη διαφορά με την εθνική ομάδα. Στα 11.5Μ η τιμή του.


SENEGAL

Οι πρωταθλητές Αφρικής. Για πολλούς ήταν η μεγάλη ελπίδα της Αφρικής για να φτάσει μακριά στη φετινή διοργάνωση. Αυτό ίσχυε μέχρι να ανακοινωθεί ότι ο Sadio Mané θα χάσει το Μουντιάλ. Ο άσος της Bayern, τραυματίστηκε στην προτελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή και τέθηκε νοκ-άουτ από το μεγάλο ραντεβού. Με υγιή Mané, τα Λιοντάρια της Teranga θα είχαν σίγουρα υψηλότερο ταβάνι. Στο ρόστερ της βρίσκεται και ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Pape Abou Cissé. Προπονητής της ομάδας είναι ο αρχηγός της εθνικής του 2002, που έφτασε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα, Aliou Cissé, ο οποίος κατάφερε να την οδηγήσει στο 2ο Μουντιάλ της ιστορίας της το 2018 και στην 1η κατάκτηση του AFCON τον περασμένο Φεβρουάριο. Το σύστημα που προτιμάει είναι το 4-3-3. Ο στόχος της είναι να προκριθεί από τη φάση των ομίλων και από εκεί και πέρα ότι παραπάνω έρθει είναι καλοδεχούμενο.

FANTASY PLAYERS

ISMAILA SARR: Ο 24χρονος εξτρέμ της Watford αναμένεται να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος της σενεγαλέζικης επίθεσης μετά τον τραυματισμό του Mané. Είναι από τους βασικούς εκτελεστές στημένων της ομάδας, ενώ βρίσκει δίχτυα με πολύ καλή συχνότητα για μέσος (10 γκολ σε 47 διεθνείς συμμετοχές και 6 γκολ σε 17 συμμετοχές με τη Watford φέτος). Τον βρίσκουμε στα 7.5Μ.

BOULAYE DIA: Με το Mané απόντα θα κληθεί να δώσει βοήθειες στην επίθεση των Λιονταριών. Πραγματοποιεί καλή σεζόν στη Serie A με τη Salernitana έχοντας σκοράρει ήδη 6 γκολ σε 14 συμμετοχές. 7.5Μ η τιμή του.


ECUADOR

Η έκπληξη των προκριματικών της Νοτίου Αμερικής. Το Εκουαδόρ κατάφερε να εξασφαλίσει την 4η θέση στα προκριματικά της CONMEBOL και να επιστρέψει στο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από διάλειμμα μίας διοργάνωσης, αφήνοντας έξω χώρες που έκαναν αισθητή την παρουσία τους σε προηγούμενα μουντιάλ, όπως η Κολομβία και η Χιλή. Έχουν καταφέρει να πρωταγωνιστήσουν για τους λάθος λόγους μετά τις καταγγελίες για δωροδοκία από τους Καταριανούς για να χάσουν με 1-0 το ματς της πρεμιέρας. Προπονητής είναι ο Αργεντινός Gustavo Alfaro, ο οποίος φαίνεται να προτιμά τη χρήση του 4-3-3. Στόχος φαίνεται να είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία στον όμιλο και αν μπορέσει θα διεκδικήσει την πρόκριση με ματς-κλειδί αυτό της πρεμιέρας ενάντια στους διοργανωτές του Κατάρ. Ακόμα δεν έχει ανακοινώσει την αποστολή για τα γήπεδα του Κατάρ, ωστόσο μεγάλο αστέρι θεωρείται ο 21χρονος χαφ Moisés Caicedo της Brighton, ενώ σημαντικό γρανάζι είναι ο συμπαίκτης του στην αγγλική ομάδα Pervis Estupiñán, που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Σταθερή αξία στην επίθεση ο 33χρονος Enner Valencia, που αγωνίζεται στη Fenerbahce.

FANTASY PLAYERS

MOISES CAICEDO: O 21χρονος κεντρικός μέσος της Brighton είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας και ήταν κομβικός στην πορεία στα προκριματικά της CONMEBOL σκοράροντας 2 φορές και σερβίροντας άλλα 4 γκολ. Σίγουρα θα είναι από τους πρωταγωνιστές του Εκουαδόρ και τιμολογείται στα 7.0Μ.

ENNER VALENCIA: Πρόκειται για τον talisman και πρώτο σκόρερ στην ιστορία της εθνικής. Έχει καβατζάρει τα 33 και αγωνίζεται στη Fenerbahce, θέλει να οδηγήσει ως αρχηγός το Εκουαδόρ στην επόμενη φάση για πρώτη φορά μετά το 2006. Και αυτός στα 7.0Μ.


Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

GROUP B

ENGLAND

Η εθνική των memes. Τι να πρωτογράψει κάποιος για την εθνική Αγγλίας; Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση λογίζεται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί και σε κάθε μεγάλη διοργάνωση καταφέρνει να βρίσκει νέους τρόπους για να απογοητεύει τους πιστούς οπαδούς της. Φιναλίστ στο περσινό Euro, όπου νικήθηκε από την πανουργία των Ιταλών και την κατάρα των πέναλτι και 4η στο Μουντιάλ της Ρωσίας δείχνει να ξεκινάει… ως ένα από τα μεγάλα φαβορί ΚΑΙ στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Υπό το Southgate είναι εμφανής η βελτίωσή στην αμυντική λειτουργία της, αν και στο πρόσφατο Nations League δεν πήγε ιδιαίτερα καλά. Το σύστημα που προτιμά τα τελευταία χρόνια και την έχει οδηγήσει σε σημαντικές πορείες είναι το 3-4-2-1 με πολύ σημαντικές βοήθειες από τα ακραία μπακ. Αν πράξει το αυτονόητο και προκριθεί ως 1η από το (σχετικά βατό) όμιλό της, τότε ο δρόμος μέχρι τα προημιτελικά είναι ανοιχτός. Όπως και να έχει, είναι μία διοργάνωση που θα δείξει αν οι Άγγλοι έχουν αποβάλει τα συμπλέγματα των προηγούμενων ετών και μπορούν να λογίζονται ως μία πραγματικά μεγάλη δύναμη στο διεθνές στερέωμα.

FANTASY PLAYERS

JORDAN PICKFORD: Ο τερματοφύλακας της Everton δε διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, παρά ταύτα ο Southgate συνεχίζει να τον εμπιστεύεται και να αποτελεί το αδιαμφισβήτητο νο1 της Αγγλίας. Ο εύκολος όμιλος και η καλή αμυντική λειτουργία μπορεί να δώσουν στον Pickford τη δυνατότητα να μαζέψει clean sheets. Στα 7.0Μ η τιμή του.

JOHN STONES: Βασική επιλογή του Southgate, μάλλον ο καλύτερος στόπερ αυτής της ομάδας. Οι προωθήσεις του στις στημένες φάσεις μπορούν να μας δώσουν τελικές προσπάθειες στο στόχο και γκολ. Για τα clean sheets ισχύει ότι και με τον Pickford. Και αυτός τιμάται στα 7.0Μ.

RAHEEM STERLING: Από τους πυλώνες της εθνικής Αγγλίας, ο εξτρέμ της Chelsea ήταν εκπληκτικός στη φάση των ομίλων του περσινού Euro με 3 γκολ. Μπορεί να επαναλάβει ανάλογη επίδοση και σε αυτόν τον όμιλο. Τον βρίσκουμε στα 10.5Μ.

HARRY KANE: Ο αρχηγός και ηγέτης της εθνικής Αγγλίας. 1ος σκόρερ της στις 2 τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις (6 γκολ στο Μουντιάλ του 2018 και 4 στο περσινό Euro) λογικά και φέτος θα πετύχει αρκετά γκολ. Η τιμή του ανέρχεται στα 12.0Μ.


U.S.A.

Οι πρωταθλητές Βόρειας Αμερικής. Μετά την αυτοκτονία στα προκριματικά για το μουντιάλ της Ρωσίας, όπου αποκλείστηκαν λόγω ήττας από το αδιάφορο Τρίνινταντ & Τομπάγκο στην τελευταία αγωνιστική, οι Η.Π.Α. επανέρχονται στο προσκήνιο. Κατέκτησαν το Nations League της CONCACAF το 2020 και το Gold Cup πέρσι και με έντονο το νεανικό στοιχείο φιλοδοξούν να προχωρήσουν στο φετινό Μουντιάλ. Το πρώτο ματς ενάντια στην Ουαλία θα κρίνει πολλά για το μέλλον και των δύο στη διοργάνωση. Προπονητής εδώ και τέσσερα χρόνια είναι ο Gregg Berhalter με μεγάλη προϋπηρεσία στο MLS με την Columbus Crew, που δείχνει να προτιμά το 4-3-3. Ο Christian Pulisic της Chelsea είναι ο αρχηγός και καλύτερος παίκτης, ωστόσο στο ρόστερ υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι και εξελίξιμοι νεαροί, όπως ο Brenden Aaronson της Leeds United, ο Sergiño Dest της Milan και ο Giovanni Reyna της Borussia Dortmund.

FANTASY PLAYERS

CHRISTIAN PULISIC: Το Α και το Ω αυτής της ομάδας. Ο Pulisic δεν έχει αγωνιστεί πολύ με την Chelsea φέτος, αλλά στην εθνική ομάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αποτελεί τον εκτελεστή όλων των στημένων φάσεων, τον κύριο δημιουργό και πρώτο σκόρερ αυτού του συνόλου. Από τις καλές επιλογές μέσων στο παιχνίδι, τον βρίσκουμε στα 8.5Μ.

BRENDEN AARONSON: Ο νεαρός επιτελικός μέσος της Leeds United αποτελεί βασικό στέλεχος των Παγωνιών και μία καλή παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπορεί να τον οδηγήσει σε μία καλή μεταγραφή στο καλοκαίρι του 2023. Στα 7.5Μ η τιμή του.


IRAN

Με το μυαλό αλλού. Τις τελευταίες εβδομάδες το Ιράν βρίσκεται στο επίκεντρο της παγκόσμιας κοινής γνώμης λόγω των διαδηλώσεων που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα με αφορμή τη δολοφονία της Mahsa Amini από την αστυνομία ηθών της χώρας επειδή δε φορούσε το “σωστό” hijab. Ανάμεσα σε αυτές τις αναταραχές, η εθνική ομάδα της χώρας συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με σκοπό μία αξιοπρεπή παρουσία. Με έντονο το ελληνικό στοιχείο, καθώς στην αποστολή συμμετέχουν οι δύο αριστεροί μπακ της Α.Ε.Κ. Ehsan Hajsafi (είναι και ο αρχηγός) και Milad Mohammadi και ο επιθετικός της Ομόνοιας -με παρουσία σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό και Α.Ε.Κ.- Karim Ansarifard. Προπονητής είναι ο γνωστός από την παρουσία του δίπλα στον Sir Alex Ferguson για πολλά χρόνια, Πορτογαλος Carlos Queiroz, ο οποίος ανέλαβε για δεύτερη φορά τον ιρανικό πάγκο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το σύστημα, το οποίο προτιμά, φαίνεται να είναι το 4-1-4-1. Με αρκετούς παίκτες από το εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά και ποδοσφαιριστές με σημαντική παρουσία σε ευρωπαϊκούς συλλόγους (Taremi στην Porto, Jahanbakhsh στη Feyenoord, Azmoun στη Leverkusen) φιλοδοξεί να πετύχει κάτι καλύτερο από τις 2 τελευταίες συμμετοχές του, δηλαδή να προκριθεί στους 16.

FANTASY PLAYERS

SARDAR AZMOUN: Ο επιθετικός της Leverkusen αποτελεί το κύριο επιθετικό όπλο του Queiroz στην προσπάθεια πρόκρισης στην επόμενη φάση. Με εντυπωσιακή αναλογία γκολ στις διεθνείς συμμετοχές του (41 σε 65 συμμετοχές), ο Azmoun καλείται να πάρει από το χέρι τους Ιρανούς. Στα 6.5Μ η τιμή του.

ALIREZA JAHANBAKHSH: Εξτρέμ με σημαντική καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα (Nijmegen, AZ Alkmaar, Brighton, Feyenoord) είναι ο κύριος εκτελεστής των στημένων φάσεων για τους Ιρανούς. Με αναμενόμενα αμυντική προσέγγιση πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτές τις φάσεις για να γίνουν απειλητικοί. Τον βρίσκουμε στα 6.0Μ.


WALES

Η παρέα του Bale. Οι Ουαλοί προκρίθηκαν σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από 64 χρόνια αποκλείοντας στο Cardiff την Αυστρία και την Ουκρανία για τα playoffs της ευρωπαϊκής ζώνης. Με highlight την εκπληκτική πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Euro 2016, αλλά και την πρόκριση στους 16 του περσινού Euro, οι έμπειροι Ουαλοί θέλουν να συνεχίσουν το σερί προκρίσεων από όμιλο μεγάλης διοργάνωσης. Προφανώς, το μεγάλο αστέρι της ομάδας είναι ο Gareth Bale, που εδώ και λίγους μήνες ξεκουράζεται στο Los Angeles (στο οποίο πρόλαβε να σηκώσει το MLS Cup, στέλνοντας τον τελικό στα πέναλτι με δικό του γκολ). Πέραν του Bale, στο ρόστερ υπάρχουν αρκετοί έμπειροι ποδοσφαιριστές όπως ο τερματοφύλακας Hennessey, οι αμυντικοί Gunter και Davies, ο υπαρχηγός Aaron Ramsey και φυσικά ο “Welsh Pirlo” Joe Allen. Προπονητής τους είναι ο Rob Page, ο οποίος ξεκίνησε ως βοηθός και εν τέλει αντικατέστησε με επιτυχία το σκανδαλιάρη Ryan Giggs. Σαν σωστή βρετανική ομάδα σε αυτό το Μουντιάλ αγωνίζεται και αυτή με 3-4-2-1, ενώ η εμπειρία της σε μεγάλες διοργανώσεις μπορεί να την βοηθήσει να προχωρήσει στους 16.

FANTASY PLAYERS

GARETH BALE: Ο Bale της Ουαλίας δεν έχει καμία σχέση με τον Bale της Real. Με τη φανέλα της Cymru μεταμορφώνεται στο world class παίκτη που οραματίστηκαν στη Μαδρίτη όταν δαπάνησαν 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν το 2013. Ίσως στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά της καριέρας του, ο αρχηγός των Ουαλών θέλει να οδηγήσει όσο πιο μακριά γίνεται την ομάδα του. Στα 8.0Μ η τιμή του.

AARON RAMSEY: Μετά το αποτυχημένο πέρασμα από τη Juventus, συνεχίζει από το καλοκαίρι στη Νότια Γαλλία με τη φανέλα της Nice. Παρόμοια περίπτωση με αυτήν του Bale, η εθνική φαίνεται να του βγάζει τον καλύτερο εαυτό και σε αυτό το Μουντιάλ θα θελήσει να δείξει ότι δεν είναι τελειωμένος. Στα 6.0Μ η τιμή του.


Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

GROUP C

ARGENTINA

Η πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής. Η αλμπισελέστε κατάφερε να επιστρέψει στους τίτλους μετά από 28 χρόνια και μάλιστα μέσα στη Βραζιλία, κατακτώντας το Copa America πέρσι το καλοκαίρι. Ήταν ένα κύπελλο που οι Αργεντίνοι το περίμεναν πολύ καιρό και τους άνοιξε την όρεξη για το Μουντιάλ του Κατάρ, στο οποίο λογίζονται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί. Και πως όχι, αφού “τρέχουν” ένα αήττητο σερί 35 αγώνων τα τελευταία 3,5 χρόνια. Η παρουσία του Messi σίγουρα σημαίνει πολλά για τους Αργεντινούς. Παράλληλα, στο πρόσωπο του Emi Martínez βρήκαν έναν αξιόπιστο τερματοφύλακα, που τόσο τους έλειψε στις προηγούμενες διοργανώσεις, στερώντας τους προκρίσεις και διακρίσεις. Σε κάθε θέση έχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης και το ρόστερ τους είναι μάλλον το πιο πλήρες των τελευταίων ετών. Ο Lionel Scaloni βρίσκεται ήδη 4 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας και παρά τις μουρμούρες που έχουν ακουστεί κατά διαστήματα για τις επιλογές του, έχει βελτιώσει την εθνική Αργεντινής και δείχνει να της έχει εμφυσήσει ένα χαρακτήρα νικητή. Μένει να το αποδείξει και στα γήπεδα του Κατάρ. Συνήθως παίζει 4-4-2 ή 4-3-3 με το Messi σε ελεύθερο ρόλο. 

FANTASY PLAYERS

LIONEL MESSI: Στο (λογικά) τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του καλείται να πάρει την Αργεντινή από το χέρι και να την οδηγήσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Προφανώς, όλο το παιχνίδι θα περνάει από τα πόδια του. Περιμένουμε ένα μεγάλο τουρνουά από τον “Pulga” και τα 12.0Μ της τιμής του μοιάζουν λογικά.

EMI MARTINEZ: Αποτέλεσε τον X-factor της περυσινής κατάκτησης του Copa America, αποκρούοντας 3 πέναλτι στον ημιτελικό με την Κολομβία. Γενικά, η άμυνα της Αργεντινής παρουσιάζεται βελτιωμένη, έχοντας δεχτεί μόλις 5 γκολ στα 20 τελευταία παιχνίδια. Καλή ευκαιρία στα 6.5Μ.

LISANDRO MARTINEZ: Ο στόπερ της Manchester United φαίνεται να κερδίζει τη θέση του 2ου κεντρικού αμυντικού δίπλα στην παλιοσειρά Nicolás Otamendi. Στα 6.5Μ και αυτός.

LAUTARO MARTINEZ: Η θέση του φορ αποτέλεσε πληγή για την Αργεντινή στις προηγούμενες διοργανώσεις (χαμένες ευκαιρίες σε τελικούς από Higuaín, Palacios κλπ.). Ο τρίτος Martínez που προτείνουμε, καλείται να δώσει γκολ και με τους παίκτες που έχει να τον τροφοδοτούν σίγουρα θα βρει αρκετές ευκαιρίες. Η τιμή του έχει οριστεί στα 11.5Μ.


MEXICO

Οι σταθεροί στους 16. Η “Tri” τρέχει ένα απίστευτο σερί 7 αποκλεισμών από Παγκόσμια Κύπελλα στη φάση των 16, το οποίο και θα προσπαθήσει να σπάσει φέτος το Δεκέμβριο. Προκρίθηκε ως 2η (υστέρησε στην ισοβαθμία με τον 1ο Καναδά) από τη ζώνη της Βόρειας Αμερικής. Στο ρόστερ της διαθέτει 14 παίκτες από το εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ σε αυτό βρίσκεται και ο μέσος της Α.Ε.Κ. Orbelín Pineda. Σίγουρα ξεχωρίζουν με την παρουσία τους ο 36χρονος αρχηγός Andrés Guardado (με 177 διεθνείς συμμετοχές!) και ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου κάθε 4 χρόνια Guillermo Ochoa. Στην επίθεση βρίσκουμε τον Hirving Lozano της εκπληκτικής φέτος Napoli και το Raúl Jiménez των Wolves (προέρχεται από τραυματισμό). Στον πάγκο, στον οποίο κατά καιρούς έχουν καθήσει εκπληκτικές φιγούρες, βρίσκεται ο Tata Martino, περισσότερο γνωστός για τα αποτυχημένα περάσματά του από τον πάγκο της Barcelona και της εθνικής Αργεντινής. Σταθερό σύστημα το 4-3-3.

FANTASY PLAYERS

HIRVING LOZANO: Αποτελεί μία από τις κύριες επιθετικές επιλογές του Μεξικό και το βασικό εκτελεστή των στημένων φάσεων. Στα 8.5Μ η τιμή του.

ALEXIS VEGA: Το “10 το καλό” της Chivas και της εθνικής Μεξικό. Το έτερο φτερό της επίθεσης του Martino, θα χρειαστεί και αυτός να πάρει πρωτοβουλίες, ειδικά από τη στιγμή που ο Raúl Jiménez δε βρίσκεται στο 100%. 7.0Μ η τιμή του.


POLAND

Οι ερυθρόλευκοι.2η συνεχόμενη παρουσία για τους Πολωνούς σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στα προκριματικά βγήκαν 2οι πίσω από τους Άγγλους και στα playoffs στάθηκαν τυχεροί καθώς κληρώθηκαν και πέρασαν χωρίς αγώνα τους Ρώσους και στον τελικό επικράτησαν της Σουηδίας εντός έδρας με 2-0. Αν και στα τελευταία Μουντιάλ δεν έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της, στο παλμαρέ της υπάρχουν 2 τρίτες θέσεις (Δυτική Γερμανία 1974, Ισπανία 1982) και γενικά θεωρείται μία υπολογίσιμη δύναμη. Ο κορμός της παραμένει σταθερός (Szczęsny, Glik, Bednarek, Krychowiak, Zieliński, Milik, Lewandowski) και ίσως ήρθε η ώρα για το κάτι παραπάνω και σε ένα Μουντιάλ. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο αμυντικός χαφ της Α.Ε.Κ. Damian Szymański, αλλά και ο παλιός επιθετικός του Π.Α.Ο.Κ. Karol Świderski. Αναμένεται να κονταροχτυπηθούν με το Μέξικο για το ποια ομάδα θα συνοδεύσει την Αργεντινή στην επόμενη φάση. Εκλέκτορας είναι ο Πολωνός Czesław Michniewicz, αντικαθιστώντας τον περασμένο Ιανουάριο τον Paulo Sousa και καταφέρνοντας να οδηγήσει τους Πολωνούς στο Κατάρ. Δε φαίνεται να έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση ως προς το στήσιμο της ομάδας, καθώς έχει χρησιμοποιήσει πολλές διαφορετικές διατάξεις στους 10 μήνες που είναι ομοσπονδιακός προπονητής.

FANTASY PLAYERS

ROBERT LEWANDOWSKI: Σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό των Πολωνών, εκτελώντας όλα τα πέναλτι και τα περισσότερα φάουλ που θα κερδίσει η ομάδα του. Βέβαια, δε χρειάζεται αυτές τις φάσεις για να απειλήσει, αφού μιλάμε για το Lewandowski… Η τιμή του ανέρχεται στα 9.0Μ και αποτελεί μία από τις ευκαιρίες του παιχνιδιού.

PIOTR ZIELINSKI: O 28χρονος επιτελικός μέσος της Napoli έχει συμβάλει τα μέγιστα στη φοβερή πορεία της ομάδας του στη φετινή Serie A (3 γκολ, 5 ασίστ) και θα προσπαθήσει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και με την εθνική ομάδα. Στα 8.0Μ η τιμή του.


SAUDI ARABIA

 

Οι (όχι και τόσο…) φτωχοί συγγενείς του ομίλου. Τα “Πράσινα Γεράκια” εξασφάλισαν αρκετά εύκολα την παρουσία τους στο γειτονικό Κατάρ, κατακτώντας την 1η θέση στο 2ο όμιλο της 3ης φάσης των προκριματικών της ασιατικής ζώνης, πάνω από την Ιαπωνία και την Αυστραλία. Με εξαίρεση την παρθενική τους παρουσία σε τελική φάση Μουντιάλ, το 1994 στις Η.Π.Α. όταν και προκρίθηκαν στους 16, στις υπόλοιπες συμμετοχές τους εξελίχθηκαν σε σάκο του μποξ με ρεκόρ 1-2-9 και γκολ 6-33. Αν δούμε σε ποιον όμιλο είχαν την ατυχία να κληρωθούν, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αυτοί οι αριθμοί θα γίνουν ακόμα χειρότεροι. Όλοι οι παίκτες της 26μελούς αποστολής αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα με τους περισσότερους (12) να είναι ποδοσφαιριστές της Al-Hilal. Σε αυτήν αγωνίζεται και ο πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας, ο 31χρονος μέσος Salem Al-Dawsari. Προπονητής εδώ και 3 χρόνια είναι ο Γάλλος Hervé Renard, που έχει κατακτήσει 2 φορές το AFCON με τη Ζάμπια το 2012 και με την Ακτή Ελεφαντοστού το 2015. Συνήθως στήνει τους Σαουδάραβες σε διάταξη 4-2-3-1

FANTASY PLAYERS

Στον όμιλο που κληρώθηκαν μάλλον έχουν κλείσει ήδη εισιτήρια επιστροφής για Τζέντα την 1η Δεκεμβρίου, επομένως θα μείνουμε μακριά από τους Σαουδάραβες.


Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

GROUP D

FRANCE

 

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Οι Γάλλοι πηγαίνουν στο Κατάρ με στόχο να υπερασπιστούν το στέμμα τους και παρά τις σημαντικές απουσίες που έχουν μπορούν να το πετύχουν. Σε σχέση με την ομάδα που κατέκτησε το Μουντιάλ της Ρωσίας οι βασικοί πυλώνες σε άμυνα και επίθεση παραμένουν στο ρόστερ (Lloris, Varane, Pavard, Lucas Hernandez, Mbappe, Griezmann, Giroud), ενώ έχει προστεθεί σε αυτούς ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, Karim Benzema. Ωστόσο, οι τραυματισμοί έχουν χτυπήσει αρκετά τους Γάλλους. Οι απουσίες των Kanté και Pogba έχουν δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό στο κέντρο, το οποίο πρέπει να καλύψουν πιτσιρικάδες (Tchuameni, Camavinga, Guendouzi, Fofana) και οι Rabiot, Veretout, που δεν είναι παίκτες που μπορούν κάνουν τη διαφορά. Σε αυτούς τους δύο προστέθηκαν λίγες ημέρες πριν την έναρξη του τουρνουά, ο στόπερ της Paris Presnel Kimpembe και ο φορ της Λειψίας Christopher Nkunku. Ο Didier Deschamps θα καθοδηγήσει τους μπλε και σε αυτήν τη διοργάνωση και έπειτα μάλλον θα παραχωρήσει τη θέση του στο Zinedine Zidane. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη διάταξη που προτιμάει, ενώ στον όμιλο του Nations League χρησιμοποίησε το 3-4-1-2, το 4-4-2 και το 4-2-3-1.

FANTASY PLAYERS

HUGO LLORIS: Ο φύλακας-άγγελος και αρχηγός της Γαλλίας έχει φτάσει στα 35, αλλά παραμένει ο βασικός γκολκίπερ των Γάλλων. Αν θέλουν να προχωρήσουν στη διοργάνωση, τότε θα χρειαστούν τη συνεισφορά του και τα clean sheet του. Στα 7.0Μ η τιμή του.

WILLIAM SALIBA: Ο πιθανότερος παρτενέρ του Varane στο κέντρο της άμυνας μετά τον τραυματισμό του Kimpembe. Κάνει απίστευτη χρονιά και αποτελεί έναν από τους κυριότερους λόγους που η Arsenal βρίσκεται στην κορυφή της Premier League. Η τιμή του ανέρχεται στα 6.5Μ.

KYLIAN MBAPPE: O σταρ της Γαλλίας φαίνεται να ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός από το να παίζει ποδόσφαιρο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του στο Παρίσι. Το δικό του χαμένο πέναλτι απέναντι στην Ελβετία στέρησε από τη Γαλλία την πρόκριση στα προημιτελικά του περσινού Euro και θα προσπαθήσει να εξιλεωθεί. Στα 12.5Μ η τιμή του.

KARIM BENZEMA: Ο μακράν καλύτερος παίκτης στον κόσμο τον τελευταίο χρόνο οδήγησε τη Real στη 14η κούπα του Champions League. Έλειψε αρκετά χρόνια από την εθνική και σίγουρα θέλει να προσθέσει μία διάκριση σε Μουντιάλ με τα χρώματά της. 11.5Μ η τιμή του.


DENMARK

Η αποκάλυψη του περσινού Euro. Οι Δανοί κατάφεραν πέρσι να ξεπεράσουν το σοκ με τον Eriksen στον πρώτο αγώνα του ομίλου κόντρα στη Φινλανδία και να φτάσουν στα ημιτελικά, όπου και αποκλείστηκαν από τους Άγγλους με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Γνωρίζουν πολύ καλά το μεγάλο αντίπαλο τους στον τέταρτο όμιλο Γαλλία, καθώς την νίκησαν δύο φορές στον όμιλο του πρόσφατου Nations League, κάτι που σίγουρα θα ήθελαν να επαναλάβουν και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Διαχρονικά σταθερή ομάδα, διαθέτει μεγάλη ποιότητα σε όλες τις γραμμές και στη φετινή της έκδοση. Ξεχωρίζουν οι Eriksen, Hojbjerg, Kjaer, Christensen, Maehle, Damsgaard και ο νεαρός Andreas Skov Olsen που φέτος κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Club Brugge. Προπονητής παραμένει ο Kasper Hjumland, που χειρίστηκε περίφημα την περσινή κατάσταση οδηγώντας την σε ημιτελικά μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το Euro 1992, που το κατέκτησε. Στήνει την ομάδα του με παραλλαγές του 3-4-1-2.

FANTASY PLAYERS

CHRISTIAN ERIKSEN: Η παρουσία του στην Brentford και τη Manchester United δείχνει ότι έχει αφήσει πίσω του τη μεγάλη περιπέτεια που συγκλόνισε όλο τον ποδοσφαιρικό (και μη) κόσμο τον προπερασμένο Ιούνιο. Αποτελεί το βασικό εκτελεστή των στημένων της ομάδας. Τιμή στα 9.0Μ.

MIKKEL DAMSGAARD: Ο αντικαταστάτης του Eriksen τόσο στην περσινή έκδοση της εθνικής, όσο και στην Brentford. Στο Euro πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις, σκοράροντας δύο φορές. Μπορεί να συνεχίσει έτσι και στο Παγκόσμιο Κύπελλο και κοστίζει 9.5Μ.

ANDREAS SKOV OLSEN: Ο πιτσιρικάς από το Hillerød είναι φοβερός στο Βέλγιο και παρά τη νεαρή ηλικία του έχει προλάβει να γράψει 23 διεθνείς συμμετοχές με 8 γκολ. Ο πιο ακριβός παίκτης της Δανίας στα 10.0Μ.


TUNISIA

Οι Αετοί της Καρχηδόνας. 6η συμμετοχή για τη χώρα της Βόρειας Αφρικής σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, χωρίς να έχει καταφέρει να προκριθεί από τον όμιλο σε καμία από τις προηγούμενες πέντε. Η συμμετοχή της στο φετινό Μουντιάλ ήταν στον αέρα μέχρι πριν λίγες ημέρες, καθώς η FIFA προειδοποίησε την ομοσπονδία της χώρας για παράνομες κυβερνητικές παρεμβάσεις στο αυτοδιοίκητό της (τι μας θυμίζει…). Η παρουσία της Γαλλίας και της Δανίας στον ίδιο όμιλο, μάλλον προμηνύει ότι και η φετινή της παρουσία δε θα μακροημερεύσει. Στο ρόστερ της βρίσκονται ο δεξιός μπακ του Ατρομήτου Wajdi Kechrida, αλλά και οι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού Yassine Meriah και Mohamed Dräger. Προπονητής από τον Ιανουάριο είναι ο Jalel Kadri, ο οποίος αν και μόλις 50 ετών, έχει προλάβει να κάτσει σε 21 πάγκους πριν αναλάβει την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Προτιμώμενη διάταξή είναι το 4-3-3.

FANTASY PLAYERS

WAHBI KHAZRI: Ο φορ της Montpellier είναι ο πρώτος σκόρερ αυτής της εθνικής με 24 γκολ σε 72 συμμετοχές. Εκτελεί τα πέναλτι και τις περισσότερες στημένες φάσεις. Στα 6.5Μ η τιμή του.

ANIS BEN SLIMANE: Μόλις 21 ετών, αλλά έχοντας ήδη 25 συμμετοχές αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα για το μέλλον των Τυνήσιων. Αγωνίζεται στην Brøndby και κοστίζει μόλις 5.0Μ.


AUSTRALIA

Οι Socceroos. Η Αυστραλία κέρδισε την πρόκριση της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο διηπειρωτικό μπαράζ με το 5ο στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής Περού. 5η συνεχόμενη παρουσία της στα τελικά και 6η συνολικά, μόλις μία κατάφερε να προκριθεί στα νοκ άουτ (το 2006 που αποκλείστηκε με μουσαντένιο πέναλτι από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ιταλία). Πάντα σκληροτράχηλη και αθλητική, η φετινή της έκδοση φαίνεται να υστερεί πολύ σε ταλέντο σε σύγκριση με τις προηγούμενες διοργανώσεις. Πιθανότατα θα μονομαχήσει με την Τυνησία για την αποφυγή της 4ης θέσης στον όμιλο. Στον πάγκο της βρίσκεται εδώ και 4 χρόνια ο Graham Arnold και συνήθως προτιμάει το 4-2-3-1.

FANTASY PLAYERS

AJDIN HRUSTIC: Κατέκτησε το περσινό Europa League με τη φανέλα της Eintracht και το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στην ιταλική Verona, χωρίς να έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του μέχρι στιγμής. Στην Αυστραλία καλείται να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες και κοστίζει 5.5Μ.

AARON MOOY: Ο μέσος της Celtic βρίσκεται για 2ο σερί Μουντιάλ στην αποστολή της Αυστραλίας και είναι από τους πλέον έμπειρους αυτής της ομάδας. Εκτελεί τα περισσότερα φάουλ και κόρνερ, που αποτελούν σημαντική πηγή παραγωγής φάσεων για αυτήν την εθνική. Τον βρίσκουμε στα 5.0Μ.


Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

GROUP E

SPAIN

Η Furia Roja. Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του 2010 διανύουν μία μεταβατική περίοδο. Η γενιά που κατέκτησε τα πάντα στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας έχει χαθεί από το προσκήνιο (μόνο ο αρχηγός Busquets και ο υπαρχηγός Jordi Alba παραμένουν στο ρόστερ) και στην ομάδα έχουν μπει πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές όπως ο Gavi, ο Pedri, ο Ansu Fati, ο Eric Garcia. Τα πήγε απρόσμενα καλά στο περσινό Euro, όπου έφτασε μέχρι τους 4 και αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ιταλία. Λογικά θα παλέψει με τη Γερμανία για την πρωτιά, αν και η 2η θέση ίσως οδηγεί σε πιο βατό “μονοπάτι” στα νοκ άουτ. O Luis Enrique βρίσκεται στον πάγκο για ακόμα μία διοργάνωση και προκάλεσε ξανά μεγάλες συζητήσεις με τις επιλογές του και τον αποκλεισμό έμπειρων παικτών από την αποστολή όπως ο de Gea και ο Sergio Ramos. Προτιμάει σταθερά το 4-3-3.

FANTASY PLAYERS

FERRAN TORRES: Αν και δεν αγωνίζεται πολύ στην Barcelona, η απουσία βάθους στην επιθετική γραμμή της Ισπανίας, τον καθιστά μία εξαιρετική λύση για το Luis Enrique. Στα 10.5Μ η τιμή του.

PAU TORRES: Έκανε το ντεμπούτο του σε μεγάλη διοργάνωση στο Euro 2021 και αποτέλεσε το βασικό στόπερ της στη φάση των ομίλων. Λογικά και φέτος έχει καπαρωμένη τη μία από τις δύο θέσεις των κεντρικών αμυντικών. Τον βρίσκουμε στα 6.5Μ.

PABLO SARABIA: Ο επιθετικός μέσος της Paris Saint Germain μπορεί να μην αγωνίζεται πολύ με τους Παριζιάνους, στην εθνική Ισπανίας όμως έχει σημαντικό ρόλο αγωνιζόμενος κυρίως στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Είναι ο εκτελεστής των περισσότερων στημένων φάσεων, αλλά μπορεί να βρει και δίχτυα (2 γκολ στο περσινό Euro). Κοστολογείται στα 10.0Μ.


GERMANY

H Nationamannschaft. Τέσσερις φορές πρωταθλήτρια κόσμου, η Γερμανία σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται λογίζεται ως φαβορί. Μετά την παταγώδη αποτυχία στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο και την νερόβραστη παρουσία στο Euro, όπου αποκλείστηκε από την αιώνια πελάτισσά της Αγγλία στο πρώτο νοκ-άουτ, τα πάντσερ μπαίνουν στα γήπεδα του Κατάρ με αποκλειστικό σκοπό την κατάκτηση της κούπας. Σε σχέση με την ομάδα που κατέκτησε το τουρνουά το 2014 παραμένουν μόνο ο Neuer και o Müller, ενώ ο χρυσός σκόρερ του τελικού Mario Götze κάνει το μεγάλο comeback στα 30 του. Η τετράδα της Bayern (Kimmich, Goretzka, Sané, Gnabry) βρίσκεται σε ιδανική ηλικία, ενώ σε αυτούς προστίθεται το νέο wonderkid του παγκόσμιο ποδοσφαίρου, Jamal Musiala. Το μόνο μειονέκτημα είναι η απουσία ενός καθαρόαιμου φορ κλάσης, καθώς ο Moukoko είναι (;) 17 και ο Füllkrug έχει μόλις 1 διεθνή συμμετοχή. Πρώτη μεγάλη διοργάνωση για το Hansi Flick στο γερμανικό πάγκο, που αντικατέστησε μετά από 15 χρόνια το Joachim Löw και φαίνεται να προτιμά το 4-2-3-1.

FANTASY PLAYERS

MANUEL NEUER: Past his prime ο τερματοφύλακας της Bayern, αλλά δε φαίνεται να χάνει τη θέση του στη γερμανική 11άδα. Δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση (ο Ter Stegen είναι μάλλον σε καλύτερη φόρμα), όμως οι Γερμανοί δεν αναμένεται να απειληθούν πολύ στον όμιλο (εκτός του ματς με την Ισπανία). Στα 6.5Μ η τιμή του.

ANTONIO RUDIGER: Ο κεντρικός αμυντικός της Real θα προσπαθήσει να δώσει clean sheets στην ομάδα του, ενώ οι προωθήσεις του στις στημένες φάσεις θα είναι απειλητικές για τις αντίπαλες άμυνες. Τον βρίσκουμε και αυτόν στα 6.5Μ.

JOSHUA KIMMICH: Ξεκίνησε ως δεξιός μπακ, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως δεξιός εσωτερικός μέσος στην εθνική. Μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο και κοστίζει μόλις 7.5Μ.

JAMAL MUSIALA: Μόλις 19 χρονών, αλλά ήδη έχει σημειώσει 17 διεθνείς συμμετοχές. Σε δαιμονιώδη κατάσταση στη φετινή Bayern με 14 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ο περιορισμός του θα είναι μεγάλο πρόβλημα για τις αντίπαλες άμυνες. Κόστος απόκτησης στα 8.5Μ.


JAPAN

Οι Μπλε Σαμουράι. 7η συνεχόμενη παρουσία για τους Ιάπωνες σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν έχουν λείψει από κανένα μετά την πρώτη της παρουσία το 1998. Δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να προκριθεί, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στον όμιλό της, πίσω από τη Σαουδική Αραβία και μπροστά από την Αυστραλία. Πάντα μαχητική, θα δυσκολέψει τα δύο μεγάλα φαβορί του ομίλου, ωστόσο δύσκολα θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση. 19 από τους 26 παίκτες αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με σημαντικότερα ονόματα το Minamino της Monaco, τον Kamada της Eintracht και τον Ito της Real Sociedad. Ο Hajime Moriyasu αποτελεί τον ομοσπονδιακό προπονητή εδώ και 4 χρόνια με σταθερή προτίμηση στο 4-2-3-1.

FANTASY PLAYERS

TAKUMI MINAMINO: Δεν έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά ούτε στη Monaco μετά την αποχώρησή του από τη Liverpool, ωστόσο παραμένει ο πρώτος σκόρερ αυτής της εθνικής με 17 γκολ σε 43 συμμετοχές. Κοστίζει 7.0Μ.

DAICHI KAMADA: Κυπελλούχος Ευρώπης με την Eintracht εξακολουθεί να αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παίκτη για το σύλλογο της Φρανκφούρτης, έχοντας ήδη σημειώσει 15 γκολ και 4 ασίστ στη φετινή σεζόν. Στα συν του ότι είναι πολύ καλός εκτελεστής φάουλ και κόρνερ. Η τιμή του είναι στα 6.0Μ.


COSTA RICA

Οι Ticos. Ακόμα μία παρουσία σε τελική φάση Μουντιάλ τη χώρα της Κεντρικής Αμερικής, που έχει εξελιχθεί σε μόνιμο θαμώνα στις τελευταίες διοργανώσεις. Τερμάτισε 4η στον όμιλο της βορειοαμερικανικής ζώνης των προκριματικών, υστερώντας στην ισοβαθμία με τις Η.Π.Α. και χρειάστηκε να κερδίσει με 1-0 τη Νέα Ζηλανδία στο διηπειρωτικό μπαράζ (χάρη σε γκολ του γνωστού μας από το πέρασμα στον Ολυμπιακό Joel Campbell) για να βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ. Αδιαμφισβήτητο highlight της η πορεία μέχρι τα προημιτελικά το 2014, όταν προκρίθηκε ως 1η από τον όμιλο απέναντι σε Ουρουγουάη, Ιταλία και Αγγλία και απέκλεισε την εθνική μας στα πέναλτι. Αρκετοί από τους παίκτες εκείνης της ομάδας βρίσκονται και στο φετινό ρόστερ (Navas, Duarte, Borges, Campbell, Tejeda, Ruiz), ωστόσο οι περισσότεροι είναι άνω των 30. Επιπλέον, αν και έχει εμπειρία από ζόρικους ομίλους, η παρουσία της Ισπανίας και της Γερμανίας περιορίζει τις βλέψεις της για κάτι καλό. Προπονητής της ο Κολομβιανός Luis Fernando Suárez, στην 3η του παρουσία σε τελική φάση με διαφορετική χώρα, μετά το Εκουαδόρ το 2006 και τις Ονδούρες το 2014, ο οποίος δε φαίνεται να έχει κάποια σταθερή διάταξη στο στήσιμο της 11άδας του.

FANTASY PLAYERS

BRYAN RUIZ: Στα 37 του πλέον, παραμένει αρχηγός αυτής της ομάδας και το περισσότερο παιχνίδι περνάει από τα πόδια του. Στα 5.5Μ η αξία του.

JOEL CAMPBELL:  Ο εξτρέμ της León είναι η μεγαλύτερη επιθετική απειλή της Κόστα Ρίκα. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται ως κεντρικός επιθετικός. Η αξία του ανέρχεται στα 6.5Μ.


Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

GROUP F

BELGIUM

Οι Κόκκινοι Διάβολοι. Έφτασαν μέχρι την 3η θέση στο προηγούμενο Μουντιάλ. Εδώ και 8 χρόνια συμμετέχουν ανελλιπώς σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, ενώ η πληθώρα ταλέντου που έχουν, τους μετατρέπει αυτομάτως στα μάτια πολλών σε ένα dark horse για την κατάκτηση κάθε τουρνουά. Φέτος, έχουμε μία από τα ίδια, ωστόσο πολλά από τα μέλη της “χρυσής φουρνιάς” έχουν αποσυρθεί είτε από το ποδόσφαιρο (Kompany, Vermaelen, Dembélé) είτε από την εθνική ομάδα (Fellaini, Nainggolan). Οι περισσότεροι από όσους έχουν απομείνει, έχουν καβατζάρει τα 30 και δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση (Eden Hazard, Alderweireld, Vertonghen, Witsel, Mertens). Κάποιες σταθερές παραμένουν, όπως ο Courtois στα γκολπόστ, o De Bruyne στο κέντρο και ο Romelu Lukaku στη θέση 9 (αν και είναι ακόμα άγνωστο αν θα προλάβει να αγωνιστεί), αλλά εμφανίζονται και μερικοί νέοι παίκτες που σιγά σιγά βρίσκουν θέση στην ομάδα, όπως ο De Ketelaere, που το καλοκαίρι άφησε την Club Brugge για τη Milan. Θέλει να πραγματοποιήσει μία αντίστοιχη πορεία με το προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά το σταύρωμα στο πρώτο νοκ-άουτ με τον όμιλο της Ισπανίας και της Γερμανίας δεν την ευνοεί. Ο Ισπανός Roberto Martínez θα την καθοδηγήσει και φέτος με αγαπημένη διάταξη το 3-4-1-2.

FANTASY PLAYERS

THIBAUT COURTOIS: Από τους βασικότερους λόγους που η Real κατέκτησε το περσινό Champions League, κατεβάζοντας ρολά στα νοκ-άουτ και στον τελικό. Ίσως ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο αυτήν τη στιγμή κοστολογείται στα 6.0Μ.

KEVIN DE BRUYNE: Ο εγκέφαλος της Manchester City είναι ο ηγέτης της φετινής εθνικής Βελγίου. Μηχανή παραγωγής ασίστ, είναι ο κύριος εκτελεστής των στημένων φάσεων για μία ομάδα που στηρίζει πολλά σε αυτές. Λογική τιμή τα 10.5Μ.

MICHY BATSHUAYI: Ο τραυματισμός του Lukaku, φέρνει τον επιθετικό της Besiktas στη βασική ενδεκάδα τουλάχιστον για τα δύο πρώτα ματς της φάσης των ομίλων. Μπορεί να μην έχει τους αριθμούς του πρώτου σκόρερ στην ιστορία του Βελγίου (102 συμμετοχές με 68 γκολ, εκ των οποίων 11 σε τελικές φάσεις), αλλά παραμένει μία αξιόπιστη λύση για την εθνική (26 γκολ σε 47 συμμετοχές). 9.5M η τιμή του.


CROATIA

Η φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης. Στα γήπεδα της Ρωσίας είδαμε μία φοβερή ομάδα που έκανε τη μεγάλη έκπληξη και μετά από 3 προκρίσεις σε πέναλτι (Δανία στους 16, Ρωσία στους 8) και παράταση (Αγγλία στους 4) έφτασε στον τελικό, εκεί όπου έχασε από τους Γάλλους. Αρκετοί παίκτες από εκείνη την ομάδα βρίσκονται και στο φετινό ρόστερ (Modric, Lovren, Perisic, Kramaric κ.α.). Υπαρχηγός είναι ο στόπερ της Α.Ε.Κ. Domagoj Vida, ενώ μία θέση στην ομάδα βρήκε ο πρώην επιθετικός της Marko Livaja. Στόχος μία καλή πορεία, αλλά όπως και στην περίπτωση του Βελγίου, το εμπόδιο των 16 ίσως αποδειχθεί αξεπέραστο. Ο προπονητής που την οδήγησε στον τελικό της Μόσχας, Zlatko Dalic παραμένει στο τιμόνι. Συνήθως προτιμάει το 4-3-3.

FANTASY PLAYERS

IVAN PERISIC: Ο εξτρέμ της Tottenham θα συμμετάσχει στην 5η μεγάλη διοργάνωση της καριέρας του και έχει ήδη προλάβει να σκοράρει 9 σε αυτές. Η απουσία κάποιου γκολτζή στην κροατική επίθεση κάνει κρίσιμο το σκοράρισμά του. 9.0Μ η τιμή του.

LUKA MODRIC: Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας του 2018 θα συμμετάσχει στο τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του και η εθνική Κροατίας εξαρτάται σε απόλυτο βαθμό από την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί. Τον βρίσκουμε στα 9.5Μ.

MARIO PASALIC: Το δεκάρι της Atalanta αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ στους αγώνες της Κροατίας και μπορεί να απειλήσει τις αντίπαλες άμυνες. Τιμάται στα 8.5Μ.


MOROCCO

Τα Λιοντάρια του Άτλαντα. Προκρίθηκε εύκολα στο 2ο συνεχόμενο Μουντιάλ του παραμένοντας αήττητο στον όμιλο, όσο και στο μπαράζ για την πρόκριση, όπου απέκλεισε το Κονγκό με 5-2 συνολικά τέρματα. Έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια με 2 κατακτήσεις AFCON (2018, 2020), μπορεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό σε έναν από τους αμφίρροπους ομίλους του τουρνουά. Σίγουρα έχει στοχεύσει το ματς με το Βέλγιο, λόγω της μεγάλης μαροκινής κοινότητας που υπάρχει εκεί. Στο δυναμικό του βρίσκονται παίκτες με σημαντική παρουσία σε ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως ο Hakimi της Paris, ο Ziyech της Chelsea και ο En-Nesyri της Sevilla. Από τον περασμένο Αύγουστο έχει νέο προπονητή τον Walid Regragui, ο οποίος δεν έχει κάποια προτιμώμενη διάταξη.

FANTASY PLAYERS

HAKIM ZIYECH: Ψάχνει τα πατήματά του στην Chelsea, αλλά στην εθνική ομάδα είναι το σημείο αναφοράς μεσοεπιθετικά. 7.0Μ η τιμή του.

YOUSSEF EN-NESYRI: Ο 25χρονος επιθετικός φέτος έχει χάσει τη θέση του βασικού στην ομάδα της Ανδαλουσίας με μόλις δύο συμμετοχές ως βασικός. Είναι εξαιρετικός με το κεφάλι και όλη η ομάδα θα τον ψάχνει. Κόστος απόκτησης τα 7.0Μ.


CANADA

Ξανά σε Μουντιάλ μετά από 36 χρόνια. Οι Καναδοί πέρασαν ως 1οι από τη βορειοαμερικανική ζώνη, υπερτερώντας στην ισοβαθμία του Μέξικο. Με μόλις μία συμμετοχή στο παρελθόν, στο Μέξικο το 1986 και χωρίς να έχει σημειώσει γκολ σε τελική φάση, ο Καναδάς θέλει να ευχαριστηθεί την παρουσία στο Κατάρ και ότι καλύτερο προκύψει στην πορεία. Στο έμψυχο δυναμικό του δεσπόζει η παρουσία του Alphonso Davies της Bayern, ενώ βρίσκουμε και τον Derek Cornelius που αγωνίζεται στον Παναιτωλικό ως δανεικός από τους Vancouver Whitecaps. Οι Maple Leafs θα πορευθούν υπό τις οδηγίες του 47χρονου John Herdman, που βρίσκεται στον πάγκο από το 2018, ενώ προηγουμένως ήταν προπονητής της γυναικείας καναδικής ομάδας με την οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και του Ρίο. Δοκίμασε πολλές διαφορετικές διατάξεις στα προκριματικά, ωστόσο φαίνεται ότι στην τελική φάση θα εμπιστευτεί την αμυντική ασφάλεια που μπορεί να του δώσει το 3-5-2 και οι παραλλαγές του.

FANTASY PLAYERS

ALPHONSO DAVIES: Μακράν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, αν και στην πλατφόρμα βρίσκεται στη θέση των αμυντικών, στο σύστημα του Herdman αγωνίζεται ως αριστερό χαφ ή επιτελικός μέσος, επομένως μπορεί να μας δώσει πολύτιμους πόντους με γκολ και ασίστ. Για να τον αποκτήσουμε, χρειαζόμαστε 5.5Μ.

JONATHAN DAVID: Ο 22χρονος φορ της Lille έχει προλάβει ήδη να σκοράρει 22 φορές σε 34 εμφανίσεις με το εθνόσημο, ενώ και στη φετινή Ligue 1 είναι on fire με 9 γκολ σε 15 αγώνες. Τιμή: 8.0Μ.


Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

GROUP G

BRAZIL

H πέντε φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια. Η Seleção μπαίνει και σε αυτό το Μουντιάλ ανάμεσα στα μεγάλα φαβορί. Η μοναδική παρούσα και στα 21 προηγούμενα τουρνουά έχει κατακτήσει τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη χώρα, ωστόσο φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την τελευταία επιτυχία της στο τουρνουά της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας. Έχει ένα γεμάτο ρόστερ (ίσως να υστερεί λίγο στις θέσεις των μπακ) και στοχεύει στην επιστροφή στην κορυφή μετά την περσινή εντός έδρας αποτυχία στο εντός έδρας Copa America, όπου έχασε στον τελικό από την αιώνια αντίπαλο Αργεντινή. Από το έμψυχο δυναμικό της ξεχωρίζουν αρκετοί παίκτες με πρώτο απ’ όλους το Neymar, αλλά σε κάθε θέση βρίσκουμε παραπάνω από έναν world class παίκτη. Στο τέρμα υπάρχει ο Alisson, στην άμυνα δεσπόζει ο Marquinhos, στο κέντρο ο Casemiro, ενώ έχει μάλλον την πληρέστερη frontline του τουρνουά. Προπονητής της ο Tite, παίζει 4-2-3-1.

FANTASY PLAYERS

NEYMAR: Και τι δεν έχει γραφτεί για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Φέτος, δείχνει πιο ώριμος και αποφασισμένος από ποτέ να οδηγήσει όσο πιο μακριά γίνεται την ομάδα του. Έχει ξεκινήσει εκπληκτικά τη σεζόν στην Paris με 15 γκολ και 12 ασίστ και θα προσπαθήσει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στο Κατάρ. Ο πιο ακριβός παίκτης της πλατφόρμας (είναι καταχωρημένος ως μέσος) στα 13.0Μ.

ALISSON: Παρά το σκληρό εσωτερικό ανταγωνισμό από τον Ederson παραμένει η βασική επιλογή κάτω από τα γκολπόστ. Οι Βραζιλιάνοι παρουσιάζονται σοβαροί αμυντικά και ο τερματοφύλακας της Liverpool μπορεί κάλλιστα να μας δώσει clean sheets. Τον βρίσκουμε στα 7.0Μ.

MARQUINHOS: Ακόμα μία επιλογή Βραζιλιάνου από την Paris, για το Marquinhos ισχύει ότι και για τον Alisson. Δυνατότητα clean sheets, αλλά και απειλή για γκολ στις στημένες φάσεις των Βραζιλιάνων. Στα 7.5Μ είναι από τις καλές επιλογές αμυντικών στην πλατφόρμα.

GABRIEL JESUS: Ο φορ της Arsenal έχει πάρει τους Κανονιέρηδες από το χέρι και τους οδηγεί στο πρώτο πρωτάθλημα μετά τους Invincibles του 2004. Με την ψυχολογία στα ύψη πρέπει να κάνει το πρώτο του μεγάλο τουρνουά με την εθνική. Η τιμή του βρίσκεται στα 11.0Μ.


SWITZERLAND

Οι Rossocrociati. Σταθερά στις μεγάλες διοργανώσεις οι Ελβετοί, στα προκριματικά κατάφεραν να στείλουν τους Ιταλούς στα playoffs (όπου εν τέλει αποκλείστηκαν) εξασφαλίζοντας την 1η θέση στον όμιλό τους. Πέρσι πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία αποκλείοντας στους 16 το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση, Γαλλία και φτάνοντας στα πέναλτι την Ισπανία στα προημιτελικά. Φέτος θα μονομαχήσουν με τους Σέρβους για το ποιος θα προχωρήσει στην επόμενη φάση μαζί με τη Βραζιλία. Στις κλήσεις του Murat Yakin συναντάμε γνωστούς παίκτες από προηγούμενες διοργανώσεις όπως ο Shaqiri, ο Xhaka, ο Embolo, ο Seferovic, ο Sommer, ο Ricardo Rodriguez και ο Akanji. Σταθερή επιλογή του Yakin το 4-2-3-1.

FANTASY PLAYERS

XHERDAN SHAQIRI: 3ος σε συμμετοχές και 6ος σε γκολ στην ιστορία της Ελβετίας, έχει καταφέρει να σκοράρει 8 φορές σε μεγάλες διοργανώσεις. Ο εξτρέμ της Chicago Fire θα αποτελέσει και σε αυτό το τουρνουά τον πιο απειλητικό Ελβετό. Μπορούμε να τον αποκτήσουμε με 8.0Μ.

BREEL EMBOLO: Ο 25χρονος επιθετικός της Monaco βρίσκεται σε καλή κατάσταση έχοντας σημειώσει ήδη 8 γκολ φέτος στο πριγκιπάτο. Για να βγουν από τον όμιλο οι Ελβετοί είναι απαραίτητο να βρει δίχτυα. Στα 8.5Μ η τιμή του.


SERBIA

Οι Orlovi. Η Σερβία συνέχισε την εκπληκτική παράδοση που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια με προκρίσεις στα Μουντιάλ, αλλά αποκλεισμούς από τις τελικές φάσεις των Euro. Πέρασε ως 1η από τον όμιλο των προκριματικών της ευρωπαϊκής ζώνης, αφήνοντας 2η την Πορτογαλία του Ronaldo και κληρώθηκε στον ίδιο κατά τα ¾ όμιλο που είχε και στη Ρωσία απέναντι στη Βραζιλία και στην Ελβετία. Σίγουρα θα θέλει να εκδικηθεί τους Ελβετούς για τον αποκλεισμό σε εκείνο το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μεσοεπιθετική γραμμή που πετάει φωτιές (Tadic, Milinkovic-Savic, Vlahovic, Mitrovic, Kostic), αν καταφέρει να βρει ισορροπία και στην άμυνα μπορεί να κάνει καλή πορεία. Στην αποστολή της βρίσκεται και ο εξτρέμ του Π.Α.Ο.Κ. Andrija Zivkovic. Ομοσπονδιακός προπονητής ο Dragan Stojkovic, παίζει σταθερά 3-4-1-2.

FANTASY PLAYERS

DUSAN TADIC: Ο αρχηγός της Σερβίας είναι ο απόλυτος playmaker αυτής της ομάδας. Η τιμή του βρίσκεται στα 8.0Μ.

ALEKSANDAR MITROVIC: Είναι μόλις 28, αλλά βρίσκεται ήδη στην κορυφή της λίστας των σκόρερ της Σερβίας με 50 γκολ σε 78 συμμετοχές. Τα 2 τελευταία χρόνια κάνει πλάκα στις άμυνες της Championship και της Premier League έχοντας βάλει 52 γκολ συνολικά. Τον βρίσκουμε στα 8.5Μ.


CAMEROON

Τα Αδάμαστα Λιοντάρια. Μετά από την απουσία τους από τη διοργάνωση της Ρωσίας, οι Καμερουνέζοι επιστρέφουν σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με εξαίρεση την πορεία τους μέχρι τα προημιτελικά στην Ιταλία το 1990, στις υπόλοιπες 6 συμμετοχές τους έχουν αποκλειστεί από την πρώτη φάση με συνολικό ρεκόρ 1-7-10, ενώ στα τελευταία 2 Μουντιάλ που συμμετείχαν, κατάφεραν το απόλυτο με 6/6 ήττες. Έντονο το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ, όπου συναντάμε τον Pierre Kunde του Ολυμπιακού, το Nicolas Nkoulou του Άρη, αλλά και τον τερματοφύλακα Devis Epassy με θητεία σε Λεβαδειακό, Λαμία και ΟΦΗ. Προπονητής είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην εθνική ομάδα Rigobert Song, που δείχνει να προτιμά παραλλαγές του 4-3-3 για το στήσιμο των Καμερουνέζων.

FANTASY PLAYERS

ERIC MAXIM CHOUPO-MOTING: Η φυγή του Lewandowski από την Bayern φαίνεται να τον έχει ευνοήσει, καθώς έχει προλάβει να σκοράρει 11 φορές σε 16 αγώνες φέτος. Ο βασικός φορ των Καμερουνέζων τιμολογείται στα 6.0Μ.

KARL TOKO EKAMBI: Ο άνθρωπος που έβαλε το χρυσό γκολ στο μπαράζ απέναντι στην Αλγερία, είναι βασικός στο αριστερό άκρο της επίθεσης τόσο στη Lyon όσο και στα Λιοντάρια. Η τιμή του βρίσκεται στα 6.5Μ.


Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

GROUP H

PORTUGAL

Ένα δυνατό αουτσάιντερ. Οι Πορτογάλοι πέρασαν μέσα από τη διαδικασία των playoffs στην τελική φάση του Μουντιάλ. Απέκλεισαν εντός έδρας την Τουρκία στον ημιτελικό και τη Βόρεια Μακεδονία στον τελικό και πήραν το εισιτήριο για το Κατάρ. Είχαν μία σχετικά ήρεμη προετοιμασία μέχρι την περίφημη πλέον συνέντευξη του Cristiano Ronaldo στον Piers Morgan, όπου εξαπέλυσε βέλη ενάντια στη Manchester United. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες, πως ο (οσονούπω πρώην) συμπαίκτης του Bruno Fernandes δεν είδε με καθόλου καλό μάτι όσα δήλωσε ο CR7, κάτι που φρόντισε να δείξει στην πρώτη προπόνηση ενόψει Μουντιάλ. Στον όμιλο που βρίσκεται έχει μοναδικό στόχο την κορυφή, που πιθανότατα ανοίγει έναν εύκολο δρόμο μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Πέρα από το Ronaldo και το Fernandes έχει γνωστά ονόματα σε όλες τις γραμμές, όπως τον Dias με τον Cancelo στην άμυνα, τον Bernardo Silva στη μεσαία γραμμή και τους Leão και Félix στη γραμμή κρούσης. Συμπληρωματική λύση κάτω από τα γκολπόστ ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και νυν των Wolves, José Sá. 4ο μεγάλο τουρνουά που θα την καθοδηγήσει ο δικός μας Fernando Santos, γνωστός για την έμφαση στην αμυντική σταθερότητα, παίζει συνήθως 4-3-3.

FANTASY PLAYERS

JOAO CANCELO: Ο πληρέστερος δεξιός μπακ στον κόσμο αυτήν τη στιγμή, αγωνίζεται με ευκολία και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Συνεχή ανεβάσματα, που προσθέτουν απειλή για τις αντίπαλες άμυνες, έχει προλάβει να μοιράσει 5 ασίστ φέτος στους αγώνες της City. Η σοβαρή αμυντική λειτουργία της Πορτογαλίας δίνει την επιπλέον πιθανότητα για καθαρό παθητικό. Στα 6.5Μ είναι μία από τις must επιλογές.

BRUNO FERNANDES: Η σεζόν δεν έχει πάει όπως θα ήθελε στο Old Trafford, ωστόσο η εθνική είναι διαφορετική υπόθεση. Ότι στημένο αφήνει ο Ronaldo, μάλλον θα το εκτελεί αυτός, ενώ αναμένεται να έχει και δημιουργικές πρωτοβουλίες αγωνιζόμενος σε τρεις διαφορετικές θέσεις στη μεσαία γραμμή και στα άκρα της επίθεσης. Τιμή στα 10.0Μ.

CRISTIANO RONALDO: Είναι παραγκωνισμένος στη Manchester United, αλλά συνήθως όταν αμφισβητείται βρίσκει έξτρα κίνητρο και παρουσιάζεται καλύτερος. Στα 37 του πλέον, δήλωσε ότι αν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και λογικά θα κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να τον βρουν συνταξιούχο τα φετινά Χριστούγεννα. Value τα 10.5Μ της τιμής του.


URUGUAY

The Last Dance. Η παρέα του Suárez, του Cavani, του Godín, του Cáceres και του Muslera βρίσκεται στο τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας τους. Προκρίθηκαν εύκολα από την νοτιοαμερικανική ζώνη των προκριματικών και θέλουν να βάλουν από κάτω τους Πορτογάλους για την προνομιούχο 1η θέση του ομίλου. Στο ρόστερ της δεν υπάρχει μόνο η δοξασμένη γερουσία, αλλά και νέοι παίκτες που ήδη έχουν αρχίσει να δείχνουν τι είναι ικανοί να καταφέρουν όπως ο Valverde της Real, ο Araújo της Barcelona (σίγουρα εκτός στη φάση των ομίλων) και ο Núñez της Liverpool. Μετά από 15 χρόνια δε θα κάθεται στην άκρη του πάγκου ο εμβληματικός Óscar Tabárez, τον οποίο διαδέχθηκε πέρσι ο Diego Alonso. Δεν προτιμά κάποιο συγκεκριμένο σύστημα.

FANTASY PLAYERS

JOSE MARIA GIMENEZ: Παρτενέρ του αρχηγού Godín στο κέντρο της άμυνας, ο στόπερ της Atletico μπορεί να απειλήσει και από στημένες φάσεις. Καλή τιμή τα 5.5M που απαιτούνται για να τον έχουμε στο φαντασιακό μας ρόστερ.

FEDE VALVERDE: Η μετατροπή του από κεντρικό μέσο σε δεξιό εξτρέμ ήταν μία από τις κινήσεις-κλειδιά του Ancelotti, που οδήγησαν τη Real στην κορυφή της Ευρώπης. Ενδεχομένως ο πιο βελτιωμένος παίκτης στον κόσμο τον τελευταίο χρόνο, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο κέντρο της σελέστε. Στα 6.5Μ η τιμή του.

LUIS SUAREZ: Έχει χαρίσει μερικές από τις πιο cult στιγμές των πρόσφατων Μουντιάλ, όπως η απόκρουση με τα χέρια στο 120’ του προημιτελικού απέναντι στην Γκάνα το 2010 και η προσπάθειά να δοκιμάσει τη γεύση του ώμου του Chiellini στο Κύπελλο του 2014. Στα 35 του αγωνίζεται στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Nacional και θέλει να αφήσει το στίγμα του στο τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του. Τιμή τα 9.5Μ.


SOUTH KOREA

Οι Τίγρεις της Ασίας. Οι Νοτιοκορεάτες δε δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα στα προκριματικά και ακολούθησαν το Ιράν καταλαμβάνοντας τη 2η θέση του ομίλου τους στη ζώνη της Ασίας. Μεγαλύτερη στιγμή τους η 4η θέση στο τουρνουά που συνδιοργάνωσαν με την Ιαπωνία το 2002 -με συγκλονιστικό σπρώξιμο είναι η αλήθεια. Όσον αφορά το ρόστερ δεσπόζουν ο Son Heung-min που διαπρέπει στην Premier League με την Tottenham και ο βασικός κεντρικός αμυντικός της εκπληκτικός φέτος Napoli Kim Min-jae. Θέση στην 26άδα βρήκαν και οι παίκτες του Ολυμπιακού Hwang In-beom και Hwang Ui-jo. Πάντα μαχητικοί, οι Νοτιοκορεάτες θα προσπαθήσουν να δυσκολέψουν Πορτογαλία και Ουρουγουάη. Προπονητής τους ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, ο Πορτογάλος Paulo Bento που εναλλάσσεται μεταξύ του 4-1-4-1 και του 4-2-3-1.

FANTASY PLAYERS

SONG HEUNG-MIN: Ο αρχηγός της Νότιας Κορέας κινδύνευσε να χάσει το τουρνουά λόγω ενός τραυματισμού στο ζυγωματικό, αλλά θα δώσει κανονικά το παρόν. Είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας και ο 1ος της σκόρερ με διαφορά. Στα 8.0Μ η αξία του.

HWANG UI-JO: Η αλήθεια είναι ότι με την εικόνα που έχει δείξει μέχρι στιγμής στον Ολυμπιακό, μας κάνει να απορούμε αν πρόκειται για επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, στην εθνική ομάδα λογίζεται ως βασικός επιθετικός και θέλει να δείξει ότι έχει θέση στην Nottingham που δαπάνησε 4 εκ. ευρώ για την απόκτησή του. Σίγουρα δεν είναι τόσο κακός παίκτης όσο έχει φανεί φέτος και κοστίζει 6.0Μ.


GHANA

Τα Μαύρα Αστέρια. Απουσίασαν το 2018 από τη διοργάνωση της Ρωσίας, επιστρέφουν φέτος με άκρως ανανεωμένο ρόστερ, αλλά θα περιμένουν να φτάσουν εγκαίρως οι φανέλες, που τις ξέχασαν στην Γκάνα. 14 από τους 26 ποδοσφαιριστές της δεν έχουν συμπληρώσει καν διψήφιο αριθμό συμμετοχών και έχει το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας (24,7) από τις 32 φιναλίστ. Ξεχωρίζουν ο αρχηγός Andre Ayew, ο Thomas Partey και ο Iñaki Williams. Ο προημιτελικός του 2010 ενάντια στην Ουρουγουάη είναι η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία αφρικανικής ομάδας να φτάσει σε ημιτελικό Μουντιάλ και σίγουρα θα βρίσκεται στο μυαλό των πιτσιρικάδων της ενόψει της φετινής αναμέτρησης με τη σελέστε. Κοουτσάρει ο Otto Addo, χωρίς να έχει στάνταρ σύστημα.

FANTASY PLAYERS

ANDRE AYEW: Ρέκορντμαν συμμετοχών για την Γκάνα, το όνομά του έχει γίνει συνώνυμο της εθνικής τα τελευταία 15 χρόνια. Στα 32 του πλέον αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία με την Al-Sadd και παραμένει αρχηγός και ηγέτης της εθνικής Γκάνας. Η τιμή του βρίσκεται στα 7.0Μ.

INAKI WILLIAMS: O Iron Man της Athletic Bilbao με 247 συνεχόμενες συμμετοχές στη La Liga βαρέθηκε να περιμένει να ξανακληθεί στη Furia Roja (αν και ο αδελφός του Nico είναι στις επιλογές του Luis Enrique) και επέλεξε να αγωνιστεί με τη χώρα των γονιών του. Θα είναι ο βασικός επιθετικός των Γκανέζων και κοστολογείται στα 6.5Μ.


Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ