foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ109
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

ΝΒΑ: Αφιέρωμα Δύσης 2022-23

Previews Πρωταθλημάτων | 17 Οκτ 2022 15:22
nba_afieroma.jpg

Η Δυτική Περιφέρεια πέρυσι επέστρεψε στην κορυφή. Και επέστρεψε με την ομάδα που ξέρει, τα τελευταία χρόνια, να το κάνει καλύτερα από τον καθένα.

Οι Warriors μετά από δύο σεζόν, επέστρεψαν στους τελικούς του ΝΒΑ και κατάφεραν να στεφθούν για έβδομη φορά στην ιστορία τους πρωταθλητές. Και τέταρτη στα τελευταία οκτώ χρόνια. Διάστημα στο οποίο έχουν παίξει σε έξι NBA Finals. Η Δύση φέτος αναμένεται ακόμα πιο “καυτή”. Οι Leonard και George γυρίζουν για Clippers. Οι Nuggets θα έχουν MPJ και Murray δίπλα στον Jokic. Ο Zion δηλώνει παρών. Και τέλος… Ένας “θυμωμένος Βασιλιάς” που δεν σκοπεύει να μείνει για δεύτερη σερί σεζόν στην καριέρα του, εκτός Playoffs. Μετά τις δύο πρώτες του σεζόν στο ΝΒΑ, δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στα επόμενα 17 χρόνια που αγωνίζεται.

Επιμέλεια: Teo L-Train

Τι παίζουμε (Μακροχρόνιες επιλογές)

- Με McCollum πέρυσι οι Pelicans, έκαναν run και έφτασαν ως το Play-In. Φέτος μπαίνει και ο Zion. Θεωρώ ότι οι “πελεκάνοι” θα είναι τρομερά ανταγωνιστικοί και έχουν σίγουρα spot στην οκτάδα της Δύσης. Κρατάμε στο 1.70 την επιλογή του να μπουν στο Play-In, στο 1.70, με το ρίσκο να έγκειται το να τερματίσουν πάνω από την 7η θέση. 
- Στο μυαλό μου βέβαια, φαβορί για την πρώτη εξάδα είναι οι Suns, Warriors, Nuggets, Clippers, Mavericks, Grizzlies και Timberwolves. Συνεπώς, πέραν των Pelicans, βλέπω αρκετά δυνατά και τους Lakers για το Play-In. Σε πολύ καλή απόδοση στο 2.00. Σίγουρα δε θα τερματίσουν πάνω από την εξάδα, αδυνατώ να φανταστώ ότι θα μείνει εκτός δεκάδας ο LeBron για δεύτερη σερί σεζόν.

Αγορά  Πρόβλεψη  Απόδοση
Ομάδα να μπει στo Play-In Pelicans 1.70
Ομάδα να μπει στo Play-In Lakers 2.00
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνες ΝΒΑ Σήμερα (Αναλύσεις)
Αποδόσεις
1
2
ΧΑΝΤΙΚΑΠ
ΟΠΑΠ
ΑΠ.
1
8.50
2
1.08
+16.5
+16.5 1.89
-16.5
-16.5 1.91
5049
-
1
2.06
2
1.78
+1.5
+1.5 1.90
-1.5
-1.5 1.91
5050
-

Pacific Division

Η πιο ανταγωνιστική και πιο “γκλάμουρους” Division της Δύσης. Με τις δύο ομάδες τους Los Angeles μέσα και τους Warriors από το San Francisco. Στην κορυφή της Division στη regular, τα δύο τελευταία χρόνια είναι οι Suns, οι οποίοι βέβαια δεν τα καταφέρνουν στα Playoffs. Και φέτος, ελπίζουν μετά από 17 χρόνια “ανομβρίας”, να καταφέρουν να φτάσουν στην postseason και οι Kings.

Phoenix Suns

Τι έκαναν πέρυσι: Τερμάτισαν στην κορυφή της κατάταξης στη regular. Έκαναν ρεκόρ νικών-ηττών στην ιστορία του franchise. Στα Playoffs ξεκίνησαν θετικά και χωρίς Booker κόντρα στους Pelicans. Πέρασαν με 4-2. Δεν ήταν όμως αποτελεσματικοί. Φαινόταν ότι υπάρχει πρόβλημα στην άμυνα. Το οποίο πλήρωσαν με τον αποκλεισμό από τους Mavericks στο δεύτερο γύρο. Με βαριά ήττα στο Game7 και εντός έδρας.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Ένα ήταν το ζητούμενο για τους Suns το καλοκαίρι. Να δώσουν συμβόλαιο στον Ayton. Δεν ήθελαν να του δώσουν το max. Αναγκάστηκαν να το κάνουν όταν οι Pacers του έκαναν bid. Στο draft δεν πήραν κάτι. Όσον αφορά τις ανταλλαγές, επίσης δεν κινήθηκαν για κάποιον παίκτη. “Ξένο σώμα” για την ομάδα ο Crowder.

Arena: Talking Stick Resort Arena (18,055 seats)

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Προπονητής παραμένει στην ομάδα ο Monty Williams. Πήρε και επέκταση φέτος τον Ιούλη. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, στα τρία χρόνια στο Phoenix. Στο ρόστερ, αναβαθμίστηκε ο Cam Johnson. Βασικός φέτος στο “4”. Σταθερά με Bridges, Paul, Booker και Ayton, στις άλλες θέσεις. Ο Booker πρέπει φέτος να πάει ακόμα ένα βήμα πιο πάνω. Όχι όμως στη regular. Στα Playoffs. Εκεί τον χρειάζονται οι Suns.

PG Chris Paul, Cameron Payne, Frank Jackson
SG

Devin Booker, Landry Shamet, Damion Lee

SF

Mikal Bridges, Josh Okogie, Timothe Luwau-Cabarrot

PF

Cam Johnson, Dario Saric, Torrey Craig, Jae Crowder

C

Deandre Ayton, Bismack Biyombo, Jock Landale

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Έχουν μαζεμένη εμπειρία και από regular season, κυρίως όμως από Playoffs. Κάτι λιγότερο από τον δεύτερο γύρο των Playoffs θα είναι τρομερή αποτυχία. Σαν safe επιλογή, θεωρώ πως είναι οκ στο 1.70 το να τερματίσουν στην τετράδα της Δύσης. Οκ και το 1.91 για το over 51.5 νίκες. Πέρυσι έκαναν 64 και η ομάδα δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Golden State Warriors

Τι έκαναν πέρυσι: Οι απόλυτοι πρωταθλητές της τελευταίας δεκαετίας. Η ομάδα που άλλαξε το μπάσκετ τα τελευταία οκτώ χρόνια και έκανε το τρίποντο το απόλυτο “όπλο” που χρειάζεται όποιος θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Οι Warriors πολύ μεθοδικά, κατάφεραν πέρυσι να φτάσουν στην κορυφή του ΝΒΑ και να κατακτήσουν το τέταρτο πρωτάθλημά τους τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Έχασαν κάποια σημαντικά “γρανάζια” της ομάδας που πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα. Έφυγε ο Otto Porter Jr., έφυγε κι ο Payton II. Πήραν τους Jamychal Green και DiVincenzo. Στο ρόστερ μπήκαν και δυο-τρεις rookies. Δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν όλοι ρόλο στην ομάδα.

Arena: Chase Center (18.064)

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Ένατη σεζόν στον πάγκο των Warriors o Kerr. Ο πιο επιτυχημένος κόουτς των τελευταίων ετών. Το ρόστερ έχει τους “παλιούς”. Curry, Thompson, Green, όμως φυσικά ποντάρουν πολλά στους Kuminga, Moody, Poole και Wiseman. Εκτιμώ ότι αυτούς θα “ψήσουν” στη Regular, για να τους έχουν έτοιμους στην postseason.

PG Steph Curry, Ryan Rollins, Ty Jerome
SG

Klay Thompson, Jordan Poole, Moses Moody, Lester Quinones

SF

Andrew Wiggins, Donte DiVincenzo, Andre Iguodala, Patrick Baldwin, Gui Santos

PF

Draymond Green, Jonathan Kumonga, JaMychal Green

C

Kevon Looney, James Wiseman

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Δε θα μας κάνει εντύπωση αν και φέτος οι Warriors είναι στα NBA Finals. Έτοιμη ομάδα, με πολύ καλό 2nd unit να συμπληρώνει από πίσω. Αν κάτι θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε από τα Bets για τους πρωταθλητές, αυτό θα ήταν το over 51.5 νίκες. Στη λογική των Suns, είναι ίδια ομάδα και δε θα δυσκολευτούν να πιάσουν τις 55 νίκες.

Betsson
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Los Angeles Clippers

Τι έκαναν πέρυσι: Δεν είχαν τον Leonard σε όλη τη σεζόν. Έχασαν και τον George για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά κατάφεραν να μείνουν σε τροχιά Play-In. Παραμονές όμως του ματς με τους Pelicans, ο George (που είχε ήδη επιστρέψει) βρέθηκε θετικός. Δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση και έμειναν εκτός της postseason.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Έκαναν σπουδαία προσθήκη με τον John Wall. Ένας πρώην All-Star παίκτης, που αν παίξει καλά, θα δώσει λύσεις. Από το περσινό ρόστερ έχασαν μόνο τον Hartenstein, ευελπιστούν όμως ότι θα καλύψει τα λιγοστά λεπτά που έπαιζε, ο Brown.

Arena: Staples Center (19,067 seats)

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Εξαιρετική δουλειά κάνει ο Lue δύο χρόνια τώρα. Και δικαίως παραμένει στη θέση του. Ρόστερ που έχει τους δύο σούπερ σταρ, Leonard και George και γύρω-γύρω ένα σωρό ικανότατους ρολίστες. Batum, Zubac, Powell, Jackson, Covington είναι ικανοί να προσφέρουν και σε άμυνα και σε επίθεση.

PG John Wall, Brandon Boston, Norman Powell, Jason Preston
SG

Reggie Jackson, Luke Kennard

SF

Paul George, Kawhi Leonard, Amir Coffey

PF

Marcus Morris, Nicolas Batum, Robert Covington, Terance Mann, Moussa Diabate

C

Ivica Zubac, Moses Brown

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Είναι αρκετά πιθανό να είναι στους τελικούς της Δύσης οι Clippers, είναι αρκετά χαμηλά όμως και η απόδοση για τέτοιο bet. To βρίσκουμε στο 2.30, δε θα έλεγα ότι έχει value. Ποντάρεται όμως. Αν πάμε στη λογική ότι οι Wall, Leonard, George μένουν υγιείς και διαθέσιμοι το μεγαλύτερο διάστημα, αξίζει το over 52.5 νίκες, σε απόδοση 1.80.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Los Angeles Lakers

Τι έκαναν πέρυσι: Ήταν στο απόλυτο μηδέν. “Έτρεχαν” ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο για μια θέση στο Play-In και κατάφεραν να βγουν ενδέκατοι. Ναι μεν δικαιολογία οι τραυματισμοί, αλλά και όσο έπαιξαν όλοι, έπαιξαν τρομερά άθλιο μπάσκετ. Ο Westbrook ήταν ένα πείραμα που απέτυχε παταγωδώς και οι Lakers ψάχνουν απεγνωσμένα να τον δώσουν. Όσον αφορά τον Davis. Όσο ταλέντο έχει, τόσο soft παραμένει. Κανένα mental.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Ιδανικά θα ήθελαν να είχαν βρει έναν προορισμό για τον Westbrook, με ωραία ανταλλάγματα. Δεν τα έχουν καταφέρει ως τώρα. Έκαναν πάρα πολλά στην offseason. Από τις πιο σημαντικές προσθήκες, κρατάω τον Loonie Walker IV και τον Thomas Bryant. Με trade κατάφεραν να πάρουν τον Pat Beverley. Στο draft δεν είχαν Pick. Από το Summer League υπέγραψαν τον Pippen Jr. Ξεχώρισε, σε σχέση με τους άλλους.

Arena: Staples Center (19,067 seats)

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Η σημαντικότερη αλλαγή ήταν στον πάγκο της ομάδας. Ο Vogel αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο μέχρι πρότινος βοηθός του Budenholzer, Darvin Ham. Δεν έχει παραστάσεις από head coaching. Kαι πρέπει να διαχειριστεί ένα ρόστερ με τον LeBron μέσα και προσωπικότητες όπως ο Westbrook και ο Beverley. Στα χαρτιά το ρόστερ φαντάζει ιδανικό για μια ομάδα που θέλει να μπει στα Playoffs. Ακόμα κι αυτό όμως έχει πολλά “αν”. Αν ο Westbrook παίξει υποφερτά, σε σχέση με την άθλια περσινή εικόνα του. Αν ο Davis παραμείνει υγιής. Αν ο LeBron αντέξει ως το τέλος. Αν ο Ham δέσει 10 καινούριους παίκτες.

PG Russell Westbrook, Patrick Beverley, Scotty Pippen Jr., Dennis Schroder
SG

Kendrick Nunn, Loonie Walker IV, Austin Reaves

SF

LeBron James, Troy Brown Jr., Max Christie, Cole Swider

PF

Anthony Davis, Juan Toscano-Anderson, Wenyen Gabriel

C

Thomas Bryant, Damian Jones

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Οι Lakers, ακόμα κι αν έχουν τον LeBron στο ρόστερ, δεν είναι φαβορί για να πρωταγωνιστήσουν στη Δύση. Ανεξάρτητα του τι μπορεί να καταφέρουν στα play-offs, η regular θα έχει ως στόχο η ομάδα να βρει “χημεία” και να κάνει τα τυπικά για να μπει ως το Play-In. Timberwolves, Pelicans, Warriors, Nuggets, Mavericks, Grizzlies, Suns και Clippers θεωρώ ότι έχουν καλύτερες πιθανότητες για την εξάδα. Δεν πιστεύω ότι οι Lakers θα καταφέρουν να βάλουν τρεις ομάδες από κάτω τους και να περάσουν κατευθείαν στα Playoffs. Είναι εξαιρετική απόδοση το 2.00 για να ποντάρουμε στην είσοδο των Lakers στο Play-In (τερματισμός στις θέσεις 7-10).

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Sacramento Kings

Τι έκαναν πέρυσι: Συμπλήρωσαν ακόμα έναν χρόνο χωρίς Playoffs. Είναι πλέον τους 17. Πάρα πολλά χρόνια χωρίς postseason. Μεσούσης της σεζόν πήγαν για το “win-now” με την προσθήκη Sabonis, όμως δε δούλεψε. Έδωσαν έναν εξαιρετικό παίκτη, που λογικά θα μπορούσε να γίνει franchise προϊόν (αναφέρομαι στον Haliburton), για να πάρουν Sabonis. Όμως το “πείραμα” απέτυχε. Φέτος ξεκινούν από το μηδέν κι ελπίζουν ότι θα τα καταφέρουν.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Ξεκινώντας από το draft, πήραν έναν παίκτη που και Rookie of the Year να βγει, δε θα μου φανεί παράξενο. Ο Murray είναι ένας “NBA ready” παίκτης που ήρθε από το κολέγιο. Το έδειξε και στο Summer League (πήρε το MVP του τουρνουά) και στα παιχνίδια της preseason. Όσον αφορά τις υπόλοιπες προσθήκες, πολύ καλή η υπογραφή του Monk. Προσέθεσαν σουτ από την περιφέρεια. Θετικό πρόσημο και στο trade που τους έδωσε τον Huerter.

Arena: Golden 1 Center (17.583)

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Το ρόστερ είναι αρκετά καλό. Έχουν δύο παίκτες που παίζουν στα επίπεδα του All-Star. Fox και Sabonis. Οι Barnes και Huerter είναι ρολίστες που θα δώσουν συγκεκριμένα πράγματα και περιμένουν το ξεπέταγμα των Davion Mitchell και Keegan Murray. Την άμυνά τους πρέπει να δουν λίγο οι Kings και ποντάρουν πολλά σε αυτό, στον καινούριο τους coach, τον Mike Brown. Πρωταθλητής πέρυσι με τους Warriors, ένας προπονητής με πολύ καλό defensive playbook.

PG De’Aaron Fox, Davion Mitchell, Terence Davis, Matthew Dellavedova, Quin Cook
SG

Kevin Huerter, Malik Monk, Keon Ellis

SF

Harrison Barnes, KZ Okpala, Kent Bazemore, Sam Merrill

PF

Keegan Murray, Trey Lyles, Chimezie Metu, Chima Moneke

C

Domantas Sabonis, Richaun Holmes, Alex Len, Neemis Queta

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Στο 2.80 η απόδοση των Kings για να φτάσουν ως τα Playoffs. Εκτιμώ ότι είναι ενδέκατοι για αυτό το run. Θα το παλέψουν με Lakers και Blazers, αλλά στο τέλος δε θα τα καταφέρουν και θα χάσουν. Αν ήταν μεγαλύτερη από το 3.00 η συγκεκριμένη απόδοση, ίσως συζητούσαμε για το value που μπορεί να έχει. Εκείνο που μου αρέσει παραπάνω είναι το over 34.5 για τις νίκες τους. Βλέπω ανελέητο tanking στις ομάδες κάτω από 11 (της Δύσης), οπότε όσοι θα το παλέψουν για Play-In, θα πρέπει να φτάσουν τις 37 νίκες.

Fonbet
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Εύκολη πλοήγηση μέσω app
check_3c
Ελκυστικές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Northwest Division

Αλλάζει ο “χάρτης” της Northwest μετά από χρόνια, αφού πλέον οι Jazz θα σταματήσουν να πρωταγωνιστούν. Ξεκινούν rebuild και λογικά θα μείνουν στον “πάτο” μαζί με τους Thunder. Οι Timberwolves έφεραν Gobert για να πρωταγωνιστήσουν, σε μια περιφέρεια που υπάρχουν οι Nuggets και οι Blazers. Οι τελευταίοι, μετά την περσινή κακή χρονιά, φέτος αναμένεται να ανακάμψουν και να διεκδικήσουν είσοδο στην οκτάδα.

Utah Jazz

Τι έκαναν πέρυσι: Ήταν πολύ καλοί στη regular. Προς τα τελειώματά της ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, πήραν όμως το εισιτήριο για τα Playoffs. Χωρίς να μπλέξουν στο Play-In. Έπαιξαν με τους Mavericks. Με τον αντίπαλο να μην έχει Doncic στα δύο πρώτα ματς. Παρόλα αυτά, ξεφτιλίστηκαν. Έχασαν πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 4-2. Ακολούθησε η διάλυση. Πρώτα έφυγε ο Snyder. Μετά ο Gobert. Τέλος ο Mitchell. Kι οι Jazz ξεκινούν φέτος από το μηδέν.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: E, προφανώς και από την εισαγωγή αντιλαμβάνεστε ότι ήταν άκρως δραστήριοι στην offseason. Από τις παραχωρήσεις των Mitchell και Gobert, μάζεψαν πολλά picks. Και μαζί τους οι Sexton, Beasley, Agbaji, Horton-Tucker, Stan Johnson, Markkanen, Olynyk και Kessler. Στο draft δεν έκαναν κάποια αξιόλογη κίνηση. Επίσης, πολύ καλή προσθήκη αυτή του Fontecchio.

Arena: Vivint Arena (18.306)

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: O Snyder αποτελεί παρελθόν. Το νέο όνομα στον πάγκο των Jazz ακούει στο όνομα Will Hardy. Νέος, χωρίς πολλές παραστάσεις από ΝΒΑ ως πρώτος προπονητής. To rebuild όπως πρέπει να γίνεται. Με προπονητή που ξεκινάει από το μηδέν να χτίζει μια νέα ομάδα. Το ρόστερ δεν έχει παίκτες επιπέδου All-Star. Σίγουρα όμως μπορεί να ηγηθούν της προσπάθειας οι Sexton και Markkanen. Που φαντάζουν ότι πιο ποιοτικό έχουν οι Jazz προς το παρόν.

PG Collin Sexton, Mike Conley, Jared Butler
SG

Malik Beasley, Jordan Clarkson, Nickeil Alexander - Walker, Lendro Bolmaro

SF

Ochai Agbaji, Talen Horton-Tucker, Stan Johnson, Johny Juzang, Simone Fontecchio

PF

Lauri Markkanen, Kelly Oklynyk, Rudy Gay

C

Jarred Vanderbilt, Udoka Azubuike, Walker Kessler, Cody Zeller

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Προφανώς, με βάση και τα όσα αναλύσαμε παραπάνω, δε θέλει ερώτημα για το που μπορούν να φτάσουν οι Jazz φέτος. Το όριο των 24.5 νικών είναι καλό για να ποντάρει κανείς το under. Ειδικά αν και οι Jazz μπουν από νωρίς στη διαδικασία του tanking για τον Wembanyama. Για όσους θέλουν να ρισκάρουν, σε απόδοση 5.10 βρίσκουμε το να κάνουν under 20.5 νίκες οι Jazz.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Denver Nuggets

Τι έκαναν πέρυσι: Τα πήγαν πολύ καλά στη regular. Παίζοντας με τον Jokic και μόνο ρολίστες, κατάφεραν να μπουν στα Playoffs ως έκτοι. Σπουδαίο κατόρθωμα για τον Σέρβο, που πρακτικά οδήγησε στα Playoffs μια ομάδα που σίγουρα δεν ήταν για εκεί. Για τον λόγο αυτό πήρε και το B2B MVP. Στα Playoffs οι Nuggets έπαιξαν με τους Warriors κι εκεί όλα πήραν το δρόμο τους. Αποκλείστηκαν με 4-1 και έφυγαν για διακοπές.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Έγιναν κινήσεις για να στελεχωθεί σωστά το ρόστερ. Μέσω ανταλλαγών αποκτήθηκε ο KCP. Ικανότατος αμυντικός, για μια έτσι κι αλλιώς πολύ καλή ομάδα στην άμυνα. Εξαιρετική και η προσθήκη του Bruce Brown, που επίσης θα δώσει πράγματα στην άμυνα.

Arena: Ball Arena (19.520)

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Παρά τις προσθήκες στην offseason, το μεγάλο στοίχημα παραμένει και φέτος η υγεία των Murray και MPJ. Αν οι δύο τους παίξουν εκεί που μπορούν και δεν χάσουν παιχνίδια λόγω τραυματισμών (ιδίως στα Playoffs) οι Nuggets είναι ομάδα top4 στη regular και για μεγάλο run στα Playoffs. Ειδικά από τη στιγμή που στον πάγκο υπάρχει ο Malone και το αστέρι της ομάδας, Nikola Jokic βλέπει πλέον τον πάγκο του να είναι γεμάτος.

PG Jamal Murray, Bones Hyland, Ish Smith, Collin Gillespie
SG

Kentavious Caldwell-Pope, Christian Braun, Kellan Grady

SF

Michael Porter Jr., Bruce Brown, Davon Reed, Vlatko Cancar, Peyton Watson, Jack White

PF

Aaron Gordon, Jeff Green, Zeke Nnaji

C

Nikola Jokic, DeAndre Jordan

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Αν οι Nuggets μείνουν υγιείς, παίρνω το ρίσκο να πω ότι θα είναι στους τελικούς της Δύσης. Με το συγκεκριμένο σενάριο να πληρώνει στο 5.50. Αν παραμείνουν υγιείς, είναι ακόμα πιο Safe το να είναι στην τετράδα. Που πληρώνει στο εξαιρετικό 1.85. Ξεπερνώντας φυσικά και τις 50 νίκες (over 50.5 στο 1.80).

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Minnesota Timberwolves

Τι έκαναν πέρυσι: Μετά από χρόνια, οι Timberwolves παρουσίασαν ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να μπει στα Playoffs. Έκαναν φοβερό run, χρειάστηκαν όμως τη διαδικασία του Play-In τουρνουά για να τα καταφέρουν. Έστω και έτσι το πέτυχαν. Δυσκόλεψαν πάρα πολύ τους Grizzlies και περισσότερο αποκλείστηκαν αυτοί στον πρώτο γύρο, παρά τα κατάφεραν οι Grizzlies να τους περάσουν. Πλήρωσαν λάθη απειρίας. Για τους Grizzlies ήταν τα δεύτερα συνεχόμενα Playoffs, για τους “λύκους” όχι.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Φυσικά και ήταν το “talk of the town” με την ανταλλαγή του Rudy Gobert. Προσέθεσαν έναν “πύργο” δίπλα στον “πύργο” τους και πηγαίνουν για ένα φοβερό και τρομερό πείραμα. Απέκτησαν δύο πολύ καλούς ρολίστες. Τον Forbes και τον Kyle Anderson. Ο πρώτος θα δώσει σουτ από την περιφέρεια, ο δεύτερος άμυνα στην περιφέρεια. Από το draft, αν και έκαναν πικ ένα πολύ καλό project (Kessler), δεν τους έμεινε τίποτα. Τα έδωσαν όλα στους Jazz.

Arena: Target Center (18.978)

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: O Chris Finch συνεχίζει στον πάγκο των Timberwolves. Η περσινή χρονιά κρίνεται επιτυχημένη. Φέτος βέβαια και με τις κινήσεις που έγιναν στην preseason, οι απαιτήσεις είναι αυξημένες. Το ρόστερ διαθέτει δύο τοπ ψηλούς (Towns, Gobert), έναν αρκετά καλό point guard (Russell) και -στα δικά μου μάτια- έναν από τους επόμενους μεγάλους σταρ της λίγκας. Τον Anthony Edwards. Που από πέρυσι και ειδικά στα ματς του Play-In και των Playoffs, έδειξε ότι αυτός είναι το Νο1 στην ομάδα και το franchise προϊόν της.

PG D’Angelo Russell, Bryn Forbes, Jordan McLaughlin
SG

Anthony Edwards, Austin Rivers, Jaylen Nowell, AJ Lawson, CJ Elleby, PJ Dozier

SF

Kyle Anderson, Wendell Moore Jr., Josh Minott

PF

Karl Anthony Towns, Jaden McDaniels, Taurean Prince, Eric Paschall

C

Rudy Gobert, Naz Reid, Nathan Knight, Luka Garza

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Τα ρόστερ όπως αυτό των Timberwolves, είναι ιδανικά για ένα καλό run στη regular. Ναι μεν υπάρχουν αδυναμίες, αλλά επειδή στην κανονική διάρκεια κανένας κόουτς δε στήνει την ομάδα του με βάση τις αδυναμίες του αντιπάλου, τα ρόστερ με πολλούς καλούς παίκτες συνήθως κερδίζουν. Οι Timberwolves θεωρώ ότι θα πρωταγωνιστήσουν στη regular. Αυτό συνεπάγεται ίσως πρωτιά στη Northwest (2.30), τετράδα στην κατάταξη (2.30) και το πιο safe όλων, το over 48.5 νίκες. Βρήκαν πέρυσι 46 νίκες. Με την προσθήκη και του Gobert φέτος, αδυνατώ να πιστέψω ότι θα μείνουν κάτω από τις 50.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Portland Trail Blazers

Τι έκαναν πέρυσι: Δεν ξεκίνησε καλά η σεζόν, με τον Lillard να είναι τραυματίας. Πριν βγει το 2021, ο All-Star guard των Blazers έμεινε εκτός. Για καιρό. Τον Φλεβάρη οι Blazers αποφάσισαν να “κάψουν” τη χρονιά. Αποφάσισαν και το “end of an era”, με την παραχώρηση του McCollum και κάπως έτσι έκαναν ακραίο tanking από το All-Star κι έπειτα. Δεν πήγε όπως θα περίμεναν, γιατί παρά τις λίγες ήττες τους, επέλεξαν στο Νο7. Τους “πούλησε” το Lottery.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Κινήθηκαν έξυπνα στην offseason. Απέκτησαν τον Jerami Grant. Παίκτης καλός για την άμυνα. Πήραν και τον Payton III, να κάνει την ίδια δουλειά. Από το draft κρατάνε το pick του Shaedon Sharpe. Scoring guard και αυτός, ο οποιος έδειξε αρετές του ταλέντου του στα ματς της preseason κυρίως.

Arena: Moda Center (19.441)

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Ο Billups πέρυσι δεν κατάφερε να δείξει κάτι. Έχασε από νωρίς το αστέρι του κι από ένα σημείο και μετά η ομάδα αποφάσισε να πάει με tanking. Το ρόστερ μάλλον δυνάμωσε, με τις προσθήκες που έγιναν. Και δυνάμωσε εκεί που πονούσε. Στην άμυνα. Όλα βέβαια θα κριθούν από το πόσο θα τραβήξει ο Lillard. Αυτός είναι ο ηγέτης της ομάδας κι από αυτόν εξαρτάται το πόσο ψηλά θα πάνε οι Blazers.

PG Damian Lillard, Gary Payton II
SG

Anfernee Simons, Keon Johnson, Shaedon Sharpe

SF

Josh Hart, Nassir Little, Greg Brown

PF

Jerami Grant, Justise Winslow, Trendon Watford, Jabari Walker

C

Jusuf Nurkic, Drew Eubanks, Olivier Sarr

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Σε κάθε πρόβλεψη για τους Blazers, πάντα μπαίνει μπροστά ένα “αν” που αφορά τον Lillard. Και κάπως έτσι δεν θα εκτεθούμε αν τραυματιστεί. Οι Blazers είναι ομάδα για να μπει στο Play-In της Δύσης. Το συγκεκριμένο bet άνοιξε βέβαια στο 1.80, πλέον το βρίσκουμε στο 1.53. Δεν θεωρώ ότι οι Kings (γιατί κυρίως αυτούς βλέπω ως αντιπάλους στο συγκεκριμένο bet) να αφήνουν στο τέλος εκτός δεκάδας τον Lillard. Είναι αρκετά δύσκολο. Από κοντά και με βάση το γεγονός ότι μπαίνουν στo Play-In, θεωρώ ότι μπορούμε να δούμε το over 39.5 νίκες στο 1.90.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Oklahoma City Thunder

Τι έκαναν πέρυσι: Συνέχισαν το “σκληρό” tanking που κάνουν την τελευταία διετία. Δεν ξέμειναν από στόχους νωρίς. ήταν ξεκάθαρο εξαρχής ότι δε θέλουν τίποτα περισσότερο από μια καλή θέση στο draft. Και το κατάφεραν με μια από τις τέσσερις τελευταίες θέσεις που πήραν στην κανονική διάρκεια.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Επέλεγαν στο Νο2 του περσινού draft και πήραν τον παίκτη με το μεγαλύτερο -ίσως- upside της κλάσης του. Ο Holmgren ένα ερωτηματικό είχε. Αν μπορούσε να μείνει υγιής, βάσει της σωματοδομής του. Και διέψευσε τους πάντες, πριν καλά καλά βγει η offseason. Τραυματίστηκε σοβαρά και θα χάσει όλη τη φετινή σεζόν. Δεν έκαναν κάτι σημαντικό στην FA οι Thunder. Γέμισαν με παίκτες από το draft. Λογικό. Αφού είχαν αρκετά pick. Πήραν τον Holmgren, τους δύο Williams (Jaylin και Jalen) και τον Dieng.

Arena: Paycom Center (18.203)

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Το ρόστερ απαρτίζεται κυρίως από παίκτες που έχουν κανέναν, έναν και δύο χρόνια εμπειρίας στο ΝΒΑ. Ως εκεί. Το μεγάλο αστέρι είναι ο Shai Alexander, ο οποίος μάλλον όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα είναι σε αρκετά ματς “τραυματίας”. Προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι “μικροί”. O Mark Daigneault συνεχίζει και φέτος στον πάγκο των Thunder. Το καλό για αυτόν είναι ότι προπονεί χωρίς άγχος, αφού δεν υπάρχει στόχος και φέτος. Κάποια στιγμή θα γίνει “all-in” με τις ήττες για να πάνε και οι Thunder για τον Wembanyama.

PG Josh Giddey, Tre Mann, Trey Burke, Jaden Shackelford
SG

Shai Gilgeous-Alexander, Aaron Wiggins, Jalen Williams, Lindy Waters III, Adam Mokoka

SF

Lu Dort, Jaylin Williams, DAvid Nwaba, Kenrich Williams, Eugene Omoruyi

PF

Aleksej Pokusevski, Darius Bazley, Marquese Chriss

C

Jeremiah Robinson-Earl, Ousmane Dieng, Mike Muscala, Chet Holmgren

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Όπως αναφέρω και παραπάνω, κάποια στιγμή και οι Thuder θα ενεργοποιήσουν το… “Wemby project”. 24 νίκες έκαναν πέρυσι, εκεί είναι και το φετινό τους όριο. Στις 23.5 νίκες. Ένα όριο, που πριν τραυματιστεί ο Holmgren ήταν στις 29 νίκες. Είναι οριακό. Ίσως έβλεπα και το over πλέον, όμως προφανώς και δε θα μπλέξω. Γιατί όπως είπα, δε θα είναι παράλογο κάποια στιγμή οι Thunder να αρχίσουν -και αυτοί- να χάνουν πολλά ματς.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Southwest Division

Είναι εντυπωσιακό το πως άλλαξαν οι καιροί. Και ενώ πριν μερικά χρόνια Spurs και Rockets “έκαναν κουμάντο” στον όμιλο, πλέον είναι οι ομάδες που τανκάρουν. Grizzlies, Mavericks και Pelicans θα προσφέρουν φέτος σπουδαίες μάχες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Και δεν αποκλείεται να τους δούμε και τους τρεις και στην postseason.

Memphis Grizzlies

Τι έκαναν πέρυσι: Εκπληκτική χρονιά. Μια από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας τους. Ενώ κανείς δεν τους περίμενε, τερμάτισαν δεύτεροι στη regular season με ρεκόρ 56-26. Πάρα πολύ θετικοί. Στην postseason, εκμεταλλευόμενοι κυρίως την εμπειρία ενός χρόνου από παιχνίδια και παραστάσεις σε Playoffs, απέκλεισαν στον πρώτο γύρο τους Timberwolves. Βρήκαν όμως τον δάσκαλό τους στον δεύτερο γύρο, απέναντι στους Warriors. Από τους οποίους και αποκλείστηκαν, σχετικά εύκολα, με 4-2. Σίγουρα πάντως η σεζόν παίρνει θετικό πρόσημο.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Σίγουρα έκαναν καλή κίνηση στο draft, με την προσθήκη του Jake LaRavia. Για τον οποίο μάλιστα έκαναν και trade up, προκειμένου να επιλέξουν πιο ψηλά και να τον πάρουν σε μεγαλύτερη θέση από αυτή που τον έδιναν τα mock drafts. Λίγα πράγματα στην free agency. Προτίμησαν να μείνουν με το ρόστερ τους και να δουλέψουν με δικούς τους παίκτες, όπως ο Ziaire Williams και ο Santi Aldama.

Arena: FedEx Forum (17.794)

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Προφανώς, μιλάμε για μια κατεξοχήν ομάδα του προπονητή της. Ο Taylor Jenkins έχει κάνει φοβερή δουλειά την προηγούμενη διετία. Πόσο φοβερή; Τόσο, που ακόμα κι αν το αστέρι της ομάδας, ο Ja Morant, χάσει 25 ματς, οι Grizzlies να καταφέρουν να πάρουν τα 21. Αυτό ήταν το ρεκόρ των “αρκούδων” πέρυσι, με τον Morant στα “πιτς”. Μια καλοδουλεμένη “μηχανή”. Με παίκτες όπως ο Bane, o Brooks, o JJJ, που συμπληρώνουν άριστα τον Morant.

PG Ja Morant, Tyus Jones, Tyrell Terry, Kennedy Chandler
SG

Desmond Bane, John Konchar

SF

Dillon Brooks, Danny Green, Jake LaRavia, Vince Williams

PF

Santi Aldama, Brandon Clarke, Ziaire Williams, David Roddy, Kenneth Lofton Jr., Jaren Jackson Jr.

C

Steven Adams, Xavier Tilman, Killian Tillie

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: H περσινή χρονιά ήταν πέραν κάθε προσδοκίες κι αυτό φαίνεται κι από το φετινό όριο νικών. Είναι στις 48.5. Οριακό. Μπορεί να το περάσουν, αλλά δε θα ασχοληθώ. Λίγο καλύτερο, μου φαίνεται το ρίσκο με το να τερματίσουν οι Grizzlies στην τετράδα (όπως και πέρυσι) σε απόδοση 2.15.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Dallas Mavericks

Τι έκαναν πέρυσι: Αν και άργησαν να “ξυπνήσουν”, γιατί είχαν τον Doncic με συνεχείς τραυματισμούς, κατάφεραν και σχετικά εύκολα να εξασφαλίσουν ως και το πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των Playoffs. Τερματίζοντας τέταρτοι. Απέκλεισαν με χαρακτηριστική άνεση τους Jazz και στα ημιτελικά της Δύσης, έκαναν την έκπληξη αφήνοντας εκτός τους Suns. Mε ένα επικό Game7 μέσα στην Arizona, όπου διέλυσαν κάθε λογική φτάνοντας τη διαφορά ως και τους 50 πόντους. Στα WCF όμως τους περίμεναν οι Warriors, όπου τους έβαλαν στη θέση τους. Σίγουρα πάντως, με θετικό πρόσημο και η δική τους χρονιά.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Απώλεσαν τον Brunson στην free agency. Δεν μπόρεσαν να του δώσουν αυτά που του υποσχέθηκαν οι Knicks. Πήραν με ανταλλαγή (και χωρίς πρακτικά να δώσουν τίποτα) τον Wood. Πολύ καλός ψηλός. Αξιόλογη και η κίνηση με την υπογραφή του McGee. Στο draft πήραν έναν παίκτη που ίσως αποδειχθεί πολύ καλύτερος από τη θέση την οποία έγινε ντραφτ. Τον Hardy. Που έδειξε καλά στοιχεία και στo Summer League και στην preseason.

Arena: American Airlines Center (18.846)

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Το ρόστερ είναι σχεδόν ίδιο με πέρυσι. Λογικά η μόνη αλλαγή που θα δούμε, θα είναι η είσοδος ενός εκ των Wood ή McGee στην starter πεντάδα. Όποιος κι αν μπει πάντως, θα δέσει αρμονικά με το μεγάλο αστέρι της ομάδας, τον Luka Doncic. Πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό η επιτυχία της περσινής σεζόν και στον coach Kidd. Που έδωσε έναν πολύ αμυντικό χαρακτήρα στην ομάδα. Για την ακρίβεια, οι Mavericks για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν την δεύτερη καλύτερη άμυνα, πίσω από τους Celtics.

PG Luka Doncic, Spencer Dinwiddie, Frank Ntilikina, Brandon Knight, Facundo Campazzo
SG

Tim Hardaway Jr., Jaden Hardy, Tyler Dorsey

SF

Reggie Bullock, Josh Green, Theo Pinson

PF

Dorian Finney-Smith, Maxi Kleber, Davis Bertans

C

Javale McGee, Christian Wood, Dwight Powell

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Το να φτάσουν ξανά στους τελικούς της περιφέρειας οι Mavericks, μου φαίνεται αρκετά απίθανο. Για αυτό το βρίσκουμε σε απόδοση 6.00. Επειδή οι καλές ομάδες στη Δύση έχουν αυξηθεί, δε θα μου έκανε εντύπωση αν τελικά οι Mavericks έμειναν εκτός εξάδας και έμπαιναν στο Play-In τουρνουά. Δεν είναι απίθανο, Clippers, Grizzlies, Suns, Timberwolves, Warriors και Nuggets να τερματίσουν από πάνω. Στο 2.80 πληρώνει το να μπουν στo Play-In.

Betsson
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

New Orleans Pelicans

Τι έκαναν πέρυσι: Ξεκίνησαν τη σεζόν με 16 ήττες στα πρώτα 19 ματς. Και παρόλα αυτά κατάφεραν να μπουν στα Playoffs. Και με τον Zion να μην παίζει ματς και τον Ingram να χάνει πάρα πολλά παιχνίδια. Βοήθησε προφανώς η έλευση του McCollum. Οι Pelicans δυσκόλεψαν -στο μέτρου του δυνατού- και τους Suns στον πρώτο γύρο των Playoffs, πριν αποκλειστούν με 4-2.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Δεν ενισχύθηκαν ιδιαίτερα στην offseason. Δεν έκαναν κάποια σημαντική ανταλλαγή. Ότι ήταν να κάνουν, το έκαναν πέρυσι τον Φλεβάρη με την έλευση McCollum. Το καλοκαίρι πήραν δύο αξιόλογους rookies, τους Liddell και Dyson Daniels, αλλά μόνο τον δεύτερο θα δούμε φέτος. Ο πρώτος τραυματίστηκε σοβαρά στο Summer League και θα μείνει εκτός.

Arena: Smoothie King Center (16.867)

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Η επιστροφή του Zion στο παρκέ δυναμώνει πάρα πολύ τους Pelicans. Μιλάμε για έναν παίκτη, που τη σεζόν 2020-2021, στα 60 ματς που αγωνίστηκε έκανε dominant στη λίγκα. Είναι αδιανόητα game changer. Και σίγουρα το αστέρι της ομάδας. Δίπλα του υπάρχουν All-Star caliber παίκτες, όπως οι McCollum και Ingram. Γενικά, το ρόστερ είναι πολύ ικανό. Και διαθέτει κι έναν εξαιρετικό προπονητή. Τον Willie Green. Που μπορεί να μην έχει τεράστια προπονητική εμπειρία ως HC, ήταν όμως από τα αξιόλογα στελέχη στο επιτελείο του Monty Williams.

PG CJ McCollum, Jose Alvarado, Kira Lewis Jr.
SG

Herbert Jones, Devonte’ Graham, Garrett Temple, Dyson Daniels, Izaiah Brockington

SF

Brandon Ingram, Trey Murphy, EJ Liddell, Kelan Martin

PF

Zion Williamson, Jaxson Hayes, Naji Marshall

C

Jonas Valanciunas, Larry Nance Jr., Willi Hernangomez

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Οι Pelicans αν μείνουν υγιείς όλη τη σεζόν, είναι ένα μεγάλο στοίχημα το που μπορούν να φτάσουν. Σίγουρα υπάρχουν 6-7 καλύτερες ομάδες από αυτούς, αλλά με Zion, McCollum, Jones, Ingram μέσα, δε νομίζω ότι δε θα το πάνε στα όρια το να βγουν έστω έκτοι. Λέω όμως ότι στο τέλος θα το χάσουν στις λεπτομέρειες και έτσι θα πληρώσουν το 1.70 της συμμετοχής τους στο Play-In.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

San Antonio Spurs

Τι έκαναν πέρυσι: Αν και δεν τους περίμενε απολύτως κανείς, οι Spurs ακόμα και πέρυσι κατάφεραν να μην κάνουν tanking. Τερμάτισαν πιο πάνω από ομάδες όπως οι Lakers (των LeBron, Davis, Westbrook) και οι Βlazers (του Lillard) και μπήκαν έστω στο Play-In. Προφανώς και οτιδήποτε παραπάνω από αυτό θα ήταν τεράστια υπέρβαση.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Έκαναν μια σημαντική κίνηση για το franchise, που καθορίζει πλέον και τα επόμενα χρόνια. Έδωσαν με trade τον Dejounte Murray και είναι ξεκάθαρο ότι θα ακολουθήσει πλέον σεζόν tanking. Πήραν picks και κοιτάζουν τα draft των επόμενων ετών. Αποκτήθηκαν αρκετοί rookies, έμειναν στην ομάδα εν τέλει οι Branham, Sochan και Wesley. Tο θέμα είναι ποιος από αυτούς θα “επιβιώσει” και στο ΝΒΑ.

Arena: AT&T Center (18.418)

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Μπορεί να αλλάζει φιλοσοφία το franchise μετά από δύο δεκαετίες (και βάλε) και να πηγαίνει για ολικό rebuild, “ενορχηστρωτής” όλου αυτού παραμένει ο Popovich. Ακόμα μια σεζόν στους πάγκους θα “γράψει” το κοντέρ. Το ρόστερ θα απαρτίζεται φέτος από παίκτες που έχουν κανένα, ένα και δύο χρόνια εμπειρίας στο ΝΒΑ. Ως εκεί. Όπως ακριβώς και οι Thunder. Ο καλύτερος παίκτης των Spurs, ο Keldon Johnson (τουλάχιστον με βάση τα όσα έχουμε δει τα προηγούμενα δύο έτη), δεν έχει παρά μόνο δύο χρόνια εμπειρίας στο υψηλό επίπεδο. Αυτός κι ο Poeltl θα ξεχωρίσουν πολύ εύκολα.

PG Tre Jones, Blake Wesley, Romeo Langford
SG

Devin Vassell, Malaki Branham, Jordan Hall

SF

Josh Richardson, Doug McDermott, Joshua Primo, Keita Bates-Diop

PF

Keldon Johnson, Jeremy Sochan, Dominick Barlow

C

Jakob Poeltl, Zach Collins, Isaiah Roby, Gorgui Dieng, Stephen Zimmerman

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Μαζί με Thunder, ίσως και Jazz θα έχουν το χειρότερο ρόστερ της λίγκας φέτος οι Spurs. Θεωρώ ξεκάθαρο ότι από το ξεκίνημα, εφόσον το αποφάσισαν, θα πάνε για τις καλύτερες πιθανότητες στο lottery του χρόνου. Οι Spurs είναι οργανισμός, που όταν κάτι το κάνει, το κάνει σωστά. Και φέτος το “σωστά” είναι το tanking. Πολλές οι 24 νίκες. Πολύ καλή επιλογή το under 23.5 νίκες σε απόδοση 1.85.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Houston Rockets

Τι έκαναν πέρυσι: Έκαναν μια σεζόν κακή για να καταφέρουν να τερματίσουν στις τελευταίες θέσεις. Αυτό ήθελαν και το πέτυχαν. Πήγαν με πολύ καλές πιθανότητες στο lottery, για να πάρουν το Νο1, τους έκατσε όμως το Νο3. Δεν τους στεναχώρησε ιδιαίτερα. Πάλι πήραν έναν εξαιρετικό rookie.

Ανταλλαγές, Draft 2022 και Free Agency: Θεωρώ ότι συνολικά, είχαν το καλύτερο draft. Ίσως μαζί με τους Pistons. Στο Νο3 πήραν το Jabari Smith Jr. Που ως και λίγες ώρες πριν το draft, τα περισσότερα mock και όλες οι στοιχηματικές τον είχαν φαβορί για το Νο1. Δεν ξέρω τι άλλαξε και οι Magic πήραν τον Banchero. Είναι φοβερή προσθήκη και εκεί που τον πήρα, ο Tari Eason και είναι εξαιρετικά καλό στοίχημα η επιλογή του TyTy Washington. Τρεις rookie που μπορούν άμεσα να μπουν να παίξουν. Ειδικά στο ρόστερ των Rockets. Από κει και πέρα, δεν έκαναν κάτι στην FA, αλλά και με trades.

Arena: Toyota Center (18.055)

Προπονητής-Ρόστερ-Αστέρι: Ρόστερ πολύ νεανικό. Αν κάποιον πρέπει να ξεχωρίσουμε, αυτοί είναι δύο. Οι δύο βασικοί στο backcourt της ομάδας. Jalen Green και Kevin Porter Jr. πρέπει φέτος να ανέβουν επίπεδο. Ειδικά ο πρώτος. Νο2 πέρυσι, φέτος πρέπει να δείξει πράγματα. Κυρίως rookies και sophomores θα δούμε φέτος. Ή παίκτες που έχουν μεν περισσότερα χρόνια στο ΝΒΑ, αλλά την τελευταία διετία στο Houston έχουν πάρει πολλά ματς. Στον πάγκο παραμένει ο coach Silas.

PG Kevin Porter Jr., TyTy Washington, Daishen Nix, Trevor Hudgins
SG

Jalen Green, Garrison Mathews

SF

Eric Gordon, Josh Christoper, Jae’Sean Tate, Tari Eason

PF

Jabari Smith, KJ Martin, Bruno Fernando

C

Alperen Sengun, Willie Cauley-Stein, Derrick Favors, Usman Garuba, Boban Marjanovic

*Τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Εκτίμηση: Στις περισσότερες στοιχηματικές εμφανίζονται το ίδιο “κακοί” με Jazz κι Spurs. Θα έλεγα όμως ότι δεν είναι. Το όριο τους, στις 23.5 νίκες είναι μικρό. Θεωρώ ότι θα φτάσουν ένα κλικ πιο πάνω από τους υπόλοιπους και μπορεί να κάνουν 25 νίκες. Το over 23.5 νίκες στο 1.95 είναι εξαιρετικό.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να μεταβληθούν.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση