foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Copa America 2021 Κολομβία: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ | 12 Ιουν 2021 14:18
Κολομβια.png

«Παρεξηγημένη» η Εθνική Κολομβίας, μπορεί να έχει μόλις έναν τίτλο στο παλμαρέ της (το Κόπα Αμέρικα του 2001, το οποίο διεξήχθη στη χώρα της), ωστόσο είναι από τις πιο υπολογίσιμες ομάδες της Λατινικής Αμερικής. Με το ταλέντο να ξεχειλίζει και κάθε χρόνο να βγαίνουν από πίσω παίκτες που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω, θα προσπαθήσει να φτάσει μακριά στη διοργάνωση, η οποία τελικά δεν θα διεξαχθεί στη χώρα της, αλλά -κατά πάσα πιθανότητα- αποκλειστικά στην Αργεντινή (αρχικό πλάνο ήταν η συνδιοργάνωση). Αυτό έγινε διότι υπάρχουν κοινωνικές αναταραχές στη χώρα, αλλά και αδυναμία στη διαχείριση της πανδημίας.

Με τον Ρεϊνάλδο Ρουέδα στο τιμόνι της και αρκετούς παίκτες να αγωνίζονται στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έχει πιθανότητες να φτάσει στον τίτλο, αν και πάντα καραδοκούν οι Βραζιλία και Αργεντινή. Άλλωστε, άπαντες στους «καφετέρος» θέλουν να αφήσουν πίσω τη μέτρια πορεία στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, εκεί όπου κατέλαβαν συνολικά την 9η θέση (η πορεία τους διακόπηκε στη φάση των «16»). Πέραν του μοναδικού τίτλου που έχει στη συλλογή της η Κολομβία, έχει αναδειχθεί 3 φορές ως 3η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης, ενώ μία φορά έφτασε στην... πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε (το μακρινό 1975). Συνολικός απολογισμός στο Κόπα Αμέρικα είναι 47-22-48 (135-184 τέρματα).

Copa America 2021 Κολομβία αποδόσεις

Αν εξαιρέσουμε τις κλασικές δυνάμεις της Ευρώπης, αλλά και αυτές της Λατινικής Αμερικής, τότε διαπιστώνουμε πως βρίσκεται σε αρκετά καλή θέση στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA, καθώς καταλαμβάνει αυτήν τη στιγμή τη 15η θέση, μη έχοντας αυξομειώσεις. Μία καλή πορεία στη διοργάνωση, ενδεχομένως να την ανεβάσει ακόμη περισσότερο.

Πάντως, τη δεδομένη στιγμή προσφέρεται δικαίως ως 3ο φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, πίσω φυσικά από Αργεντινή και Βραζιλία. Έχει στον όμιλο Βραζιλία, Βενεζουέλα, Ισημερινό και Περού και από την στιγμή που προκρίνονται 4 ομάδες, τότε είναι αδύνατο να μην την δούμε στη φάση των νοκ άουτ. Βέβαια, το ερώτημα που γεννιέται είναι ένα: Έχει τη δύναμη να μπει σφήνα στο «δίπολο» Αργεντινή - Βραζιλία; Αν δείξει σοβαρή και φροντίσει να αποφύγει τα «ντέρμπι» στα προημιτελικά (παίζουν ρόλο οι συνδυασμοί), τότε έχει τύχη να φτάσει μακριά. Ποιες είναι επομένως οι νεότερες αποδόσεις που αφορούν την Κολομβία;

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να τερματίσει 1η στον όμιλο 4.00 Bwin
Να κατακτήσει το τρόπαιο 7.50 Bwin

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Copa America 2021 Κολομβία πρόγραμμα

Μοναδικό σοβαρό εμπόδιο στη φάση των ομίλων (βρίσκεται στο 2ο γκρουπ) είναι η Βραζιλία. Από την στιγμή που δεν την αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα, έχει την ευκαιρία να θέσει βάσεις για πρόκριση και γιατί όχι να κυνηγήσει την 1η θέση. Ξεκινάει με Ισημερινό, στη συνέχεια αντιμετωπίζει τη Βενεζουέλα, για να μετρήσει δυνάμεις μετά με το Περού. Θεωρητικά, θα χρειαστεί να πατήσει λίγο παραπάνω το γκάζι με τους Περουβιανούς για να φτάσει σε θετικό αποτέλεσμα. «Όλα τα λεφτά» το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τη Βραζιλία, για να περιμένει στο φινάλε (έχοντας ρεπό) την τελική κατάταξη. Το αναλυτικό πρόγραμμα ακολουθεί παρακάτω 👇

Αγώνας Ημ/νια & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Κολομβία - Ισημερινός 14/6, 03:00 «Αρένα Παντανάλ», Κουϊάμπα
Κολομβία - Βενεζουέλα 18/6, 00:00 «Ολίμπικο Πέδρο Λουντοβίκο», Γκοϊάνα
Κολομβία - Περού 21/6, 03:00 «Ολίμπικο Πέδρο Λουντοβίκο», Γκοϊάνα
Κολομβία - Βραζιλία 24/6, 03:00 «Ολίμπικο Νίλτον Σάντος», Ρίο ντε Τζανέιρο

Copa America 2021 προγνωστικά Κολομβία

Θα πέσουμε από τα σύννεφα αν δούμε την ομάδα να τερματίζει από την 3η θέση και κάτω. Ουδεμία κουβέντα γίνεται για να μην βρεθεί στη νοκ άουτ φάση, αν και στο ποδόσφαιρο έχουμε δει τα πάντα! Λίγο πιο μοιρασμένο να ήταν το 1ο γκρουπ από άποψη ονομάτων, τότε οι συνδυασμοί στα προημιτελικά θα ήταν πιο βατοί. Όπως και να 'χει, θα χρειαστεί να ιδρώσει στο 1ο νοκ άουτ ματς, καθώς θα βρει μπροστά της το λιγότερο μία εκ των Ουρουγουάης, Χιλής ή Παραγουάης. Στοχεύει σίγουρα στα ημιτελικά, αν φτάσει εκεί, τότε όλα είναι πιθανά.

 

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Την πρώτη φορά που διοργάνωσε το τουρνουά (το 2001), κατάφερε να φτάσει στο τρόπαιο. Βέβαια, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε σε άλλη βάση, αν τελικά «φιλοξενούσε» την τρέχουσα διοργάνωση, καθώς το αρχικό πλάνο ήταν ο τελικός να γίνει στην Μπαρανκίγια. Θεωρούμε πάντως πως έχοντας τόσο βατό όμιλο, θα φτάσει στα προημιτελικά. Αν είναι σοβαρή και στο 1ο νοκ άουτ ματς, τότε τον ημιτελικό τον έχει στο... τσεπάκι της. Κάτι λιγότερο από «τετράδα» θα θεωρηθεί αποτυχία. Οι τολμηροί όμως μπορούν να επιζητήσουν κάτι παραπάνω. Στην Sportingbet σε απόδοση 7.50 να φτάσει μέχρι τέλους...

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κολομβία Copa America 2021: Ενδεκάδα & Τακτική

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Κολομβίας ενόψει της συμμετοχής της στο Copa America.

Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Ντ. Οσπίνα (Τ, 32) 107/0 Νάπολι
Κ. Βάργκας (Τ, 32) 9/0 Άτλας
Α. Κιντάνα (Τ, 26) 0/0 Ατλέτικο Νασ.
Ντ. Σάντσες (Α, 24) 34/0 Τότεναμ
Γ. Μίνα (Α, 26) 28/7 Έβερτον
Στ. Μεδίνα (Α, 28) 23/0 Μοντερέι
Ο. Μουρίγιο (Α, 33) 17/0 Πατσούκα
Ο. Τεσίγιο (Α, 31) 15/1 Λεόν
Τ. Λουκουμί (Α, 22) 4/0 Γκενκ
Κ. Κουέστα (Α, 22) 0/0 Γκενκ
Ντ. Μουνιόθ (Α, 24) 0/0 Γκενκ
Χ. Κουαδράδο (Μ, 32) 96/8 Γιουβέντους
Ο. Μπάριος (Μ, 27) 35/0 Ζενίτ
Μ. Ουρίμπε (Μ, 30) 30/4 Πόρτο
E. Καρδόνα (Μ, 28) 41/5 Μπόκα
Σ. Πέρες (Μ, 28) 8/1 Μποαβίστα
Γκ. Κουεγιάρ (Μ, 28) 9/1 Αλ Χιλάλ
Μπ. Περλάσα (Μ, 28) 0/0 Ατλέτικο Νασ.
Χ. Μορένο (Μ, 26) 6/0 Πατσούκα
Ντ. Ζαπάτα (Ε, 30) 22/4 Αταλάντα
Λ. Ντίας (Ε, 24) 18/2 Πόρτο
Μ. Μπόρχα (Ε, 28) 12/4 Ζούνιορ
Λ. Μουριέλ (Ε, 30) 38/8 Αταλάντα
Α. Μορέλος (Ε, 24) 10/1 Ρέιντζερς
Γ. Τσαρά (Ε, 30) 10/1 Πόρτλαντ
Χ. Οτέρο (Ε, 26) 0/0 Σάντος Λαγκούνα
Γ. Καμπάς (Ε, 21) 0/0 Τολίμα
Ρ. Μπορέ (Ε, 25) 2/0 Ρίβερ Πλέιτ


Παίκτες-κλειδιά & στρατηγική

Ξεκάθαρα οι Ζαπάτα και Μουριέλ είναι οι παίκτες που τραβούν αυτή τη στιγμή τα «φλας». Οι εξαιρετικές χρονιές που διαγράφουν στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια, έχουν ανεβάσει τις μετοχές τους, με αποτέλεσμα να είναι από τα πιο επικίνδυνα επιθετικά «δίδυμα». Δεν υπάρχει πλέον ο «μαέστρος» Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος χάνει το τουρνουά λόγω τραυματισμού. Λογικά θα πάρει πολλές προσπάθειες επάνω του ο εξτρέμ Λουίς Ντίας (Πόρτο).

Η πιθανή 11-άδα

To 4-3-3 είναι το σύστημα που θα επιλέξει ο Ρεϊνάλδο Ρουέδα. Υπάρχουν άλλωστε πολλοί και ποιοτικοί παίκτες που θα «χτυπούν» τη πόρτα της ενδεκάδας. Βάργκας και Οσπίνα θα δώσουν μάχη για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, αν και το προβάδισμα πηγαίνει στον 2ο. Για την άμυνα υπάρχουν οι Μίνα, Σάντσες, Μουρίγιο και Μεδίνα. Ουρίμπε και Λέρμα είναι οι παίκτες που θα δώσουν... ξύλο στη μεσαία γραμμή, ενώ από δίπλα τους θα βρίσκεται και ο -πολύπειρος πια- Κουαδράδο. Σε ελεύθερο ρόλο ο Λουίς Ντίας, ενώ δεν έχουν πρόβλημα στο να εναλλάσσονται στην κορυφή και στα... φτερά της επίθεσης οι Ζαπάτα και Μουριέλ.

Ο προπονητής

Ρεϊνάλδο Ρουέδα (64 ετών). Ο τεχνικός από το Κάλι ανέλαβε την τύχη της Εθνικής ομάδας, μετά την αποπομπή του Πορτογάλου Κάρλος Κεϊρόζ, ερχόμενος από μία άλλη Εθνική ομάδα, αυτή της Χιλής. Τρίτη θητεία στους «καφετέρος», με σημαντικότερη αυτή  του διαστήματος 2004-06. Έχει αναλάβει και την U-20 της χώρας, ενώ έχει πάρει «μυρωδιά» και από τον πάγκο της Ονδούρας και του Ισημερινού. Σε συλλογικό επίπεδο έχει κοουτσάρει τις Κορτουλούα, Ντεπορτίβο Κάλι, Ατλέτικο Νασιονάλ, Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν και Φλαμένγκο. Έχει συνολικά 591 ματς στην καριέρα του και ποσοστό νίκης 43,65%. Έχει 4 τρόπαια στο βιογραφικό του, όλα με τη Νασιονάλ (δύο πρωταθλήματα Κολομβίας, ένα Κόπα Λιμπερταδόρες και ένα Ρεκόπα Σουνταμερικάνα). Για 2η φορά θα οδηγήσει ομάδα στο Κόπα Αμέρικα (η πρώτη με τη Χιλή).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το Copa America 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ