foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Παραγουάη, Apertura: preview 2021

Previews Πρωταθλημάτων | 04 Φεβ 2021 18:29
Παραγουάη-Apertura-preview-2021.jpg



Στη… σέντρα μπαίνει πάλι το πρωτάθλημα της Α' Παραγουάης μετά την «κουτσουρεμένη» περσινή σεζόν, λόγω του κορωνοϊού. Δέκα και όχι δώδεκα ομάδες θα στελεχώσουν τη φετινή Λίγκα, είναι η μοναδική τροποποίηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Καμία ομάδα δεν ανέβηκε, υποβιβάστηκαν μόνο οι Σαν Λορέντσο και Ντίας. Φαβορί για τον τίτλο του Απερτούρα είναι οι Λιμπερτάδ, Ολίμπια και Σέρο, το οποίο ξεκινάει στις 5 Φεβρουαρίου και τελειώνει στις 23 Μαΐου.

Σύστημα διεξαγωγής


Στο Απερτούρα θα διεξαχθούν δύο γύροι των 18 αγωνιστικών, με εντός και εκτός έδρας ματς. Ο νικητής του πρωταθλήματος εξασφαλίζει την παρουσία στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες (του 2022). Δεν υπάρχει υποβιβασμός, σε ισχύ βρίσκεται ο βαθμολογικός πίνακας της τελευταία τριετίας (2019, 2020, 2021), ο οποίος θα έχει περισσότερη σημασία στο Κλαουσούρα.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Λιμπερτάδ 2. Ολίμπια 3. Σέρο Πορτένιο 4. Γκουαρανί
5. Σολ ντε Αμέρικα 6. Νασιονάλ 7. Λουκένιο 8. 12 ντε Οκτούμπρε
9. Γκουαϊρένα 10. Ρίβερ Πλέιτ Ασ.

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Μποσέλι Επιθετικός Κορίνθιανς Σέρο Πορτένιο
Γκονσάλες Επιθετικός Σεαρά Σέρο Πορτένιο
Σαλσέδο Αμυντικός Ουρακάν Ολίμπια
Κολμάν Επιθετικός Σέρο Πορτένιο Γκουαρανί
Μερλίνι Μέσος Γκουαρανί Λιμπερτάδ

Μακροχρόνια στοιχήματα


Δεν έχουν γίνει γνωστές, ακόμη, οι αποδόσεις κατάκτησης. Θεωρούμε τη Λιμπερτάδ να έχει μικρό προβάδισμα για τον τίτλο, διότι διαθέτει έναν από τους πιο αποτελεσματικούς προπονητές στην Παραγουάη, τον Ντανιέλ Γκαρνέρο, ενώ το ρόστερ πληροί τις προϋποθέσεις για να φτάσει ψηλά.

Οι ομάδες της Α' Παραγουάης


Λιμπερτάδ

Τι έκανε πέρυσι: Δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιον τίτλο, στο Απερτούρα κατέλαβε την 3η θέση, στο «-6» από την κορυφή, ενώ στο Κλαουσούρα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά των play of, χάνοντας από την Γκουρανί.

Προπονητής: Στις 30 Δεκεμβρίου ανέλαβε ο Αργεντινός Ντανιέλ Γκαρνέρο (51 ετών). Ένας από τους εμπειρότερους κόουτς της κατηγορίας, με πέρασμα από Γκουαρανί και Ολίμπια, μετρώντας και πέντε πρωταθλήματα. Μοιάζει με ιδανική επιλογή, μπορεί να την οδηγήσει στον τίτλο.

Γήπεδο: Dr. Nicolas Leoz (10.000)

Μεταγραφές: Έκανε ουσιώδης κινήσεις, ήρθαν οι Μαρτίνες (Μ, Γκουαρανί), Μερλίνι (Μ, Γκουαρανί), Ντελβάγιε (Μ, Γκουαϊρένα), Μπάεζ (Α, Γκουαρανί). Αποχώρησαν οι εφεδρικοί Λ. Καρντόσο, Πίρις, Ντα Σίλβα, Ρίβερο και Ακίνο.

Προετοιμασία: Στην πόλη Μίνγκα Γκουαζού πέρασε το μεγαλύτερο στάδιο προετοιμασίας της (11 μέρες), απέχει 285 χλμ. από την πρωτεύουσα Ασουνσιόν. Στους φιλικούς αγώνες, κέρδισε τη Ρίβερ Πλέιτ με 2-1, ενώ με τη Σολ έπαιξε 2 φορές, έχασε 2-0 και έφερε 1-1.

Εκτίμηση: Τη θεωρούμε ως το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα, σπάζοντας το δίπολο Ολίμπια – Σέρο, παρότι θα συμμετάσχει και στο Λιμπερταδόρες. Δυνάμωσε μεταγραφικά, ο τεχνικός Γκαρνέρο είναι το καλύτερο απόκτημα.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Ολίμπια

Τι έκανε πέρυσι: Κατέκτησε το Κλαουσούρα, κέρδισε την Γκουαρανί στον «μονό» τελικό, φτάνοντας τα 45 πρωταθλήματα. «Σώθηκε» από τη διεξαγωγή των play of, καθώς τερμάτισε στην 6η θέση της κανονικής περιόδου.

Προπονητής: Συνεχίζει ο Νέστορ Γκοροσίτο (56 ετών), ο οποίος ήρθε στην ομάδα στα μέσα της προηγούμενης σεζόν. Βρισκόταν ένα… βήμα εκτός ομάδας, υπήρξε κρούση από τη Σαν Λορέντσο της Αργεντινής, αλλά δεν ευδοκίμησε η συμφωνία.

Γήπεδο: Manuel Ferreira (25.000)

Μεταγραφές: Έγινε μείωση του μπάτζετ, έκανε ένα μιξ προσθηκών, αποκτώντας νεαρούς και έμπειρους παίκτες. Ήρθαν οι Σόσα (Μ, Ρίβερ Πλέιτ), Σάντακρους (Μ, Σαν Λορέντσο), Εστιγκαρίμπια (Μ, Μαλντονάντο), Ολιβέιρα (Τ, Ρίβερ Ουρ.), Λόπες (Ε, Λόπες), Γκονσάλες (Ε, Έβερτον) και Σαλσέδο (A, Ουρακάν). Δεν αποχώρησε βασικός.

Προετοιμασία: Προτίμησε να μείνει στο προπονητικό κέντρο της, φυσικά για λόγους οικονομίας, γλιτώνοντας 80.000 δολάρια. Έδωσε δύο φιλικά με τη Ρίβερ Πλέιτ, στο πρώτο έπαιξε με βασικούς, νίκησε 3-1, ενώ στο δεύτερο αγωνίστηκε με αναπληρωματικούς, επικρατώντας 2-1.

Εκτίμηση: Παραμένει ένα από τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρότι δεν έκανε σπουδαίες μεταγραφές. Στην εξίσωση μπαίνει και το Κόπα Λιμπερταδόρες, στο οποίο θα δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα.

Σέρο Πορτένιο

Τι έκανε πέρυσι: «Σήκωσε» την κούπα του Απερτούρα, κατακτώντας το 33ο πρωτάθλημα. Στο Κλαουσούρα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά των play of, αποκλείστηκε από την Ολίμπια. Ξεχώρισε για το μεγάλο σερί της, παραμένοντας αήττητη για 23 ματς.

Προπονητής: Ο Φρανσίσκο Άρτσε (49 ετών) παρέμεινε στον πάγκο της, μετά την πετυχημένη περσινή σεζόν. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους τεχνικούς της χώρας, είναι η δεύτερη θητεία του μετά την περίοδο 2013-14.

Γήπεδο: La Nueva Olla (45.000)

Μεταγραφές: Κινήθηκε σε «ρηχά νερά», θα στηριχτεί, κατά βάση, στο περσινό ρόστερ, από το οποίο δεν έφυγε κάποιος βασικός. Δυνάμωσε στην επίθεση, αποκτώντας του Μποσέλι (από Κορίνθιανς) και Γκονσάλες (από Σεαρά).

Προετοιμασία: Στην πόλη Τομπάτι πραγματοποιήθηκε το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας, βρίσκεται 55 χλμ. μακριά από την πρωτεύουσα Ασουνσιόν. Έπαιξε μονάχα ένα φιλικό κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ, επικρατώντας 3-2.

Εκτίμηση: Συγκαταλέγεται στα φαβορί για τον τίτλο, ωστόσο θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, καθώς ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Επίσης, καλείται να συμμετάσχει στο Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου σίγουρα θα δώσει προτεραιότητα.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Γκουαρανί

Τι έκανε πέρυσι: Διέγραψε θετική σεζόν, ειδικότερα στο Κλαουσούρα, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό των play of, όπου ηττήθηκε από την Ολίμπια. Στο Απερτούρα έφερε πολλές ισοπαλίες, μένοντας πίσω στη μάχη του τίτλου.

Προπονητής: Ο Γκουστάβο Κόστας (57 ετών) παραιτήθηκε στα τέλη Ιανουαρίου, αλλά αρκετοί παίκτες «έπεσαν πάνω του», ώστε να αλλάξει απόφαση, κάτι που κατάφεραν, δείχνοντας την αγάπη προς τον κόουτς. Φαίνεται να τα… βρήκε με τον πρόεδρο.

Γήπεδο: Rogerio Livieres (8.000)

Μεταγραφές: Είναι η ομάδα με τις περισσότερες προσθήκες, ήρθαν οι Κολμάν (ΜΕ, Σέρο), Βιγιάλβα (Ε, Γκοϊάς), Χάσκε (Α, Νασιονάλ), Ναβάρο (Α, Οκτούμπρε), Ρεντέρια (Α, Κάλι), Φράνκο (Μ, Νασιονάλ), Βαλντέζ (Ατλάντα), Τεγκουέ (Μ, Μεντεγίν), έφυγαν οι πολύτιμοι Μπάεζ (Α) και Μερλίνι (Μ).

Προετοιμασία: Δεν κουνήθηκε από το προπονητική της στέγη, τα περισσότερα λεφτά δαπανήθηκαν για την ενίσχυση του ρόστερ. Ένα φιλικό έδωσε απέναντι στη Ρίβερ Πλέιτ, το οποίο διακόπηκε στο 36’, λόγω έντονης βροχόπτωσης. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, έχανε 2-1.

Εκτίμηση: Έπιασαν «τόπο» οι απειλές του τεχνικού Κόστας, ο πρόεδρος του έκανε το «χατίρι», ενισχύοντας το ρόστερ. Αυτό δεν σημαίνει και πολλά, καθώς θα χρειαστεί χρόνος να υπάρξει ομοιογένεια μεταξύ των παικτών. Την περιμένουμε στην 3η ή 4η θέση.

Σολ ντε Αμέρικα

Τι έκανε πέρυσι: Διέγραψε κακή πορεία στο Απερτούρα, τερμάτισε δύο θέσεις πάνω από την τελευταία θέση. Τα πήγε πολύ καλύτερα στο Κλαουσούρα, φτάνοντας στα ημιτελικά των play of, όπου έχασε από την Ολίμπια. Το χειρότερο ήταν ότι δεν βγήκε σε διεθνή διοργάνωση.

Προπονητής: Ο Σέλσο Αγιάλα (50 ετών) ανέλαβε στη διάρκεια του Κλαουσούρα και ήταν ο κύριος υπεύθυνος που έφτιαξε προς το καλύτερο το κλίμα, την οποία και οδήγησε στα play of. Αρέσκεται να πηγαίνει σε μικρομεσαίες ομάδες της κατηγορίας, στοχεύοντας στην παραμονή τους.

Γήπεδο: Luis Alfonso Giagni (10.000)

Μεταγραφές: Μπήκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, ώστε να σουλουπώσει το ρόστερ για να έχει καλύτερη χρονιά. Απέκτησε τους Χιμένες (Α, Σέρο), Αγιάλα (Μ, Οκτούμπρε), Μέσα (Α, Ντίας), Ορτίς (Α, Γοδόι), Κόστα (Μ, Νασιονάλ), Ορτιγόσα (Ε, Σέρο), Μαρτίνες (Μ, Πουέμπλα), Λεάλ (Ε, Τιχουάνα).

Προετοιμασία: Δεν έφυγε από την Ασουνσιόν, «κλείστηκε» στο προπονητικό κέντρο της. Ξεχώρισε με την παρουσία της στα φιλικά απέναντι στη Λιμπερτάδ, στο πρώτο κέρδισε 2-0 και στο δεύτερο έμεινε στο 1-1.

Εκτίμηση: Στοχεύει σε μία καλύτερη σεζόν, όπου θα επιδιώξει να βγει σε διεθνή διοργάνωση, κάτι που δεν έκανε πέρυσι. Άξιος σεβασμού ο τεχνικός Αγιάλα, έχει στα «χέρια του» ένα ποιοτικό ρόστερ, μπορεί να φτάσει ψηλά.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Νασιονάλ

Τι έκανε πέρυσι: Ικανοποιημένη μπορεί να έμεινε με την περσινή πορεία της, στο Απερτούρα τερμάτισε στη μέση της βαθμολογίας, ενώ στο Κλαουσούρα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά των play of. Θετικό ότι θα συμμετάσχει στο Σουνταμερικάνα.

Προπονητής: Από τον Σεπτέμβριο βρίσκεται στον πάγκο της, ο Ουρουγουανός τεχνικός Ροντρίγκο Λόπες (43 ετών), βελτιώνοντας αισθητά την αγωνιστική εικόνα της. Θέλει να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν, αυτό έθεσε ως στόχο.

Γήπεδο: Arsenio Erico (6.000)

Μεταγραφές: Έκανε προσεκτικές και λίγες προσθήκες, πήρε τους Λούγκο (Ε, Λουκένιο), Μεδίνα (Τ, Γκράου), Μαρτίνες (Μ, Λουκένιο), ο τελευταίος θεωρείται «στοίχημα» για την ομάδα. Αποχώρησε ο βασικός γκολκίπερ Σίλβα, μετακινήθηκε στην Πουέμπλα.

Προετοιμασία: Στη γειτονιά της, Ομπρέρο, παρέμεινε για να προετοιμαστεί ενόψει νέας σεζόν. Άλλωστε, τα οικονομικά προβλήματα δεν έχουν ξεπεραστεί. Μόνο ένα φιλικό κατάφερε να δώσει, έπαιξε με την Γκουαϊρένα, επικρατώντας με 1-0.

Εκτίμηση: Δείχνει αποφασισμένη να τα πάει ακόμα καλύτερα τη φετινή σεζόν. Ο κόουτς Λόπες τόνισε ότι θέλει οι παίκτες του να αποκτήσουν αγωνιστικό στυλ, το οποίο θα τους επιστρέψει να φτάσουν ψηλά στη βαθμολογία. Δύσκολο να μπει στην πρώτη τριάδα.

Λουκένιο

Τι έκανε πέρυσι: Στις τελευταίες αγωνιστικές εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία, γλιτώνοντας από το «σοκ» του υποβιβασμού. Μία από τις χειρότερες σεζόν της, δεν κατάφερε να βγει ούτε στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Προπονητής: Ο Λουίς Εσκομπάρ (45 ετών) ανέλαβε τον περασμένο Νοέμβριο, καταφέρνοντας να «σώσει» την ομάδα. Από τους ανερχόμενους τεχνικούς στην Παραγουάη, προμηνύεται να έχει «λαμπρό» μέλλον.

Γήπεδο: Feliciano Caceres (27.000)

Μεταγραφές: Δυνάμωσε με τις προσθήκες των Μορέιρα (Μ, Ντίας), Βιγιάλμπα (Α, Ντίας), Αραούζο (Μ, Μετροπολιτάνος), Μαρτίνες (Α, Γκουαϊρένα), Μπόρχα (Ε, Νασιονάλ), Βιέρα (Μ, Σαν Λορέντσο), Μπελτράν (Ε, Νασιονάλ), Μπενίτες (Ε, Γκουαρανί), Καμπράλ (Α, Νασιονάλ), Μοριμότο (Ε, Φουκουόκα) και Κάστρο. Έφυγαν οι Λούγκο (Ε), Μαρτίνες (Μ).

Προετοιμασία: Στις προπονητικές εγκαταστάσεις της έκανε προετοιμασία, έχοντας στόχο την εξασφάλιση της παραμονής. Σε φιλικά παιχνίδια, ήρθε 2-2 με την 12 ντε Οκτούμπρε, ενώ από τη Ρίβερ Πλέιτ έχασε με 2-1.

Εκτίμηση: Αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη για την παραμονή, για αυτό ενισχύθηκε σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι. Περιμένουμε να έχει καλύτερη πορεία από την περσινή, ίσως καταφέρει να βγει και στο Σουνταμερικάνα.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



12 ντε Οκτούμπρε

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις την περασμένη σεζόν, ως νεοφώτιστη. Πέρα από την εύκολη παραμονή, τερμάτισε πρώτη στο Κλαουσούρα και αποκλείστηκε στα προημιτελικά των play of. Επίσης, βγήκε για πρώτη φορά στο Σουνταμερικάνα.

Προπονητής: Ο Πέδρο Σαράμπια (45 ετών) ήρθε στην ομάδα στα μέσα Νοεμβρίου, διατηρώντας την ομάδα στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Δεν είχε πετυχημένα περάσματα από τις Σαντανί και Λουκένιο.

Γήπεδο: Luis Alberto Salinas Tanasio (10.000)

Μεταγραφές: Αποδυναμώθηκε αισθητά, έφυγαν 8 παίκτες, ξεχωρίζει ο Σεμπάγιος (Ε). Απέκτησε τους έμπειρους Ντα Σίλβα (Α, Λιμπερτάδ), Μοντιέλ (Μ, Γκουαϊρένα), Ιμπάρα (Μ, Λουκένιο), Σαλίνας (Ε, Σαν Λορέντσο), Μπρίτεζ (Μ, Ναούτικο), Γκαβιλάν (Τ, Ρίβερ Πλέιτ).

Προετοιμασία: Στο γήπεδο και στο προπονητικό της στάδιο πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία, στοχεύοντας να πραγματοποιήσει παρόμοια πορεία, όπως πέρσι. Σε φιλική αναμέτρηση, έμεινε στο 2-2 με τη Λουκένιο.

Εκτίμηση: Δύσκολα θα επαναλάβει το περσινό «θαύμα», προμηνύεται πιο δύσκολη σεζόν, λόγω των μεταγραφικών κινήσεων. Την περιμένουμε να πρωταγωνιστήσει στα χαμηλά της βαθμολογίας, με στόχο την παραμονή.

Γκουαϊρένα

Τι έκανε πέρυσι: Ξεχώρισε ευχάριστα με την παρουσία της, ως νεοφώτιστη «έσπασε» τα στάνταρ, εξασφαλίζοντας άνετα την παραμονή. Έπειτα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά των play of στο Κλαουσούρα. Το αποκορύφωμα ήταν η έξοδος για πρώτη φορά στο Σουνταμερικάνα.

Προπονητής: Συνεχίζει ο Τροάντιο Ντουάρτε (43 ετών) στον πάγκο της. Ο ίδιος την ανέβασε την προηγούμενη σεζόν, ενώ έδωσε συνέχεια στην περίφημη πορεία της, βγάζοντας την για πρώτη φορά σε διεθνή διοργάνωση.

Γήπεδο: Parque del Guaira (12.000)

Μεταγραφές: Αποτελούν παρελθόν οι χρήσιμοι Ντελβάγιε (Μ), Μπάεζ (Α), Μαρτίνες (Μ), Μοντιέλ (Α), Τολέδο (Τ) και Γκονσάλες (Ε). Ήρθαν οι Ναβάρο (Α, Οκτούμπρε), Πανιάγκουα (Μ, Κούσκο), Αλμπόρνο (Α, Ρίβερ), Κάσερες (Ε, Σαν Λορέντσο), Μπριζουέλα (Ε, Σαν Λορέντσο).

Προετοιμασία: Στην πόλη Ιτάπουα πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, απέχει μόλις 132 χλμ. από τη φυσική έδρα της. Έδωσε μόνο μία φιλική αναμέτρηση, στο οποίο έχασε με 1-0 από τη Νασιονάλ.

Εκτίμηση: Οι περισσότερες ομάδες είναι πλέον «διαβασμένες», ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν, για αυτό δεν περιμένουμε παρόμοια πορεία, όπως πέρσι. Συγκαταλέγεται στα φαβορί για τον υποβιβασμό, θα δώσει μάχη.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ρίβερ Πλέιτ Ασουνσιόν

Τι έκανε πέρυσι: Έκανε φοβερό Απερτούρα, ξεπέρασε τον εαυτό της, τερματίζοντας στην 5η θέση. Αυτή η πορεία τη βοήθησε να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή. «Έπεσε» στο Κλαουσούρα, μένοντας εκτός play of. Ωστόσο, κατάφερε να βγει στο Σουνταμερικάνα.

Προπονητής: Ο Μάριο Χάρα (40 ετών) ανέλαβε στις 21 Δεκεμβρίου, με στόχο να την γλιτώσει από τον υποβιβασμό. Συνηθίζεται να αναλαμβάνει ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους. Πέρσι, ξεχώρισε για την πορεία που έκανε με την 12 ντε Οκτούμπρε.

Γήπεδο: River Plate (6.500)

Μεταγραφές: Είναι η «πρωταθλήτρια» των μεταγραφών, αποκτώντας 16 παίκτες! Ξεχωρίζουν οι Σεμπάγιος (Ε, Οκτούμπρε), Ασκόνα (Τ, Ολίμπια), Μολίνας (Μ, Οκτούμπρε), Μπογκάδο (Μ, Οκτούμπρε), Γκρασέτε (Α, Οκτούμπρε), Καμπρέρα (Α, Οκτούμπρε). Έφυγαν 6 παίκτες, οι 2 ήταν βασικοί.

Προετοιμασία: Στο συγκρότημα Σαλβαδόρ Καμπάνιας της πόλης Βίγια Ελίσα πραγματοποιήθηκε το βασικό σκέλος της προετοιμασίας. Απέχει μόλις 10 χλμ. από την πρωτεύουσα Ασουνσιόν. Από τα φιλικά της, ξεχωρίζει η νίκη κόντρα στη Σέρο με 3-2.

Εκτίμηση: Είναι φανερά η πιο ενισχυμένη ομάδα, ωστόσο η παραμονή φαίνεται δύσκολη αποστολή, καθώς ο νέος τεχνικός Χάρα καλείται να δέσει τόσους νέους παίκτες. Συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα οδηγηθούν στη Β’ κατηγορία.

Επιμέλεια: Γιάννης Γκώνιας

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ