foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ107
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο τελευταίος που τη νίκησε στο «Ανφιλντ» και οι 15 προπονητές που… έβγαλε ο Ζοσέ

Μποζιονέλος | 27 Δεκ 2020 13:03
klopp-sam.jpg

Το Γουλβς – Τότεναμ δεν είναι ντέρμπι, υπό την έννοια της αντιπαλότητας, αλλά έχει το δικό του παρασκήνιο ελέω των πάγκων, όπου κάθονται δύο Πορτογάλοι: ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο και ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Στα περσινά τους, η Τότεναμ νίκησε 2-1 στο «Μόλινιου» με γκολ του Βερτόνχεν στο 91’ σταματώντας αήττητο σερί έντεκα αγώνων στο πρωτάθλημα που έτρεχε, τότε, η Γουλβς, στο καλύτερο σερί της από το 1961-62, με τους «λύκους» να επικρατούν με 3-2 των «σπερς» στο Λονδίνο.

Ο Σάντο διετέλεσε παίκτης του Μουρίνιο στην Πόρτο το 2002-04 και έκτοτε οι δύο άνδρες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Τερματοφύλακας ο Σάντο, χωρίς τη μεγάλη καριέρα βέβαια, αποσύρθηκε το 2010. «Ο Ζοσέ έχει πνεύμα νικητή και ξέρει πώς να στο μεταλαμπαδεύσει. Σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορεί να πετύχεις τα πάντα» έλεγε κάποτε, αναφερόμενος στην τρομερή Πόρτο (του Μουρίνιο) που κατέκτησε το 2003 το UEFA Cup και το 2004 το Champions League.


Ο Μουρίνιο είχε διαδεχθεί τον Οκτάβιο Μασάδο στην Πόρτο στις αρχές του 2002 και την άνοιξη του 2003 η Πόρτο αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά του UEFA: »: 1-0 με Ολισαντέμπε στο «Ντας Αντας», 2-0 στην παράταση της ρεβάνς της Λεωφόρου οι «δράκοι» με ισάριθμα γκολ του Ντερλέι, ματς που ο Μαρκαριάν έβαλε τον Παντελή Κωνσταντινίδη αντί του τραυματία Μπασινά…

Και, κάπως έτσι, γράφτηκε ιστορία: η Πόρτο μπήκε στα ημιτελικά, απέκλεισε τη Λάτσιο, κατέκτησε το Κύπελλο UEFA με 3-2 στον τρομερό τελικό με τη Σέλτικ και, ένα χρόνο μετά, κατέκτησε το Champions League ενάντια στη Μονακό. Ο μύθος του Special One ξεκίνησε…

Ειρήσθω εν παρόδω, ο Νούνο Σάντο δεν ήταν το μόνο από τα… παιδιά του Μουρίνιο, τότε, στην Πόρτο που ακολούθησε την προπονητική.


Ο (τρομερός στόπερ) Ζόρζε Κόστα πέρασε από κυπριακές και ρουμάνικες ομάδες και σήμερα είναι στην Γκαζ Μετάν, ο Ρικάρδο Καρβάλιο είναι βοηθός του Αντρέ Βίλας Μπόας στη Μαρσέιγ, ο Νούνο Βαλέντε έγινε για λίγο τεχνικός στην Τροφένσε και έκτοτε είναι σκάουτερ της Σπόρτινγκ, ο Κοστίνια πέρασε από Μπέιρα Μαρ, Πάκος, Νασιονάλ, ο Μάνικε (σ.σ. και ουχί «Μανίς», καθότι το όνομά του προήλθε από τον Δανό μέσο της Μπενφίκα στα 80s, Μίκαελ Μάνικε) δοκίμασε για λίγο ως βοηθός σε Πάκος και Ακαδέμικα αλλά μάλλον το εγκατέλειψε, ο Ντερλέι πέρασε πέρυσι για λίγο από την άσημη βραζιλιάνικη Αγουα Σάντα, ο Πέδρο Εμάνουελ έκλεισε δεκαετία ως κόουτς και μετά από Αρούκα, Εστορίλ, Απόλλωνα Λεμεσού είναι πλέον στην Αλ Αΐν των ΗΑΕ, ο Ντμίτρι Αλενίτσεφ έχει εργαστεί σε Αρσεναλ Τούλα, Σπαρτάκ και Γενισέι, ο Εντγκάρας Γιανκάουσκας έφτασε ως και εκλέκτορας στην εθνική Λιθουανίας και ο Νοτιοαφρικανός Μπένι ΜακΚάρθι από βοηθός στη Σιντ Τρουίντεν άρχισε σόλο καριέρα, αρχικά στην Κέιπ Τάουν και σήμερα στην Αμαζούλου της πατρίδας του.

Και φυσικά ο Πέδρο Μέντες εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους ατζέντηδες παικτών, παγκοσμίως.

Τούτοι ήταν οι πρωτοκλασάτοι το 2003-04 του Μουρίνιο, που αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης αλλά δεν ήταν μόνο αυτοί. Ο Κάρλος Σεκρετάριο μετά τις Σαλγέιρος, Μαΐα, Λουσάδα εργάζεται πλέον στη γαλλική Κρετέιγ, ο Σέζαρ Πεϊσότο είναι τεχνικός της Μορεϊρένσε και ο Μάριο Σίλβα έκλεισε δεκαετία στους πάγκους και είναι στη Ρίο Αβε.


Αλλά τη μεγαλύτερη καριέρα κάνει όμως, προπονητικά, ο Σέρζιο Κονσεϊσάο που έκλεισε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ το 2008-10 και μετά τις Σταντάρ, Ολαλένσε, Μπράγκα, Ακαδέμικα, Γκιμαράες και Ναντ είναι σήμερα ο τιμονιέρης της Πόρτο. Και, απορίας άξιο, γιατί αυτός ο εκπληκτικά μυαλωμένος ποδοσφαιριστής ονόματι Ντέκο δεν συνέχισε ως τεχνικός…

Απολογισμός


🦊 Μέτρια χθες, πλήρωσαν 1.86 τα φάουλ στο Φούλαμ – Σαουθάμπτον και το, υπέρ Αρσεναλ, combo του 2.02 με την Τσέλσι (που παραλίγο να χαθεί με χαμένο πέναλτι στο 91’, με under 4,5, τα ύστερα του κόσμου). Κατά τα λοιπά, ούτε τα δύο, υπέρ και κατά, Μπρίστολ picks πέρασαν (Αγγλία είσαι…), που εμπεριείχαν ρίσκο βέβαια, ούτε τα fun bets των 5.50 με την ανατροπή στο Τράμπζον – Γαλατά και το γκολ του Μπέρναρντ στο Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Εβερτον, αφού ο Κάρλο Αντσελότι δεν τον ξεκίνησε. Στο τούρκικο όμως χάθηκε το over 5,5 καρτών με 4 κίτρινες ως το 42’.


🦊 Τα ύστερα του κόσμου, λες και βλέπαμε Δέσποινα και Αννα μαζί στην πίστα…

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Υπάρχει διαφορά στο line


Μόνο στα… δύσκολα λύγισαν φέτος εκτός Μπράιτον οι «γλάροι»: Εβερτον, Τότεναμ, Λέστερ ενώ πήραν διπλά με Νιούκαστλ και Αστον Βίλα, και βαθμό στο Λονδίνο, με Πάλας και Φούλαμ. Μάλιστα στην πρωτεύουσα έχουν 2-5-5 στα τελευταία 12, έχασαν τρεις φορές από την Τότεναμ και δύο από την Τσέλσι, με τη Γουέστ Χαμ εκεί μετρούν 2-4-9 σε όλα αλλά αήττητοι στα τελευταία τρία και, επιμέρους, 1-3-1 σε επίπεδο Premier League. Κοντολογίς, αμφιλεγόμενο φαβορί οι «χάμερς» που απογοήτευσαν στην 3άδα από την Τσέλσι, αυτή την εσχάτως κακή Τσέλσι (με μηδέν σουτ στην εστία), εμφανής η απουσία του Αντόνιο που δίνεται στο 40-60 για να επανέλθει σήμερα.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Δεν είναι για να μετρά μόνο 2/14 νίκες φέτος η Μπράιτον αλλά δεν πείθει κιόλα (sic): προς τα δεξιά, αλλά με κάλυψη, plus φάουλ: άνω των 24 ανά αγώνα αυτά της Μπράιτον, στα 20,7 της Γουέστ Χαμ, ανεκτό το line στα 21,5 που αλλού το βρίσκεις 1.50 κι αλλού ψηλότερα.



Φάουλ


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 16:15 Γουέστ Χαμ 🆚 Μπράιτον Over 21,5 φάουλ 🦊 1.90. (Netbet)

Ασιατικό


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 16:15 Γουέστ Χαμ 🆚 Μπράιτον 2 (+0,25 ΑΗ) 🦊 1.88. (Bet365)

Ο τελευταίος που τη νίκησε στο «Ανφιλντ»!


Ο Σαμ Αλαρνταϊς έχει απολογισμό 6-8-16 ενάντια στη Λίβερπουλ, σε όλα, και επιμέρους 2-4-11 στο «Ανφιλντ». Μόνες του νίκες, το 2003 στο Λιγκ Καπ με την Μπόλτον (με γκολ από Ζαρντέλ, Οκότσα και Ντζοργκαέφ, τέτοιο εκπληκτικό ρόστερ είχε τότε!) και στις 23 Απριλίου 2017 με την Κρίσταλ Πάλας, 2-1 με ισάριθμα γκολ του Μπέντεκε.

Και τούτο αναφέρεται διότι έκτοτε η Λίβερπουλ δεν έχασε ξανά στο «Ανφιλντ», στο πρωτάθλημα, στο 55-11-0 το σερί της!


Μάνατζερ της Γουέστ Μπρομ εδώ και δέκα ημέρες, η οποία στα τελευταία οκτώ έκανε τρία διπλά στο λιμάνι, έσχατο προ τριετίας στο FA Cup. Αλλά και πάλι, λίγο απίθανο να γίνει σήμερα η… ζημιά. Ναι, κάποια στιγμή θα χάσει και μέσα η πρωταθλήτρια αλλά δείχνει κεφάτη, ξεκούραστη, ορεξάτη, με 7-0… τιμώρησε την Πάλας στο τελευταίο. Εναλλακτική, για ποντάρισμα, οι σκόρερ: Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ μπροστά, πλην αυτών και του τραυματία Ζότα σπάνια σκοράρει άλλος. Στο τελευταίο ξεμπούκωσε πάντως για φέτος ο Χέντερσον, ας συνεχίσει…

Ετερο pick, φάουλ φυσικά: η WΒΑ παραχωρεί 11,57 κατά μέσο όρο φέτος, η Λίβερπουλ κερδίζει αντίστοιχα 10,36 φάουλ, οριακό μεν αλλά, με τη φιλοξενούμενη σε παθητικό ρόλο σήμερα, έχει λογική να υποπέσει σε τουλάχιστον έντεκα.



Σκόρερ


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 18:30 Λίβερπουλ 🆚 Γουέστ Μπρομ Γκολ Χέντερσον 🦊 5.00. (Novibet) 

Φάουλ


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 18:30 Λίβερπουλ 🆚 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ over 10,5 φάουλ 🦊 2.20. (Netbet)

Δέκα χρόνια χωρίς άσο μεταξύ τους


Η Γουλβς, με τον Νούνο Σάντο να παραπονιέται έντονα για τον διαιτητή, έχασε 2-1 από την Μπέρνλι ούσα εκ νέου πολύ μέτρια και λίγο καλή, ως εδώ και ένα μήνα αλλά σταθερά φερέγγυα πίσω (οι 8/10 τελευταίες νίκες της ήταν με clean sheet), έχει αμφίβολο τον χαφ Ντεντόνκερ και εκ νέου απόντα τον γκολτζή Χιμένες, με τους Ποντένσε, Σίλβα Νέτο μπροστά.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τότεναμ, μετά τις ήττες από Λίβερπουλ και Λέστερ, αναθάρρησε μεσοβδόμαδα με το 3-1 επί της Στόουκ στο Λιγκ Καπ, αμφίβολος ο Μπέιλ, εκτός ο Λο Σέλσο με στόχο να μην κάνει και τρίτη ήττα, σερί που έχει να εμφανίσει στο πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο του 2012. Ενδιαφέρον ότι η Γουλβς δεν σκόραρε στο πρώτο 45λεπτο 38 αγώνων από τον Αύγουστο του ’19 ως σήμερα, η δε Τότεναμ δεν έχανε σε κανένα ημίχρονο φέτος εκτός και μόλις σε 1/14 φετινά: στο τελευταίο από τη Λέστερ, κι αυτό με πέναλτι στο 45’!

Κάτι σε 0-0 ημίχρονο μου κάνει και καλύτερο ματς στην επανάληψη, όπως έγινε στα πέντε από τα τελευταία οκτώ μεταξύ τους και στις δύο έδρες.

Και, ειρήσθω εν παρόδω, στα τελευταία επτά δε νίκησε η εκάστοτε γηπεδούχος (5 διπλά, 2 ισοπαλίες), έσχατος άσος το Τότεναμ – Γουλβς 3-1 του Σεπτεμβρίου 2010, στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», με Φαν ντερ Φάαρτ, Παβλιουτσένκο και Χάτον να σκοράρουν μετά το 77’, είχε ανοίξει το σκορ στο 44’ ο Φλέτσερ.

Και μια funbetιά, ίσως δεν θα βγει αλλά μου έκανε εντύπωση το στατιστικό που έβγαλαν οι Αγγλοι: και τα 84 τελευταία γκολ της Γουλβς σημειώθηκαν από μη Βρετανούς, ο μόνος ντόπιος που ξεκινά είναι ο στόπερ Κόουντι με μόλις ένα γκολ εδώ και πεντέμισι σεζόν με τους «λύκους». Βέβαια παλιότερα σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Χάντερσφιλντ, σκόραρε λίγο πιο συχνά. Αν βγει, βγήκε.

Μια κεφαλιά είσαι, ρε αδερφέ… Βέβαια, μόλις τον Οκτώβριο, σκόραρε στο φιλικό Αγγλία – Ουαλία 3-0, με προβολή! Χμ…

 

Goalbetting

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:15 Γουλβς 🆚 Τότεναμ Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχ. 🦊 2.10. (Bet365)

Σκόρερ, fun bet

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:15 Γουλβς 🆚 Τότεναμ Γκολ Κόουντι 🦊 29.00. (Bwin)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ