foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ255
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Φιλίπο εναντίον Σιμόνε και τα μόλις... 11 λεπτά που έπαιξαν μαζί

Μποζιονέλος | 15 Δεκ 2020 14:31
0237.jpg

26 Δεκεμβρίου 2018, «Ρενάτο ντε’ Αρα», Μπολόνια. Οι «ροσομπλού» του Φιλίπο Ιντσάγκι υποδέχονται τη Λάτσιο του Σιμόνε Ιντσάγκι, στην πρώτη -ιστορικά και χρονικά- αναμέτρηση των δύο αδερφών από τους πάγκους. Οι «λατσιάλι» με γκολ του Λουίζ Φελίπε στο 30’ και του Σέναντ Λούλιτς στο 89’ επικρατούν με 2-0, σε ένα ματς μπόλικο παρασκήνιο πλην της αδερφικής… μονομαχίας.

Φιλίπο και Σιμόνε έχουν να επιδείξουν από μία γεμάτη ποδοσφαιρική καριέρα, ωστόσο το εντυπωσιακό είναι πως πέρα από κάποιες συναντήσεις τους -μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού- στην εθνική Ιταλίας, δεν είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν κάτω από την ίδια ποδοσφαιρική στέγη. Ποτέ δεν βρέθηκαν μαζί στο ίδιο γήπεδο, πλην… 11 λεπτών. Και προ διετίας, ο Σιμόνε ήταν υπό πίεση, θεωρούνταν βέβαιη η απόλυσή του σε περίπτωση μη νίκης στην Μπολόνια και ελέω της κρισιμότητας του αγώνα ήταν στις εξέδρες ο μπαμπάς Τζιανκάρλο και η μαμά Μαρίνα.

Οι Ιντσάγκι ουδέποτε έπαιξαν μαζί συλλογικά: στην Πιατσέντζα, στα 90s, ο Σιμόνε είχε ελάχιστες συμμετοχές ενώ τη μόνη φορά που βρέθηκαν μαζί σε αποστολή της εθνικής Ιταλίας, αγωνίστηκαν για… 11 λεπτά. Μετρημένα! Στο φιλικό του «Ντέλε Αλπι» του Τορίνο, τον Νοέμβριο του 2000, με την Αγγλία, που κρίθηκε στο 1-0 με γκολ του Τζενάρο Γκατούζο στο 58’, ο Σιμόνε Ιντσάγκι μπήκε στο 61’ αντί του Μάρκο Ντελβέκιο και ο Φιλίπο βγήκε αλλαγή στο 72’ για να μπει ο Αλεσάντρο ντελ Πιέρο!

Για τον Σιμόνε όλα άρχισαν τον Απρίλιο του 2016, όταν η Λάτσιο υποδεχόταν τη Ρόμα σε ένα ακόμα ντέρμπι της Ρώμης, με 2-0 για τους «τζιαλορόσι» και τον Στέφανο Πιόλι να κατανοεί ότι δεν γλίτωνε την απόλυση – είχε άλλωστε προηγηθεί και ο αποκλεισμός από τη Σπάρτα Πράγας. Ο Πίπο έβλεπε το ματς στην Πιατσέντζα και ο Τζιανκάρλο του είπε ότι «ο αδερφός σου μόλις έγινε προπονητής στη Λάτσιο» καθότι ήταν από το 2010 τεχνικός στη δεύτερη ομάδα των «λατσιάλι» - άρα πρώτος στη λίστα αναμονής. Οπερ και εγένετο.

Και η ζωή, σήμερα, πράττει το δίκαιο. Ποδοσφαιρικά ο Σιμόνε ήταν πάντα στη σκιά του Πίπο: όταν ο Φιλίπο σκόραρε με τη Γιουβέντους, στα τέλη των 90s, o Σιμόνε ανήκε στην Πιατσέντζα και έπαιζε δανεικός σε ομάδες τύπου Κάρπι και Λουμετζάνε στη Serie C. Όταν όμως πήρε την ευκαιρία του, έβαλε 15 γκολ σε μια σεζόν και Ιταλία έμαθε ότι υπήρχε και δεύτερος Ιντσάγκι, με τη Λάτσιο να τον αποκτά το ’99 και να κατακτά το scudetto το 2000 όντας δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Μαρσέλο Σάλας. Εκτοτε όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια, έβαλε 63 γκολ στην καριέρα του όταν ο Πίπο, με Αταλάντα, Γιουβέντους, Μίλαν έφτασε τα 197, συν άλλα 25 με τους «ατζούρι».

Κι ενώ ο Σιμόνε άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά στη Λάτσιο, ο Πίπο επέλεξε μεν να αρχίσει από την primavera, και κατόπιν τη β’ ομάδα, της Μίλαν και το 2014-15 πήρε το ρίσκο ως πρώτος προπονητής αλλά απέτυχε. Αποφάσισε να κάνει restart από τα χαμηλά: δύο σεζόν στη Βενέτσια, μία στην Μπολόνια, κατόπιν στην Μπενεβέντο της Serie B, την οποία και ανέβασε στο Campionato.

Οι Ιντσάγκι δεν είναι πάντως οι πρώτοι αδερφοί που θα βρεθούν αντιμέτωποι προπονητικά στην Ιταλία καθώς το 1949-50 ο Μάριο Βαρλιέν ήταν στην Κόμο και ο Τζιοβάνι Βαρλιέν στην Αταλάντα, μάλιστα (και εν αντιθέσει με τους Ιντσάγκι) είχαν αγωνιστεί μαζί, στη Γιουβέντους, το διάστημα 1929-42!

Απόψε η νεοφώτιστη Μπενεβέντο του ανερχόμενου, και πάντα υπό κρίση, Φιλίπο Ιντσάγκι υποδέχεται τη Λάτσιο του Σιμόνε Ιντσάγκι…

Απολογισμός

🦊 Η αλλαγή, η στροφή αν θέλετε, στη λογική της στήλης, απέδωσε την Κυριακή, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα περνάνε, πάντα… σχεδόν όλα.

🦊 Πλήρωσαν λοιπόν 2.10 το late στο Πάλας – Τότεναμ (σ.σ. είπαμε, public bets δεν ποντάρονται…), 1.97 το γκολ του Απόλλωνα με την ΑΕΚ (κι έβαλε… τρία), 1.86 τα on target σουτ στο Μπέτις – Βιγιαρεάλ, 2.15 το δοκάρι (από το… 2ο λεπτό) και 2.20 οι κάρτες στο Αρης – ΠΑΟΚ και 2.50 τα κόρνερ της Λιόν με την Παρί, έστω και στο τέλος κι έστω σε ματς… γάτας και ποντικιού.

🦊 Μελέτη, στατιστική, έμπνευση αλλά θέλει και τύχη…

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Στα χαμένα, ο τελικός του (κατ’ ευφημισμόν, μιας και διεξήχθη επί αγγλικού εδάφους) Scottish Open, όπου ο Ο’Σάλιβαν ήταν σχεδόν τραγικός ενάντια στον Σέλμπι, και τα φάουλ στο Λέστερ – Μπράιτον (μόλις για… δύο), ενώ η Σάλκε δέχθηκε γκολ στο 93', μονάδα μιας και ήταν σε draw no bet. Παλέψαμε, αλλά κρίμα (σ.σ. ανικανοποίητος, με ξέρετε).

Περί lines και φάουλ


Η Τσέλσι δέχεται κάρτα, κατά μέσο όρο, ανά 10,57 φάουλ κι έχει 14 σε 12 ματς στη σεζόν (και παραχωρεί, κατά μέσο όρο, 12,53 φάουλ) ενώ οι αντίπαλοί της έχουν συλλέξει 17 κάρτες. Αντίστοιχα η Γουλβς μετρά 16 κάρτες σε 12 αγώνες (μία ανά 9,13 φάουλ) και οι αντίπαλοί της έχουν μαζέψει 22, με τους παίκτες της να κάνουν κατά μέσο όρο ανά αγώνα, 12,17 φάουλ και να κερδίζουν 10,33. Το line στα φάουλ είναι στο 21,5 για απόψε, ψαγμένο, του αγώνα. Αντίθετα της Γουλβς είναι στο 10,5 και, αντιμετωπίζοντας μια ποιοτική ομάδα, δύναται να το ξεπεράσει.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι έχει ένα χρόνο να κάνει δύο απανωτές ήττες, προβλημάτισε εν μέρει με την Εβερτον επειδή δεν βρήκε αντίδραση αλλά, όσο λείπει ο Χιμένες, η Γουλβς δεν σε πείθει – φάνηκε και στο 1-0 από τη Βίλα. Έτερη επιλογή, να σκοράρει ο Ποντένσε, που έχει από τα μέσα Νοεμβρίου να βάλει γκολ και, τότε, ξανά ενάντια σε Λονδρέζους. Με την Αρσεναλ ήταν. Άλλωστε τα μπακ της Τσέλσι δεν είναι δα και τα πιο φερέγγυα…

 

Φάουλ

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 20:00 Γουλβς 🆚 Τσέλσι Γουλβς over 10,5 φάουλ 🦊 1.80. (Netbet)

Σκόρερ

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 20:00 Γουλβς 🆚 Τσέλσι Γκολ Ποντένσε 🦊 5.50. (Stoiximan)

Κι αν το δεχθεί πρώτη;

Στουτγκάρδη και Ουνιόν έρχονται από εντυπωσιακά αποτελέσματα στα τελευταία τους: 5-1 η VfB στο Ντόρτμουντ, 1-1 οι Βερολινέζοι με την Μπάγερν σε ματς που κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν νικήσει, ειδικά αν το πίστευαν περισσότερο. Σημαντικό ότι η VfB έχει από τον Μάιο του ’19, οπότε υποβιβάστηκε, να κάνει νίκη εντός Σουηβίας, με πέντε αποτυχίες φέτος ισοφάρισε το αρνητικό συλλογικό ρεκόρ της σεζόν 1993-94 όταν άρχισε το πρωτάθλημα επίσης δίχως νίκη στα πρώτα πέντε. Θα συνεχιστεί;

Το ζευγάρωμα απόψε δεν τη βοηθά αλλά έχει και ρέντα η Ουνιόν: προηγήθηκε στα 4/5 εκτός Βερολίνου φετινά της, σκόραρε σε όλα αλλά σε ομάδες που δεν παίζουν όπως η ίδια ή… η Στουτγκάρδη. Στην κόντρα. Κι αν το δεχθεί πρώτη απόψε;

 

Combo

 

🇩🇪 21:30 Στουτγκάρδη 🆚 Ουνιόν 1ο γκολ Στουτγκάρδη & 1Χ τελικό 🦊 2.01. (Novibet)

Περί κούρασης

Μπενεβέντο εναντίον Λάτσιο και στη… μέση οι αδερφοί Ιντσάγκι λοιπόν, Φιλίπο και Σιμόνε αντίστοιχα. Η νεοφώτιστη δεν άξιζε το 1-0 από τη Σασουόλο, από συγκυρία δεν ισοφάρισε παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 49’. Από ήττα και η Λάτσιο, 2-1 από τη Βερόνα, είχε φάσεις αλλά φάνηκε άδεια μετά τα απανωτά ματς. Και για απόψε δεν έχει τον στόπερ Ατσέρμπι, τους χαφ Φάρες, Ακπα-Ακπρο, Λούκας Λέιβα και είναι αμφίβολοι ο στόπερ Λουίζ Φελίπε και ο μεσοεπιθετικός Λουίς Αλμπέρτο. Επιλογή. Να προηγηθεί η πιο ξεκούραστη Μπενεβέντο (αν και έχει σκοράρει πρώτη σε λιγότερα από όσα έχει αντίστοιχα δεχθεί φέτος, 4 έναντι 6), κι ας βγάλουν τα ματάκια τους μετά…

 

Goalbetting

 

🇮🇹 21:45 Μπενεβέντο 🆚 Λάτσιο 1ο γκολ Μπενεβέντο 🦊 2.67. (Betshop)

Από την εποχή του… Βαλβέρδε

Πέρασαν 15 χρόνια από την τελευταία νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ: 2-0 τον Φεβρουάριο του 2005 με γκολ από Ντελ Ορνο και Ιραόλα και τεχνικό τον γνωστό ματς, Ερνέστο Βαλβέρδε. Και σε ματς με αρκετούς άλλους οικείους μας: Φραν Γέστε και Πάμπλο Ορμπάιθ είχαν τότε οι Βάσκοι, Ραούλ Μπράβο οι Μαδριλένοι, με τεχνικό τον Βαντερλέι Λουσεμπούργο και μπροστά τους Μπέκαμ, Φίγκο, Οουεν, ο (νυν τεχνικός) Ζινεντίν Ζιντάν είχε μπει ως αλλαγή στο 67’.

Έκτοτε, 13-2-0 με γηπεδούχο τη Ρεάλ αλλά οι δύο ισοπαλίες στα τελευταία τρία, ενώ η Αθλέτικ βρήκε γκολ στα 11/15, στα περισσότερα επειδή έτρωγε 4άρες και 5άρες βέβαια. Το ερώτημα είναι αν θα δούμε τη Ρεάλ της… Σαχτάρ ή τη Ρεάλ του Σαββάτου, που ήταν εξαιρετική στο 2-0 με την Ατλέτικο.

Στα κόρνερ το έριξα, διαβασμένο το line στα 9: η Ρεάλ κερδίζει 5,75 ανά αγώνα και παραχωρεί 5,42 και η Αθλέτικ 5,83 και 2,25 αντίστοιχα, πολύ μικρός ως αριθμός το τελευταίο. Προς τα κάτω, ανεβάζοντας λίγο το line.

 

Κόρνερ

 

🇪🇸 23:00 Ρεάλ Μαδρίτης 🆚 Αθλέτικ Μπιλμπάο Under 10 κόρνερ 🦊 1.80. (Bet365)

Από πού κι ως πού;

Και Euroleague στο μενού, άλλη μια… διαβολοβδομάδα και τις τελευταίες 2-3 αγωνιστικές έχουν γίνει κάμποσες εκπλήξεις. Θέλει προσοχή…

Δεν αποκλείω, φερ’ ειπείν, την έκπληξη στη Μόσχα ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ (10-3) και Εφες (7-6), άλλωστε οι Τούρκοι είναι αρκετά ασταθείς και οι Μοσχοβίτες στα εντός νικούν οριακά, αν δεν χάνουν. Αήττητη από τις 22/10, τότε μάλιστα στην παράταση από τον Αστέρα στο Βελιγράδι, με οκτώ σερί νίκες η ΤΣΣΚΑ, με buzzer beater έχασαν στη Βαλένθια οι Τούρκοι που κάτι αρχίζουν να θυμίσουν από την περσινή τους… αρμάδα, σεζόν που είχαν φύγει νικητές με 82-80 από τη Μόσχα. Funbetικα κυνήγησα την… παράταση, με τη σκέψη ότι μπορεί να δώσει καλό cash out πριν το τέλος.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις άλλες δύο εβδομάδες διπλών αγωνιστικών η Αρμάνι Μιλάνο (7-5) έκανε το 1-1, τούτη παίζει απόψε με τη Φενέρμπαχτσε (5-8) και την Πέμπτη με την Εφες στην Τουρκία, πιο πιθανό να… σπάσει το σερί αρνητικά παρά να κάνει το 2-2, ερχόμενη από ήττα στη Βαρκελώνη και με τον Ροντρίγκεθ λογικά να ανακάμπτει ύστερα από δεκαήμερο. Με κακή παράδοση οι Λομβαρδοί, 1-7 (μόνη νίκη τον Μάρτιο του ’14) αλλά πετυχαίνουν μια Φενέρ που έρχεται από τη συντριβή από την Αλμπα. Η επάνοδος του Ντε Κολό δεν βοηθά ενώ έχασαν για μια εβδομάδα τον Βέσελι κι έχουν αμφίβολο τον Μπράουν. Κάτι που ενίσχυσε την πεποίθησή μου ότι η Αρμάνι θα έχει καλό βράδυ απόψε αλλά διπλό του 1.65; Από πού κι ως πού; Εναλλακτική, οι πόντοι της Φενέρ. Προς τα κάτω.

Παντελώς απρόβλεπτο το ματς της Ζάλγκιρις (6-7) με την Μπασκόνια (6-6) στο Κάουνας όπου οι Βάσκοι μετρούν τρεις σερί νίκες και τέσσερις στα τελευταία πέντε. Οι Λιθουανοί παίζουν καλύτερα εκτός (5-2, διπλό στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο – και άνετα) από ό,τι εντός (1-5), δεν έχουν σταθερή απόδοση αλλά το ότι νίκησαν αυτόν τον οικτρό, φετινό, Παναθηναϊκό δεν λέει κάτι. Οι Βάσκοι μετά τα διπλά επί Ολυμπιακού και Εφές όχι μόνο ηττήθηκαν, υποδεχόμενοι τη Μακάμπι, αλλά έπαιξαν άθλια έχοντας μόλις 18,5% από την περιφέρεια. Δεν θα συμβαίνει εσαεί… Κακώς αουτσάιντερ οι Βάσκοι απόψε, αλλά θέλει και μικρή κάλυψη.

 

Fun bet 🏀

 

🇷🇺🇹🇷 19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας 🆚 Εφες Παράταση 🦊 15.50. (Bwin)

Δυάδα (απόδοσης 2.62) 🏀

 

🇹🇷🇮🇹 19:45 Φενέρμπαχτσε 🆚 Αρμάνι Μιλάνο Φενέρ under 78,5 🦊 1.64. (Stoiximan)

🇱🇹🇪🇸 20:00 Ζάλγκιρις 🆚 Μπασκόνια 2 (+5,5) 🦊 1.60. (Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ