foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ124
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Late, σουτ, κάρτες, δοκάρια, φάουλ, κόρνερ. Τα πάντα όλα…

Μποζιονέλος | 13 Δεκ 2020 14:08
MPALA_KORONOIOS.jpg
Αύγουστος 1925, Θεσσαλονίκη. Από εκεί που ξεκίνησαν όλα και ήταν ένας αγώνας ανάμεσα στην ομάδα ονόματι Αρης και στην ομάδα ονόματι… ΑΕΚ Θεσσαλονίκης. Φιλικός ο αγώνας μεν, αλλά με έπαθλο: η νικήτρια θα κέρδιζε το δικαίωμα να φορά τα κιτρινόμαυρα, χρώματα που εξέφραζαν το Βυζάντιο αλλά και τη Μικρασία, που λίαν προσφάτως είχε χαθεί. Ο Αρης παρότι έχανε με δύο γκολ, ισοφάρισε ως το ημίχρονο και τελικά νίκησε με 5-2.

Λίγες βδομάδες αργότερα, η ΑΕΚΘ διασπάστηκε και δημιουργήθηκαν δύο νέοι σύλλογοι: ο Βυζαντινός Αθλητικός Ομιλος (ΒΑΟ) και ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών, που τυπικά ιδρύεται το 1926.



Εκείνο το παιχνίδι ήταν ουσιαστικά η αρχή της μεγάλης κόντρας στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ του Αρη και του ΠΑΟΚ, μιας κόντρας που κρατάει 94 χρόνια ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης, στόχων, οικονομικών δυνατοτήτων των δύο ομάδων…

Δεν τελείωσε ποτέ


Το εν λόγω ματς διεξήχθη στις 9 Αυγούστου 1925 στο τότε γήπεδο του Ηρακλή, που βρισκόταν στη σημερινή πλατεία Χημείου, ο Αρης είχε ήδη λάβει το όνομά του και η ΑΕΚΘ αναγραφόταν ως Ένωση Κωνσταντινουπολιτών. Διαιτητής ήταν ο παράγοντας του… Ηρακλή, Γιάννης Κωτούλας και πριν τη λήξη έγιναν επεισόδια ανάμεσα στους παίκτες. Και, σημειωτέον, δεν έληξε ποτέ, η ΑΕΚΘ αποχώρησε διαμαρτυρόμενη για τις αποφάσεις του Κωτούλα με αποτέλεσμα το 5-2 να γίνει προ ανυπεράσπιστης εστίας, μιας και οι παίκτες είχαν αποχωρήσει, και ο αγώνας να τελειώσει εκεί.



Λίγους μήνες μετά την ίδρυση του ΠΑΟΚ, στις 24 Οκτωβρίου 1926, έγινε το πρώτο ντέρμπι μπάσκετ με τον Άρη στο ανοιχτό γήπεδο της ΧΑΝΘ, στις 10:30 το πρωί και ο «δικέφαλος» νίκησε με (σοβαρά) 14-12!

Αστοί και πρόσφυγες


Εξ απαλών ονύχων, στις τάξεις των φιλάθλων υπήρχαν κοινωνικές διαφορές.

Ο ΠΑΟΚ στηριζόταν στους πρόσφυγες, που προσπαθούσαν να κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή τους και πέρασαν πολλά, κι από τους Τούρκους αλλά και τους Ελληνες της εποχής που κατά πλειονότητα ήταν εθνικιστές. Οι πρόσφυγες εκδιώχθηκαν ως Ελληνες από τη Μικρά Ασία και οι Ελληνες τους υποδέχθηκαν ως Τούρκους και Τουρκόσπορους… Ο Άρης, που είχε βάση την περιοχή της Αγίας Τριάδας, έλκυε περισσότερο τους αστούς της εποχής.

Παρά τη μακρόχρονη ιστορία τους, μόλις δύο φορές αντάμωσαν σε ματς που έκριναν τίτλους, ήτοι σε τελικό Κυπέλλου: το 1970 (1-0 ο Αρης στο Καυτανζόγλειο με σκόρερ τον Μανώλη Κεραμιδά στο 8’ – ήταν το τελευταίο τρόπαιο που έχει κατακτήσει ο Αρης) και το 2003 (1-0 ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα με γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη στο 24’) υπάρχουν δεκάδες παιχνίδια που έδωσαν δικαίως τον χαρακτήρα του ντέρμπι ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες. Του clasico της συμπρωτεύουσας και της βόρειας Ελλάδας.

Από τα μεταξύ τους, ξεχωρίζουν τρία. Η προημιτελική ρεβάνς Κυπέλλου το 2009 που κρίθηκε, μετά από δύο 0-0, στα πέναλτι: σκόραρε τελευταίος ο Αθανασιάδης και ο Καράμπελας έστειλε την μπάλα στα… πουλιά. Αλλά και δύο εμφατικά διπλά: 4-0 ο ΠΑΟΚ στο, τότε, Χαριλάου το 1994-95 με ηγέτη και σκόρερ τον Τουρσουνίδη, 4-1 ο Αρης στην Τούμπα το 1998-99, στην πρώτη τους χρονιά μετά τον (πρώτο του) υποβιβασμό με σταρ τον 18χρονο τότε Αγγελο Χαριστέα.

Οι 80 σερί νίκες του «αυτοκράτορα»


Φυσικά η αντιπαράθεσή τους δεν αναλώθηκε μόνο στο ποδόσφαιρο. Βασικά, κυρίως στο μπάσκετ. Ήταν αλήστου μνήμης οι αναμετρήσεις τους στα 80s και στις αρχές των 90s. Ο Αρης δεν έγινε τυχαία… αυτοκράτορας του σπορ, κάνοντας δεκάδες ρεκόρ. Κορυφαίο, οι 80 σερί νίκες καθώς από τις 2 Μαρτίου 1985… ξέχασε την… ήττα για τρία χρόνια και για 80 συνεχόμενα παιχνίδια στην Α1, ως και τις 5 Νοεμβρίου 1988.



Ματς από το οποίο απουσίαζε, ελέω απείχε λόγω οικονομικών διαφωνιών με τη διοίκηση των «κίτρινων», ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι 30 πόντοι του Μάικ Τζόουνς έκαναν τη διαφορά για τον ΠΑΟΚ του Τζον Νιούμαν, παρά τους 30 του Γκάλη και τους 20 του Σούμποτιτς. «Τα ρεκόρ σταματάνε αλλά δεν θέλαμε να σπάσει από τον ΠΑΟΚ», παραδεχόταν ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Δεν θα μας τρελάνετε εσείς…


🦊 Πλήρωσε 2.03 το combo της Ουέσκα με την Αλαβές, πλήρωσε 3.75 ο Βιγιαφάνες για γκολ ενάντια στον ΠΑΣ.

🦊 Κλασομέντες γαρ, ελέω του έσχατου ντεφορμαρίσματος, κάσαρα και… πάλι καλά. Και την αγγλική δυάδα (από νωρίς πιασμένο το ματς του Μίντλεσμπρο, δεν έβρισκε γκολ η Χάντερσφιλντ στο Μπόρνμουθ) και το συστηματάκι με το που ισοφάρισε η Τορίνο μέσα σε δύο λεπτά (και με το που πατάω το κουμπί στο κινητό, έγινε το 2-3, δοξασμένο το όνομα του μεγαλοδύναμου όσιου Κασάουτη).

🦊 Στα χαμένα, ο Πιόντεκ δεν σκόραρε για τη Χέρτα στο Μένχενγκλαντμπαχ (αν και μπορούσε…), η ΑΕΛ δεν σκόραρε για 15ο σερί πρώτο ημίχρονο και ο Σουάρες ήταν ωσεί παρόντας στο Ρεάλ – Ατλέτικο.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



🦊 Η σεζόν, το ‘χω ξαναγράψει, είναι τρελή. Χωρίς κόσμο οι ομάδες, αρκετές κατεβαίνουν λες και είμαστε… Βόρεια Κορέα, δίχως να δημοσιοποιούν ποιοι παίκτες τους θα λείψουν ελέω κορωνοϊού, οι μεγάλες ομάδες παίζουν συνέχεια, σχεδόν ανά τριήμερο με τους παίκτες σκασμένους, τα πάντα έχουν αλλάξει φέτος. Σε ανύποπτο χρόνο, το’ χα αναφέρει μέσα στο καλοκαίρι: στο τέλος θα δούμε καμιά απίθανη πρωταθλήτρια ή τη Βόρεια Μακεδονία να κατακτά το Euro 2021. Στοιχηματικά όμως, η δουλειά μας έγινε πολύ, πολύ πιο δύσκολη. Δεν βγάζεις άκρη, δεν μπορείς να επιχειρηματολογήσεις, από πριν, για το… ανεξήγητο. Εξ ου εφεξής, πλην ενός, άντε δύο (σημείων, γκολ, ασιατικό κλπ.) θα βλέπετε περισσότερα ειδικά στη στήλη.



🦊 Κι άντε τώρα να απαντήσεις στον αναγνώστη που σου γράφει «έλα τώρα μωρέ, δεν έχουν εισιτήρια και βγάζουν τα σπασμένα στήνοντας παιχνίδια».

🦊 Δεν θα μας τρελάνετε εσείς…

Τελικός με… προηγούμενα


Αρχή με σνούκερ και στο… κατ’ ευφημισμό και όνομα, μόνο, Scottish Open μιας και δεν διεξάγεται στη Σκωτία αλλά στη Μίλτον Κέινς της Αγγλίας, όπως σχεδόν όλα τα τουρνουά του φθινοπώρου – ελέω πανδημίας. Τελικός σήμερα με τον πολύ Μαρκ Σέλμπι ενάντια στον πολύπειρο και σταρ του αθλήματος, Ρόνι Ο’Σάλιβαν που κατέκτησε άλλες δύο φορές το τρόπαιο, το… 1998 και το 2000 (ενώ ο Σέλμπι πήρε μια φορά τη σκωτσέζικη πρωτιά, πέρυσι).

Σέλμπι και Ο’Σάλιβαν αναμετρώνται για πρώτη φορά μετά τον (ιστορικό) ημιτελικού του περσινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που έλαβε χώρα τον Αύγουστο και ο Ρόκετ είχε επιβληθεί με 17-16. Αμφότεροι δεν έχουν κάνει πάντως πολύ πειστικό τουρνουά: ο Ο’Σάλιβαν δυσκολεύτηκε στον ημιτελικό ενάντια στον άσημο, αλλά θριαμβευτή επί του Τζαντ Τραμπ, Κινέζο Λι Χανγκ (6-4), ο Σέλμπι νίκησε μεν στον δικό του τον Ουαλό Τζέιμι Τζόουνς με 6-1 αλλά είχαν προηγηθεί μέτρια μεν, νικηφόρα δε, ματς στους άλλους γύρους, όπως με τον Ρίκι Γουόλντεν.

Τον 15αύγουστο λοιπόν, στον ημιτελικό του Μουντιάλ, ο Ο’Σάλιβαν αποθέωσε το σνούκερ… ξεφτιλίζοντάς το! Παράτησε το 30ό frame βαρώντας… στον γάμο του Καραγκιόζη, βρέθηκε πίσω με 16-14, οι σπίκερ του Eurosport αλλά και τα social media τον έκραζαν άσχημα (διότι, ως βρετανικό σπορ, το σνούκερ είναι πάνω από όλα ένα σπορ σεβασμού και τρόπων…) κι όμως, έκανε το 17-16, πέρασε στον τελικό και κατέκτησε το πολυπόθητο έκτο του Παγκόσμιο!



Στοιχηματικά, όχι ότι οι αποδόσεις λένε κάτι, φαβοριτίζεται ο Σέλμπι με 1.80 έναντι 2.00 του Ο’Σάλιβαν που στις 16/11 έχασε έναν άλλο τελικό, του Northern Ireland Open, με 9-7 από τον Τραμπ. Best 17 frames και ο σημερινός τελικός σε δύο μέρη (15:00 και 21:00), ήτοι όποιος φτάσει τα 9. Από 9-6 και πάνω είναι το προφανές αλλά το over 14,5 είναι μόλις στο 1.70 και, ένα frame παραπάνω, ήτοι over 15,5 εκτινάσσει την απόδοση στο 2.40. Γιατί όχι;

Και, μια funbetιά, αν και το σπορ είναι κυρίως άθλημα ψυχολογίας: να μην κερδίζει 3 συνεχόμενα frames ένας παίκτης. Δύσκολο, εξ ου και πληρώνει καλά.


Μονό 🎱


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 15:00 & 21:00 Σέλμπι 🆚 Ο’Σάλιβαν Over 15,5 frames. 🦊 2.40. (Stoiximan)

Fun bet 🎱


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 15:00 & 21:00 Σέλμπι 🆚 Ο’Σάλιβαν Να μην πάρει κάποιος 3 σερί frames. 🦊 6.50. (Bet365)


Stats για late


Ως και 2.000 κόσμου στο «Σέλχαρστ Παρκ» για το ματς της Κρίσταλ Πάλας με τη φορμαρισμένη Τότεναμ που «τρέχει» αήττητο δέκα αγώνων στο πρωτάθλημα (7-3-0), είναι στην κορυφή (και για πρώτη φορά, μέσα Δεκέμβρη, από το 1984!), γενικώς έχει ρολάρει η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Δεν έχει ήττα μάλιστα στα τελευταία δέκα, μέσα έξω, με την Πάλας, στο πρωτάθλημα διότι έχει μια ήττα στο Κύπελλο, Γενάρη του ’19. Public bet το διπλό, δεν τρώγεται σε τέτοια τιμή, οι γκέλες (τα βλέπετε) είναι απρόσμενες, ακόμη και για φορμαρισμένες (βλ. Τσέλσι, χθες, με την Εβερτον).

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Βγήκε κάτι: 9 από τα 32 φετινά γκολ σε ματς της Τότεναμ και, αντίστοιχα, άλλα 9 από τα 33 της Πάλας, επιτεύχθηκαν στο τελευταίο 15λεπτο.


Late goal


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 16:15 Κρίσταλ Πάλας 🆚 Τότεναμ Over 0,5 75:00 ως λήξη 🦊 2.10. (Netbet)


Μια ευκαιρία παραπάνω


Ουραγός, ούσα χωρίς νίκη από το 2-0 επί της Γκλάντμπαχ στις 17 Ιανουαρίου (!) με 0-7-19 έκτοτε στην Bundesliga, και με 0-5-11 εκτός Γκέλζενκιρχεν μετά το διπλό στη Βρέμη τον Νοέμβριο του ’19, η Σάλκε πάει για… φούντο. Ωστόσο ίσως σήμερα το timing βοηθά ενάντια σε μια ολοένα και πιο ντεφορμέ Αουγκσμπουργκ, όπου έχει καλή παράδοση στο πρωτάθλημα (3-5-1 και 10-7-2 σε όλα). Στα συν για τους «κένιχσμπλαουεν» ότι ο κόουτς Μάνουελ Μπάουμ είναι… παιδί του Αουγκσμπουργκ, όντας τεχνικός των ακαδημιών της (2014-16) και κατόπιν προπονητής της πρώτης ομάδας (2016-19).



Κάποια στιγμή η Σάλκε θα κάνει νίκη, όχι πως θα το σώσει, αλλά λέμε. Και πιθανώς σήμερα να έχει μια ευκαιρία παραπάνω από ό,τι σε άλλα ματς – θέλει και κάλυψη όμως.


Μονό


🇩🇪 16:30 Αουγκσμπουργκ 🆚 Σάλκε 2 dnb 🦊 2.72. (Betshop)


31 χρόνια αήττητη στη Ριζούπολη!


Η ΑΕΚ έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τον Απόλλωνα, από τα τέσσερα που έχουν δώσει στα χρόνια της Super League. Σε όλες τις διοργανώσεις η «Ενωση» είναι αήττητη στα τελευταία 11 μεταξύ τους. Εσχατη νίκη της «ελαφράς ταξιαρχίας»; Στις 8 Ιανουαρίου 2000, τότε 3-2 και σε ματς που διεξήχθη στο… Καραϊσκάκη με πρωταγωνιστές τον Λαμπριάκο και τον Τσίριτς.



Στη φυσική του έδρα, στη Ριζούπολη, ο Απόλλωνας έχει να νικήσει την ΑΕΚ από τις 9 Απριλίου 1989! Τότες 2-1 και έκτοτε η ΑΕΚ, στο εν λόγω γήπεδο, δεν έχει ηττηθεί επί 28 αγώνες! Πολλούς ως γηπεδούχος και άλλους φιλοξενούμενη όχι μόνο του Απόλλωνα, αλλά και του Ολυμπιακού και του Εθνικού.

Ο Απόλλωνας έχει βελτιωθεί, με 1-3-0 μετά τις πέντε ήττες, βρίσκει γκολ, παίζει καλά μεσοεπιθετικά ενώ η ΑΕΚ προβληματίζει. Πολύ. Έχει την ποιότητα να πάρει το σημερινό αλλά έχει δεχτεί γκολ και στα εννέα τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Ας γίνουν δέκα… 


Μονό


🇬🇷 17:15 Απόλλων 🆚 ΑΕΚ Απόλλωνας over 0,5 🦊 1.97. (Betshop)


Φτιάχνουν φάσεις


Η Μπέτις σαν να συνήλθε λίγο με το 2-0 επί της Οσασούνα στην Παμπλόνα. Αδικεί εαυτόν φέτος βάσει ρόστερ και πάγκου, αναμενόμενη κρίνεται η περαιτέρω σταδιακή της βελτίωση. Υποδέχεται, ούσα η μόνη χωρίς ισοπαλία στην κατηγορία, τη Βιγιαρεάλ η οποία κόλλησε στο 0-0 με την Ελτσε, μας που είχε μεν μόνο μια κλασική ευκαιρία αλλά 12 σουτ (4 στην εστία) και 57% κατοχή. Εκ νέου εκτός οι φορ Αλκάθερ και Μπάκα, πάντως οι Μορένο (δίκην φορ, εξτρέμ είναι), Κούμπο και Πεδράθα μια χαρά δείχνουν μπροστά, για τα δεδομένα.

Η Μπέτις κατά μέσο όρο κάνει 11,92 σουτ εξ των οποίων τα 4,5 εντός εστίας, η Βιγιαρεάλ αντίστοιχα έχει 10,67 και 3,75.


Σουτ


🇪🇸 17:15 Μπέτις 🆚 Βιγιαρεάλ Οver 6,5 σουτ εντός εστίας🦊 1.86. (Netbet)


Εμπρός, Σαλονικέων παλικάρια…


Ματσάρα το Αρης - ΠΑΟΚ, ύστερα από πολλά χρόνια με… φόντο κορυφής. Με επτά νίκες στα πρώτα δέκα παιχνίδια ο Αρης κάνει ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα στην ιστορία του, σκοράροντας σε όλα, ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στο πρωτάθλημα με πέντε σερί νίκες και 8-7-0 μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην Τούμπα, στα περσινά play offs.



Με το περσινό 4-2 στο «Βικελίδης» ο Αρης διέκοψε το εκπληκτικό αήττητο 51 αγώνων πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ και άλλο ένα σερί 25 αγώνων χωρίς ήττα εκτός έδρας. Είναι η μόνη του Άρη στα τελευταία 14 επίσημα, τα 13 για το πρωτάθλημα (1-9-4).

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Εχουν δώσει από δέκα ματς, ο ΠΑΟΚ έχει φέτος 5 δοκάρια ενώ δις σώθηκε από αυτά, ο Αρης δεν έχει κανένα (!) και οι αντίπαλοί του, ένα. Και οι δύο έχουν παίκτες που σουτάρουν από μακριά. Οσο για τις κάρτες; Με διαιτητή των Ολλανδό Μπας Νάιχαουζ, που δύσκολα σφυρίζει βάσει στατιστικής (ούτε 18 φάουλ, ο μέσος όρος του), άλλο τόσο δύσκολα βγάζει κάρτες.

Δοκάρια


🇬🇷 19:30 Αρης 🆚 ΠΑΟΚ Over 0,5 δοκάρια 🦊 2.15. (Stoiximan)

Κάρτες


🇬🇷 19:30 Αρης 🆚 ΠΑΟΚ Under 6,5 κίτρινες 🦊 2.20. (Novibet)

Πέφτει κλοτσίδι


Rotation έκανε την Πέμπτη η Λέστερ, νίκησε άκοπα 2-0 την ΑΕΚ στο φινάλε των ομίλων, 2-1 τη Γιουνάιτεντ στο Σέφιλντ στο προηγούμενο με γκολ του Βάρντι στις καθυστερήσεις, επαναφέρει τους βασικούς απόψε ο Μπρένταν Ρότζερς. Η ομάδα του μάλιστα έχει κερδίζει ήδη 8 πέναλτι, τα περισσότερα από κάθε άλλη φέτος. Η Μπράιτον συμπλήρωσε δέκα σερί εντός χωρίς νίκη (0-4-6) μετά το 2-1 από τη Σαουθάμπτον, λείπει εκ νέου ο Λαλάνα.

Η Λέστερ παραχωρεί κατά μέσο όρο 9,45 φάουλ και κερδίζει 13, η Μπράιτον κάνει 13,09 και τις κάνουν 11,55, ήτοι στα 22,45 και 24,64 αντίστοιχα η σούμα τους ανά αγώνα. Με τη σκέψη ότι η Μπράιτον θα ξεπεράσει τον δικό της μέσο όρο ελέω της δυσκολίας του ματς, αγοράζεται το (χαμηλό) line προς τα πάνω.

Φάουλ


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:15 Λέστερ 🆚 Μπράιτον Over 22,5 φάουλ 🦊 1.87. (Stoiximan)

13 χρόνια… πελάτισσα


Ωραίο ματσάκι για τη Ligue 1 απόψε, ανάμεσα στις φορμαρισμένες Παρί Σεν Ζερμέν και Λυών. Από τον Οκτώβριο του 2007 έχει να φύγει νικηφόρα, για το πρωτάθλημα, από το Παρίσι η Ολιμπίκ, τότε με 3-2 με δύο γκολ του Μπεν Αρφά και ένα του, γνώριμού μας, Γκοβού, για τους πρωτευουσιάνους είχε σκοράρει δις ο Παουλέτα και σε ματς που η Λυών έπαιζε με δέκα από το 51’ ελέω αποβολής του Αντερσον.



Εκτοτε 10-2-0, με πέντε σερί άσους (και γκολ 19-4 σε αυτά!). Πιθανώς με 3-5-2 εκ νέου η Παρί αφού ο Τόμας Τούχελ εκτιμά ότι έτσι αποδίδουν καλύτερα μπροστά οι Εμπαμπέ και Νεϊμάρ. Αήττητη στα τελευταία επτά (6-1-0) η Λυών, αλλά με σχετικά βατό πρόγραμμα και με ψιλοαμφίβολο τον Ντεπάι για απόψε.

Σφυρίζει ο Μπενουά Μπαστιάν με 4,2 κάρτες ανά αγώνα, δεν λέει κάτι. Αξία υπάρχει στα κόρνερ: η Παρί κερδίζει 5,46 κατά μέσο όρο και παραχωρεί 3,63 ενώ οι της Λυών αριθμοί είναι 6,62 και 4,85 αντίστοιχα. Και το να κερδίζει 5 κόρνερ η Λυών πληρώνει πολύ παραπάνω από όσο περίμενα.

Κόρνερ


🇫🇷 22:00 Παρί Σεν Ζερμέν 🆚 Λυών Λυών over 4,5 κόρνερ 🦊 2.40. (Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ