foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Η μπουγάδα, οι αποδεκατισμένες και η… Κλοπική Επανάσταση

Μποζιονέλος | 24 Νοε 2020 12:11
8c1e3fa4e6877bcaa7256ae603a71e14.jpg

Τις προάλλες τον λόγο είχε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, που έσπευσε να τα πει σε ανάλαφρο τόνο, τούτη τη φορά ο Γιούργκεν Κλοπ δε μάσησε τα λόγια του, αναφερόμενος κι αυτός στο εξόχως βαρύ πρόγραμμα της ομάδας του – και όχι μόνο σε αυτή, αλλά έγινε ο πρώτος που αναφέρθηκε ευθαρσώς στα τηλεοπτικά δικαιώματα και, δη, μιλώντας στο Sky Sports.

Μια δήλωση που δεν έπαιξε πολύ στα δίκτυα, αξίζει να την ακούσετε, και ο Γιούργκεν μιλάει σχεδόν άψογα αγγλικά, άρα είναι κατανοητός. Και έδωσε το έναυσμα για… επανάσταση!

Κατ’ αρχάς ο ευφυής Γερμανός άνοιξε ξανά την κουβέντα περί των πέντε αλλαγών, που μόνο στο Νησί δεν ισχύουν εν μέσω κορωνοϊού, και βλέπει τη Λίβερπουλ σταδιακά να αποδεκατίζεται διότι «δεν βλέπω πώς στο τέλος της σεζόν θα έχουμε 11 παίκτες αν παίζουμε διαρκώς Τετάρτη και Σάββατο» και υπογράμμισε, ορθώς, ότι ακολουθεί και το Euro. «Τα υπόλοιπα είναι απλά μια απόφαση σε ένα γραφείο, αλλά είναι δύσκολο για τους παίκτες», τονίζοντας ότι μιλάει για όλους τους παίκτες και όχι μόνο για τους δικούς του.

«Αν δεν μιλήσετε με το BT Sports, είμαστε τελειωμένοι. Το Sky Sports και το BT Sports πρέπει να μιλήσουν, παίζουμε Τετάρτη και μετά το Σάββατο στις 12:30 (σ.σ. ώρα Αγγλίας). Τα τηλεοπτικά συμβόλαια δεν έγιναν για μια σεζόν με covid-19. Όλα άλλαξαν, ο κόσμος άλλαξε, αλλά τα τηλεοπτικά συμβόλαια “όχι, πρέπει να τα κρατήσουμε όπως είναι”. Εσύ (σ.σ. αναφερόμενος στον δημοσιογράφο) ένα χρόνο πριν δεν στεκόσουν τόσο μακριά μου και κανείς δεν φορούσε μάσκα».

Άδικο έχει; Διόλου! «Μου λένε να κάνουμε rotation. Με ποιον; ΟΚ, στην επίθεση έχουμε παίκτες, αλλά στην άμυνα; Μόνο παιδιά έχουμε. Παίζουμε την Τετάρτη το βράδυ κόντρα στην Αταλάντα (σ.σ. την οποία αποκάλεσε… Ατλάντα) και το Σάββατο το μεσημέρι στο Μπράιτον. Ένα πρόωρο δώρο Χριστουγέννων γι' αυτούς! Θα πάμε εκεί λυγισμένοι. Σκέφτομαι να τους δώσω τους βαθμούς.

Και λογικό να είναι έξαλλος ο Γιούργκεν και να σηκώνει το δικό του… μπαϊράκι επανάστασης! Ο Κεϊτά τραυματίστηκε ενάντια στη Λέστερ, λείπουν ήδη Χέντερσον, Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν, Τιάγο Αλκάνταρα, ο Σακίρι γύρισε τραυματίας από την Εθνική του, ο Σαλάχ ήταν «κρουσματικός» αλλά το προχθεσινό του τεστ βγήκε αρνητικό (άρα ίσως παίξει αύριο – αλλά σε τι κατάσταση;), ενώ παραμένουν εκτός Φαν Ντάικ, Γκόμεζ και Αλεξάντερ-Αρνολντ.

«Όλος ο κόσμος άλλαξε, εσείς φοράτε μάσκα και πέρυσι όχι. Μου λένε να κάνουμε rotation. ΟΚ, αλλά με ποιον; Είναι δύσκολο για τους παίκτες, όλη τη σεζόν να αγωνίζονται Τετάρτη – Σάββατο. Σερί. Τα τηλεοπτικά συμβόλαια δεν έγιναν για μια σεζόν με covid».

Η δήλωση της χρονιάς, αναφερόμενος στις τρεις (και όχι πέντε, όπως στον υπόλοιπο κόσμο) αλλαγές, αλλά και στο βαρύ πρόγραμμα των ομάδων. Από τον Γιούργκεν Κλοπ φυσικά. Ακούστε τον, αξίζει.

🦊 Ακλαφτη η στήλη προχθές, ενώ άλλες μέρες ό,τι πιάνω γίνεται χρυσός, την Κυριακή αποκτούσε… σκατουλί, σόρι κιόλας, χρώμα. Μόνο το combo της Σανγκάη SIPG πέρασε (στο 2.60 μάλιστα). ΟΚ, δεν βγήκαν οι σκόρερ (ο Τάνκοβιτς δεν ξεκίνησε, ο Ζίβκοβιτς δεν σούταρε), ΟΚ δεν βγήκαν τα ρίσκα διότι… ακριβώς αυτό είναι, ρίσκα (όπως η Λέστερ ή ο Ο’Σάλιβαν με χάντικαπ, στο σνούκερ) αλλά, είπαμε. Σχεδόν όλα ανάποδα. Εδώ το δύσμοιρο το Στρασβούργο έβαλε 3 γκολ εκτός και δεν πήρε ούτε βαθμό, εδώ Λιντς και Αρσεναλ έσβησαν στο μηδέν. Και, αποκορύφωμα; Ενώ ο Τιμ πάει για το 2-0, κάνει στο τάι μπρέικ απίθανα λάθη με τον Μεντβέντεφ και χάνουμε, όχι μόνο το… σκοράκι με 2-0 αλλά και τον Αυστριακό που ήταν αγνώριστος στο τρίτο!

Εχει σκοράρει σε όλα, εκεί


Σε όμιλο του Europa League 2018-19, Σεβίλλη και Κρασνόνταρ είχαν μοιραστεί τις νίκες μεταξύ τους και είχαν περάσει, ενάντια σε Σταντάρ Λιέγης και Ακισάρ, βέβαια. Φέτος, για τους Ρώσους, παρουσία Τσέλσι το πράγμα δυσκολεύει, βέβαια έχω δει κι άλλες ομάδες να προκρίνονται στους «16» καίτοι είχαν μόνο 1 βαθμό μετά τα πρώτα τρία. Ο κορωνοϊός λιγόστεψε, φόρμα δεν βρίσκει όμως, πέντε βασικοί προφυλάχθησαν στο 1-ο επί της Ταμπόφ (μετά από πέντε σερί ήττες). Χωρίς τον κίπερ Μπόνο, τους μπακ Νάβας, Ακούνια και τον εξτρέμ Σούσο οι Ανδαλουσιάνοι που έχουν 1-4-4 επί ρωσικού εδάφους αλλά σκόραραν σε όλα (!). Μόνο διπλό τον Φλεβάρη του 2006, 1-0 τη Λοκομοτίβ στη Μόσχα, εποχή που έπαιζαν με Λουίς Φαμπιάνο, Κανουτέ μπροστά.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Προ τριών εβδομάδων ήρθαν 3-2 στη Σεβίγια, με τους Ρώσους να χάνουν προβάδισμα δύο γκολ από το 21’ αν και από το 45’ έπαιζαν με παίκτη παραπάνω, σε ματς με 25 φάουλ. Τότε σφύριζε ο Φέλιξ Μπριχ, απόψε ο πιο άπειρος στα ευρωπαϊκά Μάρκο Γκουίντα, με τον 39χρονο Ιταλό να βγάζει δύσκολα κόκκινες και να δίνει δύσκολα πέναλτι (μόνο 6 σε 15 ευρωπαϊκά, κυρίως στο Europa). Στον διπλασιασμό τα φάουλ να είναι ανάλογα εκείνου του αγώνα, με το εύλογο ρίσκο.



Special bet


🇷🇺🇪🇦 19:55  Κρασνόνταρ 🆚 Σεβίλλη Over 24,5 φάουλ. 🦊 2.00. (Stoiximan)

Τα δίνει ο Ολλανδός


Η Ρεν υποδέχεται στη Βρετάνη την Τσέλσι, παραμένοντας αγνώριστη εν συγκρίσει με την προηγούμενη σεζόν. Μια νίκη στα τελευταία εννέα επίσημα, κακή μπάλα, στον όμιλο έχει να σκοράρει από την πρεμιέρα, από το Λονδίνο έφυγε με τρίμπαλο παίζοντας από το 40’ με δέκα. Η Τσέλσι, αντιθέτως, «τρέχει» αήττητο 12 επίσημων (7-5-0) ερχόμενη από το εύκολο 2-0 στο Νιούκαστλ, πέμπτη σερί νίκη, ενώ επί γαλλικού εδάφους μετρά 2-2-5, οι νίκες το 2004 με την Παρί (3-0) και πέρυσι στη Λίλλη (2-1), σκοράροντας στα 7/9.


Σφυρίζει ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς με δύο πέναλτι σε ισάριθμα φετινά ματς του θεσμού και συνολικά 20 σε 52 αγώνες. Βέβαια το ματς ίσως δεν… σηκώσει την «εσχάτη των ποινών» αλλά η Τσέλσι κέρδισε τρία στα τελευταία πέντε επίσημα, δύο εκ των οποίων… με τη Ρεν, προ 20ημερου. Ίσα ίσα για να δω το ματς, έριξα το κατιτίς…


Special bet

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 19:55  Ρεν 🆚 Τσέλσι Καταλογισμός πέναλτι 🦊 2.60. (Novibet)

Καν’ το όπως στο Μπρούχε


Αήττητη, με 3-2-0, η Ντόρτμουντ υποδεχόμενη βελγικές ομάδες, δύο εκ των νικών ήταν επί της Μπριζ (3-0 το 1987 και 2-1 το 2003), αλλά στη δεύτερη περίπτωση είχε… ισοφαριστεί το σκορ του α’ αγώνα στον 3ο προκριματικό και είχε αποκλειστεί στα πέναλτι. Έκτοτε δε νίκησε μάλιστα Αντερλεχτ και Μπριζ (0-0, πρόπερσι), αλλά δείχνει κεφάτη η Μπορούσια εσχάτως.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στο 5-2 επί της Χέρτα το Σαββατόβραδο στο Βερολίνο ο Λουσιάν Φαβρ επανέφερε το 3-4-2-1 με την επάνοδο του Εμρέ Τσαν και μπροστά έκανε… όργια. Με αλλαγές οι Βεστφαλοί, με Σάντσο, Ρέινα, Αζάρ πίσω από τον Χάαλαντ που είχε σκοράρει δις στο 3-0 του Μπρούχε. Γιατί όχι κι απόψε;



Σκόρερ


🇩🇪🇧🇪 22:00 Ντόρτμουντ 🆚 Μπριζ Χάαλαντ 2+ γκολ 🦊 4.40. (Stoiximan)

Αποδεκατισμένες στο Κίεβο


Υπό… νορμάλ συνθήκες θα ήταν ματσάρα αλλά τι να τα κάνεις τα στατιστικά και τη φόρμα; Μετρήστε: η «κορωνοϊασμένη» Ντινάμο Κιέβου δεν έχει τον κίπερ Νέσερετ, τους μπακ Κοστέβιτς, Τιμτσίκ, τους αμυντικούς Ποπόφ, Μπούρντα, Σαμπάνοφ, Σίροτα, τους χαφ Λέντνιεφ, Ντουέλουντ, τους μέσους Σιντόρτσουκ, Αντριέφσκι, τον εξτρέμ Τσιγκάνκοφ και τους φορ Μπισέντιν, Ροντρίγκες, Ρούσιν (!).


Η Μπαρτσελόνα, που έχει ουσιαστικά προκριθεί, στερείται τους Μέσι, Ντε Γιονγκ ελέω rotation, τους άτυχους Σέρχι Ρομπέρτο και Πικέ που θα λείψουν για κάνα τρίμηνο, τον λαβωμένο Φατί και τους ανέτοιμους Αραούχο και Μπουσκέτς. Βασικός στόπερ, δίπλα στον Λανγκλέ, ο Μινγέθα, βασικός στα χαφ δίπλα στον Πιάνιτς ο Αλένια, βασικός στα εξτρέμ ο Τρινκάο, δίπλα σε Κοουτίνιο, Πέδρι και κορυφή είτε ο Γκριζμάν είτε ο Μπρέιθγουεϊτ. Πιασ’ τ’ αυγό και κούρευτ’ ο, λένε στο χωριό μου. Ευκαιρία να βάλει κάνα γκολ το αμπαλάκι, ο Βραζιλιάνος.



Σκόρερ


🇺🇦🇪🇸 22:00 Ντινάμο Κιέβου 🆚 Μπαρτσελόνα Γκολ Κοουτίνιο 🦊 3.50. (Stoiximan)

Καθαρίζει την μπουγάδα


Η Μπάρτσα έχει πιθανότατα περάσει, λογικά από απόψε η Γιουβέντους… καθαρίζει κι αυτή την πρόκριση, στην υποδοχή της Φέρεντσβαρος, την οποία νίκησε με 4-1, πανεύκολα, στη Βουδαπέστη προ τριών εβδομάδων. Στο 6-4-1 η παράδοση της «βέκια σινιόρα» με Ούγγρους στο Τορίνο και μόνη ήττα… από τη Φέρεντσβαρος το ’65 στον τελικό του Κυπέλλου Εκθέσεων. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε δις στο 2-0 επί της Κάλιαρι, ο Πορτογάλος σκοράρει κάθε 48 λεπτά (!) κατά μέσο όρο στη φετινή Serie A, επίδοση που είναι η κορυφαία της καριέρας του – και είναι 35 ετών ήδη. Ξεκινά κι απόψε, μάλλον θα πάρει ανάσες ο Μοράτα για να παίξει ο Ντιμπάλα, με καλή ενδεκάδα οι «μπιανκονέρι» ώστε να είναι αδιάφοροι στα τελευταία δύο. Και ο CR7 δεν έχει σκοράρει ακόμη στο φετινό Champions League, έχασε και δύο από τα τρία ελέω covid, ευκαιρία για… ξεμπούκωμα.



Σκόρερ


🇮🇹🇭🇺 22:00 Γιουβέντους 🆚 Φέρεντσβαρος Ρονάλντο 2+ γκολ 🦊 2.72. (Stoiximan)

Δέχεται διαρκώς πρώτη γκολ


Δεν βγάζεις άκρη με τη φετινή Γιουνάιτεντ, και στο σαββατιάτικο 1-0 επί της Γουέστ Μπρομ έδειξε πάντως τάση να… επενδύσει περισσότερο στην άμυνα (καιρός ήταν) μπας και στρώσει το πράμα. Καρφώθηκε ένα σενάριο στο μυαλό για το αποψινό με την Μπασάκσεχιρ στο «Ολντ Τράφορντ»: να δεχθεί πρώτη γκολ και να το γυρίσει, θα τη βοηθήσει και ψυχολογικά μια τέτοια ανατροπή, ερώτημα βέβαια αν οι Τούρκοι βρουν, όχι πρώτοι αλλά γενικά, τρόπο να σκοράρουν. Από τα τελευταία 9 επίσημα που δέχθηκε γκολ, στα 7 δέχθηκε πρώτη. Εξαίρεση το 2-1 στο Παρίσι και το 6-1 από την Τότεναμ! Είπαμε, δεν βγάζεις άκρη.


Και έχει μια προσωπικότητα στο γήπεδο, τον Μπρούνο Φερνάντες, όσο ο Πογκμπά κάνει τον… μακάκα και οι Ράσφορντ και Μαρσιάλ, με τον καιρό, βυθίζονται στη μετριότητα. Ο οποίος Πογκμπά επανέρχεται για απόψε. Στο 5-1-2 η εντός έδρας παράδοση της Γιουνάιτεντ υποδεχόμενη τουρκικές ομάδες στο Μάντσεστερ, στις ήττες (1-0 από Φενέρ το ’96 κι από Μπεσίκτας το ’09) δεν σκόραρε. Επειδή ακόμη κι ο άσος είναι επίφοβος, επιλογή να προηγηθεί η Μπασάκ, αλλά να μη νικήσει. 



Fun bet


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇹🇷 22:00 Mάντσεστερ Γ. 🆚 Μπασάκσεχιρ 1ο γκολ Μπασάκ & 1Χ τελικό 🦊 5.50. (Novibet)


Περί ενστίκτου


Το μόνο σημείο, και όχι ειδικό, που πόνταρα για απόψε, με ρέγουλο (εννοείται) ήρθε από την… αιώνια πόλη. Λάτσιο εναντίον Ζενίτ, 1-1 προ τριών εβδομάδων στην Αγία Πετρούπολη όπου οι «λατσιάλι» ισοφάρισαν στο 82’ κόντρα στη ροή του ματς. Καλό το κλίμα πάντως στο εσωτερικό τους δεν είναι, ελέω καθυστερήσεων στις πληρωμές. Εκτός οι Εσκαλάντε, Λούλιτς, Μιλίνκοβιτς, ξεκινούν μπροστά οι Ιμόμπιλε, Κορέα. Οι Ρώσοι έχουν μερικές ελλείψεις, το τελευταίο τους χαρτί για τη δυάδα παίζουν απόψε, εκτός έδρας σε όμιλο έχουν να κάνουν νίκη από τη Λιόν, πέντε χρόνια πριν (0-1-5 έκτοτε). «Βουνό» ψάχνω καθώς η Λάτσιο μόνο σε ένα φετινό της δεν σκόραρε, και μόλις σε δύο όμως δε δέχθηκε γκολ. Στο 1-1-3 η Ζενίτ επί ιταλικού εδάφους, μόνο διπλό το 2012 επί της Μίλαν. Χωρίς τον μπακ Καραβάεφ, τους χαφ Βέντελ, Κρουγκοβόι και στον αμυντικό Τσιστιάκοφ η αποστολή, εντός αυτής οι φορ Αζμούν και Ντριούσι αλλά αμφίβολοι.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ασπαζόμενος το ένστικτό μου, και τίποτε άλλο, κόντραρα έναν άσο που είναι διαρκώς σε πτώση, με την ασιατική επιλογή του διπλού σε +0,75: πληρώνεσαι αν δεν ηττηθεί η Ζενίτ, παίρνεις πίσω το μισό ποντάρισμα αν ηττηθεί ως ένα γκολ διαφορά, το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία αν η Λάτσιο νικήσει από δύο γκολ και πάνω.

 

Ασιατικό

 

🇮🇹🇷🇺 22:00 Λάτσιο 🆚 Ζενίτ 2 +0,75 Α.Η. 🦊 1.97. (Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ