foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ224
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ααουτσάιντερ σε τρία σπορ, ρίσκο κόντρα στο 63άρι και σκόρερ εις… -ιτς

Μποζιονέλος | 22 Νοε 2020 13:27
R-553453-1465101194-9542.jpeg.jpg

Χαζολογούσα την εκπομπή του Sky Sports, λίγο πριν το Τότεναμ – Σίτι, με στιγμιότυπα από άλλα ματς κλπ. και εμφανίζεται ο Πεπ Γκουαρδιόλα – που, κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν είναι ο κορυφαίος προπονητής ως παρουσιάζεται, αλλά είναι ένας πρωτοποριακός προπονητής. Και δεν θα γίνει, στη συνείδηση (όχι μόνο τη δική μου) top αν δεν αξιωθεί να σηκώσει το Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι (και αφού απέτυχε σε αυτόν τον τομέα με την Μπάγερν), κακά τα ψέματα.

Αλλά του βγάζω το καπέλο (θα το δείτε στο βίντεο) για τα όσα είπε στο τέλος, πριν το ματς ξαναλέω: «Η ομάδα μου είναι τέλεια (σ.σ. perfect)» και, χαμογελώντας, αναφέρθηκε σε αυτά που κακώς δεν σκέφτονται όλοι, ακόμη και όσοι… ποντάρουν. «Παίζουμε σήμερα, σε τρεις ημέρες έχουμε Ευρώπη (σ.σ. με τον Ολυμπιακό), μετά άλλο ένα, μετά άλλο ένα πάλι, το επόμενο break για τις εθνικές ομάδες είναι σε τέσσερις μήνες, σε έξι μήνες από τώρα η σεζόν θα έχει τελειώσει».


https://twitter.com/SkySportsPL/status/1330196177200041987

Η αναφορά, φυσικά, στο πρόγραμμα. Το οποίο, ακόμη και για το ρόστερ μιας ομάδας σαν τη Σίτι, ναι, δεν… τρώγεται εύκολα. Άλλες έχουν αποδεκατιστεί (βλ. Λίβερπουλ, ή Μπαρτσελόνα χθες μετά τον τραυματισμό του Πικέ), άλλες δεν βλέπονται. Και, στο τέλος, η σεζόν ίσως ανά χώρα κλείσει με εκπλήξεις, έτσι όπως πάει…

Άλλα βγήκαν, άλλα όχι, προς το «μείον» έκλεισε το Σάββατο, έλειψε ένα ακόμη κερδισμένο για να γυρίσει σε συν. Δεν πειράζει.

🦊 2.76 πλήρωσε η Ατλέτικο, ως τα γράφαμε, δέκα χρόνια είχε να νικήσει την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα. Ε, νισάφι.

🦊 Και στις δύο δυάδες, του 4.41 και του 2.60, πλήρωσε το ένα και το άλλο ήταν void (τα γκολ στη Μόσχα και η Στουτγκάρδη), στην πρώτη όμως είχαν παιχτεί και μονά άρα η Απολλωνάρα με το 2.10 της, σε combo, πλήρωσε… διπλά. Και κάτι παρακάτω, το ψιλοκάσαρα στο τέλος μη δώσουν και τρίτο πέναλτι στον Ατρόμητο.

🦊 Κάσαρα το combo του Ολυμπιακού, παραδόξως καλά έδινε, παρά την εικόνα του αγώνα στο β’ ημίχρονο, όπου δεν υπήρχε στο γήπεδο – και μαγκιά του, που όπως στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, νίκησε παρά τις σοβαρές του ελλείψεις.

🦊 Χάθηκαν τα ρίσκα όπως τα combo σε Τότεναμ – Σίτι (σ.σ. άτιμη ισοπαλία, του χρόνου πάλι…) και Βίγια – Ρεάλ, αλλά και η Σεντ Ετιέν, όπως και ο Μασούρας, «πόνεσε» λίγο το Σπέτσια – Αταλάντα: δύο ως το ημίχρονο θέλαμε, τι ζητούσαμε;

Το διπλό που την έσωσε



Επιγραμματικά για τα σουπερλιγκίστικα, άλλωστε αξία δε βλέπω. ΑΕΚ και ΑΕΛ παίζουν στη Ριζούπολη, 25-5-1 η συνολική τους παράδοση με γηπεδούχο την «Ενωση», μόνο διπλό στις 21 Απριλίου 2019, 1-0 τότε με το μοναδικό γκολ του Σλάβκο Μπράλιτς εν Ελλάδι, με τη νίκη αυτοί οι Λαρισαίοι σώθηκαν. Σε καλή τιμή ο Τάνκοβιτς για σκόρερ, με τόσα θέματα ελέω κορωνοϊού η ΑΕΚ, η ενδεκάδα της είναι μπερδεμένη.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Με το μυαλό στην Ευρώπη και ο ΠΑΟΚ, υποδέχεται τον ΠΑΣ ενάντια στον οποίο μετρά πέντε σερί νίκες μετά το διπλό της Τούμπας στις 8 Ιανουαρίου 2017 με 1-0 (και γκολ του Τζημόπουλου). 17-4-4 με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ η παράδοση, 2-1 στο περσινό με γκολ από Πέλκα, Σφιντέρσκι, είχε χάσει πέναλτι ο Ακπομ. Με Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τζόλη πίσω από τον Σφιντέρσκι ο «δικέφαλος» σήμερα, καλό μας για να σκοράρει ο Σέρβος.



Σκόρερ


🇬🇷 15:00 ΑΕΚ 🆚 ΑΕΛ Γκολ Τάνκοβιτς 🦊 2.60. (Bet365)

Σκόρερ


🇬🇷 19:30 ΠΑΟΚ 🆚 ΠΑΣ Γιάννινα Γκολ Ζίβκοβιτς 🦊 2.62. (Bet365)

Εχει και Champions League. Ναι, σήμερα


Ασιατικό, φυσικά. Όπως και οι πρώτοι τέσσερις όμιλοι, έτσι και οι επόμενοι ελέω της πανδημίας διεξάγονται όλοι σε ουδέτερη χώρα, και σε άδειο γήπεδο, το «Χαλίφα» της Ντόχα του Κατάρ, ενώ από στο… δυτικό μισό της Ασίας ολοκληρώθηκαν ήδη τα ματς και η Περσέπολις πέρασε στον τελικό.

Η νοτιοκορεάτικη Γέονμπουκ παίζει με την κινέζικη Σανγκάη SIPG, πέρυσι αντάμωσαν στους «16», έληξαν 1-1 και τα δύο και οι Κινέζοι πέρασαν στα πέναλτι. Την Πέμπτη SIPG νίκησε, με ανατροπή στο σκορ, με 2-1 την αυστραλιανή Σίδνεϊ, εμφανής ήταν η απουσία του Βραζιλιάνου σταρ Οσκαρ που λογικά θα προφυλαχθεί και στο σημερινό, ενάντια στους νταμπλούχους της Νότιας Κορέας, η οποία ελέω κορωνοϊού στερείται τον ηγέτη της, μέσο Χο και τον μπακ Λι, τιμωρημένος είναι ο χαφ Τσόι και τραυματίας ο φορ Κουνιμότο.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Γνωστοί μας στους πάγκους, ο -άλλοτε της ΑΕΚ- Ζοσέ Μοράις ενάντια στον άλλοτε του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα. Κακώς τόσο αουτσάιντερ η SIPG, ανάμεσα στο draw no bet της και το combo X2 με τουλάχιστον δύο γκολ, κράτησα το δεύτερο. Κάτι σε 1-1, 1-2 μου κάνει.



Combo


🇰🇷🇨🇳 15:00 Γέονμπουκ 🆚 Σανγκάη SIPG Χ2 & over 1,5 🦊 2.60. (Stoiximan)

Το ίνδαλμα και το κίνητρο


Στο σνούκερ, δεν ασχολήθηκα ως τώρα στοιχηματικά (ελέω περιορισμένου χρόνου στο να βλέπω τους αγώνες) με το Northern Ireland Open, τίτλος κατ’ ευφημισμόν, καθώς διεξάγεται στο Μίλτον Κέινς της Αγγλίας ελέω covid19. Και βγήκε… σούπερ τελικός, με τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν ενάντια στον Τζαντ Τραμπ, ήτοι τους τελευταίους δύο -χρονικά- παγκόσμιους πρωταθλητές. Και, για πολλούς, με τον Μαρκ Σέλμπι να μη δίνει συνέχεια στις προ ετών επιτυχίες τους, ο Τραμπ ίσως είναι ο… νέος Ρόνι. Θα φανεί. Στη φωτό, ο νεαρός Τραμπ με το ίνδαλμά του από παιδί!


Και, μάλιστα τα τελευταία χρόνια στα μεταξύ τους ο Τραμπ υπερτερεί σε νίκες, μάλιστα στους προηγούμενους δύο τελικούς του Northern Ireland Open νίκησε 9-7 και τις δύο φορές τον Ρόνι, όπως και στο Masters του 2019 στο Λονδίνο (10-4). Μην επαναλαμβάνομαι, οι γνώστες ξέρετε: ο Ρόνι είναι παίκτης ψυχολογίας. Χθες με τον Αλισον Κάρτερ έκανε το 1-3, 6-3 ενώ ο Τραμπ απέκλεισε φινετσάτα τον αδύναμο Ντέιβιντ Γκρέις με 6-2.

Ο τελικός είναι best of 17 frames, ήτοι όποιος πάει στα 9, κατακτά τον τίτλο. Φαβορί ο Τραμπ, ΟΚ, λογικό αλλά ουδείς υποτιμά τον… γερο-Ρόνι που έχει εγωισμό μέσα του. Στις 15:00 το πρώτο μέρος του ματς, στις 21:00 το δεύτερο, ποντάρισμα με χάντικαπ 1,5 frame, ήτοι να νικήσει ο Ο’Σάλιβαν ως 9-7.



Μονό 🎱


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 15:00 Τραμπ 🆚 Ο’Σάλιβαν (-1,5) 2 🦊 2.40. (Novibet)

Parlez-vous français?


Ο τίτλος, από το άλμπουμ των Baccara το 1977, Mayte Mateos και María Mendiola. Pourquoi; Για τη… ζώνη των 16:00.


Ένα το κρατούμενο, Μονπελιέ – Στρασβούργο. Οι Αλσατοί δεν μπορούν να πάνε και χειρότερα, οκτώ ήττες σε δέκα ματς αλλά με τη Μαρσέιγ, προ της διακοπής, αδίκησαν εαυτόν, αν δεν έλειπε ο τιμωρημένος φορ Αζόρκ, που παίζει σήμερα, θα είχαν καλύτερη τύχη. Η Μονπελιέ έμαθε να παίρνει βαθμούς και εκτός, 2-0 στην Μπορντό, τέταρτη σερί εξόρμηση που έμεινε αήττητη, αλλά εντός «Μοσόν» έκανε δύο ήττες στα ισάριθμα τελευταία κι ενώ είχε προηγηθεί 13-2-1 με μόνη ήττα από την Παρί. Προς τα δεξιά, με κάλυψη, 5-10-2 η παράδοσή τους εκεί, ήτοι οι Αλσατοί δε χάνουν εύκολα, και 2-3-0 μετά το τελευταίο διπλό, το 2004.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεύτερο… κρατούμενο, Ντιζόν – Λανς. Αλλαξε τεχνικό η Ντιζόν, 1-1 στο ντεμπούτο του Νταβίντ Λιναρέ, παραμένει χωρίς νίκη όμως (0-4-6) και με χειρότερη επίθεση και άμυνα (5-19) αλλά πάτησε το κουμπί του restart. Η Λανς τον τελευταίο μήνα (ελέω κρουμάτων) έπαιξε… μόνο μια φορά, στο 4-4 με τη Ρεμς (σκοράροντας δις στις καθυστερήσεις), ρυθμό δεν έχει φυσικά. Με κάλυψη, κι εδώ, στο αουτσάιντερ που έχει υπέρ του τη συνολική παράδοση (5-1-0 σε όλα, ως γηπεδούχος).

 

Δυάδα (απόδοσης 3.30)

 

🇫🇷 16:00 Μονπελιέ 🆚 Στρασβούργο Χ2 🦊 1.72. (Pamestoixima.gr)

🇫🇷 16:00 Ντιζόν 🆚 Λανς 1Χ 🦊 1.92. (Pamestoixima.gr)

Η αγνώριστη

Ματσάρες σήμερα στο Νησί, μαζί και με το (no bet, κατ’ εμέ) Φούλαμ – Εβερτον. Και είναι να απορεί κανείς με το φετινό χάλι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία ως και το (πρώτο) lockdown διεκδικούσε ευρωπαϊκό εισιτήριο, έκτοτε… αγνώριστη, και στο 0-2-10 το σερί της χωρίς νίκη, ήτοι από τις 11 Ιουλίου (και το 3-0 επί της Τσέλσι, μάλιστα). Θετικό για τον Κρις Γουάιλντερ οι μπόλικες επιστροφές από τραυματισμούς, βοήθησε η διακοπή. Αν σφίξει αμυντικά, έχει ελπίδα σήμερα ενάντια σε μια ασταθή και αλλοπρόσαλλη Γουέστ Χαμ που περιμένει την επάνοδο του φορ Αντόνιο, λογικά θα ξεκινήσει κιόλας.

Στο 23-8-9 η παράδοσή τους στο Σέφιλντ, σε πρωτάθλημα, επιμέρους 14-5-6 σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας με τελευταίο διπλό, όμως, τον Απρίλιο του… 1968 και έκτοτε 7-2-0. Κοιτώντας τις τιμές, η αξία είναι προς τα αριστερά, εννοείται.

…η αλλοπρόσαλλη…

Στο «Ελαντ Ρόουντ» η Λιντς υποδέχεται την Αρσεναλ σε ένα παντελώς απρόβλεπτο ματς. Από εκεί που η LUFC ενθουσίαζε, έκανε δύο ήττες έσχατη εκ των οποίων το 4-1 από την Πάλας, επί ημερών Μαρσέλο Μπιέλσα δεν έχει μετρήσει ποτέ τρεις συνεχόμενες. Η, δε, Αρσεναλ, τι έκανε μετά το… διπλό στο «Ολντ Τράφορντ»; Τριάρα από τη βίλα στο «Εϊμιρατς»! Κομβικά τα αγωνιστικά νέα: διαθέσιμος μετά από τρία στα «παγώνια» ο χαφ Φίλιπς, ίσως στον πάγκο ο τέως… καραντινιασμένος φορ Ροδρίγο, εκ νέου εκτός Κολάσινατς και Ελνένι στους «gunners».

Και ακόμη πιο ενδιαφέρουσα η παράδοση: χωρίς νίκη η Λιντς, σε όλα, από το… διπλό στο «Χάιμπουρι» τον Μάιο του 2003, με 3-2 τότε και με γκολ από Κιούελ, Χαρτ και Βίντουκα (σ.σ. τι ομάδα είχε εκείνη την εποχή…), Ανρί και Μπέργκαμπ είχαν σκοράρει για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ. Εκτοτε, 6-1-0 στα επίσημα για την Αρσεναλ και στις δύο έδρες. Επιμέρους στο «Ελαντ Ρόουντ»; 25-14-11 συνολικά αλλά χωρίς άσο από τον Νοέμβριο του 2009, 1-0 τότε με γκολ του Ντακούρ, 0-1-4 έκτοτε.

Μια χαρά το ασιατικό over 3, σε ακριβώς τρία παίρνεις πίσω τα χρήματά σου.

…και η αποδεκατισμένη

Η Λίβερπουλ υποδέχεται η Λέστερ, με κεντρικό πρόσωπο τον Μπρένταν Ρότζερς. Τέως τεχνικός της, το 2012-15 και μάλιστα το 2014 έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, πιθανώς να έκανε την υπέρβαση αν, φυσικά, δεν… γλιστρούσε ο Στίβεν Τζέραρντ στο ματς με την Τσέλσι στο «Ανφιλντ».

Ναι μεν η Λίβερπουλ θα είναι πρώτη, ισόβαθμη της Τότεναμ, σε τυχόν νίκη απόψε, ερχόμενη από το 1-1 στο ντέρμπι με τη Σίτι, ναι μεν… τρέχει 63 σερί ματς αήττητη στο «Ανφιλντ» (με 52-11-0, αν πιάσει 64άρι ξεπερνά το ρεκόρ των 63 της… Λέστερ από το 1981), αλλά κατεβαίνει αποδεκατισμένη: Αρνολντ, Σαλάχ, Γκόμες, Χέντερσον, Φαν Ντάικ εκτός, αμφίβολοι οι Τιάγο Αλκάνταρα, Τσάμπερλεϊν, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, οι τελευταίοι δύο με καλές πιθανότητες. Βασικός δεξιός μπακ ο… Μίλνερ και στόπερ ο νεαρός Φίλιπς, δίπλα στον γκαφατζή Μάτιπ, με Ζότα, Φιρμίνο, Μανέ μπροστά.

Η Λέστερ προ της διακοπής νίκησε 1-0 τη Γουλβς, βγάζει ωριμότητα, «τρέχει» σερί έξι νικών σε Αγγλία και Ευρώπη. Αμφίβολος ο στόπερ Φοφανά. Με Πράετ, Μάντισον απόψε πίσω από τον Βάρντι, ο οποίος έχει 8 γκολ κι αν βάλει κι άλλο, ήτοι πέμπτο σερί εκτός έδρας, ισοφαρίζει τη σχετική επίδοση του Τιερί Ανρί στην κατηγορία.

Η οποίος Βάρντι έχει 7 γκολ σε 11 αγώνες ενάντια στη Λίβερπουλ, αλλά εξ αυτών μόνο 2 (σε 6) στο «Ανφιλντ».

Από το οποίο «Ανφιλντ» (στο 24-11-11 η παράδοση εκεί, συνολικά) η Λέστερ έχει να αποχωρήσει νικηφόρα από τον Μάιο του 2000, τότε (τρίτο σερί διπλό μάλιστα) με 2-0 και με γκολ από Κότι και Τζίλκραϊστ, εποχή οι «reds» είχαν τον Ζεράρ Ουγιέ στον πάγκο. Εκτοτε, 7-2-0. Σημειολογία, ότι η τελευταία εντός έδρας ήττα της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα ήταν στις 23 Απριλίου 2017, με 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας από ισάριθμα γκολ του Μπεντέκε. Πέρασαν… 1.315 ημέρες!

Ναι, με ελλείψεις η Λίβερπουλ, η ενδεκάδα της μεσοεπιθετικά είναι καλή, πίσω είναι το… θέμα. Και ναι, κάποια στιγμή θα ηττηθεί και εντός, όλα τα σερί κάποτε τελειώνουν. Θέλει και κάλυψη αν και βλέπω δύσκολο… Βάρντι για τη Λιβερπουλάρα.

 

Μονό

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 16:00 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 🆚 Γουέστ Χαμ 1 dnb 🦊 2.30. (Betshop)

Ασιατικό

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 18:30 Λιντς 🆚 Αρσεναλ Over 3 🦊 2.09. (Betshop)

Combo

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:15 Λίβερπουλ 🆚 Λέστερ  Χ2 & over 1,5 🦊 2.42. (Stoiximan)

Fun bet

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:15 Λίβερπουλ 🆚 Λέστερ 2 🦊 4.04. (Stoiximan)

Δεν είναι για τέτοιο φαβοριτισμό

Ντανίιλ Μεντβέντεφ και Ντομινίκ Τιμ έφτασαν στον τελικό του Nitto ATP Finals στο Λονδίνο.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρώσος απέκλεισε τον Ράφα Ναδάλ με 2-1 κάνοντας τρομερό τρίτο σετ. Γίνεται μάλιστα μόλις ο δεύτερος Ρώσος που φτάνει σε τελικό στο ATP Finals μετά το 2009 και τον Νικολάι Νταβιντένκο, που μάλιστα κέρδισε το τρόπαιο. Ο Ντομινίκ Τιμ απέκλεισε με 2-1 τον Νόβακ Τζόκοβιτς σε άλλη μια ματσάρα σε αυτό το τουρνουά, στην 300ή νίκη της καριέρας του «γυρίζοντας» από το 0-4 στο τάι μπρέικ και θέλει να… ρεφάρει την ήττα του 2019 στον τελικό (από τον Στέφανο Τσιτσιπά).

Είναι το τελευταίο ATP Finals στο Λονδίνο καθώς από του χρόνου… μετακομίζει στο Τορίνο (και βλέπουμε), είναι ο τελευταίο ματς αυτής της δύσκολης, περίεργης σεζόν.

Ο 24χρόνος Μεντβέντεφ μετρά οκτώ σερί νίκες, είχε πάρει και το Paris Masters ενώ ο Τιμ έρχεται από σεζόν με τον πρώτο grand slam τίτλο του, στη Νέα Υόρκη, ανέβηκε μάλιστα στο Νο 3. Τιμάται πέριξ του 1.80 ο Ρώσος αλλά δεν είναι ματς για φαβοριτισμό τούτο, συν ότι ο Τιμ είχε περίπου 6 ώρες παραπάνω για να ξεκουραστεί αφού έπαιξε απόγευμα χθες. Ένα… κλικ προς τον Αυστριακό, στοιχηματικά, μη σας πω και με 2-0…

 

Μονό 🎾

 

🇷🇺🇦🇹 20:00 Μεντβέντεφ 🆚 Τιμ 2 🦊 2.15. (Bwin)

Fun bet 🎾

 

🇷🇺🇦🇹 20:00 Μεντβέντεφ 🆚 Τιμ 0-2 σετ 🦊 3.55. (Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ