Πως να παίξεις σωστά στοίχημα στη νέα ποδοσφαιρική πραγματικότητα!

Τα όσα πρωτόγνωρα βιώνουμε από τον περασμένο Μάρτιο, έχουν επηρεάσει ασφαλώς και το ποδόσφαιρο. Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε με… μπαλώματα στα περισσότερα πρωταθλήματα, ενώ ανάλογες δυσκολίες αντιμετωπίζουν και φέτος, αφού έχουν μπροστά τους διαφορετικά δεδομένα. Το ποδόσφαιρο καλείται να… προσαρμοστεί σε άδεια, ή σχεδόν άδεια γήπεδα και υγειονομικά πρωτόκολλα. Αλλαγές που ναι μεν επηρεάζουν το άθλημα, γενούν ωστόσο και ευκαιρίες στο στοίχημα.

Με αυτές θα καταπιαστούμε παρακάτω. Θα αναλύσουμε τις αγορές τις οποίες μπορούμε να εκμεταλλευτούμε, στρατηγικές τις οποίες μπορούμε να ακολουθήσουμε για να 💰 πάμε ταμείο και φυσικά τις στοιχηματικές που έχουν τις καλύτερες αποδόσεις σε αυτές.

Που να παίξεις με τις καλύτερες αποδόσεις;

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις στοιχηματικές που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν τις μεγαλύτερες αποδόσεις.

Αγορές🏆 Top Στοιχηματική
Για νίκη φιλοξενούμενουStoiximan
Για over 2.5 κάρτες φιλοξενούμενουBwin
Για under 2.5 κάρτες φιλοξενούμενουBetshop
Για φάουλ γηπεδούχουNetbet
Για γκολ στις καθυστερήσειςNovibet
Για late goalsBet365
Για μακροχρόνια στοιχήματαStoiximan

Σπάνε έδρες, αξία στο διπλό

Το No1 πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ομάδες -στα περισσότερα πρωταθλήματα τουλάχιστον- είναι τα άδεια γήπεδα. Η αποφυγή της συνάθροισης κόσμου, έχει οδηγήσει σχεδόν όλες τις λίγκες στην απόφαση τα παιχνίδια να διεξάγονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Ακόμα και στις χώρες που αυτό δεν είναι απόλυτο, υπάρχει πολύ περιορισμένος αριθμός φιλάθλων και «παγωμένο» κλίμα.

Το μέτρο αυτό είναι σαφώς πολύ «άχαρο», στοιχηματικά όμως γεννά νέα δεδομένα. Κι αυτό, διότι ομάδες που παραδοσιακά στηρίζονται στη 💪δύναμη της έδρας, χάνουν ένα σημαντικό τους πλεονέκτημα. Τον «12ο παίκτη». Πράγμα που σημαίνει πως έχει λογική να κοντράρουμε το φαβορί στο… σπίτι του εφόσον υπάρξει αξία στο διπλό. Ακόμα περισσότερη λογική έχει το παραπάνω συμπέρασμα, όταν μιλάμε για πρωταθλήματα που γνωρίζουμε πως… σπάνε έδρες. Μιλώντας για αποδόσεις το διπλό, τις μεγαλύτερες αποδόσεις συναντάμε στην ➔ Stoiximan, ενώ εξίσου καλές αποδόσεις προσφέρει και η ➔ Novibet.

Ευκαιρίες στα ειδικά στοιχήματα

Δεν είναι μόνο οι ομάδες που επηρεάζονται από την απουσία φιλάθλων στα γήπεδα πάντως. Αλλαγή δεδομένων έχουμε αναφορικά και με την πίεση που ασκείται στους διαιτητές. Είναι κατανοητό πως σε ένα άδειο (ή μισοάδειο) γήπεδο, ο 🏁ρέφερι μπορεί να σφυρίξει πολύ πιο εύκολα μια παράβαση που κάτω από άλλες συνθήκες θα… διπλοσκεφτόταν.

Μάλιστα, έχει παρατηρηθεί πως η εξέλιξη αυτή έχει βοηθήσει προκειμένου στα τελευταία λεπτά των παιχνιδιών να βλέπουμε λιγότερες καθυστερήσεις και περισσότερα σφυρίγματα. Το παραπάνω μας δίνει ένα μπούσουλα που μπορούμε να ακολουθήσουμε ποντάροντας σε ειδικά στοιχήματα με καλοπληρωμένες αποδόσεις.

Αυτές θα εξετάσουμε παρακάτω, ενώ θα δούμε τους μπουκ με τις καλύτερες τιμές σε κάθε κατηγορία:

Κάρτες: Βάσει όλων των παραπάνω, οι στατιστικές εταιρίες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο τείνουν στο συμπέρασμα πως στη νέα ποδοσφαιρική πραγματικότητα έχουμε αλλαγή σκηνικού όσον αφορά στις κάρτες. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τις φιλοξενούμενες ομάδες, οι οποίες δεν «φορτώνονται» το ίδιο εύκολα με κίτρινες. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως μπορούμε να ακολουθήσουμε ένα μεγαλύτερο line καρτών για τη φιλοξενούμενη ομάδα που περιμένουμε να αμυνθεί. Ασφαλώς πρωτού ποντάρουμε, θα πρέπει να συμφωνούν τα στατιστικά και το ρεπορτάζ με το παραπάνω συμπέρασμα. Εφόσον το «κλειδώσουμε» λοιπόν, η ➔ Bwin, η ➔ Sportingbet και η ➔ Vistabet είναι εκείνες με τις καλύτερες αποδόσεις στα over των καρτών των φιλοξενούμενων. Αντίθετα, η ➔ Betshop προσφέρει τις πιο «δυνατές» στο under.

Φάουλ: Αντίστοιχα με την κατηγορία «κάρτες», νέα δεδομένα έχουμε και σε εκείνη των φάουλ όσον αφορά τους γηπεδούχους. Από τη στιγμή που απουσιάζει το… πρέσινγκ του κόσμου, ο διαιτητής πλέον δεν «φοβάται» να καταλογίσει παραβάσεις κατά των γηπεδούχων. Γεγονός που εύκολα μπορεί να διασταυρωθεί από τα στατιστικά των παιχνιδιών. Αναφορικά με τα φάουλ του γηπεδούχου, μπορούμε να βρούμε «δυνατές» αποδόσεις στη ➔ Netbet και την ➔ Stoiximan. Στην τελευταία περίπτωση μάλιστα, βρίσκουμε ένα φάουλ παραπάνω ως line σε κάποια από τα σημαντικά ματς.

Καθυστερήσεις: Παρομοίως με την παραπάνω αλλαγή, οι διαιτητές δεν «πριμοδοτούν» τους γηπεδούχους και τα φαβορί με έξτρα λεπτά καθυστερήσεων όταν ψάχνουν το γκολ. Όπως και παραπάνω ειπώθηκε, η απουσία του κόσμου επιτρέπει στους ρέφερι να παίζουν πιο… ελεύθερα και να κρατάνε τις ισορροπίες. Ειδικά όταν μιλάμε για τα τελευταία λεπτά, εκεί που ήταν σύνηθες να το αφήνουν λίγο παραπάνω. Η συγκεκριμένη κατηγορία θα μπορούσε να «γεννήσει» ευκαιρίες για όσους ασχολούνται με το live στοίχημα, αφού ανάλογα με την εξέλιξη μιας αναμέτρησης, είναι πιθανό να βρούμε καλοπληρωμένες αποδόσεις.

Late goals: Βάσει όλων των παραπάνω, αυτό που βγαίνει σαν συμπέρασμα είναι πως η όλη κατάσταση ευνοεί το ενδεχόμενο να δούμε καλές φάσεις και γκολ στα τελευταία λεπτά των αγώνων. Ακόμα κι αν μιλάμε για ομάδες με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Μιλώντας καθαρά στοιχηματικά λοιπόν, έχει λογική να ποντάρουμε στα γκολ στα τελευταία λεπτά (late goals) όταν οι αποδόσεις μας το επιτρέψουν.

Προσοχή στα μακροχρόνια!

Οι αλλαγές στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα, δεν επηρεάζουν μόνο σε άμεσο επίπεδο το ποδόσφαιρο. Αν το δούμε στοιχηματικά, τα όσα οι ομάδες θα συναντήσουν μπροστά τους, δημιουργούν νέα δεδομένα για όσους ποντάρουν σε μακροχρόνια στοιχήματα. Παράγοντες όπως το «βαρύ» πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν στο εξής οι σύλλογοι, καθώς και οι αλλαγές που συνέβησαν, ή δεν συνέβησαν στα ρόστερ (περιορισμός σε μεταγραφές και μπάτζετ), διαμορφώνουν ένα διαφορετικό σκηνικό και θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψιν από τους παίκτες του στοιχήματος.

Θα πρέπει εδώ να αναφερθεί πως αν σας αρέσει να ποντάρετε στα φαβορί όταν μιλάμε για τα μακροχρόνια, τότε αξίζει να δοκιμάσετε την τύχη σας στη ➔ Bwin. Αντίστοιχα, στην ➔ Stoiximan, τη ➔ Bet365 και τη ➔ Betshop θα συναντήσετε «δυνατές» επιλογές για τα αουτσάιντερ.

Oι καλύτερες στοιχηματικές για τις συγκεκριμένες αγορές

Αγορές🏆 Top Στοιχηματική
Για νίκη φιλοξενούμενουStoiximan
Για over 2.5 κάρτες φιλοξενούμενουBwin
Για under 2.5 κάρτες φιλοξενούμενουBetshop
Για φάουλ γηπεδούχουNetbet
Για γκολ στις καθυστερήσειςNovibet
Για late goalsBet365
Για μακροχρόνια στοιχήματαStoiximan

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας

Περισσότερα

Comments