foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ70
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Η μπάλα, η πιλάλα και η… Καμάλα

Μποζιονέλος | 08 Νοε 2020 13:24
Η-μπάλα-η-πιλάλα-και-η…-Καμάλα.jpg

Γράφτηκε, ούτως ή άλλως, ιστορία στις εκλογές των ΗΠΑ, ο Τζο Μπάιντεν είναι ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά, με τον Ντόναλντ Τραμπ να έχει αλλάξει το μισό δικαστικό σώμα τα τελευταία χρόνια, θα γίνει της… προσφυγής. Ειδάλλως, ο Τζο θα πει του Δονάλδου ότι είναι forBIDEN να μπει στον Λευκό Οίκο (σ.σ. Φίλιος έγινα).

Κεντρικό πρόσωπο των εκλογών είναι η Καμάλα Χάρις, όχι γιατί… μας πλήρωσε αδρά την άνοιξη ως υποψήφια αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών, αλλά επειδή έγινε η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Και, καλά να είναι ο άνθρωπος που έχει περάσει και πολλά στη ζωή του (είχαν σκοτωθεί η πρώτη του γυναίκα και το ένα από τα τρία του παιδιά, σε τροχαίο), αλλά αρκετοί εκτιμούν ότι ο γερο-Τζο δεν θα βγάλει την 4ετία, ηλικιακά πάντα. Και η Χάρις, μια άκρως δυναμική αφροαμερικανίδα (και γυναικάρα, μεταξύ μας) έχει μπροστά της μια τεράστια πρόκληση: να γίνει και η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ, το 2024 (ή… νωρίτερα).

🦊 Τι να πρωτοπώ για τα χθεσινά, πόσα ΓΤΣΣ να ρίξω; Τριπλή ευκαιρία της Γκιόζτεπε στην τελευταία φάση, 0-0 στο Ερζουρούμ, μονάδα το dnb του 2.32. Ανύπαρκτες Αρμίνια και Νορσέπινγκ, άκλαφτα αυτά (ΟΚ, ρίσκα ήταν). Ματσάρα κάνει η Μπέτις με την Μπάρτσα, τις βάζει δύο, το 3-2 γίνεται 5-2 στο τέλος και, για να ολοκληρωθεί το τρολάρισμα (σ.σ. τι σας έγραφα;) σκόραρε… και ο Πέδρι! Το trixie; Η Μπενεβέντο για λύπηση, η Ντόρτμουντ ηττάται στα σημεία από την Μπάγερν και, το κορυφαίο, η Φούλαμ χάνει πέναλτι στο 95’ με τη Γουέστ Χαμ!

Πληρωθήκαμε, έτσι για να ‘χαμε να λέγαμε, με σκόρερ: Χάαλαντ (στο 2.40 δεν τον ξαναβρίσκεις) και Γιακουμάκη (στο 3.10) στο τέλος, ρέφαρε το χαμένο του πέναλτι…

Ένα διπλό στα τελευταία 48… χρόνια

Λέστερ εναντίον Γουλβς, ματς που θεωρητικά (βάσει φόρμας) ξεκινά από το… 1-1 προτού καν μπουν στο γήπεδο, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι… Τι λένε οι αριθμοί;

Χωρίς διπλό μεταξύ τους, ανεξαρτήτως διοργάνωσης και στις δύο έδρες, από το 4-1 των «λύκων» τον Μάιο του 2007 (και σε 9 ματς έκτοτε) για την Championship, τελευταία αγωνιστική μάλιστα και με αποτέλεσμα που έβαλε, με τη Λέστερ αδιάφορη, τη Γουλβς στα play offs ανόδου (αλλά αποκλείστηκε από τη Γουέστ Μπρομ). Το αμέσως προηγούμενο για τη Γουλβς ήταν μάλιστα τον Δεκέμβριο του… 1972, έκτοτε 14-9-1 με γηπεδούχο τη Λέστερ.

Στα του σήμερα οι «αλεπούδες» έρχονται από δύο 4άρες σε τρεις ημέρες (Λιντς και Μπράγκα), από σερί πέντε νικών σε επίσημα, ενώ η Γουλβς για πρώτη φορά στην ιστορία της συνέλλεξε 13 βαθμούς στα πρώτα επτά της σεζόν. Πιο ξεκούραστη, μιας και δεν παίζει στην Ευρώπη φέτος, η ομάδα του Νούνο Σάντο που βρήκε στον φορμαρισμένο Ποντένσε τον ιδανικό αντί-Ζότα, με momentum η Λέστερ αλλά το 2.30 του άσου την εγκωμιάζει. Over 1,5 χωρίς να σημαίνει ότι θα σκοράρουν και οι δύο, plus να μην ηττηθεί η Γουλβς, η επιλογή.

 

Combo

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 16:00 Λέστερ 🆚 Γουλβς Χ2 & over 1,5 🦊 2.40. (Betshop)

Τους απέλυσε την Πέμπτη

Η Μετς υποδέχεται την Ντιζόν κάνοντας ήδη αγωνιστική υπέρβαση με τις επιδόσεις της, με ένα μέτριο ρόστερ ο πανέξυπνος Φρεντερίκ Αντονετί παρουσιάζει μια εξαιρετική ομάδα, ούσα αήττητη στα τελευταία έξι (4-2-0). Βέβαια, έχει και ρέντα, για να τα λέμε όλα, ενώ της λείπει ο μπακ Ιντόλ και ο κομβικός χαφ Ανγκμπάν σήμερα. Η Ντιζόν σε ματς… πονόματο έμεινε στο 0-0 με τη Λοριάν, δεν έκανε ούτε φάση και γλίτωσε από πέναλτι στο 57’. Ουραγός, μοναδική ομάδα χωρίς νίκη, μόλις 4 γκολ ενεργητικό σε 9 ματς. Γυρίζει όμως, ο διακόπτης; Για να γυρίσει, απολύθηκαν μόλις την Πέμπτη ο τεχνικός Στεφάν Ζομπάρ και ο αθλητικός διευθυντής (καλό εξτρέμ, στα ντουζένια του) Πεγκί Λουιντουλά, με υπηρεσιακό σήμερα. Αν αφυπνιστούν και οι παίκτες, καθώς τόσο κακό ρόστερ δεν έχει, κάτι γίνεται, ειδάλλως… πιλάλα.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Σε ματς public bet, πήρα την κόντρα: πληρωμή σε διπλό, μονάδα σε ισοπαλία.


Ρίσκο

🇫🇷 16:00 Μετς 🆚 Ντιζόν 2 dnb 🦊 2.84. (Betshop)

Και πρόπερσι, με νίκη επί της ΑΕΛ έκανε σεφτέ


ΑΕΛ εναντίον ΠΑΣΛ, ντερμπάκι ανάμεσα σε δύο σχετικώς κοντινές πόλεις, επαρχιακές και με εκ διαμέτρου αντίθετη ψυχολογία, ενώ μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου ισοβαθμούσαν στην τελευταία θέση. Έκτοτε η Λάρισα πήρε 4 βαθμούς (1-1 στον Βόλο, 2-1 στα Ιωάννινα) και η Λαμία… κανένα, μάλιστα οι Λαρισαίοι έχουν βάλει πέντε γκολ, δύο με κεφαλιές και τρία με πέναλτι, και δεν έχουν νίκη εντός στα τελευταία τέσσερα. Η Λαμία έχει ήδη 0-1-5, ουραγός, ούσα χωρίς νίκη στα τελευταία 12 για το πρωτάθλημα (από τις 8 Ιουνίου, 2-0 τον Παναιτωλικό τότε) αλλά και πέρυσι (οκτώ) και πρόπερσι (έξι) ανάλογα είχε ξεκινήσει, νικώντας αντίστοιχα Βόλο και… ΑΕΛ. Εκτός Λαμίας έχει 0-5-4 από το… ρεβεγιόν, νικώντας στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στο 1-3-3 υπέρ της Λαμίας η συνολική παράδοση, αήττητη στη Λάρισα με 2-1-0 αλλά και τα τρία διεξήχθησαν στην «ΑΕΛ FC Arena», ενώ τώρα θα παίξουν στο «Αλκαζάρ».

Διπλό δύσκολα πάει, ισοπαλία όμως πιθανώς, αν τυχόν «σπάσει» ο φαβοριτισμένος, κακώς τόσο χαμηλά, άσος. Πλην Βόλου, η ΑΕΛ δέχθηκε πρώτη γκολ στα 4/5 φετινά της, οδηγεί τούτο σε κάτι… ειδικό.


Special bet

🇬🇷 17:15 ΑΕΛ 🆚 Λαμία Χ2 ημίχ. / 1Χ τελ. 🦊 2.12. (Stoiximan)

Επιστροφή στο… σπίτι


Ύστερα από οκτώ μήνες η Λεβάντε επιστρέφει στην ανακαινισμένη έδρα της, το «Θιουτάτ ντε Βαλένθια», στο μεσοδιάστημα αγωνιζόταν στο γήπεδο της Βιγιαρεάλ, και υποδέχεται έναν… κακό δαίμονα μιας και η Αλαβές έχει πέντε νίκες στα τελευταία επτά της εκεί (1-1-5) και συνολικά 3-1-5 για τους Λεβαντίνους.


Μονάχα μια νίκη έχουν ως τώρα στη σεζόν, ανήμπορος να τη βελτιώσει ο Πάκο Λόπεθ, απών ο βασικός φορ Μαρτί και εκ νέου ο μέσος Βούκσεβιτς, κομβική η επάνοδος του πολυσχιδούς μέσου Καμπάνια. Η Αλαβές έχει βελτιωθεί, δεν ήταν τυχαίο το 1-1 με την Μπαρτσελόνα κι ας έπαιζε με δέκα από το 61’, φέτος σκόραρε και στις τρεις εξορμήσεις της. Αμφίτερμα η επιλογή.

Ξεκούραστοι οι «ασλαντάρ»


Αφήνω πάντα για το τέλος της μελέτης τη SuperLig. Χωρίς διπλό στα τελευταία τέσσερά της στη Σεβάστεια (0-2-2) η Γαλατασαράι, 5-4-4 συνολικά υπέρ της Σίβασπορ εκεί αλλά 18-5-5 για τους «ασλαντάρ» και στις δύο έδρες με μονάχα τρεις ήττες τους στα τελευταία 17 (στο 12-2-3 το εν λόγω). Και… τρέχουν σερί επτά αγώνων με goal/goal. Η φόρμα τους; Οι «γιγιντολάρ» πήραν 1-1 στο Χατάι, εντός Σεβάστειας όμως δεν έχουν νίκη φέτος σε τρία ματς, δεν έχουν καν σκοράρει, αλλά το έπραξαν την Πέμπτη με την Καραμπάχ στο Europa. Πιο ξεκούραστη η Γαλατά, εκ νέου νίκησε αλλά δεν έπεισε (την Ανκαραγκιουτσού αυτή τη φορά), εκ νέου απών ο Φαλκάο, όπως και οι αμυντικοί Σαράτσι, Μαρκάο. Χαμηλά το αμφίτερμα (1.65, στο 1.85 το ήθελα), προτιμότερο ένα combo μπας και η Γαλατά φύγει με κάνα 2-0 από εκεί.



Δυάδα (απόδοσης 3.23)


🇹🇷 18:00 Σίβασπορ 🆚 Γαλατασαράι Χ2 & over 1,5 🦊 1.79. (Novibet)

🇪🇸 19:30 Λεβάντε 🆚 Αλαβές Goal/goal 🦊 1.81. (Novibet)

Ο Πεπ, ο Γιούργκεν και το σερί από το 1977



Κρίμα που τέτοιο ματς, όπως βέβαια άλλα και άλλα, διεξάγεται χωρίς κόσμο. Σίτι εναντίον Λίβερπουλ στο Μάντσεστερ, κακά τα ψέματα τα δύο γκραν φαβορί για τον τίτλο, σε τούτο το σχόλιο βέβαια θα γίνει update αργότερα διότι… ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά τρίτο φαβορί δεν διαφαίνεται στον (αγγλικό) ορίζοντα.

Ναι μεν το γήπεδο της Σίτι δείχνει… φιλόξενο συχνά για τους «reds» αλλά δεν είναι: 4άρα στο περσινό (και με τον τίτλο να έχει κριθεί, βέβαια), τελευταίο διπλό τον Απρίλιο του ’18 αλλά σε προημιτελικό Champions League, τελευταίο διπλό στο πρωτάθλημα το 4-1 του Νοεμβρίου 2015 (όταν ακόμη η Σίτι είχε τον Μανουέλ Πελεγρίνι στον πάγκο και στην άμυνα τους αστείους Κόλαροφ, Μανγκαλά, ως και ο… Σκρτελ είχε σκοράρει). Το αμέσως προηγούμενο, πάντα στο πρωτάθλημα, ήταν το 3-2 του Οκτωβρίου 2008 με δύο γκολ από Τόρες κι ένα από Κάιτ, εποχή που στους πάγκους ήταν οι Μαρκ Χιουζ και Ράφα Μπενίτεθ. Έκτοτε, 7-3-1, άσοι και τα τρία τελευταία.

Όσο για τις αναμετρήσεις Πεπ Γκουαρδιόλα και Γιούργκεν Κλοπ; 8-4-7 μπροστά ο Γερμανός σε όλα (Ευρώπη, Bundesliga, Αγγλία κλπ.), αλλά… ισοπαλία (3-2-3) στα της Premier League και 4-1-2 με τον Ισπανό γηπεδούχο (ανεξαρτήτως διοργάνωσης).


Η Σίτι δεν έχει πατήσει το… γκάζι ακόμη: το προπέρσινο πάθημα έγινε (;) μάθημα στον Πεπ ελέω της ευρωπαϊκής αποτυχίας, εμφανές πια, και με τον Ολυμπιακό, και με τη Γιουνάιτεντ στο Σέφιλντ, το πάει με… ρέγουλο, γυρίζει και ο Ζέσους, ερώτημα αν δίπλα στον Βραζιλιάνο και τον Στέρλινγκ ξεκινήσει ο Φοντέν ή ο (καταπληκτικός) Φεράν Τόρες. Βέβαια δεν έχει κάνει ακόμη στο πρωτάθλημα δύο σερί νίκες, ποτέ στην καριέρα του ο Γκουαρδιόλα δεν είχε εκκινήσει με λιγότερους από 16 βαθμούς έπειτα από τους πρώτους 7 αγώνες (και έχει, μόλις, 11) αλλά επικράτησε στα τελευταία 9/10 ενάντια σε εν ενεργεία πρωταθλητές.

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας κάνει τα εύκολα δύσκολα εντός συνόρων, όπως στο 2-1 επί της Γουέστ Χαμ με ανατροπή στο σκορ, στην Ευρώπη έριξε 5άρα στην Αταλάντα στο Μπέργκαμο με χατ-τρικ του Ζότα που βρήκε πατήματα. Ωστόσο είχε από το 1964 να δεχθεί τόσα πολλά (15) γκολ στα πρώτα επτά ματς, με 27 παθητικό έχει δεχθεί τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα αφότου εξασφάλισε τον περσινό τίτλο, τον Ιούνιο (έπαιξε ρόλο και η 7άρα από τη Βίλα, βέβαια), ως εν ενεργεία πρωταθλήτρια δεν έχει ηττηθεί από τη Σίτι από το 1977 και σε 11 αγώνες, αν τούτο… σπάσει για πρώτη φορά από το 1937 θα μετρά τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες από τους «πολίτες»! Με Γκόμες και Μάτιπ παραμένει στην άμυνα ο Κλοπ, χτυπώντας ξύλο μη του χτυπήσει κι άλλος…

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικά, η Λίβερπουλ δέχεται συχνά πρώτη γκολ και το… γυρίζει, κορυφαία στο είδος εδώ και μιάμιση σεζόν στο Νησί, πλην όμως να το κάνει και σήμερα, σε τέτοιο ματς; Δεν το αποκλείεις, αλλά δύσκολο. Και είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που το late goal (1.74) πληρώνει λιγότερο από το αμέσως προηγούμενο 15λεπτο (2.00 στο 61’ – 75’), συν ότι στα τελευταία 7/8 τους μπήκε γκολ πριν από το 28:00 (και πληρώνει λίγα, 1.61, για να επαληθευθεί εκ νέου).

Σφυρίζει ο Κρεγκ Πόουσον, αρκετά πεναλτάκιας ομολογώ (2 σε 4 φετινά, 34 σε 162 ματς στην κατηγορία), ιδού μια επιλογή. Και μια άλλη, multicombo με το να μην ηττηθεί η Σίτι, να προηγηθεί και να σημειώσει τουλάχιστον δύο γκολ: και… 2-2 να πάει, μας κάνει.

 

Special bet

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 18:30 Μάντσεστερ Σίτι 🆚 Λίβερπουλ Καταλογισμός πέναλτι 🦊 2.80. (Stoiximan)

Multicombo

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 18:30 Μάντσεστερ Σίτι 🆚 Λίβερπουλ 1Χ & 1ο γκολ Σίτι & Σίτι over 1,5 🦊 2.25. (Stoiximan)

Ο Πλεά και οι… δύο γενιές Τιράμ

Η, με δύο ημέρες λιγότερες ξεκούραση από το μεσοβδόμαδο (και με ταξίδι στο Ισραήλ), Λέβερκουζεν υποδέχεται την Γκλάντμπαχ: 4-2 η Μπάγερ τη Χάποελ Μπιρ Σεβά και σερί τριών νικών στην Bundesliga, 6-0 η Μπορούσια τη Σαχτάρ στο Κίεβο και αήττητη στα τελευταία οκτώ επίσημα (4-4-0).

Επιλογή; Ο Μάρκους Τιράμ, μετά τα δύο γκολ που πέτυχε εις βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν ξεκίνησε στο 1-0 επί της Λειψίας και δεν σκόραρε στη μεσοβδόμαδη… 6άρα του Κιέβου αλλά ήταν μέσα σε σχεδόν όλες τις φάσεις. Εκεί τα έβαλε ο Πλεά, σειρά του έτερου Γάλλου σήμερα (και γιου, φυσικά, του εμβληματικού Λιλιάν). Μάλιστα κλήθηκε για πρώτη φορά στους «τρικολόρ»!

Πού… κολλάει η φωτό; Τον προηγούμενο αιώνα, ο Ζιντάν με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς ενάντια στην Πάρμα που είχε βασικό κίπερ τον Τζίτζι Μπουφόν και στην άμυνα τον Λιλιάν Τιράμ. To 1997 αυτά, χρονιά που γεννήθηκε ο Μάρκους, στην Ιταλία… συνελήφθη δηλαδή και προ διετίας, σε ματς της Παρί με την Γκινγκάμπ, ο Μάρκους άλλαξε φανέλα με τον Μπουφόν, δείγμα του (σ.σ. Παναΐα μου) πώς περνάνε τα χρόνια!


https://twitter.com/btsportfootball/status/1030871442827694082

 

Σκόρερ

 

🇩🇪 19:00 Λέβερκουζεν 🆚 Γκλάντμπαχ Γκολ Τιράμ 🦊 3.40. (Bwin)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ