foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ71
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το πιο στημένο, δύο ομάδες χωρίς νίκη επί 23 χρόνια και τα stats του ΠΑΣ

Μποζιονέλος | 25 Οκτ 2020 13:09
f-t-2001.jpg

Σινεμά, ποπ κορν, ταινία… ή μπάλα; Προκαλεί αντιδράσεις η χθεσινή προβολή σε κινηματογράφους του αγώνα Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι, εν μέσω του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού (και στο Νησί). Οι «Times» αποκάλυψαν ότι το ματς προβλήθηκε σε ομάδες περισσότερων από 100 φιλάθλων σε κινηματογράφους του Λονδίνου, ένας εξ αυτών μάλιστα βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από το γήπεδο.

«Εάν επιτρέπεται στους ανθρώπους να κάθονται σε αεροπλάνο για ώρες, ή στον κινηματογράφο, ή ακόμη και να παρακολουθούν ποδόσφαιρο σε έναν κινηματογράφο, γιατί όχι έξω, σε ένα περιβάλλον γηπέδου που διαχειρίζεται και ελέγχεται επαγγελματικά;» αναρωτήθηκε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γουντγουόρντ…


🦊 Ο Καρλίτος σκόραρε (2.50), ο Φιρμίνο σκόραρε (2.75), το Trixie κασαρίστηκε στο ημίχρονο του Οσασούνα – Αθλέτικ (καλύπτοντας το 80% της μίζας) αλλά το Σάββατο ήταν κακό. Αρκετά κακό, κυρίως λόγω της Φούλαμ (σ.σ. εύχομαι Conference και αφανισμό), ούτε τα ρίσκα βγήκαν στο clasico, ούτε η Μπέτις σκόραρε στη Μαδρίτη. Ούτε ο δύσμοιρος ο Γιακουμάκης σκόραρε στο 0-13 (!) από τον Αγιαξ…



Αήττητη από την εποχή του Μαχλά!


Φιτέσε – PSV Αϊντχόφεν. Σπουδαίο ματς στο Άρνεμ, με τη Φιτέσε να έρχεται από σειρά πολύ καλών εμφανίσεων, νίκησε στο τελευταίο με 2-0 στη Χάγη την ADO παρά την αποβολή, πριν από την ανάπαυλα, του Μαροκινού, ηγετικού μέσου Τανάν ο οποίος χάνει το σημερινό. Παράγει έργο ο Γερμανός τεχνικός Τόμας Λετς.

H PSV μπήκε με το… αριστερό στη φάση των ομίλων του Europa, λυγίζοντας με 2-1 στην υποδοχή της (ευρωπρωτάρας) Γρανάδα. Τούτο απόρροια και των κρουσμάτων, γνωστό ότι ο στόπερ Τέζε, οι μέσοι Γκάκπο, Ροσάριο και ο φορ Ζάχαβι είναι εκτός, ενώ χτεσινά δημοσιεύματα θέλουν κι άλλους να τίθεται εκτός. Ντεμπούτο με γκολ έκανε ο Μάριο Γκέτσε την Πέμπτη αλλά δίνεται αμφίβολος για σήμερα, έπαιξε και ο Φαν Χίνκελ που ήρθε από την Τσέλσι.


Σημαντικό επίσης ότι η PSV έχει να ηττηθεί στο Αρνεμ από την προηγούμενη… χιλιετία, από τον Φεβρουάριο του 1997 εν προκειμένω, 1-0 τότε με γκολ του Αρκο Γιόχεμσεν, παρτενέρ του Νίκου Μαχλά στην επίθεση! Για τόσο παλιά μιλάμε… Έκτοτε, 0-10-14 το σερί για την PSV που στο Αρνεμ θα βρει έναν γνώριμό της μιας και ο Λετς ήταν βοηθός του Ρότζερ Σμιντ στη Σάλτσμπουργκ το 2012-14.

ΟΚ, λείπει ο Τανάν, ας πούμε το ξεπερνάμε, η PSV έχει πολύ καλύτερο ρόστερ αλλά και ελλείψεις, αλλά και κούραση, αλλά και το μυαλό στην Ομόνοια, την προσεχή Πέμπτη. Απαιτείται διαχείριση. Κρίμα που η Φιτέσε είναι σε καλή φόρμα και ο άσος ούτε που αγγίζει το 3.50, σε άλλες σεζόν και 7άρια πλήρωνε. Κι αφού θα το πάρω, που θα το πάρω, το ρίσκο με τη μη νίκη της PSV, «κότσαρα» και 3 γκολ στο ματς για να ανέβει η τιμή.



Combo, ρίσκο


🇳🇱 15:30 Φιτέσε 🆚 PSV Αϊντχόφεν 1X & over 2,5 🦊 3.20. (Stoiximan)

Αν έληγαν στο 89’ τα ματς του ΟΦΗ…


Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ. Οι Αρκάδες εκκινούν στη σεζόν όπως… περίμενα, και είχα αναφέρει: έχουν καλή ομάδα, καλό προπονητή, ρόστερ ζηλευτό για μικρομεσαία ομάδα και, μη σας πω, καλύτερο του Παναθηναϊκού τον οποίο νίκησε στην πρεμιέρα και έκτοτε έκανε 1-1-1 εκτός: ήττα στο Καρϊσκάκη, ισοπαλία στο Αγρίνιο, διπλό στη Λάρισα ενώ έχε μόνο μια ήττα στα τελευταία 11. Αυτή από τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι η τελευταία ομάδα που κέρδισε στην Τρίπολη, με 5-0 στις 15 Δεκεμβρίου 2019. Εκτοτε 6-5-0 στο πρωτάθλημα για τον Αστέρα. Ο ΟΦΗ δεν άξιζε, κακά τα ψέματα, τη νίκη με τον Παναθηναϊκό στο «Γεντί Κουλέ», 2-2 και σε τέταρτο ματς στα πέντε φετινά δέχθηκε γκολ… μετά το 89’: η Λαμία μείωσε στο 95’, ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 93’, ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο γκολ στο 89’ και το 92’ και ο ενώ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 94’!

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Το περσινό 3-1 στο Ηράκλειο είναι η μόνη νίκη του ΟΦΗ στα τελευταία εννέα μεταξύ τους, οι Κρητικοί δεν έχουν νικήσει ποτέ στην Τρίπολη αλλά δεν ηττήθηκαν στα μισά (0-4-4) ενώ ο Χερόνιμο Μπαράλες έχει πετύχει έξι γκολ στα τελευταία τρία ματς εις βάρος του ΟΦΗ, 5 με τον Αστέρα Τρίπολης και ένα με τη Λαμία.

Ο ΟΦΗ σκόραρε στα επτά από τα τελευταία δέκα του στην επαρχία, στη μεγάλη κατηγορία, ο Αστέρας γκολ βρίσκει εύκολα, επ’ ουδενί δεν αποκλείω το διπλό σήμερα, ίσως τούτη τη φορά βρει, και δε δεχθεί, γκολ στο τέλος. «Σενάριο» που πληρώνει ωραιότατα, γενικώς αν ασχολείσαι με… bet minute, το να ποντάρεις pre game να μπει ένα μετά το 74:59 συμφέρει διότι αφενός είναι σε καλή απόδοση, συχνά άνω του 2.10, αφετέρου δεν λήγουν, ως γνωστόν, τα ματς ακριβώς στο 90:00…



Goalbetting


🇬🇷 16:00 Αστέρας Τρίπολης 🆚 ΟΦΗ Over 0,5 στο 75:00 - λήξη 🦊 2.15. (Netbet)

Αντιπαλότητα με (αιτία), 23 χρόνια χωρίς διπλό!


Φενέρμπαχτσε – Τράμπζονσπορ. Η Φενέρ, με τον Πέλκα να σκοράρει στο ντεμπούτο του, πήρε τη νίκη με 3-2 στη Σμύρνη επί της Γκιόζτεπε, παραμένει αήττητη (3-2-0) και, ούσα ενισχυμένη, προβάλλει ως πρώτο φαβορί για τον τίτλο αλλά μιλάμε για μια ομάδα που έκανε συνολικά 19 μεταγραφές. Η Τράμπζον περνάει εκ νέου κρίση, μετά την ήττα από την πρωταθλήτρια Μπασάκσεχιρ και, κυρίως, τη μέτρια εμφάνιση αλλά είχε μερικούς βασικούς εκτός ελέω covid. Εκτός παραμένουν ο χαφ Παρμάκ και ο φορ Εκουμπάν, κρουσματικός και ο στόπερ Τουρκμέν, τουλάχιστον γυρίζουν ο μέσος Φλάβιο και ο φορ Ενγουακέμε.


Συνάμα, η παράδοση έχει τα εξής δύο εντυπωσιακά. Πρώτον, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης η Φενέρ έχει να νικήσει τους «μπορντομαβιλέρ» από το 3-0 του Δεκεμβρίου 2016 στην Τραπεζούντα, τότε με τεχνικό τον Ολλανδό Ντικ Αντβοκαατ και γκολ από Φερναντάο, Μούσα Σο και Ζερμέν Λενς, αλλά παίζοντας από το 27’ με παίκτη παραπάνω. Εκτοτε; 4-5-0 για την Τράμπζονσπορ.

Και, δεύτερο, η Τράμπζονσπορ έχει να νικήσει, για το πρωτάθλημα, στο «Σουκρού Σαράτσογλου» από τον… Αύγουστο του 1997! Έκτοτε 11-11-0 για τη Φενέρ αλλά με επτά ισοπαλίες στα τελευταία οκτώ. Νίκησε βέβαια 3-1 τον Ιούνιο αλλά σε ημιτελικό Κυπέλλου, ίσως έκανε την αρχή…

23 χρόνια χωρίς διπλό εκεί η μία, τέσσερα χρόνια χωρίς νίκη η άλλη, απ’ όπου κι αν το δεις, ιντριγκάρει. Με την άμυνα της Φενέρ αφερέγγυα πάντως, το αμφίτερμα το κρατάμε (για να μπει σε δυάδα). Funbetικα, το σενάριο «νίκη Φενέρ, εντός, με την Τράμπζον, με ανατροπή στο σκορ» έχει να εμφανιστεί από το 3-2 του Δεκεμβρίου 2002. Χωρίς να υπονοώ κάτι ή να γνωρίζω, εννοείται, απλώς η Φενέρ συχνά δέχεται πρώτη γκολ (όταν βέβαια υπάρχει γκολ στο ματς), π.χ. στα πέντε από τα τελευταία δέκα. 

Το πιο στημένο πρωτάθλημα


Η σεζόν 2010-11 στην τουρκική SuperLig έμεινε στην ιστορία ως ένα από τα πιο στημένα πρωταθλήματα… διαχρονικά (Futbolda sike davasi, το αποκαλούν οι γείτονες). Η Τραμπζονσπόρ έκανε την κορυφαία της χρονιά τα τελευταία 35 χρόνια και στο τέλος ισοβάθμησε στην κορυφή με τη Φενέρμπαχτσε: ο τίτλος κρίθηκε, στη διαφορά τερμάτων και υπέρ της Φενέρ.


Ωστόσο λίγες εβδομάδες αργότερα και με τη δικαστική έρευνα στην Τουρκία να φουντώνει, η UEFA απέκλεισε άρον άρον τη Φενέρμπαχτσε από την Ευρώπη, την αντικατέστησε στο Champions League με την Τράμπζονσπορ και, λίγο αργότερα, Τούρκοι εισαγγελείς αποφάνθηκαν για το (μεγαλύτερο, ποδοσφαιρικό στην ιστορία της χώρας) σκάνδαλο, οδηγώντας δεκάδες παράγοντες, παίκτες, διαιτητές, προέδρους (Αζίζ Γιλντιρίμ, προεξάρχοντος) σε δίκη. Οι οπαδοί της Φενέρ επί μήνες διαδήλωναν για τον τότε πρόεδρο, που έμεινε για καιρό προφυλακισμένος, ενώ η SuperLig (μετά από απόφαση της κυβέρνησης Ερντογάν) άλλαξε τον νόμο ώστε, σε περίπτωση που αποδειχθεί χειραγώγηση αγώνων, να μην τιμωρείται η ομάδα αλλά μόνο τα πρόσωπα!

Εντέλει, λίγοι κρίθηκαν ένοχοι, ίσα ίσα για τα μάτια του κόσμου και όχι τα μεγάλα κεφάλια. Ο Γιλντιρίμ, πρόεδρος της Φενέρ, μεγαλοεργολάβος (και φημολογούμενος έμπορος όπλων, στην Ασία) θεωρήθηκε ως ο εγκέφαλος της συμμορίας, της εγκληματικής οργάνωσης που χειραγωγούσε ποδοσφαιρικά παιχνίδια, άλλωστε η Φενέρ κατηγορήθηκε για στήσιμο 12 αγώνων – και το δικαστήριο απέδειξε με στοιχεία για πέντε εξ αυτών (με κορυφαίο το Σίβασπορ – Φενέρμπαχτσε 3-4 την τελευταία αγωνιστική). Στα ηχογραφημένα ακούγονταν συνομιλίες ότι «την Κυριακή στη Σεβάστεια θα έχει… 34 βαθμούς Κελσίου».

Εκτοτε, ευλόγως, η ούτως ή άλλως υπάρχουσα αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες, χτύπησε… κόκκινο, από διοικήσεις ως οπαδούς.



Fun bet


🇹🇷 18:00 Φενέρμπαχτσε 🆚 Τράμπζονσπορ 1o γκολ Τράμπζον & 1 🦊 9.00. (Stoiximan)

Κόντρα στην παράδοση


Γουλβς – Νιούκαστλ. Από τις λιγοστές… μικρομέγαλες ομάδες στα top πρωταθλήματα που δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είναι η Γουλβς, έκανε προετοιμασία ήρεμα, μετά τη νίκη στο «Ελαντ Ρόουντ» επί της Λιντς παίζοντας εκ νέου κυνικά (1-0 με Χιμένες), έχει σφίξει εκ νέου στα μετόπισθεν. Αλλά της λείπει η διάρκεια, εξ ου και είναι ολίγον τι… επίφοβο το σημερινό με τη Νιούκαστλ, αν και τέτοια ματς στο «Μόλινιου» ξέρει πώς να τα παίρνει.

Πλάκα πλάκα έχει να επιβληθεί της Νιούκαστλ στο Γούλβερχαμπτον για πρωτάθλημα από τον… Απρίλιο του 1993, έκτοτε όμως τη φιλοξένησε μόνο δύο φορές. Κατιτίς λιγότερη από τον άσο η τιμή του combo 1Χ με τουλάχιστον δύο γκολ...



Δυάδα (απόδοσης 2.62)


🇹🇷 18:00 Φενέρμπαχτσε 🆚 Τράμπζονσπορ Goal/goal 🦊 1.65. (Novibet)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 18:30 Γουλβς 🆚 Νιούκαστλ 1X & over 1,5 🦊 1.59. (Novibet)

13ος σερί άσος ή απόλυση Ιακίνι


Φιορεντίνα – Ουντινέζε. Κεντρικό πρόσωπο ο… υπό απόλυση Μπέπε Ιακίνι, τεχνικός της Ουντινέζε παλιά (το 2016) και στο επίκεντρο της κριτικής μετά το 2-2 της Φιορεντίνα με την αδύναμη Σπέτσια, ενώ στο πρώτο 5λεπτο ήταν μπροστά με δύο γκολ. Λείπει ξανά ο Μπόρχα Βαλέρο, νέα απώλεια ο Φρανκ Ριμπερί. Οι «φριουλάνι»… ξεμπούκωσαν: πρώτα γκολ και πρώτοι βαθμοί στη σεζόν, με το 3-2 επί της, ελλιπέστατης βέβαια, Πάρμα αλλά της έλειπε ένα αποτέλεσμα – turning point.

Η Φιορεντίνα έχει πάντως μαζί της την παράδοση. Αήττητη στα τελευταία οκτώ, και στις δύο έδρες, από τον Απρίλιο του 2016 (2-1 στο Ούνινε) και αήττητη υποδεχόμενη την Ουντινέζε από τον Νοέμβριο του 2007. Τότε 2-1 οι «φριουλάνι» με Κουαλιαρέλα και Ντι Νατάλε, είχαν τρομερή ομάδα εκείνα τα χρόνια, είχε μειώσει ο Πατζίνι για τους «βιόλα» του Τσέζαρε Πραντέλι. Και, έκτοτε, 12 σερί άσοι για τη Φιορεντίνα (!), με την Ουντινέζε να σκοράρει στα 7/12.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευλόγως σηκώνει για κόντρα, δεν είναι για κάτω του 1.90 ο άσος, μην τρελαθούμε. Αργά ή γρήγορα η Φιορεντίνα θα ψάχνει για προπονητή, οι «φριουλάνι» παίζουν με ομαδικότητα, γκολ, χρειάζονται. Funbetιά, ξερό διπλό. 

 

Fun bet

 

🇮🇹 19:00 Φιορεντίνα 🆚 Ουντινέζε 2 🦊 4.40. (Bwin)

Θα πέσουμε πάντως…

Βέρντερ Βρέμης – Χόφενχαϊμ. Με τα χίλια ζόρια μεν, αλλά εκ νέου καλή αμυντικά (μόνο τρία γκολ δέχθηκε ισάριθμα τελευταία), η Βέρντερ πήρε 1-1 στο Φράιμπουργκ. Το ρόστερ της είναι επιπέδου… Zweite αλλά της πιστώνεται ότι βγάζει ψυχή και παλμό. Μεταξύ μας, δεν αρκούν, θα πέσουμε τον Μάιο εκτός κι αν η πανδημία διακόψει το πρωτάθλημα (χεχε). Η Χόφενχαϊμ νίκησε την Πέμπτη 2-0 τον Ερυθρό Αστέρα με πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα, την Πέμπτη παίζει στη Γάνδη και έχει εκ νέου απουσίες, του ηγέτη Κράμαριτς και των αμυντικών Καντεράμπεκ, Άνταμς, Μπίτσακτσιτς, Χίμπνερ, Σταφυλίδη.

Με τον Κριστόφ Μπάουμγκαρτνερ πίσω από τους Νταμπούρ, Μπελφοντίλ, στο 4-3-1-2 του Σεμπάστιαν Χένες, η «Χόφε», με τον 21χρονο Αυστριακό (που σκόραρε πρόσφατα ενάντια στην Εθνική μας) να βάζει γκολ την Πέμπτη και να ψάχνει το πρώτο του φετινό στην Bundesliga (πέρυσι έβαλε 7 σε 29 συμμετοχές). 

625 ημέρες χωρίς… γκολ

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ. Χωρίς νίκη στα τελευταία τρία επίσημα η ΑΕΚ, ερχόμενη από την 3άρα με την Μπράγκα ενώ, ένα 24ωρο νωρίτερα, ο ΠΑΣ έκανε μεγάλο διπλό στη Ριζούπολη και ψάχνει την πρώτη του νίκη στην έδρα του για τη Super League από τις 9 Φεβρουαρίου 2019, όταν είχε νικήσει τον Παναθηναϊκό (1-0 με γκολ του Κλάους Αθανασιάδη), έκτοτε 0-3-2, ματς στα οποία μάλιστα δεν σκόραρε. Η ΑΕΚ ξεκίνησε τη σεζόν με τέσσερις νίκες, δύο στο πρωτάθλημα και δύο στην Ευρώπη, αλλά έκτοτε κάτι πάει στραβά, μάλιστα δέχτηκε 3 γκολ από τη Μπράγκα, όσα συνολικά και στα έξι προηγούμενα παιχνίδια της σεζόν (!).

Στα της παράδοσης, η «Ενωση» είναι αήττητη στα τελευταία οκτώ (5-3-0), σερί που κρατά από τις 8 Απριλίου 2013 και το 2-0 στους «Ζωσιμάδες», με γκολ Κοροβέση και Φώτη Γεωργίου και σε ματς που συνέβαλλε στο να μετάσχει ο ΠΑΣ στα play offs ενώ η ΑΕΚ όδευε προς τον υποβιβασμό. Συνολικά, με γηπεδούχο τον ΠΑΣ, είναι 7-10-5, με τρία διπλά στα τελευταία επτά.

Στοιχηματικά, το πρώτο καρέ αγώνων του ΠΑΣ βγάζει μια… αλληλουχία: προηγείται, αλλά! 2-2 από 2-0 με Αρη, 1-1 από 1-0 με Ολυμπιακό, ήττα 2-1 από 1-0 στον Βόλο, 2-1 στη Ριζούπολη, παραλίγο να το δεχθεί στο τέλος. Προς επίρρωση τούτου, ο ΠΑΣ πέρσι, στη Super League 2, ήταν μπροστά στο σκορ στα τελευταία 11 ματς ενώ επί ημερών Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο έχει βρεθεί μόνο μια φορά πίσω στο σκορ στο ημίχρονο σε 29 αγώνες, τον περασμένο Νοέμβριο με τον Εργοτέλη.

Στα αγωνιστικά νέα, πλήγμα η απώλεια του Κριζμάν για τους Ηπειρώτες, χωρίς Σιμόες, Τσιγκρίνσκι, Γκαρσία, Αλμπάνη, Γαλανόπουλο η ΑΕΚ που ίσως εμφανιστεί με Τάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ και Μαχαίρα μπροστά μιας και το κλίμα για Ολιβέιρα, Λιβάια δεν είναι καλό.

Χμ… Μεταξύ του 3.00 του να προηγηθεί ο ΠΑΣ στο σκορ και του 2.97 του draw no bet, του ΠΑΣ πάλι, ως την ανάπαυλα, κράτησα το πρώτο, χωρίς πάντως να αποκλείω η ΑΕΚ να συνέλθει μετά το τρίμπαλο. Αλλά είναι καλή ομάδα οι ΠΑΣάδες φέτος.

 

Goalbetting

 

🇬🇷 20:30 ΠΑΣ Γιάννινα 🆚 ΑΕΚ 1ο γκολ στο ματς: ΠΑΣ 🦊 3.00. (Bet365)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ