Δεν πήγε καλά και η πρόσφατη επιλογή μας, μιας και η Χιμπέρνιαν δεν μπόρεσε να... σπάσει την αντίσταση της Μάδεργουελ, με την οποία έμεινε στην ισοπαλία άνευ τερμάτων. Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα, εκεί όπου έχουμε ένα τρομερά ενδιαφέρον παιχνίδι στο Γιουρόπα Λιγκ.
Η αναμέτρηση της Σεβίλλης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι λοιπόν εκείνη η οποία θα μας τραβήξει το βλέμμα σήμερα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Θυμίζουμε ότι το ματς γίνεται σε ουδέτερο έδαφος (στη Γερμανία) και το ματς είναι νοκ άουτ. Η τυπικά γηπεδούχος Σεβίλλη τρέχει αήττητο σερί 19 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις και η τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν στις 9 Φλεβάρη από τη Θέλτα. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε με 1-0 της Γουλβς και το εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν έχει δεχθεί γκολ στα πέντε τελευταία ματς και στα 7 από τα 8 πιο πρόσφατα.
Οσο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δυσκολεύτηκε πολύ με την Κοπεγχάγη, όπως και προηγουμένως με τη Λίντσερ, σε αμφότερες τις περιπτώσεις επικράτησε με ένα γκολ διαφορά. Στο δε τελευταίο το έκανε στην παράταση. Μία ήττα έχει στα εννιά τελευταία παιχνίδια της, στα τέσσερα από αυτά τα ματς έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Θα πάμε με την ισοπαλία στο τέλος του πρώτου μέρους, σε απόδοση 2.00.
ΩΡΑ |
ΑΓΩΝΑΣ | ΣΗΜΕΙΟ |
STAKE |
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ |
ΚΕΡΔΟΣ |
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ |
---|---|---|---|---|---|---|
16/08 22:00 |
Σεβίλλη - Μάντσεστερ Γ. | Χ ημίχρονο | 30.00 | 1-1 | +30.00 |
2.00
|
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
|
ΩΡΑ |
TIPSTER |
ΑΓΩΝΑΣ | ΣΗΜΕΙΟ |
STAKE |
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ |
---|---|---|---|---|---|
11/05 15:00 |
![]() |
GP Γαλλίας: Να ολοκληρώσει τον αγώνα ο E.Bastianini: | Όχι | 8.00 |
5.50
|
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
|
|||||
11/05 15:00 |
![]() |
GP Γαλλίας: Head to Head: M.Marquez vs Άλλος αναβάτης: | Άλλος αναβάτης | 10.00 |
4.00
|
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
|
|||||
11/05 15:00 |
![]() |
GP Γαλλίας: Να τερματίσει στην εξάδα: | F.Morbidelli | 8.00 |
2.40
|
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
|
|||||
11/05 15:00 |
![]() |
GP Γαλλίας: Head to Head: F.Bagnaia vs A.Marquez: | F.Bagnaia | 8.00 |
2.65
|
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
|
|||||
11/05 15:00 |
![]() |
GP Γαλλίας: Head to Head: J.Zarco vs Di Giannantonio: | Di Giannantonio | 8.00 |
2.15
|
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
|
|||||
11/05 12:15 |
![]() |
Φις - Τσιτσιπάς | Over 22,5 | 8.00 |
1.82
|
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
|
|||||