foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ124
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Από τον Ρονάλντο στον… Κοστάντζο, ένας Τάισον δρόμος

Μποζιονέλος | 11 Αυγ 2020 12:58
e95d450364d067db23a4d2fdc6d56f45.jpg
Final-8 λοιπόν, day 2 καθώς απόψε συμπληρώνεται το καρέ των ημιτελικών του Europa League. Η Ιντερ περιμένει Σαχτάρ ή Βασιλεία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είτε τη Γουλβς είτε τη Σεβίλλη.

Η οποία Ιντερ είναι στην 4άδα διοργάνωσης για πρώτη φορά από το 2010 (Μπαρτσελόνα, Μουρίνιο, τελικός με Μπάγερν κλπ.) και στα ημιτελικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης για πρώτη φορά από το 2002, παρακαλώ. Τότε στα προημιτελικά είχε αποκλείσει τη Βαλένθια, πρώην ομάδα του τότε τεχνικού της, Εκτορ Ραούλ Κούπερ, παρά το 1-1 στο Μιλάνο και με την αποβολή του Κίλι Γκονζάλες στο 55’ για τους Λεβαντίνους του Ράφα Μπενίτεθ, με σκόρερ τους Ματεράτσι (50’) και Ρουφέτε (68’) ενώ στο «Μεστάγια» πέρασε με 1-0 με τέρμα του Νίκολα Βέντολα.

Στα ημιτελικά όμως, έπεσε πάνω στην εξαιρετική, τότε, Φέγενορντ, η οποία αποχώρησε θριαμβεύτρια από το «Τζιουζέπε Μεάτσα» με 1-0 χάρη σε αυτογκόλ του Ιβάν Κόρδοβα ενώ στο «Ντε Κούιπ» έφεραν 2-2, παρά την άρον άρον επάνοδο του Ρονάλντο από τραυματισμό.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Οι «ρότερνταμερς» του Μπερτ φαν Μάαρβαϊκ έπαιζαν με Μπόσφελτ, Εμερτον, Παάουβε, Καλού μα, κυρίως, με τριπλέτα φωτιά μπροστά: Πιερ φαν Χόιντονκ, Ρόμπιν φαν Πέρσι, Γιον νταλ Τόμασον! Ο Πιερ φαν Χόιντονκ, κατά Μανώλη Μαυρομάτη ονομαζόταν Πιερ Φαν Χόι Ντο Ονκ (χεχε).

Και στον τελικό, στο Ρότερνταμ (ονειρεμένη σύμπτωση για τη Φέγενορντ) έπαιξε με την Ντόρτμουντ και πήρε το τρόπαιο με 3-2 με δύο γκολ του Φαν Χόιντονκ κι ένα του Τόμασον, είχαν σκοράρει οι Μάρσιο Αμορόσο και Γιαν Κόλερ για τους Βεστφαλούς του Ματίας Ζάμερ.



Άλλες εποχές, και μια Φέγενορντ πανίσχυρη, τότε… Και στον αποκλεισμό του Ρότερνταμ ο Ρονάλντο φόρεσε, για τελευταία φορά, τη νερατζούρο φανέλα σε ευρωπαϊκό ματς, προτού πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ρατ και ο… Κοστάντζο


Σαχτάρ Ντόνετσκ και Βασιλεία ανταμώνουν για τρίτη φορά στην ιστορία τους. Η πρώτη ήταν το 1996, στο Intertoto, 2-2 στη Βασιλεία και στο πλαίσιο μονού αγώνα σε όμιλο των πέντε, όπου μετείχαν η ρώσικη Ρότορ Βόλγκογκραντ, η Αντάλιασπορ και η αρμένικη Ατάκα Μινσκ.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Και συναντήθηκαν ξανά το 2008-09 σε όμιλο του Champions League, με τη Σαχτάρ του Μιρτσέα Λουτσέσκου να νικά και στα δύο ματς τους Ελβετούς. Στο «Σεντ Γιάκομπ’ς Παρκ» με 2-1 με γκολ από Φερναντίνιο και Ζάντσον, δύο από τους έξι Βραζιλιάνους της (μαζί με Ιλσίνιο, Λουίζ Αντριάνο, Μπραντάο και Γουίλιαν), μείωσε στο τέλος ο Νταβίντ Αμπραχαμ. Και στο «Ολιμπίσκι» του Ντόνετσκ με 5-0 με χατ-τρικ του Ζάντσον κι από ένα των Γουίλιαν και Σελέζνιοφ εις βάρος της Βασιλείας του Κρίστιαν Γκρος.

Παρόντες σε εκείνα τα ματς και δύο γνώριμοί μας: βασικός κίπερ της Βασιλείας ήταν… το ανέκδοτο ονόματι Φράνκο Κοστάντζο που πέρασε το 2011-12 από τον Ολυμπιακό, και με τη Σαχτάρ ο Ρουμάνος αμυντικός Ραζβάν Ρατ (ΠΑΟΚ 2014-16).

Το πρώτο της τρόπαιο


Τελικά, Σαχτάρ και Βασιλεία έμειναν πίσω στον όμιλο, από Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ. Οι Ουκρανοί συνέχισαν στο Europa League, απέκλεισαν την Τότεναμ (2-0 και 1-1) και την ΤΣΣΚΑ (ήττα 1-0 στη Μόσχα, 2-0 στη ρεβάνς) και στον προημιτελικό με δύο νίκες (2-0 και 2-1) τη Μαρσέιγ, οπότε κι άρχισαν να πιστεύουν… στο θαύμα. Με φαβορί τύπου Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι, Ζενίτ και Γαλατασαράι να αποκλείονται πρόωρα, στα ημιτελικά έγινε… του εμφυλίου τότε: Ντινάμο Κιέβου – Σαχτάρ (1-1 και 1-2) και Βέρντερ – Αμβούργο (0-1 και 3-2).



Η Σαχτάρ έφτασε ως το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο επικρατώντας 2-1 της Βέρντερ, στην παράταση, στον τελικό του «Σουκρού Σαράτσογλου» της Κωνσταντινούπολης με γκολ από Λουίζ Αντριάνο (25’) και Ζάντσον (97’), είχε ισοφαρίσει προσωρινά ένας άλλος Βραζιλιάνος, ο Νάλντο (35’) για την ομάδα του Τόμας Σάαφ, με τον Αλέξανδρο Τζιόλη να μπαίνει ως αλλαγή στο 103’.

Σαχτάρ και Βασιλεία αναμετρούνται σε νοκ άουτ προημιτελικό στην «Αουφσάλκε Αρένα» του Γκέλζενκιρχεν, κεκλεισμένων των θυρών, με διαιτητή τον Αγγλο Μάικλ Ολιβερ και με αντίπαλο στα ημιτελικά, για όποια περάσει, την Ιντερ.

Οι Ουκρανοί απέκλεισαν εύκολα, εντέλει, με δύο νίκες τη Βόλφσμπουργκ ξεσπώντας στο τέλος της ρεβάνς με τρία γκολ και στο πρώτο της επίσημο από τις 29 Ιουλίου και ορέγεται τον τρίτο ημιτελικό στην ιστορία της και πρώτο από το ’16, όταν είχε αποκλειστεί από τη Σεβίλλη (συνολικά έχει 2/4 προκρίσεις από προημιτελικούς). Εκτός ο μπακ Ισμαΐλι και ο στόπερ Τσοκολάβα, αμφότεροι βασικοί για την ομάδα του Γκονσάλο Κάστρο.

Η Βασιλεία, έχοντας νικήσει με 3-0 στη Φρανκφούρτη και σε ματς όπου το διπλό είχε ανοίξει στο 2.40 κι έπεσε στο 1.70 πριν τη σέντρα (!), νίκησε εκ νέου την Αϊντραχτ, αυτή τη φορά με 1-0 και πέρασε σε προημιτελική φάση για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια και τέταρτη συνολικά: το 1973-74 στο Πρωταθλητριών είχε μείνει εκτός από τη Σέλτικ, το ’06 στο UEFA από τη Μίντλεσμπρο (2-0 εντός στο πρώτο, συντριβή 4-1 στην Αγγλία) και το ’13 στο Europa απέκλεισε στα πέναλτι την Τότεναμ, αλλά στα ημιτελικά έμεινε εκτός από την Τσέλσι. Τιμωρημένος ο στόπερ Κομέρ.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ευλόγως φαβορί η Σαχτάρ με καλύτερο, πιο καλοδουλεμένο ρόστερ, αλλά η Βασιλεία δεν έχει κάτι να χάσει και τούτο την καθιστά επικίνδυνη. Πλην όμως είναι μια ομάδα, διαχρονικά… έδρας στην Ευρώπη. Στον διπλασιασμό ο άσος, ανεβαίνει αν συνδυαστεί με τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα. Συν, σε πιο ειδικά, γκολ από τον Βραζιλιάνο Τάισον, που δεν έχει σκοράρει ακόμη φέτος σε ευρωπαϊκό ματς.

Όγδοη σεζόν, τέταρτη στην 8άδα


Γουλβς και Σεβίλλη συναντιούνται, απόψε στη «MSV Αρένα» του Ντούισμπουργκ με διαιτητή τον Ιταλό Ντανιέλε Ορσάτο, για πρώτη φορά στην ιστορία σε επίσημο αγώνα και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να… περιμένει στα ημιτελικά. Η Γουλβς έχει 1-0-3 με ισπανικές ομάδες, ενώ η Σεβίλλη έχει 6-5-4 ενάντια σε Αγγλους, εκ των οποίων δύο τελικοί σε ουδέτερα: 4-0 τη Μίντλεσμπρο στο Αϊντχόφεν το 2006 στο UEFA και 3-1 τη Λίβερπουλ το 2016 στη Βασιλεία, για το Europa League.

Η Γουλβς δεν ήταν καλή με τον Ολυμπιακό, δέχθηκε περισσότερες φάσεις από κάθε άλλο φετινό της παιχνίδι αλλά πέρασε ελέω της γκάφας του Αλέν και το πέναλτι του Χιμένες. Κι απόψε δίνει το 59ο (!) παιχνίδι της στη σεζόν, αφού ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της πορεία από τα προκριματικά στις 25 Ιουλίου… 2019 (με απολογισμό 13-2-2 και σκοράροντας στα 15/17). Απόντες για απόψε ο τιμωρημένος Ποντένσε και ο μπακ Κάστρο, επιστρέφει στην ενδεκάδα και το 3-4-3 του Νούνο Σάντο ο Ζότα.



Το τρομερό με τη Γουλβς είναι ότι μετέχει για, μόλις, όγδοη σεζόν στην Ευρώπη και στις μισές εξ αυτών ήταν τουλάχιστον στα προημιτελικά! Το 1959-60 στο Πρωταθλητριών αποκλείστηκε από την Μπαρτσελόνα στους «8» του Πρωταθλητριών (2-5 και 0-4), το 1960-61 στα ημιτελικά του Κυπελλούχων από τη Ρέιντζερς (1-1 και 0-2) και το 1971-72 έπαιξε στους διπλούς τελικούς του UEFA με την Τότεναμ (1-2 και 1-1).

Η Σεβίλλη ήταν μια κλάση παραπάνω από τη Ρόμα, ήταν με δύο γκολ μπροστά στο ημίχρονο και έδειξε… ορεξάτη για το τρόπαιο, καθώς ο δρόμος δείχνει ανοιχτός. Είναι μια ομάδα με έφεση στα νοκ άουτ, με επιτυχίες και τρόπαια στον θεσμό αλλά την τελευταία διετία η ανταγωνιστικότητά της, μειώθηκε εντός συνόρων, ωστόσο στο Europa έχει μόνο μια ήττα στα τελευταία 15 (με 10-4-1)! Σε προημιτελικά έχει 4/5 προκρίσεις στη διοργάνωση και 0/2 στο Champions League, είχε 100% επιτυχία στον αποψινό θεσμό έως ότου την απέκλεισε η Αθλέτικ Μπιλμπάο στα πέναλτι το ‘16.

Αν έπαιζαν σε διπλά ματς…


Στοιχηματικά, αν τις βλέπαμε σε διπλά ματς… νορμάλ, την άνοιξη, στα προημιτελικά, τότε ναι, η Σεβίλλη θα είχε τον πρώτο λόγο. Σε μονό ματς όμως, σε ουδέτερο, δεν ισχύουν τα ίδια δεδομένα. Η Γουλβς, κι ας μη φάνηκε στα δύο ματς ενάντια στον πολύ καλό, μεσοαμυντικά κυρίως, Ολυμπιακό, έχει ποιότητα μπροστά, έχει τσαγανό και τη βολεύει να είναι αουτσάιντερ και όχι φαβορί.

Πρόκριση… λυκίσια λοιπόν, για απόψε. Και, πλάκα πλάκα, σε 48 ευρωπαϊκά ματς στην ιστορία της η Γουλβς στα πέναλτι δεν πήγε ακόμη – ενώ η Σεβίλλη έχει 4 επιτυχίες και 2 αποτυχίες στη… ρώσικη ρουλέτα, διεθνώς, μια από τις προκρίσεις ήταν μάλιστα με τον ΠΑΟΚ πριν από 30 χρόνια. Μια funbetιά, ερίχθη.

Α, και κάτι άλλο: ο Ορσάτο. Δεν είναι και τόσο πεναλτάκιας, όπως ο Ρόκι (που δυστυχώς αποσύρθηκε τις προάλλες) αλλά πάει συχνά στον VAR. Ένα πεναλτάκι, το έχει…

Combo


🇺🇦🇨🇭 22:00 Σαχτάρ Ντόνετσκ 🆚 Βασιλεία ⏩ 1 & over 1,5 🦊 2.25. (Pamestoixima.gr)

Σκόρερ


🇺🇦🇨🇭 22:00 Σαχτάρ Ντόνετσκ 🆚 Βασιλεία ⏩ Γκολ Τάισον 🦊 3.60. (Bet365)

To qualify


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇪🇸 22:00 Γουλβς 🆚 Σεβίλλη ⏩ Πρόκριση Γουλβς 🦊 2.37. (Pamestoixima.gr)

Special bet


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇪🇸 22:00 Γουλβς 🆚 Σεβίλλη ⏩ Καταλογισμός πέναλτι 🦊 2.85. (Stoiximan) 

Fun bet


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇪🇸 22:00 Γουλβς 🆚 Σεβίλλη ⏩ Να κριθεί στα πέναλτι 🦊 6.35. (Betshop)

World Snooker Championship 2020, day 12 (προημιτελικά)


Τρίτη 11 Αυγούστου


  • 🎱 12:00 και 21:00 Κερτ Μάφλιν 🆚 Αντονι ΜακΓκιλ ⏩ Συνεχίζεται από το 1-7

  • 🎱 12:00 Μαρκ Σέλμπι 🆚 Νιλ Ρόμπερτσον ⏩ Συνεχίζεται από το 11-5

  • 🎱 16:30 και 21:00 Μαρκ Γουίλιαμς 🆚 Ρόνι Ο’Σάλιβαν ⏩ Συνεχίζεται από το 6-2

  • 🎱 16:30 Τζαντ Τραμπ 🆚 Κάιρεν Γουίλσον ⏩ Συνεχίζεται από το 6-10


  •  


Ηταν μια τρομερά συναρπαστική ημέρα χθες στο Παγκόσμιο του σνούκερ στο Σέφιλντ καθώς, εν συγκρίσει με τα όσα είχαμε δει στους προηγούμενους γύρους, όλα άλλαξαν!


  1. Ο ΜακΓκιλ κάνει… σκόνη τον Μάφλιν, μπορεί να ροκανιστεί η διαφορά (κρατήστε το για το live), αλλά δύσκολα γυρίζει πια.

  2. Ο γερόλυκος Μαρκ Γουίλιαμς πήρε σοβαρή διαφορά επί του Ρόνι Ο’Σάλιβαν που υπέπεσε σε αρκετά λάθη.

  3. Ο Μαρκ Σέλμπι όχι μόνο… ξύπνησε, αλλά έχει κάνει απίστευτο παιχνίδι ενάντια στον Νιλ Ρόμπερτσον και ήδη έγινε πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Και όχι άδικα. Λογικά μέχρι να το διαβάσετε, θα έχει τελειώσει κιόλας…

  4. Και ο κάτοχος του παγκοσμίου τίτλου, Τζαντ Τραμπ, βλέπει τον Κάιρεν Γουίλσον να μην τον έχει αφήσει να πάρει ανάσα.


  5.  


Το ερώτημα είναι αν βγαίνει κάτι, στοιχηματικά, για να ασχοληθεί κανείς, πέραν του ότι και σήμερα αναμένονται ματσάρες. Σημαντικό επίσης ότι, βάσει προγράμματος, Γουίλιαμς και Ρόνι θα παίξουν στις 16:30 άλλα 8 frames, θα πάρουν λίγες ανάσες και θα επιστρέψουν στις 21:00 για το τρίτο και τελευταίο μέρος (ενώ κανονικά είναι 12:00 και 21:00 αλλά το Eurosport θέλει ένα ματς να κρίνεται ανά time line).



Ο Ρόνι φυσικά και έχει το ειδικό βάρος για να το γυρίσει, αλλά αμφιβάλλω πλέον κι ας έχει πολύ ακόμη το παιχνίδι. Να πάει μέχρι 13-9; Ε, κάπου εκεί, άρα το under 22,5 frames σε διπλασιασμό, παίζεται. Αν το χάσω, τουλάχιστον ας περάσει ο Ρόνι…

Ο, δε, Τραμπ, δεν είναι τυχαία κάτοχος του τίτλου, αλλά ο Γουίλσον συνεχίζει το κρεσέντο του, ήταν 5-3 στο πρώτο μέρος και 10-6 στο δεύτερο, κρίσιμο ήταν το frame όταν ο Τραμπ, πληρώνοντας μια αστοχία, αντί να ισοφαρίσει, πήγε 5-7 και επηρεάστηκε και ο ίδιος ψυχολογικά. Αλλά δεν θα το βάλει κάτω ο πρωταθλητής, εκτιμώ, θα τον… ιδρώσει τον Κάιρεν ως τέλους. Εξ ου και στράφηκα στο over 22,5 frames, ήτοι να φτάσει τα 10 και ο Τραμπ προτού, κακά τα ψέματα, ηττηθεί (και πληρωθούμε το ωραιότατο χθεσινό pick του 3.05 της νίκης του). 

Μονό


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 16:30 Τραμπ 🆚 Γουίλσον (6-10) ⏩ Over 22,5 🦊 2.10. (Bet365) 

Μονό


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 16:30 & 21:00 Γουίλιαμς 🆚 Ο’Σάλιβαν (6-2) ⏩ Under 22,5 🦊 2.00. (Bet365)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ