foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τσακίρ… κέφι στο «Καμπ Νου», δάσκαλος εναντίον μαθητή στο «Crucible»

Μποζιονέλος | 08 Αυγ 2020 11:36
DWWSCCQWAAAdBx5.jpg

Με το που επιστρέψει η αποστολή της Ρεάλ στη Μαδρίτη και φύγουν για διακοπές τα παιδιά, όχι πως δεν είχαν πάει ήδη, ας δώσουν ένα έξτρα πριμ στον Ραφαέλ Βαράν. Να κάνει κάνα ταξίδι Σεϋχέλλες, να κάνει τρίο και τρέλες, να καθαρίσει το κεφάλι του διότι στο επόμενο θα φύγει δανεικός για τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Για τον Θεό δηλαδή, στόπερ παγκόσμιας κλάσης, τέτοια λάθη…

Όχι πως η Σίτι δεν θα περνούσε. Με το 2-1 της Μαδρίτης αβάτζο, μπροστά στο σκορ από νωρίς και ελλείψει Ράμος (η αξία ενός παίκτη φαίνεται συχνά… όταν λείπει) από τη Ρεάλ έλειπε ο χαρακτήρας στο γήπεδο, ο παίκτης που θα παρασύρει τους άλλους για την ανατροπή, σε μια mission impossible. Τι έλειπε; Ναι: ο… Κριστιάνο Ρονάλντο. Ένας ηγέτης, τέλος πάντων. Θα μου πεις, για αυτό δεν πήραμε τον Αζάρ; Χεσ’ τα, βρασ’ τα.

Στο ενσταντανέ, Πεπ Γκουαρδιόλα και Ζινεντίν Ζιντάν τα είπαν, για ώρα, μετά το ματς, μακριά από τις κάμερες, στο γήπεδο. Δύο προπονηταράδες που έχουν κατακτήσει τα πάντα – αλλά η δίψα δεν σταματά.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Η Σίτι μπήκε όχι μόνο στην 8άδα, αλλά αντί να συναντήσει εκεί τον Ρονάλντο, τον… αποφεύγει οριστικά! Η πρόκριση της Λυών στο Τορίνο, παρά την εκπληκτική εμφάνιση του Πορτογάλου, ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για τον ημιτελικό ενάντια σε Μπάγερν ή Μπάρτσελόνα… ή Νάπολι. Θα το ξέρουμε απόψε. Η Σίτι όμως ήδη απέχει, διότι θεωρώ ότι η Λυών την… πέρασε ήδη, 90 (και κάτι…) λεπτά από τον πρώτο τελικό της ιστορίας της.

Και στο άλλο μονοπάτι, της... πρωτάρας το κάγκελο, ως ξέραμε: Παρί ή Αταλάντα με Ατλέτικο ή Λειψία. Ανοιχτά picks, από τα μακροχρόνια, το 2.80 της Σίτι για τελικό, το 3.35 να πάρει το τρόπαιο ομάδα… για πρώτη φορά (πλησιάζει) και στο 11.15 να είναι… αραβικός ο τελικός: Σίτι – Παρί.


https://twitter.com/nickbozionelos/status/1291844017274134531

Οι ελλείψεις της Μπάρτσα και ο… Μανωλάς


Δύο επαναληπτικοί για τους «16» του Champions League απόψε, ο… εξής ένας: Μπαρτσελόνα – Νάπολι. Διότι, μετά το 3-0 του Λονδίνου, ουδείς λόγος υφίσταται να ασχοληθεί κανείς στοιχηματικά με το Μπάγερν – Τσέλσι: όταν μια ομάδα περνάει ακόμη… και με ήττα, πάντα επίφοβο είναι.


Σημείωση: οκτώ ματς στο Europa League και δύο στο Champions League, μετά το lockdown, όλα… άσοι. Ποιο (και αν) θα σπάσει απόψε;


«Μπλαουγκράνα» και «παρτενοπέι» είχαν έρθει 1-1 στο πρώτο, πριν τόσο καιρό. Και τι ακολούθησε; Η απώλεια του τίτλου στην Ισπανία για την Μπάρτσα, η οποία ήταν απογοητευτική, και η… αναμενόμενη πορεία της Νάπολι στη Serie A.

Αν η Μπάρτσα συνεχίσει τις προβληματικές εμφανίσεις και απόψε, άγνωστο, δεδομένα όμως έχει προπονητή με ημερομηνία λήξης, τον Κίκε Σετιέν, δεδομένα ανασταλτικά είναι αφερέγγυα και έχει και σημαντικές ελλείψεις για απόψε με αποτέλεσμα να παίρνει φανέλα βασικού ο 20χρονος Ρίκι Πουτς και ο Σετιέν να μην έχει αποφασίσει αν θα παίξει με 4-3-3 ή με τρία στόπερ. Ποιος, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα… Κομβικότατη από τα χαφ η απουσία του Μπουσκέτς, ακόμη πιο σημαντική κι από αυτή του Βιδάλ, από την άλλη οι Καταλανοί είναι τυχεροί που λείπει ο άμπαλος στόπερ Ουμτιτί (σ.σ. μήπως έχει καμιά συγγένεια με τον δικό μας, τον Βαράν;), δεν προλαβαίνει ο Ντεμπελέ και δεν υπολογίζεται ο Αρτούρ. ΟΚ, με Σέρχι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς, Ντε Γιονγκ στα χαφ παίζει η Μπάρτσα αλλά εναλλακτικές… μηδέν.


Η Νάπολι αουτσάιντερ ήταν ούτως ή άλλως, δεν έχει να χάσει κάτι. Από τις 17 Ιουνίου, πριν καν επανεκκινήσει η Serie A, σφύριζε αδιάφορα μιας και κατέκτησε το Coppa Italia και εξασφάλισε την Ευρώπη, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 7η θέση. «Μην ακούω ηλιθιότητες ότι η Μπάρτσα είναι ντεφορμέ, είναι πάντα Μπάρτσα, μια ομάδα υπέροχη», είπε ο Τζενάρο Γκατούζο, που πονοκεφαλιάζει ελέω της αμφιβολίας για την παρουσία του ηγέτη Ινσίνιε (αμφίβολος). Αν δεν ξεκινήσει, Ελμας ή Λοσάνο θα μπουν βασικοί ενώ ο Μανωλάς έχει το προβάδισμα για το κέντρο άμυνας, αντί του Μαξίμοβιτς. Ο οποίος Μανωλάς είχε… αποκλείσει την Μπάρτσα στο αλήστου μνήμης 3-0 της Ρόμα…

Μόνο ιταλικό διπλό στο «Καμπ Νου»… παρουσία Γκατούζο!


Επί των… αριθμών, αρκετά τα σημαντικά. Κατ’ αρχάς η Μπαρτσελόνα «τρέχει» εντός έδρας αήττητο στο Champions League 35 αγώνων, με 31-4-0 και τελευταία ήττα από την Μπάγερν τον Μάιο του 2013, στον ημιτελικό (3-0). Πρόκειται για ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης – αλλά ακριβώς… για αυτό υπάρχουν ρεκόρ. Για να σπάνε.


Επίσης, η Μπάρτσα δεν έχει αποκλειστεί ποτέ στους «16» της διοργάνωσης όταν έχει τη ρεβάνς στην έδρα της ενώ, υποδεχόμενη ιταλικές ομάδες, μετρά 18-7-1 στη Βαρκελώνη. Προσοχή: όχι 18-6-2 ως γράφει η UEFA στα στατιστικά της, διότι το 2-1 από τη Γιουβέντους τον Απρίλιο του 2003 διαμορφώθηκε στην παράταση από το γκολ το Μαρσέλο Σαλαγέτα, το 90λεπτο ήταν 1-1 (και θεωρείται, ευλόγως, ισοπαλία).

Κοντολογίς, η μόνη ιταλική ομάδα που νίκησε την Μπάρτσα στη Βαρκελώνη ήταν τον Σεπτέμβριο του 2000, στους ομίλους του Champions League, η Μίλαν με 2-0, με γκολ από Φραντσέσκο Κόκο και Ολιβερ Μπίερχοφ. Η Μπάρτσα είχε τεχνικό τον Λορένσο Σέρα Φερέρ, μετέπειτα προπονητή της ΑΕΚ, βασικούς τον Ριβάλντο, τον Κλάιφερτ, τον Ντε λα Πένια και τον Φρανκ ντε Μπουρ και ως αλλαγή είχαν μπει οι Λουίς Ενρίκε, Οφερμαρς μια και Ντάνι Γκαρσία Λάρα, ένα από τα μεγαλύτερα παλτά που έφερε ποτέ ο Ολυμπιακός στα ελληνικά γήπεδα (το 2005-06)!


Οι «ροσονέρι» του Αλμπέρτο Τζακερόνι είχαν Μπιέρχοφ και Σεφτσένκο μπροστά, Αμπροσίνι, Αλμπερτίνι και τον… νυν αντίπαλο της Μπάρτσα, Τζενάρο Γκατούζο, στα χαφ! Συμπτώσεις…

Συμπτώσεις, αλλά η Νάπολι έχει αποκλειστεί τις πέντε από τις έξι φορές που συνάντησε ισπανική ομάδα σε διπλές αναμετρήσεις στην Ευρώπη. Μόνο μια φορά πέρασαν Ισπανούς σε νοκ άουτ οι «παρτενοπέι» κι αυτή στο UEFA το 1992-93 με τη Βαλένθια.

Εχει… τσακίρ κέφι με την Μπάρτσα


Ωραία λοιπόν, έχει 20 χρόνια να χάσει από Ιταλούς στο «Καμπ Νου», και επτά χρόνια γενικά στη Βαρκελώνη στον θεσμό, η Μπαρτσελόνα. Η φετινή, κακή Μπαρτσελόνα. Αλλά παραμένει… ακριβώς αυτό: Μπαρτσελόνα. Μια ενέργεια ή ένα φάουλ του Μέσι είναι το ματς. Και, ειρήσθω εν παρόδω, ίσως ο ορισμός του Τσουνεΐτ Τσακίρ ως ρέφερι, να μην είναι τυχαίος: γνωστός καρτάκιας ο Τούρκος, γνωστός γενικά για πολλές ρηξικέλευθες αποφάσεις του σε μεγάλα παιχνίδια. Στο 5άρι η αποβολή, στο 2.75 ο καταλογισμός πέναλτι.


For the record, η Μπάρτσα έχει 4-4-1 με διαιτητή τον Τούρκο και μόνη ήττα το περσινό 4-0 στον ημιτελικό από τη Λίβερπουλ, όπου δεν σωνόταν ακόμη και ο… Μέσι να σφύριζε. Και φυσικά, ανάμεσά τους, υπάρχει το 2-2 με την Τσέλσι τον Απρίλιο του 2012, με γκολ Μπουσκέτς (35’), αποβολή Τζον Τέρι (37’), γκολ Ινιέστα (43’), γκολ Ραμίρες για το 2-1, χαμένο πέναλτι Μέσι (49’) και 2-2 από τον Φερνάντο Τόρες στο 91’. Η χρονιά που η Τσέλσι πήρε την κούπα στο Μόναχο, στα πέναλτι ενάντια στην Μπάγερν…

Η Νάπολι, για να περάσει, θέλει σίγουρα γκολ: δεν περιμένω εξ αρχής να ρισκάρει, θα θέλει να τεστάρει εαυτόν στο (άδειο, αχανές) γήπεδο. Και η Μπάρτσα, κακά τα ψέματα, πιο ξεκούραστη είναι, ο κοντός πήρε ανάσες και φέτος βγάζει αρκετές ασίστ στον Σουάρες. Νομίζω θα περάσει, δύσκολα ή εύκολα, και μετά έχει… Μπάγερν, άρα καναπέ και φιλιά στη θεία Βιργινία. Αν και σε μονό ματς, όλα να τα περιμένεις, τότε…



Σκόρερ


🇪🇸🇮🇹 22:00 Μπαρτσελόνα 🆚 Νάπολι ⏩ Γκολ Σουάρες 🦊 2.35. (Stoiximan) 

Κάρτες


🇪🇸🇮🇹 22:00 Μπαρτσελόνα 🆚 Νάπολι ⏩ Over 0,5 κόκκινες 🦊 4.95. (Stoiximan)

World Snooker Championship 2020, days 9 και 10, 2ος γύρος (φάση των «16»)


Σάββατο 8 Αυγούστου


  • 🎱 12:00 και 21:00 Μάρτιν Γκουλντ 🆚 Κάιρεν Γουίλσον

  • 🎱 12:00 και 21:00 Μπάρι Χόκινς 🆚 Νιλ Ρόμπερτσον

  • 🎱 16:30 Αντονι ΜακΓκιλ 🆚 Τζέιμι Κλαρκ Συνεχίζουν από το 2-6.

  • 🎱 16:30 Ντινγκ Γιούνχουϊ 🆚 Ρόνι Ο’Σάλιβαν Συνεχίζουν από το 4-4.


Κυριακή 9 Αυγούστου


  • 🎱 15:00 Μάρτιν Γκουλντ 🆚 Κάιρεν Γουίλσον

  • 🎱 15:00 Μπάρι Χόκινς 🆚 Νιλ Ρόμπερτσον

  • 🎱 21:00 Αντονι ΜακΓκιλ 🆚 Τζέιμι Κλαρκ

  • 🎱 21:00 Ντινγκ Γιούνχουϊ 🆚 Ρόνι Ο’Σάλιβαν


Δεν πάει κι άσχημα, στοιχηματικά, το σνουκεράκι σε ένα τουρνουά, το Παγκόσμιο στο Σέφιλντ, όπου (και φέτος) οι εκπλήξεις είναι πολλές. Να’ ναι καλά ο ψυχωμένος Κινέζος, έπεσε με ψηλά το κεφάλι (13-11) φέρνοντας διπλή πληρωμή, ύστερα από δύο χαμένα picks με under 21,5, στα Χίγκινς – Μάφλιν και Γουίλιαμς – Μπίνγκχαμ.


https://twitter.com/nickbozionelos/status/1291833087844847616

Ήδη ο 1ος γύρος… έφαγε (από τους top-16) τους Στίβεν Μαγκουάιρ, Ντέιβιντ Γκίλμπερτ, Τζαν Λισάουσκι, Μαρκ Αλεν και Σον Μέρφι (δηλαδή τους 5/16) και, στον 2ο, ο κάτοχος του τίτλου Τζαντ Τραμπ… ίδρωσε ενάντια στον 20χρονο Γιάν Μπίνγκταο (13-11), ο Μαρκ Σέλμπι πέρασε οριακά τον Νόπον Σάενγκαμ (13-12) ενώ ο απίθανος Αγγλονορβηγός Κερτ Μάφλιν πέταξε εκτός του φιναλίστ των τελευταίων τριών τελικών, Τζον Χίγκινς με 13-11. Σε ματς που ο Χίγκινς λάθη δεν έκανε, μια χαρά έπαιξε, απλά… ηττήθηκε. Σνούκερ είσαι…


Με τον αποκλεισμό του Χίγκινς χάθηκε και το 17άρι για κατάκτηση, το μακροχρόνιο της στήλης στο Παγκόσμιο. Και από όσους συνεχίζουν, ούτε στον Τραμπ πέφτει το μάτι, ούτε στον Σέλμπι, ούτε καν στον Ρόνι Ο’Σάλιβαν αλλά στον Μπάρι Χόκινς που, μάλιστα, δεν το έχει κατακτήσει πάλι. Πλην όμως, παίζει στους «16» με τον Νιλ Ρόμπερτσον, άρα θα περιμένω το αποτέλεσμα.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Απόδοση βουνό πάντως, προς ώρας πληρώνει… 30.00. Αλλά αν περάσει ο Χόκινς, με τρομερή ψυχολογία θα παίξει στα προημιτελικά με τον Σέλμπι (που δεν δείχνει σε φουλ φόρμα) και, στα ημιτελικά, είτε με τον ασταθή Μαρκ Γουίλιαμς είτε με έναν εκ των Ο’Σάλιβαν ή Ντινγκ που διέκοψαν το πρώτο, από τα τρία, μέρος με σκορ 4-4. Δύσκολο το… μονοπάτι, αλλά ας περάσει τον Αυστραλό και τα ξαναλέμε...

Χωρίς… επίσημο από τον Μάρτιο


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Μάρτιν Γκουλντ 🆚 Κάιρεν Γουίλσον 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

🗓️ Sessions: Σάββατο 8/8 στις 12:00 και στις 21:00, Κυριακή 9/8 στις 15:00.

🎱 Best of 25 frames (ο νικητής στα 13).

📝 Αποδόσεις: 2.50 – 1.57.

Δέκατη παρουσία στους «16» για τον Μάρτιν Γκουλντ, τις άλλες δύο, το 2010 και το 2011, όποιος τον άφησε εκτός… πήγε τελικό: Τζαντ Τραμπ και Νιλ Ρόμπερτσον. Καλή η συγκυρία για τον Κάιρεν Γουίλσον (φωτό) που σήμερα θα χτυπήσει μπάλες για πρώτη φορά φέτος στο Σέφιλντ, μιας και ο αντίπαλός του, Αντονι Χάμιλτον, είχε αποσυρθεί (διαμαρτυρόμενος για την παρουσία κόσμου στις εξέδρες, κάτι που ακυρώθηκε από τη δεύτερη μέρα του τουρνουά, αλλά ήταν αργά για να επιστρέψει). Αντίθετα ο Γκουλντ έκανε υπέρβαση και με εμφατικό τρόπο, 10-3 επί του Στίβεν Μαγκουάιρ.


Από τους ανερχόμενους παίκτες του αθλήματος ο 28χρονος Γουίλσον αλλά με λιγοστούς τίτλους σε τουρνουά, κανένα μετά το περσινό German Masters ωστόσο δηλώνει παρών για έκτη φορά σε Παγκόσμιο και το εκπληκτικό είναι ότι την τελευταία 4ετία ήταν τουλάχιστον στα προημιτελικά! Το σιγοφέρνει…

⏳ Άλλες 5 φορές έχουν ανταμώσει, 3-2 οι νίκες υπέρ του Γκουλντ.

🦊 Ο Γκουλντ ήταν πραγματικά εντυπωσιακός στο προηγούμενο αλλά ο Κάιρεν δεν είναι τυχαία στο top-16 του σπορ. Δύσκολα ή εύκολα νομίζω ο Κάιρεν θα περάσει για τον πέμπτο του συνεχόμενη προημιτελικό. Και το «δύσκολα» συνεισφέρει στο over, το πήγα όμως με χάντικαπ, με τη σκέψη ο Γκουλντ να πάρει μέχρι… 10, καίτοι έχει να δώσει επίσημο ματς ο Γουίλσον από τον Μάρτιο.

Το θέμα με τη… στέκα


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Μπάρι Χόκινς 🆚 Νιλ Ρόμπερτσον 🇦🇺

🗓️ Sessions: Σάββατο 8/8 στις 12:00 και στις 21:00, Κυριακή 9/8 στις 15:00.

🎱 Best of 25 frames (ο νικητής στα 13).

📝 Αποδόσεις: 3.51 – 1.33.

Από εύκολες νίκες έρχονται αμφότεροι, απέναντι σε αουτσάιντερ. Ο Μπάρι Χόκινς απέκλεισε εύκολα με 10-2 τον πρωτάρη Αλεξάντερ Ούρσενμπαχερ και ο Νιλ Ρόμπερτσον με 10-5 τον Λιάνγκ Γουενμπό. Ο 41χρονος Χόκινς δεν έχει πάρει ποτέ το Παγκόσμιο και, ως πέρυσι που αποκλείστηκε πρόωρα, μετρούσε έναν τελικό, τέσσερις ημιτελικούς κι έναν προημιτελικό! Γύρω γύρω το πάει… Πρωταθλητής κόσμου το 2010 ο 38χρονος Αυστραλός, έκτοτε μονάχα έναν ημιτελικό επέδειξε, πάντως φέτος, ως και τη διακοπή, έκανε πολύ καλή σεζόν.


⏳ 13-10 μπροστά ο Ρόμπερτσον στα μεταξύ τους. Σε Παγκόσμιο αντάμωσαν ξανά το 2015, στον προημιτελικό, με τον εκπληκτικό Χόκινς να περνάει με 13-12. Ήταν το πρώτο τους ματς που είχε παραπάνω από ένα σκέλος, όπως φυσικά το… σημερινοαυριανό, το άλλο ήταν ο ημιτελικός του China Open το 2018 (10-6 ο Χόκινς).

🦊 Γκραν φαβορί, από τις τιμές, ο Ρόμπερτσον: ακόμη καλύτερα. Στο Παγκόσμιο του «Crucible» δεν υπάρχουν γκραν φαβορί, φάνηκε ήδη και στο φετινό τουρνουά. Ειδικά με τον Αυστραλό που, αν του στραβώσει ματς από νωρίς, επηρεάζεται. Ο Χόκινς έχει κρύο αίμα και τον βολεύει να μην τον υπολογίζει σχεδόν κανείς. Μόνο πρόβλημα η… στέκα: άλλαξε φέτος και Φάνκε και με τον Ούρσενμπαχερ όπου έχασε μερικές εύκολες. Ας ελπίσουμε να έκανε καλή προπόνηση… Μια επιλογή το αβάτζο 3,5 frames του Χόκινς (πληρώνεσαι και αν χάσει, ως 10-13), έτερη… άσος. Νέτα, σκέτα, ρισκαδόρικα.

Με 4άρι προβάδισμα, αλλά…


🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Αντονι ΜακΓκιλ 🆚 Τζέιμι Κλαρκ 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 (τρέχον σκορ: 2-6)

🗓️ Sessions: Σάββατο 8/8 στις 16:30 και Κυριακή 9/8 στις 21:00.

🎱 Best of 25 frames (ο νικητής στα 13).

📝 Αποδόσεις: 3.52 – 1.30.

Το πρώτο μέρος, από τα τρία, διεξήχθη χθες και ο Τζέιμι Κλαρκ, που είχε εντυπωσιάσει με την απόδοσή του στη νίκη επί του Μαρκ Άλεν (10-8), συνέχισε στο ίδιο τέμπο και πήγε στα… αποδυτήρια όντας μπροστά με 6-2 επί του Αντονι ΜακΓκιλ. Εξαιρετικός ο 25χρονος Κλαρκ που ξεκίνησε από τα προκριματικά και είναι στο Νο 89 του world ranking! Ο 29χρονος ΜακΓκιλ ξεκίνησε άσχημα αλλά δεν απέκλεισε τυχαία στον προηγούμενο γύρο τον Τζακ Λισάουσκι.

Και, σημειωτέον, αμφότεροι εκτός top-16, αμφότεροι μπήκαν από τα προκριματικά στο Παγκόσμιο και, όποιος περάσει, δίνει προημιτελικό με τον αντίστοιχης δυναμικότητας Κερτ Μάφλιν για μια θέση στην τετράδα! Πορεία όνειρο για κάποιον εκ των τριών.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

⏳ Άλλη μια φορά αναμετρήθηκαν, κι αυτή το 2014 (4-3 ο Κλαρκ στο European Tour).

🦊 Ευτυχώς που… απείχα χθες διότι έβλεπα ΜακΓκιλ… με τα μπούνια, αλλά ήταν αγνώριστος. Όχι πως το μυαλό άλλαξε γνώμη, βέβαια under 30 ετών αμφότεροι, έχουν… ψωμιά να φάνε ακόμη στο άθλημα. Και οι αποδόσεις, παρά τη διαφορά 4 frames, εγκωμιάζουν τον ΜακΓκιλ. Με ρίσκο, θα ήθελα να πάρω και τη νίκη του ΜακΓκιλ αλλά και με χάντικαπ 1,5 frame, ναι τέτοια ανατροπή, αλλά οι αποδόσεις δεν έχουν ανοίξει ακόμη. Οπότε το πήγα σε σκοράκι, funbetika. Δεν είναι κακός ο Σκωτσέζος, εξ ου και έχει αξία να κυνηγήσεις τέτοια ανατροπή.

Δάσκαλος εναντίον μαθητή, μέρος 2ο

🇨🇳 Ντινγκ Γιούνχουϊ 🆚 Ρόνι Ο’Σάλιβαν 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 (τρέχον σκορ: 4-4)

🗓️ Sessions: Σάββατο 8/8 στις 16:30 και Κυριακή 9/8 στις 21:00.

🎱 Best of 25 frames (ο νικητής στα 13).

📝 Αποδόσεις: 3.20 – 1.36.

Η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στους «16» έφερε αντιμέτωπους τον… δάσκαλο και τον μαθητή. Εδώ και χρόνια ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν έχει από κοντά τον Ντινγκ, του έχει κάνει… ιδιαίτερα και οι δύο άντρες είναι κολλητοί, σε μια σχέση που κρατά 13 χρόνια.

Από τον τελικό του Masters του Λονδίνου το 2007, όταν ο τότε 19χρονος Ντινγκ έκανε ένα εκπληκτικό τουρνουά κι απέκλεισε τον έτερο θρύλο Στίβεν Χέντρι στον ημιτελικό με 6-2, για να αντιμετωπίσει στον τελικό τον Ρόνι. Οταν ο Ο’Σάλιβαν έκανε το 9-3 στον τελικό, ο νεαρός Κινέζος έβαλε τα κλάματα νομίζοντας ότι το ματς έληξε, αλλά ήταν στα best of 19 frames και όχι best of 17! Δηλαδή στα 10. Η αγκαλιά του Ρόνι στον δακρύζοντα Ντινγκ έμεινε αξέχαστη... Τα χρόνια πέρασαν, συχνά ανταμώνουν δίπλα από την τσόχα και δεν είναι λίγα τα παιχνίδια που ο Ο’Σάλιβαν συμβουλεύει τον Ντινγκ κατά τη διάρκεια του αγώνα, πώς να παίξει και πώς να νικήσει. This is snooker…

Χθες το σκορ έμεινε στο 4-4, ο 44χρονος Ρόνι δεν ξεκίνησε καλά αλλά έκανε, το 1-3, 4-3 για να λήξει ισόπαλο. Ο Rocket δείχνει κεφάτος, στον προηγούμενο γύρο με τον Τεπτσάγια Αν Νου έκανε… όργια (10-1), δείχνει φρέσκος, ξεκούραστος μετά τη διακοπή αλλά το Παγκόσμιο δεν είναι εύκολο για κανένα παίκτη. Ο, δε, Ντινγκ, θέλει πού έναν παγκόσμιο τίτλο, είναι ήδη 33 ετών, δεν αποκλείω να τα καταφέρει – ίσως και φέτος.

⏳ Αλλα 21 ματς έχουν δώσει, 13 νίκες ο Ρόνι, 5 ο Ντινγκ συν 3 ισοπαλίες σε μερικά τουρνουά που διεξάγονται σε ομίλους και υπάρχουν και τα… χηνάρια. Σε Παγκόσμιο αντάμωσαν στον 1ο γύρο το 2007 (10-2 ο Ρόνι) και στα προημιτελικά το 2017 όταν ο Ντινγκ ήταν υπέροχος και πέρασε με 13-10.

🦊 Η απουσία κόσμου από τις κερκίδες, άρα λιγότερο… στρες, λειτουργεί υπέρ του Ο’Σάλιβαν που, γενικώς, δεν γουστάρει το σταριλικίκι. Αύριο βράδυ ολοκληρώνεται κι αυτό, ισορροπημένο δείχνει κι ας φαβοριτίζεται… γκραν ο Ρόνι. ΟΚ, ίσως το πάρει. Αλλά θα… ιδρώσει. Τίποτε προς ποντάρισμα σε νορμάλ αποδόσεις, απλά θα το απολαύσω. Αν ντε και καλά έπαιζα κάτι, το +2,5 του Ντινγκ στο 1.87 θα ήταν μια επιλογή. Από την άλλη, με τα κέφια που έχει ο Ρόνι, κυνηγά το 147άρι σε ένα frame και είναι σε διψήφιες αποδόσεις, γιατί όχι; Με τον Τεπτσάγια έφτασε κοντά στο προηγούμενο!

 

Δυάδα (απόδοσης 3.68)

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 12:00 Γκουλντ 🆚 Γουίλσον (-2,5) ⏩ 2 🦊 1.97. (Pamestoixima.gr)
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇦🇺 12:00 Χόκινς (+3,5) 🆚 Ρόμπερτσον ⏩ 1 🦊 1.87. (Pamestoixima.gr) 

Μονό

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇦🇺 12:00 Χόκινς 🆚 Ρόμπερτσον ⏩ 1 🦊 3.51. (Pamestoixima.gr) 

Fun bet

 

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 16:30 ΜακΓκιλ 🆚 Κλαρκ (2-6) ⏩ Ακριβές σκορ 13-11🦊 11.00. (Bet365)

Fun bet

 

🇨🇳 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 16:30 Ντινγκ 🆚 Ο’Σάλιβαν ⏩ Να γίνει 147 break 🦊 10.50. (Bet365)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ