foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ115
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

40 χρόνια αναμονής η Σαχτάρ, από το 2010 χωρίς νίκη η Ιντερ

Μποζιονέλος | 05 Αυγ 2020 12:44
zose-bartselona-2010.jpg
Ηταν δίκαιο λοιπόν, κι έγινε πράξη. Η Μπρέντφορντ του… στοιχηματζή ιδιοκτήτη δεν τα κατάφερε (αλλά του χρόνου, εκτιμώ, θα ανέβει… αέρα) και η Φούλαμ εφάρμοσε το «ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη»: τη νίκησε 2-1 στον τελικό του «Γουέμπλεϊ», στην παράταση και ακολούθησε τις Λιντς και Γουέστ Μπρομ στην Premier League. Επιβεβαιώθηκαν το ασιατικό +0,25 στο 2.08 με μισή πληρωμή, αλλά και το μακροχρόνιο 3.50, προ των ημιτελικών, της ανόδου της.

Κρίμα που δίστασα με τον έξτρα χρόνο και το να κριθεί στην παράταση, αν και είχα αναφέρει τα στατιστικά – δικαιώθηκε η στήλη όμως καθώς από το 2014 και την ΚΠΡ (με την Ντέρμπι) είχε να πάρει την άνοδο το αουτσάιντερ των αποδόσεων.

Η Φούλαμ, έχω την αίσθηση αν και πρόωρα, ότι δεν θα πέσει. Γενικώς ομολογώ το feeling ότι οι «κότατζερς», όπως και οι άλλες που ανέβηκαν, Λιντς και Γουέστ Μπρομ, θα ανανεώσουν του χρόνου την παραμονή τους στην Premier League. Και ποιες θα πέσουν;

Χμ… Αν και νωρίς, τολμώ να πω Αστον Βίλα, Μπράιτον και πιθανώς Νιούκαστλ, μιας και χάλασε η πώλησή της στους Αραβες…

https://twitter.com/nickbozionelos/status/1290758816238362624

Στα του σνούκερ, ο απίθανος Ταϊλανδός Νόπον άλλαξε… τα φώτα του Μέρφι (και χάθηκε το 1.99, παιγμένο από το 3-6 με ρίσκο όμως) ενώ ο Σέλμπι επικράτησε 10-6 του Μπρόουν και για ένα frame χάλασε τη δυάδα του 2.97, όπου είχαμε πιάσει το under 16,5 στο ματς του Μέρφι (4-10). Από προχθές και χθες αυτά. Άλλα χθεσινά, πάνε καλά (βλ. παρακάτω).

World Snooker Championship 2020, day 6, Τετάρτη 5 Αυγούστου


1ος γύρος (φάση των «32»)

  • 🎱 15:00 Μπάρι Χόκινς 🆚 Αλεξάντερ Ούρσενμπαχερ Συνεχίζουν από το 7-2.

  • 🎱 21:00 Στίβεν Μαγκουάιρ 🆚 Μάρτιν Γκουλντ Συνεχίζουν από το 2-7.


2ος γύρος (φάση των «16»)

  • 🎱 15:00 Τζον Χίγκινς 🆚 Κερτ Μάφλιν

  • 🎱 21:00 Μαρκ Γουίλιαμς 🆚 Στιούαρτ Μπίνγκχαμ


Ανεβαίνει ο πήχης και ο ανταγωνισμός στο Παγκόσμιο του σνούκερ, στο «Crucible» του Σέφιλντ, καθώς σήμερα ολοκληρώνονται τα ματς των «32» (νικά όποιος φτάσει τα 10 frames) και αρχίζουν αυτά των «16» με νικητή όποιος φτάσει στα 13 frames (best of 25) και μην απορείτε αν βλέπετε τα ματς να διεξάγονται ακόμη και σε τρεις διαφορετικές ημέρες! Ετσι πάει εκεί…

Συνεπώς, δώστε ιδιαίτερη προσοχή, όπου στις αναλύσεις των αγώνων γράφω και στα πόσα frames κρίνονται και πότε διεξάγονται.

Δεν κασάρω


Ανοιχτά picks από χθες η δυάδα του 2.55 με το over 15,5 στο Μαγκουάιρ – Γκουλντ και τον άσο με χάντικαπ 2,5 frames του Χόκινς, όπως το να νικήσει ο Γκουλντ που πληρώνει 3.65 (και δεν κασάρω, το έχουμε νομίζω πλέον…) αλλά και το fun bet σκοράκι 10-4 υπέρ του Χόκινς που πληρώνει 8άρι.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Κοντολογίς, τίποτε έξτρα προς ποντάρισμα στα δύο ματς που ξεκίνησαν από χθες και συνεχίζονται σήμερα.

Ανοιχτός ο δρόμος για τον γερο-Τζον… 


🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Τζον Χίγκινς 🆚 Κερτ Μάφλιν 🇳🇴

🗓️ Sessions: Τετάρτη 5/8 στις 15:00, Πέμπτη 6/8 στις 12:00 και στις 21:00.

🎱 Best of 25 frames (ο νικητής στα 13).


Ο… συμπαθής μου γερο-Τζον (θυμίζω: επιλογή για να κατακτήσει το Παγκόσμιο) απέκλεισε εύκολα στους «32» τον Μάθιου Στίβενς με 10-5 και του ανοίγει ο δρόμος για την 8άδα, μιας και περίμενε τον Ντέιβιντ Γκίλμπερτ σήμερα, αλλά ο Νορβηγός έκανε την έκπληξη, αποκλείοντας τον Αγγλο με 10-8. Εκπληξη όχι όμως για όσους είδαν τον αγώνα, ο 36χρονος Μάφλιν ήταν πραγματικά εξαιρετικός.



Συν ότι, ξανά για τον (φιναλίστ των τελευταίων τριών τελικών του Παγκοσμίου!) Χίγκινς ο δρόμος πλέον δείχνει βατός αφού, ως τα ημιτελικά, αν είχε κάποιον πραγματικά να φοβάται, ήταν ο Μαρκ Αλεν, που όμως έμεινε εκτός χθες από τον Τζέιμι Κλαρκ. Κι αν ο 45χρονος, παρακαλώ, Χίγκινς περάσει τον Μάφλιν, πέφτει σε Κλαρκ ή Αντονι ΜακΓκιλ. Λίγο… εμπειρία να στάξει και να’ σου στην 4άδα το πουλέν. Με τρεις χαμένους τελικούς και ήδη κοντά στη σύνταξη, ας του χαμογελάει λίγο η… μαύρη, τι λέτε;

Ο Μάφλιν για πρώτη φορά στην καριέρα του θα παίξει σε best of 25 frames αγώνα, ήτοι ματς που κρίνεται σε τρία σκέλη – έχει κι αυτό το ενδιαφέρον του.

⏳ Μόνη τους παρελθούσα συνάντηση το 2019 στο China Championship (5-3 ο Μάφλιν).

🦊 Στο χέρι του γερο-Τζον το ματς, αν και στο σνούκερ τα αουτσάιντερ που δεν έχουν να χάσουν κάτι, συχνά κάνουν… ζημιές. Στο 1.30 max, ο άσος, άλλωστε. Εκτιμώ ότι ο Μάφλιν δεν θα ξεπεράσει τα 9 frames, άρα με γνώμονα το 13-8 υπάρχουν το under 21,5 στο 1.90, το… ακριβές σκορ στο 8άρι και το χάντικαπ 3,5 frames στο 1.83. εξ αυτών, καθαρά ελέω απόδοσης, κράτησα το πρώτο και θα περιμένουμε ως αύριο βράδυ για να δούμε αν βγήκε… Και φυσικά το fun bet, που δίνει ενίοτε καλό κασάρισμα.

Κι ας μη το… λένε οι αποδόσεις


🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Μαρκ Γουίλιαμς 🆚 Στιούαρτ Μπίνγκχαμ 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

🗓️ Sessions: Τετάρτη 5/8 στις 21:00, Πέμπτη 6/8 στις 16:30 και Παρασκευή 7/8 στις 12:00.

🎱 Best of 25 frames (ο νικητής στα 13).


Το Νο 3 του τρέχοντος world ranking αναμετράται με το αντίστοιχο Νο 14, αλλά οι αριθμοί δεν λένε, ως γνωστόν, πάντα την αλήθεια. Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 ο Μαρκ Γουίλιαμς, αλλά με διακυμάνσεις στην απόδοσή του. προκρίθηκε μεν εύκολα, εντέλει (10-5) επί του Αλαν ΜακΜάνους και ελπίζει να μην συνεχιστεί η προσωπική του… κατάρα, καθώς σε 10/21 προηγούμενα Παγκόσμια που μετείχε, αποκλείστηκε σε τούτον, τον 2ο γύρο. Ο, δε, Μπίνγκχαμ διεκδικεί τον πρώτο του προημιτελικό μετά το 2015 όταν, εντέλει, έκανε τη μεγάλη έκπληξη και κατέκτησε για πρώτη φορά το τρόπαιο, έκτοτε ως τον 2ο γύρο έφτανε. Στους «32» δεν ήταν πάντως αρκετά καλός, ο Ασλι Κάρτι τον… ίδρωσε (10-7).



⏳ Αναμετρούνται για 18η φορά και ο Μπίνγκχαμ έχει 9-8 νίκες επί του Γουίλιαμς. Κορυφαία τους στιγμή το 2011 σε τουρνουά που έχει καταργηθεί πλέον, το Australian Open, είχε νικήσει 9-8 ο Μπίνγχαμ στον τελικό.

🦊 Τρομερά αμφίρροπο ζευγάρι, κι ας μη… το λένε οι αποδόσεις που φαβοριτίζουν πέριξ του 1.60 τον Μπίνγκχαμ και έχουν τον Ουαλό στο 2.30. Σε ματς που ξεκινά απόψε και θα ολοκληρωθεί… το απόγευμα της Παρασκευής, όλα είναι πιθανά. Ελέω ακριβώς αυτού, ότι το κρίνω αμφίρροπο, οι ματιές είναι προς τον Γουίλιαμς, αλλά τα χάντικαπ δεν πληρώνουν κάτι, φερ’ ειπείν το +2,5 του είναι στο 1.57 ενώ, σε σύνολο frames, το over 22,5 είναι στο δίφραγκο αλλά αυτό σημαίνει τουλάχιστον σκορ 13-10. Απίθανο όχι, απλώς είναι, και οι δύο, παίκτες, που αν τους στραβώσει το ματς από νωρίς, ο εκνευρισμός τους επηρεάζει. Αν και δείχνει, λοιπόν, ισορροπημένο και δεν αποκλείω να κριθεί ακόμη και με σκορ τύπου 13-12 (υπέρ οποιουδήποτε), το πήγα… ανάποδα: σε under 21,5 frames, ήτοι μέχρι 13-8. Και το ξαναβλέπουμε πάλι, αύριο, μετά τα αποψινά…


Μονό


🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 🇳🇴 15:00 Χίγκινς 🆚 Μάφλιν ⏩ Under 21,5 frames 🦊 2.00. (Pamestoixima.gr)

Fun bet


🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 🇳🇴 15:00 Χίγκινς 🆚 Μάφλιν ⏩ Ακριβές σκορ 13-8 🦊 8.00. (Bet365)

Ρίσκο


🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Γουίλιαμς 🆚 Μπίνγκχαμ ⏩ Under 21,5 frames 🦊 2.32. (Bet365)


Το Europa League επιστρέφει…


…με καρέ αγώνων απόψε και αύριο.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Τίποτε παραπάνω από το Γιουνάιτεντ – LASK στο Μάντσεστερ, μετά το 5-0 της Αυστρίας. Αν… έχει να πει κάτι είναι ότι η ManUtd μετρά 8-1-0 ενάντια σε αυστριακές ομάδες (με γκολ… 22-1), ενώ στο «Ολντ Τράφορντ» έχει καρέ νικών εναντίον τους, σε ισάριθμα ματς, με γκολ 10-1.

Αντιεμπορικό, αδιάφορο, πάμε παρακάτω.

Τότε που ο Ντρογκμπά είχε συμπαίκτη τον Ριέρα…


Το πλέον ενδιαφέρον ματς, βάσει τιμών, απόψε είναι το Κοπεγχάγη – Μπασάκσεχιρ στο «Πάρκεν, 1-0 οι Τούρκοι στο πρώτο, οι Δανοί διεκδικούν την πρώτη παρουσία σε προημιτελικά οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στην ιστορία τους, όπως και η Μπασάκ, βέβαια, με πολύ λιγότερες ευρωπαϊκές παραστάσεις…



Υπέρ των Δανών η παράδοση, έχουν 2/2 νίκες υποδεχόμενοι Τούρκους στην Ευρώπη (και 2-1-2 συνολικά): 1-0 τον Νοέμβριο του ’91 την Τράμπζονσπορ με γκολ του Λαρς Οϊερς (πριν ακόμα ονομαστεί Κοπεγχάγη, αλλά ως Β 1903) και επίσης 1-0 τη Γαλατασαράι τον Νοέμβριο του ’13 για τους ομίλους του Champions League, με γκολ του Ντάνιελ Μπράατεν. Μάλιστα στο εν λόγω ματς ήταν βασικός ο γνωστός μας, Ολαφ Μέλμπεργκ για τους Δανούς, και ο επίσης μετέπειτα «ερυθρόλευκος» Αλμπερτ Ριέρα για τη Γαλατασαράι, δίπλα στον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Στην πρώτη περίπτωση πέρασαν με 1-1 στη ρεβάνς της Τραπεζούντας.

Ανω του τεραπλασιασμού να πάρει την πρόκριση η FC, στο παρελθόν τα κατάφερε 3/9 φορές με ήττα στο πρώτο ματς εκτός έδρας, σε νοκ άουτ ευρωπαϊκά. Οι Τούρκοι πήραν τον τίτλο που εδώ και χρόνια άξιζαν, στη γείτονα, σε μια πολύ κοπιαστική σεζόν αλλά δεν παύει να είναι υπόδειγμα ομάδας, πλην όμως με λιγοστή διεθνή εμπειρία. Κοντολογίς, προς τα αριστερά: μια… μπόμπα, να περάσουν οι Δανοί στην παράταση (θαρρώ ότι έχουν περισσότερες δυνάμεις και ενέργεια, αρχές Αυγούστου γαρ…) και, σαφώς πιο συντηρητικά, Κοπεγχάγη σε ασιατικό +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία.

Σφυρίζει βέβαια και ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο, για όσους κυνηγάτε πέναλτι. Tip για live betting…

Μόνο ισοπαλίες εντός με Γερμανούς από… το 1980


Η Σαχτάρ Ντόνετσκ υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ στο Κίεβο, και όχι στο Χάρκοβο όπου αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια με… προίκα το υπέρ της 2-1 του πρώτου αγώνα. Ωστόσο οι «λύκοι» δεν έχουν ήττα στις τελευταίες εννέα ευρωπαϊκές τους εξορμήσεις, με 5-4-0, μόνο Φιορεντίνα και Λάτσιο έχουν κάνει μεγαλύτερα αντίστοιχα σερί στη διοργάνωση (με 11άρι αήττητο).



Στα της παράδοσης, η Σαχτάρ αποκλείστηκε πέρυσι από την Αϊντραχτ στους «16», προηγουμένως (πάντα στο Europa) έκανε δύο προκρίσεις, σε νοκ άουτ, επί της Σάλκε την τελευταία 15ετία και, παλιότερα, μια πρόκριση επί της Ντινάμο Βερολίνου το ’76 και έναν αποκλεισμό από την Αϊντραχτ, ξανά, το ’80. Εντυπωσιακό είναι πάντως ότι η Σαχτάρ δεν έχει νικήσει, ως γηπεδούχος, γερμανική ομάδα από εκείνο το 1-0 επί της Αϊντραχτ τον Σεπτέμβριο του 1980 με πέναλτι του Σταρούκιν, αλλά δεν έχει ηττηθεί κιόλας από τον Αύγουστο του 2001 και το 2-0 από την Ντόρτμουντ για τα προκριματικά του Champions League, από γκολ των Λαρς Ρίκεν και Σάντεϊ Ολίσε. Εκτοτε; Επτά ματς, όλα ισόπαλα υποδεχόμενη Γερμανούς, είτε σε όμιλο είτε νοκ άουτ! Η Βόλφσμπουργκ έπαιξε ξανά με Ουκρανούς στην περσινή σεζόν, σημειώνοντας δύο νίκες (3-1 και 1-0) επί της Ολεξάντρια στους ομίλους του Europa.

Το πρόβλημα, αν θες να κοντράρεις το φαβορί απόψε, είναι πως η Βόλφσμπουργκ έχει διαθέσιμους μόλις 13-14 παίκτες από την πρώτη ομάδα, συν μερικούς πιτσιρικάδες, αφού λείπουν οι μπακ Στέφεν, Εμπαμπού, Οτάβιο, Βίλιαν, ο χαφ Καμάτσο και ο φορ Καραμοκό. Συν ότι η Σαχτάρ τελείωσε το δικό της πρωτάθλημα τρεις εβδομάδες αργότερα από τους Γερμανούς. Τριπλό combo η επιλογή, για το ονόρε και μόνο.

Χωρίς νίκη από την εποχή του Ζοσέ και του… πούλμαν


Το πιο… περίεργο ματς για τους «16» λαμβάνει χώρα στη «Φέλτινς Αρένα» του Γκέλζενκιρχεν, έδρα της Σάλκε, στη Γερμανία. Νοκ άουτ, με παράταση και πέναλτι, για τους «16» σε ουδέτερο, και άδειο, γήπεδο. Ρε τι ζούμε…



Παράδοξο ή όχι, η Ιντερ τα τελευταία δέκα χρόνια έχει καταφέρει να νικήσει, είτε στο Μιλάνο είτε επί ισπανικού εδάφους, μονάχα μια φορά ισπανική ομάδα, στο 1-7-7 ο «φτωχός» της απολογισμός. Μια νίκη βέβαια αλλά… τι νίκη; Εκείνη που άνοιξε τον δρόμο για να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης μετά από 45 χρόνια!

Στα ημιτελικά του Champions League λοιπόν, άνοιξη του 2010, οι Λομβαρδοί του Ζοσέ Μουρίνιο έκαναν εκπληκτικό ματς στο Μιλάνο, νικώντας με 3-1 με γκολ των Σνάιντερ, Μαϊκόν και Μιλίτο… απαντώντας στο τέρμα του Πέδρο από το 19’. Και, στη ρεβάνς του «Καμπ Νου», ο Μουρίνιο, μετά την αποβολή του Τιάγκο Μότα στο 28’… έβαλε μπροστά το πούλμαν της Ιντερ: 1-0 οι Καταλανοί με γκολ του Πικέ στο 84’, η πρόκριση στους «νερατζούρι» που, στον τελικό, υπέταξαν άνετα την Μπάγερν.



Επί των… ουδέτερων, η Ιντερ αντιμετώπισε ξανά δις Ισπανούς, φυσικά σε τελικούς: 3-1 τη Ρεάλ το 1964 στη Βιέννη στον τελικό του τότε Κυπέλλου Πρωταθλητριών και ήττα 2-0 από την Ατλέτικο στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ του 2010 στο Μονακό. Η, δε, Χετάφε, άλλες δύο φορές έπαιξε επί γερμανικού εδάφους: πήρε 1-1 από την Μπάγερν το 2008 και έχασε 2-0 στη Στουτγκάρδη το 2010.

Η Χετάφε κατέρρευσε στην επανέναρξη της Primera Division με μονάχα μια νίκη σε έντεκα ματς, η Ιντερ ως και προ ημερών είχε επίσημα ματς, έχει ρυθμό, φανέλα, τον Λουκάκου μπροστά αλλά, αχ αυτή η άμυνά μας φέτος ρε Αντώνη Κόντε. Αχ! Safe, όσο γίνεται, επιλογή να μην ηττηθεί η Ιντερ (φοβού το… 1-1) συνδυαζόμενη ως και 3,5 γκολ στο ματς. Και, έτερη, να σκοράρει το… πράσινο μίλι, εκεί μπροστά.


Δυάδα (απόδοσης 2.46)


🇩🇰🇹🇷 19:55 Κοπεγχάγη 🆚 Μπασάκσεχιρ ⏩ 1 +0,25 A.H. 🦊 1.60. (Betshop)
🇮🇹🇪🇸 22:00 Ιντερ 🆚 Χετάφε ⏩ 1Χ & under 3,5 🦊 1.54. (Betshop) 

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



 

Combo, ρίσκο


🇺🇦🇩🇪 19:55 Σαχτάρ 🆚 Βόλφσμπουργκ ⏩ 1Χ & G/G & over 2,5 🦊 3.30. (Pamestoixima.gr)

Fun bet


🇩🇰🇹🇷 19:55 Κοπεγχάγη 🆚 Μπασάκσεχιρ ⏩ Πρόκριση Κοπεγχάγης στην παράταση 🦊 25.50. (Betshop)

Σκόρερ

🇮🇹🇪🇸 22:00 Ιντερ 🆚 Χετάφε ⏩ Γκολ Λουκάκου 🦊 2.35. (Pamestoixima.gr)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ