foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Επαιζε στοίχημα, κονόμησε, αγόρασε ομάδα, πάει για άνοδο. Απλό;

Μποζιονέλος | 04 Αυγ 2020 05:11
3d921769738fc6a9698fc21ccb0b92d0_crop_exact1.jpg

Τα σεντόνια απλώνονται… Είναι, επιτέλους, εβδομάδα Champions και Europa League τούτη, αν και Τετάρτη βράδυ θα δούμε Europa και… Τσου Λου το ΠΣΚ! Ναι, όντως, δεν ξανάγινε. Μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως η πανδημία του κορωνοϊού, οδήγησε στο να συμπιεστεί το καλαντάρι και να επιλεχτεί το συγκεκριμένο φορμάτ από τη φάση των προημιτελικών και έπειτα με μονά ματς σε ουδέτερα γήπεδα χωρίς θεατές στις εξέδρες.

Αν και παράδοξο, φαίνεται να ανεβάζει και το επίπεδο ίντριγκας που ούτως ή άλλως προκαλούσαν οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Αλλωστε, σε 90 λεπτά τα πάντα μπορούν να συμβούν ισχύει. Ο Ολυμπιακός, δε, μπορεί να φτάσει σ' αυτό το σημείο βγάζοντας έξω τη Γουλβς.

Υπάρχει και ένταση στις ομάδες, στις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα ματς σε Πορτογαλία (Λισσαβώνα) και Γερμανία (Γκελζενκίρχεν, Ντούισμπουργκ, Κολωνία, Ντίσελντορφ) και φυσικά στην UEFA μιας και τα κρούσματα του κορωνοϊού έχουν εκτοξευτεί και πάλι ανά την Ευρώπη… Εξ ου και υπήρξαν αμφιβολίες για το αν θα γίνουν στο Μάντσεστερ το Σίτι - Ρεάλ για τους «16» και στη Βαρκελώνη το Μπαρτσελόνα - Νάπολι για την ίδια φάση, εξαιτίας της καραντίνας 14 ημερών που έχουν επιβάλει οι Βρετανοί στους ταξιδιώτες από την Ισπανία…

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Στα ποδοσφαιρικά, το κοντέρ έγραψε Βάρμπεργκς – Εστερσουντ 1-1 με γκολ στο 94’, αδίκως δεν είχε γίνει 2-0 νωρίτερα για να επιβεβαιωθεί το 2.32. Ας είναι.

Διότι άρχισε να μας… ταΐζει το σνούκερ και τα ματς στο Παγκόσμιο του Σέφιλντ.


  • 2.10 η νίκη του Μάφλιν επί του Γκίλμπερτ, πονταρισμένη με το σκορ στο 5-4 (το πήρε με 10-8).

  • 2.05 η νίκη του Ρόμπερτσον με χάντικαπ 4,5 frames επί του Γουενμπό (10-5 πήγε).

  • 2.22 η νίκη του ΜακΓκιλ, αργά χθες, επί του Λισάουσκι, που κρίθηκε σε decider και με δραματικό τρόπο (10-9).

  • 3.49 η δυάδα με το 1.87 της νίκης του Ο’Σάλιβαν επί του Τεπτσάγια με χάντικαπ 3,5 frames (10-1) και με το –επίσης 1.87 του αβάτζο 3,5 frames του Σλέσορ με τον Μπίνγκταο. Ο Σλέσορ έχανε με 8-1 και 9-2 αλλά το πήγε στο επιθυμητό 9-7, για να λυγίσει στο επόμενο.



Νικητής στην καρδιά μας, και στην τσέπη μας (χεχε). Θέλει και τύχη, το άτιμο το στοίχημα...

Το πιο ακριβό παιχνίδι στον πλανήτη


Η Μπρέντφορντ αγωνίστηκε για 12 χρόνια και… πέντε σεζόν στην πρώτη κατηγορία (σ.σ. πώτς γκέγκεν αυτό; 1935-1947, μεσολάβησε όμως ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος και η διακοπή). Η Φούλαμ τα κατάφερε το 1949-52, μετά το 1959-68 και κατόπιν το 1999-14 με μια μικρή παρένθεση το 2018-19.


Πρόκειται φυσικά για το πιο ακριβό παιχνίδι στον πλανήτη, και δίχως υπερβολή: όποια ομάδα ανέβει, εκτιμάται ότι θα εξασφαλίσει γύρω στα 200 εκατ. ευρώ μόνο για την επόμενη σεζόν. Και, ειδικά για την απούσα εδώ και δεκαετίες από τα… σαλόνια, Μπρέντφορντ, το ποσό εκτινάσσεται στα 330 εκατ. ευρώ αν ανέβει και παραμείνει την επόμενη σεζόν… Γενικώς οι Αγγλοι, με τις δικλείδες ασφαλείας, προσπαθούν να στηρίξουν τις ομάδες, ακόμη κι όταν αυτές υποβιβάζονται: η Μπόρνμουθ έβγαλε πάνω από 1 δισ. ευρώ στα πέντε χρόνια παρουσίας της στην Premier League και για την επόμενη διετία, αν και έπεσε, έχει λαμβάνει άλλα 200 εκατ. ευρώ. Εγγυημένα.

Πιο… άγνωστη στο ευρύ κοινό είναι η Μπρέντφορντ, η οποία ως τον Μάιο του 2009 αγωνιζόταν στη League Two και, πλέον, έχει φτάσει μια ανάσα (90, ή και παραπάνω, λεπτά δηλαδή) από τα… σαλόνια της Premiership. Και, αργά ή γρήγορα, θα γραφτεί βιβλίο, ίσως γίνει και ταινία, ο Μάθιου Μπένχαμ που άλλαξε τον ρου της ιστορίας και της Μπρέντφορντ, μα και της Μίντιλαντ, επίσης ιδιοκτήτης της.

Ο… στοιχηματζής που έγινε ιδιοκτήτης ομάδας


Ο Μπένχαμ ζούσε, κυριολεκτικά, από το στοίχημα. Ως τα 35 του είχε γίνει ο υπ’ αριθμόν ένα… εχθρός των μπουκ, ακόμη και στην ασιατική αγορά, όπου για χρόνια έπαιζε χωρίς όριο πονταρίσματος. Όταν κατάλαβε ότι είχε ήδη έναν μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό και πολλούς «δυνατούς» φίλους, ίδρυσε ένα επενδυτικό fund, κατόπιν, έγινε μεγαλομέτοχος της Μπρέντφορντ το 2012 και έκτοτε πορεύτηκε στηριζόμενος στην πρώτη τακτική του στοιχήματος: τη στατιστική. Τα πάντα κινούνται γύρω από αυτή, τα πάντα. Και το 2015 απέκτησε και τη Μίντιλαντ, στη Δανία, τοποθετώντας για πρόεδρο τον μόλις 31 ετών Ράσμους Ανκερσεν, εξίσου… κολλημένο με τα μαθηματικά. Εκτοτε η Μίντιλαντ εξελίχθηκε σε πρώτη δύναμη της χώρας χάρη στα στατιστικά δεδομένα και τους αλγόριθμούς τους, τα οποία παρέχουν οι data analysts που έχουν προσληφθεί από τον σύλλογο, δύο εξ αυτών μάλιστα ζούσαν στο Λονδίνο, εργάζονταν στην Μπρέντφορντ κι αποφάσισαν να αλλάξουν ζωή.


Δεν είναι υπερβολή ότι οι προπονητές, οι παίκτες, τα πάντα για τις ομάδες του Μπένχαμ πηγάζουν από τα μαθηματικά μοντέλα. Χάρη στην Μπρέντφορντ άλλωστε καθιερώθηκε ο όρος των x-goals που είναι πλέον… μόδα στο Νησί (και όχι μόνο).

Αν ήρθε η ώρα της Μπρέντφορντ να ανέβει; Άγνωστο. Το 2014-15 τερμάτισε στην 5η θέση, ο Μπένχαμ ρωτήθηκε αν η νεοφώτιστη ομάδα του ήταν έτοιμη για την άνοδο και, αντί για ένα απλό «ναι» ή όχι» απάντησε πως «η πιθανότητα να ανέβουμε φέτος είναι 42,3%!» Νέτα, σκέτα. Και αποκλείστηκε στα play offs από τη Μίντλεσμπρο.

Στηριζόμενος, λοιπόν, ο Μπένχαμ σε μαθηματικά μοντέλα που ανέπτυξε μόνος, με σκληρή δουλειά και όντας απόλυτα αφοσιωμένος στο πλάνο του, κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος, κατόπιν ιδιοκτήτης δύο ομάδων και παράλληλα το ανταλλακτήριο στοιχημάτων Matchbook μία εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάλυση δεδομένων μέσω μαθηματικών μεθόδων (μεταξύ άλλων και στοιχηματικών δεδομένων).

Οσο για το μυστικό του, το αποκάλυψε σε μια παλιά του συνέντευξη (μπορείτε να τη διαβάσετε όλη εδώ): «Ποτέ δεν έχω ποντάρει για διασκέδαση ή για να περάσει η ώρα. Το στοίχημα το έκανα (και το κάνω) ξεκάθαρα για τους υπολογισμούς πιθανοτήτων με τη χρήση μαθηματικών μοντέλων. Η νοοτροπία αυτή στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό στο γνωσιακό και επαγγελματικό μου υπόβαθρο. Τα στοιχήματα είναι μια αγορά, όπου οι τιμές αλλάζουν συνεχώς. Προσπαθούμε να βρούμε την αδυναμία της αγοράς και χρησιμοποιούμε τα μοντέλα μας για να εντοπίσουμε την αξία όπου αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει».

BMW VS passing game


Μπρέντφορντ εναντίον Φούλαμ λοιπόν, στο ουδέτερο «Γουέμπλεϊ» για μια θέση ανόδου, πίσω από Λιντς και Γουέστ Μπρομ, στην Premier League. Και, δη, ντέρμπι του δυτικού Λονδίνου, με αντιπαλότητα, σε άδειο γήπεδο.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Η Μπρέντφορντ του Τόμας Φρανκ έφτασε στον τελικό κάνοντας μεγάλη ρελάνς στο τέλος, «μπλόκαρε» στα τελευταία δύο της regular season, στο πρώτο με τη Σουόνσι αλλά… πετσόκοψε τους Ουαλούς στη ρεβάνς, μπορούσε και παραπάνω από το 3-1. Και είναι ενώπιον της επανόδου στην πρώτη κατηγορία μετά από 73 χρόνια, έχοντας την τριπλέτα BMW των Μπεναρμά, Εμπεμό και Γουάτκινς σε εξαιρετική φόρμα με 57 από τα φετινά της 83 γκολ να μπαίνουν από αυτούς.


Η Φούλαμ του Σκοτ Πάρκερ τα βρήκε σκούρα στη ρεβάνς του Λονδίνου με την Κάρντιφ αλλά βρήκε και γκολ, λύγισε με 2-1 αλλά το 2-0 της Ουαλίας της χάρισε το εισιτήριο της πρόκρισης. Πρώτη ήττα μετά από οκτώ ματς (6-2-0) για μια ομάδα που… τίμησε όσο καμία άλλη στην κατηγορία το passing game φέτος. Ο αρχισκόρερ (26 γκολ σε 40 ματς) Μίτροβιτς σφίγγει τα δόντια μεν για να επανέλθει αλλά δεν θα είναι στο 100%, αμφίβολος και ο μέσος Κεμπάνο.

Η παράδοση και η κατάρα


Στα της παράδοσης, έχει ενδιαφέρον ότι στο «Κρέιβεν Κότατζ» η Φούλαμ έχει να τη νικήσει από τον Δεκέμβριο του 1980, σε επίσημο (1-0 στο Κύπελλο) κι από τον Φεβρουάριο του… 1954 σε πρωτάθλημα (3-2)! Στο μεσοδιάστημα όμως έκανε τέσσερα… διπλά επί της Μπρέντφορντ σε δέκα επίσημα. Ανεξαρτήτως έδρας και στο πρωτάθλημα, η Μπρέντφορντ είναι αήττητη στα τελευταία πέντε (3-2-0) και έχει μόνο μια ήττα στα τελευταία δέκα (6-3-1).

Κι αν η παράδοση είναι υπέρ της Μπρέντφορντ, έχει και μια… κατάρα να αντιμετωπίσει μιας και ουδέποτε πήρε την άνοδο από play offs, επί συνόλου οκτώ συμμετοχών στην αγγλική «πυραμίδα», με τρεις ήττες σε τελικούς.

Τα play offs ανόδου διεξάγονται για 29η σεζόν και μόλις 6/28 τελικούς κρίθηκαν μετά το 90λεπτο: τρεις στην παράταση κι άλλοι τόσοι, στα πέναλτι. Τα τελευταία πέναλτι που έκριναν την άνοδο ήταν στο Μπράιτον – Ρέντινγκ το 2017 και η τελευταία παράταση στο Κρίσταλ Πάλας – Γουότφορντ 1-0 το 2013. Για να βρει κανείς τις άλλες φορές που κρίθηκε ο εν λόγω αγώνας στην παράταση πρέπει να πάει στον προηγούμενο… αιώνα: Μπόλτον- Ρέντινγκ 4-3 το 1995 και Λέστερ – Πάλας 2-1 το 1996.


Ένα το κρατούμενο, αυτό. Δεύτερον, φαβορί και αουτσάιντερ. Η Μπρέντφορντ τιμάται ως φαβορί για απόψε, πέριξ του 2.10. στέκει; Μετρώντας από πέρυσι και προς τα πίσω, Αστον Βίλα, Φούλαμ, Χάντερσφιλντ (στα πέναλτι), Χαλ, Νόριτς (έστω και στο 2.60, το 2015) ήταν φαβορί στις αποδόσεις. Το τελευταίο αουτσάιντερ αποδόσεων, σε τελικό, που πήρε την άνοδο ήταν το 2014 η ΚΠΡ, επικρατώντας 1-0 της Ντέρμπι Κάουντι (και πληρώνοντας 3.50).

Και λίγα μαθηματικά…


Μπορεί το προαναφερθέν μαθηματικό μοντέλο του Μάθιου Μπένχαμ να βγάζει, πιθανώς, καλή πιθανότητα ανόδου για την Μπρέντφορντ.

Αλλά, μετατρέποντας τις αποδόσεις σε πιθανότητες, τι δίνει το σετ 2.21 – 3.48 – 3.83;

Είναι 45,25% - 28,74% και 26,1% αντίστοιχα. Και, όχι, κατ’ εμέ δεν έχει αυτή η Φούλαμ μόνο 26% πιθανότητες για νίκη απόψε ή 54,85% να μην ηττηθεί.

Με το… μποζιονελέικο μαθηματικό μοντέλο λοιπόν, σκέψη η μη ήττα της Φούλαμ: στο 1.73 η διπλή ευκαιρία, στο 2.65 το draw no bet της, στο 2.08 το ασιατικό +0,25 της με μισή πληρωμή σε ισοπαλία. Κράτησα το τρίτο και κόντρα στη κυνική, στεγνή λογική που λέει ότι θα ανέβει η Μπρέντφορντ. Κάτι μέσα μου, διαφωνεί.

Και, με μόνο δύο ισοπαλίες σε τελικούς ανόδου στην Premier League, στα τελευταία 17, μια πιο ρισκαδόρικη σκέψη να τα λύσουν μετά το 90λεπτο, ανεβάζοντας το ρίσκο με αμφίτερμα στο ματς.

Απλά να θυμίσω το ανοιχτό bet με το 3.50 για την άνοδο της Φούλαμ, πλέον είναι στο 2.50 (έναντι 1.61 της Μπρέντφορντ).



Ασιατικό


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:45 Μπρέντφορντ 🆚 Φούλαμ: 2 +0,25 Α.Η. 🦊 2.08. (Netbet)

Fun bet


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:45 Μπρέντφορντ 🆚 Φούλαμ: X & goal/goal 🦊 4.80. (Pamestoixima.gr)

World Snooker Championship 2020, day 5, Τρίτη 4 Αυγούστου



  • 🎱 12:00 και 21:00 Μαρκ Αλεν 🆚 Τζέιμι Κλαρκ

  • 🎱 12:00 Σον Μέρφι 🆚 Νόπον Σαενγκχάμ Συνεχίζουν από το 3-6

  • 🎱 16:30 Στίβεν Μαγκουάιρ 🆚 Μάρτιν Γκουλντ

  • 🎱 16:30 Μαρκ Σέλμπι 🆚 Τζόρνταν Μπρόουν Συνεχίζουν από το 4-5

  • 🎱 21:00 Μπάρι Χόκινς 🆚 Αλεξάντερ Ούρσενμπαχερ


Ο Σον Μέρφι τα βρήκε σκούρα, πολύ, από τον 28χρονο Ταϊλανδό, που είχε όμως ομολογουμένως πολύ ρέντα χθες. Αν το ματς τελείωνε χθες, ο Μέρφι θα είχε μείνει εκτός. Τα 3 frames δεν είναι διαφορά που δεν ανατρέπεται στο σνούκερ σε multi sessions, η pre game νίκη του στο 1.15… εκτινάχθηκε στο 2.60.


Και να μείνει εκτός ο Μέρφι, θαρρώ ότι θα… βγάλει την πίστη του Ασιάτη ως τέλους, εξ ου και πονταρίστηκε με αβάτζο 1,5 frame, ήτοι να φτάσει στα 9 κι ας πάει ο Νόπον στα 10 – να πληρωθούμε μας νοιάζει.

Πιο… απλή δείχνει η κατάσταση του Μαρκ Σέλμπι, που ξεκίνησε άσχημα χθες αλλά ροκάνισε τη διαφορά από τον Μπρόουν. 1.10 πλήρωνε και πριν την πρώτη στεκιά, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο το παιχνίδι. Με +3,5 frames, ήτοι να φτάσει τα 7, ο Μπρόουν είναι στο 1.87 – για όποιον ενδιαφέρεται…



Μονό


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇹🇭 12:00 Μέρφι 🆚 Νόπον (3-6) ⏩ 1 (+1,5) 🦊 1.99. (Bet365)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Μαρκ Αλεν 🆚 Τζέιμι Κλαρκ 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿

🗓️ Sessions: Τρίτη 4/8 στις 12:00 και στις 21:00.

🎱 Best of 19 frames (ο νικητής στα 10).

Στα 34 του πια ο Μαρκ Αλεν (Νο 4 στο world ranking), έρχεται από καλή σεζόν, χωρίς κάποια πρωτιά μεν αλλά με παρουσία σε ημιτελικούς έξι τουρνουά. Σε Παγκόσμιο μετέχει για 14η συναπτή φορά, κορυφαία στιγμή του τα ημιτελικά το 2009 αλλά πάντα έχει βλέψεις. Απέναντί του ο 25χρονος Ουαλός Τζέιμι Κλαρκ (Νο 89) που έκανε την έκπληξη στα προκριματικά νικώντας διαδοχικά τον έμπειρο Τζο Πέρι και τον ταλαντούχο Ταϊλανδό Σάνι Ακάνι. Ο Κλαρκ έψαχνε καιρό μια παρουσία στο Crucible και δεν έχει κάτι να χάσει…

⏳ Πρώτη τους συνάντηση στα χρονικά.


🦊 Γκραν φαβορί, του 1.05, ο Άλεν κι ας μην τα πηγαίνει καλά στα Παγκόσμια, ύστερα από το ξεπέταγμά του το 2009 αλλά έχει τα φόντα, και καλή κλήρωση, για να προχωρήσει φέτος. O Clarkey θα παίξει χωρίς άγχος, πέτυχε τον στόχο της παρουσίας στα τελικά αλλά αυτό τον καθιστά επικίνδυνο. Πρώτο no bet στο τουρνουά, μιας και το δεύτερο μέρος (το πρώτο ολοκληρώνεται στα 9 frames) θα παιχτεί το βράδυ, αν βγει κάτι θα γίνει update στη στήλη. Για pre game pick, δεν είμαι αρνητικός στο +4,5 frames του Κλαρκ στο 2.40.

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Στίβεν Μαγκουάιρ 🆚 Μάρτιν Γκουλντ 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

🗓️ Sessions: Τρίτη 4/8 στις 16:30 και Τετάρτη 5/8 στις 21:00.

🎱 Best of 19 frames (ο νικητής στα 10).

Ο «σκληρός» Σκωτσέζος, Στίβεν Μαγκουάιρ (Νο 6 στο world ranking) κατέκτησε φέτος δύο μικρά τουρνουά και μετέχει για 17η συνεχόμενη φορά σε Παγκόσμιο, όντας στην 8άδα στα δύο από τα τελευταία τρία ενώ παλιότερα είχε μπει δις στα ημιτελικά. Νίκησε τον παγκόσμιο πρωταθλητή Τζαντ Τραμπ στον ημιτελικό του Tour Championship και έχει βλέψεις αλλά συχνά την πατά στα φαινομενικά «βατά» ματς.


Όπως αυτό με τον 38χρονο, πια, Μάρτιν Γκουλντ (Νο 60) που απέκλεισε τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2006, Γκρέιαμ Ντοτ, στα προκριματικά. Ο Γκουλντ την τελευταία τριετία έχασε θέσεις στο ranking, κάνοντας αρκετά άσχημα τουρνουά, αλλά δεν ξέχασε και το σνούκερ που ήξερε…

⏳ 13 φορές έχουν ανταμώσει, 9-4 μπροστά ο Γκουλντ σε νίκες και καρέ νικών στα ισάριθμα τελευταία, ο Σκωτσέζος έχει από το 2014 να του επιβληθεί.

🦊 Ματς – δίκοπο μαχαίρι. Ο Μαγκουάιρ είναι ικανός να κάνει μια ευρεία νίκη, αλλά και να αγχωθεί (ως συχνά) και να τα βρει σκούρα. Το να βγουν 16 frames, δείχνει λογικό, συν μια… ζαριά ρίσκου για νίκη του Γκουλντ, δύσκολο βέβαια αλλά όχι απίθανο.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Μπάρι Χόκινς 🆚 Αλεξάντερ Ούρσενμπαχερ 🇨🇭

🗓️ Sessions: Τρίτη 4/8 στις 21:00 και Τετάρτη 5/8 στις 15:00.

🎱 Best of 19 frames (ο νικητής στα 10).

Στα 41 του, πια, ο Μπάρι Χόκινς (Νο 15 στο world ranking), έρχεται από μια μέτρια σεζόν δίχως διακρίσεις. Σε Παγκόσμιο δηλώνει παρών για 15η σερί σεζόν, πέρυσι αποκλείστηκε πρόωρα στους «16» - πρόωρα επειδή επί έξι σερί σεζόν ήταν στην 8άδα, τέσσερις εξ αυτών στα ημιτελικά και φιναλίστ το 2013 απέναντι στον Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Σα να το γυροφέρνει… Δείχνει σε πτώση η απόδοσή του, αλλά είναι ένας από τους top players του σπορ εδώ και μια 10ετία.


Απέναντι του ο 24χρονος Ελβετός, Αλεξάντερ Ούρσενμπαχερ (Νο 86) που μόλις την τελευταία τριετία… ξεπετάχτηκε. Φαινόταν, διότι στον 2ο γύρο των προκριματικών άφησε εκτός τον Αλι Κάρτερ, κατόπιν τον Άντριου Χίγκινσον κι έγινε ο πρώτος Ελβετός που κερδίζει την πρόκριση στο Παγκόσμιο του σνούκερ.

⏳ Εχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές, με ισάριθμες νίκες του Χόκινς (και, δη, 4-0 και 6-0, αμφότερα όμως το 2013).

🦊 Ψίχουλα, ευλόγως, πληρώνει ο άσος. Εχω μια χρόνια συμπάθεια στον Χόκινς, τα χρόνια περνούν, θα χαρώ να τον δω ψηλά. Στο χέρι του το ματς, και μπορεί να το πάρει και με διαφορά, safe το χάντικαπ 2,5 frames, funbetικα σκοράκι, κάτι μεταξύ 10-3 και 10-5 μου κάνει, πήρα… το μεσαίο.



Δυάδα (απόδοσης 2.55)


🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 16:30 Μαγκουάιρ 🆚 Γκουλντ ⏩ Over 15,5 frames 🦊 1.55. (Novibet)
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇨🇭 21:00 Χόκινς (-2,5) 🆚 Ούρσενμπαχερ ⏩ 1 🦊 1.65. (Novibet)

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



 

Ρίσκο

 

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 16:30 Μαγκουάιρ 🆚 Γκουλντ ⏩ 2 🦊 3.65. (Pamestoixima.gr)

Fun bet

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇨🇭 21:00 Χόκινς 🆚 Ούρσενμπαχερ ⏩ Ακριβές σκορ 10-4 🦊 8.00. (Bet365)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ