foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τελικός Κυπέλλου, μια γιορτή του ποδοσφχαχαχαχα

Μποζιονέλος | 24 Ιουλ 2020 11:43
1536925.jpg

Η ΕΠΟ και οι ελληνικές ομάδες κατόρθωσαν να κάνουν μπ@%ρδ$λο έναν αγώνα που διεξάγεται χωρίς κόσμο, διαφωνώντας για την έδρα διεξαγωγής του. Πάμε πάλι: ο τελικός Κυπέλλου, που θα διεξαγόταν κεκλεισμένων ελέω πανδημίας, εξελίχθηκε σε μπαλάκι του πινγκ πονγκ.

Μόνο στο... Ελλάντα αυτά. Μόνο.

Το 2001, πολύ πριν από εποχές με το ζόρι κεκλεισμένων, τα δύο πέταλα της Νέας Φιλαδέλφειας έμειναν αδειανά, επειδή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν συμφωνούσαν στην κατανομή των εισιτηρίων. Το 2003 στο ΠΑΟΚ – Άρης ο Βασίλης Γκαγκάτσης έκανε την απονομή μέσα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, ενώ δίπλα του έπαιρνε πόζα ένας ημίγυμνος ΠΑΟΚτσής φορώντας πλαστικό, υπερμεγέθη φαλλό και σομπρέρο στο κεφάλι ενώ οι Αρειανοί είχαν βάλει φωτιά στα καθίσματα.

Δύο χρόνια μετά, το 2005 στην Πάτρα η τρομερή οργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας οδήγησε τους οπαδούς Ολυμπιακού και Άρη να συναντηθούν έξω και μέσα από την πόλη, αν και οι μεν έρχονται από την Κόρινθο και οι δε από το Μεσολόγγι – απόρροια τούτου, ξύλο παντού.

Το 2006 ξανά στην επαρχία ο τελικός, στο Παγκρήτιο και οι οπαδοί της ΑΕΚ μετά τον τελικό με τον Ολυμπιακό λεηλατούν και προκαλούν ζημιές στο πλοίο «Ιεράπετρα», ενώ επιδόθηκαν (σύμφωνα με μαρτυρίες της εποχής) ως και σε διαγωνισμό… αυνανισμού - και στη Ραφήνα τους υποδέχθηκαν τα ΜΑΤ.

Το 2011 στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί της ΑΕΚ, ενάντια στον Ατρόμητο, σχεδόν μπήκαν μέσα στο γήπεδο ενώ το ματς εξελισσόταν, ενώ το 2013 η σφαγή της Τριπολιτσάς αναβίωσε από τη διαιτησία του Θανάση Γιάχο στο Ολυμπιακός – Αστέρας, «δεν έχει υπάρξει ξανά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου τέτοια σκανδαλώδης μεταχείριση υπέρ μιας ομάδας από ρέφερι» γραφόταν την επόμενη μέρα.


Το 2016, ο τελικός της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ διεξήχθη με μερικές δεκάδες θεατών αλλά και πάλι έλαβαν χώρα επεισόδια, το 2017 στο Πανθεσσσαλικό οι οπαδοί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έδωσαν ραντεβού στην πεζογέφυρα και έπεσε το ξύλο της αρκούδας, ενώ τα έκτροπα δεν έλειψαν ούτε από τους δύο επόμενους τελικούς -πάλι ΑΕΚ με ΠΑΟΚ.

Φέτος, το μόνο που είχε να κάνει η ΕΠΟ, μιας και ελέω πανδημίας δεν θα υπήρχαν φίλαθλοι, ήταν να ορίσει την έδρα του τελικού του Κυπέλλου. Προφανείς επιλογές ήταν το Περιστέρι και η Νέα Σμύρνη, γήπεδα εν χρήσει πρόσφατα, αλλά προτίμησε τη Ριζούπολη.


Ο Ολυμπιακός αντέδρασε, η ΕΠΟ ποίησε τη νήσσαν, αίφνης η Περιφέρεια Αττικής (ναι, ο Γιώργος Πατούλης) θυμήθηκε ότι έχει λόγο, η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε να διεξαχθεί το ματς εκτός Αττικής (!), η ομοσπονδία αποφάσισε να το αναβάλλει βάζοντάς το για τέλη Αυγούστου, Ολυμπιακός και ΑΕΚ αλλάζουν επιστολές και η Cosmote TV, που καλύπτει τον αγώνα και έχει ήδη κλείσει εμπορικές συμφωνίες, ζήτησε να γίνει κανονικά την προσεχή Κυριακή 26/7 σε όποιο γήπεδο θέλουν, αλλά να γίνει, ειδάλλως θα κινηθεί δικαστικά.

Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο, αθάνατο… Τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό μένουν άλλες εικόνες (π.χ.):


🦊 Στοιχηματικώς προχθές πλήρωσε ωραιότατα το Νησί, όπου (στην Championship) έγινε το… έλα να δεις, σε βαθμό από απρόσμενο έως ύποπτο. Λίγο τις αποδόσεις στο live να έβλεπες, με ομάδες με κίνητρο ενάντια σε αδιάφορες, θα καταλάβαινες. Ας τα πουν στη… Δίκη της Δευτέρας.

Στα δικά μας, πλήρωσε η δυάδα του 2.54 με τα αμφιτέρματα σε Μπέρμιγχαμ - Ντέρμπι Κάουντι και Μπρίστολ Σίτι – Πρέστον, πλήρωσε η… μισή δυάδα (1.70 αντί για 3.12) με το combo στο Κάρντιφ – Χαλ και το draw no bet της Φούλαμ στη Γουίγκαν.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Και, επειδή την ψιλοπήρα πρέφα τη δουλειά, κάσαρα παίρνοντας πίσω τη μίζα στην ισοπαλία με Goal/Goal του Νότιγχαμ Φόρεστ Στόουκ (4.60 πλήρωνε). Αντιθέτως, με… εξέθεσε η Λίβερπουλ (5-3 την Τσέλσι, σε dnb την είχα) και με διέψευσε η Τζένοα: νίκησε στο… τάχα μου ντέρμπι τη Σαμπντόρια, ενώ είχα στραφεί στην ισοπαλία. Τα γράφαμε: μετράει περισσότερο, από την τοπική αντιπαλότητα, να έχει δύο ομάδες η πόλη στην κατηγορία, σε τέτοιες εποχές…

❗ Λίγα για απόψε κι αύριο, εκτάκτως, απών. Ας λείψω και για ένα Σάββατο όλη τη σεζόν...

Αφού πιάστηκαν μ@λ@κ€ς... κάνουν τελικούς


Ούτε πέντε μήνες δεν πέρασαν από τότε που παίχτηκε μπάλα για τελευταία φορά στη Γαλλία. Πριν κάνα μήνα η «Equipe» είχε χαρακτηρίσει «μ@λ@κ€ς», στο πρωτοσέλιδο, τους ίδιους τους Γάλλους που έβαλαν… παύλα, ενώ Γερμανοί, Ισπανοί, Ιταλοί και Άγγλοι συνέχισαν κανονικά, έστω και σε άδεια γήπεδα.

Οι Γάλλοι επιστρέφουν με δύο τελικούς, του Κυπέλλου απόψε και του Λιγκ Καπ την άλλη Παρασκευή (Παρί – Λιόν), για να κλείσουν τη σεζόν 2019-20 και μπαίνουν στα γήπεδα για το 2020-21 στις 22 Αυγούστου.

Τελικός Coupe de France απόψε, στο ουδέτερο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Σεντ Ετιέν. Με παράταση σε περίπτωση ισοπαλίας το ματς, παρουσία όμως 5.000 φιλάθλων (σε γήπεδο 80.698 θέσεων). Πλην του τροπαίου υπάρχει και το ευρωπαϊκό κίνητρο… για έναν: τη Σεντ Ετιέν. Αν το πάρει, μπαίνει απευθείας στους ομίλους του Europa League, αν όχι τη θέση παίρνει η Νις και οι «στεφανουά» μένουν εκτός Ευρώπης, έχοντας τερματίσει μονάχα δύο θέσεις πάνω από την υποβιβασθείσα δυάδα στο διακοπέν πρωτάθλημα.

Με ελλείψεις οι «στεφανουά»


Οι Παριζιάνοι, που απώλεσαν το τρόπαιο πέρυσι στα πέναλτι από τη Ρεν, μετέχουν για έκτη συνεχόμενη φορά σε τελικό, ενώ επιδόθηκαν σε σειρά φιλικών για να κρατηθούν… ζεστοί, με τον Τόμας Τούχελ να εμμένει στο 4-4-2 με τους Ντι Μαρία και Νεϊμάρ στα άκρα, σε ένα τρομερά επιθετικογενές 4-4-2. Κι ακριβώς αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν οι «στεφανουά» του Κλοντ Πιέλ, αλλά αμυντικά πάσχουν, συν ότι ο αρχηγός αρχηγός Λοΐκ Περέν κρεμάει τα παπούτσια του.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ο επίσης στόπερ Ουιλιάμ Σαλιμπά είναι πια παίκτης της Άρσεναλ, ενώ ο Γκάμπριελ Σίλβα χτύπησε εκ νέου και ο έτερος αριστερός μπακ Μιγκέλ Τράουκο μόλις επανήλθε στις προπονήσεις και δηλώνεται ανέτοιμος. Αντιθέτως, η Παρί κατεβαίνει πάνοπλη με… όσους απέμειναν, καθώς τα συμβόλαια του Καβάνι και του Μενιέ έληξαν, και αποχώρησαν, εν αντιθέσει με τον αρχηγό Τιάγκο Σίλβα που υπέγραψε δίμηνη ανανέωση.

Από την εποχή του… Πλατινί


Στα των αριθμών, η Παρί μετρά 17 τελικούς με 12 κατακτήσεις, ο τελευταίος χαμένος στο 90λεπτο ήταν από τη Λιλ το 2011 με γκολ του Ομπρανιάκ στο 89’, έκτοτε τέσσερα τρόπαια και το περσινό, χαμένο στα πέναλτι. Η Σεντ Ετιέν μετέχει για 10η φορά σε τελικό και πρώτη από το μακρινό 1982 (με την Παρί, τότε)! Η, δε, τελευταία της κατάκτηση έλαβε χώρα το 1977 με 2-1 επί της Ρεμς.


Στα μεταξύ τους, η Σεντ Ετιέν έχει να νικήσει την ΠΣΖ από το 2-1, στο Παρίσι, τον Νοέμβριο του 2012 για τη Ligue 1 με αυτογκόλ του Μαμαντού Σακό και τέρμα του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, είχε μειώσει στο τέλος ο Γκιγιόμ Οαρό για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος είδε έξαλλος τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να αποβάλλεται στο 71’. Έκτοτε, σε επίσημα, 15-6-0 για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε νοκ άουτ, μετρούν έξι συναντήσεις στο Λιγκ Καπ με 4-2-0 για την Παρί και άλλες τέσσερις στο Κύπελλο (3-1-0 η Παρί). Στο Κύπελλο μάλιστα υπάρχει, τον Ιανουάριο του 1994, ένα Σεντ Ετιέν – Παρί 0-10 (!) για τον πρώτο γύρο, όπως φυσικά και ο μόνος τους τελικός, το 1982 που κρίθηκε στα πέναλτι υπέρ των Παριζιάνων με 6-5 (κ.α. 1-1, παρ. 2-2). Και τα δύο γκολ των «στεφανουά» του Ρομπέρ Ερμπέν είχε σημειώσει ο σταρ της εποχής, Μισέλ Πλατινί.


Στοιχηματικά, ψάχνοντας να βρω κάτι πέριξ του διπλασιασμού, που είναι το… άγραφο όριό μου, και σε ματς Δαυίδ εναντίον Γολιάθ, στράφηκα στο ασιατικό. Όταν το φαβορί πληρώνει… ψίχουλα, ενίοτε σε δικαιώνει (1.08 απόψε). Στο ασιατικό +2,5 λοιπόν πληρώνεσαι, φυσικά, αν νικήσει η Σεντ Ετιέν ή αν φέρει ισοπαλία, όπως κι αν χάσει μέχρι δύο γκολ διαφορά. Κοντολογίς, να μην σπάσει η καπότα...

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από σκόρερ, από τους τελικούς της τελευταίας 5ετίας, όπου ήταν παρούσα σε όλους η Παρί, μόνο ο Νεϊμάρ απέμεινε, από όσους σκόραραν στους εν λόγω (Καβάνι, Ματουιντί, Ιμπραχίμοβιτς, Λο Σέλσο, Ντάνι Αλβες τα άλλα, συν ένα αυτογκόλ ο άμπαλος ο Σισοκό της Αμιάν το ’18). Παντελώς ενστικτωδώς, πήρα Ντι Μαρία που γενικώς στα μεγάλα ματς… φτιάχνεται.

Ασιατικό

🇫🇷 22:10 Παρί Σεν Ζερμέν 🆚 Σεντ Ετιέν⏩ 2 +2,5 (Α.Η.) 🦊 2.01 (Betshop)

Σκόρερ

🇫🇷 22:10 Παρί Σεν Ζερμέν 🆚 Σεντ Ετιέν⏩ Γκολ Ντι Μαρία 🦊 2.40 (Sportingbet)

Αποδεκατισμένη η Μίλαν

Η φορμαρισμένη Μίλαν, με τα δύο γκολ του Ιμπραχίμοβιτς, νίκησε 2-1 τη Σασουόλο, εξασφάλισε το Europa και στοχεύει στο να ξεπεράσει τη Ρόμα για να μπει απευθείας στους ομίλους ενώ η διοίκηση πλήρωσε 2 εκατ. ευρώ αποζημίωση στον Γερμανό Ραλφ Ράνγκνικ, που τον είχε κλείσει για προπονητή και τεχνικό διευθυντή για τη νέα σεζόν, προκειμένου να συνεχίσει με τον αναμορφωτή, ως αποδεικνύεται, Στέφανο Πιόλι! Ωστόσο για απόψε, υποδεχόμενη την Αταλάντα, θα παραταχθεί αποδεκατίστηκε αμυντικά: απόντες ελέω τιμωριών ο αριστερός μπακ Ερναντέζ και ο χαφ Μπενασέρ, χάνει το υπόλοιπο ο αρχηγός της νυν σεζόν στόπερ Ρομανιόλι, χτύπησε και ο δεξιός μπακ χαφ Κόντι ενώ παραμένουν εκτός οι στόπερ Μουσάκιο, Ντουάρτε και είναι αμφίβολος ο στόπερ Κιάερ! Αν δεν προλάβει ο Κιάερ, ο χαφ Κεσί θα οπισθοχωρήσει στα στόπερ.

Η, δε, Αταλάντα έκανε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών (74) στην ιστορία του συλλόγου, κι αν νικήσει απόψε πάει στο -3 από τη Γιουβέντους, έστω και για δύο ημέρες! Λέμε τώρα… Πρακτικά βέβαια το μυαλό είναι στον προημιτελικό με την Παρί Σεν Ζερμέν, στις 12 Αυγούστου, ενώ παραμένει εκτός ο γκολτζής μεσοεπιθετικός Ιλιτσιτς.

Στο 30-20-10 η παράδοσή τους στο Μιλάνο, χωρίς άσο στα τελευταία πέντε (0-3-2), ήτοι από το 3-0 του Ιανουαρίου 2014 με δύο γκολ του Κακά κι ένα του Κριστάντε και τεχνικό τον Μαξ Αλέγκρι στους Λομβαρδούς.

Η Μίλαν έβαλε 2+ γκολ και στα 9 παιχνίδια της μετά την επανέναρξη αλλά βοηθούσε και η καλή άμυνα, η οποία απόψε… απέχει, οι ελλείψεις της έριξαν αρκετά το διπλό. Τετραπλό combo η επιλογή, ίσα για το ονόρε, με τουλάχιστον ένα γκολ της Μίλαν, να σκοράρει πρώτη η Αταλάντα, τουλάχιστον 3 γκολ στο ματς και να μη νικήσει η Μίλαν (το 2-2, μια χαρά). 

Combo

🇮🇹 22:45 Μίλαν 🆚 Αταλάντα ⏩ Χ2 & Over 2,5 & 1o γκολ Αταλάντα & Μίλαν Over 0,5 🦊 2.50 (Pamestoixima.gr)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ