foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ματσάρες με θύμησες Ρονάλντo 🇧🇷 Ροναλντίνιο 🇧🇷 και Κανίχια 🇦🇷

Μποζιονέλος | 11 Ιουλ 2020 13:15
Ronaldo-Fenomeno-real-barca.jpg

Μου ‘φτιαξε τη διάθεση η χθεσινή κλήρωση του Champions League ενώ, χωρίς… κορωνοϊό θα ξέραμε ήδη την επόμενη (μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της Λίβερπουλ) πρωταθλήτρια Ευρώπης. Διότι ανέδειξε ένα… μονοπάτι ισχυρών και ένα αουτσάιντερ. Ως έπρεπε. Θα ήταν κρίμα κι άδικο, ειδικά με το πώς εξελίχθηκε η σεζόν, ομάδες όπως η Λειψία ή η Αταλάντα να πέσουν σε μεγαθήριο και σε νοκ άουτ ματς, σε ουδέτερο (με Final 8 στη Λισσαβώνα θα ολοκληρωθεί).

Πρώτο μονοπάτι, στα προημιτελικά με Ρεάλ ή Σίτι με Λιόν ή Γιουβέντους, με δεδομένο ότι η Ρεάλ άρχισε να παίζει καλή μπαλίτσα δεν την έχω χαμένη από χέρι, ενώ η απραξία της Λιόν είναι τροχοπέδη. Αρα, ας πούμε, Γιουβέντους… Ρεάλ. Ή Σίτι. Τέσπα, Σίτι βλέπω γενικά. Και απέναντί τους, Μπάρτσα (αν αποκλειστεί από τη Νάπολι στη Βαρκελώνη, τι να πω, αν και θα το… χαρώ ως Madridista) με Μπάγερν. Με τα νυν δεδομένα, Μπάγερν. Ό,τι και να γίνει, ματσάρες. Και ένας ημιτελικός Σίτι – Μπάγερν θα ήταν ο ιδεατός.

Και, στο δεύτερο μονοπάτι, η Λειψία (που δεν ήταν καλή μετά τη διακοπή) ενάντια στην ανεβασμένη Ατλέτικο και, όποια περάσει, με Αταλάντα ή Παρί Σεν Ζερμέν. Μπαλάρα οι Ιταλοί, ναι, αλλά η Παρί φέτος είναι πιο σοβαρή, την είδαμε και με την Ντόρτμουντ. Σε Ατλέτι – Παρί μου κάνει ο έτερος ημιτελικός.

Και το χαίρομαι διότι εκείνο το 11.15 για… αραβικό (ελέω ιδιοκτησίας) τελικό Σίτι – Παρί, και παραμένει ανοιχτό και… εφικτό μετά τη χθεσινή κλήρωση. Όπως και το 3.55 για να το κατακτήσει ομάδα που δεν έχει πάρει ξανά το τρόπαιο. Ας πούμε… η Αταλάντα (χεχε).

Για κατάκτηση, η Σίτι έπεσε στο 4.25 από το 5.00, όσο έπεσε και η Μπάγερν από το 8άρι ενώ κανείς δεν υπολογίζει τη Ρεάλ (25.00)…

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Καλά πήγε το διήμερο. Προχθές, Πέμπτη, πλήρωσε διπλά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-3 στο βόλεϊ, και το 2.00 του Under 181,5 πόντων και το… ξερό διπλό του 2.88. Την Τετάρτη πλήρωσε 1.97 το να μπουν περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο στο Άρης – Ολυμπιακός (ευκολάκι) και 1.99 το ασιατικό Οver 2,75 στο Αλάνιασπορ – Γαλατασαράι (εξίσου ευκολάκι). Αντιθέτως, δεν βγήκε η δυάδα με τα γκολ σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουλβς και Μπράιτον – Λίβερπουλ, ούτε οι σκόρερ στο Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ.

Seriously?


🇸🇪 Χάμαρμπι 🆚 Σίριους, 🏟️ «Tele 2 Arena», Στοκχόλμη 🏆 Allsvenskan. Χωρίς θεατές.

📝 Η Χάμαρμπι συνεχίζει να προβληματίζει, έρχεται από 3άρα από τη Χάκεν, όπου κινδύνεψε και με μεγαλύτερο σκορ, με 2-1-3 ως τώρα δεν ικανοποιεί, προβλημάτισε ακόμη και στις δύο νίκες της. Η Σίριους κάνει εξαιρετική εκκίνηση (3-2-1), ανέβηκε στην πρώτη δυάδα ερχόμενη από το 2-1 επί της Έρεμπρο, με ανατροπή στο σκορ και είναι αήττητη από την πρεμιέρα. Εκ νέου εκτός ο μέσος Λίντμπεργκ και ο επιθετικός Λούντχολμ.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🏟️ 4-3-1 στην τελευταία εξαετία που αντάμωσαν, υπέρ της Χάμαρμπι και 1-2-1 εντός. Τα 5/8 ήταν Οver 2,5 και τα 7/8 ήταν Goal/Goal.

🦊 Υπάρχει σαφής διαφορά στο momentum τους. Προφανώς η Χάμαρμπι μπορεί να το πάρει κι ας μην παίξει καλά, αλλά η εκκίνηση της Σίριους είναι πειστική.

⚽  Μονό 🇸🇪

⏩ 16:00 Χάμαρμπι – Σίριους: Χ2 🦊 2.27. (Pamestoixima.gr)

Από το 2.65 στο… 1.92


🇷🇺 Άκχματ 🆚 Ζενίτ, 🏟️ «Άκχματ Αρένα», Γκρόζνι 🏆 Premier Liga.
Με περιορισμένη προσέλευση κοινού (10%), περί τις 3.000.

📝 Τρεις βαθμούς πάνω από τη γραμμή του απευθείας υποβιβασμού και με ισάριθμες αγωνιστικές να απομένουν, η Άκχματ συνήλθε μετά την 4άρα από την ΤΣΣΚΑ επικρατώντας 2-1 της Τάμποφ σε… sixpointer. Πορεύεται με τρεις νίκες σε πέντε ματς μετά την επανέναρξη, και οι τρεις εκτός Γκρόζνι. Αμφίβολοι ο στόπερ Μούσαλοφ και ο εξτρέμ Ρόσι, λογικά δεν προλαβαίνει ο φορ Πόνσε, εκτός ο μπακ Ουτσίεφ και ο στόπερ Ρομέρο. Η Ζενίτ επέκτεινε στις 16 αγωνιστικές (13-3-0) το αήττητο σερί της μετά το 2-1 επί της Σότσι, με ανατροπή στο σκορ, έχει ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο και εκτιμάται ότι θα παραταχθεί με ευρύ rotation στα τελευταία, ως άφησε να εννοηθεί ο Σερχέι Σέμακ.

🏟️ Παράδοση: 6-8-12 συνολικά, επιμέρους 3-5-5 στο Γκρόζνι. Αναμετρήθηκαν τον Μάρτιο στο Γκρόζνι σε νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου, 2-1 στην παράταση η Ζενίτ, που αύξησε στα έξι ματς το αήττητο στα επίσημα μεταξύ τους (2-4-0). Χωρίς διπλό η Ζενίτ στο Γκρόζνι στα τελευταία τέσσερα για το πρωτάθλημα (0-2-2).

🦊 Αρέσουν στη στήλη τα… δύσκολα, το ξέρετε. Κοιμηθήκαμε χθες με σχεδόν ισορροπημένο σετ και ξυπνήσαμε με τη Ζενίτ πέριξ του 1.92! Να ‘ναι επειδή η αποστολή της Ζενίτ είναι με όσους διαθέτει ο Σέμακ, αλλά δεν σημαίνει ότι θα παίξουν κιόλας; Φορτώθηκε το διπλό για κάποιον λόγο; Δεν γνωρίζω. Και πάλι, η άνοδος το άσου… βολεύει την (προς… αριστερά) αρχική μου σκέψη, και με μεγαλύτερη κάλυψη πλέον.

57 χρόνια δίχως… ισοπαλία


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 🆚 Τσέλσι, 🏟️ «Μπράμαλ Λέιν», Σέφιλντ 🏆 Premier League. Χωρίς κόσμο.

📝 Πάνω που έδειχνε να κάνει… νερά, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υπέταξε με 1-0 κοτζάμ Γουλβς, επανήλθε στην 7η θέση και διεύρυνε το αήττητο σερί της στο «Μπράμαλ Λέιν» (4-1-0), το όνειρο της Ευρώπης είναι πιο κοντά από ποτέ. Για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια έκανε τρεις σερί νίκες εντός στην κατηγορία. Αμφίβολος ο φορ ΜακΓκόλντρικ. Η Τσέλσι είχε… κέφια με την Κρίσταλ Πάλας, την υπέταξε με 3-2 αν και εκ νέου προβλημάτισε αμυντικά, έκανε όμως έκτη νίκη στα τελευταία οκτώ (6-1-1) και ανέβηκε στην 3η θέση. Χτύπησε και τέθηκε νοκ άουτ ο χαφ Γκίλμουρ, ξανά εκτός ο Καντέ, επιστρέφει όμως ο Κόβατσιτς.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🏟️ Παράδοση: 28-16-38 συνολικά ανεξαρτήτως διοργάνωσης, επιμέρους 21-5-14 στο Σέφιλντ. Στο οποίο Σέφιλντ έχουν να φέρουν ισοπαλία από τον Αύγουστο του… 1963, τότε 1-1 και έκτοτε 8-0-6 στο πρωτάθλημα!

🦊 Η Γιουνάιτεντ δεν έχει νικήσει ακόμη φέτος καμία ομάδα του top-5 της βαθμολογίας (0-2-6), παίζει σφιχτά, κυνικά και με περίσσια αυτοπεποίθηση αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που σκοράρει μεν εύκολα, την Τσέλσι, αλλά πίσω είναι αφερέγγυα.  Ενστικτωδώς πήρα το αμφίτερμα και, ελεώ παράδοσης, funbetικά την ισοπαλία…

⚽ ⚽  Δυάδα (απόδοσης 3.40) 🇷🇺 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 18:30 Άκχματ – Ζενίτ: 1Χ 🦊 1.84. (Pamestoixima.gr)
⏩ 19:30 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: Goal/Goal 🦊 1.85. (Pamestoixima.gr)

💣  Fun bet 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 19:30 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: Χ 🦊 4.50. (Pamestoixima.gr)

Δεν έχει νικήσει ποτέ πέριξ… της πλατείας

🇬🇷 Πανιώνιος 🆚 Παναιτωλικός, 🏟️ Γήπεδο ΠΓΣΣ, Νέα Σμύρνη 🏆 Super League. Χωρίς θεατές.

📝 Αν και με δέκα από το 30’, ο Πανιώνιος έμεινε… όρθιος στη Λάρισα και πήρε 0-0, παραμένοντας αήττητος στα play out (!) και σε έξι ματς με τον Λεωνίδα Βόκολο στον πάγκο. Βέβαια, για να σωθεί (κι αν ισχύσει ο υποβιβασμός και δεν ακυρωθεί από την αναδιάρθρωση) θέλει μόνο νίκη επί του Παναιτωλικού. Τιμωρημένος ο στόπερ Ντομίνγκες, αμφίβολος ο φορ Αραμπούλι. Ο Παναιτωλικός βρέθηκε να κυνηγά το σκορ δις στο Περιστέρι, ισάριθμες απάντησε, έφυγε με το 2-2, τρίτη σερί ισοπαλία αλλά δεν έχει ακόμη… διπλό στη σεζόν. Εκτός ο μπακ Γκαρσία, όπως και ο φορ Ντάουντα.

🏟️ Έπαιξαν ήδη τέσσερις φορές μεταξύ τους στη σεζόν, στο πρωτάθλημα ο καθένας κέρδισε στην έδρα του, ενώ στο Κύπελλο είχαν δύο ισοπαλίες, με τον Παναιτωλικό να προκρίνεται με τα εκτός έδρας γκολ. Την τελευταία διετία λήγουν άσοι με… No Goal σε κάθε έδρα. Ο Παναιτωλικός δεν έχει νικήσει ποτέ στη Νέα Σμύρνη, παίρνοντας μόνο δύο ισοπαλίες, 1-1 τον Μάρτη του 2014 και τον Σεπτέμβρη του 2017. Και τις δύο με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο, και τις δύο ισοφαρίζοντας το σκορ. Στα άλλα οκτώ παιχνίδια που έχασε στη Νέα Σμύρνη δεν κατάφερε να σκοράρει! Συνολικά, 12-3-5 η παράδοση και 8-2-0 στη Νέα Σμύρνη.

🦊 Με διαιτητή τον Ευαγγέλου, όλα πιθανά. Εμμένω σε αυτό που έχω αναφέρει ξανά: θεωρώ ότι στο τέλος θα γίνει αναδιάρθρωση και δεν θα υποβιβαστεί κανείς, άρα τα «καίγονται για νίκη σωτηρίας» κλπ. θα είναι τόσο, μα τόσο, άκυρα. Τέσπα (sic), καρτάκιας ο ρέφερι και κράτησα την αποβολή…

Special bet 🇬🇷

⏩ 19:15 Πανιώνιος – Παναιτωλικός: Over 0,5 κόκκινες 🦊 2.55. (Stoiximan)

There is only one Ronaldo

Ιδιοκτήτης της Βαγιαδολίδ είναι… ο Ρονάλντο, ένας από τους ελάχιστους που έχουν φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα μα και της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ρονάλντο Λουίζ Ναζάριο ντε Λίμα είναι, κατά τον υπογράφοντα, ο κορυφαίος φορ που πέρασε τα τελευταία 20-25 χρόνια από το ποδόσφαιρο παγκοσμίως και θα μπορούσε να είχε κατακτήσει ακόμη περισσότερα αν δεν τον είχαν τσακίσει οι τραυματισμοί. Ωστόσο, το προσωνύμιο «φαινόμενο» δεν βγήκε τυχαία. Επιθετικός με τρομερή ντρίπλα, φορ με σπάνιο συνδυασμό δύναμης και ταχύτητας, killer στην περιοχή με εκπληκτική τεχνική και… θανατηφόρα τελειώματα - και με τα δύο πόδια.

Ο Ρονάλντο ήταν, απλά, το κάτι άλλο. Η PSV Αϊντχόφεν τον ανακάλυψε στην Κρουζέιρο και τον έφερε στην Ολλανδία στα 18 του, ρόλο είχε παίξει βέβαια και ο Ρομάριο, που είχε εγκαίρως εντοπίσει το ταλέντο του μικρού. Βάζει 54 τέρματα σε 57 εμφανίσεις σε δύο σεζόν και το καλοκαίρι του 1996 πωλείται στην Μπαρτσελόνα, κατακτώντας ως και το Κυπελλούχων. Ένα χρόνο μετά, όμως, ο Μάσιμο Μοράτι κάνει, ως είπε, δώρο στον εαυτό του τον Ρονάλντο και η Ιντερ κάνει ρεκόρ μεταγραφής για την εποχή (27 εκατ. δολάρια).

Σε πέντε σεζόν και μια ρήξη τένοντα σε ένα παιχνίδι με τη Λέτσε το ’99, ο Ρονάλντο λατρεύεται στο Μιλάνο. Επιστρέφει στν αγωνιστική στις 12 Απριλίου του 2000, στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας απέναντι στη Λάτσιο και παθαίνει ρήξη χιαστών. Η Ιντερ ψάχνει τρόπο να τον ξεφορτωθεί, αλλά η εξιλέωση ήρθε στο Μουντιάλ του 2002. Ο Ρονάλντο, που είχε ζήσει τον εφιάλτη της επιληπτικής κρίσης λίγες ώρες πριν από τον τελικό με τη Γαλλία το ’98, παίρνει το αίμα του πίσω και οδηγεί σχεδόν… σόλο τη «σελεσάο» στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας πάντως δίπλα του Ριβάλντο και Ροναλντίνιο. Στον τελικό απέναντι στη Γερμανία, που είχε MVP τον Όλιβερ Καν, ήταν ο άνθρωπος που έκανε τη διαφορά.

Ακολούθησαν οι galacticos του Φλορεντίνο Πέρεθ, η Ρεάλ τον αποκτά και σε 177 συμμετοχές με τη φανέλα της «βασίλισσας» μετρά 104 γκολ, καταντώντας τίτλους και διακρίσεις. Mένει πέντε χρόνια στη Μαδρίτη, έως ότου πωλείται στη Μίλαν ενώ, στα 31 του, είναι πια εκτός φόρμας. Δεν στέριωσε, πήγε στη Βραζιλία για την Κρουζέιρο και τον Φεβρουάριο του 2011 αποσύρθηκε.

Σημειωτέον ότι αρχικά τον αποκαλούσαν… Ροναλντίνιο, με αυτό το όνομα ήταν στην αποστολή του Μουντιάλ του 1994, σε ηλικία 17 ετών, αφού στην αποστολή υπήρχε και ο  Ρονάλντο Ροντρίγκες ντε Ζέσους, γνωστός ως Ροναλντάο. Το ’96, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Ρονάλντο φορούσε φανέλα με το όνομα Ροναλντίνιο, αφού και πάλι υπήρχε στην αποστολή ένας γηραιότερος Ρονάλντο. Ο λόγος για τον Ρονάλντο Γκιάρο, που αργότερα έπαιξε στον Αρη! Το 1999 οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Ρονάλντο ντε Ασίς Μορέιρα, ο οποίος ήταν ευρέως γνωστός ως Ροναλντίνιο, κλήθηκε στην εθνική, όπου τον φώναζαν Ροναλντίνιο Γκαούτσο και το Ρονάλντο… καθιερώθηκε για τον ήρωά μας.

Αποδέχεται ότι το... έχασε

🇪🇸 Βαγιαδολίδ 🆚 Μπαρτσελόνα, 🏟️ «Χοσέ Θορίγια», Βαγιαδολίδ 🏆 Primera Division. Χωρίς κόσμο.

📝 Πρακτικά σωσμένη η Βαγιαδολίδ, αλλά παίζει με όρεξη σε κάθε ματς, στο «Μεστάγια» με τη Βαλένθια ηττήθηκε 2-1 από γκολ στο 89’ ούσα άτυχη. Πάλι εκτός ο μέσος Μίτσελ και ο αμυντικός Σαλίσου. Η Μπαρτσελόνα ήταν κάκιστη και… βαρετή με την Εσπανιόλ, νίκησε 1-0 (και την… έριξε κατηγορία) με γκολ του Σουάρες στο 56’ και σε ματς με αποβολές εκατέρωθεν από νωρίς. Στο προηγούμενο με τη Βιγιαρεάλ ήταν μόλις το τρίτο διπλό στις τελευταίες εννέα αναμετρήσεις της εκτός «Καμπ Νου». Τιμωρημένος ο νεαρός φορ Φατί, πάγια έξω Ουμτιτί, Ντεμπελέ, Ντε Γιονγκ.

🏟️ 11 νίκες στα τελευταία 12 (με 11-0-1 και γκολ… 36-4) έχει η Μπάρτσα, ανεξαρτήτως έδρας, έσχατη ισοπαλία το 1-1 στο Βαγιαδολίδ τον Νοέμβριο του 2007 με γκολ από Χοσέμπα και Ροναλντίνιο. Στο 16-16-61 η συνολική τους παράδοση, επιμέρους 12-10-21 στο «Χοσέ Θορίγια».

🦊 Δεν είναι πια ματς που… φόρτωνες την Μπάρτσα, έχει αποδεχθεί την απώλεια του τίτλου και φαίνεται και στο γήπεδο. Η Βαγιαδολίδ το... παλεύει, αλλά με Μέσι, Σουάρες, Γκριζμάν μπροστά μπορεί να λήξει πολλά με λίγα. Στα ματς της Βαγιαδολίδ μπήκαν στο β’ ημίχρονο τα 42/68 φετινά γκολ, στης Μπάρτσα περίπου ίσα είναι στα δύο ημίχρονα, μια ριξιά για το β’, αξίζει.

🥅 Goalbetting 🇪🇸

⏩ 20:30 Βαγιαδολίδ – Μπαρτσελόνα: Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρ. 🦊 1.97. (Stoiximan)

31 χρόνια χωρίς διπλό, 33 ματς χωρίς νίκη

🇮🇹 Γιουβέντους 🆚 Αταλάντα, 🏟️ «Αλιάνζ Στέιντιουμ», 🏆 Τορίνο. Χωρίς θεατές.

📝 Φλέρταρε με την ήττα η Γιουβέντους, ήρθε εντέλει από τη Μίλαν την Τρίτη αλλά… ήταν ανώδυνη, μιας και έχασε και η Λάτσιο και η διαφορά παρέμεινε στους 7 βαθμούς. Η Γιούβε είχε πάντως την κατοχή και τις καλύτερες ευκαιρίες στο ματς, αλλά «έσβησε» στο τέλος. Εξέτισαν Ντε Λιχτ και Ντιμπάλα. Η Αταλάντα έφτασε τις εννέα συνεχόμενες νίκες με το 2-0 επί της Σαμπντόρια, αν μάλιστα νικήσει απόψε θα… ροκανίσει τη διαφορά στους 6 βαθμούς! Στα τελευταία δύο «έσφιξε» αμυντικά, έριξε το βάρος εκεί ο Τζιαμπέρο Γκασπερίνι μιας και, δύσκολα (σπανίως) ή εύκολα, γκολ μπαίνει. Επιστρέφει ο στόπερ Παλομίνο.

🏟️ Ούτε λίγο ούτε πολύ, η Γιουβέντους έχει 33 σερί ματς πρωταθλήματος (27-6-0) να ηττηθεί από την Αταλάντα! Ήτοι, από τον Ιανουάριο το 2002 στο Μπέργκαμο, 2-1 τότε με τέρματα των Ρονάλντο Μπιάνκι και Ινάσιο Πιά για την ομάδα του Τζιοβάνι Βαβασόρι, είχε ανοίξει το σκορ για τη Γιούβε του Μαρτσέλο Λίπι ο Μαρσέλο Ζαλαγέτα. Για… γνώστες, ο Πιά πέρασε για λίγο από τη Λάρισα το 2013-14, βασικός για τους «μπιανκονέρι» ήταν ο μετέπειτα «ερυθρόλευκος» Έντσο Μαρέσκα, μαζί με Τιράμ, Τζαμπρότα, Ντάβιντς, Νίκολα Αμορούζο και τον νυν τεχνικό της Ιντερ, Αντόνιο Κόντε!

🏟️ Στο, δε, Τορίνο για να βρει κάποιος την τελευταία νίκη της Αταλάντα (με παράδοση 39-15-4 για τη Γιούβε) πρέπει να ανατρέξει στον Νοέμβριο του… 1989, τότε 1-0 και με γκολ του Αργεντινού σταρ της εποχής (και του Μουντιάλ που ακολούθησε, στην Ιταλία), Κλαούδιο Κανίχια! Ο μακρυμάλλης και ο Σουηδός Στόμπεργκ ήταν τότε οι ξένοι των «μπεργκαμάνσκι» ενώ η Γιούβε του Ντίνο Τζοφ είχε τον Πορτογάλο σταρ Ρουί Μπάρος. Έκτοτε, σε Serie A και Coppa Italia, 22-6-0, ως το περσινό 1-1 η Γιουβέντους μετρούσε δέκα σερί νίκες!

Ο οποίος Κανίχια είχε σκοράρει στον ημιτελικό Ιταλίας – Αργεντινής στη Νάπολη για το Μουντιάλ του ’90, σε ένα γήπεδο που υποστήριζε… την «αλμπισελέστε» (λόγω Μαραντόνα), ισοφαρίζοντας στο 67’ με κεφαλιά. Και, νικώντας τον Βάλτερ Ζένγκα, του διέκοψε το επιτυχημένο σερί ανέπαφης εστίας που είχε φτάσει στα 517 λεπτά (ρεκόρ τότε σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου).

🦊 Διπλό pick και εξηγούμαι. Αφενός, διπλό. Η Γιουβέντους ναι, θα το πάρει, αλλά καλά δεν είναι. Κι ας γυρίζει ο Ντιμπάλα, φάνηκε η απουσία του την Τρίτη με τη Μίλαν (όπως και του Ντε Λιχτ που εξελίσσεται σε νέο… Φαν Ντάικ). Η Αταλάντα εκτός ότι είναι σε φουλ φόρμα, φρόντισε σε καλό timing (έρχονται και τα ευρωπαϊκά) να βελτιώνει σταδιακά την άμυνά της. Συνεπώς, σε ματς που ο… σωρός πέφτει στα γκολ, στα αμφιτέρματα και τα Over, πήγα… ανάποδα. Δεύτερον, αν δεν τη νικήσει εκεί (που περιμένει… 31 χρόνια, τότε που πήγαινα τρίτη δημοτικού…) τώρα, πότε θα τη νικήσει; Ειδικά όταν βλέπεις κοτζάμ «μπιανκονέρο» άμυνα να έχει δεχθεί 4 γκολ σε 18 λεπτά από τη Μίλαν… Σαφώς και υπάρχει επιλογή με κάλυψη (π.χ. draw no bet ή ασιατικό +0,25), το πήρα όμως αφενός σε… ξερό διπλό, στη μεγαλύτερη απόδοση που βρήκα, αφετέρου σε ασιατικό Under 3,25 όπου πληρώνεσαι αν σημειωθούν ως και δύο γκολ και, πληρώνεσαι τα μισά, ως και 3 γκολ. Αξίζει.

Ρίσκο 🇮🇹

⏩ 22:45 Γιουβέντους – Αταλάντα: 2 🦊 3.50. (Pamestoixima.gr)

Μονό 🇮🇹

⏩ 22:45 Γιουβέντους – Αταλάντα: Under 3,25 (A.H.) 🦊 1.86. (Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ