foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ46
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πελάτες Αρης 🇬🇷 και Εσπανιόλ 🇪🇸 Απ' το '61 η Λίβερπουλ 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Μποζιονέλος | 08 Ιουλ 2020 13:28
liverpool1984v3.jpg

Η Βέρντερ Βρέμης, η Βερντεράρα μου, απέφυγε τον υποβιβασμό τελικά, αλλά τα προβλήματά της δεν εξαφανίστηκαν επειδή παρέμεινε στην Bundesliga: απλώς δεν έγιναν χειρότερα. Στο «Βεζερστάντιον» σχεδιάζουν την επανεκκίνησή τους. Μια ακόμη. Και φυσικά όλα αμφισβητούνται. Πρώτος και καλύτερος ο Φλόριαν Κόφελντ, αν και το στοίχημα της Βέρντερ όσον αφορά τον 37χρονο κόουτς είναι να τον κρατήσει. Έτερος, ο αθλητικός διευθυντής, Φρανκ Μπάουμαν, που λογικά συνεχίζει, του πιστώνεται η παραμονή, αλλά χρεώνει στον Κόφελντ τους πολλούς τραυματισμούς σε παίκτες-κλειδιά φέτος. Η στροφή θα είναι να κάνει καλύτερες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι ώστε το ρόστερ της να μην είναι πια ανισόρροπο, αλλά να δημιουργηθεί μια αξιόπιστη ομάδα και κυρίως μία που θα έχει όρεξη και ενθουσιασμό - αυτό σημαίνει πως θα επιδιώξουν τη μείωση του μέσου όρου ηλικίας.

Η Βέρντερ υπέστη απώλειες 20 εκατ. ευρώ λόγω του κορωνοϊού και όσο δεν θα μπορεί να υπολογίζει στα 25.000 διαρκείας τη σεζόν, λόγω των κλειστών θυρών, τόσο το ποσό θα αυξάνεται...

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Είπαμε, ανήμερα της γιορτής του… πρωθυπουργού, πώς να πας ταμείο; Πλήρωσε, και διπλά, το Μίλαν – Γιουβέντους με 2.02 στο ασιατικό και 3.70 η διπλή ευκαιρία με γκολ του Ζλάταν αλλά, τί χάθηκε και… πόνεσε; Το ασιατικό Οver 2 στο Θέλτα – Ατλέτικο, με το σκορ στο 1-1 από το 49ο λεπτό ρε φίλε… Μονάδα, και κρίμα. Κατά τα λοιπά, τα ρίσκα με τη Λέστερ (το πάλεψε όμως, με την Άρσεναλ) και το φινλανδικό, δεν βγήκαν, αλλά ίδρωσαν τη… φανέλα.

Χωρίς Ελ Αραμπί και άλλους


🇬🇷 Άρης 🆚 Ολυμπιακός, 🏟️ «Κλεάνθης Βικελίδης», Θεσσαλονίκη 🏆 Super League. Χωρίς θεατές.

📝 Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει μέλημα τη διατήρηση του φετινού αήττητου, απέναντι σε μια ομάδα, που προσπαθεί να διαχειριστεί την αποδυνάμωση του ρόστερ της: ο Άρης ηττήθηκε στα τελευταία τρία, δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε (0-4-1), η νίκη επί του ΟΦΗ στην πρεμιέρα των play offs είναι και η μοναδική του στα τελευταία 10 για το πρωτάθλημα. Και για σήμερα έχει διαθέσιμους… 15 παίκτες, όσους είχε με την ΑΕΚ plus τον Φετφατζίδη, η μεταγραφή του οποίου στην Αλ Αϊν «χαλάει», μπαίνοντας αντί του τραυματία Σάσα που υπέστη τράβηγμα, ενώ ο μπακ Κόρχουτ κάνει ενέσεις για να αντέξει…


Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη βαθμολογική απώλεια στα πέντε, 0-0 με τον Παναθηναϊκό έχοντας χαμένο (ανύπαρκτο ήταν όμως) πέναλτι. Αποτέλεσμα που διέκοψε σερί δέκα νικών για το πρωτάθλημα, αλλά είναι αήττητος εδώ και 42 αγώνες πρωταθλήματος, μετά την ήττα στην Τούμπα στις 10 Φεβρουαρίου 2019. Και παράλληλα είναι αήττητος στα τελευταία 21 εκτός έδρας (με 15-6-0). Εκτός αποστολής έμειναν οι Τσιμίκας, Σα, Γκιλιέρμε, Μπα και ο αρχισκόρερ Ελ Αραμπί των 20 γκολ σε 31 ματς. Βασικός μπροστά ο Χασάν, με Λοβέρα ή Μασούρα και Φορτούνη, Ραντζέλοβιτς πίσω του.

🏟️ Οκτώ σερί νίκες ο Ολυμπιακός και στις δύο έδρες μετά το 2-2 στις 29 Οκτωβρίου 2012 στη Θεσσαλονίκη, η μοναδική φορά που ο Ολυμπιακός δεν νίκησε σε 13 αγώνες. Ο Άρης δεν έχει νικήσει τον Ολυμπιακό από τα play offs στις τις 28 Απριλίου 2010, τότε με 2-0 και γκολ του Τζόνσον. Έκτοτε, 16 σερί ματς αήττητος, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός. Στο 21-31-62 η παράδοσή τους συνολικά και 16-21-19 με γηπεδούχο τον Άρη.

🦊 Κοινή συνισταμένη των τελευταίων τεσσάρων μεταξύ τους, τα πολλά γκολ στο α’ ημίχρονο, αν και το rotation του Πέδρο Μαρτίνς ψιλοαποτρέπει. Θα μου πείτε, ο Άρης αποδεκατισμένος είναι. Ναι, αλλά σταδιακά μια ομάδα μαθαίνει να παίζει και με τις απουσίες. Εξ ου και το… γύρισα το στατιστικό, επιλέγοντας goalbetting αλλά στο δεύτερο 45λεπτο.

Goalbetting 🇬🇷

⏩ 19:15 Αρης – Ολυμπιακός: Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρ. 🦊 1.97. (Stoiximan)

Από την Πρωτοχρονιά…


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 🆚 Γουλβς, 🏟️ «Μπράμαλ Λέιν», Σέφιλντ 🏆 Premier League. Χωρίς θεατές.

📝 Η Γιουνάιτεντ… έκλεψε βαθμό 1-1 στο Μπέρνλι με γκολ στο 80’ αλλά εκ νέου δεν ήταν η ομάδα προ της διακοπής, καίτοι σε τούτο έπαιξε καλύτερα από την αντίπαλο, η κούρσα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο δείχνει να χάνεται αν και ανοίγει (με την τιμωρία της Σίτι, αν παραμείνει) η 8η θέση. Από την οποία Σίτι ηττήθηκε, μόνο, στα τελευταία οκτώ στο «Μπράμαλ Λέιν». Για τη Γουλβς ήταν πισωγύρισμα η ήττα από την Άρσεναλ στο «Μολινό» και σε ματς που άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία, απώλεσε αήττητο σερί οκτώ αγώνων, αήττητη από την Πρωτοχρονιά εκτός Γούλβερχαμπτον (4-1-0). Τιμωρημένος ο μεσοαμυντικός Σαΐς.


🏟️ Άσοι έληξαν μόνο τα τελευταία 6/20 και στις δύο έδρες, σε επίσημα. Χωρίς ισοπαλία στο Σέφιλντ από το 3-3 του Νοεμβρίου 2004 (και έκτοτε 0-3-2), μόνο δύο διπλά στα τελευταία τους 12 εκεί (6-4-20), κορυφαίο ματς των τελευταίων δεκαετιών ο τελικός ανόδου του 2003 (με το 3-0 των «λύκων» στο «Γουέμπλεϊ).

🦊 Λογικός ο φαβοριτισμός της Γουλβς που παίζει με προσήλωση στον στόχο, απρόβλεπτη πλέον η SUFC, επιλογή το ασιατικό Over 1,75 με μισή πληρωμή σε ακριβώς δύο γκολ.

Αήττητη από το… 1961


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Μπράιτον 🆚 Λίβερπουλ, 🏟️ «Φάλμερ», Μπράιτον🏆 Premier League. Χωρίς κόσμο.

📝 Η Μπράιτον έκανε, όχι βήμα, αλλά άλμα παραμονής με το sixpointer 1-0 στο Νόριτς και στο πρώτο της διπλό από τις 5 Δεκεμβρίου. Μετά τη διακοπή παίζει πολύ πιο συγκεντρωμένα και είναι κοντά στον στόχο της. Η Λίβερπουλ ψάχνει… κίνητρο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το ζητούμενο για τον Γιούργκεν Κλοπ είναι να βρει τέτοιο και να δώσει στους παίκτες, αλλά δεν προχωρά σε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Λογικό μιας και με πέντε νίκες στα ισάριθμα εναπομείναντα παιχνίδια, θα φτάσει τους 104 βαθμούς και θα γράψει ιστορία με την κορυφαία επίδοση στην ιστορία των top-5 πρωταθλημάτων, η οποία ανήκει στη Γιουβέντους (102 βαθμοί το 2013-14). Και με τέσσερις θα πάει στους 101, το ρεκόρ στην Premier League κατέχει από το 2017-18 η Σίτι! Στο τελευταίο νίκησε 2-0 τη Βίλα στο «Άνφιλντ» με τέρματα στο τελευταίο 20λεπτο. Χάνει το υπόλοιπο ο Λαλάνα, αμφίβολος ο Ρόμπερτσον, πάγια έξω Λόβρεν, Μάτιπ, Μίλνερ.


🏟️ Παράδοση: 4-8-18 σε όλα και στις δύο έδρες, 2-6-13 επιμέρους σε πρωτάθλημα. Στο Μπράιτον είναι, αντίστοιχα, 2-5-7 σε όλα και 1-5-4 στο πρωτάθλημα. Η τελευταία νίκη της Μπράιτον σε επίσημο επί της Λίβερπουλ σημειώθηκε στο Κύπελλο τον Ιανουάριο του 1984 με 2-0 (σ.σ. η Μπράιτον ήταν φιναλίστ του τελικού λίγους μήνες νωρίτερα) και, σε πρωτάθλημα, αντίστοιχα τον Μάρτιο του 1982 με 1-0 στο «Ανφιλντ» από γκολ του Αντι Ρίτσι. Η, δε, μόνη νίκη της Μπράιτον υποδεχόμενη τη Λίβερπουλ σε πρωτάθλημα έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του... 1961 (με 3-1 και έκτοτε 0-4-3)!

🦊 Στο χέρι των πρωταθλητών το ματς, εξαρτάται από τις… ορέξεις τους και σε ματς που πιθανώς να έχει γκολ εκατέρωθεν.

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 3.26) 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 20:00 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουλβς: Over 1,75 (A.H.) 🦊 1.72. (Betshop)
⏩ 22:15 Μπράιτον - Λίβερπουλ: Goal/Goal 🦊 1.90. (Betshop)

Δεν την έχει νικήσει ακόμη στο πρωτάθλημα…


🇹🇷 Αλάνιασπορ 🆚 Γαλατασαράι, 🏟️ «Μπαχτσέσεχιρ», Αλάνια 🏆 SuperLig. Χωρίς κόσμο.

📝 Στόχος η εξάδα για την Αλάνιασπορ και, παράλληλα, ο τελικός Κυπέλλου. Διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο με αξιώσεις, στο τελευταίο διέλυσε την Ανκαραγκουτσού (4-1) και σε σχεδόν όλη τη σεζόν σκοράρει μετά ευκολίας (13 στο τελευταίο καρέ, ενδεικτικά). Τιμωρημένος ο στόπερ Βέλιντον. Η Γαλατασαράι, παίζοντας με δέκα από το 30’, μοιραία υποτάχθηκε στην Τράμπζονσπορ, δεν έχει νίκη μετά τη διακοπή και επί έξι αγωνιστικές συνολικά και πασχίζει για την 3η θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις (αν παραμείνει η ευρωπαϊκή τιμωρία της Τράμπζον) στέλνει στο Champions League. Τιμωρημένοι ο μπακ Σαρατσί και ο χαφ Φεγκουλί, εξέτισε ο φορ Μπουγιούκ, πάγια εκτός Μουσλέρα, Λεμινά και Φαλκάο.

🏟️ 0-1-6 η παράδοσή τους συνολικά στο πρωτάθλημα, επιμέρους 0-1-2 στην Αλάνια, με την Αλάνιασπορ να κάνει νίκη φέτος, αλλά στα προημιτελικά του Κυπέλλου (2-0 εντός, ήττα 3-1 στη ρεβάνς, έφτασε ήδη στον τελικό).

🦊 Ματς που προσφέρεται για γκολ εκατέρωθεν, αν συνδυαστεί με Over 2,5 ανεβαίνει στον διπλασιασμό. Εναλλακτική το ασιατικό Over 2,75 με μισή πληρωμή σε 3 γκολ και πλήρης στα 4+. Αξίζει μια ζαριά.

Goalbetting 🇹🇷

⏩ 21:00 Αλάνιασπορ – Γαλατασαράι: Over 2,75 (A.H.) 🦊 1.99. (Betshop)

«Derbi Barceloní»…


…το αποκαλούν στην Καταλονία, «Derbi Barcelonés» στα ισπανικά. Διότι έχει και η Βαρκελώνη το δικό της, μίνι clasico και εξίσου, όπως με τη Ρεάλ, με πολιτικοκοινωνικές ρίζες αντιπαλότητας. Τούτο από την περίοδο της δικτατορίας του Μιγέλ Πρίμο ντε Ριβέρα (1923-30), με τον βασιλιά Αλφόνσο Η’ να τον βοηθά στην κατάλυση της εξουσίας μετά την αποτυχία του στρατηγού Σιλβέστρε, ο οποίος έπεσε σε ενέδρα των Μαροκινών. Ο Ριβέρα ίδρυσε τη δική του πολιτική οργάνωση, την «Union Patriotica» και διόρισε στην κυβέρνηση του, τον σοσιαλιστή Λάργκο Καμπαλέρο με σκοπό να συστήσει συμβούλια επίλυσης βιομηχανικών διαφορών.

Τελείωσε τον πόλεμο στο Μαρόκο, αλλά μετά το κραχ του 1923 η πεσέτα έχασε το 50% της αξίας της και εκδιώχθηκε, για να πεθάνει μερικούς μήνες αργότερα, πιθανότατα δολοφονήθηκε με δηλητήριο στο Παρίσι όπου είχε αυτοεξοριστεί.

Την περίοδο της δικτατορίας του η Εσπανιόλ εξέφρασε το καθεστώς και η Μπάρτσα, κλασικά, την αντίσταση. Κάτι που έγινε και στην περίοδο της δικτατορίας του Φρανθίσκο Φράνκο (1939-75), άλλωστε το όνομα (Εσπανιόλ) εκφράζει την… πανισπανικότητα του συλλόγου και όχι ό,τι αφορά μόνο στα της Βαρκελώνης. Ακόμη και τα χρώματα της, το μπλε και το άσπρο, εκφράζουν τα βασιλικά… συμφέροντα. Μόλις το 1995 η Εσπανιόλ προχώρησε σε αλλαγή ονόματος: από Real Club Deportivo Español σε Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona και σε καταλανική γραφή, ώστε να σβήσει αμαρτίες του παρελθόντος.

Τούτο όμως που ενώνει, διαχρονικά, τους «cules» της Μπαρτσελόνα και τους «pericos» της Εσπανιόλ είναι η διαρκής αποσχιστική τάση της Βαρκελώνης από την υπόλοιπη Ισπανία και αναφανδόν, διαχρονικά, τάσσονταν υπέρ της ανεξαρτητοποίησης.

Πελάτισσα και… πλουσίως πεσμένη

🇪🇸 Μπαρτσελόνα 🆚 Εσπανιόλ, 🏟️ «Καμπ Νου», Βαρκελώνη 🏆 Primera Division.
Χωρίς θεατές. Τοπικό ντέρμπι της Βαρκελώνης.

📝 Ξέσπασε στη Βιγιαρεάλ, τη φορμαρισμένη Βιγιαρεάλ, η Μπαρτσελόνα, 4-1 με τον Λίο Μέσι σε καταπληκτικό βράδυ. Ωστόσο, ούσα στο -4 από την κορυφή, δύσκολα θα καλύψει το χαμένο έδαφος και ο τίτλος μάλλον… πέταξε, υστερεί και στην ισοβαθμία με τη Ρεάλ άλλωστε, «τρέχει» πάντως αήττητο 8 αγωνιστικών (5-3-0). Στο 15-2-0 φέτος στο «Καμπ Νου», οι ισοπαλίες με Ρεάλ και Ατλέτικο και στο 26-3-0 το αήττητο σερί της εκεί στο πρωτάθλημα. Εκτός οι Ουμτιτί, Ντε Γιονγκ, Ντεμπελέ, ξανά με 4-3-1-2 ο Κίκε Σετιέν (αντί 4-3-3) με τον Μέσι πίσω από Σουάρες, Γκριζμάν. Η Εσπανιόλ, μετά το 1-0 από τη Λεγανές, έμεινε για πέμπτο σερί ματς χωρίς βαθμό και έκτο χωρίς νίκη, ο υποβιβασμός της είναι πια δεδομένος. Βέβαια, αν και… πέφτει θα εισπράξει 30 εκατ. ευρώ για τον υποβιβασμό της, το μεγαλύτερο ποσό από τότε που καθιερώθηκαν τα bonus ενίσχυσης, το ρεκόρ κατείχε η Μάλαγα με 20,1 εκατ. από πρόπερσι! Έτσι γίνονται οι δουλειές, κύριοι… Τιμωρημένος ο Αργεντινός επιθετικός Καγιέρι.

🏟️ Στο 16-5-0 το σερί της Μπάρτσα και στα δύο γήπεδα, στο πρωτάθλημα, ήτοι από το διπλό της Εσπανιόλ με 2-1 τον Φεβρουάριο του 2009 με ισάριθμα γκολ του Ιβάν ντε λα Πένια. Για την τότε, ομάδα, του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε σκοράρει ο Γιαγιά Τουρέ, είχε αποβληθεί όμως ο Σεϊντού Κεϊτά στο 38’, μόνο οι Μέσι, Πικέ, Μπουσκέτς συνεχίζουν ως σήμερα στην Μπαρτσελόνα. Στο 67-9-9 η παράδοσή τους με γηπεδούχο την Μπαρτσελόνα, δέκα σερί άσοι.

🦊 Ο Γκριζμάν σε 15 ματς ενάντια στην Εσπανιόλ σκόραρε 5 φορές, μια με τη φανέλα της Σοσιεδάδ και 4 με την Ατλέτικο. Ο Μέσι σε 34 ματς (26 πρωταθλήματος) της έχει βάλει 25 γκολ, τα οποία έβαλε σε 14 παιχνίδια (μια φορά πέτυχε καρέ και δύο χατ-τρικ)! Ο Λουίς Σουάρες έχει 10 γκολ σε 14 ματς ενάντια στην Εσπανιόλ, τρεις φορές τις έβαλε από δύο. Τι κράτησα; Απλά… Γκριζμάν και combαρισμένα, τον Γάλλο και τον Ουρουγουανό, ο Μέσι το ρίχνει συχνά στις ασίστ.

🥅 Σκόρερ 🇪🇸

⏩ 23:00 Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ: Γκολ Γκριζμάν 🦊 2.20. (Novibet)

🥅 Σκόρερ, special 🇪🇸

⏩ 23:00 Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ: Γκολ Γκριζμάν και Σουάρες 🦊 3.75. (Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ