foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ220
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Fun bets στο 5.00 και στο 5.50 💣, 37 χρόνια χωρίς διπλό ο Αρης 🇬🇷

Μποζιονέλος | 14 Ιουν 2020 12:13
odfp-aris.jpg

Σαν σήμερα, 14 Ιουνίου 1987 η Ελλάδα κατακτά το Eurobasket στον θρίαμβο που γιγάντωσε το μπάσκετ στη χώρα, τα επόμενα χρόνια. Και σαν σήμερα για πρώτη (και τελευταία) φορά ο Ανδρέας Παπανδρέου παραβρέθηκε σε αγώνα! Αν και ο μύθος τον ήθελε φίλο του Ολυμπιακό, που μάλλον ίσχυε, μόνο φίλαθλος δεν ήταν. Δεν πήγαινε στο γήπεδο, δεν παρακολουθούσε ποδόσφαιρο, δεν ασχολιόταν με τον αθλητισμό γενικώς.

Πήγε όμως στο ΣΕΦ, για τον τελικό ενάντια στη Σοβιετική Ενωση εκείνη την αξέχαστη νύχτα της 14ης Ιουνίου 1987, συνοδευόμενος από την τότε σύζυγό του Μαργαρίτα και στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της ως σύζυγός του καθώς λίγο αργότερα μπήκε στη ζωή του η Δήμητρα Λιάνη.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ στο κατάμεστο ΣΕΦ συνοδευόταν και από τη Μελίνα Μερκούρη (υφυπουργός Αθλητισμού) αλλά και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Χρήστο Σαρτζετάκη. Και έμειναν και για την απονομή, συνεχάρησαν τους παίκτες, γενικώς ένα κλασικό πάρτυ…

Και, στο θρυλικό τούτο ενσταντανέ, δεξιά με το λευκό πουκάμισο, κάθιδρος, ο νεαρός τότε Γιώργος Βασιλακόπουλος…


Με «συν» έκλεισε στοιχηματικά το Σάββατο καθότι πέρασαν τα νορμάλ ως επί το πλείστον, συν ένα fun bet που έκανε τη διαφορά, αν και στη σούμα βλέπεις ότι σε 9 picks πέρασαν τα… 3,5. Η απόδοση είναι που κάνει τη διαφορά, συνδυαζόμενη με τη μίζα

🦊 Πλήρωσε 3.07 η δυάδα με το Χ2 στο Χέρτα – Αϊντραχτ και το goal/goal στο Κολωνία – Ουνιόν που βγήκε στο… 92’.

🦊 Πλήρωσε 4.59 το fun bet του άσου ημιχρόνου στο Βόλος – Ξάνθη με γκολ στο 47’ του πρώτου μέρους! Αμα σε θέλει…

🦊 Πλήρωσε 2.64 το combo άσου με goal/goal στο Κλάκσβικ – Βίκινγκουρ.

🦊 Πλήρωσε κατά το ήμισυ το 2.03 του ασιατικού της (ανίκανης, ενάντια σε αποδεκατισμένη) Γκλάντμπαχ στο Μόναχο με την Μπάγερν.

🦊 Χάθηκαν το late goal και ο Μακέντα στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (ματς που ήταν για… 0-3 αλλά δεν το επέτρεψε ο Διούδης), η πρόκριση της Ιντερ (1-1, έφτασε κοντά πάντως) με τη Νάπολι, τα 2+ γκολ του Μέσι στη Μαγιόρκα (έβαλε ένα, στο τέλος, και μοίρασε δύο ασίστ – χθες βρήκες ρε κοντέ;) και το Χ2 της Σλάβια Μάζιρ στο Μινσκ με την Ντινάμο.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Επιστροφή στα… παλιά για την Κάλμαρ


🇸🇪 Νόρσεπινγκ εναντίον Κάλμαρ στο «Νία Πάρκεν» και στην πρεμιέρα της σουηδικής Allsvenskan, χωρίς κόσμο οι αγώνες αν και ουδέποτε έλαβε χώρα καραντίνα στη χώρα - ελέω της ανο(η)σίας της αγέλης.


Διαβάστε το εξαιρετικό αφιέρωμα Σουηδίας από τον Loki.



📝 Η Νόρσεπινγκ έρχεται από μέτρια σεζόν και αποδυναμώθηκε μεταγραφικά χάνοντας πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές, δίχως να τους αντικαταστήσει, ο Γενς Γκούσταφσον συνεχίζει στον πάγκο με στόχο μια ήρεμη, όσο γίνεται σεζόν. Έχει… όνομα στη χώρα, ως φανέλα, ερώτημα τι μπορεί να κάνει φέτος. Η Κάλμαρ χρειάστηκε τα μπαράζ παραμονής για να σώσει τη χειρότερη χρονιά της σύγχρονης ιστορίας της, αναμενόμενα άλλαξε τεχνικό και επανέφερε τον 64χρονο Νάνε Μπέργκστραντ που την είχε αναγεννήσει προ ετών κατακτώντας τον τίτλο το 2008, το ’17 είχε επανέλθει αλλά αποχώρησε ελέω κατάθλιψης (πλέον, όλα καλά). Συν ότι έκανε καλές κινήσεις στα μεταγραφικά, όπως μέσους Ινγκελσον (Ουντινέζε) και Ισράελσον (Βαλερένγκα).


🏟️ 12-6-8 η παράδοση συνολικά, 8-2-3 στο Νόρσεπινγκ. Αήττητη στα τελευταία 11 ανεξαρτήτως έδρας η Νόρσεπινγκ (8-3-0), ήτοι από το 2-0 στο Κάλμαρ τον Μάη του ’15, τελευταίο διπλό στο Νόρσεπινγκ τον Οκτώβρη του ’13 και έκτοτε 5-1-0 με πέντε σερί άσους.

🦊 Πρεμιέρα είναι, όλα πιθανά. Και σε ασιατικό καλύπτεται, και σε Χ2 ποντάρεται, πήρα το ρίσκο όμως για μια ζαριά και… ό,τι βγει.

💣 Fun bet 🇸🇪

⏩15:30 ΝόρσεπινγκΚάλμαρ: 2 🦊 5.75. (Vistabet)

Περί Φούντα, ελλείψεων και κινήτρου


🇦🇹 Ραπίντ εναντίον Βόλφσμπεργκερ (aka ΒΑΚ Πέλετς) στο άδειο, ελέω πανδημίας, «Αλιάντζ Στάντιον» της Βιέννης για την αυστριακή Bundesliga.

📝 Ο Ταξιάρχης Φούντας έφτασε τα 16 γκολ (σ.σ. στα 24 του πια, άνετα καθιερώνεται στην Εθνική…) και η Ραπίντ πήρε τεράστια νίκη στο Λιντζ επί της LASK, στο 87’, σε ματς όπου πιεζόταν ασφυκτικά στο τέλος και μόλις στη δεύτερη φάση της στο ματς ενώ στο 93’ γλίτωσε σε δοκάρι την ισοφάριση.


Μπήκε με δύο νίκες, συν μια ήττα στο Σάλτσμπουργκ, μετά τη διακοπή, αήττητη στα τελευταία πέντε εντός (3-2-0), πλήγμα η απώλεια (ελέω τιμωρίας) του αρχηγού μέσου Σβαμπ των 7 γκολ και 9 ασίστ), εκ νέου τραυματίες οι βασικοί Στρέμπινγκερ (κίπερ), Ντιμπόν και Μπάρατς (στόπερ), Σόμπεσμπεργκερ και Μουργκ (μέσοι) και ο παγκίτης στόπερ Σόνλαϊτερ. Η Βόλφσμπεργκερ προηγήθηκε με δύο γκολ στο 37’ της Χάρτμπεργκ, έμεινε με δέκα στην ισοφάριση (48’) και υποτάχθηκε με 4-2, πρώτη ήττα μετά την επανέναρξη. Απών ο στόπερ Ρίνιτς.

🏟️ Ισόπαλα (1-1 και 2-2) τα άλλα δύο φετινά τους, μόνο μια ήττα η Ραπίντ στα τελευταία 10 σε κάθε έδρα και διοργάνωση (4-5-1). Στο 8-3-3 η παράδοση στη Βιέννη, 2-3-0 μετά το τελευταίο διπλό, τον Νοέμβρη του ’16.

🦊 Με τη Σάλτσμπουργκ σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια, μετά την τιμωρία της LASK, απομένει η 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του… σεντονιού: 26 η Ραπίντ, 23 η Βόλφσμπεργκερ, 22 η LASK. Κομβικό το σημερινό τους, με ψυχολογία αλλά ελλείψεις η Ραπίντ, κακώς τέτοια απόκλιση στο σετ.

Με κάλυψη, αξία 🇦🇹

⏩ 18:00 Ραπίντ Β. – Βόλφσμπεργκερ: 2 dnb 🦊 3.12 (Betshop)

Από το -16 στο -6…


🇨🇿 Σίγκμα εναντίον Πλζεν στο άδειο, ελέω πανδημίας, «Αντρουν» του Ολομουτς για την τσέχικη Fortuna liga, στην αυλαία της regular season.

📝 Η Σίγκμα Ολομουτς διεκδικεί πλασάρισμα στα play offs 7-10, θα τα καταφέρει αν νικήσει και παράλληλα ηττηθεί είτε η Μλάντα Μπόλεσλαβ είτε η Μποέμιανς (είναι 2η σε τριπλή ισοβαθμία), ειδάλλως μπαίνει στα play out 11-16. Στο τελευταίο νίκησε δίκαια 2-0 στη Μλάντα, τερματίζοντας αρνητικό σερί έξι αγωνιστικών (0-2-4). Η Πλζεν νίκησε στο ρελαντί με 3-0 τη Ζλιν, «τρέχει» 8-1-0 επί ημερών Αντριαν Γκούλα στον πάγκο και μείωσε τη διαφορά, από τους 16, στους 6 από την πρωτοπόρο Σλάβια!

🏟️ 7-2-1 για την Πλζεν στα τελευταία 10 ανεξαρτήτως έδρας, εξ αυτών τα 6 ήταν no goal.

🦊 Εχει πάρει φόρα για την ανατροπή η Πλζεν, δε νομίζω να χαριστεί σήμερα. Στα τελευταία 24 στο πρωτάθλημα δεν σκόραρε δις, και τα δύο ενάντια στη Σλάβια! Στα άλλα, εύκολα.

Νίκη σημαίνει, πρακτικά, «σεντόνι»


🇩🇪 Σάλκε εναντίον Λέβερκουζεν στην άδεια, ελέω πανδημίας, «Φέλτινς Αρένα» του Γκέλζενκιρχεν για τη γερμανική Bundesliga.

📝 Και τα… μαθηματικά συνεχίζονται για τη Σάλκε: 12 σερί παιχνίδια δίχως νίκη (0-5-7) στο πρωτάθλημα και 14 επίσημα (0-6-8), με μόνο 4 γκολ ενεργητικό σε αυτά, αγνώριστη σε σχέση με τον πρώτο γύρο και στο χειρότερο σερί της ιστορίας της από το 1993. Συμπαθητική ήταν πάντως στο 1-1 στο Βερολίνο με την Ουνιόν. Εξέτισε ο χαφ ΜακΚένι, εκτός ο στόπερ Σανέ και ο φορ Μπούργκσταλερ, αμφίβολος ο στόπερ Νάστασιτς. Η Λέβερκουζεν, σοβαρή την Τρίτη στο Κύπελλο, «καθάρισε» με 3-0 την ερασιτεχνική Ζαμπρίκεν (aka Σάαρμπρικεν), είναι σε τελικό για πρώτη φορά από το 2009 (αλλά παίζει με την Μπάγερν…), μετρά 8-1-2 στις τελευταίες 11 αγωνιστικές στην Bundesliga και 6-1-1 στα τελευταία οκτώ εκτός με μόνη ήττα από τη Χόφενχαϊμ. Εκτός ο εξτρέμ Μπελαράμπι, λογικά επανέρχεται ο πιτσιρικάς γκολτζής Χάβερτς (11 γκολ σε 26 ματς).

🏟️ Στο 18-21-32 η παράδοσή τους συνολικά στο πρωτάθλημα, μόλις ένας άσος στα τελευταία 10 και στις δύο έδρες (το περσινό 2-1 στην «Μπάι Αρίνα»). Επιμέρους είναι 9-13-13 στο Γκέλζενκιρχεν, χωρίς άσο από τον Αύγουστο του ’13 (2-0 με Χόγκερ και Φαρφάν), με 0-1-4 έκτοτε.

🦊 Τρία, και το σημερινό, απέμειναν για τη Λέβερκουζεν που μετά τη χθεσινή ήττα της Γκλάντμπαχ από την αποδεκατισμένη Μπάγερη στο Μόναχο, έχει την ευκαιρία με νίκη στο Γκέλζενκιρχεν να την ξεπεράσει κατά 3 βαθμούς (κι απομένουν να ματς με Κολωνία, Χέρτα και Μάιντζ). Κοντολογίς, ενάντια σε μια… σερνάμενη αντίπαλο, όπως η Σάλκε, πάει για νίκη… σεντονιού. Χαμηλά, ευλόγως, το διπλό, με δύο γκολάκια στο ματς ανεβαίνει λίγο.

Αλύγιστη μετά την Τούμπα

🇬🇷 ΟΦΗ εναντίον ΑΕΚ στο άδειο, ελέω πανδημίας, «Γεντί Κουλέ» (aka «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης») του Ηρακλείου για τα play offs της Super League 1.

📝 Ο β’ γύρος του ΟΦΗ ήταν κακός και ανάλογα μπήκε και στα play offs χάνοντας 3-1 από τον Αρη, μετρά μόνο δύο νίκες στα τελευταία οκτώ και σκόραρε μονάχα σε δύο από τα τελευταία 12. Γυρίζει ο εξτρέμ Βαζ, εκτός ο σκύλος χαφ Ναμπί και ο παγκίτης χαφ Βίκτορ. Η ΑΕΚ με ισοπαλία (1-1 με τον Πανιώνιο) έκλεισε τη regular season, ξανά με 1-1 μπήκε στα play offs, με τον Παναθηναϊκό στην κοινή τους έδρα και κάνοντας μέτριο ματς για 60 λεπτά και κάκιστο στο τελευταίο ημίωρο. Ωστόσο η χθεσινή ισοπαλία στο ΟΑΚΑ του ΠΑΟΚ τη φέρνει… από πάνω, πια, στη μάχη για τη δυάδα και το Champions League. Αήττητη στα τελευταία 9 πρωταθλήματος, μετά στην Τούμπα στις 12 Ιανουαρίου, αήττητη έκτοτε σε και στα 14 επίσημα που έδωσε (7-5-0), από τον ΠΑΟΚ η μόνη εκτός έδρας ήττα επί ημερών Μάσιμο Καρέρα. Εξέτισε ο Παουλίνιο, εκτός ο Χουλτ, λογικά ο Ολιβέιρα ξεκινά και ο Αραούχο μένει στον πάγκο.

🏟️ 1-0 στο Ηράκλειο, 3-0 στο ΟΑΚΑ τα άλλα δύο φετινά τους. Τρεις νίκες στα τελευταία 8, μεταξύ τους, για τον ΟΦΗ που δεν είχε νικήσει στα προηγούμενα 13 (το 2002-11). Στο 21-15-44 η συνολική τους παράδοση και στο 16-11-13 στο Ηράκλειο, όπου έχουν φέρει μονάχα δύο ισοπαλίες στα τελευταία 12 (είναι 4-2-6).

🦊 Ναι, σε καλή τιμή (2.15) το αμφίτερμα αλλά μονάχα το 46% των εντός του ΟΦΗ και το 31% εκτός της ΑΕΚ έληξαν με goal/goal. Στο 2.50+ το over 1,5 στο β’ ημίχρονο και στο 2.10 το να μπουν περισσότερα γκολ τότε, αντί για το πρώτο. Γιατί τείνω προς τα εκεί; Αναλογιστείτε ότι μόνο στο τελευταίο εντός, στο 3-0 επί τη Λαμία, πήγε φέτος ο ΟΦΗ προηγούμενος στο σκορ σε ματς του Ηρακλείου (!), μάλιστα έβαλε τότε και τα τρία ως το 45’ και στα προηγούμενα 12 είχε βάλει συνολικά μόλις 2 γκολ. Η, δε, ΑΕΚ, έχει δεχτεί 23 γκολ αλλά μόνο τα 7 στο πρώτο ημίχρονο ενώ έχει σκοράρει τα 25 από τα 43 στο δεύτερο. Στη Νέα Σμύρνη μάλιστα δέχτηκε γκολ στο πρώτο 45λεπτο μετά από οκτώ αγώνες, σε όλο το πρωτάθλημα εκτός ΟΑΚΑ έχει δεχτεί μόλις 3 γκολ ως την ανάπαυλα! Αρα;

Special bet, ημιχρόνου 🇬🇷

⏩ 19:15 ΟΦΗ – ΑΕΚ: Over 1,5 στο β’ ημίχ. 🦊 2.52. (Sportingbet)

Ντέρμπι κορυφής στο Μπάρισο

🇧🇾 ΜΠΑΤΕ εναντίον Σακχτιόρ Σάλιχορσκ, κανονικά με κόσμο, στο Μπάρισο (ως προφέρεται ορθώς, Μπόρισοφ καθ’ ημάς) για τη λευκορώσικη Vysheyshaya Liga.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

📝 Η ΜΠΑΤΕ γκέλαρε με την Βίτσεμπσκ, 2-2 αν και στο ημίχρονο ήταν μπροστά με δύο γκολ, στην πρώτη της απώλεια μετά από έξι σερί νίκες, είναι αήττητη στα τελευταία εννέα (8-1-0) και εντός από τον Νοέμβριο (5-1-0). Γενικώς στο Μπάρισο είναι ανίκητη, ενδεικτικά έχει 33-5-2 στα τελευταία 40 εντός. Εκτός ο μπακ Φιλιπένκο και ο φορ Σάροκα. Η Σακχτιόρ Σάλιχορσκ παίζει εξαιρετικά στην άμυνα και απέχει 2 βαθμούς από την πρωτοπόρο ΜΠΑΤΕ «τρέχοντας» αήττητο επτά αγωνιστικών, με έξι νίκες και μην έχοντας δεχθεί γκολ επί 675 αγωνιστικά λεπτά σερί. Κάνει εξαιρετική δουλειά ο Ουκρανός Γιούρι Βέρνιντουμπ. Εκ νέου εκτός ο αμυντικοί Πολίτεβιτς, Βούκμανιτς και ο παγκίτης χαφ Σινταγκορίντζε.

🏟️ Στο 18-13-6 η συνολική παράδοση, μόνο δύο νίκες στα τελευταία 13 η Σακχτιόρ. Στο 10-7-3 στο Μπάρισο με μόνο διπλό τον Νοέμβρη του 2010 και έκτοτε 6-7-0.

🦊 Ως φαίνεται κι από την παράδοση, η Σακχτιόρ δύσκολα νικά αλλά δύσκολα ηττάται, πλέον, στο… άντρο της ΜΠΑΤΕ, το timing βοηθά, η άμυνά της έχει σφίξει αλλά με την πρωτοπόρο δύσκολα δεν θα δεχθεί γκολ. Αρέσκεται όμως να παίζει άψογα στην κόντρα. Ρισκαδόρικο combo, διπλής ευκαιρίας και με ζητούμενο τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα.

Combo 🇧🇾

⏩ 20:00 ΜΠΑΤΕ - Σακχτιόρ Σάλιχορσκ: Χ2 & over 1,5 🦊 2.14. (Betshop)

Αλλάζει έδρα εν μέσω πανδημίας η Ρεάλ

🇪🇸 Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Εΐμπαρ στο άδειο, ελέω πανδημίας, «Εστάδιο Αλφρέδο ντι Στέφανο» για την ισπανική Primera Division. Η Ρεάλ θα κλείσει τη σεζόν αγωνιζόμενη στο γηπεδάκι, χωρητικότητας 6.000 θέσεων, που βρίσκεται στο προπονητικό της κέντρο – άδραξε την ευκαιρία να γίνουν έργα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

📝 Προ της διακοπής η Ρεάλ νίκησε, κάνοντας ματσάρα, την Μπαρτσελόνα στο clasico αλλά βρέθηκε 2 (και 5, μετά το χθεσινό 4-0 στη Μαγιόρκα) βαθμούς πίσω καθώς ακολούθησε η ήττα από την Μπέτις και, νωρίτερα, η ήττα στη Μαδρίτη από τη Μάντσεστερ Σίτι. Γενικώς φέτος η «βασίλισσα» είναι ασταθέστατη αγωνιστικά, η επάνοδος του Ζινεντίν Ζιντάν δεν απέδωσε μα, κυρίως, λείπει πάρα πολύ ο Κριστιάνο. Αντ’ αυτού πήρε τον Εντέν Αζάρ που έχει παίξει ελάχιστα (10 ματς, 1 γκολ) αλλά γυρίζει μετά από νέο τραυματισμό, λείπουν οι Νάτσο, Γιόβιτς, Λούκας, Μαριάνο, διαθέσιμος επιτέλους ο Ασένσιο. Ο Αζάρ ξεκινά, δίπλα σε Μπενζεμά και Μπέιλ. Προ του lockdown η Εΐμπαρ μετρούσε τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε και κινδυνεύει πλέον με υποβιβασμό, ο ηγετικός μέσος Ορεγιάνα εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει με το που λήξει το συμβόλαιό του (30/6) και τα ίδια λέει και ο μέσος Εσκαλάντε που έχει συμφωνήσει με τη Λάτσιο, αλλά απόψε το χάνει ελέω τιμωρίας (όπως και ο στόπερ Ράμις).

🏟️ 9-1-1 η συνολική τους παράδοση, επιμέρους 4-1 στη Μαδρίτη με γκολ 13-2. Τέσσερις φορές στα 11 η Ρεάλ έβαλε από 4 γκολ, no goal τα 7/11.

🦊 Με τέτοιες επιδόσεις φέτος, θα έπρεπε να πληρώνει παραπάνω ο Βέλγος αλλά έκανε restart, στις προπονήσεις τα έδωσε όλα, ίσως θυμηθούμε τον Αζάρ της Τσέλσι. Και όπου τον βρήκα ψηλότερα για σκόρερ, σήμερα, τον πόνταρα…

Από το… 1983 χωρίς διπλό στον Πειραιά o Αρης

🇬🇷 Ολυμπιακός εναντίον Aρη στο άδειο, ελέω πανδημίας, «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα play offs της Super League 1.

📝 Νικώντας στην Τούμπα με 1-0 και… εύκολα, ο Ολυμπιακός έκανε πολύ πιο εύκολη την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μαθηματικά θέλει μονάχα 11 βαθμούς στα εναπομείναντα εννέα παιχνίδια. Εχει 14 νίκες στα τελευταία 16 και παραμένει αήττητος επί 37 σερί αγωνιστικές μετά την ήττα στην Τούμπα στις 10 Φεβρουαρίου 2019, και 24 σερί αήττητος στο Καραϊσκάκη (μόνο ο ΠΑΟΚ δεν ηττήθηκε φέτος εκεί). Απών ο Σεμέδο, ξεκινά ο γκαφατζής Σισέ, πιθανώς βασικός ο Φορτούνης δίπλα σε Μασούρα και Βαλμπουενά. Ο Αρης ξεκίνησε με νίκη επί του ΟΦΗ τα play offs, έχει μια νίκη στα πέντε τελευταία ενώ στο Κύπελλο βρίσκεται στα ημιτελικά, όπου έχει χάσει τον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ. Δεν έχει νίκη στα τελευταία 10 μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης», με 0-6-4 μετά την Ξάνθη, το μόνο του φετινό διπλό (!). Εξέτισε ο τρομερός χαφ Ματίγια, επιστρέφει και ο μπακ Σούντγκρεν, πάγια εκτός ο «αμαρτωλός» Ντιγκινί.

🏟️ 2-1 στη Θεσσαλονίκη και 4-2 στο Καραϊσκάκη τα άλλα φετινά τους, και στα δύο είχε σκοράρει ο Ελ Αραμπί. Τελευταία φορά που δεν έχασε στο Φάληρο ο Αρης ήταν πριν από δέκα χρόνια, το 0-0 το Μάιο του 2010 για τα play offs. Η τελευταία νίκη του Αρη επί του Ολυμπιακού ήρθε στις 28 Απριλίου 2010, 2-0 στη Θεσσαλονίκη για τα play offs με ισάριθμα γκολ του Εντι Τζόνσον, ένας εκ των δύο Αμερικανών του Αρη τότε, μαζί με τον Φρέντι Αντου και σε ενδεκάδα που είχε μόνο Ελληνα τον κίπερ Σηφάκη (!) ενώ ο Νικοπολίδης είχε αποκρούσει πέναλτι του Κόκε. Εκτοτε, 12-3-0 σε δύο διοργανώσεις για τον Ολυμπιακό (και 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα).

🏟️ Το τελευταίο διπλό του Αρη στην έδρα του Ολυμπιακού επιτεύχθηκε στο ΟΑΚΑ στις 27 Ιανουαρίου 2002 με γκολ του Τζμπαρί, προπονητή τον Γάλλο Ρισάρ Ταρντί και μεγάλο ματς από Κατεργιαννάκη και Νασίφ Μορίς κόντρα σε Ζιοβάνι, Ζε Ελίας, Καρεμπέ, Γιαννακόπουλο και Αλεξανδρή, με τεχνικό τον Τάκη Λεμονή. Εκτοτε 15-2-0 για τον Ολυμπιακό ως γηπεδούχος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

🏟️ Οσο για το τελευταίο διπλό στο Καραϊσκάκη; Ηταν τον Νοέμβριο του 1983, 1-0 με γκολ του Ερικσον! Προπονητής του Ολυμπιακού σε εκείνο το παιχνίδι ήταν ο Γερμανός Χάινς Χέερ, ο οποίος έπειτα από δύο γεμάτες σεζόν με τον ΠΑΟΚ (68 παιχνίδια), έμεινε στον πάγκο του Ολυμπιακού μόλις για 11 παιχνίδια πρωταθλήματος, κάνοντας 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

🦊 Ματς για… ειδικά. Στο αντίστοιχο της κανονικής περιόδου είχαμε πληρωθεί (στο 2.20) τα γκολ του πρώτου ημιχρόνου σε ασιατικό. Λογική έχει, ο Ολυμπιακός είθισται να μπαίνει φορτσάτος στο Καραϊσκάκη ενώ οι 15/17 φετινοί αγώνες του Αρη ήταν over 1,5 στο α’ ημίχρονο! Και ο Αρης είναι η μόνη ομάδα που έβαλε πάνω από ένα γκολ στο Καραϊσκάκη την τελευταία διετία, ξανά στο ίδιο (είχε λήξει 4-2). Ξέχωρα από αυτό, το 15λεπτο και των δύο που ταυτίζεται με τα περισσότερα γκολ τους είναι το από το 31’ ως την ανάπαυλα. Και δεν πληρώνει κι άσχημα…

🦊 Στο 2-1 του «Βικελίδης» (6/10/19) οι Μασούρας και Ελ Αραμπί είχαν σκοράρει με κεφαλιές. Στο 4-2 του Καραϊσκάκη (19/1/20) είχε σκοράρει με κεφαλιά ο Ρόουζ. Φορμαρισμένος, λες και δεν βίωσε τρίμηνη διακοπή, έδειξε ο Μαροκινός, μια funbetιά να σκοράρει και σήμερα με το κεφάλι (το… πάνω), έχει αξία νομίζω.

🥅 Goalbetting 🇬🇷

⏩ 21:30 Ολυμπιακός – Αρης: Over 0,5 στο 31:00 – λήξη α’ ημίχ. 🦊 2.25. (Netbet)

🥅💣 Σκόρερ, fun bet 🇬🇷

⏩ 21:30 Ολυμπιακός – Αρης: Γκολ Ελ Αραμπί με κεφαλιά 🦊 5.50. (Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ