foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ75
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Οι «ενωσίτες» Κροάτες, το clasico στο Πόζναν και το… 11.00!

Μποζιονέλος | 30 Μαι 2020 05:48
lech-.jpg
ΟΚ, δεν μας έχει λείψει μόνο η Premier League. Όλα μας έχουν λείψει. Μετά τους Αγγλους, ακολούθησαν και οι… Μεσόγειοι χθες. Η Primera Division έχει, πλέον, επίσημη ημερομηνία επανέναρξης της αγωνιστικής περιόδου την 11η Ιουνίου, ως ανακοίνωσε ο (παραπάνω κι από γραφικός) πρόεδρος Χαβιέ Τέμπας. Ο οποίος γραφικός καλεί τις 20 ομάδες να δώσουν 220 παιχνίδια μέσα σε 39 ημέρες (!). Και Θεού θέλοντος, η νέα σεζόν να κάνει σέντρα στις 12 Σεπτεμβρίου.

Εντεκα αγωνιστικές απομένουν στην Ισπανία, ήτοι 110 αγώνες: επανέναρξη στις 11 Ιουνίου με το ντέρμπι Σεβίλλη – Μπέτις και σερί, κάθε (μα κάθε!) μέρα αγώνες ως 12 Ιουλίου με τις τελευταίες δύο αγωνιστικές να διεξάγονται, ίδια ώρα για όλους, την Τετάρτη 15 και την Κυριακή 19 Ιουλίου.

Από κοντά και η Serie A καθώς η λίγκα επικύρωσε την επανέναρξη των αγώνων στις 20 Ιουνίου. Νωρίτερα θα διεξαχθεί το Coppa Italia με τους επαναληπτικούς ημιτελικούς.

Στη φωτό, η χθεσινή «LEquipe» με τίτλο «Σαν μ@λ@κες;», ως διερωτάται. Ε, λογικό. Αφού Αγγλοι, Ισπανοί και Ιταλοί επιστρέφουν στη σέντρα, μόνο οι Γάλλοι έβαλαν… παύλα.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Στοιχηματικά, η Παρασκευή δεν ήταν καλή.
🦊 Πέρασε, και με έμφαση (6-0!) το matchcombo με τρία picks, του 2.22, στο Κόποζβαρ – Ζολαέγκερζεγκ.
🦊 Η Νέμαν έμεινε με δέκα αλλά η Χαράζντεγια ηττήθηκε, στο παρολάκι που είχε ήδη κάψει η Ράκοφ, βασικά η Σλασκ που δεν σκόραρε νωρίτερα (ενώ το άξιζε…).
🦊 Ούτε το combo με over 1,5 της Λέβερκουζεν πέρασε, καθότι ήταν αρκετά φλύαρη ενώ η Φράιμπουργκ είχε παραπάνω (9 έναντι 7) τελικές. Τέσπα…
🦊 Εκκρεμεί, ανοιχτό bet από χθες, ο άσος ρίσκου στο Μπουσάν – Σουγόν, στις 13:30 η σέντρα και είχε ήδη πέσει στο 2.90.

Το άστρο του Λαμπαντία


🇩🇪 Χέρτα εναντίον Αουγκσμπουργκ στο άδειο «Ολίμπιασταντιον» του Βερολίνου.

🔵 Και το αήττητο σερί, επί ημερών Μπρούνο Λαμπαντία στον πάγκο (2-1-0), καλά κρατεί για τη Χέρτα η οποία εμφανώς απέκτησε αγωνιστική ταυτότητα, το έδειξε και στη Λειψία μεσοβδόμαδα (2-2), το δεύτερο γκολ από γκάφα του κίπερ Γιαρστάιν κι ενώ πίεζε για το δικό της δεύτερο. Από το 64’ με παίκτη παραπάνω, ισοφάρισε με πέναλτι του Πιόντεκ. Εκτός εκ νέου οι στόπερ Ρέκικ, Σταρκ, οι μέσοι Βολφ και Ασκασίμπαρ και ο παροπλισμένος εξτρέμ Καλού.

🟢 Η Αουγκσμπουργκ βρήκε… μπόσικη τη Σάλκε και τη διέλυσε με 3-0 στο Γκέλζενκιρχεν διευρύνοντας το σκορ στο τέλος αλλά, μεσοβδόμαδα στην υποδοχή της Πάντερμπορν, δεν βλεπόταν (0-0), γλίτωσε σε καρέ περιπτώσεων το γκολ κι απείλησε μόλις στο 89’. Τέσσερις βαθμοί σε τρία ματς από τότε που την ανέλαβε ο Χάικο Χέρλιχ, μόνο τις ντεφορμέ Σάλκε και Βέρντερ νίκησε στα τελευταία 12. Απών ο τιμωρημένος στόπερ Χάουελου, ερώτημα ο φορ Φινμπόγκασον.

🏟️ Στο 5-9-3 η συνολική τους παράδοση σε όλα, με 4-5-1 για τη Χέρτα στα τελευταία 10 εξ αυτών. Επιμέρους είναι 3-5-0 στο Βερολίνο.



🦊 Επ’ ουδενί δεν ποντάρεται σε τέτοια τιμή, πιεσμένη γαρ, η Χέρτα ειδικά ενάντια σε μια Αουγκσμπουργκ που ξέρει να αμύνεται. Ενδέχεται να ξεκινήσει βασικός ο Κρίστοφ Πιόντεκ, που μπήκε ως αλλαγή στο τελευταίο και ο Λαμπαντία ίσως ξεκουράσει έναν εκ των Κούνια ή Ιμπίσεβιτς. Αλλά και αλλαγή να μπει, το… έχει. Αρκεί Μπρούνο μου να μη τον βάλεις στο 88’ και ακούσεις το πάτερ ημών ανάποδα…

Σκόρερ 🇩🇪

⏩ 16:30 Χέρτα Βερ. – Αουγκσμπουργκ: Γκολ Πιόντεκ 🦊 2.60. (Vistabet)


Το ψευτοεννιάρι, ο Μπάουμγκαρτνερ


🇩🇪 Μάιντζ εναντίον Χόφενχαϊμ στην άδεια «Opel Arena» στις αριστερές όχθεις του ποταμού Ρήνου, για την Bundesliga.

🔴 Μετά την 5άρα από τη Λειψία, ματς που εμφανώς… το παράτησε στην εξέλιξή του, η Μάιντζ πήρε μεν 1-1 από την Ουνιόν στο Βερολίνο αλλά από το 41’ έπαιζε με παίκτη παραπάνω: άρα, αποτυχία. Χωρίς νίκη μετά τη διακοπή (0-2-1), η Φορτούνα την πλησιάζει, μόνο της ουραγού Πάντερμπορν επιβλήθηκε στα τελευταία οκτώ εντός (1-2-5). Το άγχος μεγαλώνει για το σύνολο του Αχιμ Μπάιερλοτσερ ενώ θα λείψει ο τιμωρημένος κομβικός χαφ Λάτσα.

🔵 Η Χόφενχαϊμ έκανε νίκη μετά από επτά αγωνιστικές (0-3-4) και οκτώ επίσημα παιχνίδια, 3-1 την Κολωνία στο Σίνσχαϊμ αλλά εκ νέου με άγχος, μέχρι να λήξει, εκ νέου κάνοντας… νερά πίσω αν και από το 26’ έπαιζε με παίκτη παραπάνω, κάτι που κράτησε ως το 51’ (εκ ου και λείπει ο τιμωρημένος στόπερ Χίμπνερ). Εκτός έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες, όλες 1-1 και 0-3-1 μετά την 3άρα στη Βρέμη.

🏟️ 9-7-7 η παράδοσή τους συνολικά και 5-4-2 στο Μάιντζ. Στα τελευταία 9 μεταξύ τους σημειώθηκαν… 46 γκολ (ήτοι 5,1 ανά αγώνα!).



🦊 Αν και… τραβάει το να κυνηγήσεις (πολλά) γκολ, π.χ. το over 3,5 που εμφανίστηκε στα τελευταία 8/9 μεταξύ τους, είναι κρίσιμο βαθμολογικά για τη γηπεδούχο και αν γίνει, ξανά, ροντέο, δεν τη συμφέρει. Στράφηκα στον Κρίστοφ Μπάουμγκαρτνερ που είχε δύο γκολ και μία ασίστ στο τελευταίο για τη Χόφε, είναι σε φόρμα ο 21χρονος που παίζει ως ψευτοεννιάρι.

Σκόρερ 🇩🇪

⏩ 16:30 Μάιντζ – Χόφενχαϊμ: Γκολ Μπάουμγκαρτνερ 🦊 3.10. (Sportingbet)


Περί παραδοξότητας και παράδοσης


🇩🇪 Βόλφσμπουργκ εναντίον Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στην άδεια «Φόλσκβαγκεν Αρένα», για την Bundesliga.

🟢 Η Βόλφσμπουργκ έστησε… παράσταση την Τρίτη στο Λέβερκουζεν θριαμβεύοντας με 4-1 (δύο έβαλε ο στόπερ Πόνγκρασιτς!), όχι πως είχε πολλές παραπάνω τελικές αλλά πέτυχε μια αγνώριστη, και κουρασμένη, Μπάγερ. Εβαλε καρέ τερμάτων και έπαιζε ανασταλτικά, το παράδοξο για τους «λύκους», που έχουν ξανά πίσω τους μέσους Γκέρχαρντ και Μεχμέντι. Ξανά τιμωρημένος ο εξτρέμ Κλάους. Μόνο από την Ντόρτμουντ ηττήθηκαν στα τελευταία εννιά (5-3-1), αντιστρόφως όμως εντός στα τελευταία έξι έχουν 1-3-2 (μόνο τη Μάιντζ υπέταξε).



⚫🔴 Η Αϊντραχτ θα μπορούσε να βάλει… άλλα τόσα στο Φράιμπουργκ, όπου πήρε 3-3 δεχόμενη τρία γκολ από τέσσερις φάσεις, δείγμα του φετινού της προβλήματος, μπροστά όμως η μία ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη κάνοντας… ρεκόρ συλλόγου με 34 τελικές(!). Στα οκτώ επίσημα παιχνίδια δίχως νίκη και έξι αγωνιστικές (0-1-5) το σερί για την ομάδα του Αντι Χίτερ που θα επιμείνει στο 3-5-2 και σήμερα. Τιμωρημένος ο χαφ Ιλσάνκερ, λογικά πίσω ο στόπερ Αμπραχαμ.

🏟️ 19-12-6 η παράδοσή τους συνολικά στο πρωτάθλημα, επιμέρους 10-6-2 στο Βόλφσμπουργκ όπου μόνο σε τρία από τα τελευταία 12 λύγισε η Αϊντραχτ.

🦊 Καλή παράδοση έχει λοιπόν, στο τελευταίο φάσεις έκανε (αν έκανε, λέει), η Βόλφσμπουργκ μάλλον βρήκε και, με τη σειρά της, έκανε στο Λέβερκουζεν, αξίζει μια ψιλή στην πρώτη νίκη της Αϊντραχτ από τις… 7 Φεβρουαρίου.

Ρίσκο 🇩🇪

⏩ 16:30 Βόλφσμπουργκ - Αϊντραχτ Φρ.: 2 🦊 3.93. (Novibet)


Αουτσάιντερ με αξία


🇧🇾 Για τη Vysheyshaya Liga της Λευκορωσίας η Ντινάμο υποδέχεται στο Μινσκ τη Σάκχτερ Σάλιχορσκ.

🔵 H Ντινάμο Μινσκ πήρε 1-1 στο Βίτσεμπσκ έχοντας πάντως την πλειονότητα των ευκαιριών, το σκορ είχε διαμορφωθεί από το 20’. Επί ημερών Λεονίντ Κιούτσουκ στον πάγκο (ανέλαβε στις 20/4) είναι βελτιωμένη μεν στο γήπεδο αλλά δεν έρχονται εύκολα τα αποτελέσματα: 2-1-2 ο εν λόγω απολογισμός. Εξέτισε ο μέσος Ολεχόνοβιτς.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



🟡 Η Σάκχτερ Σάλιχορσκ «τρέχει» σερί έξι επίσημων αγώνων χωρίς ήττα (5-1-0) ενώ στη λίγκα κράτησε απαραβίαστη την εστία στα τελευταία πέντε και, συνολικά, επί 495 σερί λεπτά - γενικά φέτος δέχθηκε γκολ μόνο σε 3/10 παιχνίδια της. Στο τελευταίο διέλυσε με 4-0 την ουραγό Μπελσίνα, κάνει καλή δουλειά ο Ουκρανός Γιούρι Βέρνιντουμπ. Δεν υπολογίζονται ο μπακ Πολιτέβιτς και ο χαφ Σινταγκορίντζιε.

🏟️ 13-14-10 η συνολική παράδοση ανεξαρτήτως έδρας, μόνο μια νίκη η Ντινάμο στα τελευταία οκτώ. Επιμέρους είναι 8-4-7 στο Μινσκ με τελευταίο άσο τον Αύγουστο του ’15 και έκτοτε 0-3-1.

🦊 Σαν να μην έχει πολύ ρέντα τελευταία η Ντινάμο που πάσχει στο τελείωμα των φάσεων αλλά μετράει ότι δημιουργεί ακριβώς αυτές. Και η πρόκληση είναι η σφιγμένη άμυνα της Σάκχτερ αλλά ως πότε θα την κρατήσει; Κακώς φαβορί το διπλό – αλλά θέλει και κάλυψη.

Draw no bet 🇧🇾

⏩ 19:00 Ντινάμο Μινσκ - Σάκχτερ Σάλιχορσκ: 1 dnb 🦊 2.22. (Betshop)


Το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας


🇵🇱 Λεχ Πόζναν εναντίον Λέγκια Βαρσωβίας στο (άδειο) «Μιέζσκι», ελέω πανδημίας και στο μεγαλύτερο ντέρμπι της πολωνικής Ekstraklasa. Αν είχε κόσμο, θα βλέπαμε τέτοιες εικόνες:



🔵 Η Λεχ βρίσκεται μεν σε μεταβατική σεζόν αλλά τα πάει καλύτερα από ό,τι αναμενόταν, σε τυχόν νίκη απόψε θα βρεθεί 6 βαθμούς από την κορυφή. Απολογισμό 3-2-1 είχε η ομάδα του Ντάριουζ Ζούραβ μέσα στο 2020 ενώ έπαιξε ήδη προημιτελικό Κυπέλλου, μεσοβδόμαδα, αποκλείοντας εύκολα την άσημη Σταλ Μίελτσε. Αήττητη στα τελευταία επτά εντός Πόζναν (5-2-0).

🟢 Η Λέγκια επίσης πέρασε στους «4» του Κυπέλλου με το 2-1 επί της Μιέντζ Λέγκνιτσα, είναι πρωτοπόρος και με… αέρα 8 βαθμών (και με αγώνα λιγότερο), 4-1-1 έχει μέσα στο 2020. Πρόβλημα για τον Αλεξάνταρ Βούκοβιτς, παλιό παίκτη του Εργοτέλη και του Ηρακλή, οι ελλείψεις μιας και είναι τιμωρημένοι ο μέσος Βζόλεκ και ο αρχισκόρερ φορ Καντέ και τραυματίες ο εξτρέμ Νοβικόβας και ο φορ Ροσόλεκ ενώ κρίνεται αμφίβολο ο βασικός κίπερ Μαγιέτσκι.

🏟️ Χωρίς ισοπαλία τα τελευταία 19 μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ήτοι από το 2-2 του Σεπτεμβρίου ’14 στη Βαρσωβία και έκτοτε 12-0-7 η Λέγκια (τα 11/19 ήταν στο 2-3 γκολ). Τέσσερα διπλά στα τελευταία επτά στο Πόζναν.

🦊 Αναμετρώνται οι δύο καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος, έχει λογική το αμφίτερμα (βλ. παρακάτω, στη δυάδα). Και μιας και έχει καιρό, πολύ, να εμφανιστεί η ισοπαλία, μια funbetιά σε ισοπαλία με γκολ, δεν είναι κακή ως σκέψη.

Fun bet 🇵🇱

⏩ 21:00 Λεχ Πόζναν - Λέγκια Βαρσωβίας: Χ & goal/goal 🦊 4.35. (Betshop)


Στα play offs χωρίς ευρωπαϊκό κίνητρο


🇮🇱 Μακάμπι Χάιφα εναντίον Χαποέλ Τελ Αβίβ για την ισραηλινή Ligat Ha’Al στο «Σάφι Οφέρ», κεκλεισμένων των θυρών, πρεμιέρα στα play offs όπου η πρώτες έξι ομάδες μετέφεραν τους βαθμούς που συνέλεξαν στη regular season.



🟢 Η Μακάμπι Χάιφα «έτρεξε» 7-0-3 στις δέκα αγωνιστικές που διεξήχθησαν μέσα στο 2020, δύσκολο να πάρει τον τίτλο (πρώτο της μετά το 2011) καθώς είναι στο -6 από τη… συνονόματη του Τελ Αβίβ, την οποία αντιμετωπίζει στο επόμενο όμως. Απών ο αρχηγός μέσος Λάβι ελέω τιμωρίας, πωλήθηκε ο Φουκς στην Αλαβές τον Ιανουάριο και λύσεις για τον Μάρκο Μπαλμπούλ δεν υπάρχουν ενώ έρχονται από τραυματισμούς ο χαφ Σαλιζά κι εξτρέμ Ασκενάζι. Στο 11-3-2 στα τελευταία 16 εντός Χάιφα, όπου σκοράρει πιο συχνά ο Αυστραλός αρχισκόρερ Ρουκαβίτσια.

🔴 Η Χαποέλ Τελ Αβίβ μπαίνει αδιάφορη στα play offs μιας και στη διακοπή δεν κατέθεσε φάκελο αδειοδότησης στην UEFA για την επόμενη σεζόν, μόνος στόχος το Κύπελλο όπου στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Πετάχ Τίκβα, ομάδα β’ κατηγορίας. Γενικώς τα ταμεία είναι άδεια, οι μειώσεις μισθών ήταν ευρείες και υπάρχουν σκέψεις για ρόστερ μόνο με «πιτσιρικάδες» τη νέα χρονιά. Ηγέτης της ομάδας του Νιρ Κλίνγκερ ο ως πέρυσι παίκτης του Παναθηναϊκού, Ομρι Αλτμαν.

🏟️ Εξι σερί νίκες για τη Μακάμπι Χάιφα ανεξαρτήτως έδρας και αήττητο οκτώ αγώνων (7-1-0). Εντός Χάιφα δεν έχει ήττα από τη Χαποέλ Τελ Αβίβ από τον Μάρτιο του ’12, τότε 4-1 και έκτοτε 7-3-0. Εληξαν 2-1 (εκτός) και 5-0 (εντός) τα φετινά τους.

🦊 Στο να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για το πρωτάθλημα στοχεύει η Μακάμπι Χάιφα. Ασος, απλά, για τη δυάδα.

⚽ ⚽ Δυάδα (απόδοσης 2.88) 🇮🇱 🇵🇱

⏩ 21:00 Μακάμπι Χάιφα - Χαποέλ Τελ Αβίβ: 1 🦊 1.64. (Novibet)
⏩ 21:00 Λεχ Πόζναν - Λέγκια Βαρσωβίας: Goal/goal 🦊 1.76. (Novibet)


Μια κι έξω, για τον τελικό


🇭🇷 Σλάβεν Μπελούπο και Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ αναμετρώνται στην Κοπρίνβιτσα, σε άδειο γήπεδο ελέω πανδημίας και σε νοκ άουτ (με παράταση και πέναλτι) ημιτελικό για το Hrvatski Kup (aka Κύπελλο Κροατίας), Ριέκα – Οσιγιεκ το άλλο ζευγάρι.



🔵 Προ της διακοπής, προ δυόμισι μηνών, η Σλάβεν Μπελούπο ήταν στην 7η θέση επί συνόλου 10 ομάδων και στο 9 από Ιντερ Ζάπρεσιτς και Βάραζντιν, άρα κοντά στην παραμονή. Με δύο τελικούς τα τελευταία χρόνια, και αμφότερους ηττημένη, η ομάδα του Τόμισλαβ Στίπιτς ορέγεται τη διάκριση.

🟣 Η Λοκομοτίβα, γνωστός… δορυφόρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, είναι κοντά στην ευρωπαϊκή επάνοδο ύστερα από τέσσερις χρόνια, το σερί των πέντε νικών ως το lockdown την έφερε την ομάδα του Γκόραν Τόμιτς στην 3η θέση. Μόνο μια φορά έχει φτάσει σε τελικό Κυπέλλου, το ’13 και είχε ηττηθεί (σε διπλά ματς) από τη Χάιντουκ.

🏟️ Για τη φετινή Prva HNL, Σλάβαν Λοκομοτίβα 1-0 (23/11) και Λοκομοτίβα – Σλάβεν 3-0 (3/3). Στο 9-12-15 η παράδοση συνολικά, τα τελευταία 6/8 ήταν over 2,5. Επιμέρους στην Κοπρίνβιτσα είναι 8-5-4 αλλά με μόνο δύο άσους στα τελευταία εννέα (πάντα σε επίπεδο πρωταθλήματος).

🦊 Το ότι είναι νοκ άουτ το ματς, το ότι έρχεται μετά από μεγάλη διακοπή και ότι διεξάγεται χωρίς κόσμο, αλλάζει τα δεδομένα και ακυρώνει μέρος του φαβοριτισμού της Λοκομοτίβα. Ενστικτωδώς πήρα τη funbetιά να το πάρει στην παράταση.  

Fun bet 🇭🇷

⏩ 21:15 Σλάβεν Μπελούπο - Λοκομοτίβα Ζ: Πρόκριση Λόκο στην παράταση 🦊 11.00. (Betshop)


Οι «ενωσίτες» Κροάτες


Τον θυμούνται ελάχιστοι βέβαια αλλά ο νυν τεχνικός της Λοκομοτίβα, Γκόραν Τόμιτς, είχε περάσει για λίγο από την ΑΕΚ. Στις αρχές του ’98 είχε αποκτηθεί από την «Ενωση» ως δανεικός από τη Βιτσέντζα, «όμορη» ομάδα τότε μιας και επίσης ανήκε στην ENIC ενώ ήταν διεθνής με την Ελπίδων της Κροατίας. Σε 12 ματς σκόραρε δις, μια εξ αυτών ήταν με τον Πανηλειακό, οι Πυργιώτες προηγούνταν με 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και όταν ο Τόμιτς μείωσε (και πανηγύρισε για αυτό)… αποδοκιμάστηκε.



Ο Τόμις έπαιξε αργότερα σε Ρετζίνα, Σάλτσμπουργκ, Λιρς και Χενάν (στην Κίνα): τα παράτησε μόλις στα 29 του και από τα 35 του έγινε προπονητής. Αρχικά στη Σίμπενικ, κατόπιν σε διάφορες κινέζικες ομάδες, γύρισε στα πάτρια για την Ιστα κι από το 2017 είναι στη Λοκομοτίβα.

Ειρήσθω εν παρόδω, συνολικά τη φανέλα της ΑΕΚ έχουν φορέσει οκτώ Κροάτες, με τελευταίο φυσικά τον Μάρκο Λιβάια. Πρώτος ήταν το ’79 ο Φράνιο Βλάντιτς, στενός φίλος του Ντούσαν Μπάγεβιτς (και Γιουγκοσλάβος στην υπηκοότητα, ακόμη, τότε) και ακολούθησε ο Ράικο Γιάνγιανιν τον Δεκέμβριο του 1986, προερχόμενος από τον ΟΦΗ για αντικαταστάτης του σπουδαίου Μάρτον Εστερχάζι.

Τρίτος ήταν ο Ζόραν Ζλίσκοβιτς (με το χαρακτηριστική, λευκή γραμμή στο μαλλί που θύμιζε… Αννα Παναγιωταρέα) αγωνιζόμενος για μια διετία (1992-94) με ισάριθμα πρωταθλήματα και τέταρτος Κροάτης της ΑΕΚ ο Γκόραν Τόμιτς.



Ακολούθησε ο Ντίνο Ντρπιτς επί ημερών Μανόλο Χιμένεθ τον Δεκέμβριο του 2010 που έχει να θυμάται τα χορευτικά του Τζιμπρίλ Σισέ στα play offs. Επόμενος, ο Ιβάν Μπρέσεβιτς με τριετή παραμονή (2013-16) και 25 γκολ αλλά οι τραυματισμοί στο δεξί γόνατο έβαλαν ουσιαστικά τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα πριν καν κλείσει τα 28 του χρόνια. Και, προ του Λιβάια, είχε αφιχθεί στην «Ενωση» ο γυρολόγος Ζντράβκο Πόποβιτς, με περάσματα από ΟΦΗ, Ατρόμητο, Λεβαδειακό και εντάχθηκε στην ΑΕΚ της Γ’ Εθνικής το 2013-14.

Αμφιλεγόμενος φαβοριτισμός


🇰🇷 Σεούλ εναντίον Σέονγκναμ στο άδειο, μουντιαλικό γήπεδο της πρωτεύουσας της Νότιας Κορέας για την K-League 1, το πρωί της Κυριακής.

🔴 Η Σεούλ ζευγάρωσε μεν τις νίκες της, επικρατώντας 2-1 στην Ποχάνγκ και κυνηγώντας το σκορ από το 5’, έκανε την ανατροπή με γκολ που ξεκίνησαν από εκτελέσεις κόρνερ (35’ και 73’), στο τέλος πιέστηκε και από συγκυρία γλίτωσε. Θέμα συζήτησης το παιδικό γκολ που δέχθηκε, απών ο… φαντάρος φορ Παρκ, αμφίβολοι οι μέσοι Αλιμπάεφ και Χι, άγνωστο το μέλλον στην ομάδα των φορ Αντριάνο και Πέσιτς.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



⚫ Η Σέονγκναμ διατήρησε το αήττητό της (1-2-0) αποσπώντας 1-1 στην Γκανγκουόν, ισοφαρίζοντας στο 56’ και έχοντας έκτοτε τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες για την ανατροπή. Δεύτερη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Ναμ Κι Ιλ που επιτυχώς έχει εμφυσήσει επιθετική νοοτροπία στην ομάδα του, αλλά… ελεγχόμενα.

🏟️ Στο 15-4-6 η παράδοση συνολικά, 5-0-3 την τελευταία πενταετία. Επιμέρους, 8-1-2 στη Σεούλ αλλά 1-1-2 στο τελευταίο καρέ τους εκεί.

🦊 Η Σεούλ των δύο σερί νικών δεν έπεισε, η Σέονγκναμ των δύο σερί ισοπαλιών άξιζε κάτι πολύ παραπάνω, ματς που σηκώνει για κόντρα του φαβορί.

Draw no bet 🇰🇷

⏩ 31/5, 10:30 ΣεούλΣέονγκναμ: 2 dnb 🦊 2.36. (Stoiximan)


Bets extras


🦊 🇩🇪 Μαύρη σαν καλιακούδα η νύχτα στο Γκέλζενκιρχεν, η Σάλκε μετρά δέκα αγωνιστικές (0-4-6) χωρίς νίκη με γκολ 3-24, έρχεται από ήττα στο Ντίσελντορφ, λείπουν οι κεντρικοί μέσοι Σερντάρ και Αρίτ και υποδέχεται μια Βέρντερ που έχει αναθαρρήσει. Αλλά γκολ δεν βάζει. Μόλις πέντε άσοι στα τελευταία 15 μεταξύ τους και στις δύο έδρες. Αν έπαιζα κάτι, θα ήταν να μη χάνω ως την ανάπαυλα, να μη νικήσω τελικό.

🦊 🇨🇿 Η Ζλιν μπήκε με ήττα 1-0 στην επανέναρξη της τσέχικης Fortuna Liga στο Γιάμπλονετς, μην ούσα ουσιαστική παίζοντας από το 48’ με παίκτη παραπάνω. Ως τον Δεκέμβριο ήταν ο Μπόχουμιλ Πανίκ στον πάγκο της Μπάνικ, η οποία έμεινε στο 0-0 στο Πρίμπραμ ενάντια στην ουραγό. Τρία διπλά στο τελευταίο καρέ στο Ζλιν για την Μπάνικ, σε ματς που ίσως έχει γκολ εκατέρωθεν.

🦊 🇵🇱 Σε κακό timing ήρθε το lockdown και για τη Πιάστ, με τρεις νίκες σε καρέ αγώνων τον Φλεβάρη και θρίαμβο επί της Λέγκια στο τελευταίο, αλλά και για τη Βίσλα που «έτρεχε» με 6-2-0 και είχε βγει εκτός επικίνδυνης ζώνη. Χωρίς τους βασικούς μέσους Μπάντια και Σολοκόφσκι η Πιάστ, η οποία είναι ομάδα ρυθμού – έτσι πήρε τον τίτλο πέρυσι. Στα restarts, χωλαίνει. Αρα;

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 🇪🇪 Πρώτη νίκη μετά από δύο αγωνιστικές για τη Ταλίνα Λέγκιον, 2-1 τη Νόμε Κάλιου (πλήρωσε 6.50!) και υποδέχεται για την εσθονική Meistriliiga την Ταμέκα η οποία ηττήθηκε δίκαια με 2-0 υποδεχόμενη την Ταλίνα Κάλεβ, στην πρώτη της φετινή αποτυχία. Κακώς τόσο αουτσάιντερ, όμως, σε ματς που ίσως έχει 2+ γκολ.

🦊 🇩🇪 Δαυίδ εναντίον Γολιάθ στο Μόναχο, Μπάγερν – Φορτούνα, στο 13-1-0 το σερί των Βαυαρών. Στο 16-3-3 η παράδοσή τους στο Μόναχο, τελευταίο διπλό το ’91 και έκτοτε 3-2-0. Για όποιον ασχοληθεί, σημείωσα matchcombo με τουλάχιστον δύο γκολ του Λεβαντόφσκι, ένα της Φορτούνα και δύο ως την ανάπαυλα…

🦊 🇷🇸 Για τη Superliga Srbije η Νάπρεντακ υποδέχεται, κεκλεισμένων, στο Κρούσεβατς τη Ραντνίσκι. Πρώτο ματς εντός για τον Ντράγκαν Ιβάνοβιτς που είχε προλάβει να κάνει ντεμπούτο στην 3άρα από τον Αστέρα, απογοητευτική η ομάδα από τη Νις: πέρυσι 2η, φέτος πρακτικά αδιάφορη στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές. Μετράει το κίνητρο, αλλά θέλει κάλυψη. 

Σκέψεις 🤔

🇩🇪 16:30 Σάλκε – Βέρντερ: Χ2 ημίχ. / 1Χ τελ. 🦊 2.40. (Stoiximan)

🇨🇿 17:00 Ζλιν – Μπάνικ Οστράβα: X2 & goal/goal 🦊 2.65. (Betshop)

🇩🇪 19:30 Μπάγερν Μ. – Φορτούνα Ντ.: 2+ γκολ Λεβαντόφσκι & g/g & over 1,5 στο α’ ημίχ. 🦊 4.85. (Stoiximan)

🇷🇸 20:30 Νάπρεντακ – Ραντνίσκι: 1 dnb 🦊 2.21. (Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

 

 

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ