foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Σερί για κόντρα, ψαράδες στο 2.01, ντέρμπι για 2.76

Μποζιονέλος | 27 Μαι 2020 12:31
99296068_1151475988523117_7047089525033533440_n.jpg

Στοιχηματικά η Τρίτη ήταν άραχλη και μαύρη σαν καλιακούδα. Καλά μας πήγε τόσο καιρό η καραντίνα, πολύ καλά θα έλεγα, …εε χρωστούσε και μια μέρα με μούντζα ή, αν θέλετε, με κακές και ανέμπνευστες επιλογές.

🦊 Φάνηκε η βραδιά ότι θα ήταν στραβή όταν η Ζλιν, για ώρα με παίκτη παραπάνω, δεν σκόραρε στη Γιάμπλονετς (σε ασιατικό ήταν, άρα μονάδα).

🦊 Στο ντέρμπι Ντόρτμουντ – Μπάγερν, η γκολάρα του Κίμιχ (φωτό), που θύμισε… Μέσι, χάρισε στους Βαυαρούς μια νίκη δίχως να κάνουν καλό ματς. Στη μετριότητα ήταν αλλά το Klassiker κρίθηκε (και, νομοτελειακά, η φετινή κατάκτηση της Bundesliga) από την έλλειψη ψυχραιμίας και ωριμότητας της Ντόρτμουντ και το θολωμένο μυαλό του Λουσιάν Φαβρ. Αν ισοφάριζε, πληρωνόμασταν και το combo, αλλά…

🦊 Η Λέβερκουζεν  με τη Βόλφσμπουργκ ήταν αγνώριστη, η Βέρντερ με την Γκλάντμπαχ έπαιξε… κατενάτσιο ενώ, και στην Τσεχία, η δράση δεν επανήλθε νορμάλ: μόνο δύο γκολ σε καρέ αγώνων.

🦊 Στα Bets extras, ανέφερα τέσσερα, εξ αυτών επιβεβαιώθηκε το 2.66 του Χ2 & goal/goal στο Αϊντραχτ – Φράιμπουργκ. Είπαμε, το new entry θα εμφανίζεται παραθέτοντας σκέψεις, όχι picks, όποτε αυτές έχουν λόγο… ύπαρξης.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Τα γυρίζουν οι Γάλλοι


Η γαλλική λίγκα ενημέρωσε την UEFA τόσο για την πρόωρη ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων στη χώρα, όσο και για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ο πρόεδρος Νοέλ λε Γκρε ενημερώθηκε αντίστοιχα πως οι σύλλογοι θα λάβουν κανονικά μέρος στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και ανέφερε τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο επόμενο Champions League (Παρί Σεν Ζερμέν, Μαρσέιγ και Ρεν) αλλά, για το Europa, η ατάκα ήταν «Η Λιλ και...». Ποια; Αφησε να εννοηθεί λοιπόν ότι Λιγκ Καπ και Κύπελλο ίσως ολοκληρωθούν, άρα έχουν ελπίδες η Νις, η Ρεμς, η Λιόν και η Σεντ Ετιέν.

Και θέλουν, αν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, να τους διοργανώσουν στις αρχές Αυγούστου (Παρί - Σεντ Ετιέν στο Κύπελλο και Παρί - Λιόν στο Λιγκ Καπ). Αν όμως εντέλει δεν διεξαχθούνμ τότε η Νις και η Ρεμς θα είναι οι εκλεκτές…

Αδικαιολόγητο


🇹🇲 Ενερχέτικ εναντίον Νεμπίτσι στο Τουρκμένμπασι για τη Yokari Liga του Τουρκμενιστάν.

🟢 Εξι σερί ματς χωρίς νίκη η Ενερχέτικ με πέντε σερί ήττες, έσχατη το 1-0 από την Ασχγκαμπατ με γκολ από το 12’ και παραμένει ουραγός, έχοντας δεχθεί γκολ σε όλα τα φετινά της πλην της πρεμιέρας. Εντός, δε, έχει 1-4-7 στα τελευταία 12.

🔵 Η Νεμπίτσι έκανε… υπέρβαση στο τελευταίο επικρατώντας 2-1 της Κόπετνταγκ στο Μπαλκαναμπάτ αν και από το 45’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Δεύτερη νίκη στο τελευταίο καρέ αγώνων και δείχνει σε καλύτερη μοίρα από την αντίπαλό της.

🏟️ 3-2-1 στα τελευταία τους έξι στη Μερβ, τρεις σερί άσοι και τα 4/6 ήταν goal/goal.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Δε βγαίνει από κάπου ο φαβοριτισμός της Ενερχέτικ, η Νέμπιτσι δείχνει αγωνιστικά πιο δεμένη. Κοντά στον διπλασιασμό το +0,25 της με μισή πληρωμή σε ισοπαλία. Αξίζει μια ριξιά.

Ασιατικό 🇹🇲

⏩ 16:00 Ενερχέτικ – Νεμπίτσι: 2 +0,25 ΑΗ 🦊 1.98. (Betshop)

Δεν την έχει νικήσει από το 2008

🇨🇿 Η Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε υποδέχεται τη Σλόβαν Λίμπερετς για την τσέχικη Fortuna Liga, χωρίς θεατές στο «Στρεφέλτσκι».

⚫ Η Τσέσκε, αν και νεοφώτιστη, διάγει μια εξαιρετική σεζόν και στην πορεία προέκυψε ο στόχος της εξάδας και η ευρωπαϊκή έξοδος. Προ της διακοπής έβγαζε κούραση κι έκανε δύο ήττες, σερί 6-0-3 εντός μετά την τελευταία ισοπαλία. Εκτός οι μέσοι Γιάβορεκ, Μρσιτς και ο αρχηγός μπακ Κλαντμπρούσκι.

🔵 Η Σλόβαν Λίμπερετς μπήκε μετά τη διακοπή με ήττα 2-0 το Σάββατο στο Τέπλιτσε, έχοντας αρκετές φάσεις στο τελευταίο ημίωρο του ματς και, συνολικά, 17 τελικές, από συγκυρία δεν έβαλε γκολ. Σερί 7-0-4 ανεξαρτήτως έδρας μετά την τελευταία της ισοπαλία (και, επιμέρους, 2-0-4 εκτός Λίμπερετς).

🏟️ Στο 3-8-18 η συνολική τους παράδοση ανεξαρτήτως έδρας, στο 3-6-5 στο Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε. Τον Νοέμβριο του ’08 η τελευταία νίκη της Τσέσκε, 2-0 εντός (με ισάριθμα γκολ του Πετρ Μπένατ) και έκτοτε 8-4-0 για τη Σλόβαν και στις δύο έδρες.

🦊 Από τη Σλόβαν έλειψε η ευστοχία στο τελευταίο, μεσοεπιθετικά η Τσέσκε έχει καλές ομάδες, το ματς δείχνει να ξεκινά από το 1-1… Και μπορεί να μείνει κι εκεί. Μπήκε σε δυάδα πάντως (βλ. παρακάτω).

Εξι χρόνια χωρίς άσο στο ντέρμπι

🇭🇺 Clasico στη Βουδαπέστη με έντονη αντιπαλότητα ανάμεσα σε Ουίπεστ και Φέρεντσβαρος για την ουγγρική OTP Bank Liga, στο ενσταντανέ πώς θα ήταν το κλίμα σε γεμάτο γήπεδο (αλλά, ελέω κορωνοϊού, ευλόγως θα είναι άδειο).

🟣 Η Ουίπεστ κάνει άσχημη σεζόν, ενδεικτικό ότι μέσα στο 2020 έκανε μόνο μια νίκη σε δέκα αγωνιστικές, κι αυτή επί της ουραγού Κάποσβαρ, τουλάχιστον γύρισε από τη νοτιοκορεάτικη Μπουσάν ο φορ Νοβότνι κι άρχισε να ρολάρει η επίθεση. Ωστόσο χάνει το αποψινό ελέω τραυματισμού.

🟢 Η Φέρεντσβαρος μπήκε δυναμικά μετά τη διακοπή, στο σαββατιάτικο εξ αναβολής ματς με την Ντέμπρετσενι, επικρατώντας δίκαια με 2-1 έχοντας ανατρέψει το σκορ ως το 42’. Κι αν πάρει και το αποψινό, θα βρεθεί στο +9 από τη Φέχερβαρ και θα… αγκαλιάσει τον τίτλο. Ο Σερχέι Ρεμπρόφ έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο…

🏟️ Αήττητη στα τελευταία 12 μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, η Φέρεντσβαρος (7-4-0), ήτοι από το 1-0 του Δεκεμβρίου ’15, εκτός έδρας. Με γηπεδούχο την Ουίπεστ δεν υπάρχει άσος από τον Σεπτέμβριο του ‘14 (2-1), έκτοτε 0-3-4 ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

🦊 Δεν είναι για τόσο χαμηλά η Φέρεντσβαρος κι ας δείχνει να έχει καλύτερη ομάδα. Λίγο ότι είναι ντέρμπι, λίγο η επάνοδος μετά το lockdown, λίγο οι άδειες εξέδρες, όλα μετρούν. Πρώτο… σενάριο η μη ήττα της Ουίπεστ, συνδυαζόμενο με τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα, έτερο το αμφίτερμα (για να κλείσει η προαναφερθείσα δυάδα)

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 3.35) 🇨🇿 🇭🇺

⏩ 19:00 Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε - Σλόβαν Λίμπερετς: Goal/goal 🦊 1.72. (Stoiximan)
⏩ 21:00 Ουίπεστ – Φέρεντσβαρος: Goal/goal 🦊 1.95. (Stoiximan)

Διαφορά κλάσης

🇫🇴 Τβάρογιαρ Μπόλτφελαγκ εναντίον Β36 Τόρσχαβν στο Τβόρουρι για τη Betri Deildin των Νήσων Φερόε και στον συνθετικό χλοοτάπητα του «Βιό Στόρε» του Τρόνγκισβαγκουρ, εδρεύει σε γειτονικό χωριό και σε απόσταση 50 λεπτών.

⚫ Η ΤΒ συνεχίζει όπως… στην περσινή σεζόν: επτά ήττες τότε, τρεις φέτος και δεν δείχνει στοιχεία ώστε να μπορεί να παίξει καλύτερα. Κι αν με Ρούναβικ (3-1) και Κλάκσβικ (2-1) ήταν αναμενόμενο, με την Εμπ Στρέιμουρ δεν έδειχνε να έχει τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας αλλά υποτάχθηκε με 2-0, σκορ διαμορφωμένο από την ανάπαυλα.

🟡 Η Β36 Τόρσχαβν έχει κάνει ήδη το 3/3 σε νίκες και με 12-4 γκολ, στο τελευταίο διάλυσε με 6-2 τη Σκάλα και θα μπορούσε να πετύχει ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Εκτός Ρούναβικ «τρέχει» αήττητο σερί δέκα αγώνων με 9-1-0 και στις τελευταίες οκτώ εξορμήσεις δέχθηκε μόνο ένα γκολ.

🏟️ Στο 1-9-12 η παράδοσή τους ανεξαρτήτως έδρας υπέρ της Β36 (με 10-1-0 στα τελευταία 11), στο 1-4-5 υπέρ της ΤΒ ως γηπεδούχος.

🦊 Επιλογή ημιχρόνου, ελέω διαφοράς κλάσης. Δύο να μπουν ως την ανάπαυλα, διπλασιάζει…

Ημιχρόνου 🇫🇴

⏩ 21:00 ΤΒ - Β36 Τόρσχαβν: Over 1,5 στο α’ ημίχ. 🦊 2.01. (Novibet)

Ισως τη βολέψει το στυλ παιχνιδιού

🇩🇪 Αουγκσμπουργκ εναντίον Πάντερμπορν στην άδεια «WWK Αρένα», για την Bundesliga.

🟢 Η Αουγκσμπουργκ είχε να κάνει νίκη από την πρώτη μέρα του Φλεβάρη, κι αυτή με τη Βέρντερ και… τα έβαλε μαζεμένα στο Γκέλζενκιρχεν διαλύοντας με 3-0 τη διαρκώς, μετά την επανέναρξη, αγνώριστη Σάλκε. Βοήθησε ότι σκόραρε από νωρίς και έκτοτε δεν έδωσε πολλούς χώρους, χτυπώντας στην κόντρα προς το τέλος. Πρώτη νίκη μετά από έξι αγωνιστικές για την ομάδα του Χάικο Χέρλιχ, πρώτη επί ημερών του αφού ανέλαβε εν μέσω πανδημίας, και ανάκτηση ελπίδων για σύντομη εξασφάλιση της σωτηρίας.

🔵 Η Πάντερμπορν περιόρισε σε ισοπαλία 1-1 τη Χόφενχαϊμ με το σκορ διαμορφωμένη από το 9’, βρήκε αρκετές φάσεις, δέχθηκε άλλες τόσες αλλά έδειξε δισταγμό στα τελειώματα. Στις οκτώ αγωνιστικές (0-3-5) το σερί χωρίς νίκη για την ομάδα του Στέφεν Μπάουμγκαρτ που παραμένει πιστή στη νοοτροπία της στο γήπεδο και αποφεύγει να κλείνεται. Εξ ου και το πληρώνει, ούσα ουραγός ενώ με 18 βαθμούς σε 27 ματς, καμία ομάδα δεν κατόρθωσε να αποφύγει τον υποβιβασμό.

🏟️ Απόλυτα μοιρασμένη, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, η παράδοση: 4-4-4, στο 3-0-2 είναι με γηπεδούχο την Αουγκσμπουργκ (και όλα no goal).

🦊 Πιθανή… μπομπίτσα. Η Πάντερμπορν έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψης, του πώς να αγωνίζεται στο γήπεδο και η Αουγκσμπουργκ τα πάει καλύτερα στα ματς που έχει παθητικό ρόλο, το είδαμε και με τη Σάλκε. Κάτι μου λέει όμως ότι το τελευταίο χαρτί των ουραγών δεν έχει ριχτεί ακόμη. ΟΚ, θα πέσουν, αλλά με ψηλά το κεφάλι. 

Fun bet 🇩🇪

⏩ 21:30 Αουγκσμπουργκ – Πάντερμπορν: 2 🦊 4.10. (Stoiximan)

Εχει καιρό να κάνει νίκη

🇩🇪 Χόφενχαϊμ εναντίον Κολωνίας, για την Bundesliga, στο Σίνσχαϊμ.

🔵 Η Χόφενχαϊμ πήρε 1-1 στο Πάντερμπορν, προηγούμενο στο 4’ και με το σκορ διαμορφωμένο από το 9’, είχε φάσεις ως τέλους αλλά επέτρεψε εξίσου. Η ομάδα του Αλφρεντ Σρόιντερ συμπλήρωσε οκτώ επίσημα παιχνίδια δίχως νίκη (0-3-4 στο πρωτάθλημα) πληρώντας την αποτελεσματικότητά της επιθετικά ενώ ο Κράμαριτς παραμένει εκτός, όπως και ο Μπελφοντίλ, που δεν έδιναν λύσεις.

🔴 Η Κολωνία παραχώρησε in extremis 2-2 στη Φορτούνα Ντίσελντορφ έχοντας από νωρίς χαμένο πέναλτι και ισοφαρίζοντας στο 88’ και στο 91’ ενάντια σε μια ανόητη άμυνα και με ισάριθμες κεφαλιές. Εχει μόνο μια ισοπαλία στις τελευταίες 22 εξορμήσεις της, η ομάδα του Μάρκους Γκίζντολ που σκοράρει επί 13 σερί αγωνιστικές.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🏟️ Μοιρασμένη απόλυτα (8-6-8) η συνολική τους παράδοση σε κάθε έδρα και για κάθε διοργάνωση, 4-4-0 μετά την τελευταία νίκη των «τράγων» (προ πενταετίας). Επιμέρους είναι 4-3-4 στο Σίνχσαϊμ, στα τελευταία δύο η Χόφε έβαλε 10 γκολ και δε δέχθηκε κανένα (4-0 και 6-0).

🦊 Εχει καιρό να κάνει νίκη η Χόφενχαϊμ, αρκετό καιρό για τα… κυβικά της και όσο κι αν η Κολωνία έχει έφεση μπροστά, πίσω έχει θέματα, το είδαμε και με τη Φορτούνα. Εκεί γλίτωσε συγκυριακά, απόψε τέτοια λάθη δεν θα συγχωρηθούν.

Bets extras

🦊 🇹🇲 ΟΚ, σύμφωνοι, φαβορί η Ασχγκαμπατ με τη Μαρβ αλλά… όχι τόσο. Νίκησε δύσκολα στο τελευταίο την ουραγό Ενερχέτικ (1-0) ενώ η Μαρβ έκανε μεγάλη νίκη με την πρωτοπόρο Αχαλ και, δη, με 3-0. Να μην ηττάται στο ημίχρονο, μια σκέψη…

🦊 🇵🇱 Νοκ άουτ προημιτελικός, σε άδειες εξέδρες στο Μίελετς, ανάμεσα στη εκ των πρωτοπόρων της β’ κατηγορίας, Σταλ, και τη Λεχ Πόζναν, δύο ομάδες που έχουν από το ’96 να ανταμώσουν σε επίσημο ματς. Ισα ίσα… για την αλητεία, που λένε, το σημείωσα για το live: πρόκριση της Λεχ εις τα μπενάλτια…

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 🇨🇿 Μποχέμιανς εναντίον Τέπλιτσε στην Πράγα και στο άδειο «Ντόλιτσεκ». Η Τέπλιτσε έδειξε σε καλή φυσική κατάσταση με σαββατιάτικο 2-0 επί της Σλόβαν, ερώτημα κατά πόσο επηρέασε η διακοπή τη γηπεδούχο που είναι ομάδα momentum. Για όποιον κυνηγά το ρίσκο, δεν το αποκλείω…

🦊 🇩🇪 ΟΚ, δεν αποτελεί… είδηση να σκοράρει ο Τίμο Βέρνερ, εξ ου και δεν καλοπληρώνει. Αν τον επιλέξεις για πρώτο σκόρερ στο παιχνίδι όμως, η απόδοση υπερδιπλασιάζεται, πάντως ενστικτωδώς θα έριχνα τον Πάτρικ Σικ, είναι καλός ο Τσέχος… 

Σκέψεις 🤔

🇹🇲 16:15 Ασχγκαμπατ – Μαρβ: Χ2 ημιχρόνου 🦊 1.78. (Vistabet)

🇨🇿 19:00 Μποχέμιανς – Τέπλιτσε: 2 🦊 4.15. (Interwetten )

⚽ 🇵🇱 21:15 Σταλ Μίελετς – Λεχ Πόζναν: Πρόκριση Λεχ στα πέναλτι 🦊 14.15. (Betshop)

⚽ 🇩🇪 19:30 Λειψία – Χέρτα: Πρώτο γκολ, Σικ 🦊 5.00. (Sportingbet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ