foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ229
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τα δανεικά της Μπάγερν στην Ντόρτμουντ και το «Klassiker» στο 3.25

Μποζιονέλος | 26 Μαι 2020 05:13
Dortmund-Bayern-Klassiker-Preview-Robert-Lewandowski-Erling-Haaland.jpg

Στοιχηματικά η Κυριακή τα είχε… όλα, όχι μόνο το 9.80!

🦊 Το ‘χω ξαναγράψει, το στοίχημα και το ένστικτο έχουν μια σχέση που δεν εξηγείται εύκολα. Άλλες βγαίνει, άλλε όχι. Φερ’ ειπείν ο Βέρνερ της Λειψίας έκανε χατ-τρικ στο ματς του Μάιντζ, κανένα όμως με κεφαλιά, για να πληρωθούμε το 6άρι.

🦊 Ή, στα Νησιά Φερόε, το να μπουν στο δεύτερο ημίχρονο περισσότερα από το πρώτο στηρίχθηκε στην στατιστική, έδειχνε «γερή»: 0-5 ως το 21ο λεπτό και… έμεινε εκεί. ΟΚ, οι ψαράδες μας πλήρωσαν ήδη μερικές φορές, ας μη τα θέλουμε όλα

🦊 Ένστικτο λοιπόν: μα πώς σου ‘ρθε να το πάρει το Κύπελλο η ΜΠΑΤΕ στην παράταση με την Ντινάμο Μπρεστ και πλήρωσε… μαμούθ, 9.80; Ανέφερα ότι συχνά οι τελικοί στη Λευκορωσία κρίνονται μετά το 90’ και πως η ΜΠΑΤΕ δεν είναι σε φουλ φόρμα, ε… θέλει και τύχη. Στο… 122’ μπήκε!

🦊 Συν, ένα ακόμη: το 4.51 της Φορτούνα στην Κολωνία. Άλλοι το πληρώθηκαν με πρόωρη ελέω προβαδίσματος δύο γκολ, άλλοι το έχασαν (2-2 με γκολ στο 88’ και στο 91’), προσωπικά το κάσαρα στο 75ο λεπτό με το 85% των κερδών.

🎁 Bonus. Μιας και το πρόγραμμα σταδιακά γεμίζει κι αρκετοί ρίχνετε ιδέες, bets extras από σήμερα. Χωρίς πολλά πολλά, το πιάσατε το νόημα εύκολα…

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



My view


Νόμιζα ότι η πιο αστεία είδηση που διάβασα χθες ήταν ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος όχι μόνο ζει αλλά κόλλησε κορωνοϊό κάπου στη Βραζιλία, όπου ζει. Δεν κάνω πλάκα, και γράφτηκε και διαδόθηκε. Έως ότου πήρα μάτι ότι στη Γουέστ Χαμ σκέφτονται ιδέες για να βελτιώσουν την αισθητική ενός άδειου γηπέδου, όταν με το καλό επαναρχίσει η Premier League. Ιδέες όπως κούκλες στα καθίσματα ή χάρτινα ομοιώματα ανθρώπων μάλλον δε βοηθούν οπότε οι Λονδρέζοι συζητούν μια ιδέα των (αρκετά δραστήριων) οπαδών τους, ώστε εκατοντάδες εξ αυτών να φαίνονται μέσω… τηλεδιάσκεψης στα μάτριξ του γηπέδου.


Η νέα τεχνολογία του συστήματος Zoom επιτρέπει μέχρι και χίλια άτομα να συνδέονται και να επικοινωνούν συγχρόνως και σκέφτονται να προβάλλουν μέχρι 2.000 άτομα την ώρα των αγώνων… 

Αήττητη μια… ντουζίνα χρόνια η Γιάμπλονετς



‼️ Η Fortuna Liga της Τσεχίας επανακάμπτει… κανονικά, από σήμερα και ο Δημήτρης Σεραφειμίδης έκανε μια to the point παρουσίαση ανά ομάδα. Διαβάστε προτού ποντάρετε, για να ξέρετε τι σας περιμένει. Καρέ αγώνων απόψε…



🇨🇿 Γιάμπλονετς εναντίον Ζλιν στο άδειο «Στρελνίτσε» για τη Fortuna Liga της Τσεχίας. Όχι πως η Γιάμπλονετς, με μέσο όρο 3.000 εισιτήρια, το γέμιζε φέτος…


🟢 Στις τρεις αγωνιστικές που πρόλαβε να παίξει μέσα στο 2020 η Γιάμπλονετς δεν έκανε νίκη (0-2-1), παρέμεινε όμως στην 3η θέση και… ορέγεται ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εχει μόνο δύο νίκες στα τελευταία επτά, εντός. Χωρίς τον τιμωρημένο στόπερ Κρομπ κατέστρωσε τα πλάνα του ο Πετρ Ράντα, λογικά προλαβαίνει ο αρχισκόρερ Ντόλεζαλ

🟡 Η Ζλιν στη διακοπή άλλαξε εκ νέου προπονητή και ο γνώριμός της (2014-18, Κυπελλούχος το ’17 και την έβγαλε στην Ευρώπη) Μπόχουμιλ Πάνικ διαδέχθηκε τον υπηρεσιακό Γιαν Κάμενικ που με τη σειρά του εργαζόταν αντί του Γιόζεφ Τσάπλαρ. Χωρίς νίκη από τις 14 Δεκεμβρίου, 0-1-3 έκτοτε και θα δώσει μάχη για τη σωτηρία. Χωρίς εκτός έδρας νίκη στα τελευταία οκτώ (0-3-5), ήτοι από το 3-0 επί της Οπαβα… τον Αύγουστο. Εκτός ο στόπερ Ματέιοφ.

🏟️ Αήττητη στα τελευταία 12 μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, η Γιάμπλονετς (9-3-0), ήτοι από το 3-0 της Ζλιν στο «Στρελνίτσε» τον Απρίλιο του 2008. Πέντε σερί άσοι έκτοτε στο Γιάμπλονετς με τη γηπεδούχο να σκοράρει σε όλα τουλάχιστον από δύο φορές.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Δεν… βγαίνει από κάπου, μόνο αν πεις «κοντράρω την παράδοση» - αλλά και πάλι δεν αρκεί. Λίγο η αλλαγή προπονητή στη Ζλιν, λίγο η διακοπή, λίγο το άδειο γήπεδο, θαρρώ ότι βοηθά στην κόντρα. Και… ξερό διπλό παίζεται (6.00 με 6.50) αλλά το κάλυψα με ασιατικό +1: πληρωμή σε μη ήττα της Ζλιν και επιστροφή πονταρίσματος αν ηττηθεί με ακριβώς ένα γκολ διαφορά. Αν πέσει ηρωικά, τα λεφτά μας πίσω το λοιπόν…

Ασιατικό 🇨🇿

⏩ 19:00 Γιάμπλονετς – Ζλιν: 2 +1 ΑΗ 🦊 2.01. (Betshop)

Πασχίζει εκτός Ολομουτς


🇨🇿 Σλοβάτσκο εναντίον Σίγκμα Ολομουτς στο άδειο «Μέστσκι» του Οχέρσκε Χραντίστε για τη Fortuna Liga της Τσεχίας.

⚪ Η Σλοβάτσκο κάνει καλή σεζόν, παραμένει σχεδόν σταθερά στην πρώτη 6άδα των play offs κι από τον Δεκέμβριο ως τη διακοπή «έτρεξε» 3-2-1 σε έξι ματς και 6-3-1 στα τελευταία δέκα εντός. Η έδρα της είχε πληρότητα σχεδόν 60% (8.200 θέσεων) και αντλούσε ισχύ από τον κόσμο. Λευκό το απουσιολόγιο για τον Μάρτιν Σβέντικ.

🔵 Η Σίγκμα Ολομουτς κινείται φέτος στα περσινά… χνάρια, ήτοι οριακά κάτω από την πρώτη εξάδα αλλά έχει ελπίδες ακόμη, ειδικά με τη συλλογή 7 βαθμών σε καρέ αγώνων μέσα στο 2020. Αγκάθι για τους «χάνατσι» ότι έχουν μόνο δύο διπλά στις τελευταίες 15 εξορμήσεις τους (2-5-8). Τιμωρημένος ο Ισπανός μέσος Γκονζάλες, απών ο εξτρέμ Νέσπορ.

🏟️ Χωρίς διπλό τα τελευταία 11 μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας, αήττητη η Σλοβάτσκο στα τελευταία πέντε στο «Μέστσκι» (3-2-0), ήτοι από τον Φεβρουάριο του ’12, 1-0 τότε η Σίγκμα.

🦊 Το αμφίτερμα επιβεβαιώθηκε στα έξι από τα τελευταία δέκα, ανεξαρτήτως έδρας, και έχει λογική και στο αποψινό, ειδικά όταν το βρίσκεις παραπάνω από όσο το περιμένεις. Μπήκε σε δυάδα πάντως (βλ. παρακάτω).

Όταν η Μπάγερν έσωσε την Ντόρτμουντ από τη χρεοκοπία


Οι Γερμανοί το αποκαλούν «Klassiker». Είναι, όντως, των τελευταίων ετών, το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Bundesliga. Ωστόσο στα ματς της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν, όσο αντιπαλότητα υπάρχει από πίσω κρύβει μια… σωτηρία. Στην εν λόγω χώρα, ως γνωστόν, οι σύλλογοι ανήκουν με κάθε έννοια στον κόσμο τους αφού, βάσει νομοθεσίας, κανένα φυσικό πρόσωπο ή εταιρία δεν μπορεί να αποκτήσει έλεγχο επί του μετοχικού πακέτου. Και η Λειψία (με την Red Bull) το έκανε, με νομικά τρικ. Ο κόσμος οφείλει να έχει στην κατοχή του το 50% των μετοχών συν μία, ώστε να αποτελεί την κυρίαρχο δύναμη και στα διοικητικά της ομάδας.

Πλην Λειψίας όμως, υπάρχουν κι άλλες εξαιρέσεις: η Λέβερκουζεν που ανήκει πλειοψηφικά στη φαρμακοβιομηχανία της Bayer (με την αιτιολόγηση ότι έχει ξεπεράσει τα 20 χρόνια συνεχούς χρηματοδότησης) και η Βόλφσμπουργκ, ανάλογα, που έχει συνεχή χρηματοδότησή από τη Volkswagen. Τρίτο (και τελευταίο) παράδειγμα, ο Ντίτμαρ Χοπ της Χόφενχαϊμ που έλαβε και επίσημα την… άδεια εξαίρεσης το 2014.


Η Ντόρτμουντ, το 2000, μπήκε στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης ως εταιρία και από τις νέες μετοχές της εισέπραξε 143 εκατ. ευρώ! Ωστόσο το 2003,η απώλεια του «εισιτηρίου» για το Champions League (στα πέναλτι με την Μπριζ) αποκάλυψε το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα των Βεστφαλών, με συνέπεια η Μπάγερν να τους δανείσει 2 εκατ. ευρώ για να καλύψουν τους μισθούς των ποδοσφαιριστών σε εποχή που τα χρέη ξεπερνούσαν τα 200 εκατ. ευρώ.

Η κακοδιαχείριση και η αγορά ακριβών και μεγάλης ηλικίας ποδοσφαιριστών την Ντόρτμουντ κοντά στη χρεοκοπία το 2005. Η μετοχή της κατέρρευσε κατά 80%, έγινε περικοπή 20% στους μισθούς των παικτών και, για να σωθεί, παραχώρησε το στάδιο σε ένα fund της Commerzbank, με δυσμενείς για το σύλλογο όρους (το ετήσιο «ενοίκιο» ήταν 17 εκατ. ευρώ!), και οι πιστωτές της συμφώνησαν σε «κούρεμα» 30% των οφειλών προς αυτούς. Δύο χρόνια μετά η Μπορούσια θα καταφέρει να αγοράσει πίσω το στάδιό της έναντι 80 εκατ. ευρώ χάρη σε δάνειο από τη Morgan Stanley ύψους 150 εκατ. ευρώ, που συνεχίζει να αποπληρώνει.

«Klassiker» ανάμεσα σε μηχανές των γκολ


🇩🇪 Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Μπάγερν Μονάχου στο «Σίγκνταλ Ιντούνα Παρκ», aka «Βέστφαλενσταντιον». Αδειο, φυσικά, αλλά πάνω από 160 χώρες θα μεταδώσουν live τον αγώνα!

🟡 Με δύο νίκες και γκολ 6-0 επανήλθε μετά τη διακοπή η Ντόρτμουντ, δεν ήταν τόσο ανώτερη των Σάλκε και Βόλφσμπουργκ αλλά ήταν αποτελεσματική, πάντως με τους «λύκους» η άμυνά της επέτρεψε δυο τρεις, παραλίγο καίριες, φάσεις. Εξι σερί νίκες μετά στο πρωτάθλημα η ομάδα του Λουσιάν Φαβρ και εννέα στα τελευταία δέκα, μόνη απώλεια το 4-3 στο Λέβερκουζεν. Πέντε σερί οι νίκες εντός Βεστφαλίας και 11-3-0 το σερί που κρατά από την προ ενός έτους ήττα από τη Σάλκε, μόνη της ήττα εντός στα τελευταία… 30 ματς (24-5-1). Αμφίβολοι ο στόπερ Χούμελς και ο χαφ Βίτσελ, εκτός εκ νέου Σουλτζ και Ζαγκαντού.


🔴 Η Μπάγερν ήταν μουδιασμένη στο Βερολίνο και στο 2-0 της Ουνιόν αλλά κεφάτη στο επόμενο με την Αϊντραχτ, 5-2 ωστόσο επέτρεψε παραπάνω φάσεις από όσες συνηθίζει, ίσως επειδή με 3-0 μπροστά, χαλάρωσε. Στα 17 σερί επίσημα ματς το αήττητο σερί της πρωτοπόρου ομάδας του Χανς Ντίτερ Φλικ (16-1-0), μόνη εκτός Μονάχου ήττα επί ημερών του σε οκτώ ματς (7-1-0), αυτή στο Μένχενγκλαντμπαχ και με γκολ στο 91’. Αμφίβολος ο Μπόατενγκ, εκ νέου εκτός Τιάγκο, Κοουτίνιο και Τολισό.

🏟️ Ανταμώνουν για 125η φορά σε επίσημο, 33-34-47 σε όλα η παράδοση. Επιμέρους στη Βεστφαλία είναι 16-19-16 για την Bundesliga. Νικήτρια η Μπάγερν σε πέντε από τα τελευταία έξι, ανεξαρτήτως έδρας, στο πρωτάθλημα (με δύο 4άρες και μια 6άρα στο εν λόγω σερί…), μόνο μια ισοπαλία μεταξύ τους στα τελευταία έντεκα (2-1-8). Με γηπεδούχο την Μπορούσια, τρία διπλά στα τελευταία πέντε, under 2,5 τα τελευταία 6/9.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Σε 27 αγωνιστικές η Μπάγερν έχει βάλει 80 γκολ (ρεκόρ στην ιστορία στην Bundesliga) και η Ντόρτμουντ 74 (ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου στην Bundesliga)! Ματς που προσφέρεται για γκολ και θέαμα αλλά με τη διαφορά τους στους 4 βαθμούς, είναι κρίσιμο. Σε τυχόν διπλό, η Μπάγερν κάνει φιέστα… από απόψε αλλά σε τέτοια τιμή, κάτω του δίφραγκου, δεν ποντάρεται.
Τι ποντάρουμε; Μια σκέψη η μη νίκη της Μπάγερν και με τουλάχιστον τρία γκολ στον αγώνα (τριπλασιάζει σε απόδοση). Ετερη, οι διπλές ευκαιρίες ημιχρόνου και τελικού, με τη σκέψη να νικούν οι Βαυαροί ως την ανάπαυλα αλλά όχι… στο τέλος. Κράτησα το δεύτερο, σενάριο που σε πληρώνει ακόμη και σε (λέμε τώρα…) 0-0.

🦊 Σφυρίζει ο 39χρονος Τόμπιας Στίλερ, από τους καλούς Γερμανούς ρέφερι και γενικώς είναι φειδωλός με τις κάρτες, πολλώ δε μάλλον τις κόκκινες που βγάζει σπάνια ή τα πέναλτι. Φέτος έχει κατά μέσο όρο 3,23 κίτρινες (42 σε 13 ματς) αλλά του τον ανέβασαν οι 17 (!) που έδειξε σε δύο: 8 στο Γκλάντμπαχ – Βέρντερ 3-1 και 9 στο Κολωνία – Αουγκσμπουργκ 1-1! Κοντολογίς, αξίζει να χαμηλώσεις τον πήχη κυνηγώντας καλή… καρτοαπόδοση. 

Special combo 🇩🇪

⏩ 19:30 Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μ.: X2 ημίχ. / 1Χ τελ. 🦊 3.25. (Stoiximan)

Κάρτες 🇩🇪

⏩ 19:30 Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μ.: Under 3,5 κίτρινες 🦊 2.40. (Novibet)

Πέντε χρόνια χωρίς...


🇩🇪 Βέρντερ εναντίον Γκλάντμπαχ στη Βρέμη και στο άδειο «Βέζερσταντιον» για την Bundesliga.

🟢 Η Βέρντερ… βρήκε και έκανε στο Φράιμπουργκ, ούσα μπροστά στο σκορ από το 19’ και δίνοντας χώρο έκτοτε, απειλούμενη ελάχιστα (αυτό κι αν συνιστά είδηση…). Πρώτη νίκη μετά από επτά αγωνιστικές για την ομάδα του Φλόριαν Κόφελντ που, όμως, εντός Βρέμης μετρά επτά σερί ήττες και δέκα αγωνιστικές άνευ νίκης (0-2-8), ήτοι από το 3-2 επί της Αουγκσμπουργκ τον Σεπτέμβρη. Αν χάσει και απόψε, ισοφαρίζει το αρνητικό ρεκόρ της κατηγορίας με οκτώ σερί ήττες εντός (το έχουν Τασμάνια Βερολίνου και Χάνσα Ρόστοκ). Εκτός ο τιμωρημένος χαφ Μπάργκρφρεντε, αμφίβολος ο χαφ Φογκτ, εκ νέου εκτός Τοπράκ και Πισάρο.


⚫ Η Μπορούσια Γκλάντμπαχ υποτάχθηκε δίκαια με 3-1 υποδεχόμενη τη Λέβερκουζεν, δεν έλεγξε το ματς μετά την ισοφάριση στο 52’, είχε αρκετά κενά πίσω. Στα τελευταία έξι εκτός η ομάδα του Μάρκο Ρόζε ηττήθηκε μόνο στο Γκέλζενκιρχεν αλλά προέκυψαν νέες απώλειες (ο χαφ Στρομπλ και ο μεσοεπιθετικός Εμπολό), συν τον πάγια απόντα χαφ Ζακάρια.

🏟️ Για 108η φορά θα συναντηθούν, στην Bundesliga η παράδοση είναι 40-24-43 ανεξαρτήτως έδρας και, στη Βρέμη, 28-14-11. Η Βέρντερ έχει να τη νικήσει σε επίσημο από το 4-3 του προημιτελικού Κυπέλλου τον Δεκέμβρη του ’15 στο Μένχενγκλαντμπαχ και, στο πρωτάθλημα, από τον Αύγουστο του ίδιου έτους: 2-1 στη Βρέμη με Γιόχανσον και Βέστεργκααρντ. Εκτοτε 6-2-0 για τα «πουλάρια» που έρχονται από τρία σερί, και τέσσερα στα τελευταία πέντε, διπλά στη Βρέμη.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Η Μπορούσια με προβλημάτισε στο τελευταίο, δεν παύει να είναι όμως τουλάχιστον μια κλάση ανώτερη από τη… μελλοθάνατη Βέρντερ. Να γίνει κι άλλο «θαυματάκι» σήμερα δεν το αποκλείω, μπάλα είναι αλλά τους Χέρμαν, Πλεά, Τιράμ μπροστά δεν τους σταματάς εύκολα. Το combo με over 1,5 ανεβάζει κατά 0,2 το διπλό, η Γκλάντμπαχ σκοράρει άλλωστε ανελλιπώς εδώ και 15 ματς ενάντια στη Βέρντερ.

Δυάδα (απόδοσης 3.86) 🇨🇿 🇩🇪

⏩ 19:00 Σλοβάτσκο - Σίγκμα Ολομουτς: Goal/goal 🦊 1.96. (Stoiximan)
⏩ 21:30 Βέρντερ ΒρέμηςΓκλάντμπαχ: 2 & over 1,5 🦊 1.97. (Stoiximan)

Οι μόνες νίκες των «λύκων» εκεί ήταν… ροντέο

🇩🇪 Λέβερκουζεν εναντίον Βόλφσμπουργκ στην άδεια «Μπάι Αρίνα», για την Bundesliga.

🔴 Τρομερό το momentum της Λέβερκουζεν, πέρασε από το Μένχενγκλαντμπαχ πιο εύκολα από ό,τι θα περίμενε κανείς, μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο στην αρχή του δεύτερου 45λεπτου, όταν και δέχθηκε το γκολ, δεν ήταν ανώτερη στο τερέν. Στα 12 επίσημα ματς (11-1-0 με γκολ 33-13, 6-0-0 στο πρωτάθλημα) έφτασε το αήττητο σερί της ομάδας του Πέτερ Μποζ που ανέβηκε στην 4η θέση.

🟢 Η Βόλφσμπουργκ ηττήθηκε 2-0 υποδεχόμενη την Ντόρτμουντ, μην έχοντας χώρους να απειλήσει αλλά είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει πριν το δεύτερο γκολ (78’). Δίκαια ηττήθηκε η ομάδα του Ολιβερ Γκλάζνερ που απώλεσε αήττητο επτά αγωνιστικών. Νέοι απόντες οι μέσοι Μεχμέντ και Κλάουζ.

🏟️ Στο 22-7-16 η παράδοσή τους γενικά, στην Bundesliga, και 14-6-2 επιμέρους στο Λέβερκουζεν. Χωρίς άσο τα τελευταία επτά μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας, ήτοι από το 3-0 στην «Μπάι Αρίνα» τον Απρίλιο του ’16 (με Μπραντ, Τσιτσαρίτο και Γιουρτσένκο).
Ηταν over 2,5 τα τελευταία 12/13 μεταξύ τους, σερί που «έσπασε» με το περσινό 2-0 της Λέβερκουζεν στο Βόλφσμπουργκ. Και, επιμέρους, over 2,5 τα τελευταία 9/10 στο Λέβερκουζεν (και 8/10 goal/goal). Οι, δε, μόνες νίκες των «λύκων» εκεί ήταν… ροντέο: 5-4 (!) τον Φεβρουάριο του ’15 (με χατ-τρικ από τον Σον και καρέ από τον Ντοστ!) και 1-3 τον Σεπτέμβρη του ’18.

🦊 Παραείναι… προφανής ο άσος για να ασχοληθώ, η Λέβερκουζεν έρχεται από επτά σερί άσους, σε επίσημα, στην «Μπάι Αρίνα» αλλά μια στο τόσο γκέλες κάνει (όπως η τελευταία, με τη Χέρτα). Είναι απρόβλεπτη στο πώς θα παίξε η Βόλφσμπουργκ και ίσως ο τρόπος που παίζει η Λέβερκουζεν, τη βοηθήσει. Πρώτο pick το 1-1 ως σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο ματς, έτερο με σκόρερ. Όχι ο 20χρονος Κάι Χάβερτς (με καρέ γκολ σε δύο ματς μετά τη διακοπή) αλλά ο Καρίμ Μπελαράμπι που αρχίζει να σουτάρει πιο συχνά.  

Special bet 🇩🇪

⏩ 21:30 ΛέβερκουζενΒόλφσμπουργκ: Any time σκορ 1-1 🦊 2.30. (Stoiximan)

Bet’s extras*

🦊 🇨🇿 Και το σερί καλά κρατάει για την ουραγό, στην τσέχικη Fortuna Liga, Πρίμπραμ, 0-4-13 με τελευταία νίκη στις 24 Αυγούστου. Αν η Μπάνικ δεν επηρεάστηκε από τη διακοπή, δεν αξίζει απλά στο 2.35 αλλά και με combo over 1,5 που ανεβάζει το pick στο 3.05.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 🇨🇿 Επίφοβο να παιχτεί η πρωτοπόρος Σλάβια στη Μλάντα Μπόλεσλαβ, ειδικά στο ασύμφορο 1.55 – 1.60. Ιντριγκάρει πάντως ότι δεν έχουν φέρει ισοπαλία εκεί από το 0-0 του Οκτωβρίου ’18, έκτοτε 6-0-4. Και πληρώνει πολύ…

🦊 🇩🇪 Ο μέσος Λαρς Στιντλ της Γκλάντμπαχ μετράει επτά γκολ στην καριέρα του ενάντια στη Βέρντερ. Μετράνε κι αυτά, ενίοτε.

🦊 🇩🇪 Η Αϊντραχτ πίσω μπάζει, η Φράιμπουργκ δεν έκανε φάσεις με τη Βέρντερ αλλά απόψε θα βρει περισσότερους χώρους. 11-2-5 σε επίπεδο πρωταθλήματος στη Φρανκφούρτη η παράδοση με τρία διπλά στα τελευταία επτά και goal/goal τα τελευταία τους 7/10.

* New entry από σήμερα, αναφορές σε picks, ενίοτε εξειδικευμένα. Επειδή γενικώς ζητάτε (λες και δεν γράφω πολλά…), ας θεωρηθούν ως σκέψεις σε ματς που έμειναν εκτός παιχνιδιού. Όποτε το… σηκώνει το πρόγραμμα, θα τα βλέπετε, στο τέλος κάθε στήλης.

Σκέψεις 🤔

🇨🇿 19:00 Πρίμπραμ – Μπάνικ Οστράβα: 2 & over 1,5 🦊 3.00. (Novibet)

🇩🇪 21:30 Βέρντερ ΒρέμηςΓκλάντμπαχ: Γκολ Στιντλ 🦊 3.10. (Sportingbet)

🇩🇪 21:30 Αϊντραχτ Φρ. – Φράιμπουργκ: Χ2 & goal/goal 🦊 2.66. (Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ