foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ56
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

2.11 στο Μόναχο, 4.00 στο Γκλάντμπαχ, 3.26 σε δυάδα

Μποζιονέλος | 23 Μαι 2020 12:35
VieirinhaBorussiaDortmundvVfLWolfsburgI3ASIVc0dF2l.jpg

Η Bundesliga επέστρεψε, δειλά δειλά και… φορτσάρει με αγωνιστική και το Σαββατοκύριακο, αλλά και εμβόλιμη όπου κυριαρχεί το «Klassiker» Ντόρτμουντ – Μπάγερν. Τι είδαμε, πάνω κάτω, στην πρεμιέρα; Μόνο έναν άσο σε εννέα ματς, κι αυτό στο ντέρμπι Ντόρτμουντ – Σάλκε 4-0, αλλά και πέντε διπλά, ελάχιστες ομάδες είχαν μεγαλύτερη κατοχή μπάλας (έλλειψη ρυθμού, φως φανάρι) ενώ από τα 27 γκολ, τα 16 μπήκαν στα β’ ημίχρονα (και μόνο ένα στο τελευταίο 10λεπτο, της Βόλφσμπουργκ στο Αουγκσμπουργκ) και μόνο ένα με σουτ εκτός περιοχής: του Αζάρ της Ντόρτμουντ.

Συνεπώς, θέλει προσοχή. Παίζουν λες και είναι Αύγουστος, μετά από καλοκαιρινή προετοιμασία…

Συνάμα μετά την… ασταμάτητη (και στοιχηματικά, μεταξύ μας) Λευκορωσία, τα Νησιά Φερόε, την Εσθονία και φυσικά τη Γερμανία, το ποδόσφαιρο αρχίζει να στέκεται εκ νέου στα πόδια του με την επάνοδο στην, εν λόγω, περίεργη και παράξενη, κανονικότητα. Από σήμερα ανακάμπτουν Τσέχοι και Ούγγροι. Στην Τσεχία η επανέναρξη γίνεται με εξ αναβολής ματς της 23ης αγωνιστικής (Τέπλιτσε – Λίμπερετς) και με πλήρη μεσοβδόμαδα, από κοντά και οι Ούγγροι και με τηλεοπτική εικόνα πλέον και στην Ουκρανία επειδή ο Σερχέι Ρεμπρόφ είναι προπονητής της Φέρεντσβαρος.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Στοιχηματικά, η Παρασκευή ξεκίνησε με… πλερουά του 1.89 του ασιατικού over 2,25 στο Πόχανγκ – Σεούλ (1-2), συνεχίστηκε με επιστροφή μισού πονταρίσματος από το Σλάβια Μάζιρ – Χαράζντεγια (1-1 από το 61’, ένα γκολ έλειψε…) και ολοκληρώθηκε με γερμανικό ράπισμα: Χέρτα – Ουνιόν 4-0, με τρία γκολ σε δέκα λεπτά για τη γηπεδούχο, έτριβες τα μάτια σου… Και, προ ολίγου, ολοκληρώθηκε το Γκανγκουόν – Σέογκναμ, 1-1 και πληρωμή το Χ2 & over 1,5 στο 2.61. Με κέρδος, ξανά, και συνεχίζουμε…  

Από την εποχή του… Κλοπ και του Βιεϊρίνια


🇩🇪 Βόλφσμπουργκ εναντίον Ντόρτμουντ για την Bundesliga στην (άδεια) «Φόλσκβαγκεν Αρένα».

🟢 Η Βόλφσμπουργκ άξιζε τη νίκη στο Αουγκσμπουργκ στην επανέναρξη, εντέλει αυτή ήρθε με 2-1 και γκολ στο 91’, θα μπορούσε να είχε σκοράρει νωρίτερα, είχε και δοκάρι στο 71’. Συνολικά «τρέχει» πλέον αήττητo επτά αγωνιστικών (4-3-0) και με αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Σημαντική η επάνοδος του αρχισκόρερ Βέγχορστ στους «λύκους».

🟡 Η Μπορούσια Ντόρτμουντ επανήλθε με 4άρα επί της Σάλκε στο (κατ’ ευφημισμόν, εντέλει) ντέρμπι, δεν ήταν τόσο καλή όσο κακοί και ασύνδετοι εμφανίστηκαν οι «κένιχσμπλαουεν». Γκολ και ασίστ και από τον Μπραντ μα και τον Χάαλαντ, δύο γκολ ο Γκερέιρο, έφτασε τις οκτώ νίκες σε εννέα ματς στον β’ γύρο. Πάγια εκτός ο στόπερ Ζαγκαντού και οι μέσοι Βίτσελ, Ρόις, γυρίζει ο Εμρέ Τσαν που εξελίσσεται σε κομβικό παίκτη των Βεστφαλών.


🏟️Στο 10-10-27 η συνολική τους παράδοση ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, στο 6-5-11 επιμέρους στο Βόλφσμπουργκ για τη Bundesliga. Τελευταία επίσημη νίκη των «λύκων» το 3-1 στον τελικό του Κυπέλλου το 2015 στο Βερολίνο: Ομπαμεγιάνγκ από τη μια, Γκουστάβο, Ντε Μπράινε και Ντοστ από την άλλη τα γκολ και τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Μπορούσια, βασικός για τη Βόλφσμπουργκ ο Αντρέ Βιεϊρίνια, πάγκο είχε φάει ο Παπασταθόπουλος στην Ντόρτμουντ. Εκτοτε 8-1-0 η Μπορούσια ενώ η Βόλφσμπουργκ δεν σκόραρε στα τελευταία έξι μεταξύ τους. Συν ότι καμία ομάδα στην ιστορία δεν έφυγε πέντε συνεχόμενες φορές νικήτρια από το Βόλφσμπουργκ – και η Ντόρτμουντ είναι ήδη στα τέσσερα σερί διπλά. Χμ…

🦊 Εχει βελτιωθεί όμως (η Βόλφσμπουργκ), έχει ρέντα μπροστά, η Μπορούσια πίσω μπάζει, μπροστά κεντάει (κλασικά εικονογραφημένα). Πρώτη σκέψη το αμφίτερμα, ευλόγως πληρώνει ψίχουλα (1.55), ακόμη κι αν συνδυαστεί με over 2,5 (1.85). Να μη νικήσει η Ντόρτμουντ η άλλη σκέψη, δεν είναι τόσο φερέγγυα για να ποντάρεται σε διπλό του 1.80+, και το αμφίτερμα με 1Χ είναι στον τριπλασιασμό. Παρακάτω, αλλά στο 2.27, είναι το any time σκορ 1-1, που εντέλει πόνταρα pre game και το πρώτο… σενάριο το κράτησα για το live.

Special bet 🇩🇪

⏩ 16:30 ΒόλφσμπουργκΝτόρτμουντ: Any time σκορ 1-1 🦊 2.27. (Stoiximan)

Εξι χρόνια (και 12 ματς) χωρίς ισοπαλία


🇩🇪 Γκλάντμπαχ εναντίον Λέβερκουζεν στο «Μπορούσια Παρκ», κεκλεισμένων των θυρών ελέω πανδημίας και με μόνο 300 παρόντες συνολικά εντός αυτού.

🟢 Η Γκλάντμπαχ έκανε… βόλτα, εντέλει, στη Φρανκφούρτη, σχεδόν εκμηδένισε τα λάθη και επικράτησε δίκαια 3-1 της Αϊντραχτ, ούσα βέβαια με δύο γκολ μπροστά στο 7’. Στο 9-1-0 απολογισμός της στα τελευταία εντός «Μπορούσια Παρκ», με μόνη ήττα από την Ντόρτμουντ. Καιρό είχε να κάνει τόσο πειστική εμφάνιση και παρατάσσεται πρακτικά πλήρης, πλην του χαφ Ζακάρια, πρόβλημα ότι δέχεται γκολ επί εννέα σερί αγωνιστικές.

🔴 Η Λέβερκουζεν τρέχει αήττητο 11 επίσημων αγώνων (10-1-0) μετά το άνετο 4-1 στη Βρέμη τη Δευτέρα επί της Βέρντερ. Κάνει καλή δουλειά, τα έχουμε ξαναπεί ο (ξάδερφος;) Πέτερ Μποζ, έχοντας φτιάξει μια ομάδα που αξίζει να κλείσει αυτή τη σεζόν με κάποιου είδους διάκριση. Πάγια εκτός οι Μπέντερ και Φόλαντ.

🏟️ Αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό ότι δεν έχουν ισοπαλία μεταξύ τους στα τελευταία δέκα (12 μαζί με το Κύπελλο), ανεξαρτήτως έδρας (7-0-3 η Μπορούσια), ήτοι από το 1-1 του Δεκεμβρίου ’14 στην «Μπάι Αρένα» με γκολ των Τσαλχάνογλου (18’) και Μπρούχερς (39’). Συνάμα η Μπορούσια μετρά τρεις σερί νίκες επί της Μπάγερ, έχει να κάνει τέσσερις από το 1982 και με τεχνικό τον Γιουπ Χάινκες.

🦊 Και αν το (προαναφερθέν) σερί διακοπεί, κομμάτι δύσκολο να γίνει με… 0-0. Συνεπώς το σενάριο για ισοπαλία, και με εκατέρωθεν, καλοπληρώνει…  

Fun Bet 🇩🇪

⏩ 16:30 Γκλάντμπαχ – Λέβερκουζεν: Χ & goal/goal 🦊 4.00. (Vistabet)

Επιστρέφουν και οι Μαγυάροι


🇭🇺 Με το εξ αναβολής ματς της Φέρεντσβαρος με την Ντέμπρετσενι επανέρχεται και η ουγγρική OTP Bank Liga. Σε άδεια γήπεδα, ευλόγως.

🟢 Η Φέρεντσβαρος είναι πρώτη, 3 βαθμούς μπροστά από τη Φέχερβαρ αλλά και με δύο ματς λιγότερα και της δίνεται η ευκαιρία σήμερα να αυξήσει τη διαφορά κάνοντας σημαντικό βήμα για τον τίτλο. Στον α’ γύρο μάλιστα είχε διαλύσει την Ντέμπρετσενι με 6-1, ο Σερχέι Ρεμπρόφ κάνει εξαιρετική δουλειά από τον πάγκο. Στο τελευταίο της χρονικά ματς είχε διαλύσει με 5-0 την ουραγό Κάποσβαρ.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🔴 Η Ντέμπρετσενι, προ της διακοπής, ηττήθηκε με 3-0 από την προτελευταία Ζαλάεγκερζεγκ και εξακολουθεί να κινδυνεύει με υποβιβασμό. Πιθανώς το lockdown να της έκανε καλό, αν συνεχιζόταν πάντως δεν αποκλείεται να άλλαζε προπονητή καθότι ο Ζόλταν Βιτέλκι είναι διαρκώς υπό αμφισβήτηση.

🏟️ Στο 8-4-0, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ο απολογισμός της Φέρεντσβαρος υποδεχόμενη την Ντέμπρετσενι μετά το τελευταίο μεταξύ τους διπλό, 2-1 τον Μάρτιο του 2012.

🦊 Ευλόγως φαβορί η πρωτοπόρος αλλά η Ντέμπρετσενι γκολ βρίσκει, ακόμη κι όταν δεν παίζει καλά. Λογική επιλογή το αμφίτερμα και το pick μπήκε σε δυάδα (βλ. παρακάτω).

33 μήνες χωρίς εντός έδρας νίκη


🇫🇴 Για τη Betri Deildin των Νήσων Φερόε η IF (aka Φούγκλαφιορντουρ) υποδέχεται την KI (aka Κλάκσβικ) στο 350 θέσεων (καθήμενων, εννοείται) «Í Fløtugerði», ένα σαγηνευτικό γήπεδο ως βλέπετε… Και έχει και συνθετικό χλοοτάπητα.


🔴 Η Φούγκλαφιορντουρ ξεκίνησε με… διπλό τη σεζόν, επί της Σκάλα (σ.σ. καμιά συγγένεια με το Μιλάνο;) και κατόπιν λύγισε, αναμενόμενα, υποδεχόμενη την ανώτερή της Β36 Τόρσχαβν, με 3-1, έχοντας δεχθεί όλα τα γκολ ως το 39’ ενώ από το 50’ έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Τρομερό ότι έχει από τις 24 Αυγούστου 2017 να κάνει νίκη στην έδρα της, τότε 2-1 τη Β36 Τόρσχαβν και έκτοτε 0-2-16! Στα δε 14/18 εξ αυτών δέχθηκε τουλάχιστον τρία γκολ.

🔵 Η Κλάκσβικ κατόρθωσε να πάρει τη νίκη επί της ΤΒ (aka Τβόρουρι) στην Τρόνγισβαγκουρ με γκολ από πέναλτι στο 99’, έχοντας δεχθεί την ισοφάριση ένα 20λεπτο νωρίτερα. Η πρωταθλήτρια πάντως δεν πείθει απόλυτα στο ξεκίνημα, στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί με 2-0 υποδεχόμενη τη Β36 Τόρσχαβν. Εκτός Κλάκσβικ είναι αήττητη από τον Ιούνιο του ’19 με επτά σερί νίκες.

🏟️ Στο 10-8-23 η συνολική τους παράδοση, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, με οκτώ σερί νίκες για την Κλάκσβικ (και γκολ 25-5 στο εν λόγω διάστημα). Στο Φούγκλαφιορντουρ η ΚΙ μετρά επτά σερί νίκες, έσχατη ήττα της τον Απρίλη του ’15 με 3-1.

🦊 Μέρα με τη νύχτα η διαφορά τους αγωνιστικά, θαρρώ πως η Κλάκσβικ έχει την ευκαιρία για ένα ξέσπασμα σε μια έδρα… ξενοδοχείο. Ενδεικτικό ότι το… ατομικό over 2,5 της Κλάκσβικ είναι μόλις στο 1.80. Τέσπα (sic), το να μπουν δύο γκολ ως την ανάπαυλα (ως έγινε και στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στο Φούγκλαφιορντουρ), διπλασιάζει…

Ημιχρόνου 🇫🇴

⏩ 18:00 Φούγκλαφιορντουρ – Κλάκσβικ: Over 1,5 στο α’ ημίχ. 🦊 2.01. (Novibet)

 Υποψία για κρούσματα κορωνοϊού στην Ισλατς


🇧🇾 Για τη Vysheyshaya Liga της Λευκορωσίας αναμετρώνται η Ισλατς και η Ενερχέτικ, προς ώρας αμφότερες στην πρώτη πεντάδα. Το ματς δεν διεξάγεται στο «FC Minsk Stadion» αλλά στο «Τράκτορ», τη δεύτερη έδρα της ελέω εργασιών στο πρώτο.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

⚪ Η Ισλατς ηττήθηκε με 1-0 από την Ντινάμο Μινσκ και θα μπορούσε να δεχθεί και μεγαλύτερο σκορ αν και από το 73’ έπαιζε με παίκτη παραπάνω, τέταρτη ήττα στα τελευταία επτά. Ωστόσο, εμφανίστηκε στο γήπεδο δίχως τέσσερις βασικούς και χωρίς πρότερη ενημέρωση: ακούστηκε ότι είχαν κορωνοϊό, μεσοβδόμαδα έγιναν τρεις φορές τεστ σε όλους και τα αποτελέσματα ήταν ποίκιλλα (τόσο αξιόπιστα...). Εντέλει ο παγκίτης κίπερ Βασίλιουτσεκ, ο Γκόντφρι μπακ και ο βασικός φορ Μάκας δηλώθηκαν ως απόντες, άγνωστο αν υπάρχουν κι άλλοι ενώ τραυματίες παραμένουν ο εξτρέμ Καμαρόφσκι και ο στόπερ Ρίμπακ, αμφότεροι λογιζόμενοι ως βασικοί.

🔵 Η Ενερχέτικ έκανε τρίτη σερί νίκη με το εμφατικό 2-1 επί της ισχυρής Ντινάμο Μπρεστ, ούσα εξαιρετική την πρώτη ώρα αγώνα. Είχαν προηγηθεί ισάριθμες σερί ήττες, δείγμα της βελτίωσής της και, σε σχεδόν όλα τα φετινά, είχε περισσότερες ευκαιρίες στο γήπεδο από τους αντιπάλους. Ο Αμερικανός, βασικός εξτρέμ Τούε λείπει ελέω τιμωρίας.

🏟️ Μικρή η παράδοση, τρία ματς, όλα πέρυσι (το ένα στο Κύπελλο) και στα τρία νίκησε η Ισλατς, και τα τρία ήταν over 2,5 αλλά και goal/goal (2-1 με γηπεδούχο την Ισλατς, 3-2 και 2-1 με γηπεδούχο την Ενερχέτικ).

🦊 Διαφωνία στις τιμές, αλλού ισορροπημένες και αλλού ελάχιστα φαβορί η Ενερχέτικ. Το προαναφερθέν… μυστήριο με τους απόντες (και τον λόγο αυτού) της Ισλατς μπερδεύει. Ελέω της δεινότητάς της μπροστά, κράτησα το να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά η Ενερχέτικ ως την ανάπαυλα και τίποτε άλλο.

Ημιχρόνου 🇧🇾

⏩ 18:30 Ισλατς – Ενερχέτικ: Ενερχέτικ over 0,5 στο α’ ημίχ. 🦊 1.99. (Winmasters)

Ανεξήγητη πτώση στο διπλό

🇨🇿 Επανέναρξη στη Fortuna liga της Τσεχίας με εξ αναβολής, για την 23η αγωνιστική, ματς ανάμεσα σε Τέπλιτσε και Σλόβαν Λίμπερετς. Φυσικά κεκλεισμένων των θυρών.

🟡 Η Τέπλιτσε του Στάνισλαβ Χάικαλ δεν έχει νίκη μέσα στο 2020, στα τρία ματς που πρόλαβε να αγωνιστεί προ της διακοπής πήρε μόνο ένα πόντο, στο τελευταίο υποδεχόμενη τη Σλοβάτσκο, μακριά ο αρχικός στόχος για ευρωπαϊκή έξοδο ενώ εντός «Στίναντλεχ» έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία έξι. Συν ότι τρεις μέσους αμφίβολους (Πετρ Μάρες, Μάρετσεκ, Σάιμπαλ), όπως και τον φορ Βίναλ, και τιμωρημένους τον δεξιό μπακ Χίτσκα και τον φορ Γιάκουμπ Μάρες.

🔵 Για τη Σλόβαν Λίμπερετς η διακοπή ήρθε σε κάκιστο timing καθώς ερχόταν από σερί νικών: τριών μέσα στο 2020, τεσσάρων συνολικά, που την έφερε κοντά στις πρώτες θέσεις. Στο τελευταίο χρονικά είχε υποτάξει με 4-0 την Οπαβα. Λευκό το απουσιολόγιο για τον Πάβελ Χόφτιχ.

🏟️ Στο 21-9-15 η συνολική τους παράδοση ανεξαρτήτως έδρας και, επιμέρους, 16-4-2- στο Τέπλιτσε με μόνο ένα διπλό στα τελευταία 14 τους εκεί (10-3-1), τον Φεβρουάριο του ’16 με 3-0. Τα τελευταία 11/15 μεταξύ τους στο Τέπλιτσε ήταν no goal.

🦊 Στο 2.40+ είχε ανοίξει το διπλό και έλαβε την κατιούσα, φτάνοντας πια κοντά στο… δίφραγκο. Αν οι ομάδες δεν είχαν πάψει να παίζουν εδώ κι ένα δίμηνο, ΟΚ κατανοητό θα ήταν, αλλά δεν στέκει μόνο και μόνο από το απουσιολόγιο της γηπεδούχου. Επιλογή το ασιατικό over 2 με… μονάδα σε ακριβώς δύο γκολ και πληρωμή σε 3+.

 Δυάδα (απόδοσης 3.26) 🇭🇺 🇨🇿

⏩ 16:55 Φέρεντσβαρος – Ντέμπρετσενι: Goal/goal 🦊 1.93. (Betshop)
⏩ 19:00 Τέπλιτσε - Σλόβαν Λίμπερετς: Over 2 AH 🦊 1.69. (Betshop)

Την έχει… πελάτισσα στο Μόναχο

🇩🇪 Μπάγερν εναντίον Αϊντραχτ στο Μόναχο, χωρίς κόσμο.

🔴 Η Μπάγερν έκανε όσα χρειαζόταν, νίκησε 2-0 στο Βερολίνο την Ουνιόν σκοράροντας στο τέλος κάθε ημιχρόνου (40’ και 80’), λύθηκαν τα πόδια της μετά το χαζό πέναλτι των γηπεδούχων, γύρισε με γκολ ο Λεβαντόφσκι για τη 15η νίκη της στα τελευταία 16 ματς, αήττητη από τις 7 Δεκεμβρίου, όλα πρίμα. Λίγο στη συνοχή στέρησε, όπως όμως όλες οι γερμανικές ομάδες μετά τη διακοπή. Πάγια εκτός Τολισό, Ζίλε και Κοουτίνιο.

⚫ Η Αϊντραχτ ήταν… σαν μα μη πέρασε μια μέρα. Λες και ήταν κουρασμένη, ύστερα από δίμηνη αποχή, υποδεχόμενη την Γκλάντμπαχ, λύγισε 3-1 στη Φρανκφούρτη δίχως να φανεί ανταγωνιστική αλλά δεν τίθεται θέμα αλλαγών, ούτε αμφισβήτησης του Αντι Χίτερ. Τιμωρημένος ο μέσος Κορ, εκ νέου εκτός ο φορ Πασιένσια.

🏟️Σε 107 αγώνες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, η Μπάγερν προηγείται με 58-22-27 (είναι 53-22-22 στην Bundesliga). Επιμέρους στο Μόναχο, στο πρωτάθλημα, ο απολογισμός είναι 40-6-4: συντριπτικός. Ως γηπεδούχος μάλιστα η Μπάγερν μετρά δέκα σερί νίκες επί της Αϊντραχτ (ενάντια σε καμία άλλη δεν έχει τόσο μεγάλο σερί) ενώ από τότε που μετακόμισε στην «Αλιάντς Αρένα» είναι συνολικά στο 13-1-0 με γκολ 40-6. Βέβαια στον α’ γύρο τη νίκησε, αν το πράξει και τώρα θα έχει επιβληθεί… μέσα έξω της Μπάγερν για πρώτη φορά από τη σεζόν 1976-77!
Οσο για το τελευταίο διπλό; Ήταν στο «Ολίμπιασταντιον» στις 18 Νοεμβρίου 2000 με 2-1, με γκολ των Σουρ και Φιόρτοφτ για την Αϊντραχτ, ο Πάουλο Σέρτζιο είχε ανοίξει το σκορ για τους Βαυαρούς του Οτμαρ Χίτζφελντ, τότε, που έπαιζαν με Καν, Εφενμπεργκ, Κουφούρ, Σφόρτζα, Ελμπερτ, Σαλιχάμιτζιτς κ.α. Εκτοτε 14-1-0, στα 9/15 η Μπάγερν σημείωσε τουλάχιστον 3 γκολ ενώ η Αϊντραχτ σκόραρε στα 6/15.

🦊 ΟΚ, ιντριγκάρει λίγο να κυνηγήσεις την κόντρα αλλά η Αϊντραχτ δεν βλεπόταν στο προηγούμενο και η Μπάγερν έδειξε να μην επηρεάζεται από τη διακοπή, όχι σε βαθμό που θα περίμενε κανείς. Με τον άσο στο 1.15 θεωρητικά σε παίρνει να ποντάρεις σε ασιατικό υπέρ της Αϊντραχτ, όπως το +2,25: πληρώνεσαι αν δεν ηττηθεί ή αν ηττηθεί ως ένα γκολ διαφορά, αν η Μπάγερν νικήσει με δύο γκολ διαφορά, πληρώνεσαι τα μισά. Αν πάλι… σπάσει η καπότα, κουβάς.

 Ασιατικό 🇩🇪

⏩ 19:30 Μπάγερν Μ. – Αϊντραχτ Φρ.: 2 +2,25 ΑΗ 🦊 2.11. (Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ