foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Machtergreifung, δυάδα αουτσάιντερ και 2.25… ψαράδων

Μποζιονέλος | 17 Μαι 2020 02:54
Við-Margáir-EBStreymur-a-1.jpg

Επανεκκίνησε χθες η Bundesliga και, συντονιζόμενος από το γραφείο του σπιτιού, είχαν την αίσθηση ότι έβλεπα την πρεμιέρα ενός… Euro. Τόσο είχε λείψει η μπαλίτσα, τόσο την προσμέναμε.

Στοιχηματικά πάντως απέφυγα το live, παρακολουθούσα λίγο το παρεάκι στο Telegram που στρεφόταν αλλά δεν. Ίσως ότι ήταν σαν πρεμιέρα, ίσως τα ερωτήματα της επανόδου σε άδεια γήπεδα, γενικώς σε ένα περίεργο κλίμα. Εγιναν πάντως, και είδαμε, καλά ματσάκια.

Στα… ανάποδα, ότι με εξέθεσε το «Revierderby»: όχι, δεν ήταν η Ντόρτμουντ τόσο καλή (σε ματς του 4-0), η Σάλκε ήταν τόσο χάλι. Για γέλια δηλαδή, περισσότερα κι από ότι οι Βεστφαλοί έκαναν, μετά τη λήξη, «όλε» μπροστά σε άδειες εξέδρες!

Στο δε Αϊντραχτ – Γκλάντμπαχ, ήταν από τις φορές που οι αποδόσεις… είχαν δίκιο. Η Μπορούσια θύμισε το ξεκίνημα της σεζόν με την αποτελεσματικότητά της – δεν το περίμενα. Και δεν σκόραρε και ο Ντοστ…

Στα συν, αρχικώς το κασάρισμα στο Φορτούνα – Πάντερμπορν. ΟΚ, για να τα λέμε όλα, γνωστό ότι το στοίχημα θέλει και… κ@λ@φαρδία. Τρία δοκάρια είχαν οι… Φορτουνάτσηδες ενώ η ουραγός Πάντερμπορν διαχειρίστηκε σωστά τον νέο κανονισμό με τις πέντε αλλαγές και βρήκε ρυθμό – ενώ οι βασικοί της δεν είχαν.

Κατά το ήμισυ πληρώθηκα από το εν λόγω ματς του Ντίσελντορφ με cash out, κατά το ήμισυ και στην πρώτη… απόπειρα της στήλης από το μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου των Νήσων Φερόε με το ασιατικό +1,25 της ΤΒ με την Κλάκσβικ, και μάλιστα δεν πληρώθηκε ολόκληρο επειδή έγινε 1-2 στο 98ο (!) λεπτό.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Πλερουά η δυάδα του 2.87, και εύκολα τελικά: δια περιπάτου πέρασε το Χ2 της Χέρτα στο Σίνσχαϊμ με τη Χόφενχαϊμ (3-0), από το 54’ είχε βγει το goal/goal στο Αουγκσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ.

Ανοιχτό bet από χθες το ασιατικό over 2.25 στο Σέονγκναμ – Ιντσεον με απόδοση 2.14.


Συνεχίζουμε. Και η δουλειά οκάδων, προπονητών, παικτών αλλά και, ως βλέπετε στη φωτό, δημοσιογράφων, γίνεται μεν εν μέσω πανδημίας – αλλά με δυσκολίες…

Εκεί που ξεκίνησαν και εκεί που τελείωσαν όλα


Τα τελευταία χρόνια, με την άνοδο και την εξάπλωση του διαδικτύου, έχει ξεκινήσει κουβέντα περί ναζισμού και ποδοσφαίρου (περί αθλητισμού, ελέω Ολυμπιακών Αγώνων το ’36, είναι, πάνω κάτω, γνωστά). Φερ’ ειπείν, για την εύνοια προς τη Νυρεμβέργη. Ναι με το στάδιό της μεν χρησιμοποιήθηκε για τις εθνικοσοσιαλιστικές παρελάσεις και ομιλίες αλλά η ίδια η ομάδα ελάχιστα ωφελήθηκε - αφού από το 1933 έως το 1944 κατάκτησε μόνο ένα τίτλο.


Η Μπάγερν, η συντηρητική ομάδα του Μονάχου δεν στηρίχτηκε από τους ναζί αφού είχε πρόεδρο… Εβραίο: λογικό, βάση της εμετικής φιλοσοφίας των ναζί. Ειρήσθω εν παρόδω ο Κουρτ Λαντάουερ ανέλαβε πρόεδρος το 1913 και γεύτηκε την επιτυχία του πρώτου πρωταθλήματος του 1932 (και έμελλε να περάσουν 25 πέτρινα χρόνια μέχρι τον επόμενο). Κατά τη διάρκεια των ναζιστικής εποχής όμως, την αποκαλούσαν «Judeklub», δηλαδή ομάδα των Εβραίων – τέτοιος ήταν και ο προπονητής της, Ρίτσαρντ Κον. Μάλιστα ο Λαντάουερ μετά τη «Νύχτα των Κρυστάλλων» στις 10 Δεκεμβρίου 1938 και τα πογκρόμ κατά των Εβραίων σε όλη τη χώρα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Νταχάου, όπου παρέμεινε για δύο μήνες. Κατόπιν, ύστερα από πιέσεις, αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι το τέλος του πολέμου έζησε εξόριστος στην Ελβετία και τον διαδέχθηκε ο Ζίγκφριντ Χέρμαν, επίσης αντικαθεστωτικός.

Αλλά και η Μόναχο 1860, που στηρίχτηκε από τους ναζιστές, ελάχιστα ωφελήθηκε αφού δεν πήρε ούτε ένα τίτλο. Όσο για τη Σάλκε, που πήρε έξι πρωταθλήματα στο εν λόγω διάστημα, εκτός του ότι ήταν η ομάδα των ανθρακωρύχων, ήταν τόσο αδιάφορη στον Αδόλφο Χίτλερ που δεν πήγε ούτε σε έναν τελικό από αυτούς που έπαιξε στο Βερολίνο.


Για την ακρίβεια, ο Χίτλερ όχι μόνο δεν πήγε σε κανένα τελικό του πρωταθλήματος Γερμανίας αλλά το μόνο ματς που παρακολούθησε ήταν το Γερμανία - Νορβηγία 2-0 στους Αγώνες του ‘36 στο Βερολίνο. Δεν του άρεσε το ποδόσφαιρο - όπως άλλωστε και σε όλους τους εθνικοσοσιαλιστές που, από τα κοντόσωμα στραβοκάνικα ανθρωπάκια που κλωτσούσαν μια μπάλα, προτιμούσαν τους ξανθούς άρειους που έτρεχαν στα δάση στις ταινίες της σκηνοθέτιδας Λένι Ρίφενσταλ.

Πάντως ο ναζισμός όντως γεννήθηκε στο Μόναχο, όπου στις 9 Νοεμβρίου 1923 και σε μια διαλυμένη χώρα, οι ναζί την επέλεξαν για στάση της πορείας τους στο αποτυχημένο πραξικόπημα, το «Putsch της μπυραρίας». Ελάχιστοι γνώριζαν τότε τον Χίτλερ και τους εθνικοσοσιαλιστές, το μικρό κόμμα του οργάνωνε ομιλίας και στην μπυραρία «Löwenbräukeller», παρουσία μελών της κυβέρνησης, υπήρχε πλάνο απαγωγής τους, υφαρπαγής της κυβέρνησης της Βαυαρίας. Ο Χίτλερ σκόπευε να βαδίσει εναντίον του Βερολίνου και να ανατρέψει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση (κατά το πρότυπο της περιβόητης πορείας προς τη Ρώμη του Μπενίτο Μουσολίνι). Το πραξικόπημα, ψήγμα αυτού έστω, δεν πέτυχε, οι ναζί κατά πλειονότητα συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν για εσχάτη προδοσία. Ωστόσο η Δημοκρατία της Βαϊμάρης δεν επέβαλλε τις ποινές που (εντέλει) έπρεπε, ενδεικτικά ότι η πενταετής «φυλάκιση» του Χίτλερ σε «Festungshaft» (σ.σ. φρούριο εγκλεισμού με πολύ χαλαρά μέτρα) τερματίστηκε στη διετία.


Η εφημερίδα «Völkischer Beobachter» (σ.σ. Λαϊκός Παρατηρητής), όργανο του κόμματος, απαγορεύθηκε, το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα τέθηκε εκτός νόμου και τα γραφεία του λεηλατήθηκαν. Ωστόσο οι Γερμανοί, μέσω της δίκης (στη φωτό οι κατηγορούμενοι) και εν μέσω πλήρους απογοήτευσης για τα άλλα κινήματα της εποχής, διάβασαν ή άκουσαν για έναν πολιτικό με εντυπωσιακή, ρηξικέλευθη ρητορική και το άσημο τοπικής εμβέλειας κόμμα του. Ο ίδιος ο Χίτλερ, μετά το μάλλον πρόχειρα οργανωμένο πραξικόπημα, κατανόησε ότι θα έπαιρνε την εξουσία μόνο με νόμιμα μέσα, ως και έκανε το 1933 στις εκλογές.

Στις 30 Ιανουαρίου 1933 ο Αδόλφος Χίτλερ διορίστηκε καγκελάριος της Γερμανίας κάνοντας πράξη το «machtergreifung» («κατάκτηση της εξουσίας»). Από το Μόναχο όμως είχαν ξεκινήσει όλα. Και πού τελείωσαν; Την άνοιξη του 1945 όταν οι Σοβιετικοί κατέλαβαν το Βερολίνο…

Παρών ο «Λέβα», προπονητή απόντος η Ουνιόν


🇩🇪 Βερολίνο εναντίον Μονάχου, Ουνιόν εναντίον Μπάγερν στο πρώτο τους αντάμωμα, ever, στη βαυαρική πρωτεύουσα. Η Μπάγερν ως και τη διακοπή «έτρεχε» αήττητο σερί 15 επίσημων αγώνων (14-1-0) ενώ είχε θέσει, στο Champions League, βάσεις πρόκρισης απέναντι στην Τσέλσι. Το έργο του Χάνζι Φλικ φαίνεται, ουδείς πια θυμάται τον Νίκο Κόβατς. Οι Τολισό και Κοουτίνιο λείπουν αλλά ούτως ή άλλως παραχωρούνται, η διακοπή βοήθησε στο να αναρρώσει ο Λεβαντόφσκι.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Η Ουνιόν, στην παρθενική της σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, επιστρέφει στη δράση έχοντας καλή, αλλά όχι ασφαλείας, διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Χωρίς να εντυπωσιάζει, αφιερωμένη στο κυνικό ποδόσφαιρο και στη δυναμική της έδρας, αν η σεζόν κυλούσε νορμάλ θα σωνόταν άνετα. Πλέον, όλα ανοιχτά, ειδικά δίχως την παρουσία των φιλάθλων της. Εκτός ο στόπερ Φρίντριχ, που εκτίει, αλλά και ο Ελβετός τεχνικός Ουρς Φίσερ που πήγε στην πατρίδα του μεσοβδόμαδα για την κηδεία του πεθερού του, έσπασε» την καραντίνα και είναι άγνωστο αν θα κάτσει στον πάγκο και στο επόμενο. Για σήμερα θα αναλάβει ο βοηθός του Μίχαελ Χόφμαν.

🦊 Πέριξ του 1.20 ο άσος, η Ουνιόν πάντως δεν ήταν του… πεταματού ως τώρα και, ακόμη και σε δύσκολα ματς (όπως το σημερινό), το πάλεψε, πολλώ δε μάλλον στο Βερολίνο. τη σκέψη «ΟΚ, θα ηττηθεί αλλά δύσκολα» κράτησα το ασιατικό +1,75 των Βερολινέζων με πληρωμή αν δεν ηττηθούν ή αν χάσουν με ακριβώς ένα γκολ διαφορά. Αν τυχόν λυγίσουν με δύο τέρματα διαφορά, επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα.

Δυσκολεύεται να προσαρμοστεί


🇧🇾 Για τη λευκορώσικη Vysheyshaya Liga η Ρουκχ υποδέχεται στο Μπρεστ τη Σμαλιαβίτσι, νεοφώτιστες αμφότερες. Η Ρουκχ του Ολεξάντρ Σέντνεφ έρχεται από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση νικώντας με 4-2 τη Νέμαν στη Χρόντνα, στις πέντε αγωνιστικές το αήττητο σερί της (2-3-0). Ωστόσο δεν υπολογίζει για σήμερα σε δύο βασικούς ελέω τιμωρίας, τον μέσο Βασίλιεφ και τον στόπερ Γκάιντουτσικ ενώ παραμένουν εκτός ο στόπερ Χόφτουν και ο φορ Πετρένκο. Χωρίς νίκη ακόμη στη σεζόν (0-3-5) η Σμαλιαβίτσι, στο τελευταίο υποτάχθηκε με 5-3 υποδεχόμενη την ΜΠΑΤΕ αν και στο 65’ είχε ισοφαρίσει στο 3-3. Τρίτη σερί ήττα για την ομάδα του Ολεξάντρ Μπράζεβιτς. Τιμωρημένοι ο στόπερ Ρασένια και ο μέσος Τούρικ, αμφίβολος ο χαφ Ντζιγκέρο.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Δεν είναι τόσο κακή όσο δείχνει η Σμαλιαβίτσι, δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην κατηγορία εν αντιθέσει με τη Ρουκχ. Πάντως σε τρεις εξορμήσεις, ηττήθηκε σε μια, γενικώς το παλεύει. Κόντρα στη λογική η επιλογή του ασιατικού 0,25 της, με μισή πληρωμή σε ισοπαλία. Και ξερό διπλό, ποντάρεται…

 Ασιατικά, μονά και δυάδα (απόδοσης 5.08) 🇩🇪 🇧🇾

⏩ 19:00 Ουνιόν Βερ. – Μπάγερν Μ.: 1 +1,75 ΑΗ 🦊 2.26. (Betshop)

⏩ 19:00 Ρουκχ Μπρεστ – Σμαλιαβίτσι: 2 +0,25 ΑΗ 🦊 2.25. (Betshop)

Εξάρες και οκτάρες…

🇫🇴 Στη φωτογραφία το «Βιό Μαργκάιρ», 1.000 θέσεων λέει (μαζί με τους όρθιους, ίσως;) και έδρα της Εμπ (-αινα;) Στρέιμουρ, μιας νησιοφεροέτικης ομάδας που γνωρίσαμε από τα ευρωπαϊκά προκριματικά στο παρελθόν.

Για τη 2η αγωνιστική της Betri Deildin λοιπόν η Εμπ Στρέιμουρ υποδέχεται τη NSI Ρούναβικ (από το Nes Sóknar Ítróttarfelag), έχει κάνει αρκετές μεταγραφές φέτος και στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 1-0 από την ΗΒ (aka Χάβναρ Μπόλτφελαγκ) στο Τόρσαβν με γκολ από το 26’ και μη ούσα απειλητική έκτοτε. Συν ότι έχασε για σήμερα, με αποβολή στις καθυστερήσεις, τον στόπερ Αρνι Ολσεν.

Η Ρούναβικ λογίζεται ως μια από πιθανές διεκδικήτριες του τίτλου στα Νησιά Φερόε μετά την περσινή 3η θέση, πάντως μια φορά τα κατάφερε κι αυτή το 2007. Στην πρεμιέρα νίκησε με 3-1 την Τβορούρι (aka TB) αφήνοντας υποσχέσεις.

Ενδιαφέρουσα η παράδοση, η Ρούναβικ «τρέχει» σερί 12-2-0 στα μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, με τελευταία ήττα τον Ιούνιο του ’14 (με 2-1, εντός). Και στο εν λόγω σερί έβαλε στην Εμπ Στρέιμουρ τρεις φορές από 5 γκολ, μια φορά 6 και δύο φορές… 8άρες, όπως το περσινό 8-1.

🦊 Εξ ου και εξηγείται το… 1.10 του διπλού. Τι κράτησα; Ελέω απόδοσης, γκολ ως την ανάπαυλα καθώς το over 1,5 ημιχρόνου επιβεβαιώθηκε στα επτά από τα τελευταία εννέα μεταξύ τους.  

Special bet 🇫🇴

⏩ 19:00 Εμπ Στρέιμουρ - NSI Ρούναβικ: Over 1,5 ημίχ. 🦊 2.25. (Novibet)

Και λείπει ο συνταξιούχος…

🇩🇪 Η αγωνιστική της… επανεκκίνησης της Bundesliga κλείνει το βράδυ της Δευτέρας με μια βραδιά στη… Βρέμη, με την τοπική Βέρντερ να υποδέχεται τη Μπάγερ 04 Λέβερκουζεν. Οι «die werkself» (σ.σ. nickname που προτιμώ για τη Λέβερκουζεν αντί του αστείου «ασπιρίνες», βγάζει και υπόθετα η Bayer, γιατί κάνετε διακρίσεις στα φάρμακα, κύριοι;) ως και τη διακοπή «έτρεχαν» αήττητο σερί δέκα επίσημων αγώνων (9-1-0), έσχατο εκ των οποίων το 3-1 στη Γλασκώβη επί της Ρέιντζερς και διεκδικώντας θέση στην 4άδα και στο επόμενο Champions League. Ο Πέτερ Μποζ (ένα -ιονέλος του λείπει) κάνει καλή δουλειά, ομολογουμένως. Μόνο ο φορ Φόλαντ της λείπει.

Η Βέρντερ ερχόταν από πέντε σερί ήττες και βυθιζόταν βαθμολογικά, ως και τη διακοπή, είναι προτελευταία στη βαθμολογία, με παιχνίδι λιγότερο και η 16η θέση για τα μπαράζ απέχει ήδη 5 βαθμούς, μετά το χθεσινό 0-0 της Φορτούνα. Λειψό ρόστερ, χωρίς ηγέτη, χωρίς ομοιογένεια, ομάδα που στηρίζεται στο (κατά Μπάγεβιτς) πάτος και στην αυταπάρνηση αλλά δεν αρκούν. Μόνη σημαίνουσα αλλαγή η προσθήκη του γνωστού ψυχολόγου της χώρας, Γερκ Λερ, συν στήριξη στον προπονητή Φλόριαν Κόφελντ, που κατ’ εμέ είναι λίγος αλλά δεν έχω τα φράγκα για να αγοράσω την ομάδα για να την επαναφέρω σε τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Ποινή εκτίει ο μέσος Κλάασεν, ξανά τραυματίας ο 41χρονος συνταξιούχος φορ Κλαούδιο Πισάρο που σε 15 ματς δεν μάτωσε ούτε μια φορά τα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 17-16-6 η συνολική τους παράδοση στη Βρέμη για την Bundesliga, το περσινό 6-2 ήταν η τρίτη νίκη της Μπάγερ στις τελευταίες επτά επισκέψεις.

🦊 Δεν μας έχω χαμένους από χέρι… εμάς τη Βέρντερ στο αυριανό. Είναι γενικώς παράξενη η κατάσταση και όλα πιθανά, πάντως το να έχει γκολ το ματς είναι, χμ… για να το θέσω αλλιώς, το να μην έχει θα εκπλήξει. Πολύ. Αλλά το combαρα με διπλή ευκαιρία…  

Combo 🇩🇪

⏩ 18/5, 21:30 Βέρντερ Βρέμης – Λέβερκουζεν: Χ2 & over 2,5 🦊 2.07. (Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ