foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ109
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πιο σουρεάλ πρωτάθλημα (με… αλλοδαπές και εθνικές ομάδες) δεν θα δεις αλλού

Μποζιονέλος | 16 Απρ 2020 11:06
main-qimg-a368ff990e1d3ed895b8dbb036cd2935.png

Πέρασε, η αλήθεια είναι, στα… ψιλά αλλά στο Νησί έσκασε είδηση… βαρβάτη. Και οι οπαδοί της Νιούκαστλ είναι έτοιμοι να αποχαιρετίσουν, μια και καλή, μετά από 13 χρόνια τον Μάικ Ασλεϊ και να υποδεχθούν τον Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν αλ Σαούντ, ο οποίος είχε εκδηλώσει στο παρελθόν ενδιαφέρον για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το deal αναμένεται να κοστίσει 350 εκατ. ευρώ για το 80% των μετοχών του συλλόγου. Το υπόλοιπο 20% αναμένεται να μοιραστεί κατά το ήμισυ στους αδερφούς Σάιμον και Ντέιβιντ Ρούμπεν (10%) και την Αμάντα Στέιβλι (10%).

Πριν καν κλείσει τα 35 του χρόνια, ο Σαουδάραβας πρίγκηψ έχει χριστεί διάδοχος του θρόνου της χώρας από τον πατέρα του, Αμπντουλαζίζ και φιλοδοξεί να κοντράρει τη Μάντσεστερ Σίτι του σεΐχη Μανσούρ, ο οποίος την απέκτησε το 2008 και την οδήγησε στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Στοιχηματικά, μία η άλλη χθες. Ο Ιβάνοφ, κύριος, επικράτησε 3-1 του Γκρίμπκοφ, πλερουά στο 2.10, αντίθετα ο Μιντσένκοφ ηττήθηκε εύκολα από τον Παβλένκο. Και για σήμερα, κάτι έχει, θα το βρείτε, κλασικά, στο κάτω μέρος της στήλης…  Επόμενη στήλη, το Μεγάλο Σάββατο.


«Αλλού τρώει, αλλού πίνει…»… σήμερα με το τέταρτο, και τελευταίο μέρος – τα εκτός Ευρώπης. Οπως και στα προηγούμενα, ομάδες που σε άλλη χώρα ανήκουν και, για διάφορους λόγους, σε άλλη αγωνίζονται.


 

Η μεγάλη αμερικάνικη… αγκαλιά


Σε αρκετά σπορ στις ΗΠΑ εμφανίζονται ομάδες άλλων (γειτονικών) χωρών, για να αυξηθεί η εμπορικότητα, κυρίως από τον Καναδά - και όχι μόνο. Ήδη τρεις καναδικές ομάδες αγωνίζονται στη Major League Soccer: το Τορόντο, οι Βανκούβερ Γουάιτκαπς και η Μόντρεαλ Ιμπακτ ενώ σε μικρότερες κατηγορίες συναντά κανείς τους Κάλγκαρι Φούτχιλς, τη Θάντερ Μπέι Τσιλ, τους Βανκούβερ Ρόβερς, τους Βικτόρια Χαϊλάντερς και το Γουίνιπεγκ.


Ισχύει όμως ο… κανόνας, πια, και για ομάδες άλλων χωρών. Τα νησιά των Βερμούδων, μια μικρή χώρα στον Ατλαντικό, είναι υπερπόντιο έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου ωστόσο δύο ομάδες τους, παλιότερα οι Μπερμούντα Χότζες και, πλέον, η Μπάσκομ, έλαβαν license για να αγωνίζονται σε χαμηλές κατηγορίες των ΗΠΑ.

Το… αυτό για και τους Πουέρτο Ρίκο Αϊλάντερς, στις αρχές της δεκαετίας, όπως και για άλλες ομάδες του Πουέρτο Ρίκο, πιο άσημες: τη… Σεβίλλη (ναι, υπάρχει κι εκεί), τη Ρίβερ Πλέιτ (επίσης, ναι) και την Πουέρτο Ρίκο Γιουνάιτεν. Δεν κράτησε πολύ για όλες ελέω του μεγάλου κόστους για τα ταξίδια τους.

Εδρεύει σε πρωτεύουσα εκτός… χώρας


Η Μασίρα δεν είναι ευρέως γνωστή ως σύλλογος, μετέχει στο πρωτάθλημα του Μαρόκου (στη β’ κατηγορία, πια). Γεωγραφικά όμως το Ελ Λαγιούν (ή Λααγιούν), όπου εδρεύει, είναι η πρωτεύουσα της Δυτικής Σαχάρας, μια από τις πιο αραιοκατοικημένες περιοχές του κόσμου.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Τα εδάφη της διεκδικούνται από το Μαρόκο και το Μέτωπο Μετώπου Πολισάριο (επαναστατικό απελευθερωτικό κίνημα που εκπροσωπεί τους Σαχράουι ώστε να δημιουργήσουν ένα ανεξάρτητο κράτος), το οποίο κήρυξε την ανεξαρτησία της Δυτικής Σαχάρας ανακηρύσσοντας την Λαοκρατική Αραβική Δημοκρατία της Σαχάρας.

Πρωταθλητές Σιγκαπούρης… Γάλλοι και Ιάπωνες!


Η Premier League της Σιγκαπούρης ιδρύθηκε το 1988 και από το 1995 έγινε επαγγελματική. Γενικώς όμως ουδέποτε είχε το ενδιαφέρον που περίμεναν στη χώρα και, σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία, δέχεται… κανονικά και με τον νόμο ομάδες από άλλες χώρες. Ετσι, απλά! Η Σιγκαπούρη ήταν βρετανική αποικία και μέχρι το 1965, είναι νησιωτική χώρα νότια της Μαλαισίας και πρόκειται για μια μικρή, ανεξάρτητη χώρα, μια… βούλα στον χάρτη. Στο πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης μετέχουν, όπως και στο προσεχές, δύο… ξένες: η DPMM και η Αλμπιρεξ.


Η DPMM (από τα αρχικά Duli Pengiran Muda Mahkota που σημαίνει «Η Αυτού Μεγαλειότης Πρίγκιπας του Στέμματος») είναι ομάδα από το σουλτανάτο του Μπρουνέι και εδρεύει στην πρωτεύουσα Μπαντάρ Σερί Μπεγκαβάν! Ιδρύθηκε το 1994, κατέκτησε εύκολα πολλούς τίτλους στο άσημο πρωτάθλημα του Μπρουνέι και το 2005-08… μετακόμισε στο πρωτάθλημα της Μαλαισίας. Επειδή όμως τα βρήκε… σκούρα, από το 2009 συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης. Μάλιστα το 2015 αλλά και πέρυσι, 2019, πήρε το πρωτάθλημα! Ωστόσο δεν μπορεί να εκπροσωπήσει φυσικά τη Σιγκαπούρη στο ασιατικό Champions League, όπως και άλλες δύο ομάδες της λίγκας.

Η άλλη είναι η Αλμπιρεξ Νιϊγκάτα, υπό το πλήρες όνομα Albirex Niigata Singapore FC, ευλόγως είναι «δορυφόρος» της ομώνυμης ομάδας της ιαπωνικής J-League. Ιδρύθηκε άλλωστε το 2004 για ακριβώς αυτόν τον λόγο, για να τροφοδοτεί τη «μαμά» Αλμπιρεξ με παίκτες. Ή έδρα της όμως δεν είναι, φυσικά, στην Ιαπωνία αλλά το Γιούρονγκ Ιστ, στα δυτικά της Σιγκαπούρης. Η σιγκαπουριανή Αλμπιρεξ Νιϊγκάτα κατέκτησε μάλιστα επί τρεις σερί σεζόν το πρωτάθλημα (2016-18).

Στην Premier League της Σιγκαπούρης μετέχει και μια ομάδα ονόματι Γιανγκ Λάιονς. Τα «νεαρά λιοντάρια» πρόκειται για ομάδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, απαρτιζόμενη αποκλειστικά από παίκτες ως 23 ετών και αποτελεί την εθνική Ελπίδων της Σιγκαπούρης! Ο,τι να’ ναι… Το 2012, μετά από πρόσκληση, μετείχε στη λίγκα και η Χαριμάου Μούντα, ούσα η εθνική ομάδα U22 της Μαλαισίας.

Η DPMM και η Αλμπιρεξ δεν είναι οι μόνες «αλλοδαπές» που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης. Την τετραετία 2007-09 ακολούθησε τον ίδιο δρόμο και μια ομάδα ονόματι Σούπερ Ρεντς, απαρτιζόμενη από Νοτιοκορεάτες παίκτες, ύστερα από πρόταση της τοπικής κοινότητας της Σιγκαπούρης. Αλλά δε βρήκε ομάδα στη «μαμά» Νότια Κορέα για να συνεργαστεί οικονομικά και διαλύθηκε ύστερα από τρεις σεζόν.


Και, επειδή τα… κουλά δεν τελειώνουν εδώ, υπήρχε για μια διετία (2010-11) και η Ετουάλ στο πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης. Μια ομάδα που απαρτιζόταν μόνο από Γάλλους παίκτες, συν μερικούς Ευρωπαίους. Οι Γάλλοι πήραν μάλιστα το πρωτάθλημα το 2010. Εντέλει, δύο χρόνια μετά την εμφάνισή της, διαλύθηκε ως σύλλογος και έκτοτε διατήρησε ακαδημία στη χώρα, η οποία συνεργάζεται με μεγάλα ευρωπαϊκά clubs.

Αντίστοιχα με τις προαναφερθείσες, έγιναν και κινέζικες συμμετοχές στη Σιγκαπούρη: το 2003-05 η Σίντσι, το 2007 η Λιαονίνγκ Γκουανγκιουάν, «δορυφόρος» της γνωστής ομάδας Λιαονίνγκ, και το 2008 η Ντάλιαν Σίντε Σίβου, «δορυφόρος» της γνωστής Ντάλιαν Σίντε. Στον… χορό και η Αυστραλία, το μακρινό 1994 οι Περθ Κανγκουρούς και η Ντάργουιν Κλαμπς είχαν λάβει μέρος στο πρωτάθλημα, που ήταν ακόμη σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Τέλος, εμφανίστηκε κάποτε σε αυτό το απίθανο πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης και… αφρικάνικη ομάδα. Η Σπόρτινγκ Αφρίκ έπαιξε το 2006 απαρτιζόμενη από Νιγηριανούς, Καμερουνέζους, Κενυάτες κλπ. αλλά δεν ξανάπαιξε πέρασε από μια σεζόν, μη λαμβάνοντας άδεια από την ομοσπονδία που θεώρησε ότι δεν προσέφερε κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα.

Στη χώρα των καγκουρό



Ωσάν με ΗΠΑ και Καναδά, σε αρκετά σπορ οι ομάδες της Νέας Ζηλανδίας μετέχουν σε πρωταθλήματα της Αυστραλίας, άλλωστε το αγωνιστικό επίπεδο της πρώτης είναι ως επί το πλείστον ερασιτεχνικό. Παλιότερα, υπό την ονομασία Φούτμπολ Κινγκς, οι Νιου Ζίλαντ Νάιτς είχαν μετάσχει (1999-04 και 2005-07) στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας, όπου έχει… διαρκείας η Ουέλινγκτον Φοίνιξ, ο μόνος επαγγελματικός σύλλογος της Νέας Ζηλανδίας.

Και, κατόπιν συμφωνίας με την συνομοσπονδία της AFC, η Φοίνιξ δεν έχει δικαιώματα συμμετοχής στις διοργανώσεις της, π.χ. το ασιατικό Champions League, ακόμη κι αν πάρει το πρωτάθλημα.

Λευκορώσικο ρίσκο


🇧🇾 Η Ντινάμο Μισνκ πραγματοποιεί μια από τις χειρότερες εκκινήσεις της στην ιστορία της Vysheyshaya Liga: καρέ αγωνιστικών, τρεις ήττες, έσχατη στη Χαραντζέγια με 1-0. Και ήδη ο Σερχέι Γκουρένκο βρίσκεται υπό κρίση, αν και πρόκειται για «παιδί» του συλλόγου καθώς και έπαιξε στην Ντινάμο στο τέλος της καριέρας του, και έχει περάσει από σχεδόν όλες τις προπονητικές και τις διοικητές θέσεις των τελευταία δεκαετία. Στο τελευταίο πάντως κυνηγούσε το σκορ, από πέναλτι στο 14’ και έμεινε με δέκα στο 64’, πάνω που έδειχνε να κερδίζει γήπεδο. Αντιμετωπίζει τη Νέμαν στη Χρότνα, μια πόλη δίπλα στα πολωνικά σύνορα, όπου ανήκε ως πόλη μάλιστα από το 1920 ως το 1945. Η ομάδα του Ιγκόρ Κοβαλέβιτς έχει κάνει θετικό ξεκίνημα με 4 βαθμούς σε τέσσερα ματς, από ατυχία δεν νίκησε στο τελευταίο την Μπεσλίνα (1-1) έχοντας φάσεις για δεύτερο γκολ, χωρίς όμως να είναι καλύτερη στο γήπεδο.

Στο 21-6-8 η συνολική τους παράδοση υπέρ της Ντινάμο, επιμέρους 9-2-7 στο Μινσκ με τέσσερα διπλά στα τελευταία οκτώ.

🦊 Ρισκαδόρικα πόνταρα στο καλοπληρωμένο διπλό, το momentum είναι ενάντια στην Ντινάμο που κακώς φαβοριτίζεται. Ποντάρεται και με κάλυψη, βέβαια.

🦊 Fun bet 🇧🇾

⏩ 19:30 Ντινάμο Μινσκ – Νέμαν Χρόντνο: 2 🦊 5.00. (Sportingbet)


Προγνωστικά πινγκ πονγκ


🦊 🏓 🇷🇺 Καθημερινά έχει δράση στο πινγκ πονγκ, στη Liga Pro της Ρωσίας με καρέ παικτών να αγωνίζονται σε μίνι ομίλους, ανάλογα το rating τους, και με στόχο να το αυξήσουν.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ένα league συνθέτουν οι Οντρέι Σάντκοφ, Σερχέι Κούζμιν, Βλαντίμιρ Ζουλιάμπιν και Ιβάν Πάντουρ. Εξ αυτών φαβορί ενάντια και στα τρία ματς του γκρουπ είναι ο Κούζμιν και, σε δύο εξ αυτών, ο Ζουλιάμπιν. Οι αποδόσεις δεν λένε πάντως πάντα την αλήθεια, ως γνωστόν. Και ο Ζουλιάμπιν έρχεται μεν από μόνο τρεις νίκες στα τελευταία δέκα αλλά έκανε τρεις ήττες με 3-2, δείγμα του πόσο πλασματικό είναι το σερί του. εξ ου και ενάντια στον Κούζμιν, των επτά νικών στα τελευταία δέκα, αξίζει να παιχτεί ως αουτσάιντερ.

Άλλο league συνθέτουν οι Αΐκ Λουλίκιαν, Ολεχ Νικιφόροφ, Αρτέμ Αρουτιουνιάν και Βικτόρ Ιβάνοφ, σε έναν ισορροπημένο (βάσει δυναμικής) όμιλο. Στα τελευταία επτά μεταξύ τους (από τις 5/4) ο Ιβάνοφ έκανε τέσσερις νίκες και ο Αρουτιουνιάν τρεις,. Ο Ιβάνοφ δείχνει σε φόρμα με οκτώ νίκες στα τελευταία δέκα ματς στη Liga Pro, o Αρουτιουνιάν αντίστοιχα έχει επτά στα δέκα. Ισορροπημένο το σετ, οριακά δίνω ένα πόντο παραπάνω στον Αρουτιουνιάν.

🦊 🏓 Πινγκ πονγκ, επιλογές 🇷🇺

⏩ 17:00 Κούζμιν – Ζουλιάμπιν: 2 🦊 2.00. (Vistabet)

⏩ 17:30 Αρουτιουνιάν – Ιβάνοφ: 1 🦊 1.85. (Vistabet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ