foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το επί 5,5 χρόνια αλώβητο το «Ανφιλντ» και το 94,4% της Ντόρτμουντ!

Μποζιονέλος | 11 Μάρ 2020 11:48
NINTCHDBPICT000563731420-e1581939866811.jpg

«Μα, τι δουλειά έχουν οι 4ες ομάδες των top πρωταθλημάτων απευθείας στους ομίλους του Champions League;» ήταν η απορία όταν η UEFA έκανε τη… χάρη των μεγάλων και κλείδωσε, κατά 26/32 θέσεις, την ιστορία. Βέβαια και η Λειψία και η Αταλάντα είχαν τερματίσει 3ες, πέρυσι, στα πρωταθλήματά τους. Και δύο πρωτάρες βρίσκονται ήδη στα προημιτελικά, πανάξια. Κι αν η Λειψία δεν κερδίζει φίλους, πιθανότατα ελλείψει κάποιου σταρ (και για τον Βέρνερ δεν είμαι και πολύ σίγουρος…), την Αταλάντα την ερωτεύεσαι. Και το κοινό αγάπησε τον Ιλισιτς.

Αν υπάρχει Θεός στο ποδόσφαιρο, ας πάει φέτος η κούπα στους «μπεργκαμάνσκι», βέβαια την ίδια μαγεία νιώθαμε πέρυσι και με τον Αγιαξ και είδατε τη… Μόουρα απέκτησε στα ημιτελικά.

Η Αταλάντα πέρασε, επιβεβαίωσε και το 1.86 της πρόκρισης πονταρισμένο από του… Αγίου Βαλεντίνου, μαζί με άλλα μακροχρόνια στοιχήματα που εκκρεμούν.

Κατά τα λοιπά, η βραδιά χθες ήταν… καταστρόφα (θυμάστε τον Σέλουκ;). Και κάρτες μπόλικες βγήκαν στο «Μεστάγια», όπου η Αταλάντα έκανε πάρτυ εντέλει ενάντια στη Βαλένθια με 4-3, και μου χάλασε το… σενάριο βάζοντας πρώτη γκολ, και στη Λειψία η Τότεναμ ήταν τρις χειρότερη από όσο περίμενα: 3-0, καλώς τα παιδιά.

Συνεχίζουμε. Αλίευσα διάφορες ιστορίες και στατιστικά κι από τα αποψινά… Σημειωτέον, αναβλήθηκε το Μάντσεστερ Σίτι -
Αρσεναλ ελέω… Βαγγέλη Μαρινάκη. Καλά να είναι ο άνθρωπος και να γιατρευτεί, ωστόσο η παρουσία του και μόνο στο Λονδίνο έκανε άνω κάτω ποδοσφαιρικά το Νησί.

Και επηρεάζουν και το… δικό μας σινάφι, το στοιχηματικό: σχεδόν σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα, όσα ματς γίνουν το Σαββατοκύριακο, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κυρίως όμως αλλάζει αφενός το… dna των αγώνων, απουσία κόσμου, αφετέρου το μυαλό των παικτών, επί παραδείγματι Ιταλών που παίζουν εκτός χώρας κλπ.


Χθες λοιπόν ήταν κεκλεισμένων το Βαλένθια – Αταλάντα, απόψε το Παρί – Ντόρτμουντ και την άλλη εβδομάδα τα Μπαρτσελόνα – Νάπολι και Μπάγερν – Τσέλσι, στα του Champions League.

Στο Europa, αύριο Πέμπτη 12/3 παίζουν χωρίς κόσμο Ολυμπιακός – Γουλβς, Σεβίλλη – Ρόμα, Βόλφσμπουργκ – Σαχτάρ, LASK Λιντς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και, όπως ορίστηκε και το Ιντερ - Χετάφε αλλά η μαδριλένικη ομάδα αρνείται να ταξιδέψει στο Μιλάνο (και ορθώς, το ίδιο θαρρώ πρέπει να πράξει και ο Ολυμπιακός στο ματς με την Αρμάνι, για την Euroleague).

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Τελευταία ήττα στο «Ανφιλντ» ξανά… από Μαδριλένα


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇪🇸 Δεν υπάρχει πιο… ύπουλο σκορ, και για τις δύο σε διπλά ματς, από το 1-0. Και ακριβώς τούτο καλείται να υπερασπιστεί η Ατλέτικο, και να ανατρέψει η Λίβερπουλ, στο «Ανφιλντ». Και, συμπτωματικά, προ δεκαετίας στα ημιτελικά του Europa League το σενάριο είχε εξελιχθεί… ακριβώς έτσι, μεταξύ τους: 1-0 στη Μαδρίτη με γκολ του Φορλάν στο 9’ για την ομάδα του Κίκε Σάντσες Φλόρες. Στη ρεβάνς, στο λιμάνι, ο Ακουιλάνι στο 44’ ισοφάρισε το εν λόγω σκορ και η «ροχιμπλάνκο» πρόκριση ήρθε στην παράταση: 2-0 ο Μπεναγιούν στο 95’ για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, γκολ-μαχαιριά από τον Φορλάν στο 102’.


Τι… λέει όμως το εν λόγω σκορ; Η Λίβερπουλ συνολικά 14 φορές κλήθηκε να ανατρέψει, στην Ευρώπη, εκτός έδρας ήττα με 1-0 και τα κατάφερε στις 9 εξ αυτών, ποσοστό 64% δεν το λες και λίγο. Εσχατη περίπτωση στα ημιτελικά του Europa το ’16, είχε δεχθεί γκολ από τον Ανδριαν Λόπες στο 92’ στο «Μαδριγάλ» αλλά πέρασε τη Βιγιαρεάλ με 3-0 (7’ αυτ. Σοριάνο, 63’ Στάριτζ, 81’ Λαλάνα). Οι δε ανατροπές ήρθαν, κατά 7/9, δίχως να δεχθεί γκολ (μόνο η Χιμπέρνιαν στο 3-1 του ’76 και η Σεντ Ετιέν με ίδιο σκορ το ’77 έβαλαν γκολ στο «Ανφιλντ») και μία στα πέναλτι: ο ημιτελικός του ‘07 με την Τσέλσι και την γκολάρα του Αγκερ.

Για τα ματς της Λίβερπουλ υποδεχόμενη ισπανικές ομάδες, ο απολογισμός είναι 8-7-5. Εσχατη ήττα το 3-0 από μια άλλη ομάδα της Μαδρίτης, τη Ρεάλ, τον Οκτώβριο του ’14 στους ομίλους του Champions League, από ένα γκολ του Ρονάλντο και δύο του Μπενζεμά, έκτοτε 2-1-0 με έσχατο το περσινό 4-0 επί της Μπαρτσελόνα.

Οσο για την Ατλέτικο; Συνολικά 11 φορές κλήθηκε να υπερασπιστεί το 1-0 της Μαδρίτης και τα κατάφερε στις επτά εκ αυτών (ήτοι 63%). Μάλιστα από τις επτά τέτοιες προκρίσεις, οι τέσσερις ήρθαν με ήττα, με σκορ 2-1: από τη Λέγκια το ’71 στη Βαρσωβία, από την Αστον Βίλα το ’98 στο Μπέρμιγχαμ, από τη Λίβερπουλ το ’10 στην παράταση κι από την Μπάγερν στον ημιτελικό του ’16 στο Μόναχο! Ανάμεσα σε στους αποκλεισμούς με το εν λόγω σκορ στο πρώτο, κι ένας από τον… ΟΦΗ, το φθινόπωρο του 1993!


Μεγάλη ομάδα τότε ο ΟΦΗ, είχε πάρει την πρόκριση στο… καμίνι του «Γεντί Κουλέ» με 2-0 για τους «16» του UEFA με γκολ του Μαχλά στο 51’ και του Τσιφούτη με πέναλτι στο 62’. Ο αείμνηστος Ευγένιος Γκέραρντ είχε παίκτες τότε όπως ο Χανιωτάκης, ο Πατεμτζής, ο Αλεξούδης, ο Πουρσανίδης, ο Μαρινάκης, ο Σαμαράς και ο (θεούλης!) Τζουγκάνοβιτς.

Επί αγγλικού εδάφους δε, η Ατλέτι έχει απολογισμό 2-7-4. Οι μόνες της νίκες ήταν το ’97 με 2-0 στο Λέστερ για το UEFA Cup και το 3-1 επί της Τσέλσι στον ημιτελικό του ’14.

🔴 Στα αποψινά, κακά τα ψέματα η Λίβερπουλ εδώ και ένα μήνα, καλά δεν είναι. Ηρθε και η πρώτη ήττα, γενικώς βγαίνει μια κούραση, απόρροια εμφανώς του… γκαζιού που πατούσε επί μήνες. Αν θα βρει το σθένος για την ανατροπή δεν θα εκπλήξει, «Ανφιλντ» είσαι, αλλά. Εκεί όπου… έσπασε το ρεκόρ της αρμάδας του Σάνκλι από το 1972, φθάνοντας τις 22 σερί νίκες στο πρωτάθλημα με το 2-1 επί της Μπόρνμουθ. Στο Champions League πάντως η Λίβερπουλ έχει να ηττηθεί στο γήπεδό της από εκείνο το 3-0 από τη Ρεάλ, τον Οκτώβριο του ’14, έχοντας έκτοτε 12-4-0 (και 18-7-0, μαζί με του Europa). Εκ νέου εκτός ο Αλισον, και παίζει ο όχι και τόσο φερέγγυος Αντριαν, λογικά διαθέσιμοι Ρόμπερτσον και Χέντερσον.

🔴🔵 Η Ατλέτικο βέβαια παίζει… σε δύο μέτωπα. Η μισή χρονιά είναι απόψε και η άλλη για την τετράδα στο πρωτάθλημα. Τον τελευταίο μήνα πάντως, έχει βελτιωθεί πολύ, στο 1-0 με τη Λίβερπουλ έκανε ίσως το πιο μεστό, φετινό της παιχνίδι. Αμφίβολος, αλλά λογικά παίζει, ο Μοράτα, όπως και ο εξτρέμ Λεμάρ, αν δεν τα καταφέρει ο πρώτος θα παίξει ο Ντιέγκο Κόστα δίπλα στον Κορέα, εκτός κι αν ξεκινήσει ο Ζοάο Φέλιξ σε ρόλο ψευτοεννιαριού.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Πρώτη σκέψη, η «ροχιμπλάνκο» πρόκριση. Όχι, δεν υποτιμώ ούτε την ομάδα μου (οπαδός της Λίβερπουλ, γαρ), ούτε την ισχύ του «Ανφιλντ» αλλά εδώ και λίγο καιρό η Λίβερπουλ είναι εμφανώς «σκασμένη». Συν ότι, ελλείψει Αλισον, υπάρχει θέμα πίσω, ο Αντριαν είναι συχνά γκαφατζής. Βέβαια η Ατλέτι δεν έχει κάνει… διπλό ακόμη μέσα στο 2020 και παίζει σε μια από τις πιο «καυτές» έδρες της Ευρώπης. Για να τα καταφέρει, πρέπει να σκοράρει. Και το να βάλει ένα πληρώνει όσο… η πρόκρισή της.

🦊 Διαιτητής ο 37χρονος Ολλανδός, αλλά γεννημένος στο… Κουρασάο, Ντάνι Μακέλιε, διεθνής από το 2012 και έχοντας σφυρίξει σε 20 ματς της διοργάνωσης εδώ και έξι σεζόν, δείχνοντας 54 κάρτες. Ητοι, 2,7 κατά μέσο όρο ενώ στην Eredivie βγάζει κατά μέσο όρο 3,05 αλλά για απόψε νομίζω θα χρειαστεί να δείξει περισσότερες, άλλωστε στο πρώτο, στη Μαδρίτη, είχαν βγει μονάχα τρεις (παρουσία του Πολωνού Μαρτσίνιακ).


🦊 Και επειδή… όλα είναι πιθανά, η Λίβερπουλ έχει οδηγηθεί πέντε φορές στα πέναλτι σε ευρωπαϊκό ματς, έσχατη ήταν στο Σούπερ Καπ του Αυγούστου του ’19 με την Τσέλσι στην Κωνσταντινούπολη (και τι ταμειάρα είχαμε πάει εκείνο το βράδυ με 9.05!), σε ρεβάνς έχει να πάει με την Μπεσίκτας στους «32» του Europa το ’15 (και είχε αποκλειστεί με 5-4). Στο Κύπελλο Πρωταθλητριών / Champions League έχει πάει τρεις φορές: στον τελικό του ’84 στη Ρώμη (4-2 τη Ρόμα), στον τελικό του ’05 με τη Μίλαν στην Κωνσταντινούπολη (τη νίκησε 3-2) και στον ημιτελικό του ’07 με την Τσέλσι (νίκησε 4-1). Το απόλυτο, στα πέναλτι, στον θεσμό λοιπόν… Ας μου επιτραπεί μια τρέλα κι αν βγει, βγήκε… Κράτησα τούτο ως fun bet, να πάει στα πέναλτι δηλαδή (άρα ακριβές σκορ 1-0 για… 120 λεπτά) και όχι και όχι 2-1 υπέρ της Λίβερπουλ, σκορ που (ως είδατε και πιο πάνω) φέρνει συχνά η Ατλέτι μετά από το 1-0 της Μαδρίτης και το έχει κάνει, πριν δέκα  χρόνια, και στο «Ανφιλντ», έστω και στην παράταση! Κοντά στο 9άρι πληρώνει, for the record.

Αήττητη με Γερμανούς στο Παρίσι, άδειο το γήπεδο


🇫🇷🇩🇪 Κεκλεισμένων των θυρών στο Παρίσι. Και, το «ανοιχτοί λογαριασμοί» δεν είναι κλισέ για την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπορούσια Ντόρτμουντ, το… δείχνει και το 2-1 του πρώτου αγώνα, όπου έκανε τη διαφορά ο Χάλαντ με δύο γκολ, απαντώντας στην προσωρινή ισοφάριση του Νεϊμάρ.

Αλλες δύο φορές στο παρελθόν βρέθηκε σε ανάλογη θέση η Παρί, ήτοι να καλείται να ανατρέψει σκορ 2-1 με τη ρεβάνς στην έδρα της. Και απέτυχε… ισάριθμες. Το 1993 στα ημιτελικά του UEFA ο Ρομπέρτο Μπάτζιο, που είχα βάλει και τα δύο στο πρώτο, σκόραρε στο 1-0 της Γιουβέντους στο Παρίσι και την πρόκριση των «μπιανκονέρι» στους (διπλούς, τότε) τελικούς, συμπτωματικά απέναντι… στην Ντόρτμουντ. Και το τρόπαιο κατέληξε στη Γιούβε με δύο νίκες και συνολικό σκορ 6-1, με τέσσερα γκολ του «μικρού Βούδα». Και, στους «16» του Europa League την άνοιξη του 2011 η Παρί έμεινε εκτός από την Μπενφίκα μένοντας στο 1-1 στο «Παρκ ντε Πρενς» (35’ Μποντμέρ / 27’ Γκαϊτάν). Στους σκόρερ, για τους Πορτογάλους, στον πρώτο αγώνα και ο μετέπειτα παίκτης του Ολυμπιακού, Φράνκο Χάρα.


Η Μπορούσια μετρά 17/18 προκρίσεις, ήτοι 94,4% (!) όταν κέρδισε το α’ ματς εντός έδρας, ανεξαρτήτως σκορ και για πρώτη φορά καλείται να υπερασπιστεί… 2-1 από το πρώτο. Και ποιος ήταν ο μοναδικός της αποκλεισμός σε τέτοιο… σενάριο; Τον χειμώνα του 1987 είχε νικήσει με 3-0 την Μπριζ στη Βεστφαλία και αποκλείστηκε με ήττα 5-0 στην παράταση (!) από γκολ των Γιαν Κέλεμανς (10’), Λέο Φαν ντερ Ελστ (48’, 83’ πέν. και 108’ πέν.) και Φράνκι Φαν ντερ Ελστ (100’)!

Το ίδιο βράδυ μάλιστα, 9 Δεκεμβρίου 1987, που η Ντόρτμουντ διαλυόταν στο Βέλγιο, ο Παναθηναϊκός στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ανατροπή της ιστορίας του συνέτριβε με 5-1 τη Χόνβεντ στο ΟΑΚΑ, υπερκαλύπτοντας το 5-1 της Ουγγαρίας. Και η… μοίρα έφερε Μπριζ και Παναθηναϊκό αντιμέτωπους στα προημιτελικά, τα γκολ των Σαραβάκου και Αντωνίου στο ΟΑΚΑ (2-2) δεν αποδείχθηκαν αρκετά: ήττα 1-0 στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» (σ.σ. που τότε ονομαζόταν ακόμη «Ολίμπιασταντιον») και αποκλεισμός.


Οι δύο σύλλογοι… παραδόξως, αντάμωσαν μόνο άλλη μια φορά στην Ευρώπη, κι αυτή σε όμιλο του Europa League το 2010-11, μαζί με Σεβίλλη και Καρπάτι Λβιβ: 1-1 στο Ντόρτμουντ και 0-0 στο Παρίσι. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει ηττηθεί ποτέ υποδεχόμενη γερμανικές ομάδες: 5-1-0, μόνη ισοπαλία η προαναφερθείσα με την Ντόρτμουντ. Η οποία Ντόρτμουντ, επί γαλλικού εδάφους, αριθμεί 3-2-6, οι νίκες ήταν το ’97 στη Βουργουνδία με 1-0 επί της Οσέρ, το ’11 στη Μασσαλία με 3-0 επί της Μαρσέιγ και το ’18 με 2-0 στο Μονακό.

Επίσης η Παρί από το 2016 –όταν είχαν αποκλείσει με δύο νίκες την Τσέλσι με το ίδιο σκορ (2-1)- δεν λέει να... σταυρώσει πρόκριση. Το 2017 ήταν ο απίθανος αποκλεισμός από την Μπαρτσελόνα (4-0, 1-6), το 2018 το νταμπλ ηττών από τη Ρεάλ (1-3, 1-2) και πέρυσι άλλη μία απίθανη περίπτωση. Το 2-0 στο «Ολντ Τράφορντ» και το 1-3 στο Παρίσι.

🔵🔴 Επί των αποψινών, η Παρί θα είναι ξεκούραστη μιας και αναβλήθηκε το σαββατιάτικο στο Στρασβούργο, αν και ο Τόμας Τούχελ περίμενε το ματς για να δοκιμάζει πράγματα. Στο Ντόρτμουντ πάντως, παίζοντας με τριάδα πίσω για πρώτη φορά στη σεζόν, προκάλεσε τη θυμηδία… Τελευταίο επίσημο της Παρί, το 5-1 στη Λιόν την περασμένη Τετάρτη, με το σκορ πάντως να… ξεφεύγει στο τέλος.

Σημαντικές οι απώλειες καθώς είναι τιμωρημένοι οι Μενιέ και Βεράτι και κατά 99% ο αναρρωνύων αρχηγός στόπερ Τιάγκο Σίλβα, λογικά (διότι ο τύπος δεν πιάνεται…) με 4-4-2 απόψε οι Γάλλοι με Ντι Μαρία, Νεϊμάρ στα άκρα και Εμπαπέ, Καβάνι μπροστά. Ωστόσο ο Εμπαπέ πέρασε από ίωση και ίσως ξεκινήσει ο Ικάρντι, ο δε Καβάνι δεν συμμετείχε στην προπόνηση οπότε είναι πιθανό να παίξει μπροστά ο Νεϊμάρ και να γίνουν αλχημείες στο κέντρο.

🟡⚫ Η Ντόρτμουντ καλείται να υπερασπιστεί ένα εξόχως «εύθραυστο» σκορ, έχει βελτιωθεί κάπως αμυντικά με δύο γκολ παθητικό στα τελευταία πέντε επίσημα, έσχατο το σημαντικό 2-1 στο Μένχενγκλάντμπαχ. Δεν σκόραρε στα τελευταία δύο ο Χάλαντ αλλά ο Σάντσο έφτασε τα 14 γκολ και τις 16 ασίστ στην Bundesliga! Γνωστές οι απουσίες των Ρόις, Ντιλέινι, με 3-4-2-1 οι Βεστφαλοί και τους Μπραντ, Σάντσο πίσω από τον Νορβηγό «μπομπέρ».

🦊 Στο πρώτο διεθνές… κεκλεισμένων μπήκαν επτά γκολ, το χθεσινό Βαλένθια – Αταλάντα 3-4, δείγμα του πόσο χαλαρώνει, νομίζω, τελικά τις ομάδες η απουσία του κόσμου. Η Παρί παραμένει, βάσει τιμών, αουτσάιντερ για την πρόκριση (θυμίζω: η ΠΣΖ είχε πονταριστεί πριν το πρώτο, στο 2.25), γκολ λογικά θα έχει αλλά τι απόδοση που να αξίζει, να βρεις; Ειδικά στο goalbetting, αστείες, εκτός κι αν κυνηγήσεις τα 4+ γκολ. Που και πάλι, ασύμφορες είναι, π.χ. το 1Χ με over 3,5 είναι μόλις στο 2.35. Οπότε κράτησα το combo της του να σκοράρουν αμφότερες και να μπουν μέχρι… πέντε. Λέτε να έχουμε νέο «Μεστάγια»; Τι να πω…

🦊 Κλισέ το «από το 1-1» ξεκινά, βάση του τρόπου που αγωνίζονται αλλά και ελέω της επιθετικής τους δεινότητας, αίσθησή μου είναι πάντως ότι στην Ντόρτμουντ υπάρχει μεγαλύτερη συσπείρωση και αποφασιστικότητα, μεγαλύτερη ακόμη και πριν τον πρώτο αγώνα, εν συγκρίσει με τους Γάλλους που ούτε πολύ ανταγωνιστικά ματς δίνουν εντός συνόρων, ούτε το κλίμα δείχνει καλό: άλλωστε πρόσφατα ήταν στο Παρίσι ο Μαξ Αλέγκρι… Συν ότι οι απουσίες κυρίως του Βεράτι, αλλά και του Τιάγκο Σίλβα, δεν είναι ασήμαντες παρά το βάθος» στο ρόστερ που έχει η Παρί. Κοντολογίς, διπλό, ωσάν και κάλυψη του προαναφερθέντος μακροχρόνιου, αν θέλετε…

🦊 Διαιτητής ο 41χρονος Αγγλος Αντονι Τέιλορ, πολύπειρος με 249 ματς καριέρας στην Premier League (και 3,5 κίτρινες κατά μέσο όρο). Στο Champions League αυτός ανεβαίνει στις 4,14 (58 σε 14) αλλά, ελέω ιδιοσυγκρασίας, δεν είναι ρέφερι που σφυρίζει πολύ και ανακόπτει τον ρυθμό. Μέχρι 5 αν βγουν νομίζω, «τρώγεται», όσες είχε βγάλει και ο Ισπανός Λαόθ στο πρώτο.

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 3.09) 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇪🇸 🇫🇷🇩🇪

⏩ 22:00 Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μ.: Ατλέτικο over 0,5 (1.77, Stoiximan)
⏩ 22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ: Goal/goal & under 5,5 (1.75, Stoiximan)

Ρίσκο 🇫🇷🇩🇪

⏩ 22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ: 2 (4.05, Novibet)

Κίτρινες κάρτες, δυάδα (απόδοσης 2.91) 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇪🇸 🇫🇷🇩🇪

⏩ 22:00 Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μ.: Over 4,5 κάρτες (1.87, Novibet)
⏩ 22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ: Under 5,5 κάρτες (1.56, Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ