foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τριημέρου! Clasico για κάρτες, «δικέφαλοι» για combo

Μποζιονέλος | 29 Φεβ 2020 10:49
El-Clasico-2020-Real-Madrid-vs-Barcelona-live-when-is-next-El-Clasico-kick-off-timedate.jpg

Ηταν… μακροχρόνια καλή η Πέμπτη, με το Europa League.

Κι αυτό διότι δύο προκρίσεις που μάλλον είχα ξεγράψει μετά τα πρώτα ματς των «32», βγήκαν: στο 2.30 η Μπασάκσεχιρ με τη Σπόρτινγκ (4-1 στην παράταση), στο 3.50 ο Ολυμπιακός με την Αρσεναλ!

Κατά τα λοιπά, γλυκιά ήταν η προχθεσινή βραδιά. Με, αρχικώς, διπλή πληρωμή με την Μπαρτσελόνα στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ: και 2.02 με αβάτζο 2,5 πόντων και 3.00 το combo με +4,5 και over 160,5 πόντους, που επιβεβαιώθηκαν στα τελευταία 5’’!

Στα του Europa βγήκε το combo του 2.61 της Βόλφσμπουργκ στο Μάλμε, κάσαρα τη Σαχτάρ (με διπλό στο 4.50) με το που ισοφάρισε ενώ ο Μαρτινέλι δεν έπαιξε στο Αρσεναλ – Ολυμπιακός.

Στα χαμένα, οι δυάδες: βγήκε το αμφίτερμα στο Πόρτο – Λέβερκουζεν αλλά όχι στο LASK– Αλκμααρ (νισάφι…), στην μπασκετική βγήκε το αβάτζο του Ολυμπιακού αλλά η Μπάγερν νίκησε στη Ζενίτ…

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τη μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία του και θα αντιμετωπίσει ίσως τη χειρότερη που τον περίμενε στους «16», τη Γουλβς: έχω αναφέρει και παλιότερα στη στήλη πόσο έχει γιγαντωθεί ως club μέσα σε μια διετία.

Βεβαίως, δεν θα είναι η πρώτη φορά, που ελληνική ομάδα θα παίξει στην ίδια σεζόν με τρεις ομάδες από την ίδια χώρα (Ολυμπιακός με Τότεναμ, Αρσεναλ και Γουλβς). Το έκανε και ο Παναθηναϊκός το 2001-02 με Μαγιόρκα στην πρώτη φάση ομίλων, Ρεάλ Μαδρίτης στη δεύτερη και Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League.


Καρναβάλι δεν υπάρχει αλλά η σημερινή είναι στήλη τριημέρου, με αναλύσεις από σήμερα σε… εύρος. Και επόμενη στήλη, από… Τετάρτη, επιβεβλημένη μια μικρή απουσία. Μου το συνέστησε ο… ντόκτορ.
Αναλύσεις ανά χώρα λοιπόν, με έμφαση (ως πάντα, σε τούτη τη διαδικτυακή γωνιά), παράθεση picks και πάντα με στόχο αφενός την εξεύρεση σημείων με αξία, αφετέρου special bets βασισμένα σε αριθμούς ή… ένστικτο.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι της… παραλιακής

🦊 🇹🇷 Επί δύο μήνες… τρένο πάει η Τράμπζονσπορ, δεύτερη στη SuperLig, ένα βαθμό πίσω από τη Μπασάκσεχιρ αλλά και με ματς λιγότερο. Στο τελευταίο πήρε παλικαρίσιο βαθμό στις καθυστερήσεις, 2-2 με την Μπεσίκτας, είχε και τύχη αλλά αύξησε στις επτά αγωνιστικές (6-1-0) το αήττητο σερί της. Στο ντέρμπι της… παραλιακής, και του Πόντου, υποδέχεται τη Ρίζεσπορ δίχως τον μπακ Περέιρα, τον στόπερ Κάμπι και με αμφίβολους τον Αγγλο σταρ φορ Στάριτζ, τον εξτρέν Ενγουακέμε και τον στόπερ Χοσεϊνί. Στη Ριζούντα το κλίμα δεν είναι καλό, τρίτη σερί ήττα με το 2-1 από την Μπασάκ, υπό αμφισβήτηση προπονητής και ορισμένοι παίκτες. Public bet θα γίνει ο άσος, στράφηκα στο αμφίτερμα.  Χωρίς διπλό από το 2006 (με 6-1-0 έκτοτε για τους «μπορντομαβιλέρ».

Τρίτη και… φαρμακερή η Πάντερμπορν

🦊 🇩🇪 Φαβορί και αουτσάιντερ, κλασικά, στην Bundesliga. Η αήττητη στη Βεστφαλία φέτος Μπορούσια (12-4-0) έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές στα 27/28 τελευταία παιχνίδια της εντός «Βεστφάλεν» και υποδέχεται τη Φράιμπουργκ, από την οποία είναι αήττητη στα τελευταία 17 γενικά (14-3-0) και από τον Οκτώβριο του 2001 εντός (10-1-0 έκτοτε). Όχι πως αξίζει κάτι στοιχηματικά, και τον Χάλαντ (με 12 γκολ σε οκτώ επίσημα ματς) τον… μυρίστηκαν στις αποδόσεις. Σε καλούλα τιμή να μπουν τουλάχιστον δύο ως την ανάπαυλα.

🇩🇪 Ενδιαφέρον ματς πάντως το Μάιντζ – Πάντερμπορν. Μια Μάιντζ που έχει απωλέσει και την εντός έδρας γνωστή δυναμική της (0-1-4 στα τελευταία πέντε), έχει πέντε ήττες στα τελευταία επτά ενώ η νεοφώτιστη συνεχίζει το… αλέγκρο ποδόσφαιρό της, ακόμη και στο Μόναχο με την Μπάγερν το έκανε πράξη, κέρδισε εντυπώσεις, έχασε με 3-2. Ουραγός μεν αλλά ουδείς την υποτιμά. Στις (μόνες) άλλες δύο επισκέψεις της στη Μαγεντία η Πάντερμπορν συνετρίβη: 6-1 τον Απρίλη του ’08 και 5-0 τον Ιανουάριο του ’15 αλλά έκτοτε άλλαξαν πολλά. Και αξίζει το ρίσκο, υπέρ της ουραγού, έστω και στο ασιατικό +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία.

🇩🇪 Κατά τα λοιπά, η Γκλάντμπαχ δεν ποντάρεται στο δίφραγκο μέσα στο Αουγκσμπουργκ, την οποία μάλιστα δεν έχει νικήσει ποτέ εκεί σε επίπεδο Bundesliga (0-5-3), η Μπάγερν δεν αξίζει στο Σίνσχαϊμ (έχασε πάντως για ένα μήνα τον Λεβαντόφσκι!), το αμφίτερμα στο Κολωνία – Σάλκε είναι χαμηλά, η Ουνιόν σκληρή ενάντια στην κουρασμένη Βόλφσμπουργκ.

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 3.23) 🇹🇷 🇩🇪

16:00 ΤράμπζονσπορΡίζεσπορ: Goal/goal (1.78, Sportingbet)
16:30 ΝτόρτμουντΦράιμπουργκ: Over 1,5 ημίχ (1.82, Sportingbet)

Ασιατικό 🇩🇪

16:30 ΜάιντζΠάντερμπορν: 2 +0,25 ΑΗ (2.41, Betshop)

Δίχως νίκη από… την Πρωτοχρονιά

🦊 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Το ενδιαφέρον στην Premier League είναι περισσότερο στην… ουρά, «πετσοκομμένο» το πρόγραμμα ελέω του τελικού του Carabao Cup την Κυριακή. Και το μόνιμο… ερώτημα, αν θα γκελάρει (ή ηττηθεί) η Λίβερπουλ του τρομερού 26-1-0 απολογισμού, πάντως σε φουλ φόρμα δεν είναι, αλλά παίζει με τη Γουότφορντ που δεν βλέπεται. Το δε Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας είναι τοπικό ντέρμπι, του M23, ήτοι του αυτοκινητόδρομου που ενώνει το Σάσεξ με το νότιο Λονδίνο. Και το Μπόρνμουθ – Τσέλσι θα έπαιρνε για κόντρα αν ήταν καλύτερα η γηπεδούχος.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Η Γουέστ Χαμ είναι εντός της διακεκαυμένης ζώνης πια, μετά το 3-2 στο Λίβερπουλ (όπου έπαιξε με ψυχή) και υποδέχεται μια από τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδας της κατηγορίας, τη Σαουθάμπτον, η οποία με το 2-0 επί της Βίλα πήρε διαφορά ασφαλείας 10 πόντων από τη γραμμή. Πιο άνετη, άρα πιο επικίνδυνη, πάντως βλέπω τους «χάμερς», έστω και με κάλυψη. Δεν έχουν φέρει πάντως ισοπαλία στα τελευταία εννέα ανεξαρτήτως έδρας: 6-0-3 η Γουέστ Χαμ που νίκησε και στα τέσσερα τελευταία τους «άγιους» αλλά δεν έχει νίκη στα τελευταία οκτώ επίσημα (0-2-6, από το Κύπελλο με την Τζίλιγχαμ) και στο πρωτάθλημα, επιμέρους, από… την Πρωτοχρονιά και την 4άρα επί της Μπόρνμουθ.

14 μήνες χωρίς εκτός έδρας νίκη

🦊 🇳🇱 Στην Eredivisie η Φένλο διατηρείται σε καλή κατάσταση, με αήττητο επτά αγώνων (3-3-0), διατηρείται άνω της ζώνης και έρχεται από σπουδαία νίκη με 1-0 στο Χρόνινχεν εκμεταλλευόμενη λάθος του αντίπαλου κίπερ. Υποδέχεται τη Φορτούνα Σιτάρντ που ήταν αρκετά καλή παρά την ήττα με 2-1 από τη Φέγενορντ και διατηρήθηκε έστω και οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Σημαντική και η επάνοδος του στόπερ Νινάι. Γειτονικό ντέρμπι το ματς στην περιοχή της Λιμβουργίας, χωρίς διπλό η Φορτούνα επί της Φένλο από το… 1992 (0-4-7 έκτοτε) και χωρίς εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα από τον Δεκέμβριο του 2018 (0-3-19 έκτοτε)! Κόντρα στα δεδομένα, funbetισα με το… φορτουνάτο διπλό, δεν κατανοώ γιατί σήμερα το πρωί το διπλό έπεσε στο 3.30 από 3.90…

Fun bet 🇳🇱

20:45 Φένλο - Φορτούνα Σιτάρντ: 2 (3.30, Bwin)

Αλσατικό ρίσκο

🦊 🇫🇷 Ματς κάθε ενδιαφέροντος στη Ligue 1, αφαιρείται φυσικά το Παρί – Ντιζόν αλλά και το ντέρμπι μεγάλης αντιπαλότητας, ανάμεσα σε Λιόν και Σεντ Ετιέν, με την ευχή μου για ένα ξεγυρισμένο διπλό αλλά δεν το βλέπω… αρκετή ισοπαλία νομίζω έχει το Αμιάν – Μετς (έχει 0-6-8 στα τελευταία 14 η ομάδα της Αμιένης, χωρίς τον αρχισκόρερ Ντιαλό η Μετς), όπως και το Μπρεστ – Ανζέ, λογικά η Μονακό θα πάρει τη Ρεμς, καμία αξία στο δίφραγκο της Ρεν στην υποβιβασμένη Τουλούζη. Στο δε Μπορντό – Νις, όσο κι αν ψάχτηκα για το διπλό, είναι παντελώς απρόβλεπτες και δεν βγαίνει άκρη, πάντως οι Γιρονδίνοι έχουν από τον Ιανουάριο του 2011 να νικήσουν υποδεχόμενοι του Βρετόνους (0-4-4 έκτοτε).

🇫🇷 Κι απέμεινε το Μονπελιέ – Στρασβούργο. Η Μονπελιέ έχασε κι άλλο έδαφος μετά το 1-0 από την Ανζέ, εντός «Μοσόν» έχει πάρει τους 29/37 φετινούς της βαθμούς αλλά ως πότε θα συνεχίζεται το τροπάρι; Συν ότι μόνο μια νίκη στα τελευταία πέντε, όπου έβαλε μόνο δύο γκολ. Το Στρασβούργο κόλλησε στο 0-0 με την Αμιάν χάνοντας, κλασικά, ευκαιρίες στο τέλος, αλλά έχει βελτιωθεί στα τελευταία εκτός Αλσατίας, σκοράροντας πιο εύκολα. Μεγάλο το κίνητρο της 3ης θέσης, πασχίζει να κρατηθεί πάνω από τη Λιλ, παίζει πλήρης, αξίζει μια… ριξιά.

Κάλυψη 🇫🇷

21:00 Μονπελιέ – Στρασβούργο: 2 dnb (2.32, Betshop)

Αναλύσεις και προγνωστικά Κυριακής 1/3

Δάσκαλος εναντίον… μαθητή στο Λονδίνο

🦊 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Ματσάρες έχει Κυριακή στο Νησί. Η πολύ ανεβασμένη, επί ημερών Κάρλο Αντσελότι, Εβερτον υποδέχεται τη σχετικώς βελτιωμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Εβερτον ήταν καλή με την Αρσεναλ, μπορούσε το πρώτο διπλό εκεί μετά από 24 χρόνια, οριακά κρίθηκε εντέλει και ελέω λαθών πίσω. Η Γιουνάιτεντ έριξε 5άρα στην Μπριζ την Πέμπτη αλλά έχει επίσης θέματα πίσω, ακόμη κι όταν νικά, σε καλή τιμούλα το αμφίτερμα.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Πορτογαλικός… εμφύλιος στο Λονδίνο, Ζοσέ Μουρίνιο εναντίον Νούνο Σάντο στο Τότεναμ – Γουλβς, δεύτερό τους αντάμωμα καθώς στα μέσα Δεκεμβρίου ο Special One είχε ήδη αναλάβει τους «σπερς» στο 2-1 του «Μόλινιου» με γκολ του Βερτόνχεν στο 91’, αποτέλεσμα που στέρησε μάλιστα από τους «λύκους» το ρεκόρ των 12 αγωνιστικών χωρίς ήττα, που κρατούσε από το… 1961. Ο Σάντο μάλιστα ήταν αναπληρωματικός τερματοφύλακας του Μουρίνιο στην Πόρτο το 2002-04 και έκτοτε διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Τριπλή… για ΠΡΟ-ΠΟ το ματς στοιχηματικά, πιθανό το αμφίτερμα που επιβεβαιώθηκε στα επτά από τα τελευταία οκτώ μεταξύ τους.

Ο τελευταίος τίτλος της Βίλα, ο μόνος χαμένος της Σίτι

🦊 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Τα χρόνια περνούν αλλά μερικά ματς μένουν στην άκρη του μυαλού. Θυμάμαι καλά τον τελικό του Λιγκ Καπ του 1996 ανάμεσα σε Αστον Βίλα και Λιντς, 3-0 οι «βίλατζερς» του Μπράιαν Λιτλ με τον Σάβο Μιλόσεβιτς να… οργιάζει στο «Γουέμπλεϊ» με ένα γκολ και μια ασίστ, τα άλλα ο Ιαν Τέιλορ και ο Ντουάιτ Γιορκ, δύο χρόνια προτού ο… Τρινιντανταίος πάει στη Γιουνάιτεντ. Η Λιντς του Χάουαρντ Γουίλκινσον ήταν καλή τότε, με Γκάρι Κέλι, Γκάρι Σπιντ, Λούκας Ραντέμπε, Γκάρι ΜακΑλιστερ, Τόμας Μπρολίν, Τόνι Γεμπόα.

Το αναφέρω διότι ο εν λόγω ήταν ο τελευταίος τίτλος της Βίλα ως σήμερα, από τους συνολικά 20 που έχει πάρει, με τελευταίο πρωτάθλημα το ’81 και Κύπελλο το ’57. Στο Λιγκ Καπ όμως η Βίλα είναι, με 5 τίτλους, στη δεύτερη θέση, μαζί με Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, έχει μάλιστα 5/8 κατακτήσεις και τελευταία παρουσία το 2010 με την ήττα 2-1 από τη Γιουνάιτεντ.

Βίλα εναντίον Σίτι λοιπόν στο «Γουέμπλεϊ», στον τελικό του Carabao Cup. Μια Βίλα που πασχίζει για τη σωτηρία, αλλά δύσκολα θα τη βγάλει καθαρή αν παίζει όπως στο 3-0 στο Σαουθάμπτον, έχει κι αμφίβολο τον εξτρέμ Ελ Γκάζι.

Η Σίτι έρχεται από το… έπος της Μαδρίτης και το 2-1 επί της Ρεάλ που τη φέρνει με ενάμισι πόδι στα προημιτελικά του Champions League, αν το πάρει θα γίνει μόλις η δεύτερη με τρεις σερί κατακτήσεις στον θεσμό μετά το καρέ της Λίβερπουλ (1981-84). Και θα φτάσει τα 7 τρόπαια στον θεσμό, ούσα μόνο πίσω από τη Λίβερπουλ (με 8) ενώ έχει μόνο νίκες ως φιναλίστ πλην του 1974 και της ήττας από τη Γουλβς.


Είθισται πάντως στη γιορτή του τελικού ο εκάστοτε… Δαυίδ να σκοράρει, όπως το Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον 3-2 το ’17, το Σίτι – Σάντερλαντ 3-1 το ’14, το Γιουνάιτεντ – Βίλα 2-1 το ’10. Αλλά με αυτή τη Βίλα, δεν βάζεις το χέρι σου στη φωτιά. Ερώτημα η ενδεκάδα αλλά το να δούμε πάλι τη Σίτι με δύο… ψευτοεννιάρια (Σίλβα και Ντε Μπράινε) είναι απίθανο, ο Αγουέρο αναμένεται να επανέλθει στην ενδεκάδα, πιθανώς και ο Στέρλινγκ. Από έμπνευση, να μη βάλει μόνο ένα ο Αργεντινός…

Σκόρερ, special 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

18:30 Αστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι: Αγουέρο 2+ γκολ (3.65, Stoiximan)

Τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη από τον… Λουτσέσκου


🦊 🇬🇷  Αυλαία στη regular season της Super League 1, κατ’ εμέ to the point η παρουσία των play offs καθώς διεξάγεται φέτος ένα τόσο συναρπαστικό πρωτάθλημα, που η διαφορά των 5 βαθμών μεταξύ πρώτου και δεύτερου δεν αποτελεί εχέγγυο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🇬🇷  Βαθμολογικά το ενδιαφέρον πάντως είναι μικρό, πρακτικά μόνο για την 6η θέση, η οποία κλειδώνει αν ο ΟΦΗ νικήσει τη Λαμία ή φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τον Αστέρα (και τον Ατρόμητο). Ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Σίμου έχει μόνο δύο νίκες στα τελευταία 12 ματς (2-3-7), με την ΑΕΚ σφύριξε αδιάφορα στο ΟΑΚΑ και κινδύνεψε με συντριβή. Χωρίς νίκη σε οκτώ ματς (0-5-3) η Λαμία του Ακη Μάντζιου. Αξία βέβαια στο 1.20 (!) του άσου δεν υφίσταται, απλώς ο ΟΦΗ έχει τον τρομερό απολογισμό του… 0-10-2 στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων του στο «Γεντί Κουλέ»! Χαμηλά βέβαια ο άσος στο 45λεπτο, στο 1.65, με ρίσκο επέλεξα δύο γκολ του ΟΦΗ ως την ανάπαυλα (κι αν βγει, βγήκε).

🇬🇷 Αδιάφορο ματς στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βόλο, ο οποίος άλλαξε προπονητή και συνεχίζει με τον βοηθό Στέφανο Ξηροφώτο. Αλλαγές ετοιμάζει ο Γιώργος Δώνης στην ενδεκάδα, ελλείψει Δώνη και Ζαχίντ, πιθανώς να ξεκινήσει βασικός ο Περέα που αξίζει για goalscorer (στο 2.50 κινείται).

🇬🇷 Οι δε «δικέφαλοι» παίζουν εκτός, σε ματς του χεριού τους και φυσικά με κίνητρο νίκης. Ο ΠΑΟΚ παίζει στην Ξάνθη, με πολύ κόσμο στο πλευρό του (κλασικά), αριθμεί έξι σερί νίκες επί των ακριτών και με τελευταία ήττα τον Δεκέμβριο του ’14 με 4-2. Τότε η Ξάνθη είχε τον… Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο και ο ΠΑΟΚ τον Αγγελο Αναστασιάδη, δεύτερο… κουλό ότι δύο είχαν μπει από τον Παντελή «βάλε ένα γκολ και ας πεθάνω» Καπετάνο, και ένα από Λουσέρο και Κλέιτον, είχαν μειώσει Κλάους Αθανασιάσης και Μακ. Στο αυριανό θα έχει έναν πρώην προπονητή του αντίπαλο, τον Γιώργο Παράσχο. Στο… 1.15 το διπλό, δύσκολα πάντως θα έχει πολλά γκολ το ματς, ο ΠΑΟΚ έχει να σκέφτεται και τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

🇬🇷 Η ΑΕΚ παίζει στη Νέα Σμύρνη και σε κεκλεισμένων των θυρών ματς ενάντια στον Πανιώνιο, ο οποίος μόνο με θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στα play out, όντας στο -7 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό μετά την ήττα με 1-0 στο μεταξύ τους ματς στο Αγρίνιο ενώ συνεχίζει με υπηρεσιακό τον Λεωνίδα Βόκολο. Η «Ενωση» έχει βελτιωθεί πολύ επί ημερών Μάσιμο Καρέρα, «έσφιξε» αμυντικά και σκοράρει πιο εύκολα, έχει βέβαια να σκέφτεται τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Αρη στο ΟΑΚΑ. Παραδόξως βέβαια το διπλό αγγίζει ως και το 1.60, διπλασιάζει αν συνδυαστεί με τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς.

Matchcombo, ρίσκο 🇬🇷

19:00 ΟΦΗ – Λαμία: ΟΦΗ over 1,5 στο α’ ημίχ. (3.20, Netbet)

Clasico για κάρτες

🦊 🇪🇸  Αντιστοιχηματικό… όσο δεν πάει το πρόγραμμα στην Primera Division, μάλλον επειδή τα σταυρώματα της αγωνιστικής είναι άσχημα, ειδικά στα ματς του Σαββάτου. Δεν δικαιολογείται αυτή η Βαλένθια στο 2.20 με την Μπέτις, δε στέκει να είναι φαβορί αυτή η Θέλτα στη Γρανάδα, unfair η τιμή της Σεβίλλης, αδιανόητο να είναι η Αθλέτικ Μπιλμπάο των δέκα αγωνιστικών χωρίς νίκη στο 2.20+ με τη Βιγιαρεάλ.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🇪🇸  Πρακτικά έμειναν… δύο. Το πρώτο, στις Βαλεαρίδες Νήσους όπου η Μαγιόρκα πετυχαίνει τη Χετάφε μετά τα ματς, και την πρόκριση, με τον Αγιαξ, όσο καλή ομάδα είναι άλλο τόσο στερείται εναλλακτικών η Μαδρικένα. Εντός «Σαν Μοΐς» η Μαγιόρκα έχει πάρει τους 20/22 φετινούς της βαθμούς, ίσως το timing συνηγορεί για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.


🇪🇸  Και φυσικά υπάρχει το clasico της Μαδρίτης όπου Ρεάλ και Μπαρτσελόνα ψάχνουν… φάρμακο στις διαρκώς μέτριες, ως κακές, εμφανίσεις τους. Η «βασίλισσα» με δύο εκτός προγράμματος απώλειες έχασε την πρώτη θέση, η Σίτι έριξε κι άλλο αλάτι στην πληγή, οι πρώτες μουρμούρες για τον Ζινεντίν Ζιντάν ήδη ακούγονται ενώ λείπουν Αζάρ και Ροδρίγο. Η Μπάρτσα δεν ήταν καλή ούτε στη Νάπολη, κάλλιστα θα μπορούσε να είχε ηττηθεί (1-1), ο Κίκε Σετιέν εμμένει στο 4-4-2 που εμφανώς δεν της ταιριάζει αλλά δεν έχει και παίκτες για κάτι άλλο. Λογικά παρών ο Πικέ, εκ νέου εκτός Αλμπα, Σέρχι Ρομπέρτο, Ντεμπελέ και Σουάρες. Στο ντέρμπι του πρώτου γύρου είχαμε πιάσει απόδοση 20.08 με ακριβές σκορ 0-0 (που είχε να εμφανιστεί από το 2002), σε τούτο άκρη δε βγαίνει. Ναι, η αουτσάιντερ τιμή της Μπάρτσα ιντριγκάρει, δεν βλέπω νίκη της ομάδας μου (για να τα λέμε όλα) αλλά ούτε και οι Καταλανοί με πείθουν.

Το 1-1 γυροφέρνει το μυαλό, στο 7άρι ως ακριβές σκορ, χαμηλότερα (αλλά σε καλή τιμή) ο συνδυασμός ισοπαλίας με γκολ εκατέρωθεν, στο 4.35. Κράτησα πάντως τη διπλή ευκαιρία της Μπαρτσελόνα συνδυαζόμενη με goal/goal, κυρίως ελέω τιμής. Εξτρα, οι κάρτες. Αν και ο Ματέου Λαόθ είναι γνωστός… καρτάκιας στην Ισπανία, νομίζω ότι το line είναι υψηλό και δύσκολα θα βγουν οι οκτώ κίτρινες του πρώτου γύρου. Προσοχή: ανάλογα το πού ποντάρεις, μερικές αναφέρονται στις κάρτες και στις κόκκινες, την οποία προσμετρούν ως δύο κίτρινες (ακόμη κι αν είναι απευθείας αποβολή).

Μονό, αξία 🇪🇸

19:30 ΜαγιόρκαΧετάφε: 1 dnb (2.48, Betshop) 

Κίτρινες κάρτες 🇪🇸

22:00 Ρεάλ ΜαδρίτηςΜπαρτσελόνα: Under 6,5 (2.25, Bwin)

Matchcombo 🇪🇸

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης –Μπαρτσελόνα: Χ2 & g/g (2.40, Stoiximan)

Χωρίς διπλό από την εποχή του… Στραματσιόνι


🦊 🇮🇹 Σε… καραντίνα» το πρωτάθλημα της Serie A με πέντε ματς κεκλεισμένων των θυρών στην αγωνιστική και, ως όλα δείχνουν, και το Derby d’ Italia ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ιντερ.

ΟΚ, καλή μπαλίτσα παίζει η Φιορεντίνα αλλά την ποντάρεις στο Ούντινε; Το 1.70 της Μίλαν αξίζει όταν σκοράρει σχεδόν αποκλειστικά ο Ρέμπιτς εσχάτως; Στο Λέτσε – Αταλάντα το goalbetting είναι χαμηλά, η Πάρμα… παραδόξως πληρώνει άνω του διπλασιασμού με την ΣΠΑΛ, η Ρόμα έρχεται από δύσκολη ρεβάνς στη Γάνδη και η Κάλιαρι δεν είναι παίξε – γέλασε, γενικώς ένα πρόγραμμα κακό.

🇮🇹 Και τι απέμεινε; Αρχικά το ντέρμπι, χωρίς κόσμο (εκτός απροόπτου) στο Τορίνο, ανάμεσα σε μια Γιουβέντους που ήταν κακή και δίκαια ηττήθηκε στο Λιόν, έστω και αν δεν της δόθηκε καθαρό πέναλτι, και την Ιντερ που πέρασε εύκολα τη Λουντογκόρετς την Πέμπτη αλλά έχει μείνει 6 βαθμούς πίσω. Η γκρίνια για τον Μαουρίτσιο Σάρι και τα ερωτήματα για το αν μπορεί να οδηγήσει ψηλά τη Γιούβε αυξήθηκαν, πολύ θα ήθελε να τα μεγαλώσει κι άλλο ο Αντόνιο Κόντε που κατέκτησε 21 τρόπαια ως παίκτης και προπονητής των «μπιανκονέρι». Στο 59-16-11 η συνολική παράδοση, 8-4-1 στα τελευταία 13 με μόνο διπλό τον Νοέμβριο του 2012, τότε 2-1 με γκολ από Μιλίτο και Παλάσιο και τεχνικό τον… Αντρέα Στραματσιόνι, μετέπειτα του Παναθηναϊκού.

Εποχή που έπαιζαν βέβαια ακόμη ο Ζανέτι, ο Σάμιουελ και ο Καμπιάσο με την Ιντερ… Στο 2.25 ο άσος με το που ανακοινώθηκε ότι δεν θα έχει κόσμο (από το 1.95), σε ίδια τιμή το να σκοράρουν και οι δύο και να μπουν τουλάχιστον τρία στο ματς. Και έλα μωρή Ιντεράρα, κάνε την κηδεία…

Update 20:00: Αναβλήθηκαν τα Γιούβε - Ιντερ, Ουντινέζε - Φιορεντίνα, Μίλαν - Τζένοα, Πάρμα - Σπαλ και Σασουόλο - Μπρέσια που αρχικά επρόκειτο να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρώνΝέα ημερομηνία ορίστηκε η 13η Μαΐου, τέσσερις μέρες πριν από τη διεξαγωγή της προτελευταίας αγωνιστικής!

🇮🇹 Και, δεύτερο, αν, κατ’ εμέ, αξίζει ένα από όλο το ιταλικό πρόγραμμα είναι το… καθαροδευτεριάτικο ανάμεσα σε Σαμπντόρια και Βερόνα. Για τον ίδιο λόγο δεν έπαιξε η «Σαμπ» με την Ιντερ στο Μιλάνο, στο τελευταίο είχε συνθλιβεί με 5-1 από τη Φιορεντίνα. Ούτε η Βερόνα έπαιξε (με την Κάλιαρι) και τρέχει ένα… τρελό αήττητο σερί δέκα αγωνιστικών αλλά με τρεις ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα, συν ότι δεν παίζει ελέω τιμωρίας ο ηγετικός μέσος Βελόσο. Στο 19-9-1 η συνολική τους παράδοση στη Γένοβα με μόνο διπλό το… 1972. Το κίνητρο της επιβίωσης, και της παραμονής, παίζει –θαρρώ- ρόλο.

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ