foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ενας μυρωδιάς Γερμανός, ένα γήπεδο εφιαλτών (και ισοπαλιών) και… η Στάζι

Μποζιονέλος | 19 Φεβ 2020 13:10
tote-bay-1982.jpg

Το ‘χω ήδη λατρέψει αυτό το παλικάρι, κι ας με πλήγωσε (στοιχηματικά) χθες: ο Χάλαντ (ή Χάαλαντ, θα καταλήξουμε κάποια στιγμή…) έβαλε δύο στην Παρί και στέλνει την Μπορούσια στο Παρίσι έχοντας το πάνω χέρι… Βεβαίως, πρέπει να συγχαρούμε δημόσια τον Τόμας Τούχελ, αυτό τον μέντορα της προπονητικής, αυτό το γερμανικό χαλί που ούτε για να σκουπίζεις τα πόδια δεν κάνει, αυτόν τον Γερμαναρά μυρωδιά. Ο τύπος επί σειρά μηνών δούλεψε το 4-4-2 για να το μετατρέπει σε επιθετικό 4-2-4 (με Ντι Μαρία και Νεϊμάρ στα άκρα) και ανασταλτικό στην πρώτη του εκδοχή και, στο πιο κρίσιμο (ως το επόμενο) ματς της σεζόν κατέβασε 3-4-3!

Τέσπα, που λένε και οι νέοι. Ηταν τυχερή, αλλά με πάθος, χθες η Ατλέτικο, φλύαρη και κακή η Λίβερπουλ (στο 2.00 πλέον η πρόκριση της, αντί για 1.28), δύο οι πληρωμές χθες, αμφότερες από τη Μαδρίτη. Το γκολ του Σάουλ σε απόδοση 13.00 (αλλού τη βρήκατε και παραπάνω – και μπράβο) και το combo 1Χ & under 3,5 στο 2.06.

Σας τα ‘γραφα για το απίστευτο αήττητο της Ατλέτι, άλλωστε…

Επί προσωπικού, ευχαριστώ για τα μηνύματά σας, πρώτο βράδυ που ο πυρετός έπεσε αισθητά, αν μειωθεί και ο βήχας μάλλον τη βγάλαμε καθαρή (χεχε).



Δύσκολα ηττάται στο «Σαν Σίρο»… η Βαλένθια


⏳📜📰 Αταλάντα και Βαλένθια ήταν ίσως οι πιο… αουτσάιντερ ομάδες των «16», ωστόσο αντάμωσαν καθότι οι Λεβαντίνοι είχαν πάρει, με τη νίκη στο Αμστερνταμ επί του Αγιαξ, σπουδαίο διπλό στην τελευταία αγωνιστική και, παράλληλα, την πρωτιά του ομίλου, ενώ οι «μπεργκαμάνσκι» τερμάτισαν πίσω από τη Σίτι, με 7 βαθμούς, στον δικό τους όμιλο όπου είχαν ξεκινήσει με 3/3 ήττες. Μαγκιά!

Εννοείται πως οι δύο σύλλογοι ανταμώνουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους και, δη, σε ουδέτερο πρακτικά μιας και η Αταλάντα στην Ευρώπη χρησιμοποιεί ως έδρα το «Σαν Σίρο», 50 χλμ. μακριά από το γειτονικό Μπέργκαμο.

Επίσης, η Αταλάντα πρώτη φορά αντιμετωπίζει ισπανική ομάδα ενώ για τη Βαλένθια είναι η 29η αναμέτρηση ενάντια σε Ιταλούς: 10-6-12 ο απολογισμός των «νυχτερίδων» και, επιμέρους, 2-4-8 επί ιταλικού εδάφους. Οι νίκες της ήταν αμφότερες στο πλαίσιο ομίλων. Η πρώτη, τον Φεβρουάριο του 2003 για το Champions League επί της Ρόμα με 1-0 με γκολ του Τζον Κάριου στο 73’ και προπονητή τον Ράφα Μπενίτεθ. Και, η τελευταία ως σήμερα, τον Δεκέμβριο του 2009 στο Europa με 2-1 επί της Τζένοα με γκολ των Σαλτόρ και Νταβίδ Βίγια και προπονητή τον Ουνάι Εμερι.


Στο δε «Σαν Σίρο» / «Τζιουζέπε Μεάτσα», η Βαλένθια θα αγωνιστεί για έκτη φορά: πέντε φορές αντιμετώπισε την Ιντερ γνωρίζοντας μόνο μια ήττα (0-4-1) και μια την Μπάγερν στον τελικό του Champions League 2001. Η ομάδα του Εκτορ Ραούλ Κούπερ έφτανε για δεύτερη σερί σεζόν στον τελικό, ο οποίος κρίθηκε στα πέναλτι τόσο στο 90λεπτο (50’ πέν. Εφενμπεργκ / 3 πέν. Μεντιέτα) όσο και… στο τέλος, με Ζάχοβιτς, Καρμπόνι και Πελεγκρίνο να αστοχούν και να αφήνουν τη Βαλένθια με τον άτυπο, και άσημο, τίτλο της «βασίλισσας χωρίς στέμμα». Πλάκα πλάκα όμως, η Βαλένθια σε έξι ματς στο εν λόγω γήπεδο έχει πέντε ισοπαλίας.

Η Αταλάντα μετέχει φέτος για συνολικά έβδομη φορά (σεζόν) στην Ευρώπη. Από φάση ομίλων και μετά βρέθηκε την άνοιξη του ’18, στο Europa, ενάντια στην Ντόρτμουντ (1-1 και 2-3), μεγαλύτερη επιτυχία της ήταν τα ημιτελικά του Κυπελλούχων το ’88 (αποκλείστηκε με δύο ήττες από τη Μαλίν) και, συνολικά, ως γηπεδούχος στην Ευρώπη έχει 12-7-2: μια ήττα από τη Μαλίν το ’88 με 2-1 και άλλη μια φέτος, στον όμιλο, από τη Σαχτάρ (επίσης με 2-1).

🇮🇹🇪🇸 Επί των αποψινών, το γήπεδο αναμένεται να γεμίσει, θα έχει και οπαδούς της Ιντερ, οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους της Βαλένθια που έλαβαν 2.300 εισιτήρια αλλά αναμένεται να ξεπεράσουν απόψε τους 3.000. Όχι πως παίζει μπάλα ο κόσμος, αλλά λέμε… Ο Τζιαμπιέρο Γκασπερίνι κάνει εξαιρετική δουλειά στην Αταλάντα (η οποία σε 31 ματς στη σεζόν έχει ήδη βάλει 72 γκολ!), η οποία πέρασε μια μίνι «κοιλιά» αγωνιστικά, δείχνει όμως ότι εξήλθε αυτής. Χωρίς ελλείψεις οι «μπεργκαμάνσκι» με πιθανό το σενάριο ο Γκασπερίνο να μην ξεκινήσει με κλασικό φορ (Ζαπάτα) αλλά με ψευτοεννιάρι τον Ιλισιτς.

Στη δε Βαλένθια όμως, οι ελλείψεις είναι πολλές, συνολικά οκτώ: οι στόπερ Γκαράι και Παουλίστα, ο νεοφερμένος μπακ Φλορέντσι, οι μέσοι Κανγκ-Ιν και Κοκλέν, ο goleador φορ Ροδρίγο και μακροχρόνια οι Βαγέχο και Πιτσίνι. Περιορισμένες οι λύσεις για τον Αλμπερτ Θελάδες.

Το απουσιολόγιο της Βαλένθια έφερε τον άσο από το 1.85 ως και 1.65 σε μερικές, θυμίζω ότι τη μέρα της κλήρωσης ήταν στο… 2.30. Μην τρελαθούμε όμως, για πρωτάρα στον θεσμό μιλάμε. Ομαδάρα ναι, που χαίρεσαι να τη βλέπεις, αλλά στοιχηματικά είναι αυτοκτονικός ο άσος. Και δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία, φορά που βλέπεις μια ομάδα σε σημαντικές ελλείψεις - και πάει και παίρνει αποτέλεσμα. Ειδικά με την άμυνα της Αταλάντα, που συχνά είναι αφελής.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Κοντολογίς, δύο τινά. Το πρώτο, να ανοίξει το σκορ η Βαλένθια, χωρίς να βγαίνει από κάποιο στατιστικό ή κάτι άλλο, απλώς μια έμπνευση που πληρώνει καλά.

🦊 Για σκόρερ, ο παιχταράς Ιλισιτς δεν έβαλε ούτε ένα στους ομίλους αλλά έχει βάλει 10 στα τελευταία 9 επίσημα των «μπεργκαμάνσκι», μια μάλλον προφανής επιλογή και πληρώνει γύρω στο 2,5άρι. Στηριζόμενος στο… σενάριο η Αταλάντα να δυσκολευτεί, ίσως η λύση έρθει από τον πάγκο, κάτι που μπορεί βέβαια να ισχύσει και για τη Βαλένθια. Και πληρώνει ωραιότατα…

Σκόρερ 🇮🇹🇪🇸

⏩ 22:00 Αταλάντα – Βαλένθια: Σκόρερ από τον πάγκο (3.70, Stoiximan)

38 χρόνια χωρίς… ισοπαλία με Γερμανούς

⏳📜📰 Περίεργη.. διασταύρωση, από πλευράς ονομάτων, και το Τότεναμ – Λειψία αλλά με το νέο σύστημα διεξαγωγής του Champions League, και με κλειδωμένα τα 26/32 εισιτήρια των ομίλων, θα πρέπει να το συνηθίσουμε.

Η Τότεναμ του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, που έφτασε ως τον τελικό πριν από εννέα μήνες, είναι πια η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο… στην ταμπέλα. Διότι οι διαρκείς τραυματισμοί της δεν επιτρέπουν να δούμε τι αγωνιστικό πλάνο έχει ο Πορτογάλος για τους «σπερς», την ώρα που αντιμετωπίζει μια ομάδα που ιδρύθηκε το 2009 αλλά διεκδικεί τον τίτλο στην Bundesliga. Και δεν είναι τυχαίο.

Εννοείται πως συναντιούνται για πρώτη φορά στα Κύπελλα Ευρώπης. Η Τότεναμ αντιμετωπίζει για 27η φορά γερμανική ομάδα και έχει απολογισμό 13-3-10 και, επιμέρους στο Λονδίνο, 8-1-3 (με γκολ 23-12). Η μόνη ισοπαλία των «σπερς» στο Λονδίνο με Γερμανούς έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του ’82 στο Κύπελλο UEFA, 1-1 με την Μπάγερν (και αποκλεισμός με 4-1 στη ρεβάνς). Εκτοτε, 5-0-3 υποδεχόμενη Γερμανούς, με… εφιαλτική την τελευταία φορά και το 7-2 από την Μπάγερν, τον Οκτώβριο.

Η Λειψία πρόλαβε, σε αυτή τη δεκαετία, να δώσει 30 ευρωπαϊκά παιχνίδια (από το 2017-18 ως σήμερα), ουδέποτε όμως ενάντια σε αγγλική ομάδα. Εκτός έδρας μετρά 5-5-5, σε μια απόλυτη ισορροπία μεν αλλά στα τελευταία εννέα ευρωπαϊκά της εκτός, ηττήθηκε μόνο δύο φορές (από Σέλτικ και Σάλτσμπουργκ).

Για τους… παλιούς υπήρχε βέβαια η Λοκομοτίβ Λειψίας, επί σειρά ετών δύναμη ως σύλλογος στην πάλαι ποτέ ανατολική Γερμανία και το 1973-74 αντιμετώπισε την Τότεναμ στον ημιτελικό του UEFA, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό με δύο ήττες.  Σήμερα παίζει στη Regionalliga, ήτοι στην… τέταρτη κατηγορία. Εποχές… Ψυχρού Πολέμου τότε, εποχή Στάζι στη χώρα, οι παίκτες της Τότεναμ δεν είχαν το δικαίωμα ούτε καν να ανοίξουν τα πατζούρια στα παράθυρα του ξενοδοχείου όπου διέμειναν στη Λειψία, ούτε να δουν την πόλη, μόνο από και προς το «Τσέντραλσταντιον». Άλλες εποχές…

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇩🇪 Επί των αποψινών, η Τότεναμ συνεχίζει να ψάχνει αγωνιστική ταυτότητα αλλά οι Αγγλοι θυμήθηκαν ότι και πέρυσι αντιμετώπισαν Γερμανούς στους «16» (την Ντόρτμουντ), και πέρυσι έλειπε ο Χάρι Κέιν. Πλέον όμως έχασε και τον παιχταρά Σον, «ή πέφτουμε και πεθαίνουμε ή συνεχίζουμε να σκαρφαλώνουμε» έδωσε το σύνθημα ο Μουρίνιο. Καλό απόκτημα ο Μπέρχβαϊν, παίζει δίπλα σε Μόουρα και Αλι στην τριάδα μπροστά, όπου θέση διεκδικεί και ο Λαμέλα. Χωρίς τον σπουδαίο στόπερ Ουπαμεκάνο, που είναι τιμωρημένος, η Λειψία, ερώτημα αν το Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα παίξει με τριάδα ή τετράδα στην άμυνα, εκ νέου αλχημείες αφού λείπουν καιρό οι Κονάτε και Ορμπαν, λογιζόμενοι ως βασικοί.

Τρομερό στατιστικό για τους «σπερς», ότι έχουν να φέρουν ισοπαλία εντός έδρας στο Champions League από τον Μάρτιο του 2011 και το 0-0 με τη Μίλαν, την οποία απέκλεισαν έχοντας νικήσει 1-0 στο «Σαν Σίρο» με γκολ του Πίτερ Κράουτς. Εκτοτε, 10-0-7 το σερί τους.

Οι αποδόσεις χορεύουν τσάμικο από τη μέρα που χτύπησε ο Σον, σε κάποια φάση πήρε το μάτι μου την Τότεναμ αουτσάιντερ του 2.80. Και η Λειψία δεν είναι δα και… τρένο αγωνιστικά μετά τη διακοπή ώστε να το δικαιολογεί, στο κάτω κάτω μια πρωτάρα στους «16» είναι. Και αμφότερες έχουν ελλείψεις, κοντολογίς… άκρη δεν βγαίνει, ούτε καν η παρουσία του Μουρίνιο δεν σου δίνει κάτι μιας και ο Πορτογάλος είναι πολύ διαφορετικός στους «σπερς» από ό,τι τον είχαμε συνηθίσει.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Και εδώ, με έμπνευση και αν βγει, βγήκε. Νομίζω ένα γκολ η Λειψία θα το βρει, ένα multiscore με νίκη της Τότεναμ πληρώνει πολύ παραπάνω από όσο περίμενα.

🦊 Για σκόρερ, ο Βέρνερ είναι η προφανής επιλογή από τη Λειψία και δεν δίνει και πολλά, από τους «σπερς» μπορεί να το βάλει… οποιοσδήποτε, συχνά σε τέτοια ματς βλέπεις τον Μόουρα με γκολ (στο 3.00 με 4.00 κινείται) αλλά το ολλανδάκι, ο Στίβεν Μπέρχβαϊν, που πήρε τον Γενάρη από την PSV, ήδη κάνει τη διαφορά στην Τότεναμ.

🦊 Και μια funbetικη δυάδα, συνδυάζοντας διπλή ευκαιρία ημιχρόνου και διπλή τελικού, σε αμφότερα να μη νικά ο γηπεδούχος ως το 45’ και να μην ηττηθεί ως τελικό.

Multiscore 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇩🇪

⏩ 22:00 Τότεναμ – Λειψία: 2-1, 3-1, 4-1 (5.90, Novibet)

Σκόρερ 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇩🇪

⏩ 22:00 Τότεναμ – Λειψία: Γκολ Μπέρχβαϊν (3.85, Novibet)

Fun bet δυάδα (απόδοσης 5.67) 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇩🇪 🇮🇹🇪🇸

⏩ 22:00 Τότεναμ – Λειψία: Χ2 ημίχ. / 1Χ τελ. (2.52, Stoiximan)
⏩ 22:00 Αταλάντα – Βαλένθια: Χ2 ημίχ. / 1Χ τελ. (2.25, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ