foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ109
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

3.45 πριν από την Τούμπα, 3.70 χωρίς Κλίνσμαν και Μέσι στο 4.10

Μποζιονέλος | 15 Φεβ 2020 11:04
messi-getafe.jpg

Ηταν να μη γράψω χθες εγκωμιαστικά σχόλια, ενόψει Champions League, για τη Μάντσεστερ Σίτι και λίγες ώρες μετά είδε την UEFA να την αποκλείει για την επόμενη διετία ελέω ψευδών εγγράφων στο Financial Fair Play! Από την άλλη βέβαια, μπορεί τούτο να την πεισμώσει, ποτέ δεν ξέρεις…

Μακροχρόνια στοιχήματα Champions League (και δύο στο Europa) αναρτήθηκαν από χθες, με ανάλυση, επιχειρήματα και αποδόσεις.

Προχθές η μέρα θα ήταν καλή αν η Μίλαν δεν περιόριζε σε 1-1 τη Γιουβέντους στον (πρώτο) ημιτελικό, όχι πως η Γιούβε έπαιξε καμιά σοβαρή μπάλα πάλι. Χαμένα εκεί, χαμένα και τα combos σε Ατρόμητος – Αρης και Χέρενφεεν – Φέγενορντ αλλά πλήρωσε η δυάδα του 2.51 των προκρίσεων των φιλοξενούμενων.

Κι από σνούκερ, πέρασε η μια δυάδα του 2.24 και όχι η άλλη του 2.29.

Συνεχίζουμε…

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στάζει… ταλέντο ο Γιαν, ματσάρα το μεσημέρι

🎱 Ωρα ημιτελικών στο Welsh Open του σνούκερ στο Κάρντιφ, και με… βαρβάτα ονόματα. Best of 11 frames τα ματς, ήτοι προκρίνεται στον τελικό της Κυριακής όποιος φτάσει στα 6.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Ο 28χρονος Κάιρεν Γουίλσον (Νο 8) αντιμετωπίζει τον 44χρονο Ρόνι Ο’Σάλιβαν (Νο 6). Ο οποίος Ρόνι έλειψε σχεδόν δύο μήνες, από επιλογή, από τα κατά τόπους τουρνουά και δείχνει να βρίσκει ρυθμό, χθες στον προημιτελικό… κατάπιε με 5-1 τον Μαρκ Σέλμπι, ήταν εξαιρετικός. Όπως εξαιρετικός ήταν και ο Γουίλσον στο 5-0 επί του καταπονημένου, και περσινού νικητή του ουαλικού τουρνουά, Νέιλ Ρόμπερτσον. Στο 4-1 η μεταξύ τους παράδοση σε νίκες υπέρ του Ο’Σάλιβαν, πλέον πρόσφατο στη Σαγκάη με 6-5 στον προημιτελικό.

🇨🇳🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Στον βραδινό ημιτελικό, ο 19χρονος Κινέζος Γιαν Μπίνγκταο (Νο 2) παίζει με τον 37χρονο Αγγλο Σον Μέρφι (Νο 10). Μεγάλο ταλέντο ο Γιαν, τον έχω αναφέρει ξανά από τούτη εδώ τη γωνιά, ήδη φέτος πήρε μια πρωτιά (το Riga Masters) ενώ ήταν στα ημιτελικά του άκρως ανταγωνιστικού UK Championship, μένοντας εκτός από τον συμπατριώτη του (και μετέπειτα νικητή) Ντινγκ. Στο 3-2 η μεταξύ τους παράδοση υπέρ του Μέρφι, ο οποίος στους 8» χθες άφησε εκτός με 5-3 τον παγκόσμιο πρωταθλητή Τζαντ Τραμπ ενώ ο Μπίνγκταο άφησε, στην πορεία του ως την τετράδα, μεταξύ άλλων εκτός δύο πρώην παγκόσμιους πρωταθλητές: τον Στιούαρτ Μπίνγκχαμ στον 5ο γύρο και τον Τζον Χίγκινς στον χθεσινό προημιτελικό.

🦊 Ο Ο’Σάλιβαν έχει κίνητρο, πέρα από τον τίτλο (και τα χρήματα): να πιάσει τον Τζον Χίγκινς στους 5 τίτλους σε Welsh Open. Ο Γουίλσον είναι εδώ και μια διετία σταθερά στο top-10, φέτος δεν έχει πάρει κάποια πρωτιά, είναι κρύο αίμα πάντως. Καμία αξία στο 1.33 του Ρόνι, σκέψη να φτάσει τα 4 frames ο Γουίλσον και… ας λήξει όπως το φέρουν.

🦊 Ο μικρός είναι θρασύς παίκτης αλλά συχνά παρασύρεται από τον ενθουσιασμό του και χάνει την αυτοσυγκέντρωσή του, πρόβλημα όταν παίζεις με έμπειρους όπως ο Μέρφι. Under 9,5 frames η επιλογή και, με ρίσκο, η πρόκριση του Κινέζου.

🎱 Μονό 🇨🇳🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 21:00 Γ. ΜπίνγκταοΣ. Μέρφι: 1 (2.64, Bwin)

Πήρε προπονητή ψυχολογίας

🇹🇷 Αλλαγή σελίδας στην Κόνιασπορ, το ποτήρι ξεχείλισε μετά την ισοπαλία με την Ντενιζλίσπορ και ο Αϊκούτ Κοτσαμάν απολύθηκε, με τον Μπουλέντ Κορκμάζ να τον αντικαθιστά, ο οποίος ως την 11η αγωνιστική εργαζόταν στην Αντάλιασπορ. Επί 20ετία (1986-05) στόπερ στη Γαλατασαράι, είναι προπονητής ψυχολογίας με… έφεση στο να σώζει ομάδες. Λογικό το πρώτο, τόσα χρόνια είχε ο ίδιος προπονητή τον Φατίχ Τερίμ.

Η Κόνιασπορ, που έχει να σκοράρει… από πέρυσι (δεν έγαλε γκολ στα τέσσερα ματς που έδωσε μέσα στο 2020) υποδέχεται στο Ικόνιο την Γκιέζτεπε, η οποία ελέω κακοκαιρίας δεν έπαιξε την προηγούμενη εβδομάδα (αναβλήθηκε το ματς με τη Ρίζεσπορ, εντός), διάγει πάντως μια καλή σεζόν ούσα εδραιωμένη στο πρώτο μισό της κατάταξης. Της λείπουν ωστόσο ο Πορτογάλος κίπερ Μπέτο και ο Βραζιλιάνος στόπερ Ρέις, αμφότεροι τιμωρημένοι.

Στο 4-4-2 η συνολική τους παράδοση στο Ικόνιο, 2-2-0 μετά το τελευταίο διπλό (2-0 τον Απρίλιο του 2001).

🦊 Η αλλαγή τεχνικού ήταν νομοτέλεια στην Κόνιασπορ, δεν έχει τόσο κακή ομάδα όσο δείχνει, ίσως η δυστοκία της μπροστά είναι ψυχολογικό θέμα και η έλευση του Κορκμάζ βοηθά. Η Γκιέζτεπε είναι οργανωμένη, παίζει άρτια στην κόντρα εκτός Σμύρνης και, ενάντια στη λογική του… προς τα δεξιά, στράφηκα στη γηπεδούχο.

Οι 76 ημέρες του «Κλίνσι»

🇩🇪 Επακριβώς… 76 ημέρες παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία της Χέρτα 0 Γιούργκεν Κλίνσμαν, καθώς παραιτήθηκε υποστηρίζοντας πως ότι δεν τον εμπιστευόταν η διοίκηση. Ο «Κλίνσι» βέβαια απαιτούσε άμεσα τριετές συμβόλαιο τεχνικού διευθυντή εν όψει καλοκαιριού, η διοίκηση δεν ήταν αρνητική αλλά ζητούσε πρώτα να εξασφαλιστεί η παραμονή. Και κάπως έτσι, εμφανίστηκε ο Αλεξάντερ Νούρι, μέχρι πρότινος βοηθός του Κλίνσμαν και με αποτυχημένη θητεία στη Βέρντερ.

Η αλήθεια είναι πως επί ημερών Κλίνσμαν η Χέρτα πήρε 12 βαθμούς σε εννιά ματς (3-3-3) ενώ, νωρίτερα, είχε 9 βαθμούς σε έντεκα αγωνιστικές. Αλλά είχε και ρέντα.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Με υπηρεσιακό τον Νούρι λοιπόν, παίζει σήμερα στο Πάντερμπορν, με την ομάδα του Στέφεν Μπάουμγκαρτ να έρχεται από βαθμό στο Γκέλζενκιρχεν με τη Σάλκε, να παραμένει ουραγός αλλά να το παλεύει όσο μπορεί.

🦊 Πάντερμπορν, ναι, αλλά θέλει και κάλυψη.

⚽⚽ Δυάδα (max απόδοσης 3.70) 🇹🇷 🇩🇪

⏩ 16:00 Κόνιασπορ – Γκιέζτεπε: 1 dnb (1.91, Betshop)
⏩ 16:30 Πάντερμπορν – Χέρτα: 1 dnb (1.94, Betshop)

Tο σερί του Μέσι, χωρίς διπλό στη Βαρκελώνη


🇪🇸 Τρεις μέρες μετά τον αποκλεισμό από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η Μπαρτσελόνα υπέταξε δίκαια 3-2 την Μπέτις στη Σεβίλλη, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις. Ωστόσο σήμερα στο «Καμπ Νου» υποδέχεται την πιο φορμαρισμένη, μαζί με τη Ρεάλ, ομάδα της κατηγορίας: η Χετάφε αριθμεί τέσσερις σερί νίκες, όλες δίχως να δεχθεί γκολ, στα τελευταία με Αθλέτικ (2-0 στο Μπιλμπάο) και με Βαλένθια (3-0 στο «Αλφόνσο Πέρες») ήταν, απλά, εξαιρετική. Εξαιρετικός και ο Χόρχε Μπορδαλάς αλλά με τους Μαδριλένους δεν έχει νικήσει ποτέ τις τρεις μεγάλες της χώρας.

Συν ότι, στα της παράδοσης, η Μπάρτσα είναι αήττητη στα τελευταία 13 (με απολογισμό 10-3-0), ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, με τελευταία ήττα τον Νοέμβριο του 2011, 1-0 με γκολ του Βαλέρα ενάντια σε Μέσι, Βίγια, Αλέξις κλπ. για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, τότε. Στη Βαρκελώνη, επιμέρους, είναι 13-4-0 συνολικά σε δύο διοργανώσεις, με τη Χετάφε να μη σκοράρει στα τελευταία τέσσερα.

🦊 Ματς για… funbetιές. Κράτησα δύο. Πρώτη, να προηγηθεί η Χετάφε στο σκορ και εντέλει νικήσει η Μπαρτσελόνα, σχεδόν δεκαπλασιάζει.

🦊 Δεύτερη, ο Λιονέλ Μέσι που τελευταία δεν σκοράρει αλλά είναι διαρκώς μέσα στις φάσεις. Ενάντια στη Χετάφε έχει 19 γκολ σε 24 αγώνες, μάλιστα σε πέντε εξ αυτών έβαλε από δύο γκολ. Α, και στη φωτό άνωθεν, ο 19χρονος τότε Μέσι, στις 17 Απριλίου 2007, πέρασε την άμυνα και τον γκολκίπερ της Χετάφε στο μυθικό γκολ του που θύμισε Μαραντόνα και αναδείχθηκε, χρόνια αργότερα, ως το καλύτερο γκολ στην ιστορία της Μπάρτσα!

Special bet 🇪🇸

⏩ 17:00 Μπαρτσελόνα – Χετάφε: Πρώτο γκολ Χετάφε & 1 τελικό (9.50, Stoiximan)

Σκόρερ 🇪🇸

⏩ 17:00 Μπαρτσελόνα – Χετάφε: Μέσι 2+ γκολ (4.10, Stoiximan)

Μια βδομάδα πριν από την Τούμπα


🇬🇷 Σε απόσταση βολής πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό θέλει να μείνει ο ΠΑΟΚ (και εξαιρουμένων… ΕΕΑ, Ξάνθης κλπ) και δοκιμάζεται σήμερα στη Λάρισα με την ΑΕΛ, η οποία δεν έχει νίκη στα τελευταία επτά. Ενας ΠΑΟΚ που πήρε ψυχολογία, εκτός από την πρόκριση, στα δύο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Στο 12-17-32 συνολικά η παράδοσή τους, επιμέρους είναι 10-11-9 στη Λάρισα. Η τελευταία νίκη της ΑΕΛ επί του ΠΑΟΚ ήρθε τον Μάρτιο του 2010 στο «Αλκαζάρ» με 2-1 και με γκολ από Κουζέν και Πούρι, με προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη ενώ μόνο ο Βιεϊρίνια έχει απομείνει στον ΠΑΟΚ από εκείνο το παιχνίδι, που είχε μάλιστα προπονητή τον Φερνάντο Σάντος.

Η εν λόγω είναι και η μοναδική νίκη της ΑΕΛ στα τελευταία 16 μεταξύ τους, ανεξαρτήτως διοργάνωσης και δεν έχει νικήσει ποτέ τον ΠΑΟΚ στην «AEL FC Arena». Συνάμα είναι αποδεκατισμένη: λείπουν οι τιμωρημένοι Μιλοσάβλιεβιτς, Μιχαήλ, Καρανίκας, Μπούστος, Μπέρτος, οι δανεικοί, από τον ΠΑΟΚ, Κάτσε, Ουάρντα και ο τραυματίας Μασούρας!

🇬🇷 Ο δε πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον ουραγό Πανιώνιο, παραμένοντας αήττητος επί 33 σερί αγωνιστικές ενώ στο Καραϊσκάκη έχει 19 νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία 20, ήτοι τη φετινή ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Η δε νίκη του Πανιωνίου πριν από δυόμισι χρόνια στο Καραϊσκάκη είναι η μοναδική του στα τελευταία 39 μεταξύ τους για όλες τις διοργανώσεις, όπου υπάρχουν και έξι ισοπαλίες. Τότε μάλιστα με γκολ του Γιώργου Μασούρα από το 1ο λεπτό, που τώρα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

🦊 Εκτιμώ ότι θα νικήσουν, προ του ντέρμπι της Τούμπας, και οι δύο και, δη, με σκορ. Ο ΠΑΟΚ μαζί με τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς της Λάρισας, και ο Ολυμπιακός μπαίνοντας… φορτσάτα από νωρίς.

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 3.45) 🇬🇷🇬🇷

⏩ 17:15 ΑΕΛ – ΠΑΟΚ: 2 & over 1,5 (1.77, Netbet)
⏩ 19:30 Ολυμπιακός – Πανιώνιος: Over 1,5 στο α’ ημίχ. (1.95, Netbet)

Η αφύπνιση της PSV


🇳🇱 Εβγαλε, επιτέλους, αντίδραση η PSV Αϊντχόφεν που υπέταξε με 3-0 στο «Φίλιπς Στάντιον» τη Βίλεμ, στην πρώτη της νίκη μέσα στο 2020 ενώ οι οπαδοί της στήριξαν με θέρμη την ομάδα παρά τις απανωτές αποτυχίες φέτος. Το… απίστευτο με την PSV είναι ότι έχει να νικήσει εκτός, στην Eredivisie, από τις 29 Σεπτεμβρίου, 4-0 την Τσβόλε και έκτοτε 0-3-4! Απόψε, κι ενώ ύστερα από καιρό παίζει σχεδόν κομπλέ, δοκιμάζεται στη Χάγη ενάντια στην ADO Ντεν Χάαγκ η οποία ηττήθηκε την Τρίτη με 4-2 από τη Σπάρτα στο Ρότερνταμ, έχει… πολύ δουλειά μπροστά του ο Αλαν Πάρντιου με τα οκτώ αποκτήματα του Ιανουαρίου.

Εντυπωσιακό ότι η τελευταία ήττα της PSV στη Χάγη έλαβε χώρα… σαν ψέμα, την Πρωταπριλιά του 1991 με 3-0 και, έκτοτε, έκανε 13-4-0 ανεξαρτήτως διοργάνωσης! Στο προ 29ετίας ματς στον πάγκο της ADO ήταν ο Κο Αντριάανσε και της PSV ο Μπόμπι Ρόμπσον, έχοντας σταρ τον Ρομάριο.

🦊 Οσο κι αν το παλεύουν στη Χάγη, θα δοθεί μάχη για τη σωτηρία. Η PSV σα να αφυπνίστηκε αγωνιστικά, κράτησα τη νίκη της συνδυαζόμενη όμως με τουλάχιστο τρία γκολ στον αγώνα.

Combo 🇳🇱

⏩ 20:45 Ντεν Χάαγκ - PSV Αϊντχόφεν: 2 & over 2,5 (2.17, Betshop)

Μπροστά κεντάει, αλλά...


🇮🇹 Η Αταλάντα είχε 27 χρόνια να νικήσει στη Φλωρεντία, επικράτησε δίκαια 2-1 της Φιορεντίνα ανατρέποντας το σκορ και παίζοντας εξαιρετικά αφότου δέχθηκε γκολ. Στο μυαλό των «μπεργκαμάνσκι» υπάρχει βέβαια και το επικείμενο, με τη Βαλένθια στο «Σαν Σίρο», ωστόσο μετράει να ανανεωθεί και η παρουσία στο Champions League τη νέα σεζόν. Υποδέχονται μια Ρόμα που με 13 γκολ παθητικό στα τελευταία πέντε έχει γίνει η… χαρά του αγώνα (και των αντιπάλων). Χωρίς Παστόρε, Κριστάντε οι «τζιαλορόσι».

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισορροπημένη η παράδοση στο Μπέργκαμο (19-20-19) αλλά με μόνο έναν άσο στα τελευταία επτά.

🦊 Η Αταλάντα μπροστά… κεντάει αλλά ανασταλτικά παραμένει αφερέγγυα. Τζόγαρα με τριπλή επιλογή: 1Χ μαζί με αμφίτερμα αλλά και over 2,5 στον αγώνα. Κάτι σε 2-1, 2-2 μου κάνει…

Matchcombo 🇮🇹

⏩ 21:45 Αταλάντα – Ρόμα: 1Χ & goal/goal & over 2.5 (2.18, Stoiximan)

 Νίκος Μποζιονέλος

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ