foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ71
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το παναθηναϊκό "ποτέ", αήττητη από την εποχή του... Γκοβού η Λιόν

Μποζιονέλος | 12 Φεβ 2020 11:52
2-6-1982b.jpg

Τιμή και δόξα στους… Ρενναίους, μια χαρά επιβεβαίωσαν το ωραιότατο 2.35 χθες, από τις εμπνεύσεις που σας έχει μάθει φέτος η στήλη: over 0,5 στο πρώτο ημίχρονο, over 1,5 στο δεύτερο ημίχρονο στο Μπελφόρ – Ρεν, πλερουά στο 2.35 έστω και στο… 90’. Αν σε θέλει…

Και ήθελε και στις δυάδες. Η Αλ Ντουχαΐλ ήταν… κιουρία με την Περσέπολη, η Αλ Σαντ τσίμπησε τον βαθμό από την Αλ Νασρ (μισή πληρωμή εδώ), κάτι καλό έδωσε από το 3.02.

Αντίστοιχα κύλησε και η latin δυάδα απόδοσης 2.54: φουλ πληρωμή από το draw no bet της Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβίδεο με την Ατλέτικο Γκράου, μισή πληρωμή από το over 2 στο Ιντερνασιονάλ - Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε.

Πλερουά και στο σνούκερ, to the point η ανάλυση για την κούραση του Ρόμπερτσον, θέλαμε να πάρει ο Κλαρκ δύο frames για το 2.85 και… τα πήρε, 4-2 έχασε. Απόδοση… βουνό, για το άθλημα, να ξέρετε. Αντίθετα, η δυάδα χάλασε από τη νίκη δίχως να καλύψει το αβάτζο, του Γουίλσον επί του Πέιτζ.

Μόνο χαμένο; Το fun bet της Τβέντε επί της Εμεν…

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Χωρίς οκτώ ο Ολυμπιακός και επτά η Λαμία


🇬🇷 Λαμία και Ολυμπιακός έπαιξαν με αλλαγές στο πρώτο, περισσότερες οι Πειραιώτες, και έμειναν στο 0-0, στη σημερινή ρεβάνς είναι απίθανη η έκπληξη. Αλλωστοι οι Φθοιωτοί δεν θα έχουν Πλιάτσικα, Τσούκαλο, Θεοδωρόπουλο, Βύντρα, Μπεχαράνο, Δημούτσο και Μπιανκόνι, αρκετές εκ νέου οι αλλαγές από τον Ακη Μάντζιο. Με δεδομένες τις απουσίες που υπάρχουν (εκτός για ξεκούραση οι Σα, Μπα, Μπουχαλάκης, ο τιμωρημένος Ελαμπντελαουί, οι τραυματίες Τοροσίδης, Μπρούνο και Σουντανί και ο ανέτοιμος Χριστοδουλόπουλος) και ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με αλλαγές. Οσον αφορά στα πλάνα της 11άδας, σίγουροι θεωρούνται οι Αλέν, Γκασπάρ, Αβραάμ (ή Σεμέδο), Σισέ, Τσιμίκας – Καφού (ή Καμαρά), Γκιλέρμε, Ραντζέλοβιτς (ή Μορ), Φορτούνης, Μασούρας και Χασάν.

🦊 Ο Τούρκος Εμρέ Μορ, τα έχετε διαβάσει, είναι τρομερή κλάση αλλά προβληματικός ως χαρακτήρας. Θα ψάξει το γκολ, γουστάρει πολύ το χειροκρότημα. Καλοπληρώνει, τον έριξα ακόμη κι αν μπει ως αλλαγή (σ.σ. κανονίσου και τον βάλεις στο 80’, κόουτς).

Σκόρερ 🇬🇷

⏩ 18:00 Ολυμπιακός – Λαμία: Γκολ Μορ (4.15, Stoiximan)

Το «πράσινο» ποτέ και τρία εντυπωσιακά στατιστικά


⏳📜🗞️ Η ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με 2-0, στον πρώτο προημιτελικό της Τούμπας –και εν μέσω έντονων παραπόνων από τους «πράσινους» για τη διαιτησία του Ελβετού Σέρερ και των VARιστών διαιτητών- δίνει πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα στο «δικέφαλο του Βορρά», για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου. Και οι «πράσινοι» καλούνται όχι μόνο να ξεπεράσουν εαυτούς στη σημερινή ρεβάνς αλλά να πετύχουν κάτι, που δεν κατάφεραν ποτέ μέχρι σήμερα στην ιστορία τους στο Κύπελλο: να «γυρίσουν» στο δεύτερο παιχνίδι, σκορ από ήττα με 2-0.


Βέβαια από τη σεζόν 1980-81, όταν καθιερώθηκαν για πρώτη φορά τα διπλά παιχνίδια στον δεύτερο τη τάξει ποδοσφαιρικό θεσμό της χώρας (και όχι πάντα, σε μερικές σεζόν είχαν καταργηθεί), ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε μόλις μία φορά με δύο γκολ διαφορά στο πρώτο ματς, στο ΟΑΚΑ μεν αλλά ως φιλοξενούμενος από την ΑΕΚ! Το 2010-11, η «Ενωση» νίκησε με 2-0 στον πρώτο αγώνα με ισάριθμα γκολ του (άλλοτε «πράσινου») Λυμπερόπουλου στο 64’ και στο 80’, και στη ρεβάνς… έσπασαν καρδιές: γκολ ο Λαγός στο 12’, τρία γκολ από Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Βύντρα ως το 63’, απίθανο γκολ του Μίτσελ στο 94’ (και λάθος του Καρνέζη), 3-2 ο ΠΑΟ, την πρόκριση η ΑΕΚ, η οποία εντέλει κατέκτησε και το Κύπελλο εκείνης της περιόδου...

Ψάχνοντας ήττες του Παναθηναϊκού, εκτός έδρας σε πρώτο αγώνα Κυπέλλου με δύο γκολ διαφορά, βρήκα μόνο μια περίπτωση και… αυτή, ξανά με την ΑΕΚ: το 1995-96, σεζόν που η αρμάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα έφτασε ως τα ημιτελικά του Champions League και πήρε οριακά τον τίτλο από την «Ενωση». Στα προημιτελικά του Κυπέλλου, η ΑΕΚ είχε επιβληθεί με 3-1 στο «Νίκος Γκούμας» με αυτογκόλ του Καλιτζάκη στο 29’ και γκολ των Κωστή στο 53’ και Κετσπάγια στο 77’, είχε μειώσει στο 88’ ο Αλεξούδης.


Στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ το τελικό 2-2 είχε διαμορφωθεί από το… 20ό λεπτό (2’ Kετσπάγια, 7’ Μπατίστα / 17’ και 20 ‘ Βαζέχα). Η ΑΕΚ έφτασε στον τελικό και πήρε το τρόπαιο διαλύοντας με 7-1 τον εξαιρετικό Απόλλωνα της εποχής του αείμνηστου Γιάννη Παθιακάκη και των Λαχανά), Αποστόλου, Βελέντζα, Ερακ, Μπάρνιακ, Κόλα και, φυσικά, Ντέμη Νικολαΐδη!

Συμπτωματικά πάντως, άλλες τρεις φορές στο Κύπελλο έληξε 2-0 το πρώτο ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Και οι τρεις στα ημιτελικά, και οι τρεις… στην Αθήνα: το 1984-85 και ο ΠΑΟΚ διέλυσε τους «πράσινους» με 4-0 στη ρεβάνς, το 1990-91 και ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0, αλλά αποκλείστηκε, και το 2016-17 οπότε ξανά έληξε… 4-0 στην Τούμπα! Εντυπωσιακό, όπως ότι και στα έξι σκόραρε μόνο η μια ομάδα.

Εξίσου εντυπωσιακό ότι ο ΠΑΟΚ καλείται απόψε να πανηγυρίσει ενδέκατη συνεχόμενη πρόκριση σε διπλά παιχνίδια στο Κύπελλο. Λογικό για τους «ασπρόμαυρους», κάτοχους του τίτλου επί τρία συναπτά έτη. Ο τελευταίος αποκλεισμός του ΠΑΟΚ ήταν στα ημιτελικά της σεζόν 2015-16, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και… εκτός γηπέδων: 1-2 στην Τούμπα, διακοπή στο 89’ ελέω γκρίνιας για τα σφυρίγματα του Ανδρέα Παππά και οι Θεσσαλονικείς δεν κατέβηκαν στη ρεβάνς.


Κι ένα τρίτο εντυπωσιακό είναι ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν έχουν πανηγυρίσει πρόκριση με το δεύτερο παιχνίδι να γίνεται στην Αθήνα. Το 1982 στα ημιτελικά της διοργάνωσης, 1-0 στην Τούμπα και 2-0 στην επεισοδιακή ρεβάνς της Λεωφόρου (είχε τραυματιστεί από πλαστικό μπουκάλι ο Γιάννης Γούναρης, λέγεται ότι πετάχτηκε απ’ τον Γιώργο Βαρδινογιάννη…). Και το 2007, 2-1 στην Τούμπα με Κωνσταντινίδη, Μίετσελ και τον Βαγγέλη Μάντζιο να μειώνει σε 2-1, 3-1 στην παράταση του ΟΑΚΑ με Ιβανσιτς και, δις. Μάντζιο, ο Γιώργος Γεωργιάδη στο 90ο λεπτό είχε στείλει το ματς στην παράταση.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🇬🇷 Επί των αποψινών, η ρεβάνς είναι δυσανάγνωστη, ό,τι και να λέμε. Είναι δύσκολο ο ΠΑΟΚ να μη σκοράρει ξανά στο ΟΑΚΑ, θα παίξει άλλωστε… υποψιασμένος μετά το προ ημερών 2-0 στο ίδιο γήπεδο. Στον Παναθηναϊκό δηλώνουν πίστη για την ανατροπή, μεταξύ μας και ένα τυχόν 2-0 τους… κάνει και τους παρακάνει, η ψυχολογία μαζί τους θα είναι στην παράταση.

Χωρίς Ινσούα ο Γιώργος Δώνης, θα βάλει αριστερά τον Χατζηθεοδωρίδη, στην αποστολή ο νεοφερμένος χαφ Αγιούμπ. Επανέρχεται ο Πέλκας στον ΠΑΟΚ, παρών ο Γιαννούλης, εκτός οι Ζίβκοβιτς, Μάτος, Κρέσπο, Στοχ, Ζαμπά και Βέρνλμπλουμ.

🦊 Σκέφτηκα διάφορα, σας… έχει μάθει άλλωστε η στήλη σε ειδικά στοιχήματα: η πρόκριση του Παναθηναϊκού είναι στο 10άρι, το να περάσει στην παράταση ή στα πέναλτι, ή ο Παναθηναϊκός ή ο ΠΑΟΚ είναι στο 27.50, να κριθεί στα πέναλτι είναι στο 19.50 (ενώ το ακριβές σκορ 2-0 δίνει 13.00).
Στα… λογικά πάντως, το αμφίτερμα είναι στο δίφραγκο. Για να μην το κουράζω, κράτησα τα γκολ του Παναθηναϊκού: είναι στον τριπλασιασμό για να βάλει όσα… και προ δέκα ημερών, το κράτησα και δίχως να κοιτάω τι τυχόν θα κάνει ο ΠΑΟΚ.

🦊 Κι ένα fun bet. Γκολ κι από τις δύο, συν γκολ από τους… προφανείς: Σβιντέρσκι και Μακέντα.

Fun bet, matchcombo 🇬🇷

⏩ 20:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Goal/goal & γκολ Μακέντα & γκολ Σβιντέρσκι (8.00, Stoiximan)

Στεκιές στο Κάρντιφ

Αλλα 32 ματς έχει σήμερα στο Κάρντιφ για το Welsh Open του σνούκερ. Best of 7 frames τα ματς, προκρίνεται δηλαδή όποιος φτάσει τα 4. Και τούτο είναι δίκοπο μαχαίρι, ένα αουτσάιντερ αν βρεθεί γρήγορα πίσω με δύο frames, δύσκολα μπορεί να κάνει την ανατροπή. Το είδαμε και χθες σε πολλές περιπτώσεις.

Χωρίς πολλά πολλά, κοιτώντας ζευγάρια κι αποδόσεις κράτησα λίγα:

🦊 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Το over 5,5 frames στον αγώνα του Στιούαρτ Κάρινγκτον με τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν, ο οποίος επανήλθε μετά από (κατ’ επιλογή) απουσία στα τουρνουά του Ιανουαρίου.

🦊 🇮🇪🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Ιδιο pick και στο ματς του Τζον Χίγκινς με τον Κεν Ντόχερτι. Και στα δύο η λογική λέει ότι πάνε για 4-0 με 4-1, το 4-2 είναι λιγότερο πιθανό, εξ ου και υπάρχουν αποδόσεις διπλασιασμού.

🦊 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Να το παλέψει ο Τζέραρντ Γκρίνι με τον Αλι Κάρτερ, που φαβοριτίζεται στο 1.25. Παλιά καραβάνα ο Γκρίνι, 46 ετών, χωρίς διακρίσεις αλλά με εμπειρία 17 ετών πια.

🦊 🇨🇳🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Funbetιά με τον Λούις Χίθκοτ ενάντια στον Ζάο Ξάιτονγκ. Ο 22χρονος Κινέζος βρήκε… ξεθεωμένο (δύο ημέρες πριν ήταν στον τελικό του Τσέλτενχαμ) τον Γκρέιαμ Ντοτ, τον νίκησε με 4-0, είναι ταλεντάκι αλλά ο συνομήλικός του Αγγλος αρχίζει φέτος να δείχνει καλά στοιχεία.

🎱 Ρίσκο 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 21:00 Τζ. Γκρίνι (+1,5) – Αλ. Κάρτερ: 1 (2.40, Novibet)

Ντέρμπι

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Λονδρέζικο ντέρμπι το Μίλγουολ – Φούλαμ. Τα «λιοντάρια» του Γκάρι Ρόουετ ηττήθηκαν με 2-0 από την ανώτερη Γουέστ Μπρομ σε ματς υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, εντός «Ντεν» έχει πάρει τους 28/45 φετινούς της βαθμούς. Αντιμετωπίζει άλλη μια πιο ποιοτική ομάδα, τη Φούλαμ, η οποία με το 1-0 στο Μπλάκμπερν έκανε τέταρτη νίκη στα τελευταία πέντε και έπιασε τη Λιντς στη 2η θέση ενώ ο Μίτροβιτς σκοράρει κατά ριπάς.

Τι σου είναι όμως η παράδοση: η Μίλγουλ έχει να νικήσει υποδεχόμενη τη Φούλαμ, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, από τις… 25 Απριλίου 1982, τότε 4-3 και έκτοτε 0-3-3. Επίσης οι δύο προπονητές, Γκάρι Ρόουετ και Σκοτ Πάρκερ, υπήρξαν συμπαίκτες στην Τσάρλτον (2002-04).

🦊 Βγάζει πάθος εσχάτως η Μίλγουολ, θα διεκδικήσει ό,τι μπορεί, κακώς τόσο αουτσάιντερ, πάντως. «Ασιατική» επιλογή στο +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία.

…και momentum

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Ωραίο ματς και στο Μπρίστολ, Σίτι εναντίον Ντέρμπι Κάουντι. Η Σίτι του Λι Τζόνσον δεν έκανε και πέμπτη συνεχόμενη νίκη χάνοντας δίκαια 3-1 στην υποδοχή της Μπέρμιγχαμ, ίσως της βγήκε και κούραση σε κρίσιμη καμπή της σεζόν. Τα «κριάρια» έκαναν το πρώτο τους διπλό μετά… την πρεμιέρα, 3-2 τη Σουόνσι με μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους στη σεζόν, ικανοποιημένος ο Φιλίπ Κοκού, είχε προηγηθεί η 4άρα επί της Στόουκ ενώ ο 34χρονος Γουέιν Ρούνεϊ παίζει σαν… νέος.


Καλή η έσχατη παράδοση για την Κάουντι, μόνο μια ήττα στις τελευταίες έξι επισκέψεις της στο «Αστον Γκέιτ».

🦊 Εχει momentum η Κάουντι, αν τυχόν πάρει και το αποψινό θα μπει για τα καλά σε κούρσα εξάδας. «Ασιατική» επιλογή στο +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία.

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 3.34) 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 21:45 Μίλγουολ – Φούλαμ: 1 +0,25 ΑΗ (1.80, Netbet)
⏩ 21:45 Μπρίστολ Σίτι – Ντέρμπι Κάουντι: 2 +0,25 ΑΗ (1.86, Netbet)

Χωρίς διπλό από την… εποχή Ζουνίνιο, Γκοβού και Αμπιντάλ


🇫🇷 Νοκ άουτ προημιτελικός για το Coupe de France, παράταση και πέναλτι σε ισοπαλία. Λιόν εναντίον Μαρσέιγ στο «Παρκ Ολιμπίκ».

Οι «λιονέ» έχουν ήδη περάσει στον τελικό του Coupe de la Ligue, ορέγονται έναν ακόμη μιας και στη Ligue 1 χάνουν το έδαφος για την τριάδα, την Κυριακή πάντως με την Παρί ήταν καλοί, μείωσαν από 3-0 σε 3-2 και άγγιξαν την ισοφάριση αλλά στο τέλος δέχθηκαν και τέταρτο. Απών ο τιμωρημένος Βραζιλιάνος μέσος Λούκας, αμφίβολος ο εξτρέμ Κορνέ. Η Μαρσέιγ βγάζει κούραση τελευταία, συν ότι την Κυριακή δίνει μεγάλο ματς στη Λίλλη. Μόνοι διασωθέντες ήταν εκ νέου οι Μανταντά και Παγέτ στο 1-0 επί της παραπαίουσας Τουλούζ. Απόντες ελέω τιμωρίας ο στόπερ Τσαλέτα και ο αριστερός μπακ Αμαβί, αμφίβολος ο ντεφορμέ φορ Μπενεντέτο.


Σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ έχουν ανταμώσει, και στις δύο έδρες, άλλες επτά φορές, εκ των οποίων τρία κρίθηκαν μετά το 90λεπτο. Ανεξαρτήτως διοργάνωσης δε, η Μαρσέιγ έχει να νικήσει στη Λιόν από τον προημιτελικό του Κυπέλλου τον Απρίλιο του 2006, 2-1 τότε με Μαουλιντά και Μαμαντού Νιάνγκ για την ομάδα του Ζαν Φερναντέζ που έπαιζε και με Μπαρτέζ, Ταϊβό, Ριμπερί και Τσάνα. Στη Λιόν ήταν τεχνικός ο Ζεράρ Ουγιέ που διέθετε τους Βραζιλιάνους παιχταράδες Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, Φρεντ και Κρις, καθώς και τους Μαλουντά, Ρεβεγιέρ, Κουπέ, Βιλτόρ, Αμπιντάλ ενώ αλλαγή είχε μπει το παλτό ονόματι Γκοβού, που πέρασε από τον Παναθηναϊκό και γέλασαν και τα τσιμέντα

🦊 Η Λιόν από το αρχικό 2.30 έπεσε κοντά στον διπλασιασμό, η Μαρσέιγ δεν βλέπεται αλλά το ότι το ματς είναι… μια κι έξω, αλλάζει κάπως τα δεδομένα. Κλείνεσαι, αντέχεις, το πας στην παράταση και προσεύχεσαι. Δεν αποκλείω να πάει… παράτα, πόνταρα να αντέξει η Μαρσέιγ ένα 45λεπτο, σε ένα double combo που βρήκα σε καλή απόδοση…

Ημίχρονο / τελικό, διπλή ευκαιρία 🇫🇷

⏩ 22:05 Λιόν – Μαρσέιγ: Χ2 / 1Χ (2.35, Stoiximan)

Latin για… γκολ


🇨🇱🇺🇾 Ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό του Copa Libertadores, η Παλεστίνο υποδέχεται στο «Νασιονάλ» του Σαντιάγο, έδρα της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, τη Σέρο Λάργκο, 1-1 έληξε το πρώτο στην Ουρουγουάη (και σε απόσταση 350 χλμ. από τη φυσική της έδρα, στη Μαλδονάδο) με τη γηπεδούχο μάλιστα να παίζει από το 40’ με παίκτη λιγότερο. Η χιλιανή Παλεστίνο είναι έμπειρη στον θεσμό, έκανε rotation στο 1-1 με την Ουνιόν Εσπανιόλα ενόψει του αποψινού. Τιμωρημένος ο κίπερ Αγκέρε στη Σέρο και τραυματίας είναι ο χαφ Γκόμες. Ματς που προσφέρεται, εκ νέου, για γκολ.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🇨🇱🇨🇴 Πρώτο ματς για τον 1ο γύρο του Copa Sudamericana, Ουατσιπάτο εναντίον Ντεπορτίβο Πάστο στην Ταλκαχουάνο. Γνωστή στη Χιλή η γηπεδούχος, μέτρια η εκκίνησή της στο νέο πρωτάθλημα, στο τελευταίο έμεινε στο 1-1 με την Κονσεπσιόν. Οι Κολομβιανοί έχουν κάνει το 3/3 εντός συνόρων ερχόμενοι από το 4-0 επί της Μπουσαραμάνγκα και ταξίδεψαν με καλό momentum.

🦊 Σε αμφότερα, ίδια επιλογή σε ασιατικό: over 1,75 με μισή πληρωμή σε 2 γκολ και… κανονική σε 3+.  

⚽⚽ Latin δυάδα (απόδοσης 2.83) 🇨🇱🇺🇾 🇨🇱🇨🇴

⏩ 00:15 Παλεστίνο - Σέρο Λάργκο: Over 1,75 (1.66, Betshop)
⏩ 00:15 Ουατσιπάτο - Ντεπορτίβο Πάστο: Over 1,75 (1.71, Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ