foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ215
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τελευταίο «πράσινο» διπλό το 1949 σε χαμένο γήπεδο (!) και… άμυνα Πιτίνο στο 2.30

Μποζιονέλος | 05 Φεβ 2020 12:49
paok_pao2.jpg

Το ρεφάρισμα στην κακή Κυριακή ήταν άμεσο, με μια από τις καλύτερες ημέρες της σεζόν, ομολογώ, βάσει ποσοστού μίζας και κέρδους.

Και φαίνεται η βραδιά αν σε… θέλει ή όχι: πόσες φορές χάσαμε κάτι φέτος στα πέναλτι; Ε, θες έτσι η Ρέντινγκ απέκλεισε την Κάρντιφ και πλήρωσε 2.65.

Επίσης, έγραφα για τον Πιόντεκ ότι μου χρωστούσε κάτι, από την περασμένη εβδομάδα που… ανήκε ακόμη στη Μίλαν, ντεμπούτο με γκολ για τη Χέρτα (στο 3.25).

Τα… καλά ήρθαν όμως στην Euroleague, με μονά (2.48 στη Μόσχα και 2.47 στο Κάουνας) και δυάδα του 6.12, ωραιότατο παρολί κι πήγε ο… μπούφος ο Κόνιαρης να το χαλάσει με τρίποντο στο τέλος, αγώνα που είχε κριθεί προ πολλού! Δεν πίστεψα βέβαια απόλυτα την Εφές για… ξερό διπλό επί της ΤΣΣΚΑ, και τούτο είναι το κρίμα μου, ωστόσο έδωσε καλό cash out στο fun bet της παράτασης (στο 15άρι!).

Αντιθέτως, δεν ήταν καλό το κασάρισμα στη δυάδα των πόντων της Ζάλγκιρις και του over στο Ρεάλ – Μπασκόνια, το δεύτερο δεν βγήκε αλλά την είχα κλείσει από το ημίχρονο και, πρακτικά, πήρα πίσω τη μίζα.

Στα χαμένα, η Καϊζερσλάουτερν, 2-5… από 2-1, κρίμα διότι το 1Χ της με τη Φορτούνα ήταν σε δυάδα με το αμφίτερμα στο Γρανάδα – Βαλένθια…

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Εδρα που δεν του ταιριάζει


🇷🇸🇬🇷 Ο Ερυθρός Αστέρας (9-13) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13-9), οι Σέρβοι θεωρητικά ελπίζουν για play offs αλλά έκαναν τέσσερις συνεχόμενες ήττες, οι πρώτες εξ αυτών από Ζάλγκιρις και Αλμπα στο Βελιγράδι όπου στα τελευταία πέντε νίκησαν μόνο Ολυμπιακό και Μπάγερν. Στο 11-8 η παράδοση συνολικά υπέρ του «εξάστερου», επιμέρους όμως στην πάλαι ποτέ… γιουγκοσλαβική πρωτεύουσα είναι στο 4-5, από τις έδρες που δεν του ταιριάζουν.


«Αυτή η ομάδα χτίστηκε για την επίθεση, όχι για την άμυνα» παραδέχθηκε ο Ρικ Πιτίνο μετά το… ράπισμα στη Βαλένθια, όπου ο Παναθηναϊκός κοιμόταν για τρεις περιόδους, ωστόσο έχει ελπίδες για την 5η θέση, ρεαλιστικά δεν μπορεί να πάει παραπάνω.

🦊 Στοιχηματικά πάντως θα… διαφωνήσω με τον Ρικ: μπορεί ο «εξάστερος» να παίξει άμυνα, ειδικά σε τέτοια ματς, εξ ου και το pick έως 80 πόντους των Σέρβων.

🏀 Μονό, αξία 🇷🇸🇬🇷

⏩ 20:00 Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός: Ερ. Αστέρας under 80,5 (2.30, Novibet)

Στο χέρι τους


🇷🇺🇹🇷 Στον πρώτο γύρο η Ζενίτ (7-15) είχε περάσει με 84-81 από την Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε (10-12), πλέον όμως όλα έχουν αλλάξει. Οι Ρώσοι είναι σχεδόν στον βυθό της βαθμολογίας, βέβαια έκαναν τρεις νίκες στα τελευταία πέντε αλλά δεν πείθουν, συν ότι μετά τους Πονίτκα χτύπησαν και οι Αμερικανοί Αϊβερσον και Ρένφροου. Οι Τούρκοι με πέντε νίκες στα τελευταία έξι πλησίασαν την 8άδα, στο χέρι τους βασικά ο αποψινός αγώνας και με όσο το δυνατόν… λιγότερο κόπο καθώς μεθαύριο υποδέχονται τη Μακάμπι.


🦊 Κλασικό τρικ για picks (μέσω Sman): επιλέγεις το φαβορί αλλά με ένα θεωρητικά εφικτό χάντικαπ, μαζί με σύνολο πόντων που δύσκολα, απόψε, θα έχει υψηλό line.

Υψηλότατο το line


🇪🇸🇪🇸 Βαλένθια (11-11) εναντίον Μπαρτσελόνα (16-6) στη «Φοντέτα», οι Λεβαντίνοι έβαλαν 14/29 τρίποντα υποτάσσοντας τον «χάρτινο» στην άμυνα Παναθηναϊκό, έχοντας βέβαια και στο τέλος τα σφυριγματάκια τους (για να τα λέμε όλα) αλλά παίζοντας δίχως τον Λόιντ και, από το 2ο λεπτό, τον πλέι μέικερ Βαν Ρόσομ, αμφότεροι δίνονται εκτός για απόψε.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Η Βαλένθια είναι πάντως στην 7η θέση, απόρροια των επτά νικών στα τελευταία δέκα, ανάμεσά τους και τέσσερα… διπλά, αυτά σε Χίμκι και Ζενίτ στην προηγούμενη «διαβολοβδομάδα» την έφεραν σε θέση ισχύος. Η Μπάρτσα έκανε περίπατο με τη Ζενίτ με τον Ερτέλ να αγγίζει το νταμπλ-νταμπλ δείχνοντας ότι επανέρχεται σταδιακά στα γνωστά data του. Οι δύο ομάδες ανταμώνουν ήδη για τέταρτη φορά φέτος, 3/3 έχουν οι Καταλανοί, σε όλα ως γηπεδούχοι.

🦊 Unfair τόσο χαμηλά το διπλό, δεν είναι και σε φουλ φόρμα η Μπάρτσα, κράτησα με αβάτζο 7,5 πόντων τη Βαλένθια, σενάριο συνδυαζόμενο με το πολύ 170 πόντους στον αγώνα καθώς εκτιμώ ότι το line παραείναι… υψηλό.

🏀 🏀 Ρίσκο, μονά και δυάδα (απόδοσης 5.44) 🇷🇺🇹🇷 🇪🇸🇪🇸

⏩ 19:00 Ζενίτ – Φενέρμπαχτσε: 2 (-4,5) & under 156,5 (2.28, Stoiximan)

⏩ 22:00 Βαλένθια – Μπαρτσελόνα: 1 (+7,5) & under 170,5 (2.39, Stoiximan)

Επτά χρόνια πριν


🇫🇷 Ρεμς εναντίον Νις στο «Ογκίστ Ντελόν». Η Ρεμς… ξέσπασε με 4-1 στην Ανζέ κάνοντας νίκη σε επίσημο μετά από ενάμιση μήνα, και δη με ανατροπή στο σκορ, έκανε και ντεμπούτο με γκολ ο 18χρονος εξτρέμ Τουρέ, γκολ κι από τον αρχισκόρερ Ντιά που μπήκε ως αλλαγή και βρήκε ρυθμό ενώ απόψε θα κάνει ντεμπούτο ο Ολλανδός φορ Σίρχουϊς. Η Νις αποκλείστηκε στο Coupe de France από τη Λιόν με 2-1 αλλά πήρε το αίμα της πίσω την Κυριακή κερδίζοντας με το ίδιο σκορ, με δύο γκολ του Ντόλμπεργκ έχοντας φάσεις στο τέλος και για μεγαλύτερο σκορ. Και μάλιστα παίζοντας χωρίς τον ηγέτη Σιπριέν, ο οποίος θα λείψει και απόψε, όπως ο τιμωρημένος μεσοεπιθετικός Ουνάς.

Στο 15-9-8 η συνολική τους παράδοση εκεί για τη Ρεμς, χωρίς άσο όμως από τον Δεκέμβριο του 2013 με 0-2-1 έκτοτε.

🦊 Η δουλειά του Πατρίκ Βιεϊρά αρχίζει να βγαίνει στη Νις, αδυνατώ να κατανοήσω γιατί το διπλό είναι τόσο κάτω για μια Ρεμς που δεν βλεπόταν ως και προ τεσσάρων 24ωρων, τραβηγμένο από τα μαλλιά το 4άρι στο διπλό. Συν, η «ασιατική» επιλογή το +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία.

Η αλλοπρόσαλλη και η κουρασμένη

🇫🇷 Η Σεντ Ετιέν υποδέχεται τη Μαρσέιγ στο «Ζοφρέ Γκισάρ», ερχόμενη από… ράπισμα 3-1 από τη Μετς κι ενώ είχαν προηγηθεί τρεις συνεχόμενες νίκες (οι δύο στο Κύπελλ0), στο 2-0-6 το σερί της στη Ligue 1. Αλλοπρόσαλλη παντελώς. Η δε Μαρσέιγ «τρέχει» πλέον ένα σερί έντεκα επίσημων αγώνων χωρίς ήττα (10-4-0) αλλά στο 0-0 στην Μπορντό, όπου έχει να νικήσει από το… 1977, ήταν κάκιστη, εμφανές ότι αρχίζει να μπαίνει σε ντεφορμάρισμα και βγάζει κούραση. Θα είχε ηττηθεί αν δεν έκανε δύο μεγάλες επεμβάσεις ο Μανταντά.

Ο Κλοντ Πιέλ αναμένεται να επαναφέρει σύστημα με τριάδα στόπερ, που χρησιμοποιεί στα μεγάλα ματς για τους «στεφανουά», στην αποστολή αλλά αμφίβολος ο φορ Μπενεντέτο για την Ολιμπίκ.

Στο 31-15-8 η συνολική τους παράδοση στο Λουάρ, μόλις ένα διπλό την τελευταία δεκαετία για τη Μαρσέιγ και επτά ισοπαλίες στα τελευταία έντεκα (!).

🦊 Αυθόρμητα, κάτι σε 0-0 με 1-1 το κόβω, ωστόσο η Μαρσέιγ εμφανώς αρχίζει να κάνει νερά. Αν η Σεντ Ετιέν έβγαζε μεγαλύτερη σταθερότητα, ο άσος σε τιμή τριπλασιασμού θα πονταριζόταν… ξερός, για απόψε τον κάλυψα όμως σε draw no bet.

  Δυάδα 🇫🇷 🇫🇷

⏩ 20:00 Ρεμς – Νις: 2 +0,25 ΑΗ (2.07, Betshop)
⏩ 22:00 Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ: 1 dnb (2.05, Betshop)

Χωρίς διπλό από το… 1949 επί του ΠΑΟΚ!

🇬🇷 45-15-22 η συνολική παράδοση για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό με γηπεδούχο τον «δικέφαλο», επιμέρους στο Κύπελλο είναι συνολικά 10-2-9 για τους «πράσινους» αλλά, στη Θεσσαλονίκη, προηγείται ο ΠΑΟΚ με 8-2-1. Η τελευταία ισοπαλία ήταν τον Δεκέμβριο του 1993 και ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 5-4 στα πέναλτι, και τα δύο ματς είχαν λήξει 0-0.

Η δε τελευταία νίκη σημειώθηκε μεν το… 1968, αλλά στην παράταση η οποία μάλιστα (σε νοκ άουτ προημιτελικό) δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, διεκόπη το ματς της Τούμπας στο 115’ και το σκορ 2-1 υπέρ του ΠΑΟ κατακυρώθηκε ως τελικό.

Η μόνη νίκη, λοιπόν, του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο, στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ έλαβε χώρα το… 1949 για τα ημιτελικά του θεσμού, σε μονό αγώνα, επικρατώντας 1-0! Τρομερό…

Το εν λόγω ματς μάλιστα διεξήχθη στο πρώτο γήπεδο του ΠΑΟΚ στο χώρο της πανεπιστημιούπολης: ο προσφυγικός σύλλογος τις πρώτες τρεις δεκαετίες του (1932-1959) έπαιζε στο -χαμένο σήμερα -γήπεδο του Σιντριβανίου, πίσω δεξιά από το παλιό κτήριο της Φιλοσοφικής Σχολής. Στο χώρο που σήμερα υψώνεται το κτήριο της Θεολογικής. Και οι άλλοι δύο μεγάλοι σύλλογοι της πόλης είχαν τα πρώτα γήπεδά τους στην περιοχή αυτή, ο Ηρακλής στην πλατεία του Χημείου του ΑΠΘ (διακρίνεται δεξιά στη φωτό) και ο Άρης στη ΔΕΘ, εκεί που σήμερα υψώνεται το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».



Ο χώρος για τη δημιουργία γηπέδου είχε παραχωρηθεί το 1928 στον ΠΑΟΚ στην Ευαγγελίστρια, δίπλα στα νεκροταφεία, αλλά λόγω ιδιομορφίας του εδάφους και των επικίνδυνων λατομείων, η ιδέα εγκαταλείφθηκε ως «δώρον άδωρον» και προτιμήθηκε το γήπεδο της ΑΕΚ Θεσσαλονίκης μετά τη συγχώνευσή τους. Με ενέργειες των τοπικών παραγόντων έγιναν οι αναγκαίες επεκτάσεις και εργασίες επίστρωσης και τον Ιούνιο του 1932 έγιναν τα επίσημα εγκαίνια του γηπέδου του ΠΑΟΚ με ποδοσφαιρικό αγώνα, με την ομάδα του Ηρακλή, που τέλειωσε με σκορ 3-2 υπέρ της φιλοξενούσας ομάδας.

Η πίεση όμως του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης να χρησιμοποιήσει το γήπεδο του ΠΑΟΚ ως πανεπιστημιακό γυμναστήριο, οδήγησε τους παράγοντες της ομάδας να αναζητήσουν άλλο χώρο για την ανέγερση νέου σταδίου. Αυτός βρέθηκε το 1955 σε στρατιωτικό χώρο στην Τούμπα, που στέγαζε εκείνη την περίοδο σε τολ «ανταρτόπληκτες» και σεισμόπληκτες οικογένειες.

Σε τέσσερα χρόνια, το 1959, το όνειρο δεκαετιών της ΠΑΟΚτσίδικης οικογένειας έγινε πραγματικότητα. Στο χώρο του παλιού γηπέδου του ΠΑΟΚ υψώθηκαν στη δεκαετία του ‘70 τα κτήρια της Θεολογικής και τμήμα της Φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Τρία 24ωρα μετά την νίκη, όντας κυρίαρχος στο γήπεδο, του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ επί του νταμπλούχου, το κλίμα είναι… περίεργο και στις δύο. Οι «πράσινοι», με τη ρεβάνς την άλλη Τετάρτη, έχουν να σκέπτονται και το κυριακάτικο, με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα ενώ οι Θεσσαλονικείς ψάχνοντας στο τι πήγε λάθος και ήδη ο Αμπέλ Φερέιρα αμφισβητείται. Εκτός για τον «δικέφαλο» οι Κρέσπο, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Καντουρί, Μιχάι, Στοχ και πάγια οι Βέρνμπλουμ, Ζαμπά. Παρόντες αλλά ελαφρώς αμφίβολοι οι Κουρμπέλης, Νάγκι στους» πράσινους».

🦊 Το αποψινό είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι και για τις δύο, ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα όμως έχει το 1.60 του άσου. Κράτησα, ίσα ίσα για να ασχοληθώ, τις διπλές ευκαιρίες σε ημίχρονο και τελικό, με τη σκέψη ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα ηττάται στο πρώτο 45λεπτο. Μια χαρά τιμή το 2.20, το… πιάνεις κι αν λήξει 0-0 (χεχε).

  Special bet 🇬🇷

⏩ 21:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Χ2 ημίχρονο / 1Χ τελικό (2.20, Stoiximan)

Το χατ-τρικ του Ρόζενταλ

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿  Επαναληπτικός για το FA Cup, Τότεναμ εναντίον Σαουθάμπτον, δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ και κάθε ισοπαλία στέλνει το ματς στην παράταση. Τέταρτη φορά ανταμώνουν στη σεζόν, 1-1 στο πρώτο με τον Μπουφάλ να ισοφαρίζει για τους «άγιους» στο 97’, 2-1 στο Λονδίνο (28/9) και 1-0 στο «Σεντ Μέρις» (1/1) τα του πρωταθλήματος.

Σε επαναληπτικό Κυπέλλου οδηγήθηκαν, ελέω ισοπαλίας στο πρώτο, άλλες δύο φορές. Τo… 1902, που τότε κρίθηκε σε τρίτο ματς (και πέρασε η Σαουθάμπτον με 2-1) και το 1995: 1-1 στο Λονδίνο και… 6-2 η Τότεναμ στην παράταση, στο λιμάνι, με χατ τρικ του Ρόζενταλ κι από έναν των Σέριγχαμ, Μπάρμπι και Αντερτον, εποχή που ο Τέντι έπαιζε μπροστά με τον Γιούργκεν Κλίνσμαν ενώ ο Ισραηλινός Ρόζενταλ είχε μπει αλλαγή στην ανάπαυλα αντί του Νέθερκοτ.

Με λίγες αλλαγές και οι δύο, ο νεοφερμένος Μπέρχβαϊν (που σκόραρε ενάντια στη Σίτι) δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής για απόψε και αμφίβολος ο Ντέλε Αλι στους «σπερς», τριάδα με Λαμέλα, Σον και Λούκας ετοιμάζει ο Μουρίνιο.

🦊 Για την… αλητεία, και τη χαρά του στοιχήματος, έριξα τον Λαμέλα που δεν σκοράρει συχνά, με την υποσημείωση βέβαια ότι θα πονταριστεί όταν βγουν οι ενδεκάδες (κι αν είναι βασικός).

⚽  Σκόρερ (αν ξεκινήσει βασικός) 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 21:45 Τότεναμ – Σαουθάμπτον: Γκολ Λαμέλα (3.80, Netbet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ