foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ75
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Παρίσι – Μυριούνης ένας… Μάλκοβιτς δρόμος! Τα απόνερα του ‘97

Μποζιονέλος | 24 Ιαν 2020 11:50
img_20150727_0003.jpg
Α, ρε Μίσιτς, ένα καλό σουτ δεν μπορούσες χθες στη Λαμία. Στο 5.25 ήσουν ρε αδερφέ μου, με δικαίωσε και το πουλέν ονόματι Χιμένες της Γουλβς στο 4.10 (τον θέλω στη Λιβερπουλάρα αυτόν…), δυάδα του 21.50 θα βγάζαμε. Τέσπα, πλέρωσε (sic) ως μονό ο Μεξικανός.

Και πλήρωσε και η μπασκετική δυάδα του 2.48 με το χάντικαπ της ΤΣΣΚΑ και το under 178,5 (σ.σ. τι δώρο ήταν αυτό…) στο Μπασκόνια – Χίμκι.

Και… ως εκεί. Η Λίβερπουλ χάλασε το combo στο τέλος, με τον Φιρμίνο, ακόμη χειρότερα όμως η τρομερή ευκαιρία του Ζότα της Γουλβς στο 92’. Τρομερή!

Η δε μπασκετική δυάδα ρίσκου του 5.92 ούτε καν… ακούμπησε: η Μακάμπι ηττήθηκε στο Μόναχο, ο Αστέρας κάλυψε το χάντικαπ στη Βαρκελώνη.

Συνεχίζουμε. Παρασκευή με picks τριών σπορ.

Για τένις, το Foxbet.gr προσφέρει άπλετες αναλύσεις και προγνωστικά, από τα… ημιτελικά και μετά να με περιμένετε…

Στεκιές στην Αυστρία


Το European Masters είναι ένα από τα… ταλαίπωρα τουρνουά του σνούκερ, ετησίως, τα τελευταία χρόνια γίνονται προσπάθειες για να κρατηθεί στο καλεντάρι, πέρυσι δεν διεξήχθη και επανήλθε από φέτος, στην Αυστρία. Νωρίτερα γινόταν σε Μάλτα, Βέλγιο, Ρουμανία κλπ.

32 παίκτες ξεκίνησαν, στα προημιτελικά βρίσκεται απόψε το τουρνουά, best of 9 frames τα ματς, ήτοι όποιος φτάσει στα 6.

🇹🇭🇦🇺 Πρόωρα στο Λονδίνο είχε αποκλειστεί και ο Νέιλ Ρόμπερτσον (Νο 5) από τον Στίβεν Μαγκουάιρ, στο European Masters απέκλεισε διαδοχικά τον άσημο Λιου Χιαοτιάν και τον Σκωτσέζο Γκρέιαμ Ντοτ και αντιμετωπίζει τον Ταϊλανδό Τσεπτσάγια Ουν Νόοχ, ο οποίος έχει ανέβει στο Νο 21 του world ranking που ήταν στον τελικό του World Open πριν από λίγο καιρό και στα προημιτελικά του Scottish Open. Απέκλεισε μάλιστα τον Χίγκινς στους «16», με 5-4. Εχω μια… συμπάθεια στον Αυστραλό, ομολογώ, καίτοι εδώ και καιρό δεν είναι σε καλή φόρμα, στοιχειωδώς καλά αν παίξει πάντως, θα περάσει.



🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Το προαναφερθέν, μαζί με το ματς του Αλι Κάρτερ (Νο 17) με τον Σκωτσέζο Σκοτ Ντόναλντσον (Νο 26, peak στην καριέρα του) διεξάγονται το απόγευμα. Ο Κάρτερ έκανε τρομερό τουρνουά στο Λονδίνο, όπου έχασε στα… σημεία, στον τελικό από τον Στιούαρτ Μπίνγκχαμ, ο Ντόναλντσον τα πήγε καλά στους προηγούμενους γύρους αποκλείοντας τον Κάιρεν Γουίλσον και τον Ντινγκ Ζουνχούι, υπάρχει αξία στο να έχει αρκετά frames το ματς.

🇨🇳🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Μια funbetιά την έριξα με τον 21χρονο, άκρως ανερχόμενο, Κινέζο Ζου Γουελόνγκ (Νο 32 στο world ranking) ενάντια στον πολύπειρο Μπάρι Χόκινς (Νο 12), αλλά και… ξενερωμένο μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του από τον Τζον Χίγκινς στο πρόσφατο Masters του Λονδίνου. Ο Χόκινς απέκλεισε στους «16» τον ντεφορμέ Μαρκ Σέλμπι, ο Ζου τον Ουαλό Τζάκσον Πέιτζ.

🦊 Picks και παιχνίδι στο… χαλαρό. Με μικρό χάντικαπ ο Ρόμπερτσον και τα frames στο άλλο (αν και ο Αυστραλός είναι… ικανός να χάσει από τον Ταϊλανδό) και fun bet στο βραδινό.

Η εποχή του «Μπόζα» και η εμφάνιση του Αλβέρτη


🏀⏳📜☘️Από τα μέσα, ως τα τέλη της δεκαετίας του ’90 το ελληνικό μπάσκετ έζησε όσα… ποθούσε, αλλά δεν κέρδισε ή κατέκτησε, μια δεκαετία νωρίτερα με τον Αρη, αλλά και με τον ΠΑΟΚ, όπως και τον Ολυμπιακό. Δύο ευρωπαϊκά στο μπάσκετ, αρχικά από τον Παναθηναϊκό εν έτει 1996 χάρη στη δουλειά του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς από τον πάγκο, τον οποίο πάντως τον καιρό εκείνο, και ως την εν Ελλάδι άφιξή του, αποκαλούσαμε (ή γράφαμε) ως… Μαλίκοβιτς. Χάρη στον «Μπόζα», αλλά και την τάπα του Στόικο Βράνκοβιτς στον τελικό του Παρισιού με την Μπαρτσελόνα, έγινε… «μονάστερος» και, ως σήμερις, «εξάστερος».



Το 1996-97 λοιπόν, σεζόν που μετείχαν στη διοργάνωση ο Πανιώνιος (με… επώνυμο «Αφισόραμα», τότε!), το Μιλάνο ως «Στεφανέλ», η Τελεσίστεμ Μπολόνια, η Τσιμπόνα, η βελγική Σαρλερουά ως «Σπιρού», η Κάχα σαν Φερνάντο (νυν Μπέτις), η Ντινάμο Μόσχας και η Λέβερκουζεν, η ομάδα του Μάλκοβιτς βγαίνει πρώτη σε όμιλο έξι ομάδων με 8-2, μια ήττα από τη Βιλερμπάν κι άλλη μια στη Βαρκελώνη, την ώρα που στον δικό του όμιλο ο Ολυμπιακός μένει προτελευταίος με ρεκόρ 5-5. Στη β’ φάση όμως, ξανά σε ομίλους των έξι και μεταφέροντας τα αποτελέσματα της πρώτης δίχως να παίξουν ξανά με τις ίδιες, οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν 4-2 νίκες, ο Παναθηναϊκός 5-1, στους «16» αποκλείουν Παρτίζαν και Λιμόζ αντίστοιχα και η μοίρα τους έφερε αντιμέτωπους στα προημιτελικά σε best of 3 σειρά αγώνων. Οι Ρίβερς, Νάκις και Τάρλατς οδηγούν την ομάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς σε θρίαμβο, και «σπάσιμο» της έδρας, με 69-49, η πρόκριση επικυρώθηκε με 65-57 στο ΣΕΦ καίτοι ο Μάλκοβιτς «μπλόκαρε» τους Ρίβερς και Τόμιτς. Ο Ολυμπιακός, αφού… αποκαθήλωσε τον Παναθηναϊκό, πήγε… Ρώμη και κατέκτησε το δικό του, πρώτο ευρωπαϊκό (στον τελικό, κι αυτός, με την Μπαρτσελόνα).

Εκείνη την περίοδο οι Γάλλοι είχαν ισχυρές ομάδες και η (αποψινή αντίπαλος του «εξάστερου» στο ΟΑΚΑ) Βιλερμπάν τ0ν είχε υποχρεώσει σε ήττα 72-66 στο ΟΑΚΑ με 31 πόντους του Ντιλέινι Ραντ. Στο «Αστρομπάλ» ο Ραντ ναι μεν έβαλε 27 πόντους αλλά εκείνο το βράδυ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με 25 πόντους (και 6/6 τρίποντα!), συνεπικουρούμενος από Τζον Αμίτσι (23 π.) και Νίκο Οικονόμου (15 π.) έγραψε το σενάριο του 80-74.

Το «αντίο» του Μάλκοβιτς στον Παναθηναϊκό γράφτηκε τυπικά στις 12 Απριλίου του 1997, αλλά το τέλος είχε σημάνει μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό. Οση υπομονή κι αν ήθελε να κάνει η διοίκηση των Γιαννακόπουλων, αντίστοιχη υπομονή δεν μπορούσε να έχει ο κόσμος που είδε μια ομάδα υπόδειγμα με ονόματα τύπου Ουίλκινς, Βράνκοβιτς, Γιαννάκης κλπ, να διαλύεται σε ένα μήνα και τελικά να αποκλείεται άδοξα με συντριβή στο ΟΑΚΑ.



Το σύνθημα «Παύλο, διώξε τον καραγκιόζη» έγινε viral, ενώ αναρτήθηκε και πανό που ανέφερε: «Κι αν έφυγε ο Ντομινίκ Θεέ μου, κι αν χάσαμε τον Στόγιαν τον τρελό, μας έμεινε ο Μπόζα ο μ....!». Στις 12 Απριλίου 1997, στον ημιτελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ ο Απόλλωνας Πατρών κάνει μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του θεσμού καθώς με κορυφαίο τον Χρήστο Μυριούνη (διωγμένος από τον Μάλκοβιτς), νικάει με 92-79, εξασφαλίζει την πρόκριση στον τελικό και οδηγεί τον «Μπόζα» στην έξοδο.

🇬🇷🇫🇷 Στα… του σήμερα, ο Παναθηναϊκός (12-8) συνεχίζει το… πιο βατό πρόγραμμά του, και μετά τις νίκες με Μπάγερν και Ζάλγκιρις στο ΟΑΚΑ, υποδέχεται τη Βιλερμπάν (8-12) με στόχο όχι μόνο τη νίκη αλλά να συνεχίσει και την αμυντική του βελτίωση, ενόψει play offs. Οι Γάλλοι είναι ντεφορμέ, έρχονται από τέσσερις σερί ήττες. Στον πρώτο γύρο, στο «Αστρομπάλ», ο «εξάστερος» είχε ηττηθεί, συνολικά έχει 3-2 ενάντια στην ομάδα από τη Λιόν αλλά εξ αρχής της σεζόν οι «πράσινοι» του Ρικ Πιτίνο σκοράρουν συνήθως σε πολύ υψηλά lines, καίτοι για απόψε είναι αμφίβολος ο Παπαπέτρου.



Η Βιλερμπάν μόνο στο Βελιγράδι νίκησε εκτός Λιόν φέτος, κι εκεί στην παράταση, ο Παναθηναϊκός βάζει στο ΟΑΚΑ κατά μέσο όρο… 96,6 πόντους (!) δίχως να υπολογίζονται οι 30 που έβαλε στις παρατάσεις με Ολυμπιακό και Αλμπα.

🦊 Οι Γάλλοι παίζουν κακή μεν, σκληρή δε, άμυνα αλλά δεν σκοράρουν, απίθανο να πάει σε πολύ ψηλό σκορ το ματς..

🦊 Και, έξτρα σε λογική fun bet (τριπλασιασμού, άλλωστε) να νικήσει ο «εξάστερος» και στις τέσσερις περιόδους.

🏀 Fun bet 🇬🇷🇫🇷

⏩ 21:30 Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν: Νίκες ΠΑΟ και στις 4 περιόδους (4.00, Stoiximan)


Η εχθρική διαιτησία και….


🇹🇷🇮🇹 Παρασκευή σημαίνει… Euroleague, με καρέ αγώνων απόψε, με μεγάλο ενδιαφέρον. Πλην ίσως του ματς στο Κάουνας ανάμεσα σε Ζάλγκιρις (6-14) και Αλμπα (7-13) που έχει μεν φαβορί αλλά… επίφοβο.

Η Φενερμπαχτσέ (8-12) λύγισε, στη διαβολοβδομάδα, από την Μπαρτσελόνα, ήττα που ανέκοψε την ανοδική της πορεία αλλά αν συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, σαφώς και έχει ελπίδες για πλασάρισμα στην 8άδα. Είχε βέβαια να αντιμετωπίσει μια εχθρικότατη διαιτησία ενάντια στους Καταλανούς. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς υποδέχεται απόψε την Αρμάνι Μιλάνο (10-10), ενάντια στην οποία έχει –στα της παράδοσης- 13-6 συνολικά και 7-1 επιμέρους στην Κωνσταντινούπολη, ερχόμενη από πέντε σερί νίκες εναντίον της.



Η Αρμάνι μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ηττήθηκε από Εφές και Μακάμπι, και δη εύκολα, αποχώρησαν από το ρόστερ οι Γουάιτ και Μακ ενώ Μπρουκς και Μορασκίνι έμειναν εκτός αποστολής. Στόχος να μην υποστεί όγδοη σερί ήττα εκτός Μιλάνου. Αλλά… πώς;

🦊 Επιλογή η νίκη της Φενέρ, αλλά είναι χαμηλά. Αν συνδυαστεί ωστόσο με τους πόντους, μέχρι 160 καθώς έχει αρχίσει να παίζει άμυνα τελευταία αλλά δίχως να σκοράρει πάρα πολύ, πάει πάνω από το δίφραγκο.

…η τρομερή παράδοση της Ρεάλ με την Εφές


🇪🇸🇹🇷 Ματσάρα απόψε στο «Παλάθιο ντε Ντεπόρτες», ντέρμπι κορυφής. Στο 23-8 η συνολική παράδοση ανάμεσα σε Ρεάλ (15-5) και Εφες (17-3), επιμέρους είναι 12-3 στη Μαδρίτη όπου αναμετρώνται απόψε και με τις 12 νίκες συνεχόμενες, σερί που άρχισε από τον Ιανουάριο τ0υ 2009! Η «βασίλισσα» είδε το –φετινό- σερί των 13 νικών να σταματά από την ΤΣΣΚΑ και κατόπιν ηττήθηκε κι από τη Χίμκι κι έμεινε δύο νίκες πίσω από την πρωτοπόρο Εφες, η οποία πάει… τρένο και δεν μασάει από έδρες κι αντιπάλους. Ως πότε, όμως; Δεν παραβλέπεται βέβαια ότι φέτος, στις άλλες… ισπανικές της επισκέψεις, νίκησε και την Μπασκόνια, και τη Βαλένθια και την Μπαρτσελόνα (!).



Σημάδια ντεφορμαρίσματος έβγαλε στη διαβολοβδομάδα η Ρεάλ αλλά στο… άντρο της είναι σχεδόν ανίκητη, έχοντας 10/10 φέτος και, μαζί με τα περσινά, 17 σερί εντός έδρας νίκες, ήτοι από την ΤΣΣΚΑ τον Νοέμβριο του… 2018.

🦊 Το… απλό είναι η νίκη της Ρεάλ στο 1.45, με μικρό χάντικαπ ανεβαίνει, ας πούμε με 1,5 πόντους.

🏀 Μονό 🇹🇷🇮🇹

⏩ 19:45 Φενερμπαχτσέ – Αρμάνι Μιλάνο: 1 & under 160,5 (2.03, Stoiximan)

🏀 Δυάδα (απόδοσης 3.07) 🇬🇷🇫🇷 🇪🇸🇹🇷

⏩ 21:30 Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν: Under 169,5 (1.80, Netbet)
⏩ 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης (-1,5) – Εφες: 1 (1.71, Netbet)


Ο Πάρντιου και η παράδοση


🇳🇱 Ντεμπούτο… με το δεξί έκανε ο Αλαν Πάρνιου στην ADO Ντεν Χάαγκ, επικρατώντας 2-0, έστω της ουραγού, Βάαλβαϊκ, σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Με καλή ψυχολογία δοκιμάζεται σήμερα στο «Χάλχενβααρντ» της Ουτρέχτης του Τζον φαν ντεν Μπρομ που βρέθηκε τη σεζόν 2010-11 στον πάγκο της Ντεν Χάαγκ.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Η Ουτρέχτη πήρε 3-3 από την Τσβόλε σε ματς-ροντέο όπου απώλεσε τη νίκη στο 89’. Κι ακολούθησε η πρόκριση στο Κύπελλο επί της FK Αϊντχόφεν, με κακή εμφάνιση και στην παράταση (2-1), εντός έρχεται από τρεις σερί ήττες ενώ έχει αμφίβολους τον αρχηγό στόπερ Γιάνσεν και τον νεοφερμένο μέσο Πέτερσον συν άλλους πέντε μακροχρόνιους.

Στο 21-18-6 η συνολική τους παράδοση στην Ουτρέχτη, με τελευταίο διπλό όμως τον Απρίλη του 2011 και έκτοτε 3-5-0.

🦊 Χαμηλά ο άσος, από την άλλη να κάνει και τέταρτη σερί ήττα εντός η Ουτρέχτη, είναι κομμάτι τραβηγμένο. Επιλογή διπλασιασμού το combo σε goalbetting, που εμφανίζεται συχνά σε μεταξύ τους, πιο… δύσκολο να σκοράρει η ADO αλλά έχει ψυχολογία.

Η πενταετία και οι ελλείψεις


🇫🇷 Νις εναντίον Ρεν στη Νίκαια, με δύο προκρίσεις στο Κύπελλο συνδυάστηκε το 2020 για την ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά συν το 1-1 με την Ανζέ όπου έκανε μάλλον καλό ματς αλλά ήταν άτυχη και «τρέχει» αήττητο έξι αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις αλλά και πέντε σερί νικών εντός. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Μπουνταουΐ, αμφίβολος ο πολύτιμος στόπερ Σαρ. Η Ρεν αποσπάστηκε στην 3η θέση μετά το 1-0 επί της Νιμ και ακολούθησε η πρόκριση επί της ερασιτεχνικής Κονσολά στο Coupe de France, όπου την περιμένει μεσοβδόμαδα η Ανζέ στο ντέρμπι της Βρετάνης. Της λείπουν όμως ελέω τιμωριών οι αμυντικοί Ντα Σίλβα και Τραορέ και ελέω τραυματισμού ο μέσος Μπουριζό, άπαντες βασικότατοι.



Ανεξαρτήτως έδρας η Ρεν δεν έχει νίκη από το 2-1 της Βρετάνης τον Απρίλη του ’15, σε ματς που είχε μπει αλλαγή στο 84’ και είχε χαμένη ευκαιρία στο 89’ ο… Νίκλας Χουλτ. Εκτοτε, 6-3-0 για τη Νις.

🦊 Σε… καλό φεγγάρι αμφότερες, δείχνει τριπλή για ΠΡΟ-ΠΟ και ματς του… 1-1 και βλέπουμε. Είναι όντως; Προς τα… δεξιά το έκοβα αλλά οι απουσίες της Ρεν είναι σημαντικές, επιλογή η Νις αλλά με κάλυψη (στο 1.87 το draw no bet). Εναλλακτική το 1Χ με over 1,5 που κινείται λίγο παραπάνω και προτιμάται, μιας και σε αυτή την περίπτωση στην ισοπαλία πληρώνεσαι…  

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 4.17) 🇳🇱 🇫🇷

⏩ 21:00 Ουτρέχτη – ADO Ντεν Χάαγκ: Over 2,5 & goal/goal (1.97, Stoiximan)
⏩ 21:45 Νις – Ρεν: 1Χ & over 1,5 (2.12, Stoiximan)

«Την Παρασκευή το βράδυ, Παναγίτσα μου…»


🇩🇪 Η Ντόρτμουντ μπήκε με εμφατικό τρόπο στο 202 με το 5-3 στο Αουγκσμπουργκ, ανατρέποντας το 3-1 του 55ου λεπτού επειδή ο Λουσιέν Φαβρ… ξύπνησε, έβαλε στο 56’ τον (φοβερό και τρομερό πιτσιρικά) Χάαλαντ και ο Νορβηγός έκανε χατ-τρικ μέσα σε 23 λεπτά και μόλις δέκα επαφές με την μπάλα! Πιο σημαντικό όμως ότι ο υπναράς Φαβρ εγκατέλειψε στο τελευταίο ημίωρο την ω και το 4-2-3-1 απέδωσε άψογα.

Οι Βεστφαλοί υποδέχονται απόψε την Κολωνία του Μάρκους Γκίζντολ, η οποία είχε 20 χρόνια να πετύχει τέσσερις σερί νίκες στην Bundesliga και το… ισοφάρισε με το 3-1 επί της Βόλφσμπουργκ, με τον Κόρδοβα να σκοράρει δις και μετρά γκολ στα πέντε τελευταία εντός έδρας των «τράγων»(αλλά δεν έχει βάλει εκτός έδρας στα τελευταία… 29). Πέντε σερί έχει να σημειώσει από το 1985!



Στα της παράδοσης, η Μπορούσια δεν έχει ήττα υποδεχόμενη την Κολωνία από το 1-2 του Απριλίου 1991, από δύο γκολ του Μορίς Μπάναχ, είχε μειώσει με πέναλτι ο Μίκαελ Ρουμενίγκε. Εκτοτε, 15-4-0 η παράδοσή τους στη Βεστφαλία.

Επιπροσθέτως, η Ντόρτμουντ δεν έχει ηττηθεί ποτέ Παρασκευή βράδυ στην έδρα της (19-8-0) ενώ η Κολωνία, αντίστοιχα Παρασκευές βράδυ, έχει έξι συνεχόμενες ήττες.

🦊 Το να σκοράρει ο Χάαλαντ είναι στο 1.50 αλλά έχετε κατά νου ότι δεν είναι σίγουρη η παρουσία του στην ενδεκάδα για απόψε, τα γερμανικά ρεπορτάζ διαφωνούν. Για σκόρερ, προτιμώ τον Αζάρ που είναι διαρκώς μέσα στις φάσεις.

🦊 Και, έξτρα, μια funbetιά τριών γεγονότων: άσος, να σκοράρουν αι οι δύο και να μπουν τουλάχιστον δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. 



Matchcombo, fun bet 🇩🇪

⏩ 21:30 Ντόρτμουντ – Κολωνία: 1 & over 3,5 & g/g & over 1,5 στο β’ ημίχ. (3.00, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ