foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Οι συμπτώσεις με τη… Θάτσερ και ο «Πιντουρίκιο»

Μποζιονέλος | 22 Ιαν 2020 11:08
article-2305744-192CD91B000005DC-4_634x382.jpg

Εμφατική η επιστροφή, η επάνοδος στις καλές ημέρες και στις… πληρωμές. Κι αν η Αρσεναλ ήταν στοιχειωδώς σοβαρή στο τέλος με την Τσέλσι θα κρατούσε το πονταρισμένο 1-1 (και) ως ακριβές σκορ, στο 85’… χάλασε.

Πλήρωσε λοιπόν το any time σκορ 1-1 στο 2.32 στο Τσέλσι – Αρσεναλ και με τους «gunners» με παίκτη λιγότερο από νωρίς ελέω της αυστηρότατης αποβολής του άμπαλου Νταβίντ Λουίζ.

Πλήρωσε η δυάδα του 2.93 με το Σαραγόσα – Μαγιόρκα σε 1Χ με over 1,5 και το Αστον Βίλα – Γουότφορντ σε ασιατικό +0,25 με γκολ της Βίλα στο 94’, πανάξια όμως επειδή πίεζε πολύ στο τέλος.

Και πλήρωσε και το combo του 2.31 στο Λιόν – Λιλ με 1Χ και goal/goal, στα… μπενάλτια πήγε, πέρασαν οι «λιονέ».

Μόνο χαμένο η πρόκριση της Λάτσιο με τη Νάπολι, ματς που… χάλασε ελέω των δύο αποβολών, νωρίς, οι «λατσιάλι» φάσεις είχαν αλλά καλά δεν έπαιξαν…



Η τελευταία του ήττα στην… επαρχία


🇬🇷 ΟΦΗ εναντίον Ολυμπιακού στο «Γεντί Κουλέ» (aka «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»). Οι Κρητικοί είχαν σχεδόν ένα μήνα να κάνουν νίκη, την πέτυχαν στη Νέα Σμύρνη και διατηρούν ελπίδες για τα play offs ενώ στα τελευταία 18 ματς έχουν μόνο μια ισοπαλία (και μόνο δύο συνολικά, φέτος), ήτοι το 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Εντός ο ΟΦΗ σκοράρει… αργά, μόλις δις έβαλε στο πρώτο ημίχρονο (από τα 18 του, φέτος) και ουδέποτε ήταν μπροστά στο σκορ στην ανάπαυλα ως γηπεδούχος (0-8-1 ο σχετικός απολογισμός).

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-2 τον Αρη και συνεχίζει με 3/3 στο 2020, «τρέχει» αήττητο σερί 29 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα και φέτος δεν σκόραρε μόνο σε Ξάνθη και Βόλο, σε αμφότερα έμεινε στο 0-0, ενδεικτικό ότι στην επαρχία έχει να δεχθεί γκολ από τις 21 Απριλίου 2019 και το 3-1 στη Λαμία.

Στα της παράδοσης, ο Ολυμπιακός έχει νικήσει στα εννέα από τα τελευταία δέκα μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας, εξαίρεση η ήττα με 1-0 στο Ηράκλειο τον Οκτώβριο του 2018, συμπτωματικά η τελευταία ήττα του στην επαρχία! Και η εν λόγω είναι η μοναδική νίκη του ΟΦΗ στα 18 τελευταία με τον Ολυμπιακό, 11-15-15 η συνολική τους παράδοση στην Κρήτη.


🦊 Χαμηλά οι αποδόσεις, και εύκολα. Σε ειδικά στράφηκα, ο ΟΦΗ δεν έχει σκοράρει ακόμη ως γηπεδούχος στο πρώτο 20λεπτο των αγώνων του, ο Ολυμπιακός ως φιλοξενούμενος έχει βάλει 4 γκολ στο διάστημα 1’-10’ και 5 στο αντίστοιχο 30’-40’. Εχω την αίσθηση ότι θα μπει δυνατά, επιλογή να προηγείται στο σκορ ως το 30ό λεπτό.

Special bet 🇬🇷

⏩ 17:15 ΟΦΗ – Ολυμπιακός: 2 ως το 29:59 (2.75, Stoiximan)

Εχει να σκοράρει από τότε που είχε προπονητή τον σημερινό του… αντίπαλο


🇬🇷 Ο Παναθηναϊκός έρχεται από την πλέον επιτυχημένη… εβδομάδα του. Αρχικά με την in extremis πρόκριση επί του ΠΑΣ στο Κύπελλο και κατόπιν με τη νίκη στην Ξάνθη 1-0 από γκολ του Μακέντα ενώ ο Ανουάρ έδειξε άμεση προσαρμοστικότητα και πολύ καλά στοιχεία, όπως και ο Νάγκι. Συμπαθής ο Μαγυάρος μέσος, όποτε όμως διαβάζω το όνομά του θυμάμαι εκείνο το επικό επεισόδιο από τα… «Φιλαράκια» με τον Ρος και το… ουνάγκι (σ.σ. για γνώστες), χεχε.


Γυρίζει ο Κουρμπέλης που εξέτισε, εκτός οι Αποστολάκης, Μπουζούκης, Νούνες για τον Γιώργο Δώνη. Ο Ατρόμητος, μετά την… αναίμακτη ήττα από τον Βόλο στο Κύπελλο, ήταν τραγικός εκ νέου με τους νεοφώτιστους στο Περιστέρι (0-0), αν δεν υπήρχε και ο Βέλλιος ανάθεμα πώς θα έκανε φάσεις… Γυρίζει ο Μπουσούλατζιτς, εκτός οι Ρισβάνης, Ουγκράι για τους Περιστεριώτες του Σάββα Παντελίδη.

Ο Παναθηναϊκός, στα της παράδοσης, πήρε τα επτά από τα τελευταία εννέα με τον Ατρόμητο ανεξαρτήτως έδρας. Δεν τον νίκησε ως γηπεδούχος για τελευταία φορά τον Μάιο του 2014, 1-1 για τα play offs στη Λεωφόρο (με γκολ του Ναπολεόνι στο 85’ και κεκλεισμένων των θυρών), έκτοτε μάλιστα σε επτά ματς ως φιλοξενούμενος (το ένα στο Κύπελλο) ο Ατρόμητος δεν σκόραρε.

Στο δε ΟΑΚΑ ο Ατρόμητος δεν έχει σκοράρει από τον Φεβρουάριο του 2011 επί των «πράσινων», όταν πήρε 1-1: είχε ανοίξει το σκορ στο 31’ ο Μπρίτο, ισοφάρισε στο 33’ ο Γκοβού και προπονητής του Ατρομήτου ήταν ο… Γιώργος Δώνης.


🦊 Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει μόνο 20 γκολ φέτος, μόνο 5/15 άλλες ομάδες της κατηγορίας έχουν βάλει λιγότερα και πολλά τέρματα ήρθαν από ατομικές ενέργειες. Ο Ατρόμητος είναι δύστοκος, ομολογώ ότι το combo άσου με under 3,5 το περίμενα χαμηλότερα…

Combo 🇬🇷

⏩ 19:30 Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: 1 & under 3,5 (2.25, Novibet)

Οι συμπτώσεις με τη θατσερική περίοδο


⏳📜🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Σεζόν 1988-89. Οι συμπτώσεις, ορισμένες φορές, είναι διαβολικές. Δεν υπάρχει ακόμη Premier League, ονομάζεται ακόμη First Division το πρωτάθλημα (κάτι σαν το εμβληματικό «Α’ Εθνική») και η Λίβερπουλ κατακτά το πρωτάθλημα με 9 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Αστον Βίλα και, δη, πανεύκολα. Το προ 12 μηνών δράμα με την ήττα από την Αρσεναλ στο «Ανφιλντ», τελευταία αγωνιστική από το γκολ του Τόμας, δείχνει να σβήνει.



Το Λιγκ Καπ κατακτά η Νότιγχαμ Φόρεστ, νικώντας στο «Γουέμπλεϊ» την Ολνταμ, στον τελευταίο της μεγάλο τίτλο και, φυσικά, στον τελευταίο του τεράστιου Μπράιαν Κλαφ ο οποίος αποσύρθηκε τρία χρόνια αργότερα και πέθανε το 2004.

Το Κύπελλο κατέκτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε δύο ματς μέσα σε πέντε ημέρες με την Κρίσταλ Πάλας καθώς προβλεπόταν μεν παράταση σε ισοπαλία αλλά όχι πέναλτι: επαναληπτικός. Η ομάδα του (σ.σ. δεν ήταν σερ ακόμη…) Αλεξ Φέργκιουσον φέρνει 3-3 στο πρώτο χάρη στην ισοφάριση του Μαρκ Χιουζ στο 113’ και νικά, πέντε 24ωρα αργότερα, 1-0 με τέρμα του Λι Μάρτιν ενάντια στην Πάλας του Στιβ Κόπελ που έπαιζε τότε με τέσσερις… μελλοντικούς προπονητές των αγγλικών γηπέδων (Τζον Πέμπερτον, Αντι Θορν, Τζον Σάλακο και Αλαν Πάρντιου).

Και υποβιβάζονται η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (υστερώντας σε ισοβαθμία με τη Λούτον), η Τσάρλτον και η Μίλγουολ.

For the record, εισιτήριο για τα ευρωπαϊκά κύπελλα η Αγγλία δεν είχε από το 1956-86 και το «Χέιζελ»: οι αγγλικές ομάδες είχαν τιμωρηθεί με πενταετή αποκλεισμό και η Λίβερπουλ με δέκα. Εντέλει η UEFA εκείνο το καλοκαίρι του ’90 άνοιξε δύο θέσεις, μία στο Κυπελλούχων και μια στο Κύπελλο UEFA, τις οποίες έλαβαν η Γιουνάιτεντ και η Βίλα. Η δε ποινή της Λίβερπουλ τελείωσε ένα χρόνο μετά. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 1984 και φιναλίστ του τελικού του 1985 εμφανίστηκε ξανά στη διοργάνωση μόλις το 2001-02, οπότε και το Champions League είχε ανοίξει σε συμμετοχές, φτάνοντας μάλιστα στα προημιτελικά όπου έμεινε εκτός από την τρομερή, τότε, Λέβερκουζεν του Κλάους Τόπμελερ.

Κι ενώ, το 1990-91, μετέχουν μόλις δύο αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη, κι ενώ η Βίλα μένει πρόωρα εκτός, η Γιουνάιτεντ βάζει το πρώτο λιθαράκι στον δικό της μύθο: κατακτά το Κυπελλούχων του 1991 επικρατώντας 2-1 της Μπαρτσελόνα του Γιόχαν Κρόιφ στο Ρότερνταμ με ισάριθμα τέρματα του Μαρκ Χιουζ και σε εποχή που ο Φέργκιουσον έπαιζε ακόμη με Μπλάκμουρ, Πάλιστερ, Σαρπ και ΜακΚλερ.


Τούτα, απόρροια της τιμωρίας του 1985: όχι από τη Μάργκαρετ Θάτσερ ως έχει λανθασμένα γραφτεί κατά κόρον, αλλά από την UEFA. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ήταν αυτή που τιμώρησε τις αγγλικές ομάδες (και, παραπάνω, τη Λίβερπουλ) με την τότε πρωθυπουργό να φέρεται να λέει στον τότε πρόεδρο της UEFA, Μαρκ Ζορζ, ότι ήταν… επιεικής. Η τιμωρία ήταν αρχικώς «επ’ αόριστον» και τροποποιήθηκε στη συνέχεια, με τη Θάτσερ να ζητά από την UEFA μεγάλη ποινή αλλά να μην έχει τη νομική ισχύ να την επιβάλει.

Επίσης, κανένα μαχαίρι δεν έφτασε τότε ως το κόκκαλο μετά το «Χέιζελ» καθώς εντός αγγλικών συνόρων το ξύλο έπεφτε συχνά, μέσα ή έξω από τα αγγλικά γήπεδα, με κορυφαία τη «μάχη του Χάιμπουρι» το 1988, ήτοι τα επεισόδια μεταξύ οπαδών της Μίλγουολ και της Αρσεναλ. Τα πάντα άλλαξαν μετά το «Χίλσμπορο» το 1989 και τον ημιτελικό ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Φόρεστ στο Σέφιλντ, όπου το αγγλικό κράτος και η δικαιοσύνη της χώρας προστάτεψαν την αστυνομία από τις ευθύνες της για τον θάνατο 96 φιλάθλων.

Ανάμεσα σε «Χέιζελ» και «Χίλσμπορο» η Θάτσερ είχε επιβάλει απαγόρευση μετακίνησης οπαδών και μια κάρτα φιλάθλου, που δεν προσέφεραν τίποτε. Το 1989 όμως, εφαρμόστηκε το νομοσχέδιο Football Spectators Act που προέβλεπε (μεταξύ άλλων) την κατάργηση των θέσεων για όρθιους θεατές, την υποχρεωτική χρήση των καμερών και την απαγόρευση πώλησης αλκοόλ στα γήπεδα, την υποχρεωτική έκδοση κάρτας φιλάθλου από τους συλλόγους και την πλήρη ενημέρωση των συλλόγων για την ταυτότητα των μελών κάθε λέσχη τους.


Πώς και γράφω για 30 χρόνια πριν και τη σεζόν 1989-90 που αποτέλεσε τη θρυαλλίδα των εξελίξεων στο αγγλικό ποδόσφαιρο; Ε, η Λίβερπουλ παίρνει, φέτος, το πρώτο της πρωτάθλημα από… τότε. Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με 34 βαθμούς μετά από 23 αγωνιστικές, κάνει τη χειρότερη βαθμολογική της… συγκομιδή στην κατηγορία (ω, ναι) από τότε. 

Το παλεύει ο Μόις


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Τρία, συνολικά, ματς απόψε για την Premier League, και τα τρία με φαβόρες του 1.40 – 1.50. Πλέον… επίφοβη η Λέστερ, η οποία υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ ερχόμενη από δύο απανωτές «γκέλες», έσχατη από την Μπέρνλι αλλά είχε χαμένο πέναλτι με τον Βάρντι δέκα λεπτά προτού δεχθεί το δεύτερο (80’).


Διαβάστε: τι είναι και πώς παίζεται το ασιατικό χάντικαπ


Η δε Γουέστ Χαμ παραμένει η ομάδα με τους περισσότερους χαμένους βαθμούς αφού έχει προηγηθεί στο σκορ (17, επί συνόλω), το παλεύει πάντως ο Ντέιβιντ Μόις αλλά το θέμα είναι εμφανώς στην άμυνα. Στο 21-11-9 η συνολική τους παράδοση εκεί, μονάχα τρεις άσοι στα τελευταία εννέα.

🦊 Κακώς, θαρρώ, τέτοια απόκλιση στις τιμές… ασιατική η επιλογή, στο +1 των «χάμερς» με πληρωμή σε ισοπαλία ή νίκη τους και επιστροφή πονταρίσματος σε άσο ακριβώς με ένα γκολ διαφορά.

Ασιατικό 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 21:30 Λέστερ – Γουέστ Χαμ: 2 +1 ΑΗ (2.17, Betshop)

Από τον «Πιντουρίκιο» στον… Ρόκι


🇮🇹 Γιουβέντους εναντίον Ρόμα, νοκ άουτ προημιτελικός του Coppa Italia με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο. Οι «μπιανκονέρι» έχουν μόνο νίκες επί των «τζιαλορόσι» στο «Γιουβέντους Στέιντιουμ» (8 στο πρωτάθλημα συν μια στο Κύπελλο), οι τελευταίες τέσσερις με 1-0. Εχει περάσει μια δεκαετία από τις τελευταίες επιτυχίες της Ρόμα στο Τορίνο: 2-0 (ξανά) για τον προημιτελικό του Coppa Italia τον Ιανουάριο του 2011 με γκολ των Βούτσινιτς και Ταντέι για τη «λύκαινα» του Κλαούντιο Ρανιέρι και σε ματς όπου η Γιούβε του Τζίτζι ντελ Νέρι είχε δύο δοκάρια με Ντελ Πιέρο και Μπονούτσι. Και, στη Serie A, η τελευταία της νίκη ήταν το 2-1 του Ιανουαρίου (ανά!) 2010 με γκολ των Τότι στο 68’ με πέναλτι και Ρίισε στο 90’, είχε ανοίξει το σκορ ο «Πιντουρίκιο» Ντελ Πιέρο στο 51’ και είχε αποβληθεί ο Μπουφόν στο 83’.

Η Γιούβε ορέγεται το νταμπλ (και όχι μόνο…), πήγε στο +4 από την Ιντερ ελέω των απωλειών των «νερατζούρι» αλλά δεν πείθει, ούτε με την Πάρμα στο 2-1 της Κυριακής ήταν καλή. Η δε Ρόμα με μόλις 18 διαθέσιμους παίκτες νίκησε στη Γένοβα την Τζένοα με πρωταγωνιστή τον Ντζέκο ο οποίος όμως είναι τιμωρημένος και για απόψε και απόντες οι Τζανιόλο, Περότι, Μκχιταριάν, Παστόρε, Φάτσιο, Τζαπακόστα, Αντονούτσι.

Οι δύο ομάδες συναντιούνται απόψε για έβδομη σερί φορά στα προημιτελικά, 3/6 φορές ήταν διπλά τα ματς: 2-1 οι προκρίσεις της Ρόμα στα μονά ματς κι άλλες τόσες στα διπλά.


🦊 Αν και με… ιντριγκάρει να κυνηγήσω την «τζιαλορόσο» πρόκριση (στο 3.50+) γενικά ή… σε κάτι έξτρα, όπως στα πέναλτι (18.50!), σφυρίζει ο φιλαράκος μου ο Τζιανλούκα Ρόκι απόψε. Αλίμονο, Γιούβε είσαι… VAR έχει και το Coppa Italia, άρα προφανής η επιλογή. Αλλωστε και στο πρόσφατο (μόλις στις 12 Ιανουαρίου) Ρόμα – Γιούβε 1-2 για το πρωτάθλημα είχαν καταλογιστεί δύο πέναλτι, στα οποία ευστόχησαν ο Ρονάλντο στο 10’ και ο Περότι στο 68’.

Special bet 🇮🇹

⏩ 21:45 Γιουβέντους - Ρόμα: Καταλογισμός πέναλτι (3.05, Novibet)

Αήττητη από το… 1962


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται απόψε την Μπέρνλι, από την οποία έχει να ηττηθεί (ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης) από τον Αύγουστου του 2009, με 1-0 τότε στο «Τερφ Μουρ» από τέρμα του Ρόμπι Μπλέικ και σε εποχή που η ManUtd του «Φέργκι» έβαζε αλλαγή, στα δύσκολα, τον μετέπειτα… ΠΑΟΚτσή Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (όπως και τότε, αντί του Μάικλ Οουεν). Εκτοτε 6-3-0 για τη Γιουνάιτεντ ενώ η Μπέρνλι έχει να κάνει… διπλό στο «Ολντ Τράφορντ» από τον Σεπτέμβριο του… 1962: 5-2 τότε και απολογισμός έκτοτε 12-8-0 ανεξαρτήτως διοργάνωσης αλλά με τρεις ισοπαλίες στις ισάριθμες τελευταίες της επισκέψεις.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός ο αρχισκόρερ Ράσφορντ, αμφίβολος ο στόπερ Λίντελοφ για τη Γιουνάιτεντ, ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ (aka Σούλσα, αν βλέπατε αθλητικά στον ΑΝΤ1, παλιά…) κατεβάζει τους Τζέιμς, Λίντγκαρντ, Γκρίνγουντ πίσω από τον Μαρσιάλ.

🦊 Προφανής επιλογή για γκολ ο Μαρσιάλ αλλά δεν καλοπληρώνει. Αντίθετα, είναι σε καλύτερες τιμές και ο Μέισον Γκρίνγουντ και ο Ντάνιελ Τζέιμς που έχει να βάλει γκολ από τον… Αύγουστο. Εξ ου και κράτησα τον Ουαλό…

Σκόρερ 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 22:15 Μάντσεστερ Γ. – Μπέρνλι: Γκολ Τζέιμς (3.85, Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ