foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ116
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το ντέρμπι που… γέννησαν ο Αρσέν και ο Ζοσέ και οι «Invincibles» του Κλοπ!

Μποζιονέλος | 29 Δεκ 2019 12:59
4490800.jpg
Μπάλα χάρηκα χθες, στοίχημα… όχι και τόσο. Εκνευρισμό μου προκάλεσε. Πλήρωσαν τα δύο μονά στις δυάδες: το διπλό της Εβερτον στο ημίχρονο (2.80), στο Νιούκαστλ, πήρε και το ματς γενικά χωρίς να είναι πάντως τόσο καλή. Και το διπλό, σε draw no bet, της Μαμελόντι Σάντονς επί της Αλζέρ, στο 2.14.

Αντίστοιχα ήταν σε δυάδες με το any time σκορ 1-1 στο Γουότφορντ – Αστον Βίλα, όπου… από το πουθενά σκοράρει πριν την ανάπαυλα και με παίκτη λιγότερο κάνει το 2-0 με πέναλτι. Να τραβάς τα μαλλιά σου. Η δε Αλ Ιτιχάντ δέχεται πρώτη γκολ από την Ισμαΐλι, και με 1-1 πιάναμε το combo, χάνει φάσεις στο δεύτερο, μένει 0-1. Κρίμα.

Πιο… κρίμα ήταν όμως μια φάση για πέναλτι για την Εβερτον στο Νιούκαστλ, το fun bet πλήρωνε 5.95 και ο διαιτητής έδειξε «παίζεται», όπως γενικώς στο Νησί σφυρίζουν διαφορετικά. Στη φωτό, γκολ της Νόριτς, με το σκορ στο 1-0, που ακυρώνεται ως οφσάιντ (μέσω VAR) αλλά δεν είναι. Αγγλία είσαι…
Α, και η Μπασάκσεχιρ με εξέθεσε, πεντάρα έριξε στην Κασίμπασα, κακή έμπνευση.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Η πόλωση μιας αντιπαλότητας


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Αρσεναλ και Τσέλσι. Δύο ομάδες, μία πόλη και μια κόντρα που… γεννήθηκε μόλις την τελευταία 20ετία καίτοι μαζί μετρούν… 246 έτη ζωής: οι «κανονιέρηδες» ιδρύθηκαν το 1886 και οι «μπλε» το 1905.

Ως μεγαλύτερο ντέρμπι του Λονδίνου λογίζεται του… βορρά της πόλης, ανάμεσα σε Αρσεναλ και Τότεναμ. Φυσικά, εντός πόλης για τους οπαδούς των ομάδων υπάρχουν παιχνίδια που για τον υπόλοιπο κόσμο δεν φαντάζουν σπουδαία, αλλά για τους ντόπιους είναι τα παιχνίδια της χρονιάς.



Επί παραδείγματι, ελέω της παρουσίας των Αρσέν Βενγκέρ και σερ Αλεξ Φέργκιουσον, η αντιπαλότητα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μεγαλύτερη κι από αυτή με τους «σπερς». Εως τότε η Αρσεναλ, με πολλούς τίτλους, ευρωπαϊκές διακρίσεις, μεγάλους παίκτες σε όλη σχεδόν την ιστορία της, απείχε κατά πολύ σε όλα από την Τσέλσι. Οι «μπλε» είχαν κυρίως εκλάμψεις στην ιστορία τους, είχαν φυσικά και πολύ άσχημες περιόδους, οπότε δεν ήταν ουσιαστικά ανταγωνιστές των «κανονιέρηδων».

Ολα άλλαξαν όμως την τελευταία 20ετία. Η Τσέλσι ανέβηκε στα τέλη της δεκαετίας του '90, φέρνοντας από το εξωτερικό αξιόλογους παίκτες και κατακτώντας το Κυπελλούχων το 1998. Ηταν το εφαλτήριο μιας διαρκούς «γιγάντωσης» ως συλλόγου, με αποκορύφωμα ένα πρωινό του 2003, που ο ζάμπλουτος Ρόμαν Αμπράμοβιτς ανέλαβε τα ηνία της και ο Ζοσέ Μουρίνιο την τεχνική ηγεσία.

Παραδοσιακά όμως, οι οπαδοί της Αρσεναλ θεωρούν την Τσέλσι ως τον τρίτο τους μεγάλο αντίπαλο, πίσω από τη Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ και, παράλληλα, τον σύλλογό τους ως τον σπουδαιότερο στο Λονδίνο, ποντάροντας στην ιστορία και στο στάτους τους. Οι δε οπαδοί των «μπλε» αισθάνονται πως η Αρσεναλ είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος, ενώ νιώθουν αίσθημα υπεροχής, αφού πήραν πολύ περισσότερα τρόπαια τα τελευταία χρόνια. Αν και δεν υπάρχει ακριβής έρευνα για το πόσοι (σε ποσοστό) οπαδοί υποστηρίζουν τις δύο ομάδες εντός Λονδίνου, φαίνεται πως η Αρσεναλ έχει περισσότερους, ενώ η Τσέλσι παλεύει για τη δεύτερη θέση με τη Γουέστ Χαμ και την Τότεναμ.

Ευλόγως, η παρουσία των Ζοσέ Μουρίνιο και Αρσέν Βενγκέρ στους πάγκους βοήθησε στην πόλωση της αντιπαλότητας. «Ο Μουρίνιο φοβάται την αποτυχία, γι' αυτό επέστρεψε» ήταν η ατάκα… υποδοχής του Αλσατού στον Πορτογάλο, «αν ήμουν άτιτλος, σαν τον Βενγκέρ, θα είχα φύγει» η απάντηση από τον Special One σε μια προσωπική αντιπαράθεση που τους έφερε έως να… πιαστούν στα χέρια τον Οκτώβριο του 2014.



Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις, στη σεζόν και για τις δύο. Η Αρσεναλ στη μετά-Εμερι εποχή διάλεξε τον Μικέλ Αρτέτα μπας και βρει τον δικό της… Γκουαρδιόλα, του οποίου ήταν βοηθός και έχει μονάχα μια νίκη στα τελευταία… 11 πρωταθλήματος (1-6-4), αυτή επί της Γουέστ Χαμ στις αρχές του μήνα. Η δε Τσέλσι υπέστη τρεις ήττες στο τελευταίο καρέ, μόνη εξαίρεση η νίκη επί της Τότεναμ στο ντέρμπι. Παντελώς απρόβλεπτη.

Θετικό για την Αρσεναλ ότι είναι αμφίβολος ο Παπασταθόπουλος, εκ νέου έξω ο Κολάσινατς και ο Μπεγερίν, εξέτισε ο Κόβασιτς στην Τσέλσι, ερώτημα αν ο Φρανκ Λάμπαρντ εμμείνει σε σύστημα με τριάδα στα στόπερ.

Σχεδόν 60 χρόνια έχει η Αρσεναλ να υποστεί τέσσερις συνεχόμενες ήττες εντός σε επίσημα, μετρά ήδη από Αϊντραχτ, Μπράιτον και Σίτι. Τελευταία φορά αντάμωσαν τον Μάιο στο Μπακού, στον τελικό του Europa League με την Τσέλσι να κάνει… περίπατο με 4-1.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


38-23-21 η συνολική τους παράδοση στην κατηγορία με γηπεδούχο την Αρσεναλ, 2-4-2 στα τελευταία οκτώ, έσχατο διπλό τον Ιανουάριο του 2016 (1-0 με σκόρερ τον Ντιέγο Κόστα και τον Μερτεσάκερ να αποβάλλεται στο 18’).

🦊 Παρ’ τη μία, χτύπα την άλλη είναι και εννοείται ότι δεν στέκει να φαβοριτίζεται στο 2.43 αυτή η Τσέλσι. Η Αρσεναλ γύρισε σελίδα, εμφανώς με την Μπόρνμουθ καίτοι δε νίκησε, προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής, κακή δεν ήταν. Σε τέτοιο ματς το ποντάρισμα βγαίνει από… ένστικτο: over 1,5 στο ημίχρονο στο 2.30, any time σκόρερ Λακαζέτ στο 2.40 οι δύο σκέψεις, κράτησα την τρίτη: να μην ηττηθεί η Αρσεναλ και να μπουν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματσάκιον.

Μη σταματάς να τους γλεντάς…


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Εννέα σερί νίκες, μόλις μια ήττα στα τελευταία 57 πρωταθλήματος και αήττητο σερί 35 αγώνων (30-5-0) «τρέχει» πλέον η Λίβερπουλ, επίδοση που κρατά εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, ήτοι από το 2-1 από τη Σίτι στις 3 Ιανουαρίου 2019 στο Μάντσεστερ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχασε μεν το περσινό πρωτάθλημα στην ισοβαθμία αλλά περισσότερο πλήρωσε την «κοιλιά» που έκανε τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο (ισοπαλίες με Λέστερ, Γουέστ Χαμ, Γιουνάιτεντ και Εβερτον). Η εμφατική νίκη προχθές, με το 4-0 στο Λέστερ, τη φέρνει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.



Οσο για το αήττητο; Υποδέχεται την εξαιρετική, φέτος, Γουλβς, κατόπιν παίζει με τη Γιουνάιτεντ (την καλή, του… Σέφιλντ δηλαδή), κι ακολουθούν Τότεναμ εκτός, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός και Γουλβς εκτός ως τις 23/1 σε έναν πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Αν, ωστόσο, η πρωταθλήτρια Ευρώπης βγει… αλώβητη τότε θα γράψει ιστορία καθώς κατέχει ήδη το τρίτο ρεκόρ αήττητου σερί στην Premier League και απειλεί το… 40άρι της Τσέλσι από τον Οκτώβριο του 2004 έως και τον Νοέμβριο του 2005. Επί ημερών Ζοσέ Μουρίνιο βεβαίως, σερί που άρχισε μετά από ήττα από τη Σίτι και τερματίστηκε από την άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, τη Γιουνάιτεντ.

Φυσικά, το μεγαλύτερο σερί ever στην κατηγορία κατέχει η ομάδα που έμεινε στην ιστορία ως «The Invincibles»: η Αρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ από τον Μάιο του 2003 έως τον Οκτώβριο του 2004, η μόνη μετά την Πρέστον το 1888-89 που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα. Οι Λονδρέζοι δε λύγισαν επί 49 συνεχόμενα παιχνίδια και το σερί σταμάτησε με ήττα από τη Γιουνάιτεντ.



Επιπροσθέτως η Λίβερπουλ έχει να ηττηθεί εντός «Ανφιλντ», στο πρωτάθλημα πάντα, από τις 23 Απριλίου 2017 και το 2-1 από την Κρίστας Πάλας με ισάριθμα τέρματα του Μπεντέκε, και σε ματς όπου είχε… 73% κατοχή μπάλας. Εκτοτε και σε 49 αγώνες στο λιμάνι σημείωσε 39 νίκες και παραχώρησε δέκα ισοπαλίες, μάλιστα «τρέχει» σερί 16 νικών, ήτοι από το 1-1 με τη Λέστερ στις 30 Ιανουαρίου 2019. For the record, το απόλυτο ρεκόρ σε εντός έδρας αήττητο σερί στην κατηγορία έχει η Τσέλσι με 86 αγώνες, από τον Φλεβάρη του 2004 ως τον Οκτώβρη του 2008. Ξανά με Μουρίνιο είχε ξεκινήσει.

Στα της παράδοσης, η Γουλβς απέκλεισε στο Κύπελλο πέρυσι τη Λίβερπουλ με 2-1 στο «Μόλινιου» και προ διετίας στο «Ανφιλντ» με το ίδιο σκορ, στο πρωτάθλημα έχει να τη νικήσει όμως από… σαν σήμερα (σύμπτωση ε…) το 2010, 1-0 ξανά στο «Ανφιλντ» με γκολ του Γουόρντ. Τον Ρόι Χόντγκσον είχα τότε στον πάγκο, στην άμυνα έπαιζα με Κυργιάκο και Σκρτελ (Παναΐα μου) και μπροστά με Τόρες, Κάιτ και Ενγκόνγκ (Ωϊμέ) ενώ ο άμπαλος Μεϊρέλες συνεπικουρούσε Τζέραρντ και Λούκας Λέιβα στα χαφ. Πόσο άλλαξα…

Η δε τελευταία ισοπαλία μεταξύ τους στο λιμάνι σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 1969, 0-0 και έκτοτε 17-0-2! Σερί 50 ετών, δεν το λες και μικρό…

🦊 Η Γουλβς είναι ομαδάρα αλλά έπαιξε βράδυ Παρασκευής, κάνοντας ανατροπή με τη Σίτι, η Λίβερπουλ αγωνίστηκε ένα 24ωρο νωρίτερα και δείχνει σε τρομερό mood και φόρμα. Στο 5,5άρι η ισοπαλία, κατιτίς παραπάνω με γκολ εκατέρωθεν, νομίζω ότι οι «λύκοι» θα μας βάλουν δύσκολα σήμερα και η ισοπαλία που λείπει εδώ και 49 ματς από τη Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ» και εδώ και 50 χρόνια από τα μεταξύ τους στο λιμάνι, ιντριγκάρει λίγο.

🦊 Ετερη επιλογή ο Χιμένες που αριθμεί 17 γκολ και 9 ασίστ φέτος με τη Γουλβς, είναι μέσα στις φάσεις, γενικώς είναι ο ορισμός του φορ. Και δεν κακοπληρώνει για ένα ακόμη σήμερα.

Fun bet

⏩ 18:30 Λίβερπουλ – Γουλβς: Χ & goal/goal (6.50, Stoiximan)
 

Απειρία εναντίον ντεφορμαρίσματος σε… άλλη έδρα


🇲🇷🇳🇬 Δράση σήμερα στους ομίλους του CAF Confederation Cup, το… Europa League της Αφρικής. Διεξάγονται αγώνες για την 3η αγωνιστική, οι περισσότεροι με φαβόρες του 1.30 ως 1.45 και λιγοστοί αμφίρροποι αλλά δεν μπορείς να βρεις εύκολα στοιχεία, ειδησεογραφία κλπ.Στάθηκα όμως σε ένα. Τον 1ο όμιλο απαρτίζουν οι αιγυπτιακές Πίραμιντς και Αλ Μάσρι, που έχουν κάνει ήδη το 2/2 σε νίκες (τον σημερινό τους αγώνα ανέλυσε ο Γιώργαρος ο Ραπτάκης), και τον οποίο συμπληρώνουν οι Ενούχου Ρέιντζερς από τη Νιγηρία και η Νουαντχίμπου από τη Μαυριτανία.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





Η Νουαντχίμπου κατέκτησε τα τελευταία δύο πρωταθλήματα Μαυριτανίας και τα πέντε από τα τελευταία εννέα, στο τρέχον είναι με 12 βαθμούς στη 10η θέση, επί συνόλω 14 ομάδων ωστόσο έχει δώσει τέσσερα ματς λιγότερα από την πρωτοπόρο Τεβρά Ζεΐν που έχει 27. Μετείχε στα προκριματικά του Champions League όπου άφησε εκτός την ιβοριανή SO Ντε Λ’Αρμέ και κατόπιν έπεσε πάνω στην πανίσχυρη Γουιντάντ Καζαμπλάνκα - και δεν έχει μετάσχει ποτέ στους «32». Το ρόστερ της απαρτίζεται από ντόπιους πλην του Ιβοριανού χαφ Ντεπόντ, του Νιγήριου εξτρέμ Σισέ και του μπακ Σαμάκε από το Μάλι.

Η Νουαντχίμπου εδρεύει στην ομώνυμη πόλη ωστόσο το γήπεδό της δεν έλαβε το ΟΚ από την CAF και στα διεθνή ματς αγωνίζεται στην πρωτεύουσα Νουακσότ, σε απόσταση 480 χλμ. και στη μεγαλύτερη πόλη της Σαχάριας περιοχής. Και σε ένα γηπεδάκι για τέτοιες, έκτακτες χρήσεις.



Οι Ενούχου Ρέιντζερς έχουν επτά πρωταθλήματα Νιγηρίας αλλά μονάχα ένα τα τελευταία 35 χρόνια, κι αυτόν το 2016. Πέρυσι τερμάτισαν πρώτοι στη regular season αλλά έμειναν τρίτοι στα play offs, το πρωτάθλημα πήγε στην Ενγίμπα. Είναι η μόνη ομάδα της χώρας που δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ, στο δε Champions League έχει να διακριθεί από τα τέλη των 70s που είχε φτάσει στον τελικό και, δις, στα ημιτελικά. Διαθέτει επτά διεθνείς συν τον φορ Λουτέ από το Μπενίν και τον Σενεγαλέζο στόπερ Σανέ. Τεχνικός είναι από το 2016 ο Σαλίσου Γιουσούφ. Δεν είναι σε φόρμα πάντως οι Ρέιντζερς καθώς έχουν να κάνουν νίκη σε επίσημο από τις 14 Νοεμβρίου και το 1-0 επί των Σάνσαϊν Σταρς, έκτοτε 0-2-6 και είναι προτελευταίοι στο πρωτάθλημα 20 ομάδων με 6 βαθμούς σε οκτώ ματς, πρωτοπόρος είναι η Πλατό Γιουνάιτεντ με 21 σε δέκα. Συν ότι είναι τραυματίες ο φορ Ιφεάνι Τζορτζ και ο στόπερ Πάπε Σανέ, αμφότεροι βασικοί, και αμφίβολος ο ημιβασικός μέσος Αζιάνι Ιμπραΐμ.

🦊 Πέριξ του 2.30 ο άσος, στο 2.90 το διπλό, άπειρη η Νουαντχίμπου, άκρως ντεφορμέ οι Ενούχου Ρέιντζερς αλλά με ρόστερ που έχει παραστάσεις. Επιλογή η μη ήττα των Ρέιντζερς, σε draw no bet κάλυψη.

Μονό

⏩ 21:00 Νουαντχίμπου - Ενούχου Ρέιντζερς: 2 dnb (2.17, Betshop)


Τελευταία στήλη της χρονιάς για φέτος, επιβεβλημένη μια μικρή αδειούλα, έκλεισα επτά μήνες σερί γράφοντας στήλη. Αλλωστε μεσοβδόμαδα είναι ψόφια, μόνο λίγο Αγγλία έχει. Αφήνω μικρό… παράθυρο ανοιχτό να γράψω για το επόμενο Σ/Κ, αν τα καταφέρω. Ειδάλλως, μετά. Ως τότε, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την ανάγνωση και την αγάπη σας όλο αυτόν τον καιρό και σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία (κυρίως), ηρεμία και ένα 2020 με ωραίες προκλήσεις.

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ