foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ122
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Από τον Ζίκο στον Σκιλάτσι κι από τον Διάκο στο… 2.11

Μποζιονέλος | 21 Δεκ 2019 11:53
gettyimages-854634534.jpg

Διήμερο… ατυχίας ήταν το πεμπτοπαρασκευιάτικο. Κι αυτό διότι σε τρεις δυάδες χάθηκε από ένα, και σε δύο από τις τρεις το πρώτο χρονικά αποτρέποντας από πιθανό cash out (στο μπάσκετ). Την Πέμπτη όταν είδα τον «εξάστερο» 18 πόντους μπροστά, λέω «τα πήραμε», 3.48 ήταν το διπλό. Στο τέλος δεν ηττήθηκε απλά, εκτέθηκε και μάλιστα με διαφορά άνω των 7,5 πόντων που ήταν σε δυάδα μαζί με το αβάτζο της Βαλένθια.
Και δικαιολογημένα οι της Μακάμπι αποθεώνουν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, με το «Σε αγαπώ» στα ελληνικά, δεξιά!
Δεν βγήκε και το
fun bet με την Μπασκόνια, τον… ήπιαμε κι εμείς, τον ήπιε και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς που απολύθηκε (επιτέλους).
Χθες, με ίδια λογική (όπως με τον Παναθηναϊκό στο Τελ Αβίβ) βγήκε η ΤΣΣΚΑ με 3.22 στην Εφές με τρομερό ματς από τον Μάικ Τζέιμς, αλλά τη δυάδα χάλασε η ήττα του Ολυμπιακού.
Επί των ποδοσφαιρικών, περνάει το
combo του ΠΑΟΚ με 1.93 στη Νέα Σμύρνη, όχι όμως και του Αρη που… βρήκε και έκανε με τον Βόλο, σκοράροντας από νωρίς. Τουλάχιστον γλύκανε τη μέρα η Βίσλα, επιβεβαιώνοντας (με… 4άρα) το 2.02 στη Λοντζ.

Ενασχόληση με τα top πρωταθλήματα σήμερα, δεν μου βγήκε κάτι από… Ολλανδοπολωνοτούρτους, συν βέβαια τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στην Ντόχα. Οκτώ picks, όλα μονά.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Δεν είχε ρέντα τελευταία


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Πολ Λάμπερτ στον πάγκο, γκολ από Αγκμπονλαχόρ, Κόζακ, Ντελφ, κίπερ ο γερόλυκος Γκούζαν, στην ενδεκάδα Φλάαρ, Γουέστγουντ και άλλοι, με αυτούς η Αστον Βίλα αποχωρεί με 3-2 από τη «Σεντ Μέρις» τον Δεκέμβριο του 2013 επί της Σαουθάμπτον. Εκτοτε, 3-3-0 για τους «σεντς» σε όλα.

Ενα τούτο, δεύτερον ότι η Σαουθάμπτον έχει σταθεί άτυχη τελευταία εκτός λιμανιού, όπου ξεκίνησε με ήττα στο Μπέρνλι, νίκησε διαδοχικά Μπράιτον και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, λύγισε στο γκολ από την Τότεναμ, πήρε 1-1 από τη Γουλβς, λύγισε στο 86’ από τη Σίτι, πήρε 2-2 από την Αρσεναλ (δεχόμενη την ισοφάριση στο 90’) και έχασε 2-1 στο Νιούκαστλ από γκολ στο 87’! Ε, το γυροφέρνει… Και η Βίλα διασκέδασε τις εντυπώσεις με το 5-0 επί της U23 της Λίβερπουλ την Τρίτη στο Λιγκ Καπ, παίζοντας με εννέα αλλαγές, προηγήθηκαν τρεις σερί ήττες.

🦊 Να κάνει και τέταρτη απανωτή η Βίλα; Δύσκολο, όχι απίθανο, ο Ραλφ Χάζενχουτλ έχει δημιουργήσει μια ομάδα που αρέσκεται να παίζει στην κόντρα. Λίγο πάνω από το δίφραγκο το draw no bet της Σαουθάμπτον αλλά και το combo Χ2 με over 1,5 που επίσης βλέπω. Κράτησα το πρώτο πάντως.

Μονό, αξία

⏩ 17:00 Αστον Βίλα – Σαουθάμπτον: 2 dnb (2.11, Betshop)

Με Σκιλάτσι, Μπέργκαμπ και… Φαν’τ Σχιπ


🇮🇹 38-10-4 η συνολική παράδοση για Ιντερ και Τζένοα στο Μιλάνο. Τελευταίο διπλό τον Μάρτη του ’94 και έκτοτε 10-3-0. Ο Φράνκο Σκόλιο ήταν τότε τεχνικός των Γενοβέζων που είχαν τον Τακόνι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τον Ρουμάνο Πετρέσκου, οργανωτή τον Τσεχοσλοβάκο παιχταρά Τόμας Σκούχραβι, ένα από τα τελευταία κλασικά δεκάρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και στα χαφ τον… νυν εκλέκτορα της Εθνικής μας, Τζον Φαν’τ Σχιπ!


Η Ιντερ του Τζιαμπέρο Μαρίνι είχε Τζένγκα, Μπέργκομι, Παγκανίν, τον θεούλη (και «ήρωας» του Μουντιάλ ’90 για τους Ιταλούς) Σαλβατόρε «Τότο» Σκιλάτσι μπροστά, τον Ρώσο Ιγκόρ Σαλίμοφ, νυν τεχνικό της Ακχμάτ Γκρόζνι και που μερικούς μήνες μετά έβαλε στο Καμερούν 5 γκολ, στο Μουντιάλ των ΗΠΑ, κρατώντας ως σήμερα το ρεκόρ. Συν τους Ολλανδούς Φιμ Γιονκ και Ντένις Μπέργκαμπ, ωραία ομάδα είχα…

Ο Τιάγκο Μότα, που φόρεσε τη φανέλα της Ιντεράρας (2009-12) δεν απολύθηκε μετά την ήττα από τη Σαμπντόρια στο ντέρμπι, παρά τα επτά ματς χωρίς νίκη. Χωρίς Μπρόζοβιτς και Λαουτάρο (τιμωρημένοι) η επόμενη πρωταθλήτρια Ιταλίας, λείπουν και οι Μπαρέλα, Αλέξις Σάντσες, ο Αντόνιο Κόντε πήρε στην αποστολή τους 17χρονους Αγουμέ (χαφ), Εσπόζιτο (φορ) που ίσως μάλιστα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα.

🦊 Ο Ντιέγο ο Γοδίν δεν προωθείται τόσο συχνά, γενικώς είναι στόπερ που σκοράρει στα μεγάλα ματς αλλά να φύγει το ’19 και να μην έχει καρφώσει ένα με την Ιντεράρα; Πλάκα πλάκα, από τον Απρίλη στο Ατλέτικο – Χιρόνα 2-0, έχει να βάλει.

Σκόρερ

⏩ 19:00 Ιντερ – Τζένοα: Γκολ Γοδίν (9.00, Stoiximan)

Αγαπούν την ισοπαλία…


🇬🇷 Εχει και την… πλάκα του το ματς της Τρίπολης ανάμεσα σε Αστέρα και Ξάνθη. Μόλις στις 9 Μαρτίου, στην Ξάνθη, οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντίπαλες με τους νυν προπονητές τους σε… ανάποδους πάγκους από ό,τι σήμερα: ο Μίλαν Ράσταβατς στους ακρίτες και ο Γιώργος Παράσχος στους Αρκάδες! Και έληξε 0-0…

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

14 από τα 25 μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας, έληξαν ισόπαλα (!), 8-14-3 για την Ξάνθη ο απολογισμός και, επιμέρους, στην Τρίπολη είναι 1-8-3, εκ των οκτώ ισοπαλιών στην Αρκαδία οι τέσσερις ήταν με… 0-0. Χωρίς νίκη από την 28η Οκτωβρίου ο Αστέρας, μία νίκη στα τελευταία εννέα έχει η Ξάνθη.

🦊 Ελεγα να μην μπλέξω, άλλωστε το 1.75 του άσου είναι αδικαιολόγητο, funbetικα όμως μια ψιλή στο 0-0, σκοράκι, έπεσε. Κι αν βγει, βγήκε.

Fun bet

⏩ 19:30 Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη: Ακριβές σκορ 0-0 (8.00)

Από τότε που έπαιζαν Γκέκας και Μπομπαντίγια

🇩🇪 Ιανουάριος 2010, Βερολίνο. Χέρτα και Γκλάντμπαχ μένουν στο 0-0, με τους Βερολινέζους να έχουν δοκάρι και χαμένο τετ-α-τετ, αμφότερα με τον Φάνη Γκέκα που πλαισίωνε στην επίθεση των Κολομβιανό Ανδριαν Ράμος ενώ οι Βραζιλιάνοι Σισέρο και Ράφαελ του σέρβιραν ευκαιρίες στο πιάτο. Με τον Ισραηλινό Κολαούτι και τον Αργεντινό Μπομπαντίγια, που λίγους μήνες μετά πήγε δανεικός στον Αρη, έπαιζε η Μπορούσια έχοντας ηγέτη τον Μάρκο Ρόις. Εκτοτε, καμία άλλη ισοπαλία, 3-0-4 ο απολογισμός τους στη γερμανική πρωτεύουσα για την Bundesliga.

Γενικά, λείπει η ισοπαλία στα τελευταία 12 παιχνίδια τους, ανεξαρτήτως έδρας, στην κατηγορία (8-0-4 η Γκλάντμπαχ στα εν λόγω), ήτοι από το 0-ο στο Μένχενγκλαντμπαχ τον Απρίλιο του 2012.

Η Χέρτα έπαιξε αμυντικά στο Λέβερκουζεν και πήρε μια μάλλον τυχερή νίκη παίζοντας στην κόντρα, έχει ρέντα η ομάδα του Γιούργκεν Κλίνσμαν αλλά… ως πότε συν ότι δεν έχει για σήμερα τον τιμωρημένο χαφ Γκρούιτς. Η δε Μπορούσια επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας 2-0 την Πάντερμπορν, χωρίς όμως να παίξει μπάλα και συνεχίζει να ζορίζεται απέναντι στις κλειστές άμυνες.

🦊 Δεν είναι τόσο εύκολο να βγει με γκολ εκατέρωθεν το εν λόγω ματς, ωστόσο και ελέω τιμής το κράτησα, αλλά με επιλογή ως any time σκορ το 1-1. Που δεν αποκλείω και να μείνει ως τελικό…

Special bet

⏩ 19:30 Χέρτα Βερολίνου – Γκλάντμπαχ: Any time σκορ 1-1 (2.20, Stoiximan)

Το τρόπαιο που δεν πήρε ποτέ και τα… προηγούμενα του ‘81

🏆⏳🧾 Δύο Βραζιλιάνοι την έστειλαν στον τελικό, απέναντι σε μία βραζιλιάνικη αντίπαλο, σε μία άτυπη ρεβάνς του 1981 στο Τόκιο. Η Λίβερπουλ χρειάστηκε τον Aλισον να κάνει εντυπωσιακές επεμβάσεις στον ημιτελικό με τη Μοντερέι, τον Φιρμίνο να χαρίσει τη νίκη στο 91ο (2-1) και πλέον, θέλει μετά από 38 χρόνια να πάρει το αίμα της πίσω για την ήττα στον τελικό του Διηπειρωτικού (1981).


Η Φλαμένγκο του Ζίκο και του Ζούνιορ είχε επικρατήσει τότε με 3-0 των «κόκκινων» του Νταλγκλίς και του Ρας. Ο Aλισον μάλιστα αντάλλαξε μηνύματα μέσω WhatsApp με τους συμπαίκτες του στην εθνική Βραζιλίας, τον Φελίπε Λουίς και τον Ζέρσον, που θα βρει αντιπάλους σήμερα στην Ντόχα του Κατάρ.

Ο Φαν Ντάικ ξεπέρασε την ίωση που τον άφησε εκτός ημιτελικού και ίσως είναι στην ενδεκάδα του Κλοπ που είπε την ατάκα της διοργάνωσης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου των «κόκκινων»: «Αν το πάρουν εκείνοι, θα κάνουν πάρτι. Εμείς ό,τι και να γίνει θα παίξουμε με τη Λέστερ!» αναφερόμενος στον αγώνα της «Boxing Day» με τις «αλεπούδες».

Eνα είναι το δεδομένο. Oτι μετά από τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις της Ρεάλ το τρόπαιο θ’ αλλάξει χέρια και μένει να δούμε αν θα παραμείνει για έβδομη συνεχή σεζόν στην Ευρώπη. Το 2012 μία άλλη βραζιλιάνικη ομάδα, η Κορίνθιανς, είχε νικήσει 1-0 την Τσέλσι, αλλά από τότε κυριαρχεί η Ευρώπη με τις Μπάγερν (2013), Μπαρτσελόνα (2015) και Ρεάλ.

Ο,τι και να γίνει στον τελικό, το 2019 θα αποτελεί χρονιά-ορόσημο στην ιστορία της Φλαμένγκο. Ξεκίνησε με μία τραγωδία στις 8 Φεβρουαρίου όταν ξέσπασε μεγάλη φωτιά στο αθλητικό κέντρο που στοίχισε τη ζωή σε 10 παιδιά της ακαδημίας, ηλικίας 14 έως 17 ετών. Στις 23 Νοεμβρίου στη Λίμα του Περού στον τελικό του Copa Libertadores έχανε έως το 89’ από τη Ρίβερ και νίκησε με 2-1.

Eνα 24ωρο αργότερα η ήττα της Παλμέιρας από την Γκρέμιο τής χάρισε το πρωτάθλημα Brasileirao. Είχε προηγηθεί η κατάκτηση και του Καριόκα (το τοπικό του Ρίο). Απίθανο τρεμπλ (με τρομερές ομοιότητες μ’ εκείνο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του 1999) που μόνο η θρυλική Σάντος του Πελέ το 1962 είχε πετύχει! Τότε η ομάδα του σερ Αλεξ Φέργκιουσον είχε κατακτήσει το Διηπειρωτικό (προπομπός του Μουντιάλ Συλλόγων) με 1-0 επί της Παλμέιρας στο Τόκιο, με γκολ του Ρόι Κιν.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇧🇷 For the record, η Φλαμένγκο μια φορά μετείχε σε Διηπειρωτικό (και το πήρε, το ’81 με τη Λίβερπουλ). Η Λίβερπουλ το έχασε και το 1984, από την Ιντεπεντιέντε, το 1978 δεν έπαιξε ποτέ ενάντια στην Μπόκα Τζούνιορς (δεν βρήκαν ημερομηνίες για να γίνουν τα ματς, διπλά τότε) και το 1977 αρνήθηκε τη συμμετοχή και την αντικατέστησε η Γκλάντμπαχ, όπως νωρίτερα ο Αγιαξ (και είχε μετάσχει ο Παναθηναϊκός).

Η Λίβερπουλ δεν ήταν καλή με τη Μοντερέι και πήρε την πρόκριση με 2-1 και γκολ του Φιρμίνο στις καθυστερήσεις, πλην Φαν Ντάικ είναι αμφίβολος και ο Βαϊνάλντουμ ενώ λείπουν Λόβρεν, Φαμπίνιο και Ματίπ. Ούτε η Φλαμένγκο ήταν καλή για 60 λεπτά ενάντια στην Αλ Χιλάλ αλλά οι αλλαγές του Ζόρζε Ζέσους άλλαξαν τον ρου του αγώνα (3-1).

🦊 Καμία αξία στο 1.40 – 1.50 της Λίβερπουλ, η οποία ολοένα και πιο κουρασμένη φαίνεται. Και απολύτως λογικό. Το κλίμα του Κατάρ δεν τις βοήθησε στα ημιτελικά, άγνωστο αν σήμερα εμφανιστούν καλύτερες. Καίτοι η Λίβερπουλ δεν έχει αναδειχθεί ποτέ πρωταθλήτρια Κόσμου, πόνταρα στο να… συνεχιστεί το σερί, με την κατάκτηση από πλευράς «Φλα», πρώτης μη Ευρωπαίας από το 2012 και μιας ομολογουμένως εξαιρετικής ομάδας από τον κύριο της φωτό (χεχε). Για να δούμε…

Winners

⏩ 19:30 Λίβερπουλ – Φλαμένγκο: Κατάκτηση, Φλαμένγκο (4.15, Netbet)

35 χρόνια αήττητη στα μέρη του Διάκου

🇬🇷 Μετά τη νίκη της επί του Αστέρα Τρίπολης, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Λαμία στο τελευταίο παιχνίδι του 2019. Έχει κάνει

Από τρεις νίκες έρχεται η ΑΕΚ, οι τελευταίες δύο με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο κι αν νικήσει σήμερα στη Λαμία θα κάνει το μεγαλύτερο σερί της στο έτος που φεύγει. Οι Λαμιώτες ηττήθηκαν μόνο σε ένα από τα τελευταία επτά, αυτό από τον Παναθηναϊκό (4-2-1) και μαζί με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ είναι οι μόνες που παραμένουν αήττητες εντός «Αθανασίου Διάκου».

Ναι, έτσι ονομάστηκε το γήπεδό της, στην κατηγορία υπάρχει πλέον και τρίτος ήρωας του ’21 μετά το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» του Ολυμπιακού και το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» του Αστέρα! Ο Διάκος είχε βέβαια τον πιο επονείδιστο θάνατο, δεν είναι ότι σουβλίστηκε ζωντανός, είναι ότι επί 30 ώρες οι Τούρκοι τον βασάνιζαν με καρφιά και καυτό λάδι.

Η σωρός του Διάκου πετάχτηκε σε ένα ρέμα, φρουρήθηκε επί τριημέρου και οι Τούρκοι αποχώρησαν κατόπιν ελέω της μυρωδιάς. Κάποιοι Χριστιανοί είχαν έτοιμο τάφο και τον έβαλαν μέσα, χωρίς σταυρό ή άλλο σημάδι. Όλα αυτά το 1821, ο τάφος του φέρεται να ανακαλύφθηκε το 1860 από τον αντισυνταγματάρχη Ρούβαλη αλλά απλώς βρήκε, στο σημείο από μαρτυρίες, έναν σκελετό. Ωστόσο, δεν έχει εξεταστεί ποτέ λεπτομερώς αν ο σημερινός τάφος του Διάκου είναι όντως δικός του ή άλλου. Τέσπα..

Στα της παράδοσης, η ΑΕΚ έχει 4-1-0 στο πρωτάθλημα ενάντια στη Λαμία, στο δε Κύπελλο είναι 6-2-1. Η μία ισοπαλία συνδυάστηκε με πρόκριση της Λαμίας, στους «16» της διοργάνωσης το 1971-72, στην παράταση με γκολ του Ζέρβα ενώ ο Μίμης Παπαϊωάννου είχε νωρίτερα ακυρωθέν γκολ, μάλιστα είχε τότε προπονητή τον εμβληματικό «ενωσίτη» παίκτη (1950-68) Αντρέα Σταματιάδη.


Και η Λαμία επανέλαβε τον θρίαμβο στον 1ο γύρο του Κυπέλλου του 1984-85 με 1-0, στον 3ο γύρο, ούσα μάλιστα τότε ομάδα Γ’ Εθνικής, με γκολ του Μαντζίκου στο 20’ και το ίδιο βράδυ η πόλη… φωταγωγήθηκε. Από τότε έχει να ηττηθεί η ΑΕΚ εκεί σε επίσημο.

🦊 Χωρίς Πλιάτσικα, Δημούτσο η Λαμία που επέλεξε αυτό το ματς για να εκτίσουν, αμφίβολος ο Μπεχεράνο, χωρίς Γαλανόπουλο και Μπάρκα η ΑΕΚ που εσχάτως έχει έφεση στο σκοράρισμα. Εξ ου και αξίζει το combo της νίκης της για να ανέβει το διπλό από το 1.60.

Combo

⏩ 20:00 ΛαμίαΑΕΚ: 2 & over 1,5 (2.11, Betshop)

Διαφορά momentum

🇫🇷 Η Μονπελιέ συνεχίζει τον… χαβά της έχοντας πάρει εντός Ερό τους 19/24 φετινούς της βαθμούς, κάτι που συνεχίζεται στα επίσημα: 1-0 από τη Ρεμς μεσοβδόμαδα στο Coupe de la Ligue, 2-1 νωρίτερα στη Λίλλη. Σταθερά μέτρια η ομάδα του Μισέλ Ντερ Ζακαριάν, σταθερά βελτιωμένη η Μπρεστ η οποία στο 0-0 με τη Νις έχασε πέναλτι, ήταν πολύ καλύτερη με σωρεία ευκαιριών ενώ ο κίπερ Σαρντονέ έπιασε πέναλτι κι ακολούθησε η πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Μπορντό με 2-0 καίτοι έπαιξε με αλλαγές σε πρόσωπα και διάταξη. Συν ότι σκόραρε ύστερα από καιρό ο μπομπέρ Σαρμπονιέ, της λείπουν για απόψε οι μέσοι Οτρέ και Μπελκεμπλά αλλά λύσεις υπάρχουν.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπρεστ συχνά χάνει αποτέλεσμα εκτός Βρέστης δεχόμενη γκολ στο τέλος ενώ έχει να νικήσει στη Μονπελιέ από τον Μάιο του 1982, 3-1 τότε στην πρώτη της επίσκεψη και έκτοτε 7-4-0 για τη MHSC. Μεγάλη παράδοση, τραβηγμένη.

🦊 Ο άσος του 1.80 έχει πιεστεί προς το 1.60. Ανεξήγητα, κατ’ εμέ, και καλύτερα: επιλογή η διπλή ευκαιρία των Βρεσταίων, και το 6,5άρι ποντάρεται…

Διπλή ευκαιρία

⏩ 21:45 Μονπελιέ – Μπρεστ: Χ2 (2.45, Novibet)

Οι αδυναμίες και η διαφορά

🇫🇷 Στρασβούργο και Σεντ Ετιέν είναι από τις αγαπημένες μου ομάδες στη Γαλλία, και ουχί μόνον στοιχηματικά, τα τελευταία χρόνια. Μια… αδυναμία τους την έχω. Αναμετρώνται στην Αλσατία, το Στρασβούργο έκανε σερί τριών νικών αίφνης, αρχικά επί της παραπαίουσας Τουλούζ, κατόπιν στην Μπορντό με αρκετή τύχη και, μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ με τη Ναντ (κι αυτή με 1-0) σε ματς όπου αμφότερες έπαιξαν με αλλαγές αλλά ήταν καλύτερο.

Και η Σεντ Ετιέν προκρίθηκε (αλλά στους «8» η κλήρωση της φέρνει την Παρί…), 2-1 στη Νιμ παρά τις πολλές απουσίες, ο Κλοντ Πιέλ έδωσε ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος με την αλλαγή της διάταξης.

Τον Φεβρουάριο του 2008 η τελευταία ήττα της Σεντ Ετιέν ανεξαρτήτως έδρας στα μεταξύ τους, 3-0 τότε και τον Στάθη Ταυλαρίδη να… υποφέρει από τον νεαρό Γκαμεϊρό. Χωρίς ισοπαλία στα τελευταία 15 επίσημα οι Αλσατοί (8-0-7), χωρίς ισοπαλία εκτός έδρας φέτος στη Ligue 1 οι «στεφανουά».

🦊 Ματς που δείχνει να έχει… πολύ από δαύτη. Αλλά... Νομίζω ξεγελούν τα αποτελέσματα του Στρασβούργου τελευταία, βάσει ρόστερ και εναλλακτικών η Σεντ Ετιέν υπερέχει. Τρομερά μεγάλο το 4άρι του διπλού σε τέτοιο παιχνίδι, εναλλακτική το Χ2 με over 1,5 (στο 2.70).

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ