foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ56
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Η U23 της Λίβερπουλ, το project Λειψία και ο Ζοτς στο ΟΑΚΑ

Μποζιονέλος | 17 Δεκ 2019 11:49
zots-oaka1-1.jpg

Ούτε έκλαψε, ούτε γέλασε –που λένε- την Κυριακή, βέβαια όταν ένα ματς που αρνείσαι πεισματικά να κασάρεις (δεν έδινε και κάτι, άλλωστε) και σου προσφέρει τη δυνατότητα να ουρλιάξεις στο 92’ «γκολ γ@μ*!», είναι μια ωραία ψυχοθεραπεία ομολογώ (χεχες). Πλήρωσε το combo της Τότεναμ, αξίας 2.97 παρακαλώ, στο Γούλβερχαμπτον ενώ το απλό διπλό πλήρωνε μια μονάδα λιγότερη.

Γενικώς, και θα έχετε παρατηρήσει ότι μπαίνουν αρκετά στο παιχνίδι, στα combos λαθάκια υπάρχουν στις τιμές, υπέρ του παίκτη βέβαια.

Ετερο που πλήρωσε και… από το 15’, το any time σκορ 1-1 στο Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ (στο 2.22), ωραίοι οι «λύκοι», τη νίκησαν και 2-1 στο τέλος και βγήκε η Λειψία μπροστά. Το ‘χω αναφέρει κι άλλες φορές, οι άλλοτε ανατολικοΓερμανοί αποτελούν ένα τρομερό project ποδοσφαιρικά. Και, μεταξύ μας, ας το πάρει όποια να’ ναι φέτος στην Bundesliga, ας το πάρει η καλύτερη, η Μπάγερν να μην είναι μόνο (διότι το έχουμε ποντάρει, Αύγουστο μήνα, στο 3.35).

Κατά τα λοιπά, επί των προχθεσινών, το Στρασβούργο με δικαίωσε στο Μπορντό αλλά ήταν combαρισμένο με over 2,5 και ούτε… ακούμπησε, Βιεϊρίνια και Ροδρίγο δεν σκόραραν ενώ στον Βόλο έγινε… πέλα, ανάποδα όμως σε σχέση με πολλά μηνύματα που είχα λάβει (και, φυσικά, τα αγνόησα).

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Ο Ζέσους, ο Λουτσέσκου και η Ντόχα που έγινε… Ρίο


🇧🇷🇸🇦 Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στην Ντόχα ήδη ξεκίνησε, σήμερα διεξάγονται σήμερα δύο ματς. Της καταρινής Αλ Σαντ με την τυνησιακή Εσπεράνς για την 5η θέση και ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στη Φλαμένγκο και την Αλ Χιλάλ ενώ η Λίβερπουλ, στον άλλο ημιτελικό, παίζει με τη μεξικάνικη Μοντερέι αύριο.

Η Φλαμένγκο προ ολίγων ημερών κατέκτησε το Copa Libertadores με ανατροπή στο σκορ, στα τελευταία λεπτά, με τη Ρίβερ Πλέιτ στη Λίμα του Περού ενώ η Αλ Χιλάλ πήρε για τρίτη φορά στην ιστορία της το ασιατικό Champions League στους διπλούς τελικούς με την ιαπωνική Ουράβα, με δύο νίκες. Εργο, βέβαια, Ραζβάν Λουτσέσκου η εν λόγω επιτυχία, με τον άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ να έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο στη Σαουδική Αραβία. Στον προημιτελικό απέκλεισε με 1-0 την Εσπεράνς με τέρμα του Γκομίς στο 73’ από ασίστ του Καρίγιο, ο Γάλλος σκόρερ είχε μπει μάλιστα ως αλλαγή δέκα λεπτά νωρίτερα ενώ ο Ιταλός σταρ Σεμπάστιαν Τζοβίνκο προφυλάχθηκε, αμφότεροι ξεκινούν βασικοί σήμερα.


Σύμφωνοι, άλλη… κλάση η «Φλα» του Ζόρζε Ζέσους αλλά οι ασιατικές ομάδες δεν πρέπει να υποτιμώνται πλέον, ενδεικτικό ότι πέρυσι η Αλ Αΐν απέκλεισε (στα πέναλτι) τη Ρίβερ Πλέιτ και το ’16 η ιαπωνική Κασίμα την κολομβιανή Ατλέτικο Νασιονάλ. Βεβαίως ο Ζέσους γνωρίζει καλά την Αλ Χιλάλ, στην οποία εργαζόταν ως και ένα χρόνο πριν, Δεκέμβρη του ’18, αποχωρώντας ελέω διαφωνιών στο μπάτζετ. Σπουδαίο ότι πάνω από 8.000 Βραζιλιάνοι θα βρεθούν στο γήπεδο για τη Φλαμένγκο.

🦊 Πρωτόγνωρη η εμπειρία στο τουρνουά και για τις δύο, περισσότερη δυσκολία προσαρμογής στα ασιατικά δεδομένα θα έχει η Φλαμένγκο, η οποία επί δικαίω φαβοριτίζεται στο 1.40 – 1.45 αλλά έχει να αντιμετωπίσει ένα καλοδουλεμένο σύνολο, ειδικά μεσοαμυντικά. Οσο εύκολα λήγει με λίγα, ή κανένα, γκολ, άλλο τόσο εύκολα… βγαίνει over. Καθαρά από έμπνευση και σε… funbetικη λογική, κράτησα να κριθεί στα πέναλτι το ματσάκι. Κι αν πάει καμιά… παράτα, κασάρουμε ωραιότατα.

Fun bet

⏩ 19:30 Φλαμένγκο – Αλ Χιλάλ: Στα πέναλτι (8.00, Stoiximan)

Περί φόρμας και σκόρερ


🇩🇪 Ενίοτε οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά: η Λειψία έχει βάλει 44 γκολ εκτός έδρας, μέσα στο τρέχον ημερολογιακό έτος, ξεπερνώντας το ρεκόρ της Μπάγερν Μονάχου που κρατούσε από το 2018. Απόψε παίζει στο Ντόρτμουντ, ενάντια σε μια Μπορούσια που συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες με το 4-0 στο Μάιντζ, όπου ύστερα από καιρό έπαιξε ποδόσφαιρο κυριαρχίας εκτός έδρας, ενάντια βέβαια σε αντίπαλο του… χεριού της. Και το κλίμα κάπως ηρέμησε για τον Λουσιάν Φαβρ αλλά, εμφανώς, τίτλο με τον εν λόγω δεν θα πάρει. Και υποδέχεται τη νυν πρωτοπόρο, πια, Λειψία που συμπλήρωσε δέκα σερί ματς αήττητη (8-2-0) και έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα, διάστημα όπου έβαλε 25 γκολ (!) και είναι πια πολύ πιθανό να αναδειχθεί πρωταθλήτρια χειμώνα.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Ανοιχτό ματς, λογικό να περιμένεις γκολ, εννοείται ότι κακώς η Λειψία είναι τόσο αουτσάιντερ (βάσει φόρμας), μια σκέψη το combo Χ2 με over 1,5 στο 2.07, περίπου εκεί το ασιατικό +0,25 της Λειψίας (με μισή πληρωμή σε ισοπαλία): στο 2.02. Δεν είναι τόσο εύκολο βέβαια, από τον Αύγουστο του ’18 και σε 24 ματς στη Βεστφαλία η Μπορούσια μόνο από τη Σάλκε ηττήθηκε (19-4-1). Τέσπα (sic), κράτησα το… ξερό διπλό.

🦊 Ο δε Τίμο Βέρνερ έφτασε τα 13 γκολ στα τελευταία 10 επίσημα ματς της Λειψίας ενώ σκοράρει επί έξι σερί αγωνιστικές, ιντριγκαδόρικο ότι δεν έχει βάλει ποτέ γκολ σε 9 αγώνες ενάντια στην Ντόρτμουντ.

Σκόρερ

⏩ 21:00 Ντόρτμουντ – Λειψία: Γκολ Βέρνερ (2.15, Betshop)

Παίζοντας δύο ματς… την ίδια ημέρα (ή, έστω, την επόμενη)

⏳📜 Επί δικαίω αναρωτιόταν πριν ο Γιούργκεν Κλοπ αν τον… δουλεύουν, αφού ο προημιτελικός του Λιγκ Καπ με αντίπαλο την Αστον Βίλα, στο Μπέρμιγχαμ, ορίστηκε για απόψε και αύριο η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Μουντιάλ Συλλόγων τη Μοντερέι… στην Ντόχα του Κατάρ! Και η πρωταθλήτρια Ευρώπης μπαίνει μπει στη μικρή λίστα ομάδων, μα και παικτών, που έχουν δώσει αγώνες… την ίδια ημέρα ή, ακόμη, και την επόμενη.

Εσχατο παράδειγμα, τον Απρίλιο του ‘19, η Ντεπορτίβο Λάρα που έδωσε δύο ματς μέσα σε… έξι ώρες: με τη Γιανέρος για το πρωτάθλημα, επικρατώντας 4-0, και με τη αργεντίνικη Ουρακάν για το Copa Libertadores, νικώντας 3-2! Στο πρώτο βέβαια έπαιξε η δεύτερη ομάδα… Την ίδια ημέρα, η επίσης βενεζουελάνικη Σαμόρα νίκησε 4-0 την Ντεπορτίβο Γκουάιρα και έχασε 3-2 από την Ατλέτικο Μινέιρο αντίστοιχα. Αμφότερα, δείγμα της αδιαλλαξίας της εγχώριας λίγκα να αναβάλει τους αγώνες.

Το 1997 οι αργεντίνικες Ράσινγκ και Βέλεζ αντιμετώπισαν στο Κίτο τη Νασιονάλ και στο Γουαγιακίλ την Εμελεκ αντίστοιχα. Χιλιόμετρα όμως μακριά από το Εκουαδόρ, στη χώρα τους, έδιναν… αγώνα μεταξύ τους για το πρωτάθλημα, με τις δύο διοργανώτριες να αρνούνται κατηγορηματικά να κάνουν πίσω. Εντέλει η Ράσινγκ έστειλε τα… δεύτερα στο Εκουαδόρ (πήρε όμως 2-2) και η Βέλεζ τους βασικούς, νικώντας με 3-2 έχοντας παίκτες όπως ο μυθικός κίπερ Χοσέ Λουίς Σιλαβέρτ, ο μετέπειτα παίκτης του ΠΑΟΚ, Πατρίσιο Καμπς (που σκόραρε δις!) μα και ο Μαουρίσιο Πελεγκρίνο. Στο δε πρωτάθλημα, οι βασικοί της Ράσινγκ νίκησαν 2-0…

Εχει συμβεί όμως και… με παίκτες. Το 2014 ο Ουρουγουανός Αλβαρο Περέιρα έπαιξε σε φιλικό, ενόψει Μουντιάλ, της «σελέστε» με τη Χιλή βγάζοντας 90λεπτο, έφυγε άρον άρον, πήρε το αεροπλάνο, ταξίδεψε 4.500 χιλιόμετρα, πήγε στην Κολομβία και έπαιξε για 60 λεπτά στο ματς της Σάο Πάουλο με την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν!

Ο δε Μαρκ Χιουζ, που στα ντουζένια του αγωνίστηκε και στην Μπάγερν (δανεικός από την Μπαρτσελόνα), το 1986 έπαιξε, την ίδια ημέρα, το απόγευμα με την Ουαλία ενάντια στην Τσεχοσλοβακία στην Πράγα και το (ίδιο!) βράδυ στο ματς Κυπέλλου των Βαυαρών με την Γκλάντμπαχ, κατόπιν απαίτησης του τότε γενικού διευθυντή, και νυν προέδρου, Ούλι Χένες! Εβγαλε 90λεπτο με την εθνική και μπήκε, καθότι αργοπορημένος, στο 63’ με τους Βαυαρούς αλλά είχε και παράταση (3-2 νίκησαν).

Ο Χένες, άλλωστε, είχε κάνει ακριβώς το ίδιο στο Σόρεν Λέρμπι ένα χρόνο νωρίτερα. Στις 13 Νοεμβρίου 1985 ο Δανός ήθελε να παίξει ενάντια στην Ιρλανδία, στο Δουβλίνο, σε ματς που διεξαγόταν νωρίς ελέω έλλειψης φωτισμού αλλά το βράδυ η Μπάγερν έπαιζε Κύπελλο στο Μπόχουμ. Ο Γερμανός εκλέκτορας των Δανών, Σεπ Πιόντεκ, και ο τεχνικός Ούντο Λάτεκ της Μπάγερν ήθελαν τον Λέρμπι πάση θυσία αγωνιζόμενο. Και το έκανε και με τις δύο: ως το 60’ ο Δανός είχε σκοράρει δις στο Δουβλίνο, βγήκε αλλαγή, με ιδιωτικό τζετ πήγε στο Ντόρτμουντ, από εκεί οδικώς στο Μπόχουμ, εκεί βρήκε μποτιλιάρισμα και ο Δανός έκανε… τρέχοντας τα τελευταία 3 χλμ. μπαίνοντας ως αλλαγή στην ανάπαυλα.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Απόψε λοιπόν η Λίβερπουλ θα αγωνιστεί με την U23 ενάντια στη Βίλα, με τεχνικό τον Νέιλ Κρίτσλι και παίκτες και από μικρότερες ηλικιακές ομάδες για… συμπλήρωμα μιας και ο στόπερ Γουίλιαμς και ο μέσος Τζόουνς, αμφότεροι της U23, ταξίδεψαν επίσης στο Κατάρ.

🦊 Εννοείται πως η Βίλα είναι γκραν φαβορί αλλά δεν είναι του… πεταματού τα δεύτερα της Λίβερπουλ, ίσα ίσα έχουν περγαμηνές (για το επίπεδό τους, πάντα). Ενα ημίχρονο να αντέξουν, θα καλοπληρωθούμε…

Σχεδόν έντεκα χρόνια χωρίς ήττα η Ρεάλ

🇱🇹🇹🇷 Η Εφες (11-2), τα έχουμε πει, από πέρυσι έχει εξελιχθεί στο top club της Euroleague και φέτος πάει με… σπασμένα φρένα ακόμη κι όταν δεν παίζει σταθερά καλά. Ενδεικτική η νίκη επί της Φενέρ όπου ο Λάρκιν έβαλε 20 πόντους σκοράροντας μόνο στο β’ ημίχρονο, από κοντά με 9 ριμπάουντ και 22 πόντους ο Σιμόν ενώ ο Σανλί καλύπτει ιδανικά την απουσία του Ντάνστον. Και πέρασε στα ψιλά ότι… στο καπάκι, νίκησε τη Φενέρ και στο πρωτάθλημα (76-66). Απόψε αντιμετωπίζει την παραπαίουσα Ζάλγκιρις (3-10) των επτά σερί ηττών στο Κάουνας, δεν υπήρχε plan b για την απουσία του Γκριγκόνις και η ομάδα του Γιασικεβίτσιους δείχνει «σκασμένη». Στο 12-6 για τη Ζάλγκιρις η παράδοση, επιμέρους 5-4 στο Κάουνας με τρία διπλά στα τελευταία τέσσερα.

🦊 Επιλογή η αναμενόμενη νίκη της Εφες αλλά με σχετικά μικρό χάντικαπ.


🇪🇸🇮🇹 Η Ρεάλ (10-3) υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο έχοντας 8/8 νίκες φέτος εντός Μαδρίτης, έσχατη και… εύκολα, επί του Ολυμπιακού ενώ 9/13 «διαβολοβδομάδες» έκανε 2/2 νίκες. Πάει απόψε για ένατη συνεχόμενη νίκη γενικά και έχει τρομερή παράδοση ενάντια στους Λομβαρδούς: 13-1 σε επίπεδο Euroleague ανεξαρτήτως έδρας (και 18-9 γενικά, από το 1963-64). Η τελευταία νίκη του Μιλάνου στη Μαδρίτη ήταν για το ULEB Cup το 2003-04 με 62-61 και, γενικά και στις δύο έδρες, το 70-61 του Ιανουαρίου 2009 με Πιέρο Μπούτσι στον πάγκο, 23 π. του Μορντέντε και 13 του Ντέιβιντ Χόκινς ενάντια στη «βασίλισσα» του Χουάν Πλάθα και των Φαν ντεν Σπίγκελ, Τζερεμάια Μάσεϊ και Λιούς Μπούλοκ.

Εκτός παραμένει ο Νέντοβιτς, γύρισαν Μίτσοφ και Γκουντάιτις αλλά, και πάλι, απίθανο να κάνει απόψε τη ζημιά η Αρμάνι, η οποία είχε ξεκινήσει με 6-1 και είναι στο 7-6.

🦊 Η Ρεάλ βάζει κατά μέσο όρο πάνω από 90 πόντους στη Μαδρίτη, κατέβασα λίγο το line μπας και έχει κριθεί… από το 25’ και πέσει χαλάρωμα στο παρκέ.  

🏀 🏀 Δυάδα (απόδοσης 2.88)

⏩ 20:00 Ζάλγκιρις – Εφες (-3,5): 2 (1.75, Stoiximan)
⏩ 21:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Αρμάνι Μιλάνο: Ρεάλ over 86,5 (1.65, Stoiximan)

Αντίπαλος στο… άδειο σπίτι του ο Ζοτς


🇬🇷🇹🇷 Το αντάμωμά τους δεν αποτελούσε κάτι ξεχωριστό στον χάρτη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, έως ότου το καλοκαίρι του 2013 ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποφάσισε να αναλάβει κομβικό ρόλο στον… Βόσπορο. Υστερα από ένα χρόνο… αγρανάπαυσης μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, κατακτώντας συνολικά 23 τίτλους (εκ των οποίων πέντε ευρωπαϊκούς), ο Ζοτς επέστρεψε στη δράση αναλαμβάνοντας τη Φενερμπαχτσέ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία ακόμη «μάχη» στην Euroleague.


Απόψε ο κάποτε… μάγιστρος των «πράσινων» θα βρεθεί αντιμέτωπός τους στο ΟΑΚΑ, για ένατη φορά και, έως και προ 32 μηνών, τούτη παρέμεινε «αλώβητη» σε κάθε παρουσία της τουρκικής ομάδας, είτε ως Φενερμπαχτσέ είτε ως (η αλήστου μνήμης)… Ούλκερ. Το σκορ ήταν… 11-0 για τον Παναθηναϊκό αλλά δεν αποδείχθηκε αρκετό τη βραδιά της 18ης Απριλίου 2017 στο κλειστό. Τότε που οι «πράσινοι» είδαν (όχι τον Χριστό, αλλά) τον… Μπογκντάνοβιτς φαντάρο που έβαλε 23 πόντους χωρίς να εκτελέσει ούτε μία βολή, το κοντέρ σταμάτησε στο 58-71 και η Φενέρ είχε θέσει τις βάσεις για την πρόκριση στο Final 4 που διεξαγόταν… σπίτι της. Δύο βράδια μετά, οι Τούρκοι νίκησαν με 80-75 κι έφτασαν στο 3-0 στη σειρά με το 79-61 στην Πόλη κατακτώντας εντέλει το πρώτο τους τρόπαιο με 80-64 επί του Ολυμπιακού.

Απόψε, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν συνολικά για 31η φορά. Ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα με 15-14 στις νίκες, σε ένα… γαϊτανάκι που ξεκίνησε τη σεζόν 2000-01 αλλά η Φενέρ νίκησε και στα τρία τελευταία και στα επτά από τα τελευταία οκτώ.

Επί των αποψινών, βέβαια, η πρωτόγνωρη (και απαράδεκτη) απόφαση της Euroleague για ποινή κεκλεισμένων, πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, στερεί από τον Παναθηναϊκό (8-5) τη δυναμική του ΟΑΚΑ. Απαράδεκτη ελέω του timing καθώς είχαν ήδη πωληθεί εισιτήρια και είχε έρθει κόσμος, Ελληνες και Τούρκοι, από το εξωτερικό. Συν ότι θα λείψει ελέω ίωσης ο Παππάς ενώ Καλάθης και Παπαπέτρου δίνονται αμφίβολοι. Όχι πως η Φενέρ (5-8) είναι σε καλύτερο momentum ενώ παραμένει εκτός ο Βέσελι.

🦊 Αμφότερες δεν είναι καλά, έχω την αίσθηση πάντως ότι ο Παναθηναϊκός θα νικήσει σε ματς με χαμηλό line πόντων.

🏀 Combo, αξία

⏩ 21:00 Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσέ: 1 & under 160,5 (2.75, Novibet)

Ιδιαίτερων συνθηκών

🇪🇸🇪🇸 H Βαλένθια (5-8) έκανε μεγάλη εμφάνιση στη Λιθουανία νικώντας δίκαια την ντεφορμέ Ζάλγκιρις, πρώτο διπλό στην Euroleague για τους Λεβαντίνους που είδαν τον Βαν Ρόσομ να γυρίζει και υποδέχονται την Μπασκόνια. Οι Βάσκοι έκαναν ένα από τα καλύτερά τους ματς στο Βελιγράδι επικρατώντας 72-84 του ανεβασμένου, ως τότε, Ερυθρού Αστέρα.

🦊 «Εμφύλιος» ισπανικός, πάντα τέτοια ματς έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αφού οι ομάδες γνωρίζονται καλά, κακώς τόσο αουτσάιντερ πάντως η Μπασκόνια και ανέβασα την απόδοση συνδυάζοντάς τη και με χάντικαπ.

🏀 Ρίσκο


⏩ 22:00 Βαλένθια – Μπασκόνια (-3,5): 2 (3.20, Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ